Forum >> Futballgarázs

mesa30-05-2007 14:54:00 // 3558
VG témakörhöz :

"Várszegi a frankfurti befektetéssel párhuzamosan várhatóan értékesíti a Ferencvárosban szerzett tulajdonrészét. A Fotex Rt. 2001. augusztusában 2,4 milliárd forint ellenében szerzett tulajdonrészt az FTC Labdarúgó Kft.-ben. A szerződés szerint több ütemben kell a Fotexnek a vételárat kiegyenlítenie: az elsőt már kifizette, a második, ugyancsak 600 millió forintos részletet augusztusig kell átutalnia a magyar kereskedőcégnek. "

Várszegi Gábor lett az Eintract Frankfurt tulajdonosa

Szóval, ezért lépett le a 2x 600 millió átutalása után, és nem azért, mert nem lett bajnok az FTC, hanem az MTK és zsidóztak az Üllői úton.

PONT.
mesa29-05-2007 14:25:33 // 3557
Gera mehet Isten hírével.

Kíváncsi vagyok, hogy egy másik alsóházi csapathoz, vagy Premiershipeshez sikerül-e igazolnia! Remélem az utóbbi jön össze.
mesa29-05-2007 10:39:13 // 3556
Lippit 'haza' :

Hétfőn több olasz internetes sportoldal azt közölte, hogy Jean-Claude Blanc, a Juventus igazgatója a korábbi sikeredző, a válogatottal tavaly világbajnok Marcello Lippi visszahozásán fáradozik.

"Lippit akarjuk, a lehető leggyorsabban, bármilyen pozícióban" - mondta állítólag az elöljáró. Az érintett ezt követően jelezte, még hónapokig pihenni szeretne, jelenleg nem tervez semmiféle szerepvállalást.'
mesa29-05-2007 09:53:53 // 3555
Azt gondolom, hogy te mindig reálisan látod a dolgokat.

Sajnos a magyar bajnokság lóherét sem ér !
Azért legalább a Fradi ellen mindenki odateszi magát.
Ezért is sajnálkoztak a most NBI-es klubok vezetői, hogy hiányzik nekik az az évi 2 meccs, amikor legalbb felébredt a gárda ...

Akár Loki, akár Mtk, jó lenn ha bármelyik, ne adj' isten mindkettő legalább a tavaszt megélné.
Tudom irreális, de az ember mindig bizakodó.

Kicsit szagos, kicsit puha, de a miénk is a ez a foci! :))))
zolee14529-05-2007 09:31:31 // 3554
"Mondanám, hogy zsinórban harmadszor, de hát minden évben más név alatt szerepelnek, ugye ... :)"

Van olyan csapat amiért egymást tapossák a névadó szponzor jelöltek, és van olyan....nem folytatom.:))) Azért köszi, a nevükben.:)

Még annyit, hogy az MTK-val szemben az őszi -7 pontból lett tavasszal +8. Minden évben gyengül a Loki, miközben az első bajnokságot 65, a tavalyit 68 ponttal nyerték, idén pedig 69 pontot sikerült gyűjteni. Ezek mellett a Loki több gólt rúgott, és kevesebbet kapott mint bárki más, +42 a gólkölünbség, amire már bátran lehet mondani, hogy a komplett nb1 csúnyán el lett picsázva...

Ne legyen igazam, de sajnos ez a csapat fog idén is csúnya nagy verést kapni nemzetközi porondon... ez az nb1 szart sem ér. Egész évben talán 1-2 olyan meccset játszanak a játékosok ami felkészíthetné őket a nemzetközi szereplésre, olyan, amit egy francia, vagy svájci bajnok szinte hetente játszik.
Olasz, angol, spanyol bajnokságról kár beszélni, arra sem érdemesek a magyar csapatok, hogy megnézzék azok meccseit, nemhogy ellenük meccseljenek.

A Loki csak azt a bajnokságot tudja megnyerni amiben elindul, az összes többi csapatnak szégyen, hogy nem tudják megszorongatni őket.

