Forum >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Kócosw28-08-2015 08:48:28 // 42760
meg aztsem Tom mi lesz az ajandek..
lehet szakallvago es azert kell varnom hogy legyen mit vagni... :)
lehet szakallvago es azert kell varnom hogy legyen mit vagni... :)
GT Ɨ|ѯ28-08-2015 08:06:02 // 42759
szakállad meg nagyobb lesz mint a ZZ Top-nak:-D
Kócosw28-08-2015 07:11:43 // 42758
Minden területen,En meg csak varok,meg varok..Meg varok...
GT Ɨ|ѯ28-08-2015 06:57:19 // 42757
médiacsend van...:-)
Kócosw21-08-2015 07:15:57 // 42756
Ensem tudom sajna meg hogy hol varjam, de akkor itt ensem varom :D
gecsa20-08-2015 14:06:59 // 42755
Ezek szerint nem itt... :D
viking3003-08-2015 22:19:05 // 42754
Hol várhatom az értesítést?
Inter156 (il mascalzone)03-08-2015 19:59:59 // 42753
Jó lett gratula!
Én más zenével is el tudtam volna képzelni,de így is jó :-)
Én más zenével is el tudtam volna képzelni,de így is jó :-)
Kócosw31-07-2015 12:35:04 // 42752
Milyen formábam várhatom az értesítést ? ;)
Buksi30-07-2015 11:57:28 // 42751
Gratula! Jó lett :-)
emGéza30-07-2015 09:59:12 // 42750
Éééééssssss rajta vagyunk ! :D
(1:35-nél a lány , 2:37-nél a "kisszürke")
(1:35-nél a lány , 2:37-nél a "kisszürke")
Halesz29-07-2015 23:48:50 // 42748
Elkészült az Alfa Amore hivatalos videója AlfaCityről. Köszönjük a Robotmadárnak a segítséget! :) Reméljük, Nektek is tetszik majd! Íme!
https://www.youtube.com/watch?v=rEsTLgGRipc
https://www.youtube.com/watch?v=rEsTLgGRipc
Zabbancs29-07-2015 11:02:00 // 42747
Csak nem mindegy, hogy az a turista milyen hangnemben megy oda az emberhez. Mert amikor egyértelműen érezteti és ki is mondja, hogy mi egy alja nép vagyunk és ő a német atya úr isten, akkor gurul a gyógyszer ;)
Az ilyen ne is jöjjön vissza többet
Az ilyen ne is jöjjön vissza többet
Tommi28-07-2015 21:29:43 // 42746
Fontos az országimázs építés, hogy milyen élményekkel és szájízzel megy haza innen a turista, hátha ezek hatására legközelebb nem ide jön elkölteni a pénzét :) :(
Cika7827-07-2015 15:34:45 // 42745
Szia Halesz! Ment neki az értesítés,egy ismerősön keresztül. :)
Halesz27-07-2015 14:48:03 // 42744
Keressük Fürtön Katát Kiskunhalasról. Ő nyerte a Michelin selfie-játékát AlfaCityben!
Aki ismeri, adja át, hogy keressük :)
Aki ismeri, adja át, hogy keressük :)
farki25-07-2015 23:44:18 // 42743
Diszkrimináció!
Mond6nám pia rasszizmus! 😝😝😝
Ha netán valaki a nyári nagy melegben egy kis/nagyfröccsöt szeretne, vagy egy hosszúlépést, esetleg házmestert, netán viceházmestert (hogy a Krúdy fröccsről ne is beszéljek), NOS annak mér' kéne mélyen zsebbe nyúlnia? 😳😜😜😜
Mond6nám pia rasszizmus! 😝😝😝
Ha netán valaki a nyári nagy melegben egy kis/nagyfröccsöt szeretne, vagy egy hosszúlépést, esetleg házmestert, netán viceházmestert (hogy a Krúdy fröccsről ne is beszéljek), NOS annak mér' kéne mélyen zsebbe nyúlnia? 😳😜😜😜
Liquid25-07-2015 16:38:45 // 42742
már megint a pia... :D de én is támogatom. Indítsunk gyűjtést vagy ilyesmi :)
Zabbancs24-07-2015 22:30:30 // 42741
Jaa, hat elmagyaraztam neki h volt a tortenelmukbe egy vicces figura de az az idoszak elmult. En itthon vagyok o meg egy turista, ha nem tud alkalmazkodni akkor huzzon haza :)
Mondom, egy "piciket" ittas voltam :D
Mondom, egy "piciket" ittas voltam :D
Kócosw24-07-2015 14:59:11 // 42740
Csak mondtad neki hogy nem otthon van ne pörögjön ? :)
Kau24-07-2015 12:51:32 // 42739
Végre egy támogató!
