Forum >> Csevegés (Á la Alfa Romeo....szerelem)
Marty25-06-2009 22:08:54 // 366068
Bármikor elő állhatsz még ilyen nagyszerű ötletekkel:DDDDD
AlfaSignora25-06-2009 22:08:06 // 366067
Milllyen melóóó???
Nana, vigyázz, le ellenőrizlek !!! :-DDDDDD
Nana, vigyázz, le ellenőrizlek !!! :-DDDDDD
Marty25-06-2009 22:06:56 // 366066
Hát igazán nincs is mit!:)))) Gondoltam írok egy pár sort, hogy nem tűntem el és nem is feledkeztem meg semmiről, csak sajnos sok volt most egy kicsit a meló :(
AlfaSignora25-06-2009 22:00:49 // 366065
Nagggyon szépen köszönjük a tájékoztatást!!!
Pussszi Drága!!! :))))
Pussszi Drága!!! :))))
Marty25-06-2009 21:47:45 // 366064
Ja, még annyit, hogy van fedett terasz, eső esetén behúzódhatunk az este, vagy van ebédlő is a házban....:P:)))
Marty25-06-2009 21:36:01 // 366062
-------------------------------------- Szolgálati közlemény ------------------------------------------
A hétvégén Mátrába utazók!
Kérlek benneteket, hogy mivel eléggé nedvesre sikeredett az időjárás, mindenképp csomagoljatok magatoknak olyan ruházatot, amit az erdőbe a nedves avaron tudtok használni paintball-ozás közben. Mivel ugye a Mátrába megyünk, gondolom nem kell külön hangsúlyoznom, hogy meleg holmit is pakoljatok be... Tavaly míg lent volt 23 fok, fent kellemes 18-20 fok volt... Estére eléggé lehűl az idő....
Kaja rendelés, szállás, paintball... minden le van rendelve és el van intézve, már csak menni kell.
Szombat esti bográcsozáshoz holnap veszem meg a hozzávalókat... mindenki maga gondoskodjék italozásáról...:P:) Ezzel a pluszköltséggel kell még esetleg számolnotok.
Paintball-lal kapcsolatosan, ha kérdésetek van keressétek lee75 cartársat!:)
Asszem mindent leírtam:P:))))))))))))))
A hétvégén Mátrába utazók!
Kérlek benneteket, hogy mivel eléggé nedvesre sikeredett az időjárás, mindenképp csomagoljatok magatoknak olyan ruházatot, amit az erdőbe a nedves avaron tudtok használni paintball-ozás közben. Mivel ugye a Mátrába megyünk, gondolom nem kell külön hangsúlyoznom, hogy meleg holmit is pakoljatok be... Tavaly míg lent volt 23 fok, fent kellemes 18-20 fok volt... Estére eléggé lehűl az idő....
Kaja rendelés, szállás, paintball... minden le van rendelve és el van intézve, már csak menni kell.
Szombat esti bográcsozáshoz holnap veszem meg a hozzávalókat... mindenki maga gondoskodjék italozásáról...:P:) Ezzel a pluszköltséggel kell még esetleg számolnotok.
Paintball-lal kapcsolatosan, ha kérdésetek van keressétek lee75 cartársat!:)
Asszem mindent leírtam:P:))))))))))))))
Cho Simba (TomQ4)24-06-2009 11:20:29 // 366061
Sziasztok
Lenne egy kérdésem 159 tulajokhoz. Létezik hogy a csomagtartó csak a távirányítóról nyitható ? A kocsiból, belülről nem ?
Thx
Lenne egy kérdésem 159 tulajokhoz. Létezik hogy a csomagtartó csak a távirányítóról nyitható ? A kocsiból, belülről nem ?
Thx
lee7523-06-2009 18:48:37 // 366060
ok akkor ezt megbeszeltük!!:D
GEORGE23-06-2009 00:10:05 // 366059
Szerintem neked üldözési mániád van…..de komolyan…
Te, mint egyik szervező és nem kérdezhetlek??
