Két hét után visszaesve a céghez gondolhatod mekkora rakás gané várt...
Nem a képlinkelés volt az elsődleges...
Forum >> 155
Fairlane28-07-2008 19:51:09 // 62065
SD28-07-2008 19:15:09 // 62064
Márpedig ha a magyar viszonyokat nézzük nem kis pénzt szednek be ha be kell fizetni mindenkinek a 3. negyedévet, ezért majdnem biztos hogy megvárják az egyhónapot, hogy még beszipkázhassanak amit tudnak, és utánna mejd lelép vele valaki, minden mind1 alapon. Mi meg kereshetünk biztosítót, és vissza ugye semmit nem kapunk az is hót ziher...
SD28-07-2008 17:50:42 // 62063
mert a V6 motor szép: 1
mert elmécc tea... 2
holvannak a reggeli képek 3 ?
mert elmécc tea... 2
holvannak a reggeli képek 3 ?
Fairlane28-07-2008 17:36:26 // 62062
És akkor egy biztositatlen de V6-papiros piroska fog állnia garázsban a jelenlegi lassan biztositatlanná váló TS motoros piroska helyett?
Ebben mi is az előny? :)
Ebben mi is az előny? :)
BL28-07-2008 16:49:22 // 62061
Én is várok még hogy befizessem a 3. negyedévet a mávnál, vagy már a következő biztosítónak fizessek. Ha napokon belül (30.-ig) nem dönt a Pszáf akkor kénytelen leszek fizetni, hogy a bonus hónapok megmaradjanak, mert ha nemfizetés miatt szűnik meg a szerződés akkor a bonust bukja az ember.
Egyébként nem értem miert húzza ennyire el a Pszáf a döntést, tudni lehetett hogy senki sem akar majd fél/negyed évre átvenni majd 200e ügyfelet kárigényekkel együtt.
"A Felügyelet arra törekszik, hogy az átszerződés és a MÁV ÁBE kárfelelősségének a határnapja a biztosítási negyedévhez igazodjon."
Ezek szerint valószínűsíthető hogy szeptembertől lehet majd átszerződni...
ui.: Hogy a pékbe lehet neked bonus10-ed Rolikám ilyen fiatalon ? :)
Egyébként nem értem miert húzza ennyire el a Pszáf a döntést, tudni lehetett hogy senki sem akar majd fél/negyed évre átvenni majd 200e ügyfelet kárigényekkel együtt.
"A Felügyelet arra törekszik, hogy az átszerződés és a MÁV ÁBE kárfelelősségének a határnapja a biztosítási negyedévhez igazodjon."
Ezek szerint valószínűsíthető hogy szeptembertől lehet majd átszerződni...
ui.: Hogy a pékbe lehet neked bonus10-ed Rolikám ilyen fiatalon ? :)
SD28-07-2008 16:36:50 // 62060
Igen ezért vagyok azon az állás pontotn hogy nekem nem létszükséglet az autó, és helye van nem utcán áll hogyha valamit még kitalálnak simán kivonatom ideiglenesen forgalomból. És még így is használhatom amúgy mert 3000ft-ért azthiszem visszarakhatom 3 napra ha kell, vagy az lejárt műszakinál van?
Szóval vicces hogy mindíg tanul valamit az ember... de hát végül is azért akkor kárt nem tudnak okozni, még a 30e ft-os +befizetés sem lett volna egy eget rengető összeg mert kb annyival olcsóbb az éves díja minden más biztosítónál. Azt persze nem mondom hogy befizetném:)
Ami aggasztó: hogy ténylegesen akkor az év végéig mi van? Rakjam bakra??? ha nem akarom veszélyeztetni magam mert belémrongyol valami félkegyelmű aztán még én fizessek?
a másik hogy ha nincs máv akkor elszállnak az árak és most is néztem nekem eddig olyan 70-80k volt cégesen, már most nincs 100k alatt, szóval akkor jövőre még inkább nem lesz sőtt ha mondjuk a mávtól megy az ember lehet drágábban kötnek mert ugye az ajánlathoz az is hozzátartozik hogy honnan érkezik az ember...
