Forum >> Futballgarázs
krecsi06-11-2009 12:14:46 // 6808
Ma pedig újpest-videoton. Ott is készülődnek a rendőrök.
mesa06-11-2009 12:12:33 // 6807
Jó szurkolást ! ;-)
Nem kell iylen visszafogottnak lenni. Nincs megtiltva, hogy másnak is szurkoljunk, ez itt nem egy nagy Fradi kibeszélő topik :) Az élet így szép! Vannak itt Honvéd, ETO, MTK, Loki,Hali meg Vasas szurkolók is.
Dózsás még nem jelentkezett :)
Nem kell iylen visszafogottnak lenni. Nincs megtiltva, hogy másnak is szurkoljunk, ez itt nem egy nagy Fradi kibeszélő topik :) Az élet így szép! Vannak itt Honvéd, ETO, MTK, Loki,Hali meg Vasas szurkolók is.
Dózsás még nem jelentkezett :)
mesa06-11-2009 12:09:26 // 6806
Az is érdekes, hogy miért hagyták ... Ezeket az 50-60 kilós taknyokat a biztonságiak egy-egy kézzel kiemelik, de a rohamrendőröknek nem lett volna 2 perces meló. Azonban nem így történt. És a baj, hogy ezen senki nem gondolkodik, miért?!
mesa06-11-2009 12:07:48 // 6805
Nos, szerintem ezek az angolok leszarják az egészet. Telek spekulánsok...
krecsi06-11-2009 12:04:21 // 6804
Hátha úgy "súly"-osabb lesz a büntetés:))
krecsi06-11-2009 12:01:21 // 6803
Én úgy érzem, hogy ezt a "sok taknyot" nem is igazán szeretnék kitiltani, lecsukni. Ha nagyon akarnák már megtehették volna. Miért csak 2 embert kaptak el legutóbb? Mert utána lehet a mellett veregetni, hogy fénykép alapján milyen hamar elkapták őket egy "hajnali ajtókopogtatással" Mert így szép a statisztika. Pedig az senkinek se jó, hogy néhány takony miatt előítéletek vannak az összes fradistával szemben. Egyébként a rendőröket se kell félteni. Láttam már olyat, hogy egy békés családot rugdostak meg azért, mert be akart menni a boltba vizet venni. A bűne az volt, hogy ki mert lépni a csoportból, amit marhaként tereltek a stadion felé a rend őrei. Vagy keltettek már fel vonaton egy meccs után hazafelé tartva, hogy "kurva anyátok hol a jegyetek?" Pedig ott aztán tényleg nem volt balhé. És félek, hogy a balhés egyedek kitiltása után is így történne. Talán ekkor élik ki magukat a rendőrök, ezt hétköznap nem merik azokkal akikkel szeretnék, mert félnek a "népes családtól".
Matteo14706-11-2009 11:48:47 // 6802
El se hiszem, hogy ezt én írtam... :D SÚJTÓ, PONTOS JÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!! :DDD
Matteo14706-11-2009 11:29:28 // 6801
Na igen... Itt igazából hosszú évekig súlytó szankciók kellenének sok "takony' esetében. Mi jogon veszik el másoktól a szórakozás lehetőségét? Mert a viselkedésükkel normális embereket tartanak távol a pályától. Épp most beszéltem bratyómmal, holnap nálunk játszik a Fradi Pápán és már most gyakorlatoznak a városban a lovas rendőrök meg a kommandósok. Pápa egy nyugodt, kultúrált város, de az ember gyomra összerándul, ha arra gondol, hogy jön a Szombathely vagy a Fradi és törnek-zúznak. Mondjuk a Fradi szurkolók talán Pápán annyira nem vandálkodnak, de a jelen helyzetben, ha megint felszívják magukat a vezetőség dolgain, akkor annak a városunk fogja a kárát látni, az tuti.
Mindegy, azért kint leszek és szurkolok. A nagy klubok közül amúgy mindig a Fradinak szurkoltam és ez most is így van, de holnap csak a szívem egyik fele lesz zöld-fehér. :) Remélem jó meccs lesz és nem a szurkolókról fog szólni.
Mindegy, azért kint leszek és szurkolok. A nagy klubok közül amúgy mindig a Fradinak szurkoltam és ez most is így van, de holnap csak a szívem egyik fele lesz zöld-fehér. :) Remélem jó meccs lesz és nem a szurkolókról fog szólni.