Fradi: ehhez csak annyit szólnék - mivel nem ismerem közelebbről a dolgaikat - , hogy egy kicsit azt látom, amit általában jónevű magyar cégekkel kapcsolatban. Lezüllesztik, hogy jó olcsón eladhassák/kezére játszhassák valakinek. Ez a valaki nyilván olyan, aki közel áll azokhoz akik le tudják zülleszteni. (Azt hiszem példákat nem nagyon kell sorolni, de pl MÁV...)
Az, hogy most a keret is szar csak egy dolog, normális vezetés mellett van befektető, és akkor van játékos is.
A mostani botlás is szinte borítékolható, még nb2-es korában kell megvenni a csapatot, majd feljutás után eladni, mert ott hirtelen megugrik az értéke. Majd gondolom lassan feltűnik a "Nagy Megmentő" és kb ezt fogja csinálni amit írtam, jövőre. Persze majd kisteleki is vesz magának új autót...meg a brigádja is.
mesa29-05-2007 08:59:50 // 3553
A régebbi felsorolásból azt hiszem kifelejtettem a Vasast, ami már egyszer a Kecskemét feljutási jogát megvásárolva maradt NBI-es csapat.
Csak hogy teljes legyen a kép...
mesa29-05-2007 08:58:20 // 3552
Erre neked csak azt tudom mondani, hogy nem tudsz túllépni azon a ponton, hogy mi elzavartuk volna VG-t ... Senki nem zavarta el. Ő döntött így.
Legjobban örülnénk, ha újra tulajdonosi körbe kerülne. Akkor legalább a Fradi márkanév alatt eladott valamennyi termék utáni bevétel az őt illető helyre kerülne, ugyanúgy, mint bármely nagy európai klub esetében :)
Azért ha valóban komoly tervei lettek volna, akkor azokat meg is valóstotta volna. Beláthatjuk, nem olyannak ismerjük Várszegi úrat, aki csak úgy megfutamodna bármilyen nehézség elől.

Csányi. Bármikor lehetne tulajdonos, ha akarna. Pénze van elég. Csakhogy ő sem hülye szembe pisilni a széllel. Átlátja a helyzetet, hogy mi a politika szándéka, és ezért nem döntött.

Dámossy egy hazug ember. Túldimenzionálja a helyzetet, mert szeretne úgy tünni a végén, hogy Ő a nagy megmentő. De azért maga is pályázik a tulajdonjogra, pénzes ismerősei révén.

Keresztlevélről meg csak annyit, hogy minket ez egyáltalán nem érdekel! V'színű hozzátok torz információ jut el. Nem vagyunk mi olyanok, mint amilyennek tartotok minket !
ath29-05-2007 00:30:00 // 3551
elég vicces, hogy szerinted egy befektetőnek a keresztlevelével kellene befektetnie a pénzét egy magát profinak valló futball klubba.....
nagyon ferde a gondolkodásod.

miért? nem kuncsorogtok? miről beszél dámossy állandóan ha nem arról, hogy hogyan próbál meg befetetőket az üllőire csábítani? volt itt már minden, spanyolok, olaszok, angolk, amerikaiak, celladam, csányi....várszegi volt a realitás, csak nem volt megfelelő a pedigréje, ez pedig rosszatt tett volna a rasszizmus elleni harcnak.
ezt hiszem, hogy ez volt a nap vicce és mivel ezt nem lehet überelni, el is megyek aludni.
mesa29-05-2007 00:27:19 // 3550
Szerintem valamit félreértettél. Főleg hogy utána szerepel egy hozzáfűzés...
mesa29-05-2007 00:25:34 // 3549
Akkor álljon itt (copy paste) és meglátjuk miről van szó!

"
Bajnok a Debreceni TEVA VSC.

Mondanám, hogy zsinórban harmadszor, de hát minden évben más név alatt szerepelnek, ugye ... :)
Azért gratula!

"
mesa29-05-2007 00:23:10 // 3548
az meg téged, hogy szerinted kuncsorgunk.
Tavaly ott volt a spanyol befektető. De nem kapták meg amit szerettek volna. Nem miattunk. Komoly (gazdaság)politika van a háttérben
Az szitén, hogy nem érted, nem nekünk lett volna kényelmetlen a vonatozás, hanem a rasszizmus elleni harcnak, meg akiket ez érint. Jobb a békesség, nem kell a felesleges indulatkeltés.
Kompressz úr29-05-2007 00:09:48 // 3547
A hosszászólásodból (amit először commenteltem) számomra nem az derült ki, hogy téged talán nagyon érdekelne a DVSC bajnoki címe, így finoman szólva sem elegáns az utolsó mondatod.
ath29-05-2007 00:08:29 // 3546
mert nem magától ment el. neki tervei voltak a fradival, amipont az ellenséges légkör miatt nem valósult meg.
ha neked fontosabb, hogy mit énekelnek nektek az ellenfél szurkolói mint az, hogy várszegivel nem lennétek a 2. osztályban, akkor az téged minősít.
azóta is befektetőkért kuncsorogtok.
mesa29-05-2007 00:05:23 // 3545
túlzottan optimista vagy!

