Forum >> Csevegés (Á la Alfa Romeo....szerelem)
Marty22-02-2011 22:48:10 // 369768
Egy dobásból kimaradsz!!!! :)
Totti (NagyVad)22-02-2011 22:47:54 // 369767
legsötétebb
Marty22-02-2011 22:46:14 // 369766
Hogyan fokozzuk a fénytelent???
Sötét, sötétebb...
Sötét, sötétebb...
Marty22-02-2011 22:44:52 // 369765
Te, hol van GEORGE eredetiben???? Híres lett az uram!!!!!!!!!!!
Embereeeeeeeeeeeeeek, szóljatok ha láttok eredetiben GEORGE-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Embereeeeeeeeeeeeeek, szóljatok ha láttok eredetiben GEORGE-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Gerion22-02-2011 22:44:32 // 369764
Látod, ez a baj. Van egy alapvita, amit nem is én provokáltam ki. De azután jön egyre több ember, mint egy utcai balhéban a vér szagára. :( Mindegy mi van, csak akció legyen. Srácok, kit ütünk? Geriont. Na, akkor oké, adjunk neki, itt vagyok én is.
Totti (NagyVad)22-02-2011 22:44:16 // 369763
Kötözködésről itt szó nincs te hiszed ezt annak én és még jó páran csak a tényeket próbáljuk elmondani neked de te ezt vagy nem akarod meg érteni vagy csak szimplán ennyire sötétség uralkodik benned! Komolyan csak nevetni tudok rajtad és azon hogy nem érted mi itt a baj veled!
Gerion22-02-2011 22:41:43 // 369762
Nem téged tiltottak ki egy hétre, te igazság bajnoka? Miért is? Mert több néven írogattál, igen őszintén? :)
Zsunior22-02-2011 22:41:33 // 369761
Igazad van, elnéztem! :) Bocsi!
Többit viszont tartom :)
Többit viszont tartom :)
Gerion22-02-2011 22:40:48 // 369760
Olvass már egy kis GEORGE-ot is eredetiben.... :)
"A másik édesanyjának a szádra vétele pedig nem hogy itt, interneten keresztül, máshol is gusztustalan dolog."
????? Ezt meg honnan veszed???? Egy utalásom nem volt erre, már bocsáss meg.
"A másik édesanyjának a szádra vétele pedig nem hogy itt, interneten keresztül, máshol is gusztustalan dolog."
????? Ezt meg honnan veszed???? Egy utalásom nem volt erre, már bocsáss meg.
GEORGE22-02-2011 22:40:19 // 369759
Jó éjt, remélem holnap már nem tudsz belépni!!!!!!!
Gerion22-02-2011 22:39:11 // 369758
"Baszki nem hiszem el, és még neked van Dr címed és nem érted????????
Drágán mérik ezt a címet, mert érdekelne engem is, jól mutatna a nevem előtt...."
Ez komolyabb sértés volt, mint az összes eddigi, de téged minősít, GEORGE. Sajnálom, hogy nincs dr. címed, és ez ennyire bánt. Ha az itteni vitatkozás helyett beiratkozol egy egyetemre, kellő kitartással és ésszel elvégzed, majd doktorálsz, még lehet neked is. Sajnálom, hogy az új autó ténye is ennyire bánt, menj be a szalonba, vegyél egyet, neked is adnak.
Drágán mérik ezt a címet, mert érdekelne engem is, jól mutatna a nevem előtt...."
Ez komolyabb sértés volt, mint az összes eddigi, de téged minősít, GEORGE. Sajnálom, hogy nincs dr. címed, és ez ennyire bánt. Ha az itteni vitatkozás helyett beiratkozol egy egyetemre, kellő kitartással és ésszel elvégzed, majd doktorálsz, még lehet neked is. Sajnálom, hogy az új autó ténye is ennyire bánt, menj be a szalonba, vegyél egyet, neked is adnak.
GEORGE22-02-2011 22:38:45 // 369757
NEM VOLT EGYENSÚLYBAN AMIT TE ÍRTÁL Blade ÍRÁSÁVAL!!
TÉNYLEG NEM ÉRTED???
Sajna más betűtípussal nem tudom írni.......