Kau06-11-2009 11:22:54 // 6800
Ja, olvastam. Az ETO sokat köszönhetett neki. Méltatlanul bánnak most vele, nem csodálom, ha lelép és máshol bizonyít.
Viszont már most tudom, hogy a ti közönségetekkel egyszer-kétszer össze fog veszni, mert ha beszólnak neki a lelátóról, akkor kiszövegel és bemutat :))
Viszont már most tudom, hogy a ti közönségetekkel egyszer-kétszer össze fog veszni, mert ha beszólnak neki a lelátóról, akkor kiszövegel és bemutat :))
krecsi06-11-2009 11:17:51 // 6799
Én szerintem már bizonyítottam kitartásommal éveken keresztül. Kánikulában, fagyban, jóban, rosszban, néha nem kevés költségekkel. Én úgy érzem, ezek után elvárhatom, hogy bizonyítsanak ők is. Mert ez nem bizonyítás, hogy évek múlva vissza tudtak jönni az nb2-ből.
krecsi06-11-2009 11:11:12 // 6798
Ki az a mindenki aki észre veszi? Akkor megijednének és történne változás? Á dehogy. Ebben az országban már nincs hatása a "kulturáltság keretein belül"-nek. Nézd meg, ha kimennek pl. a tanárok tüntetni! Viszi a kis transzparensét, elmondja hogy mi nem tetszik neki, aztán szépen haza megy. Történik változás? Mi késztetné a politikust változásra? Vagy a vasutas sztrájkot. Ki veszi észre? Mi, akik azzal közlekedünk. Mást nem érdekel. Hátat fordítasz, kivonulsz, meghatja azt, aki úgy is milliókat keres? Másnap kisteleki és a drazsé büszkén hirdetnék ki, hogy felszámolták a csürhe szurkolókat. Nem vagyok az erőszak és a rombolás mellett, és el is ítélem ezeket a tizenéves balhézós taknyokat (mert azok csinálják), én csak a választ keresem: hogyan lehetne visszatéríteni a vezetőséget a jó útra.
mesa06-11-2009 10:19:15 // 6797
Megoldás:
Véleményt nyilvánítani lehet és szabad, csak tudni kell mik a kulturáltság keretei. Ha például koreografáltan hátat fordít a szurkoló a csapatának, akkor azt mindenki észre veszi. Vagy ha kivonulnak a stadionból. Csak az a lényeg, hogy koreográfia szerint legyen!
Azt kellene megérteni, hogy a vezetőség HELYETT senki sem dönthet. Nem lehet befolyásolni, zsarolni őket, mert értelmetlen. Az a legfelháborítóbb nézet, hogy "A Ferencváros MI vagyunk!" Persze, de amikor szarban volt a csapat és 10 000 forintért beleszólást lehetett volna vásárolni, alig fogyott belőle. Még a Bérletet is adták hozzá, úgy sem. Na ilyenkor hol vannak az ilyenek???
A Ferencváros egy klub. Aminek lehet, szabad, de nem kötelező szurkolni, Előbb volt a klub. És csak utána lettek szurkolói. Fordítva nem működik a dolog.
Véleményt nyilvánítani lehet és szabad, csak tudni kell mik a kulturáltság keretei. Ha például koreografáltan hátat fordít a szurkoló a csapatának, akkor azt mindenki észre veszi. Vagy ha kivonulnak a stadionból. Csak az a lényeg, hogy koreográfia szerint legyen!
Azt kellene megérteni, hogy a vezetőség HELYETT senki sem dönthet. Nem lehet befolyásolni, zsarolni őket, mert értelmetlen. Az a legfelháborítóbb nézet, hogy "A Ferencváros MI vagyunk!" Persze, de amikor szarban volt a csapat és 10 000 forintért beleszólást lehetett volna vásárolni, alig fogyott belőle. Még a Bérletet is adták hozzá, úgy sem. Na ilyenkor hol vannak az ilyenek???
A Ferencváros egy klub. Aminek lehet, szabad, de nem kötelező szurkolni, Előbb volt a klub. És csak utána lettek szurkolói. Fordítva nem működik a dolog.
mesa06-11-2009 10:14:33 // 6796
Rákosi mondta, hogy az igazi Fradista a bajban is kitart, és buzdítja csapatát
Ez az alapvető szemlélet az egyik rákfenéje a magyar focinak. A Szurkolók csak addig szurkolnak, amíg jól fut a szekér! Elég megnézni akármilyen magyar meccset. Ha a csapatuk bekap két gólt, elindulnak hazafelé az emberek! Jobb esetben csak kussban maradnak a lefújásig!
