:-DD
Látszik, hogy az Alfások más szemmel nézik a világot...
Forum >> Alfa DPT 09 - 05. 31. - 06. 02.
Piritu - 1.000.00026-04-2016 12:55:06 // 685
emGéza26-04-2016 12:43:56 // 684
Szia !
2 fő (p-sz) faház ,de a feling miatt a telepített lakókocsi is jó volna .
2 fő (p-sz) faház ,de a feling miatt a telepített lakókocsi is jó volna .
Pityukoma26-04-2016 12:06:27 // 683
Ebben teljesen igazad van. Idáig minden évben volt némi - sajnos. Viszont a helyszíni fizetés lehetőségét is meg kell hagynunk hogy akik valamilyen okból utalni nem tudnak, ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe. Van köztünk (név nélkül) akinek nincs bankszámlája, de idáig minden évben jelenlétével emelte a tali hangulatát :-)
Invisible26-04-2016 11:58:41 // 682
Igen, szerintem is így lenne a legkorrektebb. Támogatom ezt a javaslatot! :)
yani🍀26-04-2016 11:54:54 // 681
Nem lehet elégszer köszönni azt a sok időt és munkát, amit minden évben a rendezvény lebonyolítására fordítotok Robival.
A félreértések elkerülése miatt véleményem szerint jobb lenne, ha mindenki előre utalná a kaja árát. Az alapanyagok tervezésénél is egyszerűbb, ha pontosan tudni lehet, hány fővel kell számolni. Hiába jelentkezik valaki, ha nem jön el, a főznivalót a jelentkezése alapján veszitek meg. Aki jelentkezik az ebédre, utal és eljön az tud enni, aki valamiért nem jön el, az bukja a kaja árát. Senki nem várhatja el tőletek, hogy mások könnyelműsége miatt nektek legyen kiadásotok.
A félreértések elkerülése miatt véleményem szerint jobb lenne, ha mindenki előre utalná a kaja árát. Az alapanyagok tervezésénél is egyszerűbb, ha pontosan tudni lehet, hány fővel kell számolni. Hiába jelentkezik valaki, ha nem jön el, a főznivalót a jelentkezése alapján veszitek meg. Aki jelentkezik az ebédre, utal és eljön az tud enni, aki valamiért nem jön el, az bukja a kaja árát. Senki nem várhatja el tőletek, hogy mások könnyelműsége miatt nektek legyen kiadásotok.
Liquid26-04-2016 11:44:38 // 680
na ez egy jó kis képzavar :D a fekete bárány fehér Julissal érkezik a fehér bárányok vagyis a 90%-ban fekete 159-ek közé :D
Pityukoma26-04-2016 11:43:10 // 679
Az mindegy. Ha kell küldök szla számot.
Pityukoma26-04-2016 11:41:58 // 678
Láttam ;-)
Piritu - 1.000.00026-04-2016 11:40:46 // 677
A fehér bárány jelentkezett :-)
Invisible26-04-2016 11:35:19 // 676
Értem, akkor egyelőre ez ügyben nincs teendő.
Másik kérdés: a belépőt és a kajaköltséget lehet előreutalással is rendezni, vagy ragaszkodtok a helyszíni készpénzes fizetéshez? Nekem előbbi kényelmesebb lenne.
Másik kérdés: a belépőt és a kajaköltséget lehet előreutalással is rendezni, vagy ragaszkodtok a helyszíni készpénzes fizetéshez? Nekem előbbi kényelmesebb lenne.
Pityukoma26-04-2016 11:29:41 // 675
Azt mindenki távozáskor a recepción fizeti. A szállásra jelentkezni viszont Robinál kell, azt Ő intézi. (látom már be is vagy írva HSZ666) :-)
Invisible26-04-2016 10:24:51 // 674
Már vártam, hogy kiírásra kerüljön! :D
Szállásdíjat nektek kell fizetni, vagy a kempingnek?
Szállásdíjat nektek kell fizetni, vagy a kempingnek?
Piritu - 1.000.00017-04-2016 23:11:26 // 672
Mi csak szombaton aludnánk ott.
