Forum >> Gyorsulások (Hungaroring, Alfa Racing Tali...)
Kau17-05-2005 18:57:18 // 572
Nem mindig ilyen tragikus a helyzet. Múltkor odaértem fél hatra, majdnem a kapuba álltam, alig voltak. Bejutás után az első induló lehettem volna, de elengedtem 3 párost. 9-ig mentem kettőt, utána felültem a lelátóra.
Az időmérés tényleg szar. Miért nem kezdik el szerelni egy órával hamarabb?
Tényleg a társaság miatt érdemes kimenni.
feszti17-05-2005 16:40:36 // 571
Hát ezt én is így gondolom. Ma egész nap a videokat és a fotókat nézegettem amiket készítettem :))))
Cacho17-05-2005 15:22:15 // 570
Van egy srác, aki vezti a pontversenyt az egyik kategóriában. Ő is egy időmérőt tudott menni egész este, arra az egyre éppen ezért rá is koncentrált nagyon, direkt kivárta a zöldet, erre beugrásnak minősítették a futamát. Ha nincs egy VIP-s ismerőse, aki maga elé engedi a boxban, ugrott volna a versenye.
Pl lehetne alap, a pontversenyt vezetőknek egy VIP-kártya...
De ez csak egy a rengeteg sok faxság közül...
tzoli14617-05-2005 15:14:55 // 569
Ez így van közel 5 órát vártunk, és csak egyet tudtunk menni. És az időkijelző kb. 9-ig nem is működött... A szervezés az nagyon pocsék volt. Gondolj bele, hogy valaki várt több órát és mondjuk nem is mérték rendesen az idejét... és többet meg már nem tud menni, mert képtelenség még1x sorra kerülni, hacsak
nem vagy VIP, mert azok aztán már meg is unták talán.. :P Na mind1, megvolt, jó volt, és legjobb volt, hogy sok Alfással ismerkedhettem meg jobban és kaptam tőlük tanácsot, amit ezuton is újra köszönök! :-)
Cacho17-05-2005 14:58:01 // 568
Szia!
A gyorsulási is csak azért jött be, mert nem voltál még normális versenyen...
4 óra várakozás egy futamért?!?!?! Ezt többektől is hallottam, a normális helyeken kb fél óra alatt sorra kerülsz, van normális időmérés, időkijelzés, startoltatás stb...
Fel nem tudom fogni, hogy minek mentek ki erre a xarrra...
zolee14517-05-2005 14:14:25 // 567
lehet hogy Te is vasárnapról beszéltél...:)
zolee14517-05-2005 14:08:09 // 566
vasárnapról beszéltem, hétfőn úgy negyed öt körül keltem fel, délután, de a hozzászólások alapján semmiről nem maradtam le és úgy néz ki jövőre sem fogok gumball-t nézni, viszont gyorsulásira fogok menni idén többször is, az bejött:)
Halesz17-05-2005 12:29:33 // 565
A szervezők meg beszedték a nagy dellát....
Csöri17-05-2005 12:27:09 // 564
Egyébként lehet 10 liter alatt etetni a GTA-val.
Nekem sikerült már 9.6-os átlagot is csinálnom.:)
Az más kérdés, hogy állatkínzás vele lassan közlekedni.:))
Punisher17-05-2005 12:19:32 // 563
Egy nagy átbaxás volt az egész. Folyton azt érzékeltették, hogy csúszik a program. Nem is volt program. Össze vissza beszélt a fószer. Én egy low-ridert sem láttam sehol sem, mert nem is volt.
Ez csak egy ellenőrző pont volt. Kicsődítettek minket, beigértek kamu programokat, mi meg jól le lettünk húzva.
Halesz17-05-2005 11:51:51 // 562
Szerintem meg Selesék belevágtak egy tojás-szállító üzletbe :)
Csöri17-05-2005 11:44:45 // 561
Szerintem a te autód egyik hengersora lekapcsolható.:))
Tom17-05-2005 11:40:37 // 560
még valami:
A keleti szépség nem is volt olyan szép, mint ahogy azt dícsőitették. :)
Tom17-05-2005 11:36:32 // 559
Vasárnap vérge kijutottam a gyorsulási versenyre, ami nagyon jó volt akár csak a társaság. A találkozó helyhez egy kicsit iparkodni kellett, (1x valahonnan hátulról meg szolalt egy szíréna az M3-on felé, így vissza kellett lassulnom 90-re, de nem jött utánam semmi, így tovább iszkiri)
A pályán sajnos nem tudtunk együtt parkolni.
