Persze ezzel semmi gond nincs....ilyen a futball
csak hát most pont az olaszok vannak szar helyzetben.
de nem reménytelen
Forum >> Futballgarázs
BadAzz16-06-2008 19:40:46 // 4508
Whiteskull16-06-2008 19:37:35 // 4507
És ugyan ezt csinálnák a franciák és az olaszok is a hollandok helyében. :))))
BadAzz16-06-2008 19:31:39 // 4506
ugyan azt fogják csinálni mint a portugálok....lehetöséget kapnak a csere játékosok...
a románokkal meg vért itattak szerintem
a románokkal meg vért itattak szerintem
Whiteskull16-06-2008 19:23:39 // 4505
A helyükben én két lépést nem tennék a pályán. :)))
BadAzz16-06-2008 19:22:20 // 4504
Pedig 100% hogy tartalékosan fognak felállni a hollandok. Elég nagy hiba lenne nekik kockáztatni akár melyik sztárjátékosukat lesérülését....
Tommi16-06-2008 18:32:22 // 4503
Egyik Milan-os barátom írta ma az iwiw-falra:
"Gratula Donadoninak, nem meggyőzni egy Tottit a válogatottságról, nem elvinni egy Pippót az EB-re akinek a fanszőrzetéről is bepattan a laszti, a hollandok lesznek olyan kedvesek, hogy a románoknak leadják a pontokat! Grazie Don!"
"Gratula Donadoninak, nem meggyőzni egy Tottit a válogatottságról, nem elvinni egy Pippót az EB-re akinek a fanszőrzetéről is bepattan a laszti, a hollandok lesznek olyan kedvesek, hogy a románoknak leadják a pontokat! Grazie Don!"
mesa15-06-2008 22:54:07 // 4502
Egy sunyi cseh csapattal kevesebb ... :)))
Az EB legjobb meccse!
Fantasztikusak voltak a törökök, megérdemelten búcsúztatták 2 gólós hátrányból az alibifocizó cseheket.
Az EB legjobb meccse!
Fantasztikusak voltak a törökök, megérdemelten búcsúztatták 2 gólós hátrányból az alibifocizó cseheket.
Satti15-06-2008 20:44:14 // 4501
Mindig kell egy biztos pont, rám lehet számítan, nem okozok meglepetést! :-))
Na, akkor nézzük a meccset, sztem hajtós lesz a buli!
Na, akkor nézzük a meccset, sztem hajtós lesz a buli!
Tommi15-06-2008 20:42:20 // 4500
Most mondjam azt, hogy nem csodálkozom? :)))))))))))))))
B-la 15-06-2008 20:38:31 // 4499
Pedig nem nehéz!!!
Fuss neki mégegyszer!!
:-)))
Fuss neki mégegyszer!!
Satti15-06-2008 20:36:37 // 4497
Na, ennek már a felénél elvesztettem a fonalat.....! :-)))
Tommi15-06-2008 20:36:06 // 4496
Mondjuk magukkal b@sztak ki a digók, ha bezsebelik az első két meccset, nem kéne ilyeneken görcsölni :)
B-la 15-06-2008 20:34:49 // 4495
:-))
Ja-Ja!!
Sok ez a döntetlenes dolog!
Nyerni kell nincs mese!!
FORZA ITALIA!!!
Ja-Ja!!
Sok ez a döntetlenes dolog!
Nyerni kell nincs mese!!
FORZA ITALIA!!!
B-la 15-06-2008 20:32:30 // 4494
A telesport.hu-n megy mind kettő!!!
Tommi15-06-2008 20:31:57 // 4493
Nem mellesleg a hollandok akkor velünk is kib@szarintanának, mert matematikai esélyünk van még, ha megverjük a csigazabálókat és a többi is úgy alakul, hogy nekünk jó legyen :)
Kicsit számolgattam...
Egyrészt nyernünk kell a franciák ellen, de ez nem elég, a hollandoknak is nyerni kell a románok ellen. Vagy, tegyük fel, hogy Hollandia nyer, de mi döntetlent játszunk a franciákkal. Így mindenkinek 2 pontja lenne (olasz, francia, román). Ilyenkor ugye nézik az egymás elleni eredményeket, ami szintén döntetlen :) Mivel a román-francia 0:0 és az olasz-román meg 1:1, az nekünk jó, mert mi lőttünk gólt :) De ha az olasz-francia is 1:1 lesz, na akkor izgalmassá válik a játék, akkor a franciáknak 11-esekkel kéne továbbjutni a csoportból :)
Mondjuk nem szokott ennyi döntetlen lenni és az is furi, hogy akár 2 ponttal is tovább lehetne jutni :)))
Kicsit számolgattam...