Liquid17-04-2016 22:49:36 // 671
P-SZ-ot foglald le nekem is légyszíves, bár a péntek veszélyben, van, de megteszem amit kő :)
Dömpi (il dottore)17-04-2016 21:35:52 // 670
nálam P-SZ-ra foglalj kérlek
Norby17-04-2016 20:40:00 // 669
Szia!
Kőházat szeretnlk bérelni péntek estére, 2 főre (ha a 3 év alatti nem számít).
Köszi előre is!
Kőházat szeretnlk bérelni péntek estére, 2 főre (ha a 3 év alatti nem számít).
Köszi előre is!
Norby15-04-2016 10:51:30 // 668
Képet akartam volna feltenni, de nem sikerül :(
Norby15-04-2016 10:50:50 // 667
http://www.alfaamore.hu/files/sitetemp/t-1460710156-5544-11541-forum.jpg
droberto15-04-2016 10:31:00 // 666
Szolgálati közlemény:
A VTT időpontjában szervezett BMW találkozó elmarad. Viszont lesz akkor egy csapatépítő, így a szállásigényt pontosítanunk kell!
Előzetesen a korábbi igényeket ismerve lefoglaltam mind a 10 mobilházat, 2 faházat (bennünk 2 x 3 db szobát), és 4 db 4 fős kőházas szobát.
Az eddigi a foglalások a következő képpen néznek ki:
Mobilház_1: Liquid
Mobilház_2: Piritu
Mobilház_3: Dömpi
Mobilház_4: Shadin
Mobilház_5: Valerossi
Mobilház_6: Erhard
Mobilház_7: Csabi
Mobilház_8: Pityukoma
Mobilház_9:
Mobilház_10:
Faház_1: Peti159 (P-Sz)
Faház_2: 159Green Monster (P-SZ)
Faház_3:
Faház_4:
Faház_5:
Faház_6:
Kőház_1:
Kőház_2:
Kőház _3:
Kőház _4:
P - jelentése: Pénteki ottalvás.
SZ - jelentése: Szombati ottalvás.
Szállásokról infó itt.
Megkérek minden jelentkezőt, hogy ha tudja már az új-, vagy a pontosabb szállás igényét azt jelezze nekem.
Köszönöm szépen.
A VTT időpontjában szervezett BMW találkozó elmarad. Viszont lesz akkor egy csapatépítő, így a szállásigényt pontosítanunk kell!
Előzetesen a korábbi igényeket ismerve lefoglaltam mind a 10 mobilházat, 2 faházat (bennünk 2 x 3 db szobát), és 4 db 4 fős kőházas szobát.
Az eddigi a foglalások a következő képpen néznek ki:
Mobilház_1: Liquid
Mobilház_2: Piritu
Mobilház_3: Dömpi
Mobilház_4: Shadin
Mobilház_5: Valerossi
Mobilház_6: Erhard
Mobilház_7: Csabi
Mobilház_8: Pityukoma
Mobilház_9:
Mobilház_10:
Faház_1: Peti159 (P-Sz)
Faház_2: 159Green Monster (P-SZ)
Faház_3:
Faház_4:
Faház_5:
Faház_6:
Kőház_1:
Kőház_2:
Kőház _3:
Kőház _4:
P - jelentése: Pénteki ottalvás.
SZ - jelentése: Szombati ottalvás.
Szállásokról infó itt.
Megkérek minden jelentkezőt, hogy ha tudja már az új-, vagy a pontosabb szállás igényét azt jelezze nekem.
Köszönöm szépen.
droberto10-04-2016 12:44:34 // 665
Sajnos tavaly időhiány miatt, nem tudtam elkészíteni tervezett fotós-videós-zenés videó összefoglalót a VTT 3.0-ról, ezért ha megengeditek, az egyébként akkor elkészült kisebb összefoglalómat megosztanám, amolyan kedvcsinálónak az ideihez. Olvassátok sok szeretettel: :)
159 VTT 3.0 beszámoló (2015):
Nem is tudom hol kezdjem...
A csütörtöki bepakolás, a szakadó eső és az időjárás előrejelzés ismeretében igen nehezen ment. A pénteki elhúzódó fejetlen kapkodás és a szűnni nem akaró eső elég sok kétséget és rossz érzéseket keltett bennem. Az indulás és a bevásárlás szintén nem ment gördülékenyen.