Felírtad Halesz?! :))))
Felírtad Halesz?! :))))
Zabbancs24-07-2015 11:21:06 // 42738
Igen, azért a balaton parton nehéz is elérni, hogy ott maradjanak az emberek végig. Mi is le léptünk délután fellőni a sátrat, sütögetni, fürdeni kicsit és csak este 10 körül mentünk vissza bulizni. De szerintem egy ilyen helyen ez teljesen normális. Meg ezért is jobb ez mint komárom volt :)
Lehetne itt ötletelni végtelenségig, de olyan úgysem lesz, hogy mindenki maradéktalanul elégedett legyen.
Talán az ösznépi sátrazással lehetne kicsit jobban össze rántani a bandát lent a kempingbe már péntektől, vagy akár csütörtöktől. Pl, ha lenne egy büdös nagy plac ami csak a miénk és minden sátrazni vágyó alfás ott állítaná fel a sátrát :)
A parcellán idén is rám szólt egy német ürge, hogy ő pihenni jött ide, én meg túl részeg voltam ahhoz, hogy kulturáltan küldjem haza :D
Lehetne itt ötletelni végtelenségig, de olyan úgysem lesz, hogy mindenki maradéktalanul elégedett legyen.
Talán az ösznépi sátrazással lehetne kicsit jobban össze rántani a bandát lent a kempingbe már péntektől, vagy akár csütörtöktől. Pl, ha lenne egy büdös nagy plac ami csak a miénk és minden sátrazni vágyó alfás ott állítaná fel a sátrát :)
A parcellán idén is rám szólt egy német ürge, hogy ő pihenni jött ide, én meg túl részeg voltam ahhoz, hogy kulturáltan küldjem haza :D
Zabbancs24-07-2015 11:06:34 // 42737
Ingyen sört támogatom :D
Andy23-07-2015 19:26:19 // 42736
Csütörtök délutántól, vasárnap estig simán feltaláljuk magunkat évek óta.
Szóval nem kell túlagyalni, jó ez így ahogy van! ;)))
Bár a sör... Na az lehetne ingyen! ;))))
Szóval nem kell túlagyalni, jó ez így ahogy van! ;)))
Bár a sör... Na az lehetne ingyen! ;))))
vm23-07-2015 18:45:16 // 42735
Én úgy látom, minden AC után csokrot lehet kötni a jobbnál jobb ötletekből, de egyfelől minden évben ki is derül hogy leginkább elméleti síkon mozognak az működnek, másfelől Haleszéknak azért van egy kis rutinjuk a dologban. A legtöbb "vadiúj" ötletet ők már rég átrágták...