Egyrészt nyernünk kell a franciák ellen, de ez nem elég, a hollandoknak is nyerni kell a románok ellen. Vagy, tegyük fel, hogy Hollandia nyer, de mi döntetlent játszunk a franciákkal. Így mindenkinek 2 pontja lenne (olasz, francia, román). Ilyenkor ugye nézik az egymás elleni eredményeket, ami szintén döntetlen :) Mivel a román-francia 0:0 és az olasz-román meg 1:1, az nekünk jó, mert mi lőttünk gólt :) De ha az olasz-francia is 1:1 lesz, na akkor izgalmassá válik a játék, akkor a franciáknak 11-esekkel kéne továbbjutni a csoportból :)
Mondjuk nem szokott ennyi döntetlen lenni és az is furi, hogy akár 2 ponttal is tovább lehetne jutni :)))
B-la 15-06-2008 20:31:16 // 4492
Olvastam én is!
Ki is zárták a bosnyákokat!!!
Ki is zárták a bosnyákokat!!!
Satti15-06-2008 20:30:37 // 4491
Sztem mindenki a Török-Cseh meccset nézi, az ígérkezik a jobbnak, ott még van tét.
Kazes☻15-06-2008 20:27:13 // 4490
A Sport 1-en most volt a Bosnyák-Magyar kézilabda meccs, ami a Bosnyák szurkolók miatt félbemaradt 24-27-nél. Elég gáz! Nem is minősíteném őket.
Bocsesz az offért. :)
Bocsesz az offért. :)
Kau15-06-2008 20:23:48 // 4489
Ha valaki a Svájc - Portugál meccset nézné, azt az M2 közvetíti.
EngineCoffeeTables15-06-2008 16:41:05 // 4488
Hát fasza mert 8kor kezdek dolgozni igy hál istennek nem látok egy meccset se
B-la 15-06-2008 16:25:29 // 4487
Igen.
A Portugálok a "B" csapatot fogják a pályára küldeni előreláthatólag.
Az okból is amit mondasz.
Azért a "B" csapat is megállná a helyét a tornán...
A Hollandok ha oda adják a meccset a románoknak ,akkor genyák!!!
Szerintem ök is,már mint a Holland csapat is "B" összeállítást fog eszközölni.
Viszont a "B" összeállításoknak itt a lehetőség és hajtani fognak (szerintem),hogy az egyenes kieséses szakaszban becseréljék őket,esetleg kezdők lehessenek az "A" csapatban.
A Portugálok a "B" csapatot fogják a pályára küldeni előreláthatólag.
Az okból is amit mondasz.
Azért a "B" csapat is megállná a helyét a tornán...
A Hollandok ha oda adják a meccset a románoknak ,akkor genyák!!!
Szerintem ök is,már mint a Holland csapat is "B" összeállítást fog eszközölni.
Viszont a "B" összeállításoknak itt a lehetőség és hajtani fognak (szerintem),hogy az egyenes kieséses szakaszban becseréljék őket,esetleg kezdők lehessenek az "A" csapatban.
Kau15-06-2008 15:36:47 // 4486
A Török - Cseh meccset nem merem megtippelni sem, ott akármi lehet.
És most biztosan meglepek sok embert, de én döntetlenre tettem a Portugálokat. Gondolom a nagy sztárok nem játszanak. Fölösleges lenne megkockáztatni egy sérülést vagy sárga lapot, hisz már úgyis tovább jutottak. A Svájciak hazai pályán pedig győzelemmel szeretnének búcsúzni. Amúgy szerintem nem rosszak.
Ugyanilyen okokból nem tudom mi lesz a Holland - Román meccs is. A Hollandok, ha hagynák nyerni a Románokat, akkor biztosan kiejtetnének két nagy riválist...
És most biztosan meglepek sok embert, de én döntetlenre tettem a Portugálokat. Gondolom a nagy sztárok nem játszanak. Fölösleges lenne megkockáztatni egy sérülést vagy sárga lapot, hisz már úgyis tovább jutottak. A Svájciak hazai pályán pedig győzelemmel szeretnének búcsúzni. Amúgy szerintem nem rosszak.