Viszont amikor pénteken összejött a csapat és küzdöttünk az elemekkel az erőt adott.
Itt szeretnék óriási köszönetet mondani a lányoknak akik végi mellettünk álltak és támogattak mindenben.
A péntek esti tárcsázáskor már minden negatív gondolat szertefoszlott és élveztük az együtt töltött időt és a finom ízeket. :)
A szombat reggel ismét nehéz pillanatokat hozott számunkra. (Most nem a sajogó testrészekre és a másnapos fejekre gondolok :)). A házak tetején intenzíven kopogó csapadék tudatosította mindenkiben, hogy sikerült kifogni az év eddigi legesőssebb hétvégéjét. Illetve bennem azt, hogy a Dalmának megint igaza volt: Nem hoztam el a gumicsizmámat. :) No meg azt is, hogy többet nem jövünk ide az Opelesek hétvégéjén. :)
A tűzrakóhelyre kiérve látva az egyre nagyobb káoszt amit az eső okozott, valamit az egyre több kétséget az egyébként szép számmal gyülekező emberek arcán be kellett lássuk a természet győzedelmeskedett felettünk.
Csakhogy minket Alfásokat nem tud egy kis csapadék eltántorítani attól amire már fél éve készülünk és oly nagyon vártunk! Minket keményebb fából faragtak annál, hogy ennyitől feladjuk és megfutamodjunk.
Helyünket feladva teherautós támogatással átköltöztünk a fedett közösségi konyhába, melyet ez úton is köszönünk az üzemeltetőknek. Döntésünket látva az eső is visszakozott és innentől kezdve zavartalanul le tudtuk bonyolítani a programokat amiket terveztünk.
Azt gondolom, hogy ezek évről évre egyre jobbak köszönhetően Pityukoma fáradhatatlan munkásságának. Köszönet érte. Szerintem kijelenthetjük a kvíz kellő fejtörést okozott mindenkinek, a Scodetto-orr képfelismerő verseny szerintem az eddigi legfrappánsabb játékunk volt, az első izzó cserélő verseny pedig a legelvakultabbak játszóterévé avanzsálódott. Az autó-tolás húzás elnőtte gyerekbetegségeit, mókás perceket okozva kicsiknek és nagyoknak, ami után kiéhezve ülhettünk megterített asztalainkhoz.
Az ebéd színvonala- íze Erhardnak és a sok önjelölt kukta és szakácsnak köszönhetően elért egy nagyon komoly szinte.
Az ebéd után az eredményhirdetést tartottuk meg. Számomra még most is hihetetlen, hogy Ofi cartárs ennyi ajándékot hozott a legjobbaknak. Az összetett verseny abszolút győztese Shadin Cartárs lett. Gratulálnunk neki! A dobogósok értékes ajándékokkal gazdagodtak, de minden résztvevőnek jutott valami.
A legifjabb generáció rajzversenyen mutatta meg kézügyességét és fantáziáját. Nagyon szép rajzok készültek amiket értékes modellekkel jutalmaztunk a közel és a régmúlt Alfa Romeo-ó típusaiból válogatva.
Ekkor a kis csapat, Erhard és droberto családnak egy felejthetetlen gesztussal kedveskedett, kaptunk egy-egy óriási tortát, a hosszú idő utáni házasságkötésünk alkalmából. A tortadíszek jellemző szokásainkat mintázta igen humoros módon. Őszintén szólva nagy meglepettséggel és nem kis meghatódottsággal fogadtuk Dalmával az ötvenkilencesek kedvességét, melyet ez úton még egyszer nagyon köszönünk.
Este vissza cuccoltunk az eredeti helyünkre, és folytattunk a szokásos programunkat, az esti evés-ivást, szalonnázást, beszélgetést. Látva a jókedvünket az eső már nem jött vissza.
Másnap jó időre virradtunk, délelőtt szereltünk és tuningoltunk, délben elpusztítottunk a maradék finom tárcsás húst, délután pedig közösen megnéztük a Forma1-et.
Déluntán még egy jót beszélgettünk, aztán elbúcsúztunk egymástól és a helytől egy (hosszú) évre.