akkor meg minek mondtad, hogy elzavartátok ? :))
elment akkor amikor már megvolt minden amit ki akart belőle venni.
nem kell hősként beállítani, aki a jó szívével annyit adhatott volna, csak megsértették szegény lelkét... mintha nem tudta volna mire számítson.
jobb hogy elment, hidd el. legalább nem énekel nekünk minden ellentábor vonatos dalt
ath28-05-2007 23:59:26 // 3544
soha nem írtam olyat, és várszegi sem mondott olyat, hogy ő emberbaráti szeretetből és a zöld fehér szíve miatt akarta volna a fradit. ő az üzlet miatt akarta, ami jó lett volna neki is és a klubnak is.
valakiknek más volt a fontoabb.
a dvsc sem érdekel. nem mindegy? mennek egy kört a másodikban pedig elbuknak.
mesa28-05-2007 23:40:19 // 3543
:)))
Az hogy ide jutott, az igen.
Az hogy itt tart, az nem.

ui: szóval ezek szerint te nem hiszel a független magyar bíróság ítéleteiben
Te elhiszed ugyanakkor, hogy bundás-Mészöly véletlen volt abban a bizottságban amelyik nem adott licence-t, azok után hogy érvényes licence-szel rendelkezett már egyszer a klub
És azt is elhsized, hogy Várszegi ereiben zöld vér csordogál, azért akart segítőkezet nyújtani a hobbi emtékája mellett ?

Legalább viccesen zárhatjuk a témát !
Látom, senkit nem érdekel, hogy a DVSC lett a magyar bajnok!
ath28-05-2007 23:35:02 // 3542
mit tudom én, hogy miért adták oda nekik. de nem is érdekel. szerintem nem esküdtek össze senki ellen, szerinted a fradika egy galád játszma áldozata.
nem hinném, hogy dűlőre jutnánk......
mesa28-05-2007 23:11:33 // 3541
Na de Vasasnak kötelező volt odaadni 1 forintért ???

És még valami!
Természetesen a Bőcst meg kellett volna verni.
Nehogy azt gondold, hogy ezt elfelejtem.
ath28-05-2007 22:59:17 // 3540
és miért kellene odaadnia? erre valami kötelezi? mint írtam, az mtk sem vehette meg a létesítményt.
gúnyolódni pedig felesleges.
ath28-05-2007 22:57:31 // 3539
szerintem ezt még te sem hiszed el. :-)
mondom, az a baj, hogy a fradi tábor egy része komolyan gondolja, hogy nekik minden jár és, hogy az üzleti törvények csak a többiekre vonatkoznak. várszegi megmondta, hogy őt befektetésnek érdekli a fradi mert még szerinte is ez az egyetlen eladható klub.
sikerült elkergetni, pedig ha megnézed milyen üzletet csinált agárdból és hol áll a hobbiból fenntartott mtk.ja, azt hiszem, hogy sajnálnotok kellene.
ath28-05-2007 22:54:50 // 3538
nem egyoldalú, de nincsen kedvem vársoi legendákat megcáfolni.
mindenki a fradit bántja, pedig ők maguktól már rég bl győztesek lennének.

spanyolországban a csapatok nagy többségénél egyáltalán nem telnek meg a stadionok. éltem ott és minden alkalommal sikerült jegyet vennem, pedig az athletic még mindig a legnépszerűbb csapatok között van,amelynek elég hűséges a tábora...az ár pedig nem komoly, angliával összehasonlítva pedig egyszerűen nevetséges. olaszo-ban is egyszerű jegyet venni, nem kell űzérekkel üzletelni. németországban valóban tele vannak a stadionok, de pld a schalkéval és az ő jegyáraival kapcsolatban nem ártana ezt elolvasnod:
http://football.guardian.co.uk/continentalfootball/story/0,,2078640,00.html

mellesleg az a piszok állam várszeginek sem adta el a hungária krt-at, pedig több mint 10 éves szeretné megvásárolni. nem is tudott anno mit tenni, kicserélte a saját pénzéből a székeket. ez is összeesküvés?
mesa28-05-2007 22:38:13 // 3537
Miért sírgyalázás volt ? Ember volt abban a bádog koporsóban ?
mesa28-05-2007 22:37:11 // 3536
Ezt a kérdést válaszold meg magadnak!

