Jó estét - vagy reggelt, vagy mi... mindenkinek!:-))
Először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, hogy így "eltűntem", de ha naplót írnék, néhány hektár erdőt már elfogyasztottam volna. Amint a "köszöntőből" is látszik, lassan azt sem tudom, hogy milyen napszak van, mert "kissé" elfoglalt vagyok... Ilyenkor év vége felé eszméletlen a hajtás ebben a szakmában, meg van több megrendelés olyan cégektől, amiket mindnyájan jól ismerünk :-), tehát vétek lenne kihagyni, ráadásul határidőre kell őket összehozni. Ezzel párhuzamosan folyik a telek - válogatás /azt hiszem, gyakrabban be fogok nézni az "építkezéses" topicba is:-)/ és a hab a tortán, hogy mostanában elkezdtem komolyabban foglalkozni a befektetési alapokkal, tőzsde, stb., igaz, e-téren még van mit behoznom...:-). Szóval ma is "most" értem haza és most olvastam csak át, a topicokat - nagyjából...
Egy két dolog, ami "megmaradt" bennem a "cuccos" témával kapcsolatban:
Van piros bögre, bármilyen mennyiségben, sőt sárga, fekete, kék..........
műanyag, fém, üveg - "fényes"/matt... nagyjából 200 és 600 ft között /nyomtatás nélkül/. Esernyő "nyomással" 1800 Ft körül van, az összecsukható valamivel több, kb. 2400 Ft. A nickes rendszám pedig 1300 "környékén".
Van egy jó hírem, megoldható a "hímzett" logó is.:-)
Tapasztalataim szerint a pólóra vasalható "matrica" is van olyan tartós, mint a "szitázott", csak nem mindegy, milyen a "felvasalt" alapanyag és milyen hőfokon vasalták. Van, amelyik csak 40 C-fokos vízben mosható, van amelyik 60+ -ban, egy alfás pólót meg minek "főzni".:-) Még egy fontos dolog ezzel kapcsolatban: mosás után kifordítva kell vasalni!
A bögrékkel ugyanez a helyzet. Extrém igénybevételnél /súrolópor, stb/ az "eredeti" nyomás is megadja magát előbb - utóbb, "normális" használatnál évekig bírja változás nélkül, meg egy bögrét nem is szoktak kívülről annyit súrolni. Drágább termékekre sem vállalnak 10 éves garanciát, de azt hiszem, ezt nem kell részleteznem.:-) Egyébként még nem volt ilyen reklamációnk.:-) Az "utólag festett" bögréken lehet, hogy repedezik a festék, de én még nem találkoztam olyannal...
Ja, hogy legyen valami "jó pontom" is a társaságnál :-), megcsináltam a nap levezetése képpen "vektorosban" az ystuc-féle logót, néhány variáció:

- hátha valamire jó lesz...:-)
Nem ígérek inkább semmit, de remélem most már gyakrabban ide jutok és "melegében" megbeszélhetjük az ezzel kapcsolatos dolgokat.
Még valami. A múltkor említett katalógusból megnéztem élőben egy - két terméket, de elég "hanyag" volt a kidolgozás /pedig nem is olasz volt :-PP/, ezért nem is igazán eröltettem azokat a "cuccokat". Azóta van másik!:-)