Ezek után hasonlítsd össze egy német, vagy angol focimeccsel! Minél jobban szorul a hurok a csapaton, annál HANGOSABBAN kezdik buzdítani, hogy sikerüljön kiegyenlíteni, vagy nyerni
Ez az alapvető szemlélet az egyik rákfenéje a magyar focinak. A Szurkolók csak addig szurkolnak, amíg jól fut a szekér! Elég megnézni akármilyen magyar meccset. Ha a csapatuk bekap két gólt, elindulnak hazafelé az emberek! Jobb esetben csak kussban maradnak a lefújásig!
Ezek után hasonlítsd össze egy német, vagy angol focimeccsel! Minél jobban szorul a hurok a csapaton, annál HANGOSABBAN kezdik buzdítani, hogy sikerüljön kiegyenlíteni, vagy nyerni
krecsi06-11-2009 10:06:53 // 6795
De akkor mi a megoldás? Én kb. 8 évig szinte minden fradi meccsen kint voltam. Még idegenben is. Aztán idő hiányában egyre kevesebben, de kint voltam. De néhány éve a vezetés miatt szándékosan mellőzöm. Teszi ezt még 20-30 közeli ismerősöm. És nem csak mi, mert ez látszik a nézőszámon. De ez se megoldás, mert ezzel a klubnak lesz kevesebb bevétele (jegy eladás, szponzorok stb). Járjunk meccsre, buzdítsuk a csapatot rosszban is? A pénzt elsikkasztják, saját zsebüket tömik. Ha pedig süllyed a hajó, elfogyott már a tartalék, úgyis a patkányok hagyják el előbb a fedélzetet és mennek büntetlenül egy másik jól menő csapathoz és hagyják a klubot a szarban. Akkor hogy fejezed ki nem tetszésedet? Csinálsz vmit a meccsen, megbüntetik a csapatot. Kimész a székház elé tüntetni (békésen), a rendőrök kiprovokálnak vmit és a médiában az lesz: "már megint balhézott a csürhe". Én már bizonyítottam eleget, de sokszor csak csalódást kaptam. Most már itt az ideje, hogy csapat is bizonyítson a vezetéssel együtt. De kétlem, hogy egy botlábú légiósban úgy hirtelen megdobban a fradi szív. Ezért is kéne inkább a magyar fiatalokat játszatni, ők még szeretnének bizonyítani. De ez szerintem az egész magyar focinál így van. Most volt egy kis remény a válogatottnak, egyből több tízezren voltak meccsen. De ismét csalódást kaptunk. Pedig vkik még ebből is sokat kaszáltak. Jó lenne már, ha a foci csak a sportról szólna!!
mesa06-11-2009 08:51:08 // 6794
Valóban nem fog már nálatok játszani, mert nálunk fog játszani! :P Le van már tárgyalva. A téli átigazolással felköltözik a IX. kerületbe ;-)
Azért jön, mert jönnek még, Pityu a haverja, és Lothar is érkezik! :)
Azért jön, mert jönnek még, Pityu a haverja, és Lothar is érkezik! :)
mesa06-11-2009 08:48:49 // 6793
Ezeket a barmokat egyáltalán nem érdekelné az sem, ha kizárnák a klubot, mert szerintük Ők maguk a Ferencváros, és majd akkor is tízezren mennek szurkolni, ha BLASZ-ban játszik a csapat... :o
Kau06-11-2009 08:17:03 // 6792
Tavaly a Magyar Kupa elvesztését az ő nyakukba akarták varrni. Böőr, Stark, Bajzát. Előbbi kettőt eladták, Bajzit nem vitték annyiért, amennyit kértek. Az átigazolási időszak végéig még az edzéseken se számított rá Pintér, mondván nélküle kell eredményesnek lenni. Mikor lett volna megfigyelő rá, akkor Bajzát "lesérült" pár hónapra, így maradt. Utána se kapott lehetőséget, ott ült meccsről meccsre a kispadon és 1x Győrben a közönség skandálására kapott 15 percet. Utána megint nem és természetesen egy edzésen megint "megsérült". Nem fog ő már nálunk játszani. A mostani szezon előtt stabilan lehetett rá számítani. Tavaly és 3 éve gólkirály volt. 2 éve is csak azért nem, mert akkor lerúgták őt és kihagyott kb. 8-10 meccset. Azt hiszem, akkor 2. vagy 3. lett.
atish06-11-2009 07:24:16 // 6791
"a B-közép és annak fiatalokból álló radikális szárnya, az Új generáció elhatározta: botrányok sorával ellehetetleníti a klub vezetését"
Ezzel csak annyi a baj,h nem a vezetőséget lehetetlenítik el,hanem az egész klubbot. Gondolom egyáltalán nem hiányzott a 3 millás bünti+ a 3 zártkapus meccs miatti bevétel kiesés...ezek jobban fájnak a klubbnak,mint a vezetőségnek...