Majf ha érted a 2ha-os kérdést rájössz magadtól is, hogy hiába lenne zseton, ha nem akarózik az állam odaadni.

Vagy kérdezd bajnai Gordont. Hátha be van jelölve az ismerőseid között az iwiwen ;)
mesa28-05-2007 22:34:22 // 3535
Várszegi egy patkány volt.
Tudom nektek nehéz elhinni hogy egy 'ilyen' ember ilyet tehet.
Azonban a tény a következő :

Megígért 2,5 milliárd forintot.

"Nagyon rendes úriember volt, hozott magával ügyvéd úrakat is" - mondta róla Furulyás János.
1,6 milliárdot utalt át. A Ferencvárosi TC-nek ki kellett fizetnie a 2,5-re eső ÁFA utáni összeget.
Majd VG bejelentette kivonul. Nem a zsidózásért!
És akkor mondta hogy ad még 200 milliót, ha viheti a FRADI brandet magával.

Azóta se inge, se gatyája a Fradinak.
Minden ami Fradi (sör, tusfürdő, sál, újság) az VG pénztárcáját tágítja

Senki nem zavarta el.
Ő csak a jogokért jött. El is vitte. Olcsón

Szent ember.

ui: mondtam valaha is olyat, hogy az állam bármit is adjon ???
Miért kell kiforgatni az embver szavait ? Vicces ? Vagy már alapból hozzászoktál ?
mesa28-05-2007 22:28:38 // 3534
Úgy látszik egyoldalú ez a beszélgetés.
Én válaszoltam a kérdéseidre, de te nem vagy hajlandó.

Én úgy tudom, az játszhat az első osztályban, aki a kiírt bajnokságban nem végez az utolsó helyen.
A Vasas nem kiesett ? Igen :O

Én úgy tudom, az juthat fel az első osztályba, aki megnyeri a Keleti vagy a Nyugati csoportot.
Megnyerte a DVSC ? Nem :O

Én úgy tudom, az játszhat az első osztályban (értsd Profi Liga), akinek profi játékoskerete van.
A Vácnak profi vagy amatőr játékosai vannak ? Nem :O

Én úgy tudom, az játszhat az első osztályban, akinek nincs tartozása.
Az UTE vissza fizette a reorganizációs hitelt ? Nem :O
Akár csak az MTK. Ja, hogy éppen akkor váltottak nevet, és tiszta lappal indultak...
A Fehérvár csődben.

Ezek a csapatok mind ma első ősztályban játszanak

Olasz kluboknál nem a bevételből van a pénz. Rossz példát hoztál fel. Ott más simlis gazdasági érdekekből kerül elő.
Ellenben Németországban, Angliában, Franciaországban, Spanyolországban igen jelentős részt tesz ki a jegyeladás. Van klub, ahol a bajnokság előtt az összes jegy elkel.

Nem azt mondtam hogy csak a jegyeladásból élnek.

Ha az RTL klubnál dolgozol, biztos emlékszel, hogy Kolosi Péter (?) mondta Kisteleki Istvánnak nyílt levélben, hogy "A ferencváros nélküli magyar bajnokság közvetítési jogaiért az RTL Klub nem hajlandó a továbbiakban pénz áldozni"

2 ha vs 23 ha. Még mindig áll a kérdés.
De ha akarod, hozok másik húszat, ami szintén ilyen egyenlő elbírálás alá eső szép magyar nemzeti-piros megoldás

Licence eddig is megvolt. A bíróság kimondta.
Tudod nincs ha... De azért elég egyszerű végig gondolni, hogy amennyiben a Vasas marad az őt megillető helyen, akkor