A kedvenc versenyem a Trabi vs Subaru volt, sajnos a 155-ről le maradtunk, 1óra után elindultunk hazafele.
Képet nem sokat tudtam készíteni:
úton Bp felé.
Mindent összevetve nagyon jó volt.
A pályán sajnos nem tudtunk együtt parkolni.
A kedvenc versenyem a Trabi vs Subaru volt, sajnos a 155-ről le maradtunk, 1óra után elindultunk hazafele.
Képet nem sokat tudtam készíteni:
úton Bp felé.
Mindent összevetve nagyon jó volt.
Halesz17-05-2005 11:24:24 // 558
A GTV-GTA topicban kitárgyaltuk ezt az egész szervezést... szánalmas... jobb szót nem tudok rá!
Tommi17-05-2005 11:12:20 // 557
Mi feszterggel kb éjfélig bírtuk, aztán leléptünk. Hazafelé még autókáztunk egyet a városban, a Gumballos Nissan terepjáró már ott figyelt este a Kempi előtt :)
lorinnyu17-05-2005 11:03:06 // 556
zolee 145 nem egyedül maradtál a döntöre, mert a leláton voltunk simi-vel!
Azt utána még simi bevitt mogyorodra mert az autot kénytelen voltam ott hagyni és pár kilométert legyalogolni! Kellett nekem késöbb menni! :)
lorinnyu17-05-2005 11:00:14 // 555
simivel vártunk vártunk mert abban biztunk h csak elkezdödnek a beigért programok 6 elött 10 perccel meg még ugy is mondta h meglessz minden erre 6-kor bejelentették h a gépek fél7 kor mennek is tovább a következő helyszinre! hurrá!!! persze végig a leláton ültünk és onan ritka szar volt 10 percenként látni elsuhanni egy autot! de mikor indutunk haza benéztünk a boxokhoz és akkor láthattunk, és fotozhattunk pár kocsit!
A bemondo az tényleg nagyon csicska volt, eddig is utáltam de most bebizonyitottam h a versenyzöket meg az autokat sem ismeri!
követelem vissza a belépöt!!! :)
tzoli14617-05-2005 09:18:36 // 554
Hát igen. Jól éreztem, hogy nem fogom bánni, ha ezt most kihagyom... Pedig szerettem volna sok-sok ferrarit és maserati-t látni, de ha Ti sem láttatok sokat, akkor ez nagy kár! Egyébként a MUGEN-1 rendszámú OFF BMW ON ott volt vasárnap is a gyorsulásin... már akkor röhögtünk rajta, hogy ezt egyáltalán beengedték :-))))))))))))))
Mendezt leszámítva nekem a vasárnapi ring nagyon tetszett, talán mert ez volt az első gyorsulásim... :-) De ezt már úgyis tudjátok... :-)
Inkább itt van néhány kép, persze rólunk:
Mendezt leszámítva nekem a vasárnapi ring nagyon tetszett, talán mert ez volt az első gyorsulásim... :-) De ezt már úgyis tudjátok... :-)
Inkább itt van néhány kép, persze rólunk:
zolee14517-05-2005 07:18:26 // 553
Há' bazze, jól ott lettem hagyva!!!:)
Viccet félretéve most jutottam nethez, szóval élménybeszámoló:
Találka a Shell kútnál: csakúgy mint esztergom előtt most is féltem a késéstől így nagy félelmemben több mint fél órával 5 előtt odaértem, így 5 előtt 5-10 perccel már rendesen bizonytalan voltam, hogy oda, és aznapra lett-e megbeszélve a találkozó.:) Aztán persze mindenki befutott, indulás a ringre. Egy kis araszolgatás, majd megpróbáltunk egymás mögé rendeződni, de mindig volt egy szemfüles (vagy inkább paraszt) OFF-os aki nem vágta hogy mi a helyzet és befurakodott...