Ezzel csak annyi a baj,h nem a vezetőséget lehetetlenítik el,hanem az egész klubbot. Gondolom egyáltalán nem hiányzott a 3 millás bünti+ a 3 zártkapus meccs miatti bevétel kiesés...ezek jobban fájnak a klubbnak,mint a vezetőségnek...
EngineCoffeeTables06-11-2009 07:10:10 // 6790
Druszámat, a tavalyi gólkirályt is a kispadon jegelni.....:-/////
Oké, hogy nem szereti, de azért elférne a ETO szerzett góljainál 15-el több:))))
Oké, hogy nem szereti, de azért elférne a ETO szerzett góljainál 15-el több:))))
Kau05-11-2009 11:19:24 // 6789
Ferenczit én sem értettem, hogy miért nem oldotta meg. Amúgy pont az előbb írtak miatt nem ért váratlanul, hogy kikaptunk. Senki nem érti, hogy miért nincsennek helyzeteink sem az utóbbi meccseken. De már mind ilyen szar.
És így nyilatkozott Pintér: Cikk
"Volt egy-két lehetőségünk, amiket gólra válthattunk volna, ezt mindenki láthatta."
Na ezen akad ki mindenki az ETO fórumon is. Ki lehet kapni, de nehogy már megmagyarázza azt, ami nem volt. Korábban még volt rivalizálás a csapatba kerülésért. Mostanában már csak a személyes kedvencek játszanak. Így.
És így nyilatkozott Pintér: Cikk
"Volt egy-két lehetőségünk, amiket gólra válthattunk volna, ezt mindenki láthatta."
Na ezen akad ki mindenki az ETO fórumon is. Ki lehet kapni, de nehogy már megmagyarázza azt, ami nem volt. Korábban még volt rivalizálás a csapatba kerülésért. Mostanában már csak a személyes kedvencek játszanak. Így.
mesa05-11-2009 10:51:51 // 6788
Budapest főkapitánya kedden fegyelmi eljárást rendelt el a meccs biztosításáért felelős rendőri vezetők ellen (..) a BRFK birtokában lévő felvételeken tisztán látszik – még csak kísérletet sem tettek a stadionban gyújtogatók kiemelésére, ahogy a később az utcán a rendőrökre támadó csoportok hangadóinak elfogására sem. ( .. ) Meghallgattuk a még vasárnap elrendelt belső vizsgálat keretében az esti rádióforgalmazást – mondta. – Hallható, hogy az alparancsnokok többször is felteszik a kérdést, hogy bemenjenek-e rendet csinálni, de még csak választ sem kaptak. Tudták, hogy mire készülnek a radikális “drukkerek”, kellő erő állt a rendelkezésükre, hogy csírájában elfojtsák azt, és meg sem kíséreltek rendet tenni. ( .. ) A nyomozás kiterjed arra is, hogy voltak-e megbízóik a botránykeltőknek. A rendőrség is ismeri azokat a városi legendákat – mondta Tóth Gábor -, amelyek szerint a B-közép és annak fiatalokból álló radikális szárnya, az Új generáció elhatározta: botrányok sorával ellehetetleníti a klub vezetését
Ezt nem én találom ki, ezt Budapest főkapitánya mondja !!!
Ezt nem én találom ki, ezt Budapest főkapitánya mondja !!!
