Lö tihanyi kiruccanás:)
Fogyaasztási adatok: a 17éves 230e-et futott kétliteres, 130-150 beérte 7.7L (M7-7) :) Szerintem rendjén való, és vót 7es bimmer meg Q7:))) meglepődés:)
De amikor a ladaszamár utánnam ered én megyek mittom konstans 135-el, az meg "Anyukám nézd hogy meg a gép, megez hűde nagyon megy, figyeld minnyá megelőzzük az alfát, látod ez is piros az is, ez is szögletes az is"
Hát ja:D Csak ez úgy néz ki hogy én battyogok félgőzön, az meg 4-esben a gép utolsókat rúgja üvöltő motorral, én meg csak azért sem megyek gyorsabban ez megöttem 100m-el, folyamatosan a belső sávban, állandóan toporzékol mögötte valami germán vas:D:D:D Én meg kényelmesen elől, ha látom letolták kicsit odalépek, mire mögém ér a germán kényelmesen kisorolok:D Az meg lélekszakadva, anyukám minnyáutólérjók, aztán majd generáloztatunk:D:D:D Najó:D:D:D Ki is állt motort hűteni pár km múlva...:D Másik kedvencem a stift papival, mikor előzöm megyünk 130-al, mire megelőzöm én már 160-al ő 150-el:D:D:D és látom kapaszkodik a kormányba, gúvad a szeme:D:D:D az ilyeneket szeretem, jó kis harciszellem:D:D:D Csakazért is elvettgázzal gurulok el mellettük:D
Viszont felfedezni vélem azt a fajta nyugati mentalitással megáldott autóst aki nem azalapján ítél hogy milyen autóban ülök, piros, kék, ződ... hanem hogy hogy viselkedek, tehát simán nyugodtan követ, vagy én követem.. Az ilyeneket szeretem, ha pont ugyan annyival akarunk menni miért ne? és ha kettővel megelőzöm, és az félóráig tart az sem bántja. az ilyet kamázom:))) normális ember! egyre több ilyen van, csak lesz ebből az országból valami:)))
Másrészrül azért ha már egy ladaszamár eltéveszti a házszámot azért csak múlik az idő, és hába az egyik technika a másik meg kőbalta... meg nyilván az ember sem benne egy esztéta:D de akkor is. Persze ez nem akadályoz meg abban hogy bármekkora böhönc übervágent megfingassak, ha okot ad rá:D
Éljen soká piroska!!!
Képek:

a másik szarolasz a szomszédból:D

dejól néz ki ez a kisfiát:)

ürgeles, tehén, belsőtó, gyík
Egyéb irtánt kiszámoltam pár dolgot a jakuzziban:D:D
Ha ilyen helyen laknék 10 évet, az kerülne annyiba mint egy normális ház... hümm az sok pénz...
Másik: a tüzijáték 100milla, az egy embernek mondjuk 50 évi munka, tehát egy családnak sem képes megoldani az életét.
Viszont ha vesszük azt hogy mondjuk a magyar gazdaságból hiányzik 1000 milliárd akkor ha picit számolunk ezen a szinvonalon 10.000 ember élete megoldható vele...
És ha vesszük azt hogy ezt kb. 100 ember lopta el az elmúlt pár évben, így kiszámolva nekik 50 évre havi 200milliós fizetés jön ki...
Tehát mit virnyákolnak itt a tüzijátékon? Csak az a 100 főfax adja oda egyhavi lopadékát... és nem lesz semmi gond..
No kellemes vasárnapot:)