Amit kérdezek, azt egyből bántásnak veszed? Miért is? :-o
Már meg ne haragudj, de írtad, hogy holnap infók, aztán 2 hétre rá se volt infó
Sajna Marty se tudott szinte a mai napig semmi konkrétat, hogy kaja-szállás merre, hol, mikor, hány méter…elhiszem, sőt tudom, hogy a tulaj hibája, de túl sokat hagytátok magára, persze hogy nem válaszolt.
Aztán azt sem értem minek írtad be, hogy nálad jelentkezzenek a szállás ügyben mikor már 1 hete megírta mindenki a Martynak?
Meg a nagy őszinteségi rohamban, te egyedül a paintball intézted el a többit Marty.
De ez nem baj, a lényeg, hogy részt vettél benne!
De ha akarod, kijavítom a Club oldalán a nevedet főszervezőre, ha annyira fontos neked, hogy mindenki tudja, hogy te is szervező vagy. Szerveztem jó pár talit, de sose tartottam fontosnak, hogy a szervező mivoltom ki legyen hangsúlyozva. Nekem elég elismerés volt az amikor a talin jól érezték magukat akik eljöttek.
Ha már megemlítetted a A.R. Club Magyarország oldalát, akkor nézzük már meg, hogy az Amorén vagy a Club oldalán vannak naprakész infók a Mátrai taliról? Segítek a Club oldala a frissebb!
Aztán ennek a talinak a hivatalos neve III. Mátrai Alfás találkozó és nem III.Mátrai Amorés találkozó!
Mire föl Amorés? Talán a vezetőségi tagok közül bárki is részt vett a szervezésben????
Egy ill két Amorés tali van, az egyik AlfaCity a másik Kaposújlak. A többi az Alfás tali, csak itt van hirdetve.
Mivel marty Clubtag akár elnevezhettem volna III.Mátrai Clubbos talinak is nem?
De nem, mert a Club nem vesz részt a szervezésében., szóval az baj, hogy odaírta Charlie, hogy A.R. Club Magyarország tagjai által szervezett tali, de az nem zavar, hogy az Amorésok a tali címét változtatták meg és az Alfás helyett Amorést írtak?
Sok lesz az írás, és későre is jár, zárjuk le avval, hogy nem b.szogattalak, ha te annak vetted az te bajod.
Te, mint egyik szervező és nem kérdezhetlek??
Amit kérdezek, azt egyből bántásnak veszed? Miért is? :-o
Már meg ne haragudj, de írtad, hogy holnap infók, aztán 2 hétre rá se volt infó
Sajna Marty se tudott szinte a mai napig semmi konkrétat, hogy kaja-szállás merre, hol, mikor, hány méter…elhiszem, sőt tudom, hogy a tulaj hibája, de túl sokat hagytátok magára, persze hogy nem válaszolt.
Aztán azt sem értem minek írtad be, hogy nálad jelentkezzenek a szállás ügyben mikor már 1 hete megírta mindenki a Martynak?
Meg a nagy őszinteségi rohamban, te egyedül a paintball intézted el a többit Marty.
De ez nem baj, a lényeg, hogy részt vettél benne!
De ha akarod, kijavítom a Club oldalán a nevedet főszervezőre, ha annyira fontos neked, hogy mindenki tudja, hogy te is szervező vagy. Szerveztem jó pár talit, de sose tartottam fontosnak, hogy a szervező mivoltom ki legyen hangsúlyozva. Nekem elég elismerés volt az amikor a talin jól érezték magukat akik eljöttek.
Ha már megemlítetted a A.R. Club Magyarország oldalát, akkor nézzük már meg, hogy az Amorén vagy a Club oldalán vannak naprakész infók a Mátrai taliról? Segítek a Club oldala a frissebb!
Aztán ennek a talinak a hivatalos neve III. Mátrai Alfás találkozó és nem III.Mátrai Amorés találkozó!
Mire föl Amorés? Talán a vezetőségi tagok közül bárki is részt vett a szervezésben????