Az első poén a kapunál volt (ezt muszály párbeszédes formában, ahogy lezajlott):
zolee145: Mennyi a jegy?
jegyszedő srác: ezernyóccáz, borravaló nélkül.
(nem tudom miért kéne borravalót adnom, hiszen még semmi nem törtrént, és mindössze két pozitívum volt, az egyik hogy a lejtőn nem gurultam vissza bár nem volt kézifékem, a másik, hogy a Kau által (is) érzett iszonyatos kuplungszag nem az én autómból jött, hanem az előttem álló "vagány" srácok micujából...)
z (ad egy 20K-st majd): 2000-ből kérek.
j (visszaad 10K-t)
Z (vár)
j (még 5K, de úgy adja mintha kölcsön kérném)
z (még mindig vár)
j (még 2K, mintha a nagymamája gyógyszerre félrerakott pénzét akarnám örökbe elkérni)
z (egyre türelmetlenebbül vár, majd szól): még 1K...szerintem.
J: ja igen, bocsi, csak itt egész nap elfárad az ember...
Igaza lehet, egész nap tényleg elfárad az ember és a 20-2 művelet elvégzése még kipihenten is marha nehéz. (milyen egész nap??? Nem egy órája volt kapunyitás???)
Na mindegy beértünk, felmentünk, nem volt hely lejöttünk. Téblábolás, versenynézés, kaja.
Összegezve jó volt, és örülök, hogy megismertem azokat akik ott voltak, bár a döntőket egyedül vártam meg, hajnal 4-kor lett vége.
Kiosztottam néhány nap díját:
nap gagyija: BMW M3 cabrio, MUGEN-1 rendszámmal!!! Hmm, nem csak a tuningcég nem stimmelt, vagy az ország, még a földrész sem! AMG Alfa Romeo??? Hamann Toyota??? Irmscher Honda??? pff..barom!
nap vicce: dízel döntő: seat inca vs vw passat...rajt az inca kilő, a passat is, csak ő hátra!!!:))) Ezt észreveszi-fék-egyes-padló, és beér mikorra a Seat már majdnem vissza is ér. Győztes: passat, mert az inka bemozdult a rajtnál! :DDD Persze megóvták, és a passatos srác oda is állt a második futamra, mert ő is látta hogy ez így baromság, de ha szigorúan a szabályokat nézzük akkor ő nyert volna:)))
nap szőkéje: Brabus 600SEL, apu beáll a rajtvonalra, egyenesbe rakja a kocsit, majd kiszáll, beül anyu, és zöldre nyom egy padlót...csodálkoztam, hogy egyedül visszajött a boxba, hiszen megállhatott volna a célvonal után, és apu visszahozta volna a gépet.
Ennyi, azért jó volt bár hazafelé majdnem elaludtam.
Kau17-05-2005 06:51:16 // 552
Bizony ez szörnyű volt! A fiam is meggondolja máskor eljön-e velem ilyen hülyeségre. 500 Ft-os belépőt sem ért.
Mikor közölték 2 órakor, hogy az első kocsi most ért be Bp. határába, az azért durva volt. Utána már csinálhattak amit akartak. Mi negyed 6-ig voltunk, jobb képeket csináltam én is hazafelé menet. Páran mellettem jöttek el. Este felrakom őket. Meg azokat is amiket Halesz nem látott, pedig minden férfi nézte :))
Bár még csak most nézem meg a képeket, de az egészben itt is a Magyar csajszik voltak a legjobbak.
Halesz17-05-2005 01:02:09 // 551
Felkerültek a Gumball képek! Főoldalról elérhető kb 200 fotó! :)
Halesz16-05-2005 23:45:13 // 550
Nemsokára tolok fel vagy 200 képet... 400-at csináltam, nehéz volt kiválogatni, hogy melyikeket töltsem fel :)
Leon16-05-2005 23:19:47 // 549
Na jó ott végre megpillanthattuk az Enzo-t élőben, azért asse kutya :))
Leon16-05-2005 23:06:34 // 546
Meg sem említed a legszebb autót a Kempinski előtt????? :)))))))
GEORGE16-05-2005 22:51:40 // 544
Akkor csepetsem bánom hogy nem tudtam vissza menni a H.ringre....