Asszem itt az ideje hogy vegyek egy V6 papírt piroskának:)))
Szóval vicces hogy mindíg tanul valamit az ember... de hát végül is azért akkor kárt nem tudnak okozni, még a 30e ft-os +befizetés sem lett volna egy eget rengető összeg mert kb annyival olcsóbb az éves díja minden más biztosítónál. Azt persze nem mondom hogy befizetném:)
Ami aggasztó: hogy ténylegesen akkor az év végéig mi van? Rakjam bakra??? ha nem akarom veszélyeztetni magam mert belémrongyol valami félkegyelmű aztán még én fizessek?
a másik hogy ha nincs máv akkor elszállnak az árak és most is néztem nekem eddig olyan 70-80k volt cégesen, már most nincs 100k alatt, szóval akkor jövőre még inkább nem lesz sőtt ha mondjuk a mávtól megy az ember lehet drágábban kötnek mert ugye az ajánlathoz az is hozzátartozik hogy honnan érkezik az ember...
Asszem itt az ideje hogy vegyek egy V6 papírt piroskának:)))
RoliQ428-07-2008 15:55:47 // 62059
azt lehet! az üzembentartói váltást pontosan a biztosítások miatt nem lehet csinálni mert ezzel a trükkel lehetett biztosítót váltani és még az esetleges tartozásokat sem kellett kifizetni! ha díjnemfizetés címén szűnik meg a dolog elvileg csak ahhoz a biztosítóhoz lehet visszakötni aminél volt a biztosításunk természetesen a a tartozás kicsengetése után! nagyon ki van ez találva! Kérdés? Engem miért köteleznek valamire ha a másik fél viszont semmilyen kötelezettséget nem vállal?! Mit kapok a pénzemért? Ezt egyszerűen fel sem tudom fogni ép ésszel!
RoliQ428-07-2008 15:52:23 // 62058
azt igen! én úgy tudom az üzembentartói váltást pont a biztosítások miatt nem lehet sz
SD28-07-2008 15:32:53 // 62057
A bónuszod elvileg marad csak nehogy díjnemfizetés miatt szűnjön meg, de én azt nem értem hogy egy szervezet viszonat ami felelősséget nem vállal az milyen alapon akar beszedni pénzt az év hátralevő részében...
Viszont forgalomból kivonatni bármikor lehet nem?
Viszont forgalomból kivonatni bármikor lehet nem?
Buksi28-07-2008 15:29:31 // 62056
Ááááá, dehogy! :-)))
RoliQ428-07-2008 14:55:44 // 62055
csak valamit megint csak elfelejtettem amikor én akartam üzembentartóit váltani nem is olyan rég akkor közölték velem hogy csak év végén lehet!!!! ez lehet hogy mára változott 1 éve nem lehetett!!!!!!!!! átíratni meg nem fogom! ráadásul nekem bonusz 10 em van a mávnál azt nem tudom azzal mi lesz?!
Buksi28-07-2008 13:55:00 // 62053
A múltkor kértem tőle kalapácsot, de nem volt nála! :-))))
Buksi28-07-2008 13:54:18 // 62052
Szerencsére amikor én voltam nála semmit nem sütögetett! :-))))))))
norbee28-07-2008 12:12:26 // 62051
Egyébként ezek után ha mész Érdre, mindig úgy állj, hogy lásd, mikor vesz kalapácsot a kezébe... :))))
norbee28-07-2008 12:08:33 // 62050
Mi lenne, tagad ezerrel. Röpülne a cégtől, ha coming-outolna. Dehát, mióta voltam eccer nála, azt ott illegette magát kötényben, muffint sütögetve, azóta ez számomra nem kérdés. :))))))))))))))))
Ádi_390028-07-2008 12:07:27 // 62049
Te túlbuzgó jószág! Már elsomfordáltam a sunyiba az előtted lévő hsz-ben... :)
norbee28-07-2008 12:06:51 // 62048
Semmi baj. Én motyogok, Te süket vagy. :DDDD
norbee28-07-2008 12:05:48 // 62047
Te oktalan jószág, azt kérdeztem, cseréltél már Q4-en balos izzót? :))) Mert az, hogy TS-en hogy megy, az kábé akkora segítség, mint Zsovy hsz.-e... :))))
Ádi_390028-07-2008 12:04:52 // 62046
Ja igen, MMVI-é Q4... Azt még nem cseréltem, bocs...