Nagyon keményen lejáratod a Dr címet e fajta értetlenségeddel, remélem nem ügyvéd vagy, mert akkor tuti a legalja lehetsz.....így nem értheted a csavart dolgokat egy-egy perben.....
TÉNYLEG NEM ÉRTED???
Sajna más betűtípussal nem tudom írni.......
Nagyon keményen lejáratod a Dr címet e fajta értetlenségeddel, remélem nem ügyvéd vagy, mert akkor tuti a legalja lehetsz.....így nem értheted a csavart dolgokat egy-egy perben.....
Zsunior22-02-2011 22:36:27 // 369756
Tiszteletem mindenkinek.
Gerion. Szót idáig nem váltottunk, hozzászólásaid tekintve jól is van így, de most az egyszer nem tudom megállni komment nélkül. Korábban is mondták már, nem azzal volt/van a baj, hogy reagáltál, hanem azzal, hogy azt hogyan tetted! Ez itt egy fórum, nem egy legalja kocsma, hogy a másikkal szemben ilyen stílust megengedjen magának az ember. A monitor túloldalán is ember ül, még ha erről hajlamos is vagy elfeledkezni! A másik édesanyjának a szádra vétele pedig nem hogy itt, interneten keresztül, máshol is gusztustalan dolog. Mentegetőzés, terelés helyett egy sima bocsánatkéréssel elintézhetted volna a dolgot. Szerintem. Béke
Gerion. Szót idáig nem váltottunk, hozzászólásaid tekintve jól is van így, de most az egyszer nem tudom megállni komment nélkül. Korábban is mondták már, nem azzal volt/van a baj, hogy reagáltál, hanem azzal, hogy azt hogyan tetted! Ez itt egy fórum, nem egy legalja kocsma, hogy a másikkal szemben ilyen stílust megengedjen magának az ember. A monitor túloldalán is ember ül, még ha erről hajlamos is vagy elfeledkezni! A másik édesanyjának a szádra vétele pedig nem hogy itt, interneten keresztül, máshol is gusztustalan dolog. Mentegetőzés, terelés helyett egy sima bocsánatkéréssel elintézhetted volna a dolgot. Szerintem. Béke
GEORGE22-02-2011 22:35:15 // 369755
Még is miből gondolod, hogy irigy lennék az új autódra????????????
Tényleg azt hiszed, hogy hasra esek egy új autótól?
Elég szomorú és látzik, hogy lövésed sincs, hogy ki vagyok.
Tényleg azt hiszed, hogy hasra esek egy új autótól?
Elég szomorú és látzik, hogy lövésed sincs, hogy ki vagyok.
Andy22-02-2011 22:34:56 // 369754
blade nevű kolléga nincs az Amorén. Csak Blade...
Az is egyfajta sértés ahogy a nevét írod.
És akkor részletesen.
F1 topic.
1.Offos politizálós hsz-ek tőled is.
2.Blade a Te stílusodat, szavadat használva szóvá teszi.
3.Erre Te alpári stílusban leoltod.
4.Csodálkozol, hogy miért Te vagy a "közellenség"
5. Többen próbáljuk elmagyarázni. Mindhiába.
Hogy ezen mit nem értesz nem tudom. Vagy talán nem is akarod érteni... :((
Az is egyfajta sértés ahogy a nevét írod.
És akkor részletesen.
F1 topic.
1.Offos politizálós hsz-ek tőled is.
2.Blade a Te stílusodat, szavadat használva szóvá teszi.
3.Erre Te alpári stílusban leoltod.
4.Csodálkozol, hogy miért Te vagy a "közellenség"
5. Többen próbáljuk elmagyarázni. Mindhiába.
Hogy ezen mit nem értesz nem tudom. Vagy talán nem is akarod érteni... :((
Gerion22-02-2011 22:34:48 // 369753
"valamiért a privát oldalamat használja"... Bocsáss meg, hogy írtam neked, többet nem teszem.
"Miért nem próbálod ezt felfogni?"
És Te megpróbálod felfogni, amit én írok? Szerintem legalább annyira nem.
"Ez a stílus itt nem divat!"
Amíg a blade nem támadott az F1 topicban, addig ott nem is volt divat ez a fajta offolás. Ő kezdte. Sajnálom, hogy ezt ennyire nem akarjátok látni.
