Forum >> Futballgarázs

Charlie 16616-07-2006 12:54:55 // 2258
Ne haragudj, de nem értek egyet. Nem először fordul elő a szigorú ítélet. Emlékezz a Fiorentínára, ott is balhé volt, irány az 5. luga, pedig ott szó sem volt EB-ről meg pályázatról. Ahogy visszaolvasok, a hasonló esetekben nem nagyon érték be az ejnyebejnyével.
zolee14516-07-2006 12:46:09 // 2257
azért ebben már benne van az EB pályázat is, szerintem. Ha most hoznak egy szóbeli picsánrúgással egyenértékű látszat ítéletet akkor biztos hogy nem kapják meg az EB-t, így viszont ők az igazság lovagjai, minden megy tovább.
Charlie 16616-07-2006 12:40:35 // 2256
Akkoris Forza Lazio !!!! Nemhiába az volt a góré kedvenc csapata :):)
RB16-07-2006 12:37:04 // 2255
Példát kell venni az olaszokról! Ott nem félnek kemény büntetést kiszabni a nagy patináns klubokkra sem! Juve 2-liga -30 pontal kezd! Lazio 2-liga asszem -7pont Fiorentina 2-liga -12 pont A Milan mardahat az első osztályban de -15 pontal kezd+ elvettek a tavaji pontjaiból 44-et így nem indulhat a BL-ben. Ja a Juvétól a két bajnoki címet is elvették! Szóval nem csak a focijukat lehet irigyelni! Habár ez csak ekső fokú ítélethozatal volt!
zolee14514-07-2006 23:36:06 // 2254
végre beigazolódott a régi hiedelmem, hogy a fradi játékos is lehet rendes ember.:))))
Kamile14-07-2006 22:59:34 // 2253
Délután beszélgettem a régi Fradi játékosal Kuznyicovval és mondta hogy neki is 156-osa van, csak most a fijánál van kint ukrajnába.
zolee14514-07-2006 21:04:04 // 2252
a Fradi megérdemli, de a vezetői nem!
TSiga ( I am the TSIG)14-07-2006 20:18:03 // 2251
A Fradi is megérdemli a pénzt. Ha már kitermelt egy olyan játékost, aki egy külföldi csapatnak kell, akkor kapja is meg rendesen, bármennyire is ellenszenvesek is. Ilyen edzők mellet nem lesz megfelelő fizikumuk, nem fejlődik ki az a helyzetfelismerés, mai a játékhoz kell. Szegény Gera Zoli is jobban teljesítene, ha nem drogozott volna fiatalkorában. Amúgy rá büszke vagyok. Amíg a Fradiban játszott, Ő is vadult rendesen. Most pedig stabil ügyes játékos lett belőle. Nemhiába játszanak sokkal több angol bajnokit...
W.14-07-2006 20:17:26 // 2250
Szerinted lehet mellőzni???? Nálunk minden akkörül forog! Amiről beszéltetek eddig, azt az adott hatalom diktálta! Pont a Fradinál volt ez sajnos nagyon jellemző és törvényszerűen züllasztette le a klubot. ( T.József és Sz. Béla ).....
zolee14514-07-2006 20:14:25 // 2249
mindenkit lefut?? Pl? A szertárost, meg Torgyán Dr-t... meg még kit?:))) na megyek Hofit nézni az M1-en
TSiga ( I am the TSIG)14-07-2006 20:12:09 // 2248
Bocs, de! Nem tudom, hogy hol játszik most, de kihagytad Botlábovics Bélát a sorból. A Torgelle meg lőtt 1 db gól a MU-nak. Utána az egekig magasztalták. Más kérdés, hogy utána a MU elnáspángolta Torgelleéket... Különben is az a legszebb foci, amit az ember a haverokkal játszik és minden mozdolatában látszik a sport szeretete. Nincs anyázás, lábtörés, arcba könyökölés, stb... Az FTC olyanok, mint a brazil válogatott: nem tudnak veszíteni. A kupadöntőn ha beállítják Lipcsei ellen az anyját, őt is felrúgta volna.
mesa14-07-2006 20:05:34 // 2247
kabbe :))) Azért jó labdákat oszt, gólokat rúg és sok mindenkit lefut. Sajnos ő az utolsó normális generáció. Azóta csak a genetikai hulladékok törnek felszínre :((( Komolyan, ha megnézitek a mai fiatalok olyan törékenyek, satnyák...
