Ez a kocsi egy köcsög kurva!! :S
Ma kicseréltem a kuplung munkahenger. Egyszerűbben ment mint gondoltam, egyedül a zégergyűrűvel és a légtelenítéssel vacakoltam kicsit. Képek alant.
Még rendezgettem a vezetékeket, némi szigetelést cseréltem és festegettem a randa részeket.
De ami utána jött!! Kicseréltem a vízhőfok jeladót. Na akkor indítsunk. Be is indult, de hallottam hogy csattan az egyik szerszám leesett az elejéről amit véletlen ott hagytam. Nem szeretem az ilyet, gyorsan le is állítottam a motort. Előrementem, elpakoltam.
Utána nem indult. És nem és nem.
Nézem benzin van, nem is akármennyi, ugyanis az egyik injektonál folyik ki.. Forgatom, látom kikandikált az O gyűrű. Faxa, kocsi ma már biztos nem lesz. Teszek egy bátortalan kísérletet a szomszéd műhelyben, adott ugyan egy dobozzal, de sajnos egyik sem volt méret..
Vissza az indítgatáshoz, bika rá, és nyomás. Semmi, semmi, semmi.. Néha mintha el-el kapná, ezért feltételezem hogy van gyújtás, üzemanyag meg minden. De akkor sem indul be. Eszembe jutott esetleg megszívta magát? Rossz volt nagyon a jeladó, folyamatosan sokat kapott benyából.
Így otthagytam pár órára, most az előbb visszamentem, hátha, de csak
durrant egyet és utána semmi jele annak higy indulni akarna, csak az önindító teker rendületlenül..
Nem tom mi a qva anyja lehet.. Holnapra is megvan a program az biztos.. :S