Forum >> Alfasud-33
pb_01-04-2010 09:53:39 // 72970
Mind1iknek olyan a hangja?DDD
Föckös01-04-2010 09:25:36 // 72969
biztos a hangja miatt :-)
pb_01-04-2010 09:08:34 // 72968
Közdb, Papikám.)) Mondjuk nem értem, miért csinálták ilyen buzira.
Föckös01-04-2010 09:03:14 // 72967
hát ez a baj... ez a 49,5 egészen rontja a qv felnik összképét...
szívesen kijjebb raknám egy centivel, ha meg lehetne oldani.
szívesen kijjebb raknám egy centivel, ha meg lehetne oldani.
pb_01-04-2010 08:09:10 // 72966
Ez függ a felni szélességétől is.
Tiszi01-04-2010 07:23:57 // 72965
Ha már itt tartunk... :) , akkor a 33-ra mekkora ET-ű alufelni megy fel ( nyomtávszélesítő nélkül ) ?
Mert az enyém alatt van vagy 2 centi elől ... azt szeretném kivenni ...
Mert az enyém alatt van vagy 2 centi elől ... azt szeretném kivenni ...
pb_01-04-2010 00:02:08 // 72964
Ja és Mlékeim szerint a 33as tehermentesítő mérete 59, vagy 60. A Fiatoké, pedig 1 mmel kisebb.
pb_31-03-2010 23:59:10 // 72963
Az ET nem véletlenül 49,5? Mert a 45/6, 55 vonalnak ennyi az ETje.
Az csak 1 vezető, ki tudod csavarni, ha úgy érzed, hogy nem kell.
Az csak 1 vezető, ki tudod csavarni, ha úgy érzed, hogy nem kell.
pb_31-03-2010 23:53:25 // 72962
Nem rossz, nem rossz.))) A lényeg, hogy kiderült a turpisság.))
Milyen kipuff lesz? A váltót, féket miért nem csináltattad + Zével, mikor ott volt? Sztem, simán bevállalta volna.
Milyen kipuff lesz? A váltót, féket miért nem csináltattad + Zével, mikor ott volt? Sztem, simán bevállalta volna.
Haddel31-03-2010 21:19:13 // 72961
Nem megy fel a tehermentesítőre? Ilyen nekem is volt mikor Lancia felnit raktam fel,kikellett esztergáltatni belőle 1-2 milimétert. Azt a pöcköt meg kitudod csavarni a dobfékből ,ha útban van.
Perez31-03-2010 19:06:52 // 72960
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem. Vettem gyári 15"-os 61/2Jx15h-37(ET) tojástartós 4x98 mm-es osztókörrel rendelkező alufelnit. Egy 2000-es évjáratú 145-ösön volt eddig.
Na most mikor megvettem, felpróbáltuk a vasra jobb hátra. Fel is ment. Ma voltam gumisnál és nem tudják rátenni. Eyszerűen ha fel van fogatva a csavarral, akkor 8-as van benne mint a ház.
Agyátmérő 58 mm mindkét tipuson. Mi a pék van? Miért nem megy fel?
Jah igen és 33-asra akarnám rátenni. Érdekesség, hogy a bal hátsó dobféken van egy pöcök a jobb hátsón nincs. Az pl. mi?
Lenne egy láma kérdésem. Vettem gyári 15"-os 61/2Jx15h-37(ET) tojástartós 4x98 mm-es osztókörrel rendelkező alufelnit. Egy 2000-es évjáratú 145-ösön volt eddig.
Na most mikor megvettem, felpróbáltuk a vasra jobb hátra. Fel is ment. Ma voltam gumisnál és nem tudják rátenni. Eyszerűen ha fel van fogatva a csavarral, akkor 8-as van benne mint a ház.
Agyátmérő 58 mm mindkét tipuson. Mi a pék van? Miért nem megy fel?
Jah igen és 33-asra akarnám rátenni. Érdekesség, hogy a bal hátsó dobféken van egy pöcök a jobb hátsón nincs. Az pl. mi?
VinceP4 (Il capitano)31-03-2010 16:28:48 // 72959
Na öccse!
Hogy miért futott 8-asban a kerék? Azért mert elölről vettük le a méretet, és hátul 1-1,5 mm-el kintebb van az agy pereme. Ez ugye nem gond, mert Zé nemes egyszerűséggel leszedte az ominózos perem problémás részét. Viszont saját magamat vállba veregethetem, mert ezek szerint én beletettem így vagy 1000 km-et, és csak most vettem észre...
