mostanában gondolkodtam, milyen téli szettet használjak (felni). Gondolkodtam 14es alu felnin, ahhoz mégiscsak olcsóbb a guma és jobban néz ki, mint a lemezfelni. Mivel a kínálat elég gyatra használtból, ezért egyre inkább a lemezfelni felé terelődik a téma. Tképpen abból is elég lenne a 14es, mert hát a guma arra is annyi, mint az alura. :)
De az meg olyan nem szép, vmivel fel kellene dobni. Le lehtne festeni ezüstre, de az elég sok macera, meghát annyira még a lemezfelnin sem tartós, de végülis a fekete sem néz ki rosszul, de azért csak jobban tetszik, ha van vmi alu hatása.
Aztán ott van még a dísztárcsa... elég kézenfekvő, abból ami meg tényleg jó, (mondjuk az alfa gyári) az ritka, meg hát félteném is, vagy esetleg könnycsorgató kompromisszumként vmi gagyi tecsós, bármely kanyarban leesős, széjjel törős. Ami amellett, hogy gagyi minőség, minden sarkon szembejön egy másik verdán... de miért is probléma ez? tképpen nem mind1 mit mondanak, akik kívülről látják? számít ez nekem, aki bent ül és az autómmal eltöltött idő kb 80át belül töltöm? tényleg érdemes egy kerékkel ennyit szívózni? nem elég, h a funkcióját ellátja? egyáltalán lehetséges a mai világban viszonylag kis idő-, pénz- és energia ráfordítással kiemelkedően egyedit alkotni ezen a téren, mely autómat velem együtt kiemelhet a szürke hétköznapi szmogforrások masszájából?
Ilyen gondolatok foglalkoztattak mostanában, mígnem ma olyan látványban volt részem, ami teljesen új dimenzióba emelte nálam a keréktárcsa optikai tuning fogalmát, valamint megmutatta, hogy nagyon alacsony sz intű a kreativitásom...
Íme:

bár a kép minőséget sajnos nem lett a legjobb, gondolom még a kamerám is könnybe lábadt e látvány láttán, de igen! az ott egy féktárcsa, ami a dísztárcsához van rögzítve... méghozzá lyuggatott..:)