Halesz23-07-2015 17:41:26 // 42734
Amúgy a 2010-es komáromi talin tök érdekes tapasztalat volt, hogy direkt készültünk arra, hogy nagyon sokan ottmaradnak majd sátrazni. Még zuhanyzókonténert is béreltünk emiatt, aztán szerintem 10-15 sátornál több nem volt... Sosem felejtem el az esti Back II Black koncertre sem voltak kíváncsiak 300 embernél többen :) Az a baj elsősorban, hogy nagyon kevesen terveznek azzal, hogy az estét is a többi alfással akarják tölteni. Inkább maradnak a szűk baráti társasággal valami külön buliban, de azt már a nagy többség nem együtt képzeli el. Ezen évekbe telhet változtatni, de rajta vagyunk :)
De ugye tavaly is 6 óra utánra betettünk egy zenekart majd 2 DJ-t, aztán azt tapasztaltuk, hogy aki ott is maradt Füreden, az csak 10-11 után jött vissza bulizni SunCitybe.... Nehéz ez... :)
De ugye tavaly is 6 óra utánra betettünk egy zenekart majd 2 DJ-t, aztán azt tapasztaltuk, hogy aki ott is maradt Füreden, az csak 10-11 után jött vissza bulizni SunCitybe.... Nehéz ez... :)
Halesz23-07-2015 17:37:03 // 42733
"Füreden, amúgy az véleményem szerint hátrány, hogy rengeteg külső alternatív program van, így nem összpontosul a figyelem az AC-re mindenki ellófrál..."
Ez ugyanakkor egyben előnyt is jelent, mert sokan össze tudják kötni egy hosszú hétvégével, napközben el lehet ugrani strandolni, sétálni.
Komáromban pont az volt a baj, hogy ott viszont semmi más programlehetőség nem volt a településen, étterem is csak 2 olyan, ami jónak mondható.
Ez ugyanakkor egyben előnyt is jelent, mert sokan össze tudják kötni egy hosszú hétvégével, napközben el lehet ugrani strandolni, sétálni.
Komáromban pont az volt a baj, hogy ott viszont semmi más programlehetőség nem volt a településen, étterem is csak 2 olyan, ami jónak mondható.
Halesz23-07-2015 17:34:17 // 42732
"Az az arisztokratikus nyári hangulat a Tagore sétánynál a hangulatos parti éjszakai élet a strand az amiket nem tud vissza adni más említett hely!"
Bizony, azért Füred az Füred, kevés helyszín tud ezzel a hangulattal versenyezni.
Idén voltunk a Harley Davidson fesztiválon, kicsit "szakmai szemmel" is megnéztem. Persze összehasonlíthatatlan nagyságrendben AlfaCityvel, de azt kell mondjam, hogy egy ilyen mindentől félreeső kemping nem illene a mi rendezvényünkhöz... ráadásul ahhoz, hogy két napra teljesen kibérelhessünk egy ilyen helyszínt, sokkal nagyobb pénz kell, mert gyakorlatilag azzal jár, hogy egy hétvége miatt a hosszabb távra tervező kempingezőket el kell utasítaniuk. Ezt nyilván egy HD-fesztivál meg tudja fizetni, ráadásul az ugye 4 vagy 5 napos, szóval más nagyságrend, más tárgyalási alap.
Egyelőre nem látom, hogy mi tudnánk-e egy akár 3 napos "fesztivált" csinálni (mármint mi szervezők tudnánk, de kérdés, hogy lenne-e rá kereslet) de arra kísérletet teszünk jövőre, hogy már péntek délután is legyen valami plusz program AlfaCityben, ne csak az esti before party. A kisebb létszámú résztvevőket igénylő vetélkedőket, versenyeket meg tudnánk pénteken délután csinálni például.
Bizony, azért Füred az Füred, kevés helyszín tud ezzel a hangulattal versenyezni.
Idén voltunk a Harley Davidson fesztiválon, kicsit "szakmai szemmel" is megnéztem. Persze összehasonlíthatatlan nagyságrendben AlfaCityvel, de azt kell mondjam, hogy egy ilyen mindentől félreeső kemping nem illene a mi rendezvényünkhöz... ráadásul ahhoz, hogy két napra teljesen kibérelhessünk egy ilyen helyszínt, sokkal nagyobb pénz kell, mert gyakorlatilag azzal jár, hogy egy hétvége miatt a hosszabb távra tervező kempingezőket el kell utasítaniuk. Ezt nyilván egy HD-fesztivál meg tudja fizetni, ráadásul az ugye 4 vagy 5 napos, szóval más nagyságrend, más tárgyalási alap.