Na most szabad nevetni. :-)
Amúgy Húsvét után megy rá az új kipufogó, meg tervezetten egy polír, és az enyém lesz a legjobb, bebebe. :-D
Már csak a fék szar, meg a váltó, de az kit érdekel. :-D
Hogy miért futott 8-asban a kerék? Azért mert elölről vettük le a méretet, és hátul 1-1,5 mm-el kintebb van az agy pereme. Ez ugye nem gond, mert Zé nemes egyszerűséggel leszedte az ominózos perem problémás részét. Viszont saját magamat vállba veregethetem, mert ezek szerint én beletettem így vagy 1000 km-et, és csak most vettem észre...
Na most szabad nevetni. :-)
Amúgy Húsvét után megy rá az új kipufogó, meg tervezetten egy polír, és az enyém lesz a legjobb, bebebe. :-D
Már csak a fék szar, meg a váltó, de az kit érdekel. :-D
kando.31-03-2010 08:27:23 // 72958
Vatte, nekem nem volt a munkátokkal semmi bajom.
A másik, hogy nézd meg ez még mikor írtam, te meg utána (tegnap) hívtál fel és mondtad el, mi a helyzet. Megint félreérted..
Ha meg kijutok végre hozzátok, megmutatod, milyen a cucc..
A másik, hogy nézd meg ez még mikor írtam, te meg utána (tegnap) hívtál fel és mondtad el, mi a helyzet. Megint félreérted..
Ha meg kijutok végre hozzátok, megmutatod, milyen a cucc..
pb_31-03-2010 08:22:49 // 72957
Papa a 45 xhar, és a 33 igenis jobb, ez mindig is így volt, ez mindig is így lesz, ez Llen tenni nem lehet. Ezt L kell fogadnod.DDDD
Hogy mennyit költötök Ti az utcadíszekre, poofáám leszakad.DDD
Hogy mennyit költötök Ti az utcadíszekre, poofáám leszakad.DDD
pb_31-03-2010 08:15:55 // 72955
Végülis, mi volt az alap probléma, vagyi mért nem indult? Ill amikor végig cibáltátok 1/2 Gazdagréten a motor még átfordult? Dugót, miért kellett cserélni?
Föckös31-03-2010 08:07:37 // 72954
részemről lezártam a 45 xar vagy a 33 jobb és az "igenisköltöttemrá elegetmertolajatcseréltünk" témát
ebben a hónapban már eleget költöttem a kocsira, nem cserben hagyott, hanem ismét kopó alkatrészek cseréje volt, és még van hátra munka rajta.
nem azért költöttem rá, mert húúdejól keresek, meg nem azért mert apuci adta a pénzt, hanem mert időben rájöttem, hogy egy autó fenntartásához nem elég a tankolásra költeni.
ha túlvagyunk a költözésen, akkor minden hónapban 10ft/km amortizációt félreteszek a következő havi fizumból, és akkor nem lesz akkora érvágás bármilyen autóra való költés.
hja és a csendben megjegyzem, lassan 50k kilóméter ment bele nálam, egy hengerfejpakoláson kívül semmit nem kellett javítani a motorban.
ennyire xar az autóm.
én bátran lexarozom, az enyém...
ebben a hónapban már eleget költöttem a kocsira, nem cserben hagyott, hanem ismét kopó alkatrészek cseréje volt, és még van hátra munka rajta.
nem azért költöttem rá, mert húúdejól keresek, meg nem azért mert apuci adta a pénzt, hanem mert időben rájöttem, hogy egy autó fenntartásához nem elég a tankolásra költeni.
ha túlvagyunk a költözésen, akkor minden hónapban 10ft/km amortizációt félreteszek a következő havi fizumból, és akkor nem lesz akkora érvágás bármilyen autóra való költés.
hja és a csendben megjegyzem, lassan 50k kilóméter ment bele nálam, egy hengerfejpakoláson kívül semmit nem kellett javítani a motorban.
ennyire xar az autóm.
én bátran lexarozom, az enyém...
TDI7531-03-2010 06:05:38 // 72953
No itt a tegnapi kipuffató bütykölés eredménye. A boxi megkapta a kétkiteres diesel dobot... Így szépen kronológiai sorrendben.
Először bontogatás, majd próbálgatás... hogy is kéne...majd felismerés... b@sszus a 75 alatt ez a dob pont 90 fokkal el volt forgatva... na mindegy FLEX és HEGGESZTÉS!!!