Halesz16-05-2005 22:48:26 // 543
Sziasztok!
Hát srácok, ilyen szar szervezést még életemben nem láttam!!! Ezután mondja valaki, hogy sok volt Esztergomért az 1500 forint :PPPPPPPPP :)))
Na de most komolyan... kiértünk negyed 2-re, fél óra sorba állás, ami még bele is fér, érthető.. aztán másfél órán keresztül szinte semmi, talán úgy fél 3-felé érkezett meg az első három autó, élükön a POLIZEI BMW-vel :)
Aztán megint semmi...
Közben a "műsorvezető" srác, beígér mindent, hogy milyen szuper programok lesznek... meg vetít, hogy az M3-ason dugó van, azért nem értek még ide az autók... aztán talán fél 4 körül jött még pár kocsi végre, és 4körül meg a többi...
Persze azok voltak szerencsések (mi is), akik a boxutca túlsó oldalára bementek, mert ők legalább láttak valamit az autókból, akik leültek a tribünre, azok kb csak annyit, hogy néhány autó ment pár kört a pályán...
A "műsorvezető" össze-vissza beszélt baromságokat, nem tudta kimondani a hírességek, sőt az autók neveit sem... annyit nem tudott értelmesen elmondani, hogy valójában mi is az a Gumball, mi a története, honnan indultak és hová mennek, stb...
Szóval kb fingja nem volt, mi ez az egész, csak mondta a baromságait, meg beígérte a programokat, amikből amint hallom nem lett semmi végül...
Mi fél 5-ig bírtuk, aztán mivel nem volt semmi program, eljöttünk... szentségeltem, meg persze örültem, hogy nem 5400 forintért vettünk jegyeket...
Aztán gondoltam egyet: a belváros felé vettük az irányt, fel a Hegyalján (közben vagy 4 Gumballos autó jött szembe), ott visszafordultunk, vissza az Erzsébet hídon... ekkor utolért minket a kék Lambo, egy Porsche és egy Ferka... a piros lámpánál a cigány gyerekek mosták az ablakukat, a sofőrök meg ingatták a fejüket, hogy nincs pénzük :)))
Fotók:
Ezután az Astoriánál vettek egy balkanyart lazán :))))
Marcsival elmentünk fagyizni a városligetbe, utána gondoltuk, bemegyünk még a belvárosba. Persze a Kempinski előtt találtuk magunkat, ahol kb 500 ember várta az autókat. Leparkoltunk, és ekkor kezdtek jönni... este 8-ig kint voltunk, és nagyon jó volt a hangulat!!!!
Aranyos volt egy házaspár is, aki a gyönyörű 166-ossal betévedtek a Gumballosok közé. Természetesen kaptak Amorés kártyát :)
Teljesen felesleges volt kimenni a Hungaroringre, a belvárosban testközelből láthattuk a kocsikat, normálisan lehetett fotózni, és pár szót is tudtam váltani 1-2 pilótával, akiktől többet tudtam meg a Gumballról, mint kint a Hungaroringes majom műsorvezetőtől, akinek ezúton is gratulálok mégegyszer :PPP
Majd még lesznek fotók :)
Hát srácok, ilyen szar szervezést még életemben nem láttam!!! Ezután mondja valaki, hogy sok volt Esztergomért az 1500 forint :PPPPPPPPP :)))
Na de most komolyan... kiértünk negyed 2-re, fél óra sorba állás, ami még bele is fér, érthető.. aztán másfél órán keresztül szinte semmi, talán úgy fél 3-felé érkezett meg az első három autó, élükön a POLIZEI BMW-vel :)
Aztán megint semmi...
Közben a "műsorvezető" srác, beígér mindent, hogy milyen szuper programok lesznek... meg vetít, hogy az M3-ason dugó van, azért nem értek még ide az autók... aztán talán fél 4 körül jött még pár kocsi végre, és 4körül meg a többi...
Persze azok voltak szerencsések (mi is), akik a boxutca túlsó oldalára bementek, mert ők legalább láttak valamit az autókból, akik leültek a tribünre, azok kb csak annyit, hogy néhány autó ment pár kört a pályán...
