Tisztelt sziasztok! :)
Ma egy pár percet ellőttem középiskolás felszerelésemmel, hogy miután mindenkit összeírtam, akik eddig jelezték a szervezés segítségére honlétüket, egy vaktérképen felkarcintottam mindnyájunkat.
Hálisten, vagy nem (#vesszentrianon) nem túl nagy az országunk, így megtaláltam a (majdnem) mindenki számára elérhető távolságot!
Kunszentmiklós a legjobban érintett mindenki számára, de utána jártam, futás és úszáson kívül nem sok mindent lehet kezdeni ott. Így, ami közelben van, nem olyan nagy osztó tényező, az Dunaújváros, utána se néztem még, hogy mit lehet ott kezdeni, elég nagy város, Duna menti település, és többünknek ez a kedvezőbb távolság ügyileg, 35 KM-rel van nyugatra Kunszentmiklóstól.
A kritikus pontok a Google szerint:
- Győr: 137 KM
- Kaposvár: 135 KM
- Kiszombor: 166 KM (bocsesz Ferenc Szalma, neked nem 155-re jött ki :) )
- Novaj: 211 ( ne haragudj Jánosi Gergely, ez volt a maximum amit ki tudtam hozni belőle egyelőre :/ )
- Pécs 128 KM
Gokart nincs az internet szerint Újvárosban, tőle van északra Kulcs nevű településen, 13,5 KM-re. Megbeszélhető, ha érdekel többünket.
Kedves találkozni vágyók! Bízom benne, hogy igazodunk, próbálunk alkalmazkodni gépeinkkel, és pénztárcánkkal egymáshoz, és kérem, keressen fel privátban az, aki esetleg mindent tekintve, még jobb ajánlattal rendelkezik.
Ha többen rábólintotok a településre, jelezzetek kommentben hogy rendben van az ügy, kezdjek el keresgélni helyet, időpontot, stb. Sok a teendőm még a végéig.
Harmadik felvonás az időpont összegyűjtése írásaitok alapján, nemsokára...
Pacsi!