- nem mennek el meghatározó játkosok a klubból
- nem kell elzavarni 12 korosztályos utánpótlás csapatot egyik napról a másikra
- nem fizet a főszponzor nevetségesen kevés pénzt (50 millió)
- nem kell olyan mérkőzéseket játszani kiscsapatok ellen, akiknek egyetlen taktikai megoldásuk hogy 10 emberrel védekeznek a 16os vonalán belűl
- nem kell feljutásért harcolni minden mérkőzésen
- nem kell megalázó kérdésekre válaszolni, főként olyan klubok kedvelőinek, akiknek a csapata kb az élethosszuk egy harmadát a msáodosztályban töltötték :P
Kompressz úr28-05-2007 22:19:10 // 3533
Szegény, csak egy szerencséje van, hogy az OPNI-t bezárták :DD
ath28-05-2007 22:17:33 // 3532
kiszállt, hogy megnézzen egy felejthetetlen vasas meccset.... :-)
Kompressz úr28-05-2007 22:16:40 // 3531
Lehet, hogy nem is sírgyalázás volt akkor? :D
ath28-05-2007 22:12:40 // 3530
azért mert kádár kiszólt a sírból, hogy ne bántsák a vasast.....komolyan így vitázol?
miért nem arról beszélsz, hogy az állítólagos fradistáknak egyenként egy jelentéktelen összegbe kerülne a klub megmentése, mégsem tudtok semmit tenni. pedig a afradi nemzeti kincs......
ath28-05-2007 22:09:23 // 3529
várszegi volt az egyetlen esélyetek, sikerült elüldözni. vicces, hogy ezt még most,a celladamok tucatjai után sem veszed észre.....
tudom, a fradi az egy nemzeti kincs, aminek külön fejezetet kellene szentelni a költségvetésben. ha baj van, az állam legyen köteles támogatni, ugye?
mesa28-05-2007 22:08:11 // 3528
Nem muszály elhinni semmit. Elég ha a propagandának hiszel. Te dolgod választani!

De még mindig nincs aki megválaszolná, hogy lehet az, hogy Kádár kedvenc csapata egy forintért megkapott 23 ha állami tulajdnot, addig a Fradinak évek óta azért nincs miből kifizetni a VG által soha át nem utalt pénz utáni ÁFA összegét, mert a saját területén levő üres 2 ha -ért a kormány 2 milliárdot szeretne kapni ?

De arról is beszélhetnénk, hogy jogerősen is jogtalanul lett az NBII-be minősítve a csapat. Az a csapat, ami egyike annak a pár európai klubnak, amelyik megalakulása óta csak első osztálbyan futballozott, az ugyan mennyi kártérítéssel kaphatja vissza az addig őrzött neves címét ? Nincs válasz mert egy ilyen cím természetesen megfizethetetlen...

Lehet a mostani Fradin mosolyogni, amíg azon el nem gondolkodik senki, hogy a többi csapat miért is lenne különb gazdasági téren, egyik sem áll stabilabbb lábakon.
ath28-05-2007 22:07:40 // 3527
ugye ne menjünk vissza a háború elöttig, hogy kinek mennyi nézője volt....

nem értem, hgy az, hoyg ki meddig viselte a ráaggatott nevet, mit nyom a latban....te vm-ezel, majd kikéred ha lekinizsizi vki a fradit.....

nem igaz. a juvénak, ami pld állítólag nagy kedvenced, alig van nézője, pld a napolihoz képest, mégis a messze leggazdagabb olasz klub. hogy miért? a tv jogok, a merchandising és még sk más miatt. a jegybevételek angliában jelentősek, ahol az európai árak sokszoráosát kérik egy-egy jegyért.

a magyar foci reklámértéke a fradi nélkül is konvergál a nullához. bocs, de az rtl-nél dolgozom immár 6 éve és pont a sport az egyik területem.....

tudom, hogy egy elvakult fradistának nehéz elhinnie, de elég viccesek ezek az összeesküvés elméletek....mindig mindenki hibás, cak a fradi nem....

tessék feljutni, most már ott a licensz. ja, hogy ahhoz meg kell verni a bőcsöt?

ui: a bőcs meg nem adott gólját is mészölyre kened?
Kompressz úr28-05-2007 21:56:25 // 3526
Ha jól sejtem, te meggyőződéses fradista vagy (nem sértésnek szánom, ne érts félre), én ellenben még tv-ben sem nézek magyar focit, mert egyetlen csapat sem üti meg azt a szinvonalat, ami nézhetővé tenné a játékot (ide értve a háromszoros magyar bajnok DVSC-t is). Viszont mivel nem vagyok fradista, nem hiszek az összeeskövés elméletekben vagy abban, hogy a Fradit átok súlytaná.

ps: szurkolókról nem beszéltem, nem is merült fel bennem a hozzászólás megírásakor.
mesa28-05-2007 21:31:10 // 3525
A pénzhiányról nem a csapat tehet. (Hazug Várszegi Gábor ellenben igen)

Akik felelősségre vonhatók lennének, azok nem lettek felelősségre vonva. Tavaly azt a választ adta a tisztelt Magyar Rendőrség a Hűtlen kezelés utáni feljelentéssel kapcsolatban , hogy nem foglalkoznak az üggyel.

