Forum >> 155
Fairlane08-10-2007 00:04:19 // 40207
Ez valami olyasmit takar, hogy szeretnél egy szarvasbogaras kakaósbögrét? :))
norbee07-10-2007 23:50:34 // 40206
Uraim!
Eladta. Beszélgessünk másról. Ki mit tud pl. a szarvasbogarak kerámiatörténeti előéletéről? :)
Eladta. Beszélgessünk másról. Ki mit tud pl. a szarvasbogarak kerámiatörténeti előéletéről? :)
SD07-10-2007 23:19:34 // 40205
Hát eladta, ő dolga. Nem örülök neki hogy így törpént, mindíg boldognak látszott a vassal, dehát, ez van lehet hogy beleválasztott...
Edyboy07-10-2007 23:18:59 // 40204
Na,akkor ezt sem kell már megvennem.Folytatom a keresést.
GEORGE07-10-2007 19:56:53 // 40203
Ja mikor ezt beírtam még nem tudtam, hogy eladta......
GEORGE07-10-2007 19:53:25 // 40202
Ja itt van köztünk.....
Gratula élete legjobb választásához!
Nekem írta ezt a mailt :-)
Idézet az Amoreból:
És mindenféle hátsószándék és fikázási szándék nélkül mondom, hogy sajna perdix gépe lefutotta magát..... az örökös mindenOFFot alázás meglátszik a gépen.....
Szégyelld magad!!! Mi jogon írod le a vasamat nyilvános fórumban, nem is ismered!! Ez méltatlan volt részedről! Láccik mostanában sokat engedsz meg magadnak, elszaladt alattad a ló! Ezekeért a hsz-kért kár!
Szégyelld magad komám!!!!
Kevesen öltek bele a vasukba 900-k t 3 ,5 év alatt, kevesen! Én ebből 600K t a vasra fordítottam!
Már majdnem minden uj benne!!! De tudod mit: ez ugyse tartozik rád meg z Amorera!!!
Szégyelld magad!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én meg ezt írtam neki:
Üdv!
Mert ugye köszönéssel illik indítani!
A motor generál amit te magad mondasz annak, és szintén a te elmondásod alapján csak egy gyűrűzés volt!!!
Te átvágod a leendő tulajt avval, hogy a motor felújított!!
Szóval egy motor akkor van felújítva ha felfúrták, új dugok kerültek bele, a hengerfejet felújították stb stb!!!!!
Szerinted ez korrekt leírás hogy felújított a motor??
Te magad írtad az amorén hogy továbbra is eszi az olajat!!!!!!!
Aztán megbizhatattlan az autód! Ezt szintén te írtad!!!
Azért vettél egy másikat mert ez már megbízhatattlan és szükséged volt egy megbízhatóra!!
Szóval ilyeneket irkálsz az Amoréra ill írtál mikor itt voltál.
És utána te vagy megsértődve ha az elmondásod alapján leírom azt amit gondolok!!
Ne haragudj de én nem fogom az egekbe emelni, főleg ha a gazdája lehúzza a saját kocsiját!
Aztán ha olyan jó lett volna akkor nem akarnád eladni!
Ha egy patent kocsid lenne én is azt írnám!
És ha már itt tartunk sok érte amit kérsz.
De legyen szerencséd hozzá!!!
Ja és elírtad a fogyit mert 8,5 írtál a 6 literek helyett :-)
Szóval nem szégyenlem magam, inkább te szégyeld amiért felújított motorként tünteted fel a meggyürüzött motort, ami eszi az olajat!
Üdv perdix koma! :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zárszóként.
Lehet duzzogni senki nem tiltja.
A 155-ről bármiféle infó perdixtől van.
És igenis genyóság felújitott motorként feltünteni a gyürüzött mocit.....stb stb..
Gratula élete legjobb választásához!
Nekem írta ezt a mailt :-)
Idézet az Amoreból:
És mindenféle hátsószándék és fikázási szándék nélkül mondom, hogy sajna perdix gépe lefutotta magát..... az örökös mindenOFFot alázás meglátszik a gépen.....
Szégyelld magad!!! Mi jogon írod le a vasamat nyilvános fórumban, nem is ismered!! Ez méltatlan volt részedről! Láccik mostanában sokat engedsz meg magadnak, elszaladt alattad a ló! Ezekeért a hsz-kért kár!
Szégyelld magad komám!!!!
Kevesen öltek bele a vasukba 900-k t 3 ,5 év alatt, kevesen! Én ebből 600K t a vasra fordítottam!
Már majdnem minden uj benne!!! De tudod mit: ez ugyse tartozik rád meg z Amorera!!!
Szégyelld magad!
Én meg ezt írtam neki:
Üdv!
Mert ugye köszönéssel illik indítani!