A "műsorvezető" össze-vissza beszélt baromságokat, nem tudta kimondani a hírességek, sőt az autók neveit sem... annyit nem tudott értelmesen elmondani, hogy valójában mi is az a Gumball, mi a története, honnan indultak és hová mennek, stb...
Szóval kb fingja nem volt, mi ez az egész, csak mondta a baromságait, meg beígérte a programokat, amikből amint hallom nem lett semmi végül...
Mi fél 5-ig bírtuk, aztán mivel nem volt semmi program, eljöttünk... szentségeltem, meg persze örültem, hogy nem 5400 forintért vettünk jegyeket...
Aztán gondoltam egyet: a belváros felé vettük az irányt, fel a Hegyalján (közben vagy 4 Gumballos autó jött szembe), ott visszafordultunk, vissza az Erzsébet hídon... ekkor utolért minket a kék Lambo, egy Porsche és egy Ferka... a piros lámpánál a cigány gyerekek mosták az ablakukat, a sofőrök meg ingatták a fejüket, hogy nincs pénzük :)))
Fotók:
Ezután az Astoriánál vettek egy balkanyart lazán :))))
Marcsival elmentünk fagyizni a városligetbe, utána gondoltuk, bemegyünk még a belvárosba. Persze a Kempinski előtt találtuk magunkat, ahol kb 500 ember várta az autókat. Leparkoltunk, és ekkor kezdtek jönni... este 8-ig kint voltunk, és nagyon jó volt a hangulat!!!!
Aranyos volt egy házaspár is, aki a gyönyörű 166-ossal betévedtek a Gumballosok közé. Természetesen kaptak Amorés kártyát :)
Teljesen felesleges volt kimenni a Hungaroringre, a belvárosban testközelből láthattuk a kocsikat, normálisan lehetett fotózni, és pár szót is tudtam váltani 1-2 pilótával, akiktől többet tudtam meg a Gumballról, mint kint a Hungaroringes majom műsorvezetőtől, akinek ezúton is gratulálok mégegyszer :PPP
Majd még lesznek fotók :)
Ollah16-05-2005 21:31:28 // 542
No igen, a híg fos tengerében az egyetlen üdítő az volt, hogy jópár Alfás arccal összefutottunk. Egyébként meg... Ezért még azt a nem túl sok pénzt is sajnáltam... Fúj.
lorinnyu16-05-2005 21:28:11 // 540
te kimondtad amit én igy nem akartam, de nagy igasság
Ollah16-05-2005 21:26:10 // 539
Hányás-okádék-húgyfos-szar.
Tommi16-05-2005 21:23:24 // 538
Na, ez félreérthető volt: úgy értem mi is kint voltunk végig és Alfásokkal is alig találkoztunk, Enzorol nem is beszélve :)))
Tommi16-05-2005 21:21:27 // 537
Egy csomó emberrel csak köszönés, aztán nem is láttam őket egész nap :( Menj át a Csevegés topicba, tettem fel pár képet :)))
lorinnyu16-05-2005 21:18:46 // 536
jaja mi sem találkoztunk vele! peddig végig voltunk
Tommi16-05-2005 21:16:35 // 535
Nem vóóót pl Enzo :(((
lorinnyu16-05-2005 20:44:46 // 534
a gépek nagyon királyak voltak viszont a szervezés az valami iszonyatosan szar! nem volt semmi amit beigértek!!!
feszti16-05-2005 20:37:17 // 533
Hali!!
Kinek hogy tetszett a Gumball??? :)
simi16-05-2005 11:16:49 // 532
Jajaja, én is örültem mindenkinek akivel tudtam beszélgetni stb.Egyre jobb lesz ez az egész! Kau, Zolik stb. kellemes élmény volt.
tzoli14616-05-2005 08:41:52 // 531
És ami kimaradt az előbbi beszámolóból, de nem mehetek el mellette szó nélkül, hogy én is ismét sok alfást ismerhettem meg, és győződhettem meg arról, hogy mennyire jó ez a közösség!!!!!! És köszönöm mindenkinek a személyesen adott jó tanácsokat! :-)
tzoli14616-05-2005 08:35:20 // 530
Sziasztok! Rövid beszámoló tőlem is:
Valóban nagyon sokan voltunk. Már-már kezdtünk aggódni, hogy sosem kerülünk sorra. De mi csak vártunk, vártunk, vártunk. És végre sorra kerültünk.