mesa14-07-2006 20:03:38 // 2246
A politikát lehetőleg mellőzzük! Mondanék nektek valamit, és kíváncsian várom a véleményeteket! A francia Metz elvitte a csapatból Huszti Szabolcsot. Fizetni azóta sem fizettek. Az UEFA semmit sem tett azóta (gyakorlatilag 2 éve) Több mint 100 millerről van szó. MOst az Metz eladta egy német első osztályú klubnak a játékost 300e EURért. A Fradi még mindig nem kapott egy petákot sem. Szerintetek kinek kellene lépni az ügyben ?
zolee14514-07-2006 20:02:03 // 2245
Lipcsei csak nézőpont kérdése. Úgy is nézhetjük, hogy szomorú, hogy van itthon olyan csapat amelynek ő a legjobbja. Az is jó volt amikor még Simon rendesen sztár volt, aztán már nem is tudom kivel játszott a Fradi és az ellenfél támadója azt mondta hogy európa leglassabb hátvédje. (talán ajax?) Ha nem lenne Erős Karcsi, meg Farkas Balázs akkor Lipcsei lenne a legnagyobb favágó az nb1-ben.:)))
mesa14-07-2006 19:57:28 // 2244
mondjuk akkor ez a balf@sz már rég nem volt a Fradiban :))) De jogos, ez a gyík az irányt tévesztette el legtöbbször :)))
zolee14514-07-2006 19:57:20 // 2243
hehe, ha mindenkit felsorolnánk aki olyat csinál amihez nem ért akkor elég sokat kellene visszaolvasnia annak aki csak holnap reggel néz be ide.:))) Ha megbuksz mint focista legyél edző, ha az sem megy akkor legyél ligaelnök, vagy mlsz elnök:) Kicsit OFF, de ha Árpa Attila lehet rendező akkor kisteleki is lehet mlsz elnök...
mesa14-07-2006 19:55:36 // 2242
Ezt spec rosszul tudod. Pont a mostani kupából kizárták a Fradit. Viszont : Nem egyforma a megítélés -Annak idején levontak 6 pontot a Szieben érában, kellett fizetni 40 millert és az összes hazai meccset idegenben kellett játszani decemberig. Az UTE ugyanezért csak a novemberig idegenben játszást kapta. (később a 6 pontot visszadták,a pénzt nem) -A VASAS 1 Ft-ért megkapta a pályát stadionostul, mindenestűl. Gyakorlatilag a Kispest is. Az UTE új stadiont kapott. A Dunaújváros szintén. Kaposvár, Győr, Fehérvár - épül a közösből a stadion. A Fradinak 2 éve szarakodnak azzal a 2 hektárral. Vajon miért ? Mert ebből lehet zsírosat szakítani a korrupt vezetőknek a kormányban / vezetzőségben. ui: Lipcsei pedig az egyik legjobb focista. Mert ő az aki megmutatta a fiataloknak, hogyan kell pénz nélkül Fradi szvből játszani. Ha valaki elképzelhet egy karrier befejezést, akkor ez az egyik legszebb! Ami a szomorú benne, hogy nincs akinek a helyét elvenné ...
Kau14-07-2006 19:55:10 // 2241
Nem is csodálkoztam, mikor megtudtam, hogy Gyepes az FTC-nél játszik és VÁLOGATOTT focista. 3 öngól és 3 gólpassz 100% helyzetbe hozással (hazai kapura). Az index fórumán a Magyar meccs előtt beírtam, hogy ha Gyepes játszik, róla kapjuk a gólt. Erre fejelt egy öngólt és adott egy passzt. Na amit kapott az indexen a többiektől, akik már szintén ezt nézték... :))
zolee14514-07-2006 19:54:07 // 2240
kb ugyanaz... csak a szín meg a sportág nem, de a színvonal...:)))
W.14-07-2006 19:53:37 // 2239
A taplókból milliomosok lesznek...( Kulcsár "aligtanultammegírni" Attila), a vidéki TSZ elnök vadászpartneréből ( Verebes "bojtossatyek" József)mesteredző..., a kivénhedt kommunistákból EU-s képviselők ( Kovács " sokatsikkasztottam" László )....röhejes..... ELNÉZÉST NEM POLITIZÁLTAM!!!!!
TSiga ( I am the TSIG)14-07-2006 19:53:19 // 2238
De sajnos idazad van. Úgy kéne csinálni, mint Regős Bendegúz: az ország vándortarisznyájára lakatot teszek, aki meg vét a tőrvény ellen felpofoztatom Chuck Norrissal. Off: Egyszer nyertem a Scrablen: Kiraktam Chuck nevét...