Egy ill két Amorés tali van, az egyik AlfaCity a másik Kaposújlak. A többi az Alfás tali, csak itt van hirdetve.
Mivel marty Clubtag akár elnevezhettem volna III.Mátrai Clubbos talinak is nem?
De nem, mert a Club nem vesz részt a szervezésében., szóval az baj, hogy odaírta Charlie, hogy A.R. Club Magyarország tagjai által szervezett tali, de az nem zavar, hogy az Amorésok a tali címét változtatták meg és az Alfás helyett Amorést írtak?
Sok lesz az írás, és későre is jár, zárjuk le avval, hogy nem b.szogattalak, ha te annak vetted az te bajod.
lee7522-06-2009 21:09:22 // 366058
ok akkor maradjunk enyiben en csak elmondtam ami a bajom volt!!reszemröl le van zarva a dolog!!
Marty22-06-2009 19:38:59 // 366057
No, akkor, hogy itt elejét és végét vegyem a vitának.
1., Nem bántólag akarta írni, amit írt, csak engem kérdezgetett GEORGE is és a többiek is, hogy mi van a szállással, mármint, hogy mennyibe fog kerülni. Én csak annyit tudtam mondani, hogy egyenlőre nem tudom, mert én kajaügyileg beszéltem a fickóval a szállást veled beszélte le. Én hiába kérdeztem őt is, hogy mennyi lesz, mit írjunk ki, nem kaptam választ. Mára már megkérdeztem és le is beszéltem vele mindent.
2., Az hogy kinek az ötlete és kié nem az mellékes abból a szempontból, hogy az összes beharangozóban kint volt a te neved is és az enyém is, mint szervező. Persze, hogy engem talált meg mindenki a kérdésével, hogy mi lesz, hogy lesz, hisz a szervezők között ott vagyok én is és nem utolsó sorban ugye, "állandóan" online vagyok. Kit kérdezzenek???
3., Szállásügyileg mindenkinek írtam az oldalára, hogy ki, hány fővel érkezik, hogy tudjuk a szállást intézni. Erről te is kaptál írást az oldaladra. Ezek után te felírod ide, hogy írjanak neked, mikor nekem már megírták és beszéltünk is róla, hogy mi van. Felhívtam a Tamást és intézkedtem...
4., Az hogy kint van a Club oldalán... talán azért, mert én klub tag vagyok ebből kifolyólag voltak oly kegyesek és ott is meghírdették, szerintem ez nem probléma. Nem az lett odaírva, hogy Clubtagunk Marty szervezésében.
Ha valamivel esetleg megbántottalak, nem volt szándékos, de ne viselkedjünk gyerekesen.....szerintem:)
1., Nem bántólag akarta írni, amit írt, csak engem kérdezgetett GEORGE is és a többiek is, hogy mi van a szállással, mármint, hogy mennyibe fog kerülni. Én csak annyit tudtam mondani, hogy egyenlőre nem tudom, mert én kajaügyileg beszéltem a fickóval a szállást veled beszélte le. Én hiába kérdeztem őt is, hogy mennyi lesz, mit írjunk ki, nem kaptam választ. Mára már megkérdeztem és le is beszéltem vele mindent.
2., Az hogy kinek az ötlete és kié nem az mellékes abból a szempontból, hogy az összes beharangozóban kint volt a te neved is és az enyém is, mint szervező. Persze, hogy engem talált meg mindenki a kérdésével, hogy mi lesz, hogy lesz, hisz a szervezők között ott vagyok én is és nem utolsó sorban ugye, "állandóan" online vagyok. Kit kérdezzenek???
3., Szállásügyileg mindenkinek írtam az oldalára, hogy ki, hány fővel érkezik, hogy tudjuk a szállást intézni. Erről te is kaptál írást az oldaladra. Ezek után te felírod ide, hogy írjanak neked, mikor nekem már megírták és beszéltünk is róla, hogy mi van. Felhívtam a Tamást és intézkedtem...