Amit el tudtam itt utólag mondani, elmondtam. Bízom benne, hogyha barátok nem is leszünk, de békében, egymás mellett el tudunk lenni. További jó Alfázást, és jó éjszakát Nektek.
"Miért nem próbálod ezt felfogni?"
És Te megpróbálod felfogni, amit én írok? Szerintem legalább annyira nem.
"Ez a stílus itt nem divat!"
Amíg a blade nem támadott az F1 topicban, addig ott nem is volt divat ez a fajta offolás. Ő kezdte. Sajnálom, hogy ezt ennyire nem akarjátok látni.
Amit el tudtam itt utólag mondani, elmondtam. Bízom benne, hogyha barátok nem is leszünk, de békében, egymás mellett el tudunk lenni. További jó Alfázást, és jó éjszakát Nektek.
GEORGE22-02-2011 22:30:36 // 369752
Baszki nem hiszem el, és még neked van Dr címed és nem érted????????
Drágán mérik ezt a címet, mert érdekelne engem is, jól mutatna a nevem előtt....
Szóval lassan írom, hogy meg is tudd érteni, ha még sem menne mutasd meg valakinek, hátha ő megérti.
Tehát: Blade azt írta Böfögsz, te erre meg, hogy FAX és MENJ A PICSÁBA...szerinted ez egyensúlyban van?
Egyensúlyról akkor beszélünk, ha két tárgynak azonos a súlya, és ha egy mérlegbe tesszük akkor a mutatója a "0" -t mutatja. ( tudod mi az a mérleg, vagy leírjam azt is??
Aztán bizonyos dolgoknak, cselekedeteknek is lehet egyensúlya, de ha az előzőt sem érted, akkor nem koptatom feleslegesen a klavit...
Drágán mérik ezt a címet, mert érdekelne engem is, jól mutatna a nevem előtt....
Szóval lassan írom, hogy meg is tudd érteni, ha még sem menne mutasd meg valakinek, hátha ő megérti.
Tehát: Blade azt írta Böfögsz, te erre meg, hogy FAX és MENJ A PICSÁBA...szerinted ez egyensúlyban van?
Egyensúlyról akkor beszélünk, ha két tárgynak azonos a súlya, és ha egy mérlegbe tesszük akkor a mutatója a "0" -t mutatja. ( tudod mi az a mérleg, vagy leírjam azt is??
Aztán bizonyos dolgoknak, cselekedeteknek is lehet egyensúlya, de ha az előzőt sem érted, akkor nem koptatom feleslegesen a klavit...
Gerion22-02-2011 22:29:34 // 369751
Szia, GEORGE! Ne legyél irigy az új autóra. Amikor a Giulietta topicban szóbahoztam, hogy több új autóm volt, nem azért tettem, hogy nagyképűsködjek, hanem azért, hogy azt érzékeltessem, nem a Giulietta iránti összehasonlítási alap nélküli lelkesedésből mondom azt, hogy jó autó. Sajnálom, tényleg sajnálom, hogy szerencsétlenül jött le, azt pedig különösen, hogy ennyire ráharaptatok erre a témára. Tőled is azt kérem, próbáljuk lezárni.
White Lady22-02-2011 22:28:27 // 369750
ezt próbálom én is elmagyarázni ..... de nem nagyon érti ( valamiért a privát oldalamat használja )
GERION! itt is megírom! Ez a stílus itt nem divat!
Ilyen hozzászólásokat senki sem engedhet meg magának. Még akkor sem ha ez számodra sértő.
Miért nem próbálod ezt felfogni?
GERION! itt is megírom! Ez a stílus itt nem divat!
Ilyen hozzászólásokat senki sem engedhet meg magának. Még akkor sem ha ez számodra sértő.
Miért nem próbálod ezt felfogni?
Gerion22-02-2011 22:26:26 // 369749
, őszinte véleményként mondom, nem értem a problémátokat. Forma-1 topic, bejön a blade, váratlanul leordít, kioktat.... Visszakapja. Erre most ti oktattok itt, szerintetek a blade rendben van. De legyen nektek, ha szerintetek ez rendben van így, akkor biztosan én tévedtem. Nem értem, hogy miért lettem én ennyire a közös problémátok, tényleg sajnálom. Sokadjára mondom, NEM vitatkozni szeretnék az Amoren, sem Veled, sem a barátaiddal. Ha nem akartok velem az adott topic témájáról beszélgetni, ne tegyétek, de csak kötözködni, provokálni, oktatni, ne már... Fölösleges. Nekem nem élvezet, bízom benne, hogy Te sem a kötözködéstől, vitatkozástól érzed jobban magad. Szóval javaslom, zárjuk le a témát, ha lehet!