Egyelőre nem látom, hogy mi tudnánk-e egy akár 3 napos "fesztivált" csinálni (mármint mi szervezők tudnánk, de kérdés, hogy lenne-e rá kereslet) de arra kísérletet teszünk jövőre, hogy már péntek délután is legyen valami plusz program AlfaCityben, ne csak az esti before party. A kisebb létszámú résztvevőket igénylő vetélkedőket, versenyeket meg tudnánk pénteken délután csinálni például.
Halesz23-07-2015 17:27:48 // 42731
A felvonulást egy ~1000 autós találkozón pont azért nem fogjuk tudni megszervezni, amit Kau is leírt. Gondoljatok bele, 10-ről 13 óráig leparkolunk mindenkit. Utána meg kéne szervezni, hogy felálljon a konvoj, és viszonylag egyszerre induljon el a helyszínről, ami szerintem még rendőri biztosítás mellett is szétesne a nyári forgalom mellett a Balatonnál.
De még ha sikerülne is, a visszatérésnél lenne egy újabb káosz, amivel nemcsak magunkat, hanem Titeket is csak szívatnánk.
Ehhez még annyit tudnék hozzátenni, hogy szerintem a délelőtt a rendezvényre érkező konvojokat nyugodtan tekinthetjük a program felvonulásos részének. :)
Drágább jegyet nem nagyon szeretnénk (persze azt nem ígérem, hogy 3-4 év múlva is ennyibe fog kerülni), sőt különböző kategóriájú jegyeket sem, az egyrészt kezelhetetlen lenne, másrészt szerintem igazságtalan is.
Szerintem a mostani rendszer jól tervezhető. Egyrészt az a tapasztalatunk, hogy egyedül nagyon kevesen érkeznek, aki pedig mégis, az dönthet úgy, hogy kint hagyja az autóját, és bejön a 2000 forintos gyalogosjeggyel. Ellenben ha már ketten ülnek az autóban, akkor a 4.500 forintos belépőt úgy is fel lehet fogni, mint 2 db gyalogosjegyet és 500 forintos parkolási díjat. Ha pedig többen, akkor már tényleg nem lehet azt mondani, hogy drága lenne ez a jegy.
És akkor még az elővételes kedvezményről nem beszéltünk, azt gondolom, hogy 3500 forint mondjuk 3-4 emberre számítva egy ilyen rendezvényért nem sok. De tényleg nem mennék bele a" mit kap az ember 1000-12000 forintért manapság" vitába :)
A terveink szerint jövőre már április elején elkezdjük majd árusítani az elővételes jegyeket, szóval érdemes lesz majd ezzel tervezni azoknak, akik mondjuk meg akarják spórolni két sör árát :)
Korábban már írtam, nagyon szeretnék találni egy olyan szponzort egyszer, aki fizet annyit, hogy alfával ingyenes lehessen a belépés AlfaCitybe, de ez egyelőre álom kategória...
A fenti fizetős WC sajna nem tartozik a SunCity-hez, azt egy külső cég üzemeltetni. Nyilván arról nem tárgyaltunk velük, hogy egy 3500 fős rendezvényre mindenki kap egy pisijegyet 150 forintért, erre nincs félmillió forintunk...
Idén annyiban tudtunk velük megállapodni, hogy tartják a 150 forintos árat, és ígéretet tettek arra, hogy folyamatosan rend és tisztaság lesz, remélem ezt be is tartották.
Jövőre megpróbálunk beállítani 5-6 darab mobilwc-t, bár az meg nagyon fesztiválfíling, de ne ezen múljon :)
Annak örülök, hogy idén Ti is úgy láttátok, hogy korrekt árak voltak a büfében, de azt is sokszor hangsúlyoztam, hogy SunCity ilyen szempontból a legjobb választás. 100 méteres sugarú körön belül van Teso/Aldi/Spar, szóval aki sokallja az árakat, meg tudja oldani a lehető legolcsóbban. Illetve a tapasztaltak pedig készülnek egy hűtőtáskával, amiben azt hoznak, amit akarnak :)
De még ha sikerülne is, a visszatérésnél lenne egy újabb káosz, amivel nemcsak magunkat, hanem Titeket is csak szívatnánk.
