amúgy itt van a 3 új órám :)
Nah akkor úgylátszik van Neked mindenféle alkatrészed :D Ha egyszer neadjisten besül a mocim akkor majd Te fogsz adni nekem egy csere blokkot is? :D:D:D
Postán küldtem!Napi kapcsolatba voltunk mailba,vagy msn-en.Ha kell addig csere műszeregység azt is tudok kölcsönözni,ha egyforma a csatínk.
Oks, akkor majd lehet nekem is lesz vmi :) És itt van a közelben, személyesen találkoztál vele? Vagy úgy küldted el neki Te is postán ő meg visszaküldte?
Te tervezed találod ki.Elmondod neki ő rajzolgat az alapján.Mikor neked jó és elfogadható,akkor áll neki csinálni.Bármilyen színű lehet bármelyik része,akár kép is lehet a háttér.Ez leddes nem plazma,de megtudja csinálni leddel,is úgy mint a plazmát.Majd nézd meg az enyém ha erre jársz.Elküldöd a műszeregységet átledezi csak be kell raknod és kész.
Vigyázz!!!! a sörrel nem viccelünk.
"-a sör nem alkohol
-a nő nem ember
-a medve nem játék!"
Oks, ha majd kell akkor "jelképes sörért" odaadod nekem :)
csak arra gondoltam, hogyha visszarakod az eredetit, akkor egy ilyet odaadok ajándékba, ha fel akarod újíttatni.
Nekem már csak rossz szivattyúim vannak, a jót eladtam barinak szolnokra.
Föckös27-04-2009 19:44:14 //
94011
nyáriszámlap-téliszámlap?
:-)))
Jah és Szasza! A számlapodat be is rakták, ki is szedték minden, egyedileg így tervezetd magadnak a kinézetet színt mindent? Mert én is tervezek majd egy plazmaszámlapot nyárra :)
Hát majd meglátom hogy miket fogok pluszba venni a kocsihoz :) Az az igazság hogy eddig nem romlott el semmi komolyabb dolog (bal első és jobb hátsó kerékcsapágy szett, meg a gázpedál jeladó elektronika vagy mi). Aztán meg feleleslegesen nem veszek, mert a kedves Cartársaktól sztm mindig tudok majd szerezni olyan alkatrészt ami épp kell :]
GT Ɨ|ѯ27-04-2009 19:34:12 //
94007
ja:
bevitel a szövet alá:injekciós tűvel,aztán hajszárítós símítgatás pár percig és kész
GT Ɨ|ѯ27-04-2009 19:33:17 //
94006
festékbolt-ahol ragasztókat ( is ) árulnak-szövethez kell kérned:-)
csak a verseny miatt.Kezdj el tartalékolni alkatrészeket vész esetre nekem eddig ami elromlott abból már tartalékolok egyet:))
Nah szuper! Akkor holnap délután/estefele majd írok itt a fórumon, hogy kell-e vagy nem! Ha cserés lesz akkor tuti kelleni fog és akkor megbizniszeljük majd! :)
Kifolyt az összes,de a szivattyúba marad valamennyi akkor is.Nincs azóta se baja.Nehéz volt kormányozni és csúnya hangot is adott,de nem lett baja.
Van nekem is ha kell.Nehogy már lemaradj róla:)
És, amikor mentél a szervízbe akkor érezted hogy még könnyen tekered a kormányt vagy Neked is az összes olaj kifolyt és alig lehetett mozdítani? Azóta volt vmi baja a szervo-szivattyúdnak? :]
Köszi az infot :), holnap reggel viszem szerelőhöz, az meg majd megnézi, hogy mi is a gond, hogy ha meg szervo-szivattyú csere akkor meg vagy tőled megveszem, vagy ha egyik cartársnak van elbonott de tökéletes állapotú akkor azt :). Szombaton Pogány gyorsulási-verseny addigra meg kész kéne hogy legyen az autó :S
GT Ɨ|ѯ27-04-2009 19:16:19 //
93998
arra kárpitragasztó kell:-)
ez a kárpitot a tetőhöz rögzíti:-)
de akkor a szíj szélét meg kéne gyalulnia nem?Egyforma a szíj nem látszik kopás vagy súrlódás rajta.
mert ahol félrefut, ott nyikorog, és ha vizes, akkor picit csúszik, és nem nyifog.
Csak az érdekes,ha lelocsolom vízzel mér hallgat el:))?