GEORGE22-02-2011 22:20:01 // 369748
Igen, tudom.
Erre írtad:
Te, nem emlékszel mit böfögtél az offolásról nem is olyan túl rég? Tudod, amikor még épphogy beregisztráltál, máris kioktattál mindenkit, vagyis akartál.
Na, akkor ahhoz tartsd magad légyszíves...
Ebben a böfögés ami nem szép, de messze van minden stílustól amit te írsz, sőt ép te írtad az Amore falára, hogy tele böfögi az oldalad a Blade.
Szóval tőled kölcsönözte.
Érdekes módon, hogy felkaptad rá a vizet.
Ne haragudj, de mindenemmel azon leszek, hogy te eltűnj innen, ezt megmondtam Haleszéknak is.
Azt mondták már csak egy dobásod van, én csak bízom, hogy tartják a szavukat!!!
Viszlát nagyképű új autó tulajdonos!
Erre írtad:
Te, nem emlékszel mit böfögtél az offolásról nem is olyan túl rég? Tudod, amikor még épphogy beregisztráltál, máris kioktattál mindenkit, vagyis akartál.
Na, akkor ahhoz tartsd magad légyszíves...
Ebben a böfögés ami nem szép, de messze van minden stílustól amit te írsz, sőt ép te írtad az Amore falára, hogy tele böfögi az oldalad a Blade.
Szóval tőled kölcsönözte.
Érdekes módon, hogy felkaptad rá a vizet.
Ne haragudj, de mindenemmel azon leszek, hogy te eltűnj innen, ezt megmondtam Haleszéknak is.
Azt mondták már csak egy dobásod van, én csak bízom, hogy tartják a szavukat!!!
Viszlát nagyképű új autó tulajdonos!
Marty22-02-2011 22:19:46 // 369747
Nézd, te félre érted amit mi írunk neked!!!! Ezt már látom.... mint ahogy Csöri is megpróbálta elmondani elmondom én is még egyszer. Nem az a baj, hogy egyáltalán reagálsz, hanem a SSSSSSSSTTTTÍÍÍÍÍÍÍÍLUS!!!!
Szólj, ha már érted!!!!
Véleményem szerint nem Blade-nek kell kezdeni a bocsánatkérést!!!! De ez megint más tészta.
Szólj, ha már érted!!!!
Véleményem szerint nem Blade-nek kell kezdeni a bocsánatkérést!!!! De ez megint más tészta.
Totti (NagyVad)22-02-2011 22:17:43 // 369746
Van erre egy jó mondás "ki mint vet úgy arat" !
De az egyszerűség kedvért ne várj semmivel sem többet mástól mint amit te itt ("letettél")
Remélem érted mire célzok ! Amugy hogy én mit tettem volna biztos nem itt küldöm el a csába! Mert ez nem ide való!
De az egyszerűség kedvért ne várj semmivel sem többet mástól mint amit te itt ("letettél")
Remélem érted mire célzok ! Amugy hogy én mit tettem volna biztos nem itt küldöm el a csába! Mert ez nem ide való!
Gerion22-02-2011 22:17:27 // 369745
Hát ez már ilyen, sértésre sértés történt, de te / ti csak a következményt nézitek, amit sajnálok. Ha látod a fától az erdőt, akkor a kiprovokáló okot is látod. Szívesen bocsánatot kérek, DE a sorrend változatlan, előbb blade-től várok egy hasonlót a támadásért, és utánna azonnal fogok én is jönni én is egyel.
Csöri22-02-2011 22:16:00 // 369744
Itt azt próbáljuk elmagyarázni, hogy nem azzal van a baj, hogy reagálsz egy számodra sértő hozzászólásra, hanem a stílus amivel ezt lereagáltad.
Gerion22-02-2011 22:14:48 // 369743
Igen, és olvastad azt is, hogy milyen váratlan akció PROVOKÁLTA KI ezt belőlem....?
