Hällö!
Nekem igazán 140-160 között nem látszik annyira, dehát nem köll annyira sokkal menni éjszakába' benne! :D
Ami fura, hogy én azt se tudtam, hogy van övbecsatolást jelző piktogram, amíg valakién nem láttam, aztán megfelelő fényviszonyok mellett észrevettem, hogy nekem is van.
Csak még sose világított.
HIÁNYZIK AZ AUTÓM!! :(
Kb egy hónapja vagyok tőle távol... De ez borzasztó. Egy új egyhat szívó fókuszt vezetek nagyritkán, jó ballonos gumikkal, hát... Jónak éppen nem nevezném :D Viszont a kormányzása egész élénk, fékek vannak rajta és ha eltekintünk attól, hogy egy ezeréves kis pattanásból ültem át, még a futóműve sem vészes, kifelé a Mondeo kombié inkább hasonlított tengeribetegségre... :D
Viszont: Koper dugig van Alfákkal. Rengeteg a 159 (egyik tengerparti futásom alkalmával valami szombat délelőtt fél óra alatt ugyanabba az irányba 5 fekete sedan ment... persze nem egymás után), brutál sok 156 SW van, 147-esekkel leginkább csajokat látni...
Viszont eddig egyetlen egy 155-öt láttam, széleskasztnis 1.7 volt, szóval legalább érdekes, csak roppantul le volt fingva szegény.
145-ből 2-t látni a városban általában, 146-ot még egyáltalán nem vettem észre, viszont láttam egy gyönyörű, tip-top 90-est piros színben, gyári picike 14-es felnikkel, nagyjából oldtimer állapotban, és egy még talán annál is szebb fehér Alfettát.
Ja, hogy senki se kérdezte ezt? :DDD
Azt se kérdezte senki, hogy milyen a tenger? Na akkor elmondom: Hát, azért nem annyira meleg. Mikor kiérkeztünk, azt mondtam, hogy simán lehetett úszkálni benne fél órát, de pl tegnap éjszaka már kifejezetten 3 centi hideg volt...
Viszont a 25 fok, napsütés, tengerpart, pálmafák elég jó környezetet biztosítanak ahhoz, hogy azért kellemesen érezzem magam. És december legelején megyek haza, addigra elvileg ropogós lesz az 55-ön a műszaki, a bal hátsó csúnyaság ki lesz lakatolva és a hátsó fék is ráncba lesz szedve.
Ha még valaki eljutott idáig az olvasásban, kérem válaszoljon: Ér valamit a fékerőelosztó felújítókészlet, vagy inkább jobb kibaszni az útból a fékerőelosztót? A féknyergek nyilván megkapják a felújítókészletet (ha már lemaradtam a GTV nyergekről megen...) meg egy garnitúra új betétet meg új fékcsöveket, de a fékerőelosztóval nem tudom, hogy érdemes-e szórakozni. Marklar, neked nincsen jó állapotú működő? A feléért? :D
Végezetül egy kép:

Igen. Az anyámat. Azt. :D