4., Az hogy kint van a Club oldalán... talán azért, mert én klub tag vagyok ebből kifolyólag voltak oly kegyesek és ott is meghírdették, szerintem ez nem probléma. Nem az lett odaírva, hogy Clubtagunk Marty szervezésében.
Ha valamivel esetleg megbántottalak, nem volt szándékos, de ne viselkedjünk gyerekesen.....szerintem:)
lee7522-06-2009 18:20:58 // 366056
na figyu nem akkarok kemnyen fogalmazni csak egy kicsit tele van a t...öm,hogy probalok segiteni es szervezni es edig csak a hideget kaptam töled!!!!azert gondoltam hogy elkezdek foglalkozni a szallassal mert gondoltam EN JOHISZEMÜEN marty intézi a kajat en meg intezem a szallast!!!!
AMIT most mondok csak egy eszrevetel!!!!!!
Eredetileg ez az matrai tali az en en ötletem volt,a legelsöt is en kezdtem szervezni a marty segitesegevel,ugy ahogy a masodikat is,az tény hogy a marty reszvetele látvanyosabb mert az aa fele ö komunikál es az kajt is ö intezi,DE en inteztem a szallast es a paintballt is,csak nekem egy kicsit kezd rossz szajizem lenni a dologtol,mert kifele ez nem igen latszik meg,es nem is van nagyon reklamozva,tudom ez lehet hogy neked gyerekes dolog de nekem ez egy kicsit szarul esik!!!
a masik a alfa romeo klub honlapjan is kint van a tali mint"az alfaromeo club magyrorszag tagjai altal szervezet felhivatalos talalkozo"na ez is zavar egy kicsit!!!!
AMIT most mondok csak egy eszrevetel!!!!!!
Eredetileg ez az matrai tali az en en ötletem volt,a legelsöt is en kezdtem szervezni a marty segitesegevel,ugy ahogy a masodikat is,az tény hogy a marty reszvetele látvanyosabb mert az aa fele ö komunikál es az kajt is ö intezi,DE en inteztem a szallast es a paintballt is,csak nekem egy kicsit kezd rossz szajizem lenni a dologtol,mert kifele ez nem igen latszik meg,es nem is van nagyon reklamozva,tudom ez lehet hogy neked gyerekes dolog de nekem ez egy kicsit szarul esik!!!
a masik a alfa romeo klub honlapjan is kint van a tali mint"az alfaromeo club magyrorszag tagjai altal szervezet felhivatalos talalkozo"na ez is zavar egy kicsit!!!!
GEORGE22-06-2009 16:47:48 // 366055
------------------------------------Mátrai talira a konvoj gyülekező pontja-------------------
--------------------2009. 06. 27. Budapest, Szentmihályi úti Tesco parkoló----------------------
Gyülekező 07:45-től 08:30-ig.
Start 08:30 aki ott van ott van aki nem az nem :-)
Marty + Gabi + George
Signora + AR7533 + Benci :)
--------------------2009. 06. 27. Budapest, Szentmihályi úti Tesco parkoló----------------------
Gyülekező 07:45-től 08:30-ig.
Start 08:30 aki ott van ott van aki nem az nem :-)
Marty + Gabi + George
Signora + AR7533 + Benci :)
Marty22-06-2009 16:10:28 // 366054
Figyelem!!!!!!!!!
A szállás mindenkinek le van foglalva. Az ára 4.400 Ft/fő/éj. Aki pénteken megy az hivatkozzon rám, neki is lefoglaltam már péntektől.
Egy szóval minden ok.
Kérdés van??? :)
A szállás mindenkinek le van foglalva. Az ára 4.400 Ft/fő/éj. Aki pénteken megy az hivatkozzon rám, neki is lefoglaltam már péntektől.
Egy szóval minden ok.
Kérdés van??? :)
GEORGE22-06-2009 15:56:29 // 366053
Szeva :-)
Te koma evvel kicsit elkéstél, már a Martynak leadták korábban a szállás igényeket.