Két hosszban van szíj hozzá nem tudom ez milyen,de lehet a rövidebb és talán túl feszes.Vagy szar márka.Már mindent cseréltem és simán hang nélkül gördül mindegyik.Már megöl az ideg:((((((
Youri27-04-2009 17:33:47 //
93993
Mármint a cartárs apja oldotta meg a dolgot......
Youri27-04-2009 17:33:04 //
93992
Egyik szolnoki tagunk megoldotta a cserét ( Bari) felülről,bontás nélkül.Tudod,nekik adtad el a szivattyút!!!! Csak a szervó olaj tartályt bontotta le,és annak a helyén ki tudta játszani!!!!!! Szóval lehetséges a dolog!!:-D
biztosan jól fut minden? a szíj anyagától nem csicsereghet. lehet kapni direkt a szíjra való sprayt, azzal még megpróbálhatod.
Megöl az ideg a csicsergéstől ma nagyon neki kezdte.Ha leszedem a hosszbordást nem csinálja.Mindent ami pörög cseréltem,de csinálja.Ma a klímát is leszedtem az se csinálja.Viszont,ha járatom és közbe locsolom a szíjat akkor nem csinálja.
Szerintem nem marad más mint a szíj.Jól gondolom?
ja igen, nekem 1 liter olaj kellett bele.
szervoszivattyúban nagy vagyok. én is jártam így kétszer. ha egy nyomócsöved kipukkant alul, akkor nagy nagy nyomással kinyomta az összes olajat. ezt felülről nem biztos, hogy látod. a nyomócső egy helyen elég szerencsétlenül van elhelyezve, ott ki tudja dörgölni a motor, az enyém is meg volt már toldva ott, ahelyett, hogy a barom kicserélte vna. egy kis kézügyességgel az egész megcsinálható otthon, ha nem a szivattyút kell cserélni. sajna a szivattyúcsere kemény dió, mert vagy a szívóoldalt, vagy a kipuffoldalt meg kell bontani a leszedéshez. egyszerűen nem fér ki máshogy a csávó.
ha néhány száz métert mentél vele oil nélkül, akkor veheted az újat, vagy adok egy felújítandót, mert kb 3-4 hónapon belül kileheli a lelkét. ugyanis ezek a szivattyúk csúszólapátosak, és a kenést a szállított olaj biztosítja. egy darabig eljár szépen csendesen, de a lapátról levált fém részecskék elindulnak a rendszerben, és kinyírják a már eleve sérült lapátot.
mindegy milyen olajat veszel, csak szervo olaj legyen.
Nekem tavaly volt ilyen mentem gyerekér az oviba betolatok olajcsík.Lelöte a szervó a csövet:(Én elmentem a szervizig igaz az 1,5 km volt csak:)
Ez mi is konkrétan.Már mint hogy néz ki folyékony vagy szalagos?Kb30x30 as terület anyós ülésnél a kapaszkodó mellett,de ahogy nézem lassan az én fejem felet is meg indul kb ugyan ott.
Mibe kerül?
Ja a huzat válik el a szivacstól ami alatta van,ha jól gondolom:)
És szervoolajból milyet kell beletölteni? Tutela GI/A avagy mindegy csak szervoolaj legyen? :)
Van ára azért, de annyira nem vészes azért...
Youri27-04-2009 16:09:19 //
93983
Ha szivattyú csere lesz,az bontottan 10k körül van.......
Hát nem értek annyira hozzá, lényeg hogy ne legyen nagyon drága mulatság... :(
Alulról nem tudtam megnézni még mert nem látok be, folyásnak pedig nem nevezném mert ömlött az olaj... :(
Torque27-04-2009 15:58:17 //
93980
Ha csöveknél tényleg minden rendben van, akkor a probléma valószinűleg a szervó szivattyúnál keresendő!
Oil folyást nem találtál sehol?
Youri27-04-2009 15:51:37 //
93979
Pl....:-D
Vagy 145 2.0 TS 16V
Youri27-04-2009 15:51:06 //
93978
Lehet h a szervó szivattyú szimeringje fosta el magát.......
Akkor nem tudom, hogy honnan folyt ennyi olaj :S De egy csomó kifolyt, viszont a mociban lévő olajszint jó :S
Torque27-04-2009 15:44:02 //
93976
Szerintem szervó nélkül nem igazán egészséges használni mivel nincs benne oil ezért leéghet a szervószivattyú! SZERINTEM!!
Szervó oil mennyiség pedig 1-1,3L között!
Fentről a csövek jónak tűnnek, alulról meg nem tudom megnézni :S Ám így szervo nélkül lehet hazsnálni az autót?
GabCsi27-04-2009 15:35:21 //
93974
2,0 16V ? :P
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.