Buksi28-07-2008 12:04:37 // 62045
Kiváncsi leszek, hogy erre mi lesz a reakciója! :-DD
norbee28-07-2008 12:03:18 // 62044
Nem, nem, ne aggódj. Meg aztán süsnyét is hogy elüldözte már, nem tűri a konkurrenciát. :)))
SD28-07-2008 12:02:44 // 62043
ott vannak valami csüvek a inetrcooleres paripán, az a problematika azt szétszedni, de alőrről tuti nem megy, csak kb 50km/h vs. fal után mert akkor már a burán keresztül is ki tudod szedni
de az alap hogy a fényszóró hátulja lepattintható két füllel, ehez kell hozzáférni, más megoldás nincs
de az alap hogy a fényszóró hátulja lepattintható két füllel, ehez kell hozzáférni, más megoldás nincs
Ádi_390028-07-2008 12:02:30 // 62042
Úgy látszik, elég nagy a kezem, és béna vagyok, hogy a TS-nél is eltartott elsőre egy jó darabig.
De legalább nem aakrtam szétszedni a burát. ;-)
De legalább nem aakrtam szétszedni a burát. ;-)
Buksi28-07-2008 12:00:25 // 62041
Azért mondom, hogy nehogy te is elkezd már! :-DD
norbee28-07-2008 11:56:10 // 62040
Neked mióta van Q4? :P
norbee28-07-2008 11:54:45 // 62039
Az Marklar asztala. :)))))
Ádi_390028-07-2008 11:54:08 // 62038
Hello,
Minden szétszerlés nélkül lehet az izzót cserléni. Ráadásul pofon egyszerű, ha egysze rrájössz a nyitjára.
Én eddig kétszer cseréltem a balosat. Elsőre szívtam vele vagy fél órát, mire rájöttem, hogyan kéne fordítgatni a burkolat elemet, hogy kijöjjön ott a vezetékek meg egyebek melett. Másodikra 5 perc volt, és szinte koszos sem lett a kezem. Kitartás!
Minden szétszerlés nélkül lehet az izzót cserléni. Ráadásul pofon egyszerű, ha egysze rrájössz a nyitjára.
Én eddig kétszer cseréltem a balosat. Elsőre szívtam vele vagy fél órát, mire rájöttem, hogyan kéne fordítgatni a burkolat elemet, hogy kijöjjön ott a vezetékek meg egyebek melett. Másodikra 5 perc volt, és szinte koszos sem lett a kezem. Kitartás!
SD28-07-2008 11:53:26 // 62037
Kormányrendeletről annyit hogy bankárok is tudnak módosítani:)
sztori: bank kétszer elfelejti utalni egy kék PDTDI offwágen köt. bizt. díját a megfelelő időben, bevitt csekk alapján (egyszerű hiba, a "pultos lányka" elkeverte a pappert, de kétszer egymás után, az utalás meg nem történtéről semilyen értesítést nem kaptunk stb) nekünk megvan mindkettőről a leadott vény, pecsételve dátummal, azóta meg is találták odabe.
No ennek következményeként kormányrendeletre hivatkozva KundH pénzügyi szervezet, felbontá a szerződést és B7 vagymi helyett A00-ba kötelezővé teszi az újrakötést
"mert akinek nem fizetésből megszűnik az ugyanoda kell hogy kössön és elveszti a bónuszt"
Mutti, beindította a DAS-t meg levelezett kicsit a bank-al, és egy rövid fejszámolás eredményeképp kijött hogy olyan nagyságrendileg mai árakon a bónusz elvesztése stb, kb 500k veszteséget jelent a cégnek a jövőben, a banki hiba miatt. tehát a szolgáltatás amit a banknál fizetünk stb (14 éve van ott a cégszámla (olyan nevű bank mint a géppéjármű)) mint1 nem teljesítette a feladatát.
No ennek az lett a vége hogy a bankvezető oda telefonált a Ká-und-Há szakszervezetnek, és az ott dolgozó pipike, aki régebben népibankos pipike volt és mellesleg jó barátnője a jelenleg népibankos elbaxás tényállását előidéző pipikének elintézte hogy mint egy semmis legyen a kormányrendelet a tér-idő kontínuum ezen pontján.