Az, hogy a VASAS 1 Ft-ért kapott 23 hektárt, míg a Ferencvárosnak 2 milliárdot kell az Államnak fizetni a saját 2 hektár területének megváltásáért, mindennél többet elárul.

Mint az is, hogy Hemingway azért nem oda tette a pénzét, mert látta, hogy a kormány elsődleges szerepe a klub leépítése, oda tehát pénzt betenni nem érdemes, mert valakinek az a terület nagyon fontos.

Általánosítani pedig teljesen felelőtlen dolog, olvass csak vissza jó pár hsz-t hogy melyik csapat szurkolói milyen rendbontásokat okoznak.
Persze az átlag ember fejében mi csapódik le "Már megint a Fradisták".
Pedig nem.
mesa28-05-2007 21:25:26 // 3524
3 a legrosszabb idényben volt. Az MTK-nak a legjobban volt összesen annyi ? :P :D

Kicsit sántít az elméleted. Az Újpesti Dózsa a rendszerváltás utánig futott. Míg a Vörös Meteor csak a kőkemény kommunizmusban, a Kinizsi pedig csak 2 évig.

A bevételek jelentős része a belépőjegyből áll - nuygoaton, ahol focikultúra van.
Nálunk csak a neveket adják el, azt hiszik elég ha ezért fizet egy-egy tv társaság.
De mint látható, fradi nélküli bajnokság reklámértéke nulla. És ezt nem az elfogultság mondatj avelem, hanem az RTL Klub.

A Fradinak azért kell megvernie a Bőcsöt, mert egyetlen magyar klubként valós fizetési adatokat adtak meg tavaly ilyenkor, meg mert a Mészöly fiának nehogy már NBII-es csapatot kelljen irányítania - de az egy másik lap.

Szóval, érdekes módon félamatőrként indulhatott a Vác - ami egyenes ágon ki is esett.

Érdekes módon Leandro és a szerb védő aki (tavaly) a licence kérelemkor 1 millió Ft fizetésre volt még a Fradinál lejelentve, a Debrecenbe igazolása után 100 ezer forintért is profi játékos maradt ... Khm.

Meg ugye a Fehérvár FC, akikről időközben kiderült, hogy feketén legalább 3,5 milliárdot kaptak az önkormányzattól, egyébként ennek ellenére csődhelyzetbe kerültek.

Ott van a Győri Audi FC, van pénz dögivel, új stadion, válogatott játékosok, mégis majd' kiestek az NBI-ből.

Amilyen alapon az FTC tavaly nem kapott -jogszerűtlenül, lásd jogerős határozat- indulási jogot, annak alapján a magyar NBI 90%-a szintén el sem indulhatitt volna.
Kompressz úr28-05-2007 21:05:02 // 3523
Nem. Miért lenne az? Pusztán utalás arra, hogy kicsit fals annak a csapatnak a perspektívájából kritizálni más, olyan csapatokat, ahol a Fradival ellentétben az elmúlt tíz év nem a sorozatos balhékról és a pénzhiányról szólt...
ath28-05-2007 21:03:11 // 3522
ahogyan a komcsik hívták vörös meteornak az mtk-t és dózsának az újpestet.....ha az egyiket sértőnek találod, talán ne használd a többit sem.

a 3k azért nem éppen 10, ugye? a bevételeknek pedig töredéke a jegy. az pedig édes mindegy, hogy 2 ezer vagy 6ezer ember megy ki.

az, hogy mtk meccsre is kevesen járnak még nem jelnti, hogy ezért a fradinak az első osztályban lenne a helye. ahhoz meg kell verni a bőcsöt....
mesa28-05-2007 20:54:53 // 3521
Mert ? Ugyan mi ez a fenyegetés ?
Kompressz úr28-05-2007 20:49:53 // 3520
Én egy kicsit visszább vennék, ha a Fradi még az NB II-ben sem tud az élen végezni...
mesa28-05-2007 20:46:27 // 3519
Kinizsinek csak a komcsik hívták. Mert a Vörös Csillag meg egyebek már foglaltak voltak.