Kau14-07-2006 19:50:56 // 2237
De a fradi nem nyer folyton :)) Sőt! Miket beszélek? Szóval nem esett ki. És egyből egy Ferrarihoz hasonlítani... :))
W.14-07-2006 19:47:07 // 2236
Már bocsánat..... de nem minden így megy ebben az országban??????:((
TSiga ( I am the TSIG)14-07-2006 19:39:32 // 2235
Nem tudja valaki, hogy hol lehet FC Vaduz mezt venni?? :D Más: Figyeljétek meg: ha egy "profi" focista az FTC-nél játszik és már elérte a "vakok közt a félszemű" állapotot, akkor válogatott lesz. Ha még jó is és ennek ellenére kikerül az FTC-ből, az a válogatottól való búcsúját jelenti.... A fradit sosem zárják ki a kupából. Nincs az az MLSZ elnők, aki nem vallja, hogy a fradi nélkül nincs bajnokság. Más országokban miért tudják kizárni anyagi vagy fegymi okok miatt a csapatot? Van egy haver a házban, a TF-en tanul és a fradinál gyakornokoskodik, mint tanársegéd. A klub költségvetésének jelentős hányadát a "focisták" viszik el. A sikeres sportágak( kézilabda, kajak-kenu, torna, stb...) nagyon kevés pénzből mutatnak fel eredményeket. Amíg ilyen edzők vannak, mint a Bicskei; olyan szakértők mint a Szőke Szikla meg a Verebes akik saját érdekeik szerint kavarják a xart és nem a sportág felvirágoztatását tartják a legfontosabbnak, addig a játékszeretetből focizó kicsik elsorvadnak, és olyanok lesznek, mint a Lipcsei... Az edzők nem edzők. Saját faterom rá a példa. Ő a Lángban focizott. Hívták a fradiba, az MTK-ba, az ETO-hoz, Kispethez is. Ő még 3x45 perces edzőmeccseket játszott. Akkor sérült le, amikor a Mészölyt ki akarták rúgni a Vasasból mert nagyon sokszor részegen ment edzésre... A Mészöly most meg "szakértő"...
zolee14514-07-2006 19:31:19 // 2234
nana! Azért megnézném a Vidi-Loki meg mondjuk a Fradi-MTK meccs nézettségi adatait:)))
zolee14514-07-2006 19:29:46 // 2233
"Hajrá Fradi! Hajrá Loki !" Csak az egyikkel értek egyet...találd ki melyikre gondoltam.:) Mellesleg az hogy a Fradinak lenne a legtöbb szimpatizánsa azt kétlem. Mármint az igazi szurkolókra gondolok, nem a bőrfejűekre, meg azokra akiktől ha megkérdezed hogy mi volt a meccsen elkezdi sorolni hány újpestit vert meg, vagy dobált meg, vagy hány széket tépett fel. A népszerű klubok sajna gyűjtik a "csürhét" is. "Hol van a legnagyobb balhé? Fradi - Újpest. Oké, akkor mától fradi szurkoló leszek és szétverek minden mocskosújpestiköcsögööööt!" Az másik kérdés, hogy a Főváros elbír-e ennyi elsőoszt.... izé, szóval NB1-es csapatot? Vannak nálunk jobb focival rendelkező országok ahol a fővárosban max 2 elsőosztályú csapat van. Itthon nem elég hogy szar a foci még sokan is vannak, így aztán a Kispest, Vasas, MTK meccsein összesen vannak annyian mint mondjuk a Loki vagy a Videoton meccsein. Komolyan vicc hogy amikor bajnok lett az MTK akkor akár már 1500-an is kimentek a meccsre. Aztán persze a politika. A Vasas nem eshetett ki míg Kádár élt... Az persze más kérdés, hogy mondjuk a nemzetközi kupában minden magyar csapatnak szurkolok, de pl az UTE szurkolóitól volt pár érdekes megnyilvánulás. Az nb1.hu-n egész évben röhögtek a Lokin, majd amikor mégis a Debrecen lett a bajnok rögtön elkezdték, hogy remélem az első BL-selejtező körben kiestek...
mesa14-07-2006 19:14:07 // 2232
Egy Vác-FTC meccsen lehet meglepetés. Érdemes közvetíteni. Na de egy Vác-Paks meccset ki nézne ???
mesa14-07-2006 19:13:52 // 2231
Vince Ottó !!! ;)
mesa14-07-2006 19:13:30 // 2230
OK. Ebben egyet értünk. De hát erről nem a Fradi tehet... Olyan ez, mint mikor a Ferrarit szidta a többi csapat, hogy folyton nyer. Talán meg kellett volna próbálniuk megverni a maranellóiakat, fejleszteni, fejleszteni :))
Kau14-07-2006 18:54:51 // 2229
Fradi meccest akkor is közvetítenek, ha utolsó helyen van, mást nem. És emlékszek, hogy az elmúlt szezonban is az volt a kérdés, hogy a fradi kivel játszik, mert akkor a másik csapat is képernyőre kerül. És, ha ezt a másik csapatok drukkereinek a szemével nézed...