Ehhez még annyit tudnék hozzátenni, hogy szerintem a délelőtt a rendezvényre érkező konvojokat nyugodtan tekinthetjük a program felvonulásos részének. :)
Drágább jegyet nem nagyon szeretnénk (persze azt nem ígérem, hogy 3-4 év múlva is ennyibe fog kerülni), sőt különböző kategóriájú jegyeket sem, az egyrészt kezelhetetlen lenne, másrészt szerintem igazságtalan is.
Szerintem a mostani rendszer jól tervezhető. Egyrészt az a tapasztalatunk, hogy egyedül nagyon kevesen érkeznek, aki pedig mégis, az dönthet úgy, hogy kint hagyja az autóját, és bejön a 2000 forintos gyalogosjeggyel. Ellenben ha már ketten ülnek az autóban, akkor a 4.500 forintos belépőt úgy is fel lehet fogni, mint 2 db gyalogosjegyet és 500 forintos parkolási díjat. Ha pedig többen, akkor már tényleg nem lehet azt mondani, hogy drága lenne ez a jegy.
És akkor még az elővételes kedvezményről nem beszéltünk, azt gondolom, hogy 3500 forint mondjuk 3-4 emberre számítva egy ilyen rendezvényért nem sok. De tényleg nem mennék bele a" mit kap az ember 1000-12000 forintért manapság" vitába :)
A terveink szerint jövőre már április elején elkezdjük majd árusítani az elővételes jegyeket, szóval érdemes lesz majd ezzel tervezni azoknak, akik mondjuk meg akarják spórolni két sör árát :)
Korábban már írtam, nagyon szeretnék találni egy olyan szponzort egyszer, aki fizet annyit, hogy alfával ingyenes lehessen a belépés AlfaCitybe, de ez egyelőre álom kategória...
A fenti fizetős WC sajna nem tartozik a SunCity-hez, azt egy külső cég üzemeltetni. Nyilván arról nem tárgyaltunk velük, hogy egy 3500 fős rendezvényre mindenki kap egy pisijegyet 150 forintért, erre nincs félmillió forintunk...
Idén annyiban tudtunk velük megállapodni, hogy tartják a 150 forintos árat, és ígéretet tettek arra, hogy folyamatosan rend és tisztaság lesz, remélem ezt be is tartották.
Jövőre megpróbálunk beállítani 5-6 darab mobilwc-t, bár az meg nagyon fesztiválfíling, de ne ezen múljon :)
Annak örülök, hogy idén Ti is úgy láttátok, hogy korrekt árak voltak a büfében, de azt is sokszor hangsúlyoztam, hogy SunCity ilyen szempontból a legjobb választás. 100 méteres sugarú körön belül van Teso/Aldi/Spar, szóval aki sokallja az árakat, meg tudja oldani a lehető legolcsóbban. Illetve a tapasztaltak pedig készülnek egy hűtőtáskával, amiben azt hoznak, amit akarnak :)
Kócosw23-07-2015 17:18:13 // 42730
Hihi nyertem vmit :) cool :)
Halesz23-07-2015 17:07:33 // 42729
Sziasztok!
A cikk végére beraktam az elővételes jegyvásárlók közötti tombola nyerteseinek listáját! Akik a helyszínen nem vették át, azokat értesítjük :)
http://alfaamore.hu/hirek/alfacity_nyeremeny
A cikk végére beraktam az elővételes jegyvásárlók közötti tombola nyerteseinek listáját! Akik a helyszínen nem vették át, azokat értesítjük :)
http://alfaamore.hu/hirek/alfacity_nyeremeny
Alfabundi23-07-2015 15:48:31 // 42728
Halesz amit kirakott linket, ott a legújabb :N.I.C.E vol 12. Fél kettő körül ment...