A motor generál amit te magad mondasz annak, és szintén a te elmondásod alapján csak egy gyűrűzés volt!!!
Te átvágod a leendő tulajt avval, hogy a motor felújított!!
Szóval egy motor akkor van felújítva ha felfúrták, új dugok kerültek bele, a hengerfejet felújították stb stb!!!!!
Szerinted ez korrekt leírás hogy felújított a motor??
Te magad írtad az amorén hogy továbbra is eszi az olajat!!!!!!!
Aztán megbizhatattlan az autód! Ezt szintén te írtad!!!
Azért vettél egy másikat mert ez már megbízhatattlan és szükséged volt egy megbízhatóra!!
Szóval ilyeneket irkálsz az Amoréra ill írtál mikor itt voltál.
És utána te vagy megsértődve ha az elmondásod alapján leírom azt amit gondolok!!
Ne haragudj de én nem fogom az egekbe emelni, főleg ha a gazdája lehúzza a saját kocsiját!
Aztán ha olyan jó lett volna akkor nem akarnád eladni!
Ha egy patent kocsid lenne én is azt írnám!
És ha már itt tartunk sok érte amit kérsz.
De legyen szerencséd hozzá!!!
Ja és elírtad a fogyit mert 8,5 írtál a 6 literek helyett :-)
Szóval nem szégyenlem magam, inkább te szégyeld amiért felújított motorként tünteted fel a meggyürüzött motort, ami eszi az olajat!
Üdv perdix koma! :-)
Zárszóként.
Lehet duzzogni senki nem tiltja.
A 155-ről bármiféle infó perdixtől van.
És igenis genyóság felújitott motorként feltünteni a gyürüzött mocit.....stb stb..
Hari07-10-2007 16:53:08 // 40201
......aha .....csak az nem klimás! Csak digit .
SD07-10-2007 10:25:08 // 40199
Az van? most? Mer Krizsán úrnak írok kilóméteres levelekete, hogy nehog ekhiggyemán hogy a suzuki a miautónk:) Rövid világgazdasági elemzés két kötetben:D
András bácsi07-10-2007 10:18:10 // 40198
Nem. :)
Mé nem nézed a F-1-et???
Mé nem nézed a F-1-et???
SD07-10-2007 08:30:27 // 40196
Miért? Sokat mondtam? Jó lehet az alufelni miatt többet:) De alapvetően ha a kasztni elemek nem használhatóak akkor azért necces nem?
norbee06-10-2007 23:18:46 // 40195
Ez újdonság? :)
András bácsi06-10-2007 16:55:28 // 40194
Hát te hülye vagy. :)
SD06-10-2007 14:15:25 // 40192
Ez is amore-s:) De be van szarva a turboja:( nekem is tecc semmi cicatuning csak a natúr gyönyör:) Csak hátt ez is sokat kér szeretetből:)
Buksi06-10-2007 11:19:19 // 40191
Találtam a használtautón 4 db Q4-et, abból három az Amorés kollegáké! :-)
Ez az egy nem ismerős! De azért elfogadnám, csak az a csúnya antenna ne lenne! :-(
Ez az egy nem ismerős! De azért elfogadnám, csak az a csúnya antenna ne lenne! :-(
Buksi06-10-2007 10:57:09 // 40190
Elszedi az összes lóvémat! :-( :-DDDD
SD06-10-2007 10:42:23 // 40189
Hónap eleje van még, garázdálkodik az asszonyod? :D
Buksi06-10-2007 10:20:22 // 40188
Jó lenne, ha lenne 60-am! :-))))
SD06-10-2007 10:10:37 // 40187
Ezért megér vagy 60-at:)
Tentacle06-10-2007 09:29:45 // 40186
De van benne klimapanel, KILINCS!, motor ...