Most tényleg neked is adjuk le külön?
Miért nem beszéltek össze Martyval?
Amúgy árak vannak már a szobákra?
Ezt nem kell "baszogatásnak" venned, csak azért mertem írni, hogy gondolj bele már résztvevői oldalról is a dolgokba, minek kétfele lejelentenem a szállást?
Te koma evvel kicsit elkéstél, már a Martynak leadták korábban a szállás igényeket.
Most tényleg neked is adjuk le külön?
Miért nem beszéltek össze Martyval?
Amúgy árak vannak már a szobákra?
Ezt nem kell "baszogatásnak" venned, csak azért mertem írni, hogy gondolj bele már résztvevői oldalról is a dolgokba, minek kétfele lejelentenem a szállást?
Kazes☻22-06-2009 13:32:07 // 366052
lee7521-06-2009 22:15:10 // 366051
______________________szolgalati közlemény____________________________-
mátrai tali szallas ügyben engem lehet zargatni!!!!!!
a szobak száma véges légyszi jelezétek nekem kinek mennyi szoba kell,ha nem jut mindenkinek szoba akkor sem kell elkeseredni van a közelben szallas,vagy satorozasi lehetöseg!!!!!
mátrai tali szallas ügyben engem lehet zargatni!!!!!!
a szobak száma véges légyszi jelezétek nekem kinek mennyi szoba kell,ha nem jut mindenkinek szoba akkor sem kell elkeseredni van a közelben szallas,vagy satorozasi lehetöseg!!!!!
GEORGE21-06-2009 09:01:40 // 366050
Naná!!! Továbbra is egy marad belöled, csak többhelyen leszel :-))
Angyal Rita21-06-2009 09:00:29 // 366049
Regisztráljak oda is? Belőlem egy is sok(k).
Angyal Rita21-06-2009 08:50:55 // 366047
Igen, ismerlek téged. Úgy szeretem a fejedet, ahogy van. Lököttkém. Melletted nem lehet unatkozni, hasizmok feszesek a sok nevetéstől. Mindig fel tudod vidítani az embert.
GEORGE21-06-2009 08:46:45 // 366046
Hát persze :-))))) Nem ismersz? :-))
GEORGE21-06-2009 08:46:17 // 366045
Cccccc na de Drága, olyan nem létezik, hogy mnindig jó valaki, az csak én vagyok :-))
Angyal Rita20-06-2009 22:10:49 // 366044
Annyit meg muszáj. Nem bírnám ki. Te komoly vagymindig?
Angyal Rita20-06-2009 22:10:08 // 366043
Na jó, néha rossz vagyok, de csak kicsit.
Angyal Rita20-06-2009 22:09:13 // 366042
Én? Én mindig jó vagyok.
GEORGE20-06-2009 22:06:28 // 366041
Nehogy te térdelj a kukoricára....
120-06-2009 22:05:48 // 366040
Nem Te fizetsz neki, hogy vigyázzon rád???!!! :-DDDD
GEORGE20-06-2009 22:04:44 // 366039
De de kell! Mit fizetsz érte?? :-) :-D
Angyal Rita20-06-2009 22:01:26 // 366038
Nem lenne baj, ha a körmére néznél, mit rosszalkodik örökké ez a George papó! Teszek be a csomiba kukoricát, legyen, ha szükség lesz rá. Neki térdelni, neked meg pattogatott kukoricát.
Mike.20-06-2009 21:59:01 // 366037
Nem kell egy komoly, megbízható ember aki vigyázna rátok?? :-)))
GEORGE20-06-2009 21:24:55 // 366036
Okés :-)
Angyal Rita20-06-2009 21:23:06 // 366035
Tök jó! Kíváncsi vagyok a további eseményekre! Amikor hazajöttök, majd írjál róla, légy szíves, mik történtek ott!
GEORGE20-06-2009 21:15:12 // 366034
Természetesen Alfa Romeok :-)
ERRE a rendezvényre megyünk.