Előzőleg a banki technikai hiba miatt méltányosságot kérelmező levelünket a Ká-und-Há biztozsító azzal utasította el hogy kormányrendelet okán nem áll módukban semmiféle méltányosság.
No ezt add össze:)
most várjuk a levelet, hogy visszanőtt-e a bónusz:) És persze a bank nem volt hajlandó olyan nyilatkozatot kiadni ami bizonyíték erejű lehet egy későbbi per során, amiben egyértelműen elismerik hibájukat .Inkább fű alatt elintézik.
Tehát tényleg nem kötözködésbő, de szerintem akkor biztos médeja sztár is tud kormány rendelkezni, ha pipik is tudnak:)
Persze a nagy nyilvánosság miatt itt valami jogi keretet is ki kell majd találni, de lehet hagyják a mávosokat had főjjenek a levükben, mert ugye ha pénz érdek nem fűződik...
Lehet akkor üzemben tartok:(
sztori: bank kétszer elfelejti utalni egy kék PDTDI offwágen köt. bizt. díját a megfelelő időben, bevitt csekk alapján (egyszerű hiba, a "pultos lányka" elkeverte a pappert, de kétszer egymás után, az utalás meg nem történtéről semilyen értesítést nem kaptunk stb) nekünk megvan mindkettőről a leadott vény, pecsételve dátummal, azóta meg is találták odabe.
No ennek következményeként kormányrendeletre hivatkozva KundH pénzügyi szervezet, felbontá a szerződést és B7 vagymi helyett A00-ba kötelezővé teszi az újrakötést
"mert akinek nem fizetésből megszűnik az ugyanoda kell hogy kössön és elveszti a bónuszt"
Mutti, beindította a DAS-t meg levelezett kicsit a bank-al, és egy rövid fejszámolás eredményeképp kijött hogy olyan nagyságrendileg mai árakon a bónusz elvesztése stb, kb 500k veszteséget jelent a cégnek a jövőben, a banki hiba miatt. tehát a szolgáltatás amit a banknál fizetünk stb (14 éve van ott a cégszámla (olyan nevű bank mint a géppéjármű)) mint1 nem teljesítette a feladatát.
No ennek az lett a vége hogy a bankvezető oda telefonált a Ká-und-Há szakszervezetnek, és az ott dolgozó pipike, aki régebben népibankos pipike volt és mellesleg jó barátnője a jelenleg népibankos elbaxás tényállását előidéző pipikének elintézte hogy mint egy semmis legyen a kormányrendelet a tér-idő kontínuum ezen pontján.
Előzőleg a banki technikai hiba miatt méltányosságot kérelmező levelünket a Ká-und-Há biztozsító azzal utasította el hogy kormányrendelet okán nem áll módukban semmiféle méltányosság.
No ezt add össze:)
most várjuk a levelet, hogy visszanőtt-e a bónusz:) És persze a bank nem volt hajlandó olyan nyilatkozatot kiadni ami bizonyíték erejű lehet egy későbbi per során, amiben egyértelműen elismerik hibájukat .Inkább fű alatt elintézik.
Tehát tényleg nem kötözködésbő, de szerintem akkor biztos médeja sztár is tud kormány rendelkezni, ha pipik is tudnak:)
Persze a nagy nyilvánosság miatt itt valami jogi keretet is ki kell majd találni, de lehet hagyják a mávosokat had főjjenek a levükben, mert ugye ha pénz érdek nem fűződik...
Lehet akkor üzemben tartok:(
Buksi28-07-2008 11:52:31 // 62036
Csak semmi buzulás! .-DDD
Ádi_390028-07-2008 11:51:45 // 62035
Te miről beszélsz? :))
"Véletlen" öszsetörsz egy másik autót, nem kell fizetned a kárát. Erre találták ki. És működik is, ha biztosítóval kötsz szerződést, nem pedig egyesülettel...
"Véletlen" öszsetörsz egy másik autót, nem kell fizetned a kárát. Erre találták ki. És működik is, ha biztosítóval kötsz szerződést, nem pedig egyesülettel...
norbee28-07-2008 11:51:21 // 62034
Mert akkor ne adj isten jó lenne neked. :)
András bácsi28-07-2008 11:42:40 // 62033
Ez igaz. Mondjuk az egész bónuszrendszer egy nagy baromság itthon. Miért nem lehet több autóm ugyanabban a kategóriában?