Ugyanilyen okokból nem tudom mi lesz a Holland - Román meccs is. A Hollandok, ha hagynák nyerni a Románokat, akkor biztosan kiejtetnének két nagy riválist...
B-la 15-06-2008 14:30:58 // 4485
Ma esti mérkőzések:
Egy időben lesznek!!!
Nem kell 18:00-kor már a készülék előtt gubbasztani,hogy mi van máááá?!!?!
Svájc - Portugália,
Törökország - Csehország
Portugálokban (25) bízok,
és a Cseheknek (10) szurkolok!!!
Egy időben lesznek!!!
Nem kell 18:00-kor már a készülék előtt gubbasztani,hogy mi van máááá?!!?!
Svájc - Portugália,
Törökország - Csehország
Portugálokban (25) bízok,
és a Cseheknek (10) szurkolok!!!
B-la 15-06-2008 14:26:51 // 4484
Majd ma!!!
Behozzuk azt a sok elvert pontot!!! :-)))
Behozzuk azt a sok elvert pontot!!! :-)))
B-la 15-06-2008 14:25:53 // 4483
Itt én is döntetlenre gondoltam...
B-la 15-06-2008 14:25:06 // 4482
Megnéztem és sajnáltam,hogy csak 10 pontot raktam a Spanyolokra. :-(((
EngineCoffeeTables14-06-2008 22:46:53 // 4480
Én a görög oroszt tettem x-re:(((
B-la 14-06-2008 22:37:51 // 4479
Oroszk nyertek 1 gólal a Görögök ellen.
Ezt buktam :-(((
Ezt buktam :-(((
Kau14-06-2008 20:37:11 // 4478
Meglepően sok gól esik ezen az EB-n a 90. perc után.
Cs14-06-2008 20:31:14 // 4477
Semmikor. Majd kedden. Olaszoknál a 17 a szerencsétlen szám, nem a 13.
Zsolesz14-06-2008 20:28:53 // 4476
Én sem bíztam benne azért tettem x-re. De ezek a svédek... Tiszta bénák.
B-la 14-06-2008 20:20:38 // 4475
Én a Spanyolokra raktam, asszem 25-öt. :-)
Nem bíztam benne,hogy be is jön a fogadásom...
Elég lapos második félidő volt... :-|
Nem bíztam benne,hogy be is jön a fogadásom...
Elég lapos második félidő volt... :-|
mesa14-06-2008 20:16:08 // 4474
tiszta magyarok ezek a svédek ! :))
Zsolesz14-06-2008 20:07:51 // 4473
mármint 92. percben...
Zsolesz14-06-2008 20:05:07 // 4472
El is buktam miattuk 64 pontot az iwiw-en... :( 92 ilyet bekapni. Ki kellett volna b..szni szögletre a labdát aztán le is fújta volna a bíró.
mesa14-06-2008 20:03:56 // 4471
... ezek a svédek nullák.
B-la 14-06-2008 19:58:49 // 4470
Hozzá teszem itt az ideje!!! :-))
FORZA ITALIA!!!
FORZA ITALIA!!!
B-la 14-06-2008 19:57:46 // 4469
Buffon: túl kell lendülnünk a holtponton
Az olasz játékosok szerint a francia meccsre kell öszpontosítani
Az olasz válogatott játékosai szerint gyorsan el kell felejteni a románok elleni 1-1-et, és már a francia meccsre kell összpontosítani.
A 81. percben 11-est hárító és ezzel a továbbjutási reményeket életben tartó Gianluigi Buffon szerint a védésnél szerencséje volt. "A védés az védés. A döntetlennel nem vagyunk könnyű helyzetben, de nem gondolhatunk a kiesésre. Túl kell lendülnünk a holtponton, és nyugodtnak kell maradnunk" - mondta a hálóőr.
Luca Toni - akitől les címén elvettek egy szabályos gólt - már a franciák elleni meccsre buzdít: "Győznünk kell! Gigi (Buffon) esélyt adott nekünk, és élnünk kell a lehetőséggel" - tette hozzá.
Gianluca Zambrotta úgy véli, akkor lehet esélyük a franciák ellen, ha berúgják a helyzeteket: "Több ziccerünk van, amint amikor két éve vb-t nyertünk. Támadóbb felfogásban játszik a csapat, mégis képtelenek vagyunk gólt szerezni."