HAJRÁÁÁ
Először bontogatás, majd próbálgatás... hogy is kéne...majd felismerés... b@sszus a 75 alatt ez a dob pont 90 fokkal el volt forgatva... na mindegy FLEX és HEGGESZTÉS!!!
HAJRÁÁÁ
BuBu.31-03-2010 01:22:38 // 72952
Nos csak hogy hozzászóljak a témához...
1. Autó vásárláskor a következőket cseréljük.. szíjak, szűrők, olajak, gyertyák, amikor megvetted mondtam is ezeket közölted most vez nem kell... és nem erőszak a disznótor...
amikor meg össze szaladt és mondtam az árát közölted hogy mié nem mondtam hogy csak ennyibe kerül? na most neked is van neted te is meg tudod nézni az árakat nagyjából...
2. A motor generál: elmondtam hogy kapott egy dugót meg egy h fejet s olajat indítás után meg kiderült hogy el van repedve a blokk addig nem vettem észre ja és lehet hogy a főtengelyben is van egy kis kurvaság...
3.Ráköltött pénz? amiket vettünk hozzá az mind bele kerül most az új mociba szal nem megy kárba..
4.Motor előéletéről meg csak annyit hogy a vez ami rajta kocsányúl lógott a karterban centi vastag olajsár ( még lehet gyári olaj volt benne:)))) ). már volt csapágyazva mert utángyártott csapágyak vannak benne és még sorolhatnám... hane ez történik akkor csapágyas lesz néhány km múlva:)
5. A 145 nem szar szerintem csak ez egy kibaszottúl elhanyagolt példány...de ezt sztem beszéld meg a haveroddal...
6. Ha ez így megy tovább szólj egy pillanat alatt visszabaszom bele az 1,4 est azt vissza vontatom a 11 kerbe és úgy oldod meg ahogy akarod...
elnézést kicsit hosszabb lett mint akartam csak ahogy írtam egyre jobban felbactam az agyam...
1. Autó vásárláskor a következőket cseréljük.. szíjak, szűrők, olajak, gyertyák, amikor megvetted mondtam is ezeket közölted most vez nem kell... és nem erőszak a disznótor...
amikor meg össze szaladt és mondtam az árát közölted hogy mié nem mondtam hogy csak ennyibe kerül? na most neked is van neted te is meg tudod nézni az árakat nagyjából...
2. A motor generál: elmondtam hogy kapott egy dugót meg egy h fejet s olajat indítás után meg kiderült hogy el van repedve a blokk addig nem vettem észre ja és lehet hogy a főtengelyben is van egy kis kurvaság...
3.Ráköltött pénz? amiket vettünk hozzá az mind bele kerül most az új mociba szal nem megy kárba..
4.Motor előéletéről meg csak annyit hogy a vez ami rajta kocsányúl lógott a karterban centi vastag olajsár ( még lehet gyári olaj volt benne:)))) ). már volt csapágyazva mert utángyártott csapágyak vannak benne és még sorolhatnám... hane ez történik akkor csapágyas lesz néhány km múlva:)
5. A 145 nem szar szerintem csak ez egy kibaszottúl elhanyagolt példány...de ezt sztem beszéld meg a haveroddal...
6. Ha ez így megy tovább szólj egy pillanat alatt visszabaszom bele az 1,4 est azt vissza vontatom a 11 kerbe és úgy oldod meg ahogy akarod...
elnézést kicsit hosszabb lett mint akartam csak ahogy írtam egyre jobban felbactam az agyam...
pb_30-03-2010 15:34:18 // 72951
+ a szántással is, itt a jó idő.DDD
Scott30-03-2010 15:18:43 // 72950
Tudod, haladni kell a korral :))
pb_30-03-2010 11:57:48 // 72949
Nem várnak véletlenül a szántóföldön?DDDD
Scott30-03-2010 11:46:39 // 72948
Hát pedig elvalult technika mindkettő. Kéne a francnak...
Na lehet jönni egyesével :))
Na lehet jönni egyesével :))
kando.30-03-2010 10:35:39 // 72947
Mea Culpa, megkövetem magam. Technikai hiba történt s nem a típus a rossz, csak egynémely elhanyagolt példány. Ebből most ami pont hozzám került, kerül feltámasztásra, több-kevesebb sikerrel.
Szép és kényelmes, jó kis gép a 145 is, meg a 33 is ;-)
Szép és kényelmes, jó kis gép a 145 is, meg a 33 is ;-)
kando.30-03-2010 10:32:06 // 72946
Leírtam már neked, mi volt a helyzet, de úgy látszik átsiklottál felette... nézz vissza majd.