Gábor barátom a OFF CRX-el ON is az első gyorsulásiján volt, ahhoz képest nagyon szépen szerepelt. Gábor megvert, de nem sokkal 11.06 lett neki. Gratulálok! Amin meglepődtem az az én eredményem volt, mert sokkal rosszabbra számítottam 11.36 lett!!!!!!!!! Ennek én nagyon örülök, mert még nagyon fejlesztés előtt áll az autó. Így bizakodva nézek a jövőbe! :-) Most néztem Kau idejét, ezen vagyok kicsit meglepődve....
Ez volt az első gyorsulásim és az első mért időm az autóval! De hogy nem az utolsó, az szinte biztos!
Képeket én is hamarosan tolok fel!
Kau16-05-2005 02:04:32 // 529
Haza értem én is. Rövid összefoglaló.
Tali rendben volt a Shell kútnál. A ringen iszonyat sok ember. Több mint egy óra araszolgatás. Beérve beálltunk a sorba, versenyezni. Röpke 4 óra elteltével sorra is kerültünk. Bár én senki eredményét nem tudom, csak a Simi-Kau menetet. Itt Simi nyert a QV-vel, 11.08-as idővel. Gratula.
Én bizakodva indultam neki, nem kis szándékkal, hogy beviszem 11 alá. Erre sikerült menni 11.6-ot :(( Ennyit az új fejlesztésről. Javításra nem volt kedvünk mégegyszer sorba állni.
Örülök, hogy ma is sok Alfást megismerhettem személyesen is.
Á, nem maradtatok le semmiről :)) Képes összefoglaló De. vagy holnap.
Tali rendben volt a Shell kútnál. A ringen iszonyat sok ember. Több mint egy óra araszolgatás. Beérve beálltunk a sorba, versenyezni. Röpke 4 óra elteltével sorra is kerültünk. Bár én senki eredményét nem tudom, csak a Simi-Kau menetet. Itt Simi nyert a QV-vel, 11.08-as idővel. Gratula.
Én bizakodva indultam neki, nem kis szándékkal, hogy beviszem 11 alá. Erre sikerült menni 11.6-ot :(( Ennyit az új fejlesztésről. Javításra nem volt kedvünk mégegyszer sorba állni.
Örülök, hogy ma is sok Alfást megismerhettem személyesen is.
Á, nem maradtatok le semmiről :)) Képes összefoglaló De. vagy holnap.
Tommi16-05-2005 01:19:58 // 528
Jó estét :)
Feszterg kisasszonnyal most értünk haza a Ringről, találkoztunk sok Alfás baráttal, láttunk 360 Modenát, lemaradtunk DCS gyorsulásáról és a tökünk tele volt a qrva nagy tömeggel :)))
Hazafelé még autókáztunk a városban, a Jászai Mari térnél belefutottunk egy igazoltatásba és kit csekkoltak előttünk? A rosso Modenát, ami kint volt a Ringen. Egy kb 30 körüli gyerek volt vele :)))
Maszat15-05-2005 12:50:58 // 527
Most jutottam újra net közelbe.
A tervek szerint a megadott időben mi már kint leszünk a Ringen. Így sajna az M3 találka részünkről most sem jön össze. :(
feszti15-05-2005 12:15:05 // 526
Igen hallottam hogy jubileumi lesz. Csak azt sajnálom egyik punto hgt-s ismerősöm nem jön. Pár napja láttam kicsit összetörve a kocsiját :((
tzoli14615-05-2005 11:17:34 // 525
Hat feszterg akkor nem leszel egyedul, mert nekem is ez lesz az elso. Egyebkent is jubileumi lesz, mert ez a 150. gyorsulasi.... :)))))))))
feszti15-05-2005 10:19:09 // 524
Én már nagyon várom, mert nekem ez lesz az első :)))))))
tzoli14615-05-2005 10:12:57 // 523
Hát reméljük, hogy nem fog esni!!!!! Meg ami addig esett, az felszárad! Ha más nem majd a gumik felszárítják! :-))))))))))))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
519
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?