mesa05-11-2009 10:22:35 // 6787
A narancs mez nekünk sem jött be. Nem tudom, hogy miért tolják ennyire, ráadásul két zöld csapatnál :)
Én több helyzetet láttam, mint 3. :))
http://www.youtube.com/watch?v=IfD27AgDFrQ
De az tényleg megdöbbentő, hogy az ETO kapura sem lőtt a meccs alatt! Ezt nem tudom mire vélni, hiszen a nézők sem zavarhatták össze a játékosokat, és Pintér Attis sem hiszem, hogy tartana az Üllői légkörétől :)
Pista meg inkább rúgta volna be a helyzetét, mint feldobja magát. Nem értem, egy ilyet lazán gólra vált, egyértelmű volt, hogy nem veszi be a játékvezető. De ha mégis akkor is 50% hogy kimarad a büntető. Ez rossz döntés volt
Én több helyzetet láttam, mint 3. :))
http://www.youtube.com/watch?v=IfD27AgDFrQ
De az tényleg megdöbbentő, hogy az ETO kapura sem lőtt a meccs alatt! Ezt nem tudom mire vélni, hiszen a nézők sem zavarhatták össze a játékosokat, és Pintér Attis sem hiszem, hogy tartana az Üllői légkörétől :)
Pista meg inkább rúgta volna be a helyzetét, mint feldobja magát. Nem értem, egy ilyet lazán gólra vált, egyértelmű volt, hogy nem veszi be a játékvezető. De ha mégis akkor is 50% hogy kimarad a büntető. Ez rossz döntés volt
Kau05-11-2009 08:16:35 // 6786
Nem mondom, hogy nem érdemeltétek meg. Már több forduló óta így játszik az ETO. Sehogy. Mintha tüntetnének a játékosok. 90 perc alatt 1x sem lőttek kapura. Az MTK ellen 53 percet kellett várni az első kísérletig. Persze azt is láttam, hogy 3 helyzete volt a fradinak, de nekünk most ez is elég volt. Aleksidze nevetségesen szar az ősszel, Bajzát nincs és nem is lesz már soha egészséges az ETO-ban. Kitől várjunk gólokat? Kink idén a gólfelelős, de egyedül van. A sok légiós pedig csak elveszi a MAGYAR fiataloktól a helyet. Tök fölösleges őket nálunk játszatni. Kivéve, Kink, Stevanovic, Djordjevic (Ő most sérült). Hiába vagyunk idén 4. helyen a tabellán, bár sokszor csodálkozok, hogy ez hogy lehet, elmaradnak a nézők, mert erre senki nem kíváncsi.
mesa05-11-2009 00:20:50 // 6785
viszont normálisan nyertünk :))))))
Kau04-11-2009 22:40:43 // 6784
Az első félidő alapján ezt nem gondoltam... :(
Trombozis04-11-2009 22:17:14 // 6783
Nem is írok többet..... 5:2
ystuc04-11-2009 22:03:07 // 6780
Na, ez egyre szarabb lesz... :-( 3:1
ystuc04-11-2009 21:23:12 // 6779
Góóóóóóóóóóóóóóóóól!
misike7604-11-2009 21:23:04 // 6778
1-1
Zsolesz04-11-2009 21:19:55 // 6777
Most itt is megy, köszi.
RB04-11-2009 21:15:18 // 6776
NO akkor csak meg van a nyerő kombináció!:-))
A Debrecen is találhatna egy ilyet!:-))
A Debrecen is találhatna egy ilyet!:-))
ystuc04-11-2009 21:15:00 // 6775
Csak a kép korábban jön, mint a hang. Több másodper a csúszás, de jobb, mint a semmi. :-)
ystuc04-11-2009 21:13:28 // 6774
Én most az MR1-et hallgatom aneten keresztül, és neten megy a tévé is. :-)
RB04-11-2009 21:11:07 // 6773
Mert ők csak a keddi napot kapták meg, sajna a szerda a Digi sporté!:-(((
misike7604-11-2009 21:10:54 // 6772
digi sport közvetít. Nem egy nagy élmény.
ystuc04-11-2009 21:09:43 // 6771
Na, nálam van kép újra! :-)
ystuc04-11-2009 21:08:09 // 6770
Azért nézni jobb lenne...
Mondjuk nevetséges, hogy a TV2 megvette a kizárólagos jogokat, aztán nem képes leadni a DVSC meccset...
Mondjuk nevetséges, hogy a TV2 megvette a kizárólagos jogokat, aztán nem képes leadni a DVSC meccset...
RB04-11-2009 21:06:55 // 6769
Üdv!
Az MR1 rádión remekül lehet hallgatni!:-))))
Sajna 1-0 a firenzeieknek.
Az MR1 rádión remekül lehet hallgatni!:-))))
Sajna 1-0 a firenzeieknek.
ystuc04-11-2009 21:05:34 // 6768
Most már nekem is. Eddig tudtam nézni, aztán egyszer csak kimerevedett a kép, azóta semmi... :-(
Zsolesz04-11-2009 21:04:47 // 6767
Nekem itt csak egy vigyorgó arc jön be
Zsolesz04-11-2009 20:58:31 // 6765
Debrecen meccset lehet valahol nézni a neten?