Roberto Donadoni szövetségi kapitány jelezte: az öltözőben most nagy a csalódottság, és többet érdemeltek a döntetlennél, ám nem szabad rágódni ezen, mert még fontos feladat vár együttesére.
Az olasz játékosok szerint a francia meccsre kell öszpontosítani
Az olasz válogatott játékosai szerint gyorsan el kell felejteni a románok elleni 1-1-et, és már a francia meccsre kell összpontosítani.
A 81. percben 11-est hárító és ezzel a továbbjutási reményeket életben tartó Gianluigi Buffon szerint a védésnél szerencséje volt. "A védés az védés. A döntetlennel nem vagyunk könnyű helyzetben, de nem gondolhatunk a kiesésre. Túl kell lendülnünk a holtponton, és nyugodtnak kell maradnunk" - mondta a hálóőr.
Luca Toni - akitől les címén elvettek egy szabályos gólt - már a franciák elleni meccsre buzdít: "Győznünk kell! Gigi (Buffon) esélyt adott nekünk, és élnünk kell a lehetőséggel" - tette hozzá.
Gianluca Zambrotta úgy véli, akkor lehet esélyük a franciák ellen, ha berúgják a helyzeteket: "Több ziccerünk van, amint amikor két éve vb-t nyertünk. Támadóbb felfogásban játszik a csapat, mégis képtelenek vagyunk gólt szerezni."
Roberto Donadoni szövetségi kapitány jelezte: az öltözőben most nagy a csalódottság, és többet érdemeltek a döntetlennél, ám nem szabad rágódni ezen, mert még fontos feladat vár együttesére.
B-la 14-06-2008 19:55:57 // 4468
Svéd - Spanyol 2. félidő történései:
A szünetben Ibrahimovic helyett Rosenberget hozta be a kapitány.
48. perc: Az első félidőhöz hasonlóan, a második is spanyol támadásokkal kezdődik.
53. perc: Marchena besárult.
58. perc: Aragones két játékost is lecserél. Pályára lép Cesc Fabregas, aki Xavit váltja és Santi Cazorla Iniesta helyére.
62. perc: David Villa a 16-oson belül kapura lő, majd a földön fekvő Isakssont fejberúgta a játékos, Villa ismét megpróbált kapura lőni, de a lövés egy védőről vágódott le. A kapus ápolásra szorult.
66. perc: Egy-két spanyol helyzetet kivéve kissé lelaposodott a meccs.
67. perc: Senna támadta a svéd kaput, de Isaksson mentet, és a spanyolok ismét szöglethez jutottak.
72. perc: A szögletet követően Senna fejelt kapura, de Isaksson ismét résen volt.
76. perc: A spanyolok most is többet birtokolják a labdát és többet is támadnak, de ez is kevés.
79. perc: Cserélnek a svédek. Johan Elmander helyett Sebastian Larsson lépett pályára.
79. perc: Hanssont hozták helyzetbe, de nem érte el a kapu előtt guruló labdát.
83. perc: David Villa próbálkozott, el is jutott a 16-oson belülre, majd fellökte Nilssont, amelynek eredménye egy szabadrúgás kifelé.
85. perc: A spanyolok a hetedik szöglethez jutottak, közben a svédek cserélnek: Henrik Larsson helyett Kim Källström jött.
89. perc: Villa Torresnek küldte a labdát, aki 17 méterről ellőtte, Isaksson a földön fekve hárított.
Három perc hosszabbítás következik.
92. perc: Gól! David Villa a kapuba talált.
Vége
A szünetben Ibrahimovic helyett Rosenberget hozta be a kapitány.
48. perc: Az első félidőhöz hasonlóan, a második is spanyol támadásokkal kezdődik.
53. perc: Marchena besárult.
58. perc: Aragones két játékost is lecserél. Pályára lép Cesc Fabregas, aki Xavit váltja és Santi Cazorla Iniesta helyére.
62. perc: David Villa a 16-oson belül kapura lő, majd a földön fekvő Isakssont fejberúgta a játékos, Villa ismét megpróbált kapura lőni, de a lövés egy védőről vágódott le. A kapus ápolásra szorult.
66. perc: Egy-két spanyol helyzetet kivéve kissé lelaposodott a meccs.