U.i.: Távozáskor előre lefoglaltuk a 159VTT 4.0 időpontját az Opelesek elől: 2016.05.27-29.
159 VTT 3.0 beszámoló (2015):
Nem is tudom hol kezdjem...
A csütörtöki bepakolás, a szakadó eső és az időjárás előrejelzés ismeretében igen nehezen ment. A pénteki elhúzódó fejetlen kapkodás és a szűnni nem akaró eső elég sok kétséget és rossz érzéseket keltett bennem. Az indulás és a bevásárlás szintén nem ment gördülékenyen.
Viszont amikor pénteken összejött a csapat és küzdöttünk az elemekkel az erőt adott.
Itt szeretnék óriási köszönetet mondani a lányoknak akik végi mellettünk álltak és támogattak mindenben.
A péntek esti tárcsázáskor már minden negatív gondolat szertefoszlott és élveztük az együtt töltött időt és a finom ízeket. :)
A szombat reggel ismét nehéz pillanatokat hozott számunkra. (Most nem a sajogó testrészekre és a másnapos fejekre gondolok :)). A házak tetején intenzíven kopogó csapadék tudatosította mindenkiben, hogy sikerült kifogni az év eddigi legesőssebb hétvégéjét. Illetve bennem azt, hogy a Dalmának megint igaza volt: Nem hoztam el a gumicsizmámat. :) No meg azt is, hogy többet nem jövünk ide az Opelesek hétvégéjén. :)
A tűzrakóhelyre kiérve látva az egyre nagyobb káoszt amit az eső okozott, valamit az egyre több kétséget az egyébként szép számmal gyülekező emberek arcán be kellett lássuk a természet győzedelmeskedett felettünk.
Csakhogy minket Alfásokat nem tud egy kis csapadék eltántorítani attól amire már fél éve készülünk és oly nagyon vártunk! Minket keményebb fából faragtak annál, hogy ennyitől feladjuk és megfutamodjunk.
Helyünket feladva teherautós támogatással átköltöztünk a fedett közösségi konyhába, melyet ez úton is köszönünk az üzemeltetőknek. Döntésünket látva az eső is visszakozott és innentől kezdve zavartalanul le tudtuk bonyolítani a programokat amiket terveztünk.
Azt gondolom, hogy ezek évről évre egyre jobbak köszönhetően Pityukoma fáradhatatlan munkásságának. Köszönet érte. Szerintem kijelenthetjük a kvíz kellő fejtörést okozott mindenkinek, a Scodetto-orr képfelismerő verseny szerintem az eddigi legfrappánsabb játékunk volt, az első izzó cserélő verseny pedig a legelvakultabbak játszóterévé avanzsálódott. Az autó-tolás húzás elnőtte gyerekbetegségeit, mókás perceket okozva kicsiknek és nagyoknak, ami után kiéhezve ülhettünk megterített asztalainkhoz.
Az ebéd színvonala- íze Erhardnak és a sok önjelölt kukta és szakácsnak köszönhetően elért egy nagyon komoly szinte.
Az ebéd után az eredményhirdetést tartottuk meg. Számomra még most is hihetetlen, hogy Ofi cartárs ennyi ajándékot hozott a legjobbaknak. Az összetett verseny abszolút győztese Shadin Cartárs lett. Gratulálnunk neki! A dobogósok értékes ajándékokkal gazdagodtak, de minden résztvevőnek jutott valami.
A legifjabb generáció rajzversenyen mutatta meg kézügyességét és fantáziáját. Nagyon szép rajzok készültek amiket értékes modellekkel jutalmaztunk a közel és a régmúlt Alfa Romeo-ó típusaiból válogatva.
Ekkor a kis csapat, Erhard és droberto családnak egy felejthetetlen gesztussal kedveskedett, kaptunk egy-egy óriási tortát, a hosszú idő utáni házasságkötésünk alkalmából. A tortadíszek jellemző szokásainkat mintázta igen humoros módon. Őszintén szólva nagy meglepettséggel és nem kis meghatódottsággal fogadtuk Dalmával az ötvenkilencesek kedvességét, melyet ez úton még egyszer nagyon köszönünk.