Igen, én azt hiszem a nézők számától függ a bevétel. Furcsa, de mindenhol így van a világon! :)
Amikor az NBI-ben játszott, akkor a legroszabb idényben is 3k felett volt a nézőszám.

ui : A libások bajnoki címéről döntő mérkőzésen kint volt 300...

Ugyan nem most volt, hisz most esélyük sem volt a címre, de azért érzékelteti jól, hogy mennyit ér meg kinek egy magyar bajnoki cím.
ath28-05-2007 20:22:46 // 3518
a magyar focin nem a kinizsi fog segíteni. mellesleg az nb1-ben nem éppen tízezres nézőszám előtt játszottak. btw, attól lenne jobb a foci ha tízezren néznék?
mesa28-05-2007 20:20:08 // 3517
Gera mégsem lett Premier. Megint marad ennél a lúzergárdánál, ideje lesz elefejteni.
Az összes többi magyar supersztárral együtt aki bárhol másodosztályban játszik!

Na, vége az enbéegynek.
Bajnok a Debreceni TEVA VSC.

Mondanám, hogy zsinórban harmadszor, de hát minden évben más név alatt szerepelnek, ugye ... :)
Azért gratula!
Legalább nem Újpest vagy MTK :))))

Az UPPE csúnyán leszerepelt, legördült a negyedik helyre.
Az MTK (Hungária) VM odaért az UEFA-s heylre, és eladott két ifjú tanítványt a Liverpoolnak.

A Fradi ikszelt a Bőccsel, így reményei elhalványodtak a feljutást illetően. Lehet új csapatot építeni. csak kérdés , miből.

Ha a Felcsút feljut, v'színű eladja az indulás jogát a Fradinak. És akkor a Fradi lehet a következő NBI-es bajnok, a Debrecen hasonló nyomdokain, akik szintént megvásárolták az enbé kettőböl a feljutást.

Itt végül is az számít kinek van pénze. Az játszhat.
CASHteleki megmonttta ...

ui: Mennyivel jobb lesz a Magyar Labdarúgásnak egy 400-600 fős Nyíregyháza meccs, mint egy tízezres Fradi ... :O
ath25-05-2007 14:24:24 // 3516
és ez miért jó? :-)
mesa25-05-2007 10:10:43 // 3515
OFF csak azé' szólok, hogy farki nickje ne törje szét a listát a kedvencek között
farki24-05-2007 21:52:07 // 3514
Hali Evribádi!

ha nem bánjátok, csokorba szedten gondolataimat...

1, gratula a Milannak, mivel győzőtt tegnap iccaka!
2, gratula a Poolnak, mivel nem mindig a győztes a jobb...
3, a digóknak baromi nagy szerencséjük volt az első gólnál, mivel ajándékba kapták a szabadrúgást, és ugyi olyan szabadrúgásvariáció nem vanik, hogy fejbe (felkaron...) rúgom a saját csapattársamat...
4, a második Milan gól előtt viszont megemelem a kalapomat, mert az naon pöpecre sikeredett!
5, Dundiegót soha nem csíptem, főleg az emlékezetes kezezéses gólja miatt...
6, persze a következő gólja, amikor végigszambázott / khm... én kérek elnézést ;-) / a pályán, és egy csomó angol védőn, na az nem volt semmi!
7, remélem a GM koncerten senkit nem zaklatott az öregúr... :-)
8, mi lesz a Fradi licenszel? Belerokkan az MLSZ a kártérítésbe???

Piece mekk miegymás ;-)
mesa24-05-2007 21:40:07 // 3513
Percekkel ezelőtti hír :

MEGKAPTA A FERENCVÁROS AZ NBI-ES LICENCET. :))))

Várható volt.
Mert az neki jár!

Idióta MLSZ.
lausz24-05-2007 20:12:47 // 3512
Berto24-05-2007 17:00:04 // 3510
műfordítás :-D
terremotati...nem tudom...erre asszociáltam a földrengésből...:-)
Diego egy isten volt, történelem, nem vitás....La mano di Dio...
A Napolival kapcsolatos többi dolgot nem kommentálnám.
ath24-05-2007 16:36:33 // 3509
micsoda egy műfordítás. a terremotati szó helyes megfelelőjén azért el lehetne rágódni egy darabig.
földrengésesek? földrengettek? :-)

mellesleg diego, bárhol is játszott, nagy isten volt. pedig egy csapata sem a szívem csücske.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.