67. perc: Senna támadta a svéd kaput, de Isaksson mentet, és a spanyolok ismét szöglethez jutottak.
72. perc: A szögletet követően Senna fejelt kapura, de Isaksson ismét résen volt.
76. perc: A spanyolok most is többet birtokolják a labdát és többet is támadnak, de ez is kevés.
79. perc: Cserélnek a svédek. Johan Elmander helyett Sebastian Larsson lépett pályára.
79. perc: Hanssont hozták helyzetbe, de nem érte el a kapu előtt guruló labdát.
83. perc: David Villa próbálkozott, el is jutott a 16-oson belülre, majd fellökte Nilssont, amelynek eredménye egy szabadrúgás kifelé.
85. perc: A spanyolok a hetedik szöglethez jutottak, közben a svédek cserélnek: Henrik Larsson helyett Kim Källström jött.
89. perc: Villa Torresnek küldte a labdát, aki 17 méterről ellőtte, Isaksson a földön fekve hárított.
Három perc hosszabbítás következik.
92. perc: Gól! David Villa a kapuba talált.
Vége
B-la 14-06-2008 18:49:53 // 4467
Svédország-Spanyolország,
Innsbruck, Tivoli Neu Stadion, v.: Pieter Vink (holland)
A kezdőcsapatok:
Svédország: Andreas Isaksson - Fredrik Stoor, Olof Mellberg, Petter Hansson, Mikael Nilsson - Sebastian Larsson, Anders Svensson, Daniel Andersson, Fredrik Ljungberg - Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson
Spanyolország: Iker Casillas - Sergio Ramos, Carles Puyol, Carlos Marchena, Joan Capdevila - Marcos Senna, Andres Iniesta, Xavi, David Silva - David Villa, Fernando Torres
Percről-perce:
1. perc: Pieter Vink sípjára elindult a mérkőzés. A svédek indították az első támadást. Ibrahimovic labdát kapott, majd rögtön kapura próbált lőni, de a két középső védő, Puyol és Ramos kivágták előle a labdát.
4. perc: Iniesta 30 méterre a kaputól befelé fordult, majd mivel gyakorlatilag senki sem zavarta meg, 25-ről ballal lőtt, a labda 5 méterrel ment el a felső sarok mellé.
7. perc: A spanyolok többet birtokolják a labdát, a svédek viszont jól zárják le a területeket.
8. perc: Ljungberg kapura lőtt, de gyenge volt a kísérlet.
11. perc: Xavi a földön.
14. perc: Szöglethez jutottak a spanyolok.
15. perc: Fernando Torres góljával vezetnek a spanyolok, 0-1. Az előző akció utáni szöglet után Silvához került a labda, ő 20 méterről középre ívelt, a középen bírkózó Torres a védők gyűrűjében esetlen mozdulattal a hálóba irányította a labdát.
16. perc: A svéd ellentámadás sem váratott magára, a labda viszont csak az oldalhálóhoz ért, miután Elmander lőtt kapura.
21. perc: Larsson lőtt kapura.
24. perc: A spanyolok cserére kényszerültek, Carles Puyol megsérült. A játékost Raúl Albiol váltja.
25. perc: Svéd szabadrúgás. Svensson ívelt középre a 16-oson belül Ibrahimovic lendítette a lábát lövésre, de Sergio Ramos az utolsó pillanatban belelépett, így megakadályozta a lövést.
29. perc: Svensson ismét egy szabadrúgást lőtt, amit Elmander 10 méterről a bal alsó sarok mellé fejelt. Az elmúlt 8-10 percben a a svédek többet támadnak.
34. perc: Ibrahimovic megszerezte az egyenlítő gólt! A gólpasszt Fredrik Stoor adta, Ibrahimovicnak, aki kicselezte Sergio Ramost, majd a bal alsó sarokba helyezte.
38. perc: Egy spanyol ívelés után kifejelték a labdát a védők, egyenesen David Villa lábára, aki egy hatalmas bombát lőtt a kapura, de Isaksson megfogta a labdát, igaz csak másodjára.
45. perc: 60 másodpercet kapnak a csapatok a negyedik bírótól.
46. perc: Vége az első félidőnek! Vink akció közben fújta le a játékot.
Érdekes megoldást választott a spori...