ERRE a rendezvényre megyünk.
Angyal Rita20-06-2009 21:13:32 // 366033
Hű, ez nagyon szép út lesz! Milyen verdák?
GEORGE20-06-2009 21:13:30 // 366032
lesz bőven, márha nem felejtünk el fotózni :-) :-D
GEORGE20-06-2009 21:11:07 // 366031
Milánóba alszunk majd és Baloccoban fogjuk nyüstölni a verdákat :-)))
Angyal Rita20-06-2009 21:09:25 // 366030
Fotókat, ha tudsz, hozzál majd!
Angyal Rita20-06-2009 21:08:44 // 366029
De jó, biztos nagyon szép utad lesz, vigyázz nagyon magadra!
GEORGE20-06-2009 21:05:41 // 366028
Megbeszéljük Drága, jó lenne tutira :-)
GEORGE20-06-2009 21:05:08 // 366027
Én kedden reggel legyek Olaszba és csak péntek délután érek vissza...
Angyal Rita20-06-2009 20:59:53 // 366026
Ha találkozunk, főzünk is együtt valamit nálunk, bográcsozunk, vagy sütit sütünk, vagy amilyen kajcsihoz kedvünk van, fiúk, segítetek majd nekünk, finomabb lesz a kajcsi. Elmehetünk a környéken kirándulni is, sok szép hely van errefelé, Selénia is gyönyörű helyekre vitt! Mégegyszer köszönjük a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat.
Angyal Rita20-06-2009 20:56:44 // 366025
Gyertek át. Remélem, hamarosan találkozunk már, hiányoztok. Lehet, hogy lesz továbbképzés jövő hónap elején. Még nem biztos, megyek- e. Ha megyek, jó volna találkozni! Akkor ott leszek 3 napig.
GEORGE20-06-2009 20:45:34 // 366024
Elméletileg otthon van :-)
GEORGE20-06-2009 20:45:08 // 366023
Jöhet a vacsi is meg a süti is :-)))))))))))))))))))))))))))
Angyal Rita20-06-2009 20:39:59 // 366022
Ha most itt lennétek, magam köré gyűjtenélek titeket, mint egy nagymama, és adnék nektek finom vacsorát, meg meggyes sütit.
Angyal Rita20-06-2009 20:34:20 // 366021
Marty hol? Hiányzik a buksifeje, keveset látom itt mostanában.
Angyal Rita20-06-2009 20:33:22 // 366020
Most itt elállt. Délelőtt még meggyet szedtem, utána egész du. esett az eső. Olyan ronda felhők jöttek, hogy készítettem is ki a pokrócokat, ha kell rohanni, betakargatni Alfát, nehogy jégverés érje. Sajnos, még nem lehet beállni a garázsomba, mert be van oda pakolva csomó cucc.
Remélem, már nem tart sokáig ez a háború súlytotta övezet c. fejezet, azt sem tudom, mim hol van dobozokban. A garázs már ki lett vakolva, pince kipucolva, aknát építettünk. A néni, akié volt előttem a ház, eléggé bezsúfolt oda mindenfélét, csupa penész volt minden, amikor üresen átvettem tőle.
Remélem, már nem tart sokáig ez a háború súlytotta övezet c. fejezet, azt sem tudom, mim hol van dobozokban. A garázs már ki lett vakolva, pince kipucolva, aknát építettünk. A néni, akié volt előttem a ház, eléggé bezsúfolt oda mindenfélét, csupa penész volt minden, amikor üresen átvettem tőle.
GEORGE20-06-2009 20:28:15 // 366019
Szióka :-) Pusssz :-)
Úgy tudom esik vagy esett kint....hogy milyen mértékű azt azért nem tudom, mert egész nap a MOM parkban vagyok a verdám meg a mélygarázs biztonságában :-)
Úgy tudom esik vagy esett kint....hogy milyen mértékű azt azért nem tudom, mert egész nap a MOM parkban vagyok a verdám meg a mélygarázs biztonságában :-)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
499
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?