W.14-07-2006 18:54:00 // 2228
Egyetértünk...2226..:((
Kau14-07-2006 18:52:02 // 2227
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a fradi is az emlékeiből él! :( Ez a csapat egy nagy 0. És ezért fáj másnak, hogy így is őket ajnározzák.
W.14-07-2006 18:50:32 // 2226
Én is vérfradista voltam....egészen addig, amíg volt magyar is a csapatban és látszott rajtuk a "fradi szív"!! Mostmár meg sem bírom nézbi a magyar meccseket.......
mesa14-07-2006 18:46:52 // 2225
Magyarországon 2 típusú focirajongó van. Az egyik Fradista,a másik az összes többi :)) Én értelek, de el kell ismerni, hogy ez a százéves klub rendlekezik a legtöbb szimpatizánssal. Valamint abban is igazad van, hogy a Fradit mindenki meg akarja verni. Épp ezért a Fradinak mindig mindenki ellen keményen játszani kell, nem lehet lazsálni. Épp ezért érdekes majdnem minden mérkőzése a média számára. Jó pár csapat kiesett az NB1-ből, de évekig abból élnek tovább, hogy egyszer sikerült elkapniuk a Fradit... Tudom ez a másik oldalnak nem jó, de ewzen csak akkor lehet változtatni, ha a többi csapat is jól, jobban játszik!!! Hajrá Fradi! Hajrá Loki ! :)
W.14-07-2006 18:46:32 // 2224
A csapat meg a vezetés egy rakás sz@rt se ér.....
Kau14-07-2006 18:46:23 // 2223
;)

W.14-07-2006 18:45:52 // 2222
Ez manapság már csak emlék.....
Kau14-07-2006 17:31:53 // 2220
Ez érdekes. Ha nincs fradi, nincs közvetítés se? Ekkora megkülönböztetést! Csak azt nem veszik figyelembe, hogy pl. 12-16 csapatból egy rész ftc drukker a másik 11-15 tábor pedig kimondottan utálja a fradit! Ilyen kivételezésekkel pedig csak jobban szítják a tüzet. Gondolom nem kell mondani, hogy nem vagyok fradista. Valahol úgy vannak vele sokan, hogy mindegy kivel játszik, csak kapjon ki :)) És ezt (szerencsére) egyre többet hallom.
zolee14514-07-2006 16:58:26 // 2219
Jól csinálja! A saját szemszögéből. Persze valakik elfogadták ezt a módosítást... A magyar focinak ez mindenképpen árt, már ha van olyan dolog a világon ami a magyar focit lentebb tudja süllyeszteni...
mesa14-07-2006 16:53:34 // 2218
"Az Újpest villámlátogatást tett az UEFA-Kupában" :DDD
mesa14-07-2006 14:03:23 // 2217
Na jó, de hát ott a szabályzat! ami jut eszembe úgy lett módosítva, hogy ne lehessen az elnököt az ő összehívása nélkül kirúgni. Na igen. Előre látó volt Cashteleki ...
zolee14514-07-2006 13:57:45 // 2216
ha Te a barátaiddal irányitanál egy szervezetet amiből jó pénzetek van, bár egyikőtök sem ért hozzá, és egyszercsak az egyik elkezdene hülyeségeket csinálni akkor mit tennél? Szólnál neki négyszemközt és kész. Nem tehetnéd ki, mert akkor másnap már a blikkben olvasnád hogy "mesa semmihez sem ért!" Ez van, mindenki tud mindenkiről valamit így fedezik egymást...
zolee14514-07-2006 13:54:19 // 2215
a spanyolok nagyon kitartóak:))) oks, persze nem olyan egyszerű a helyzet.
mesa14-07-2006 13:52:58 // 2214
Ezért írtam, hogy a labdarúgásunk hűen tükrözi az ország viszonyait :(
mesa14-07-2006 13:51:59 // 2213
így van, sajnos így. Én azt nem értem, kik azok a szarháziak az MLSZ-ben, akik hagyják így lezülleni a magyar focit egy senkiházi által ? MEGTISZTULÁST !!!