:-|
Innsbruck, Tivoli Neu Stadion, v.: Pieter Vink (holland)
A kezdőcsapatok:
Svédország: Andreas Isaksson - Fredrik Stoor, Olof Mellberg, Petter Hansson, Mikael Nilsson - Sebastian Larsson, Anders Svensson, Daniel Andersson, Fredrik Ljungberg - Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson
Spanyolország: Iker Casillas - Sergio Ramos, Carles Puyol, Carlos Marchena, Joan Capdevila - Marcos Senna, Andres Iniesta, Xavi, David Silva - David Villa, Fernando Torres
Percről-perce:
1. perc: Pieter Vink sípjára elindult a mérkőzés. A svédek indították az első támadást. Ibrahimovic labdát kapott, majd rögtön kapura próbált lőni, de a két középső védő, Puyol és Ramos kivágták előle a labdát.
4. perc: Iniesta 30 méterre a kaputól befelé fordult, majd mivel gyakorlatilag senki sem zavarta meg, 25-ről ballal lőtt, a labda 5 méterrel ment el a felső sarok mellé.
7. perc: A spanyolok többet birtokolják a labdát, a svédek viszont jól zárják le a területeket.
8. perc: Ljungberg kapura lőtt, de gyenge volt a kísérlet.
11. perc: Xavi a földön.
14. perc: Szöglethez jutottak a spanyolok.
15. perc: Fernando Torres góljával vezetnek a spanyolok, 0-1. Az előző akció utáni szöglet után Silvához került a labda, ő 20 méterről középre ívelt, a középen bírkózó Torres a védők gyűrűjében esetlen mozdulattal a hálóba irányította a labdát.
16. perc: A svéd ellentámadás sem váratott magára, a labda viszont csak az oldalhálóhoz ért, miután Elmander lőtt kapura.
21. perc: Larsson lőtt kapura.
24. perc: A spanyolok cserére kényszerültek, Carles Puyol megsérült. A játékost Raúl Albiol váltja.
25. perc: Svéd szabadrúgás. Svensson ívelt középre a 16-oson belül Ibrahimovic lendítette a lábát lövésre, de Sergio Ramos az utolsó pillanatban belelépett, így megakadályozta a lövést.
29. perc: Svensson ismét egy szabadrúgást lőtt, amit Elmander 10 méterről a bal alsó sarok mellé fejelt. Az elmúlt 8-10 percben a a svédek többet támadnak.
34. perc: Ibrahimovic megszerezte az egyenlítő gólt! A gólpasszt Fredrik Stoor adta, Ibrahimovicnak, aki kicselezte Sergio Ramost, majd a bal alsó sarokba helyezte.
38. perc: Egy spanyol ívelés után kifejelték a labdát a védők, egyenesen David Villa lábára, aki egy hatalmas bombát lőtt a kapura, de Isaksson megfogta a labdát, igaz csak másodjára.
45. perc: 60 másodpercet kapnak a csapatok a negyedik bírótól.
46. perc: Vége az első félidőnek! Vink akció közben fújta le a játékot.
Érdekes megoldást választott a spori...
:-|
B-la 14-06-2008 16:40:29 // 4466
Mai mérkőzések:
Svédország - Spanyolország ,
Görögország - Oroszország
Tipp???
Szerintem:
Spanyol,
talán döntetlen.
Svédország - Spanyolország ,
Görögország - Oroszország
Tipp???
Szerintem:
Spanyol,
talán döntetlen.
Sanyi13-06-2008 22:38:19 // 4465
Eszméletlen volt!
Eddíg nálam ők a nyerők!
Sajna az olaszok messze vannak tőlük :-S
Eddíg nálam ők a nyerők!
Sajna az olaszok messze vannak tőlük :-S
Kau13-06-2008 22:36:05 // 4464
Nem semmi. Legalább ők hozták a pontokat :)
Olasz13-06-2008 22:34:35 // 4463
4:1
lenyűgözőek a Hollandok
lenyűgözőek a Hollandok
Whiteskull13-06-2008 22:34:34 // 4462
És a 3 gól különbség is meg van. :)))))))))))
Olasz13-06-2008 22:27:43 // 4461
Ez az olaszoknak jó........
Whiteskull13-06-2008 22:16:22 // 4460
Na, ma is meg van a 3. :))))
Whiteskull13-06-2008 22:01:11 // 4459
Góóóóóóóóóóóóóllll!!!!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
413
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?