SD06-10-2007 08:46:38 // 40185
Törött szélvédő, rozsdás kasztni elemek... sok:(
De én is néztem:)
De én is néztem:)
Buksi06-10-2007 08:44:14 // 40184
Vazem ez ugyanolyan, mint az enyém! :-O
Bárcsak lenne 130 ezrem! :-/
Bárcsak lenne 130 ezrem! :-/
Tentacle06-10-2007 08:22:38 // 40182
Bontosok, ezt nezzetek:
Alfa 155 2.0 TS '93 - 130k

Alfa 155 2.0 TS '93 - 130k

Buksi06-10-2007 07:25:48 // 40181
Jó reggelt! :-)
Buksi06-10-2007 07:25:20 // 40180
Reménykedem benne, hogy nem! ;-))))))))
Buksi06-10-2007 07:24:45 // 40179
Hát nem is szabad! :-)
norbee05-10-2007 23:01:04 // 40178
Perdix! Ezt most nem értettem. :)
norbee05-10-2007 22:46:46 // 40177
Ne dicsérd, még előkaparja... :)))
norbee05-10-2007 22:40:59 // 40176
Hűűű mi volt itt pár óra alatt. Pedig perdix gyött volna még egy fogoly perkeltel nekem. :)
SD05-10-2007 21:39:17 // 40174
Azért az nem csak a piroskát nem akarom rongálni fölöslegesen:)
Buksi05-10-2007 21:39:00 // 40173
Benned egy költő veszett el, de jó mélyen! :-DDD
Buksi05-10-2007 21:38:27 // 40172
Értettem én, csak gondoltam figyelmeztetlek! De akkor most már teljesen megnyugodtam, hogy benőtt a fejed lágya! :-)))))))
SD05-10-2007 21:11:43 // 40171
Úgy játszok a lélek húrjain mint a az őszi szellő, a fáradt a lepihenni készülő természet gyönyörű kebelén, alkonyat tájt :D:D:D:P
SD05-10-2007 21:08:32 // 40170
Nem őrült csapatásra gondolok:) Az most egy jó darabig még nem aktuális:) Arra várni kell, még:) A legutóbbi eset megértette velem hogy ez az egy alfám van és ha eéjátszom nehezen lesz másik. :)
Agy most minden más viszont attól még alfázás:)
Agy most minden más viszont attól még alfázás:)
Buksi05-10-2007 21:03:58 // 40169
A vége az nagyon szívbemarkoló! :-)))))
Buksi05-10-2007 21:00:17 // 40168
De csak óvatosan Alfázz, nehogy megint a szalagkorlát fogjon meg! :-)))))))
SD05-10-2007 20:21:24 // 40167
Válaszom perdixnek, amit küldtem e-mailben. Mert rosszallását fejezte ki és hogy csalódott bennem mert az autója alapján ítélek meg embereket stb.
Szia Perdix!
Örülök hogy sikeresen elkelt a vasad:) És egyben nagyon sajnálom hogy ilyen szájízzel búcsúzol a márkától:( Mint láttad én nem fikáztalak, se az autód, bár tudható hogy amit te adtál a vasnak az nem hétköznapi igénybevétel, ha csak a fele igaz is.
És hogy autó alapján ítélnék meg embert ez részbem igaz, hiszen a lehetőség mindenki előtt nyitva áll. Olyan autót vesz amilyet akar, vagy amit úgy gondol hogy megengedhet magának, hitellel a legtöbb autó ma megvehető. De az is igaz hogy alőbb utóbb alakítja a személyiségét. Ezt magamon vettem észre... Mert egy skoda 120 és családi passat után ültam át a 155-be, és alapvetően megváltozott az autókhoz való hozzá állásom... És ezzel alakította a személyiségemet is. Mint ahogy az autóhoz tartozó közösség is alakítja folyamatosan, rossz és jó irányban is, mint minden közösség.
Tehát igen változol az autód váltása miatt, mert az hogy meghoztad a döntést, hogy ilyen autóba ülsz már alapvetően más beállítotság mint amit a legtöbb alfás magáénak tekint.
És akkor vegyük ezt végeredménynek, mert ezek után nemhiszem hogy valaha alfát akarnál, ezek szerint szuzukis lettél... És sajnos meg kell hogy mondjam én is csalódtam benned, mert nagy hangal hirdetted az alfa=isten mígnem egy szépnapon lecseréled... Nem mindtha nem történhetne ez meg bárkivel, de ahogyan ez történt, az azt bizonyítja, hogy annyi volt igaz az alfa rajongásból is amennyire, most az ellenkezőjét érzed... Mert ugye tudnál egy csomó érvet ami miatt nem cserélnéd vissza a 155-re a kis fehér ördögöt? Na látod akkor mégsem az a kilendíthetetlen alfaimmádó vagy akinek eddig mutattad magad. Tehát te vertél át minket, és ne csodálkozz hogyha erre egyesek nem jóindulattal reagálnak... Én egésszen idáig azt kerestem elemeztem magamban vajon mi vehetett rá egy ilyen cserére, és megértelek. Kell egy autó, télen nyáron, hóban fagyban amibe beleülhetsz és elviheted vele a családod. Erre nem az alfa a leg ideálisabb ezt aláírom. Csak azt sajnálom hogy mért kell így távoznod.. Kicsit kellett volna ügyesebben mendzselni ezt az ügyet és senki vagy kevesebben bántottak volna. De nem te felraktad az oldaladra, hírdetted micsoda masina...
De mind1 mindenki hibázhat, és én is ugyan így rosszúl érezném magam ha ennyi bántást kapnék... De inkább gondold végig, mi az ami neked fontos, próbáld azt elérni a többi lényegtelen.
Legyetek boldogok és vigyázzatok magatokra:)
Szia Perdix!