üdv!
üdv!
Jak29-03-2010 19:46:09 // 72944
Rájöttem mi a baj!Nem szeret tötymörögni,csak haladni:))))
Ferke29-03-2010 15:33:31 // 72943
Vazze, Kando, mindig ezzel a háttértámogatásosdival jössz, mintha a Bentley klubban lennél, mi meg az aranyifjak lennénk mind, kivéve Te....
Ezek 10+ éves autók, nem feltétlen apuci-anyuci rakta össze a srácoknak a pénzt. Nemrég engem is ezzel találtál be, hogy zsíros meló, stb....vaz, abba kéne hagyni a más zsebében turkálást, én azt is lexarom, ha másnak az anyja vesz egy gt-t semmi közöm hozzá, de másnak sincs köze ahhoz, hogy pl hol melózom én, vagy Sprint83 kollega...azért mert valaki nem hangoztatja, még lehet, hogy xopik rendesen, 16 órát melózik, vért fosatnak vele, szív az autóval, vagy akár a saját apja lopja meg, stb, sorolhatnám...
Na, szóval hagyjuk már abba a személyeskedést meg az egymással való gyökér viselkedést itt az amoren....szerintem:(((
Ezek 10+ éves autók, nem feltétlen apuci-anyuci rakta össze a srácoknak a pénzt. Nemrég engem is ezzel találtál be, hogy zsíros meló, stb....vaz, abba kéne hagyni a más zsebében turkálást, én azt is lexarom, ha másnak az anyja vesz egy gt-t semmi közöm hozzá, de másnak sincs köze ahhoz, hogy pl hol melózom én, vagy Sprint83 kollega...azért mert valaki nem hangoztatja, még lehet, hogy xopik rendesen, 16 órát melózik, vért fosatnak vele, szív az autóval, vagy akár a saját apja lopja meg, stb, sorolhatnám...
Na, szóval hagyjuk már abba a személyeskedést meg az egymással való gyökér viselkedést itt az amoren....szerintem:(((
kando.29-03-2010 15:02:26 // 72942
Rendben, akkor elnézést kérek.
Persze, persze csak én sem erre számítottam, még ha 10+ éves is.. (na ja, '94-es lévén még majdnem 33-as.. )
Persze, persze csak én sem erre számítottam, még ha 10+ éves is.. (na ja, '94-es lévén még majdnem 33-as.. )
sprint8329-03-2010 14:57:17 // 72941
Egy 10+ éves kocsinál (főleg Alfánál) amit ha előtted lelaknak bele kell kalkulálni az ilyen dolgokat... Főleg gondolom, hogy nem túl drágán sikerült megszerezni is, pontosan ezen dolgok miatt....
Én amit vettem 15 éves 155-öt ugyanúgy belegondoltam, hogy min. rá kell költenem a vételárat, hogy kapjak egy aránylag megbízható autót, ezt szem előtt kell tartani ha ilyen autót veszel. Ne gondold, hogy egy 20 éves 33al kevesebb bajod lenne.
Venni kell egy suzukit és nem kell rá költeni...
Én nem gondolom, hogy Te basztad el.
Nekem sem apám, anyám rakta élére a lóvét a kocsira... Elmondom neked, hogy egy forintot nem kértem autóra vagy akár autóval kapcsolatos dologra senkitől soha.
Ezt meg külön nem szeretem amikor látatlanba, ismeretlenül feltételez valaki valakiről dolgokat.....
Részemről ennyi, többet nem koptatom emiatt a billentyűzetet.
De kívánom, hogy sikerüljön összerakni normálisan és tudd használni!
Én amit vettem 15 éves 155-öt ugyanúgy belegondoltam, hogy min. rá kell költenem a vételárat, hogy kapjak egy aránylag megbízható autót, ezt szem előtt kell tartani ha ilyen autót veszel. Ne gondold, hogy egy 20 éves 33al kevesebb bajod lenne.
Venni kell egy suzukit és nem kell rá költeni...
Én nem gondolom, hogy Te basztad el.
Nekem sem apám, anyám rakta élére a lóvét a kocsira... Elmondom neked, hogy egy forintot nem kértem autóra vagy akár autóval kapcsolatos dologra senkitől soha.
Ezt meg külön nem szeretem amikor látatlanba, ismeretlenül feltételez valaki valakiről dolgokat.....
Részemről ennyi, többet nem koptatom emiatt a billentyűzetet.