Este vissza cuccoltunk az eredeti helyünkre, és folytattunk a szokásos programunkat, az esti evés-ivást, szalonnázást, beszélgetést. Látva a jókedvünket az eső már nem jött vissza.
Másnap jó időre virradtunk, délelőtt szereltünk és tuningoltunk, délben elpusztítottunk a maradék finom tárcsás húst, délután pedig közösen megnéztük a Forma1-et.
Déluntán még egy jót beszélgettünk, aztán elbúcsúztunk egymástól és a helytől egy (hosszú) évre.
U.i.: Távozáskor előre lefoglaltuk a 159VTT 4.0 időpontját az Opelesek elől: 2016.05.27-29.
droberto09-04-2016 07:38:51 // 663
Húúú, ez nagyon Baró! :)
Erhard 242 (Pure Energy)08-04-2016 08:50:50 // 662
minden évre kitalálsz valami fincsiséget, király :DDD
Rolee4608-04-2016 07:58:16 // 661
Gratula,nagyon tutti!
Ki kene ugrasztani a nyulat a bokorbol😃😃😉
Ki kene ugrasztani a nyulat a bokorbol😃😃😉
Giuntini07-04-2016 22:45:07 // 660
Ez nagyon állat!!!
Liquid07-04-2016 21:05:07 // 659
hú, ez király lett :)
Pityukoma07-04-2016 19:57:14 // 658
A galvanizáló műhelyben van. Jövő hét szerdán lesz kész. Már én is be vagyok sózva :-D
Invisible07-04-2016 19:24:01 // 657
Nem semmi! :)
Már alig várom, hogy ott legyünk! Csak legyen jobb idő, mint tavaly. :)
Kerékcserés szerkezet hogy áll?
Már alig várom, hogy ott legyünk! Csak legyen jobb idő, mint tavaly. :)
Kerékcserés szerkezet hogy áll?
Jorjie07-04-2016 19:13:55 // 656
:-DDDDD
Nagyon jó! :-D
Nagyon jó! :-D
Pityukoma07-04-2016 18:46:00 // 655
Invisible18-03-2016 07:47:14 // 654
Még nem biztos, lehet hogy őket átteszik másik időpontra.
Piritu - 1.000.00018-03-2016 07:01:38 // 653
De lesz, mint mindig Pünkösdkor. Csak most a VTT nem akkor lesz :-))
Rolee4618-03-2016 00:12:41 // 652
Koszi.Penteken szeretnek menni,mert szombat este jovunk vissza😂meg a Patricia szulinapja is 28-an van es meg nem dolt el,hogy itt kint vagy otthon lesz a zsurja.
Dömpi (il dottore)17-03-2016 23:28:00 // 651
akkor most BMW-s/ALFA-s VTT lesz?
Dömpi (il dottore)17-03-2016 23:26:53 // 650
ugye idén nem lesz falusi közös disznótor vagy macivadászat vagy hasonló?
Piritu - 1.000.00017-03-2016 21:02:32 // 649
Áááh, tavaly csak azért volt rossz idő, mert nem voltam ott :-))
Mondjuk előtte ott voltam és akkor is szar idő volt :-DD
Mondjuk előtte ott voltam és akkor is szar idő volt :-DD
Invisible17-03-2016 20:55:37 // 648
Reméljük, hogy jobb időnk lesz mint tavaly :)
Jó kis esti tábortűznél nincs is hangulatosabb.
Jó kis esti tábortűznél nincs is hangulatosabb.
Piritu - 1.000.00017-03-2016 20:38:58 // 647
droberto17-03-2016 13:32:00 // 646
Roli, bárki és bármilyen alfás jöhet! Ha pedig te eljönnél annak külön örülnék! :)
Rolee4617-03-2016 11:39:09 // 645
Hopp,aki nem (akivel)😃
Rolee4617-03-2016 11:37:35 // 644
Robi akkor mehet a cimbid is akivel a garazsdoba szokott latogatni😃😉.
En is szeretnek megjelenni,de sajnos nem tudok Alfaval menni😂 mert az Off-os Zafiraval megyunk haza.A kaputol besetalhatok!?