Örülök hogy sikeresen elkelt a vasad:) És egyben nagyon sajnálom hogy ilyen szájízzel búcsúzol a márkától:( Mint láttad én nem fikáztalak, se az autód, bár tudható hogy amit te adtál a vasnak az nem hétköznapi igénybevétel, ha csak a fele igaz is.
És hogy autó alapján ítélnék meg embert ez részbem igaz, hiszen a lehetőség mindenki előtt nyitva áll. Olyan autót vesz amilyet akar, vagy amit úgy gondol hogy megengedhet magának, hitellel a legtöbb autó ma megvehető. De az is igaz hogy alőbb utóbb alakítja a személyiségét. Ezt magamon vettem észre... Mert egy skoda 120 és családi passat után ültam át a 155-be, és alapvetően megváltozott az autókhoz való hozzá állásom... És ezzel alakította a személyiségemet is. Mint ahogy az autóhoz tartozó közösség is alakítja folyamatosan, rossz és jó irányban is, mint minden közösség.
Tehát igen változol az autód váltása miatt, mert az hogy meghoztad a döntést, hogy ilyen autóba ülsz már alapvetően más beállítotság mint amit a legtöbb alfás magáénak tekint.
És akkor vegyük ezt végeredménynek, mert ezek után nemhiszem hogy valaha alfát akarnál, ezek szerint szuzukis lettél... És sajnos meg kell hogy mondjam én is csalódtam benned, mert nagy hangal hirdetted az alfa=isten mígnem egy szépnapon lecseréled... Nem mindtha nem történhetne ez meg bárkivel, de ahogyan ez történt, az azt bizonyítja, hogy annyi volt igaz az alfa rajongásból is amennyire, most az ellenkezőjét érzed... Mert ugye tudnál egy csomó érvet ami miatt nem cserélnéd vissza a 155-re a kis fehér ördögöt? Na látod akkor mégsem az a kilendíthetetlen alfaimmádó vagy akinek eddig mutattad magad. Tehát te vertél át minket, és ne csodálkozz hogyha erre egyesek nem jóindulattal reagálnak... Én egésszen idáig azt kerestem elemeztem magamban vajon mi vehetett rá egy ilyen cserére, és megértelek. Kell egy autó, télen nyáron, hóban fagyban amibe beleülhetsz és elviheted vele a családod. Erre nem az alfa a leg ideálisabb ezt aláírom. Csak azt sajnálom hogy mért kell így távoznod.. Kicsit kellett volna ügyesebben mendzselni ezt az ügyet és senki vagy kevesebben bántottak volna. De nem te felraktad az oldaladra, hírdetted micsoda masina...
De mind1 mindenki hibázhat, és én is ugyan így rosszúl érezném magam ha ennyi bántást kapnék... De inkább gondold végig, mi az ami neked fontos, próbáld azt elérni a többi lényegtelen.
Legyetek boldogok és vigyázzatok magatokra:)
SD05-10-2007 20:15:42 // 40166
Perdix lelke itt van közöttünk:)
Azt üzeni élete legjobb döntése volt a swift.
Ámen. Legyen boldog vele.
Amúgy eladta az autóját, egy Női tulajnak. Kiváncsian várjuk a fejleményeket.
És azt kéri ne fikázzam a swiftjét... Jó nekem ugyan nem is áll semmiből, ezt még teljesíthetem közös alfás emlékeink okán.
Na azthiszem hétvégén kicsit Alfázok:))) Ennyit csak megérdmlek egy jó zh után:)))
Azt üzeni élete legjobb döntése volt a swift.
Ámen. Legyen boldog vele.
Amúgy eladta az autóját, egy Női tulajnak. Kiváncsian várjuk a fejleményeket.
És azt kéri ne fikázzam a swiftjét... Jó nekem ugyan nem is áll semmiből, ezt még teljesíthetem közös alfás emlékeink okán.
Na azthiszem hétvégén kicsit Alfázok:))) Ennyit csak megérdmlek egy jó zh után:)))
András bácsi05-10-2007 20:10:47 // 40165
Kár. De majd lesz másik.
Otto05-10-2007 20:09:20 // 40164
Leszedték a gépet az autoscoutról is!:(
András bácsi05-10-2007 20:05:02 // 40163
Áhhh, elkezdett esni az eső. Mindkét gép tele. :)
András bácsi05-10-2007 20:04:32 // 40162
Nem, azért írtam, mert egy emailben - ugyan nem tőlem - de azt kérdezi, hogy milyen jogon fikáztam le a gépét.
Buksi05-10-2007 19:44:15 // 40160
Reméljük elolvassa! ;-)
Otto05-10-2007 19:41:48 // 40158
Sikerült kipakolni?Mindennek van helye?
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
564
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?