MiszöszFőnök23-07-2015 15:43:21 // 42727
Mondjuk az Esztergomi bazilika rötyijére kíváncsi lennék. Biztos titta márvány.
emGéza23-07-2015 14:16:25 // 42726
Csak a ketegóriás parkoltatás ellen tiltakoztam !
A többi részlet nem zavarna .
A többi részlet nem zavarna .
gpek23-07-2015 12:50:39 // 42725
Logikus, amit mondasz tehát akkor mondjuk hova tartozik az, aki lemond az olcsóbb kajáról mert a Baricskába megy Halászlevezni ezért jó neki az olcsóbb jegy, Vagy pl én hova tartoznék, ha nem akarok a tacskóba kijárkálni, megelégednék az olcsóbb AC-s kajával és nincs pénzem a Baricskára, ezért veszek drágább jegyet?
* Baricska egy Csárda a SunCity-től kb 800m és talán egész Füreden itt a legjobb a halászlé, de nem olcsó.
* Baricska egy Csárda a SunCity-től kb 800m és talán egész Füreden itt a legjobb a halászlé, de nem olcsó.
Kócosw23-07-2015 11:32:35 // 42724
es ez az ami szamit :D
emGéza23-07-2015 10:31:45 // 42723
Kár volna 2 féle jeggyel megkülömböztetni a népet!!!
Nem szeretnék se a "csoró" , se a "kulák" csapatba tartozni . Csak egy van ! ALFÁS !
SZVSZ .
Nem szeretnék se a "csoró" , se a "kulák" csapatba tartozni . Csak egy van ! ALFÁS !
SZVSZ .
Zabbancs23-07-2015 10:22:36 // 42722
Ez aljas rágalom!!!! Kikérem magamnak!!!!! :D
A meleg, meg hogy reggeli helyett is sört ittam, az ütött be :D De azért estig elfogyott egy 2 tálca :D
A meleg, meg hogy reggeli helyett is sört ittam, az ütött be :D De azért estig elfogyott egy 2 tálca :D
emGéza23-07-2015 10:21:35 // 42721
Mi volt az a mix ?
(nekem Alan Walker cseng még a fülemben ,de lehet nem is ott hallottam (?) )
(nekem Alan Walker cseng még a fülemben ,de lehet nem is ott hallottam (?) )
farki22-07-2015 22:01:30 // 42720
No, látom, ez a budi téma Esztergom óta kísért mindenkit....
😜😜😜
😜😜😜
GT Ɨ|ѯ22-07-2015 21:09:38 // 42719
Az mind1, nagyon jól jött:-)
Kócosw22-07-2015 20:15:32 // 42718
Jogos de azok nem nekem voltak :)
gecsa22-07-2015 18:57:18 // 42717
neked a 2 sör mindden esetben beüt........ :D :D :D
Mr. Z22-07-2015 18:14:52 // 42716
A színpadtól a tesco közelebb volt mint az autóm!!! Ott volt WC ingyen sör behűtve 2-300 Ft-ért! A tesco előterében volt klimatizált kajálda ahol 800 Ft volt egy menü és az üvegfalnál ülve még az érkező kocsikat is láttuk! Abszolút legjobb! A sun city tényleg drága van minden a közelben este még lementünk hűsölni a Balatonra!
Az az arisztokratikus nyári hangulat a Tagore sétánynál a hangulatos parti éjszakai élet a strand az amiket nem tud vissza adni más említett hely!
Az az arisztokratikus nyári hangulat a Tagore sétánynál a hangulatos parti éjszakai élet a strand az amiket nem tud vissza adni más említett hely!
MiszöszFőnök22-07-2015 17:44:10 // 42715
Te egy Úr vagy.
GT Ɨ|ѯ22-07-2015 17:31:30 // 42714
A jéghideg Bitburgerekről meg nem is beszélve:-)))
Kau22-07-2015 17:06:02 // 42713
Majd bemegyek veled :))
Jorjie22-07-2015 16:59:52 // 42712
Biztos találnál olyat, aki szívesen elkísérne :-D
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
480
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?