De kívánom, hogy sikerüljön összerakni normálisan és tudd használni!
kando.29-03-2010 14:44:28 // 72940
Mást vár az ember egy Sprintnél és mást egy újnak (újszerűnek) jónak mondott autótól.
Arra nyílván én is előbb költenék s aztán használnám s akkor sem napi rendszerességgel.
Én sajna nem olyan helyen lakom, ahol van kertes ház, garázs meg a többi, nincs tarcsiba sok százezer forintom sem (sem apránként, sem egyben), hogy mindet elköltsem erre.
Nem mondtam komplett genrált. Megállt télen a tengelye, most volt idő szétszedni, kapott próbára új szelepeket, csapágyakat, dugót mittom én miket, nem járt normálisan és valahonnan folyt az olaj is. Ekkor derült ki, hogy repedt a blokk.
Az előéletét meg nem tudom, mert most került hozzám, aki meg előtte használta, faszom tudja, mi mindent követett el vele már..
De kicsit fárasztó, hogy azt gondolod, én basztam el a gépet és még keveset költöttem rá.
Ha lenne apuci, anyuci, biztos segítenének nekem is... most egyedül bírkózom meg a géppel.
úgy látszik, ez a példány vagy nem szeret engem vagy kifogtam vmi állatorvosi lovat..
Arra nyílván én is előbb költenék s aztán használnám s akkor sem napi rendszerességgel.
Én sajna nem olyan helyen lakom, ahol van kertes ház, garázs meg a többi, nincs tarcsiba sok százezer forintom sem (sem apránként, sem egyben), hogy mindet elköltsem erre.
Nem mondtam komplett genrált. Megállt télen a tengelye, most volt idő szétszedni, kapott próbára új szelepeket, csapágyakat, dugót mittom én miket, nem járt normálisan és valahonnan folyt az olaj is. Ekkor derült ki, hogy repedt a blokk.
Az előéletét meg nem tudom, mert most került hozzám, aki meg előtte használta, faszom tudja, mi mindent követett el vele már..
De kicsit fárasztó, hogy azt gondolod, én basztam el a gépet és még keveset költöttem rá.
Ha lenne apuci, anyuci, biztos segítenének nekem is... most egyedül bírkózom meg a géppel.
úgy látszik, ez a példány vagy nem szeret engem vagy kifogtam vmi állatorvosi lovat..
pb_29-03-2010 13:38:27 // 72939
Pontosan így, csak nem fogsz ennyit menekülni.DDD
pb_29-03-2010 13:35:19 // 72938
Vatte, nem mind1, véged lesz, és kész.DDD
Scott29-03-2010 13:24:03 // 72937
Scott29-03-2010 13:18:58 // 72936
Fénykard vatte, Fénykard! Atya ég, még ezt sem tudod?? :)))
pb_29-03-2010 13:18:04 // 72935
Világítós kard okozza veszted, Ifjó Padcán.DDD
Scott29-03-2010 13:09:43 // 72934
Mér' mi lesz? Lefújsz gázspray-vel? :)
pb_29-03-2010 12:54:16 // 72933
Nem kéne, nem kéne Ifjó Padacánkám.DDD
Scott29-03-2010 12:51:26 // 72932
Háát pedig elavult technika. A 45 sokkal jobb (most Föcinek nyalok) :)))
pb_29-03-2010 12:43:59 // 72931
Ne degradáljuk a 33at, kolléga úr!DDD
pb_29-03-2010 12:35:55 // 72930
Azér mondom rá, mert az 1 xhaar.DDD
Jaja, végülis jó verdád van Papa, csak 1 baj van vele, hiányzik belőle az Rő.DDDD
Jaja, végülis jó verdád van Papa, csak 1 baj van vele, hiányzik belőle az Rő.DDDD
Haddel29-03-2010 12:15:54 // 72929
Szerintem kandóból most csak az ideg beszél.Majd ha kész lesz az új motorral ,akkor már csak rossz álomnak fog tünni ez a kinlódás.Nekem is volt bajom a kocsimmal,nem egyszer belerugtam a kerekébe idegből,igaz mások előtt nem szídtam,de hát nem egyforma a vérmérsékletünk :)
sprint8329-03-2010 12:06:33 // 72928
Ennyi erővel mondhatnám a Sprintemre is, hogy szar. Pedig nem ennyit költöttem rá mint Te. Mikor beletettem az 1.7-es motort és 100 km használat után megforogott az 1. hengerbe a gyűrű, és kezdhettem előröl mindent.