Marty22-02-2011 22:14:40 // 369742
Te tényleg nem látod a fától az erdőt??? Komolyan nem érted, hogy mi a baj????
Blade írásánál a te hozzászólásod merően, kimagaslóan, SÉRTŐBB!!!!! Olvass már vissza!!!!!!!
...és szerintem azt se felejtsd el leírni, hogy BOCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blade írásánál a te hozzászólásod merően, kimagaslóan, SÉRTŐBB!!!!! Olvass már vissza!!!!!!!
...és szerintem azt se felejtsd el leírni, hogy BOCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GEORGE22-02-2011 22:13:06 // 369741
Én ezt mondanám a veled való beszélgetésre:
" Téged ki a fax kérdezett....? Húzz el a picsába, ahová való vagy."
remélem tudod kitől kölcsönöztem a mondatokat....
" Téged ki a fax kérdezett....? Húzz el a picsába, ahová való vagy."
remélem tudod kitől kölcsönöztem a mondatokat....
Gerion22-02-2011 22:12:31 // 369740
Oké, , legyen igazad. De akkor mondd meg nekem, Te mit léptél volna erre? Rádtámad valaki így kedd este váratlanul. Nem szóltál hozzá, semmi konkrét ok, de most mégis támad. Te visszaszólsz. Erre megjelenik egy halom ember, aki csakis a te válaszodat nézi, és kollektív, na lám, lám, már megint hangulatba kezd.
Mondd meg, szerinted mi itt a jó megoldás?
Mondd meg, szerinted mi itt a jó megoldás?
Andy22-02-2011 22:10:40 // 369739
Akkor a tisztánlátás kedvéért.
Nem ismerem Bladet (így nagy Bével) személyesen. Azt sem mondom, hogy minden hozzászólásával egyetértek. Sőt lehet, hogy a "böfögés" sem tetszik. De akkor is a Te mostani beszólásod megint sokkal durvábbra sikerült.
Annak, hogy vettél egy Alfát tényleg örülök. De uram bocsá hogy, nem csináltam magam alá miatta.
Ha nem célod megbántani senkit, akkor elküldés előtt olvasd el amiket írsz. Látni fogod mikor sértő, vagy durva. Átfogalmazhatod és akkor nincs vita belőle.
És egy "bocs srácok, sajnálom" sok problémát megoldana.
Nem kell, hogy elfogadd a tanácsom...
Nem ismerem Bladet (így nagy Bével) személyesen. Azt sem mondom, hogy minden hozzászólásával egyetértek. Sőt lehet, hogy a "böfögés" sem tetszik. De akkor is a Te mostani beszólásod megint sokkal durvábbra sikerült.
Annak, hogy vettél egy Alfát tényleg örülök. De uram bocsá hogy, nem csináltam magam alá miatta.
Ha nem célod megbántani senkit, akkor elküldés előtt olvasd el amiket írsz. Látni fogod mikor sértő, vagy durva. Átfogalmazhatod és akkor nincs vita belőle.
És egy "bocs srácok, sajnálom" sok problémát megoldana.
Nem kell, hogy elfogadd a tanácsom...
Marty22-02-2011 22:01:56 // 369738
Már megbocsáss de a böfögés kifejezést te használtad az amore oldalán ha jól emlékszem. Ez akkor nem volt sértő, most sértő???
Totti (NagyVad)22-02-2011 22:00:00 // 369737
Eddig kin maradtam a "Gerion elleni hadjárat"-ból! De ami sok az sok!!!!!!!!!!
Hát azért ez komolyan! Biztos hogy véglegesen ki raknálak attól függetlenül hogy mire reagáltál vagy mire nem ! Mert ez itt nem a legutolsó kocsma ahol (leanyázol) meg elküldesz embereket a picsába! Hangsúlyozom még akkor is ha teszem azt igazad van! Nem ez a megfelelő hely ehhez a stílushoz!! Remélem a vezetőség megfelelően fogja szankcionálja a sorozatos vissza esése trágár sértő beoszlásaid!
Ajánlom magam!