Kau04-11-2009 19:53:25 // 6764
Azért bízok a 2. félidőben. A góljaink 70%-át akkor lőjjük.
Kau04-11-2009 19:52:41 // 6763
Félidő
1:0
Még sose nyertünk ebben a szar narancssárga mezben. Roppant hangulattalan meccs és az ETO is úgy játszik, mint a legutóbbi 3-4 meccsén. Sehogy.
1:0
Még sose nyertünk ebben a szar narancssárga mezben. Roppant hangulattalan meccs és az ETO is úgy játszik, mint a legutóbbi 3-4 meccsén. Sehogy.
Kau04-11-2009 16:12:16 // 6762
Nagyon fradista szemmel nézed a dolgokat.
Olvass bele a többi focis fórumba. Mindenki azt mondja, hogy az FTC jól megúszta. Csak ti, fradisták nem látjátok így! Dragonert se kell védeni.
Ezt a magyarázkodást pedig nem értem. Ha ti nyertek ma este, akkor se szólok egy szót sem. Tudomásul veszem, hogy ma ti vagytok a jobbak és kész. Nyílván fájna a vereség, mert nem arra számítok, de ezért nem kezdem el a másikban keresni a hibát! Ti nem tudtok normálisan veszíteni sem...
Olvass bele a többi focis fórumba. Mindenki azt mondja, hogy az FTC jól megúszta. Csak ti, fradisták nem látjátok így! Dragonert se kell védeni.
Ezt a magyarázkodást pedig nem értem. Ha ti nyertek ma este, akkor se szólok egy szót sem. Tudomásul veszem, hogy ma ti vagytok a jobbak és kész. Nyílván fájna a vereség, mert nem arra számítok, de ezért nem kezdem el a másikban keresni a hibát! Ti nem tudtok normálisan veszíteni sem...
mesa04-11-2009 15:21:53 // 6761
Nem azt mondom, hogy nem volt bűnös, hanem hogy utólag tiltották el.
Volt már olyan is, hogy Tökölit utólag eltiltották, pedig azt senki sem látta, senki sem hallotta, hogy miért, ráadásul az indoklás szerint pályán kívül történt ...
Volt már olyan is, hogy Tökölit utólag eltiltották, pedig azt senki sem látta, senki sem hallotta, hogy miért, ráadásul az indoklás szerint pályán kívül történt ...
mesa04-11-2009 14:58:53 // 6760
Milyen jó, hogy nem hónap végén ült össze a nagyeszű bizottság... :))
mesa04-11-2009 14:58:00 // 6759
Az ártatlant a pirotechnikai eszközök becsempészésére értettem!
Mint kiderült ugyanis, KÖZE NEM VOLT a vádakhoz, se neki, se Lipcsei Gábornak.
Persze, erről a sajtó elfelejtett cikkezni ... Hm.
Sokkal egyszerűbb valakit befeketíteni,mint kimosdatni mások vádjai alól.
Az meg senkit nem érdekel, te hány meccsre tiltottad volna el, elvégre van egy sport szabályzat. Amit természetesen hozzád hasonlóan kénye-kedve szerint megszeg az MLSZ.
És még van bőr a pofájukon:
"Az MLSZ a klubok szövetsége, tehát ha a csapatok kérnek valamit, akkor azt a legmesszebbmenőkig próbálja figyelembe venni. Ez az időpont pedig a Ferencváros kérése volt."
( Serényi Péter )
gyurcsányi magasságokba -bocsánat, mélységekbe- süllyed az egész MLSZ...
Mint kiderült ugyanis, KÖZE NEM VOLT a vádakhoz, se neki, se Lipcsei Gábornak.
Persze, erről a sajtó elfelejtett cikkezni ... Hm.
Sokkal egyszerűbb valakit befeketíteni,mint kimosdatni mások vádjai alól.
Az meg senkit nem érdekel, te hány meccsre tiltottad volna el, elvégre van egy sport szabályzat. Amit természetesen hozzád hasonlóan kénye-kedve szerint megszeg az MLSZ.
És még van bőr a pofájukon:
"Az MLSZ a klubok szövetsége, tehát ha a csapatok kérnek valamit, akkor azt a legmesszebbmenőkig próbálja figyelembe venni. Ez az időpont pedig a Ferencváros kérése volt."
( Serényi Péter )
gyurcsányi magasságokba -bocsánat, mélységekbe- süllyed az egész MLSZ...
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
5
Guests5
429
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?