És szétszedtem előtte a motort, jónak tűnt minden. Ja és én olyan 1M ráköltésénél tartottam akkor amikor ez a dolog volt a Sprintel.
Ez amit írsz, hogy költeni kellett rá a vétel után azt bármilyen kocsira rá kell költened, jobb esetben csak ennyit.
Az meg, hogy komplett motor generál volt és repedt a blokk akkor ott nem kerek valami, és nem tudom milyen motor generál lehetett ahol nem vették észre...
Bármilyen autónál bele lehet nyúlni, nem kell pont a 145-ötöt szidni ezért. Különben meg valljuk be őszintén különb sok szempontból mint egy 33..
És szétszedtem előtte a motort, jónak tűnt minden. Ja és én olyan 1M ráköltésénél tartottam akkor amikor ez a dolog volt a Sprintel.
Ez amit írsz, hogy költeni kellett rá a vétel után azt bármilyen kocsira rá kell költened, jobb esetben csak ennyit.
Az meg, hogy komplett motor generál volt és repedt a blokk akkor ott nem kerek valami, és nem tudom milyen motor generál lehetett ahol nem vették észre...
Bármilyen autónál bele lehet nyúlni, nem kell pont a 145-ötöt szidni ezért. Különben meg valljuk be őszintén különb sok szempontból mint egy 33..
kando.29-03-2010 10:24:18 // 72927
Nem költök rá?
szerinted most éppen mi a szart csinálok?
Mikor megvettem volt gyertyacsere, olajcsere, légszűrőcsere, szerinted ez nem ráköltés?
Szerinted örülök annak, hogy egy komplett motorgenerál után derül ki, hogy repedt a blokk és most motort is cserélni kell? Hogy esetleg havernek a jó hengerfejeit is szétbaszta a rossz motor?
Alig került hozzám, de eddig CSAK költöttem rá, nem mentem vele összesen 250 km-t, azt is csak azért, mert feljöttem vele ide.
Nekem ne mondd, hogy magamnak köszönhetem, ne mondd, hogy nem törődök vele!
szerinted most éppen mi a szart csinálok?
Mikor megvettem volt gyertyacsere, olajcsere, légszűrőcsere, szerinted ez nem ráköltés?
Szerinted örülök annak, hogy egy komplett motorgenerál után derül ki, hogy repedt a blokk és most motort is cserélni kell? Hogy esetleg havernek a jó hengerfejeit is szétbaszta a rossz motor?
Alig került hozzám, de eddig CSAK költöttem rá, nem mentem vele összesen 250 km-t, azt is csak azért, mert feljöttem vele ide.
Nekem ne mondd, hogy magamnak köszönhetem, ne mondd, hogy nem törődök vele!
Föckös29-03-2010 09:50:37 // 72926
naonjókiskocsi! :-) nekem
nekem szép és jó
ha nekem szar lenne akkor megtenném, hogy azt mondom: szar az autóm
a saját autómra!
Te is mondtad már a tiedre, én meg sosem mondtam a tiedre
Dekka is mondta már a sajátjára, és sosem mondta az enyémre.
És még sorolhatnám, ki mit mondott, de sosem általánosítanék egy autóval való pár kilométeres tapasztalat alapján, ezért bánt annyira amit kando. cartárs írt.
nekem szép és jó
ha nekem szar lenne akkor megtenném, hogy azt mondom: szar az autóm
a saját autómra!
Te is mondtad már a tiedre, én meg sosem mondtam a tiedre
Dekka is mondta már a sajátjára, és sosem mondta az enyémre.
És még sorolhatnám, ki mit mondott, de sosem általánosítanék egy autóval való pár kilométeres tapasztalat alapján, ezért bánt annyira amit kando. cartárs írt.
Haddel29-03-2010 09:49:50 // 72925
Sztem szép autó a 145 :))
pb_29-03-2010 09:45:00 // 72923
Papa, most akkor jó ató, a 45, vagy nem?DDD
Föckös29-03-2010 09:37:53 // 72922
miért vennék vissza? neked kéne! nem volt még egy normális autód, mert nem költesz rá, és nem fektetsz bele elég energiát. lett vhonnan egy 45ösöd, ami pár napot működött, ez van. magadnak köszönheted.
ettől még nincs jogod leszarozni ezt a típust!
és ne kezdjünk el személyeskedni privibe, jó?
ettől még nincs jogod leszarozni ezt a típust!
és ne kezdjünk el személyeskedni privibe, jó?