Hát azért ez komolyan! Biztos hogy véglegesen ki raknálak attól függetlenül hogy mire reagáltál vagy mire nem ! Mert ez itt nem a legutolsó kocsma ahol (leanyázol) meg elküldesz embereket a picsába! Hangsúlyozom még akkor is ha teszem azt igazad van! Nem ez a megfelelő hely ehhez a stílushoz!! Remélem a vezetőség megfelelően fogja szankcionálja a sorozatos vissza esése trágár sértő beoszlásaid!
Ajánlom magam!
Gerion22-02-2011 21:58:51 // 369736
Vinnie, lehet, hogy igazad van. De olvasol egy agresszív támadást magad ellen, ráadásul a többediket, és ez jön ki belőle, visszaszólsz. Ez van. Neked is ezt mondom, kapj egy ilyen fölöslegesen agresszív beszólást, és figyeld meg, milyen gondolatok jutnak eszedbe.
De az is lehet, hogy az egészet provokációnak szánta, hogy most megint én legyek a kollektív ejnyebejnye. :)
De az is lehet, hogy az egészet provokációnak szánta, hogy most megint én legyek a kollektív ejnyebejnye. :)
Marty22-02-2011 21:56:49 // 369735
Nézd, én biztos nem ilyen szavakkal illetném az illetőt... nézd nyugodtan végig az eddigi hozzászólásaimat SOHA nem írtam ilyet, vagy ehhez hasonlót. Volt már mással összetűzésem, de akkor sem engedtem meg magamnak ezt a hangnemet. Azért némi tisztelet elvárható másokkal szemben is, főleg, hogy nem is ismerjük egymást. A te, ti esetetekben is lehetett volna úgy szólni ezért a (szerinted) beszólásért, hogy ne verje ki több embernél a biztosítékot. Pl.:
- Blade, kérlek lépd át a hozzászólásaimat!
vagy
- Blade, szerintem ez felesleges.
vagy
- Egyszerűen el sem olvasod és nem reagálsz rá.
Ennyi.
Az ellenségkép szerintem csak a te kis fejedben létezik... ne legyen üldözési mániád! Nézd, én azt gondolom, hogy igen is voltak olyan megnyílvánulásaid itt, amit már mindenki ismer nem részletezem, amiért esetleg nagyobb figyelmet érdemelsz. Azért szerintem jó lett volna, hogy bocsánat kéréssel, majd megválogatva a szavakat elmondod a véleményed. Most őszintén te visszaolvastad már valaha is az írásaidat?? Szerintem, nem.. Ha bárki más is írta volna mondjuk neked, te is így reagálnád le!!!! Ez biztos!!!
Hm?
- Blade, kérlek lépd át a hozzászólásaimat!
vagy
- Blade, szerintem ez felesleges.
vagy
- Egyszerűen el sem olvasod és nem reagálsz rá.
Ennyi.
Az ellenségkép szerintem csak a te kis fejedben létezik... ne legyen üldözési mániád! Nézd, én azt gondolom, hogy igen is voltak olyan megnyílvánulásaid itt, amit már mindenki ismer nem részletezem, amiért esetleg nagyobb figyelmet érdemelsz. Azért szerintem jó lett volna, hogy bocsánat kéréssel, majd megválogatva a szavakat elmondod a véleményed. Most őszintén te visszaolvastad már valaha is az írásaidat?? Szerintem, nem.. Ha bárki más is írta volna mondjuk neked, te is így reagálnád le!!!! Ez biztos!!!
Hm?
Gerion22-02-2011 21:55:49 // 369734
Neked is mondom, nem vitatkozni vagyok itt. Egy nehéz munkanap után este az ember lazítani szeretne, nem pedig egy összeszokott baráti társaság ellen sokmenetes szópárbajt vívni. Szeretem az Alfát, vettem egy Giuliuettát, ezért elfogult vagy a típussal szemben, szeretem az F1-et, kb ennyi. Nem direkt célom megbántani bárkit, Téged sem. Ha valamelyik hozzászólásommal nem értesz egyet, ne vedd magadra. Ha nem akartok velem beszélgetni, nem értesz velem egyet, semmi gond, akkor kerüljük el egymást. A cimborátok otromba hozzászólását és a rá adott reflexiót úgy értékeld, hogy képzeld el, neked hogy esne, ha váratlanul és aktuálisan ok nélkül a képedbe tolná valaki.