En is szeretnek megjelenni,de sajnos nem tudok Alfaval menni😂 mert az Off-os Zafiraval megyunk haza.A kaputol besetalhatok!?
droberto17-03-2016 11:08:51 // 643
Kedves cartársak!
Beszéltem én is a Nikivel, aki Petihez hasonlóan nekem is elmondta, hogy nem a nagyszabású őrült BMW talit szervezik május végén. Nem lesznek sokan, sőt állítólag szelidek is. :) Ahogy Peti írta is írt, ha változna a helyzet átteszik őket máshova. :)
Úgyhogy mindenki nyugodjon meg, biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni. :)
Ja, és még foglaltam két kőházban levő szobát. 4 fősek. Akit érdekel jelezze. :)
Beszéltem én is a Nikivel, aki Petihez hasonlóan nekem is elmondta, hogy nem a nagyszabású őrült BMW talit szervezik május végén. Nem lesznek sokan, sőt állítólag szelidek is. :) Ahogy Peti írta is írt, ha változna a helyzet átteszik őket máshova. :)
Úgyhogy mindenki nyugodjon meg, biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni. :)
Ja, és még foglaltam két kőházban levő szobát. 4 fősek. Akit érdekel jelezze. :)
Dömpi (il dottore)17-03-2016 10:33:56 // 642
Ja, ha ők is egy kedves, családias kis csapat, mint mi, még akár közös esti nyársalgatás/iszogatás és egymás márkáinak megcsodálása (nem lebecsmérlése!!!) is lehetséges.
Alapból nekem sincs bajom velük, csak a nagyképű majmokkal...akik azért általában nagyobb számban vannak közöttük, mint közöttünk.
Ja, és talán kiderül, hogy ők milyen problémákkal küzdenek - ami persze nem publikus, mert a bömös tökéletes és soha sem romlik el :)
Alapból nekem sincs bajom velük, csak a nagyképű majmokkal...akik azért általában nagyobb számban vannak közöttük, mint közöttünk.
Ja, és talán kiderül, hogy ők milyen problémákkal küzdenek - ami persze nem publikus, mert a bömös tökéletes és soha sem romlik el :)
Pityukoma17-03-2016 09:30:50 // 641
Huhhh.... ez megnyugtató :-) Semmi bajom velük hisz nekem is van több ismerősöm köztük. Csak a beharangozójukban olvasott programok számából következtethető tömegnyomortól tartottam. Amúgy ki nem állhatom a szarolaszozást :-)
Invisible17-03-2016 09:22:05 // 640
Kis infó a kempingtől. Szerencsére a BMW találkozó nem a POWERFANATICS által szervezet, az majd csak augusztusban lesz.
Ez csak egy kisebb, a miénkhez hasonló, baráti jellegű találkozó lesz. Terveik szerint őket a kemping másik végébe helyeznék el, így jelenlétük talán fel sem tűnik majd.
Annyit mondtak még, hogy ha mégis nagyobb létszámú lenne, keresnek nekik másik időpontot, így a békés pihenésünk garantált :)
Szerintem ez elég megnyugtató, nem kell aggódnunk :)
Ez csak egy kisebb, a miénkhez hasonló, baráti jellegű találkozó lesz. Terveik szerint őket a kemping másik végébe helyeznék el, így jelenlétük talán fel sem tűnik majd.
Annyit mondtak még, hogy ha mégis nagyobb létszámú lenne, keresnek nekik másik időpontot, így a békés pihenésünk garantált :)
Szerintem ez elég megnyugtató, nem kell aggódnunk :)
Pityukoma16-03-2016 23:46:29 // 639
No ne már :-( Tavaly le lett foglalva az időpontunk.
Dömpi (il dottore)16-03-2016 22:01:59 // 638
a Giu nem OFF, és te nem vagy agyatlan k*csög sem :)
Piritu - 1.000.00016-03-2016 21:59:49 // 637
...én meg közétek szorulnék egy mindkét talin OFF Giuliettával :-DD
Giuntini16-03-2016 21:51:33 // 636
Szerintem is ez durva lenne! BMW-seket, és Alfásokat összeengedni egy helyszínen, hát nem tudom?!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
471
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?