Forum >> 155
perdix15520-07-2005 17:51:45 // 5
Hát remélem nem főztem meg a mocit-:)))))
Annak milyen ismérvei vannak?
Gábor(figi75)20-07-2005 15:37:35 // 4
Szerintem nembaj ha önálló topickja van egyes modelleknek,könyebben eljut az infó a megfelelő helyre,tipuson belől.Hamarabb kap választ,és szorosabb barátságok szövődhetnek.Hiszen engemis elsősorban az autómmal kapcsolatos dolgok érdekelnek,utánna minden más!
Az megint más kérdés,hogy a műszakinak mondott topicokban nemcsak müszaki dolgot beszélünk meg,ez a fent említett szorosabb barátságok kialakulásához feltétlenül szükséges.................
Sok sikert a topicknak!
András bácsi20-07-2005 15:32:34 // 3
Nem főzted meg a motort? Mint nagy autópályás, mindenkit lenyomós? :-)))
Én úgy emlékszem, hogy a hűtőventilátor a 8V-s motoroknál egy fokozatú. De ha gondolod van egy kiszerelt, ami rendesen működött, ha erre jársz, kölcsönzöm egy próbára.
perdix15520-07-2005 14:48:43 // 2
Yuhééééééééé! A legszebb Alfa típus önálló topicot kapott???? Remek dolog. És hogy életképes lesz e? ha rajtam múlik akkor biztos!!!!
És hogy érdemi infot is kérdezzek: A hütő bal felső része mellett van egy dobozka, benne relékkel: Honnan tudom megállapítani, hogy a relé hibás??? Csak mőszerrel? Vagy pl, hogy beégett??? És mér van az, hogy a dobozkára 6 relé, meg 3 bizti van írva, közben meg csak 4 relé meg 1 bizti van benne.... Lehet, hogy felszereltség függö?
És még 1 kérdés: Mindenképpen 2 fokozata van a ventinek? Mert nekem amiota kicserélték a ventit, csak 1 fokozat van, és fura modon melegszik is a motor.....
András bácsi20-07-2005 13:25:35 // 1
Ezzel egyetértek. Meg az sem tetszik, hogy műszakinak mondott topicon nem odaillő csevegés folyik.
zolee14520-07-2005 13:22:30 // 0
gombamód szaporodnak a típus-topicok! lassan eljutunk oda, hogy a különböző típus tulajok majd szóba sem állnak egymással:)))
majd lassan feloszlik az alfa amore, és lesz 145/146 amore, gtv amore, 155 amore stb. :)
András bácsi20-07-2005 13:16:11 // -1
Az egyik legnagyobb számban képviselt típus eddig furcsa mód nem rendelkezett önálló topiccal. Lehet, hogy nem lesz életképes, de szerintem könnyebben kereshetők itt majdan a 155-re vonatkozó spec. információk. És Thomika "kitagadása" a Boxer-topicból is megoldódik. :-)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
498
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?