tegnap este jöttem haza bonyhádról 3/4 9körül...
az egész városban szépen nyugodtan jöttem(kb 40) a sok úthiba miatt, meg olyan kedvem volt..
épp hogy elhagyom a bonyhád vége táblát, jött egy híd, még ott sem nyomtam neki, mert még mindig nyugodt voltam, és nem volt kedvem...
látom jön szembe egy autó, egész jó sebességgel, még nem is kerültem ki az út szélén levő kátyút, nehogy össze érjünk a kolegával (elég szar ott az a rész és mind két sávon ki szokták kerülni azt az út hibát!)
hát ez a drága jó úriember (hogy szakadt volna az anyjába a feje!!!!!!!!!) igen csak nagy ívben kerülte ki...
ki..ott nagy csattanás, rögtön a tükörre néztem..........de már nem láttam.. :(
duda fék, üvöltés, vérnyomás:310, nézem a tükörben (bár ami még van) megy tovább a kis köcsög..
kapásból megfordulni, de akkor már ő is fékezett (szerencséjére) oda mentem, kiszálltam, kapásból elküldtem a halál f....ra hogy hol a picsában jött!? erre azt mondja a kis pöcs, hogy ő nem jött át az én sávomba. én megint elküldtem a picsába( persze emlegettem az anyukáját is)
utána kérdezi hogy mi baja lett az autónak???mondom neki hogy b...meg lóg a tyúkbeleken a tükör, akkor szerinted mi baja lett???mert hogy neki a szaros kis puntóján csak a tükör hátlapja ugrott le,és hogy ilyenkor mi a teendő???azt mondja a paraszt hogy letört két tükör és ennyi....erre persze még jobban fel ment a vérnyomás...
mindjárt mondtam neki, hogy ha kihívjuk a rendőrt akkor is ő baszik rá!
oda jön a kis fasz az autóhoz nagyképüen, azt mondja milyen autó ez??mennyibe kerül a javítása 5000?100000?
én meg persze (mivel szerencsére ez volt az első ilyen esetem, és tapasztalatlan vagyok ilyen téren) belementem hogy adjon egy 10-est és menjen a picsába
most meg esz a fene, hogy miért nem hívtam rendőrt, vagy legalább egy kurva betétlapot!!!!!!???????????tehát most hívogatom a szerelőmet, hogy mikor vihetem hozzá a kicsikét..
természetesen eredményesen megsirattuk a kocsmában szegény tükrömet!!!úgyhogy még kicsit fáj a fejem....este meg megyünk lagziba....tükör nélküli alfával...

durván néz ki.. a tükör helyén 5 drót lóg...( természetesen a tükröt már én vágtam le a 100 méterre levő benzin kúton nehogy össze karcolja a fényezést. hála égnek, nem látok a fényezésen feltűnő hibát...viszont az ablakon keletkezet egy centis baszás...
tehát letörték a tükrömet menet közben,és bele mentem a számomra nem a legjobb megoldásba...majd legközelebb (bár remélem nem lesz olyan) már rutinosabban fogok el járni...
további szép napot!!!