Willy14-07-2006 13:50:35 // 2212
És az a probléma, hogy a megyei szövetségeknél is csak a lóvélenyúlás megy. Most 5 ember végzi azt a munkát a SLASZ-nál, amit 4-5 éve még 1 ember csinált. A kiscsapatokat meg úgy szivatják ahogy csak tudják.
mesa14-07-2006 13:50:14 // 2211
Bocs. Ebben az a különbség, hogy - évek óta (2) hitegette a kormány az FTC-t, hoyg megkapja a 6+2 hektárt. Nem így lett. Érdekes módon a VASAS megkapta 1 Ft-ért ! - volt egy tender, ami nem tetszett a KVI-nek. azt mondták ők 30e-es stadiont szeretnének (a 22e helyett), mert az EB-t itt is rendeznék. Azóta mégsem, nem is jelölték helyszínnek. megint ment az idő - meghívásos tendert írtak ki (röhej eleve), amire jelezte egy magyar cég, hogy halasszák el 2 héttel. Elhalasztották, mire nem is jelentkezett ez a cég, megint elment az idő. Végül kiderült, van egy pályázó, akit érdekel a dolog, és nem csak a terület. Ez a Hi Grupo, aki az Atletico Madrid egyik tulaja. Mindenki várt az eredméynhirdetésre, a spanyolok kijártak a játékosokhoz (tavaly óta nem kaptak fizetést), és kérték őket a maradásra. Akárcsak Gelleit, akit busás fizetésért vinne a ZTE. Erre mi történt ? A KVI a 2x 30 nap gondolkodsi idejére hivatkozott. Mivel látták van érdeklődő, aki ráadásként túlvállalva egy jégcsarnokot is építene, úgy döntött, a páylázatban kiírt, állam részére fizetendő 1200 millió forintot felemeli 2000 millióra. Nos, kedden rábolintottak erre is a spanyolok. Sőt mondták nem érdekes ha az átigazolási időszakot lekési a csapat, mert náluk tovább tart, majd hoznak onnan játékosokat. Cashteleki bejelenti, elhárult minden akadály. Ma meg bejelenti ez a soha nem hallott szerevzet, hogy nem fogadták el a nevezést (ami még június 5-re vonatkozik)
zolee14514-07-2006 13:48:43 // 2210
nem kapott időt. Pár évtized elbaszásait kijavítani nem egyszerű, meg aztán a széllel szembeni pisilésről sem mond túl sok jót az álmoskönyv. Nemzetközi szinten sztem vicc volt a fizuja, ráadásul minden normális helyen elfogadott dolog hogy ha szponzort hozol akkor x% téged illet meg, és ő ezt fizetésként kapta, szóval ekkora üzletet még az életben nem csinált az MLSZ (valaki idejön dolgozni, és hoz támogatókat akik adják a fizetését meg támogatják a csapatot), és akkor jön egy mindenhol megbukott kisteleki és elkezd kotorászni a zsebében... vicc. Lothar komolyan akart maradni, ha csak a pénz érdekelte volna már hónapokkal előbb itthagyta volna ezt a szemétdombot.
mesa14-07-2006 13:41:03 // 2209
Lotharral maximálisan egyetértek! Miatta tízezrek mentek ki, miatta százezrek kaptak reményt. Miatta jöttek el ismert csapatok, miatta hívta meg (az elmaradt) Wembley avatóra a válogatottat az FA. Szerintem nagyon jól végezte a munkáját. Igen a Partizannal be is jutott a BL-be. Azt, hogy mennit keresett (nemzetközi szinten nem sokat), meg nem érdekes, mert jelentős részét azok a német cégek fizették (betandwin, audi), akik miatta láttak fantáziát pénzt áldozni. Magyarán nem a fizető adózok pénze lett rápazarolva ... Neki a pénz nem minden. A Brazilokat is otthagyta (pedig nyerő szériában voltak), mert itt akart lenni Magyarországon a felesége mellett. Mikor a válogatott szövkapitánya volt, több klub megkereste tízszer anyniért, mint amit itt keresett, de tudta neki válogatottal kell foglalkoznia. Megverte saját hazája nationalelfjét. Sajnáltam, hogy a simlis emberek a vezetőségben kiebrudalták. Sajnálom, hogy a sajtón keresztűl bírálta az a korrupt ember őt, aki később mindenkit hátbatámadott. Casteleki egy mocsok. Én még bízok benne, hogy szerephez jut Lothar Mattheaus. Én büsze vagyok rá!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.