András bácsi28-07-2008 11:41:13 // 62031
Szóltam én a törzskönyvről?
Fairlane28-07-2008 11:34:53 // 62029
Csak akkor kezdősik elölről a bónusz-manusz... :(
norbee28-07-2008 11:34:28 // 62028
Hát egen, a pszáf nem tudja, hogy hová rakod a dugi pénzed, bezzeg a feleséged! :))))
SD28-07-2008 11:34:15 // 62027
amkó vettem 12 vót vagy az törzskönyvel együtt?
amúgy nem rosz ötlet:) de hogy még az is az asszonyé legyen??? akkor én is lehetek üzemben tartó mert céges jelenleg, bár asszonyra lehet olcsóbb, de akkor inkább nagyanyámra, az mégjobb:)
amúgy nem rosz ötlet:) de hogy még az is az asszonyé legyen??? akkor én is lehetek üzemben tartó mert céges jelenleg, bár asszonyra lehet olcsóbb, de akkor inkább nagyanyámra, az mégjobb:)
norbee28-07-2008 11:32:59 // 62026
Te mit röhöx, Te "Józsivagyokénis" :)))
SD28-07-2008 11:31:40 // 62025
mis mi olyan vitszes:)? biztos nem a pszáfff a feleségem mert a pszáff nem biciklizik a kékes tetőm és egyéb dolgokat sem tud erről biztosíthatlak:)
András bácsi28-07-2008 11:30:58 // 62024
Szerinted a jó képességű médiasztárok tudnak kormányrendeletet módosítani? ;)
Kell kötni egy üzembentartóit mondjuk az asszonyra, annak csak egy forgalmicsere a költsége. 6 ropi. És évközben is szabadon szerződhetsz.
Kell kötni egy üzembentartóit mondjuk az asszonyra, annak csak egy forgalmicsere a költsége. 6 ropi. És évközben is szabadon szerződhetsz.
SD28-07-2008 11:28:44 // 62022
na így ahogy mondod:)
SD28-07-2008 11:28:10 // 62021
Remélem zsepi volt:)
PÁSZF egészségedre:)
Szóval akkor marad a régi rendszer, mármint évvégén? Mert én úgy hallottam láttam stb... arról vartyognak a királyi (párt) TV-k hogy most gondolkoznak mi legyen, soronkívüli átszerződés, vagy mi? mert a plusz díj befizetést nem savazta meg a határozatképtelen küldötgyűlés, viszont a károkat amik olyan 9milliárdra tehetők addig nem tudja fizetni a biztosító mert jelenleg 4.7milliárd van vagy volt a kasszában.
1: marad mindenki de ha belrongyol valakibe akkor magafiezeti, akkor én kivonatom
2: lehet átszerződni, akkor azt felderítem
Valami egyéb info birtokodban van? Beépült állami kémeid tudnak már valamit?
PÁSZF egészségedre:)
Szóval akkor marad a régi rendszer, mármint évvégén? Mert én úgy hallottam láttam stb... arról vartyognak a királyi (párt) TV-k hogy most gondolkoznak mi legyen, soronkívüli átszerződés, vagy mi? mert a plusz díj befizetést nem savazta meg a határozatképtelen küldötgyűlés, viszont a károkat amik olyan 9milliárdra tehetők addig nem tudja fizetni a biztosító mert jelenleg 4.7milliárd van vagy volt a kasszában.
1: marad mindenki de ha belrongyol valakibe akkor magafiezeti, akkor én kivonatom
2: lehet átszerződni, akkor azt felderítem
Valami egyéb info birtokodban van? Beépült állami kémeid tudnak már valamit?
norbee28-07-2008 11:27:49 // 62020
Nem találkoztam még a feleségével, de ilyen női keresztnévre nem emlékszem. :))))
Buksi28-07-2008 11:12:45 // 62019
Biztos a főnöke! :-DDDD
norbee28-07-2008 11:09:44 // 62018
Azt kijaza péeszáef, hogy megmongya SD-nek, micsinájjon? :)
András bácsi28-07-2008 11:06:18 // 62017
Nem járul hozzá a PSZÁF. Majd novemberben.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
832
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?