Az, hogy a blade kocsiját, ha jól tudom, valaki feldobta hirdetésnek....? Nem én voltam, tényleg. De azért jelzi, hogy a stílusa másoknál is kiverheti a biztosítékot, bár most én lettem az össztűz célja. Akár tanulság is lehetne, hogy ilyen idétlen támadásokra, mint most az F1 topicban is, semmi szükség. Ha tényleg a barátai vagytok, ezt vele is megpróbálhatjátok megértetni. De ismétlem, az ominózus hirdetéshez SEMMI közöm.
Az, hogy a blade kocsiját, ha jól tudom, valaki feldobta hirdetésnek....? Nem én voltam, tényleg. De azért jelzi, hogy a stílusa másoknál is kiverheti a biztosítékot, bár most én lettem az össztűz célja. Akár tanulság is lehetne, hogy ilyen idétlen támadásokra, mint most az F1 topicban is, semmi szükség. Ha tényleg a barátai vagytok, ezt vele is megpróbálhatjátok megértetni. De ismétlem, az ominózus hirdetéshez SEMMI közöm.
Vinnie22-02-2011 21:46:53 // 369733
Én mondjuk két szót kihagytam volna belőle. Te is tudod melyikeket....
Gerion22-02-2011 21:44:23 // 369732
Szia! Ha van közös téma, beszélgessünk. A magam részéről nem vitatkozni szeretnék, és értékelném, ha nem én lennék az ellenségképetek, akire csapatostól rá kell menni, mint most is. Ha megpróbálod őszintén, és elfogultságmentesen nézni az F1 topciot, akkor bízom benne, Te is látod, most egy teljesen fölösleges és otromba támadást kaptam. Igen, visszaszóltam. Te mit tettél volna....? Kérlek, az egész F1 topicot nézd, ne csak a második lépéstől.
Andy22-02-2011 21:40:03 // 369731
Gerion!
Biztos volt félreérthető hozzászólásom. De akkor tudtam elnézést kérni. nem hátrány...
Biztos volt félreérthető hozzászólásom. De akkor tudtam elnézést kérni. nem hátrány...
Marty22-02-2011 21:21:21 // 369730
Gerion!
Üzented átadom az illetékesnek, ha beszélek vele, mert most egyenlőre úgy sincs mellettem. De nem gondolom, hogy ez téged annyira érdekel... itt szívesen elcseverészek veled, ha gondolod!!!!
Üdv
M
Üzented átadom az illetékesnek, ha beszélek vele, mert most egyenlőre úgy sincs mellettem. De nem gondolom, hogy ez téged annyira érdekel... itt szívesen elcseverészek veled, ha gondolod!!!!
Üdv
M
Marty15-02-2011 08:44:14 // 369729
Figyeljetek!
M7-M1 kivezető szakaszánál a Sasadi úti kereszteződés után egy fekete merkádesből rendőrök mérik a 60-nal közlekedőket, majd pár méterrel arrébb ugyancsak mérik a 70-nel közlekedőket egy rendőrautóból.
M7-M1 kivezető szakaszánál a Sasadi úti kereszteződés után egy fekete merkádesből rendőrök mérik a 60-nal közlekedőket, majd pár méterrel arrébb ugyancsak mérik a 70-nel közlekedőket egy rendőrautóból.
Kazes☻14-02-2011 18:13:35 // 369728
Kazes☻14-02-2011 14:13:47 // 369727
Buksi11-02-2011 00:29:15 // 369726
Előbb-uzóbb pedig az lesz! :-D
Kazes☻10-02-2011 14:36:13 // 369724
Kazes☻10-02-2011 11:56:43 // 369723
Avagy földön, vízen, levegőben? hmmm... :)
Kazes☻10-02-2011 11:55:34 // 369722
Kisváros méretű számítógép-központot épít Kína
Itt is, ott is, amott is? A mi házunk mögött is? Ugye neeem....?! :)
Itt is, ott is, amott is? A mi házunk mögött is? Ugye neeem....?! :)
Buksi10-02-2011 00:12:32 // 369721
Hülye kínaiak!
Kazes☻09-02-2011 21:37:39 // 369720
Tommi09-02-2011 14:34:43 // 369719
Hát, nem tegnap volt, az biztos :)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
546
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?