Végeztem a 155 tagok, meg a saját adataim alapján.:) 327db kép, persze van ami többszöröződik is. Meg vannak ismeretlen nevek autók is.
Meg érdekesség. Pl nem hinném,hogy ez a saját rendszáma. ;)
Mit találtam! Hihetetlen, hogy kiket be nem engedtek Esztergomba. :D :D (nem a Csocsira/ Georgéra gondoltam) :P Amúgy ez a Sprint srác is jól eltűnt, vagy 6 és fél éve nem járt itt....
gyors kérdés.
Jött a hideg belülről istenért nem akarja lefújni a párát. Oda nyomom a kezem és nem igazan érzem hogy bármiféle levegő jönne a szélvédő aljánál.
A kép Sümegről van. Van másik 155-e. Azóta. Épp pár hete vittem Neki cuccot. Dunaújvárosban Pepénél volt. Akkoriban volt egy Thema 3,0 V6 is nála. Háááthh, nem volt szépen megcsinálva. Tőle vette meg Tsiga. :/ Haragudtam is, hogy -1 magyar. De sajna anno nem kellett senkinek az a gép... :/
Mikor eladtam még tudtam pár hónapig róla némi infót, majd eltűnt, aztán lezúzták 1x Zeg-en, egyszer Nkanizsán.. Sümegen próbálták széppé tenni, majd jött az enyészet...azután Újvárosban még életbe akarták tartani, de már sokba került volna. Nem kicsit fájt a szívem érte, mikor 5-6 év után utoljára láttam nálunk S. Bélánál. De már akkorra nem önmaga volt a gép.