Forum >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!

perdix15526-07-2005 19:20:37 // 31
ÁÁÁÁÁ...nem ér így rajtad nem is fog az étek??? Jó is ez......
perdix15526-07-2005 19:18:36 // 30
LOL! Vmi nyugis, nem benzinszag, gumifüstölös helyen.....naon szívesen rittyentek vmi jó pörköltet....azt majd besegíttetek......
GEORGE26-07-2005 19:18:10 // 29
A hasam imádatára jelentkeznék én is:-)))))
perdix15526-07-2005 19:16:42 // 28
Igen, igen, mostanában mi is belelendültünk a pizza evésbe.....jó is az..... Kedvenc magyaros ételeim: pörköltek, marhagulyás nagyon finom, porhanyós fartőből, ez a rész a marhacomb, lapocka körül van, de sokkal puhább......, babgulyás lábszárból...isteni......Hortobágyi......Töltött káp, székelykáp, sav. káp, mind fincsik.....
Balage26-07-2005 19:16:33 // 27
Akkor a következő Alfa talin Perdix nem csak gyorsulni fog, hanem főz is valami finomat?! :-OOO
joe7526-07-2005 19:14:11 // 26
Nem kicsit.:)
perdix15526-07-2005 19:11:56 // 25
Sertéspörkölt, lightosan: azaz paradicsommal, és nem erős, férfias fűszerezéssel, akkor erre volt igény...Azért az is elfogyott...
Balage26-07-2005 19:10:46 // 24
Én az előbb ettem pizzát, de már újra éhes vagyok! Bas**átok meg! :-)))
lorinnyu26-07-2005 19:08:03 // 23
vazze! elolvasom az első hozzászolásokat, azt kimentem wc-re és mire visszajövök már anyi van h végig sem lehet olvasni , igy nem lehet lépést tartani!
perdix15526-07-2005 19:06:54 // 22
Akkor te is szereted a hasadat....
perdix15526-07-2005 19:05:35 // 21
Ja, Sopronban készítette, cseszkülödtem vele 4 órát, kb 15 perc alatt meg el lett pusztítva.)))))))))
joe7526-07-2005 19:04:16 // 20
Múlt szombaton főztem ilyet úgy 10 kg húsból . Jó lett.:)
joe7526-07-2005 19:03:26 // 19
Valami buzi updating van folyamatban az ICQ-val...pill.
Azmo26-07-2005 19:01:56 // 18
vazz micsoda virtualitás, még kép is van :D
joe7526-07-2005 19:00:31 // 17
Maradjunk az ICQ-nál.:)
perdix15526-07-2005 19:00:08 // 16
Fő helyen egyértelműen a Vörösboros marhapörkölt kerül: Hozzávalók: Igen jó minőségű száraz, testes vörösbor, pl: Szekszárdi kékfrankos, Soproni Kékfrankos, Villányi boroTSkák, Cabernet Savinyonok, barriquek, és természetesen az Egri Bikavér. A hús legyen lábszár, vagy marhafartő, lapocka. Előbbinél több, útóbbinál kevesebb idő alatt kész az étek. Jó sok vöröshagyma az alapja a jó marhapörköltnek, fűszerek, erős pista, örölt fűszerpaprika. Az eredmény: nyami!!!!!
Jó étvágyat, ja: köretnek: galuska, vagy ahogy a többség ismeri: nokli, vagy krumplipüré.
Larini26-07-2005 18:58:54 // 15
Szia Barátom! MSM van?
Azmo26-07-2005 18:58:10 // 14
hihihihiiii, az bizony odatett amikor elsütötte :D Esztergom a hely ahol mérik :D
joe7526-07-2005 18:57:14 // 13
Bati kedvence a pacallal töltött disznó! ?:) Hol hol mérik azt nem tudom.:)))
bb1826-07-2005 18:56:07 // 12
elkéstem. :-)
bb1826-07-2005 18:55:47 // 11
és esetleg cimeket is ha tudtok, vagy itinert hogy ha vkinek kell odataláljon.
csocsi26-07-2005 18:55:13 // 10
Ja, bocsi Dunaújváros és Dunaföldvár közt a 6-os úton található!!!!!!!
csocsi26-07-2005 18:54:16 // 9
Hali! Én a baracsi csárdát ajánlom. 4-n voltunk bőséges kaját kaptunk, igaz mérsékelten iszogattunk. A kaja nagyon finom volt, alig bírtuk megenni. Mindezt 5500+ borravaló. Szerintem ez elég türhető!
bb1826-07-2005 18:52:02 // 8
üzleti uton voltam egy miláno melletti cégnél és este elvittek vacsizni egy jo helyre. a vendégláto felhivta a figyelmünket hogy ennél meg annál az asztalnál kik esznek éppen ( a volt olasz miniszterelnök, miláno polgármestere, hires szinész, focista stb ) tátottuk a szánkat mert tényleg volt akit felismertek a kollégák. és jő a vacsi. na egy szo mint száz a következő föételt kaptuk: kardhal rántva hidegen paprika szosszal. én ilyen szar kaját még életemben nem ettem !!! a vége az volt hogy hozattunk sonka meg szalámi tálakat és abbol laktunk be tisztességesen. :-)) természetesen nem általánositok mert taljánföldön is ettem már degeszre magam többször, de ez a negativ élmény megmaradt.
bb1826-07-2005 18:51:12 // 7
pörkütt. már az aposom szerint. :-))
Azmo26-07-2005 18:47:54 // 6
várjá, pörkölt vagy pörkűlt? :D
perdix15526-07-2005 18:47:14 // 5
Jó kis topic lessz ez má biztos..... Ebben a pillanatban fogyasztottam el saját készítéső sertés pörköltemet, hozzá friss kenyérrel, és 2 üveg Borsodi polót!!!! JAJ de finom volt, a pőrköltek Nagymestere vagyok, bátran kérdezzetek!!!!! Üdv:Perdix155
SKrisz26-07-2005 18:43:31 // 4
Lecso?:))) LOL:))) Ez tényleg jó kis recept!:)
Azmo26-07-2005 18:43:13 // 3
LASAGNE
Slowfeet26-07-2005 18:42:31 // 2
Ezt most nem mondod komolyan...... LECSÓ!
bb1826-07-2005 18:41:37 // 1
ha már szoba került ( mert szoba hoztam ) ide várok jo recepteket, jo helyeket ahol érdemes kajálni, ezekhez esetleg referenciát, cimet, és minden olyat ami az evéssel ivással kapcsolatban van, és érdemesnek találjátok hogy mindenkivel megosszátok akár okulásul, akár csak a jokev miatt is. rajta!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.