Forum >> Alfasud-33
pb_06-08-2007 08:41:53 // 32771
Ok amit leírtál, vagyis nem ok. Csak 1 kérésem lenne ezzel kapcsolatban, ha lehet ez a topik ne változzon csatatérré. Köszönöm.
pb_06-08-2007 08:24:28 // 32770
Célszerű számlapot cserélni, de amúgy jó lesz.
306-08-2007 08:22:23 // 32769
ON
Szép jó reggelt mindenkinek!
Olvassa el ország világ milyen ember is Lee75!!!!
Ez most nem esti mese hanem a valóság, és az igazság!
Norbi!
Irogassál már másnak, kopj már le rólunk! Fenyegetés? Á te azt sem tudod mi az, amit írtam sajnos tények! És ezt Te nagyon jól tudod! Majd elintézi már helyettem a szemétségedet egy cég, és Én tovább nem foglalkozom veled, csupán egy két aprósággal!
Pl: össze vissza hazudtál valami lakás vásárlásról?
Apádat lehordtad a sárgaföldig,amit persze meg is fog tudni, mivel Őt is átvered!Mindenkitől kölcsön kéregetsz és nem adod vissza, a volt feleséged megfontolt, tudja kire és mikor bízza a gyermeket, lám-lám egy két dolog amit még el kell intéznem!
A Martyékra mit is mondtál? Kértél kölcsön de a laptopodat elkérték cserébe és hát ezért kell pénzt szerezned, hogy vissza kapd!
Neked mindig mindenkitől pénzt kell szerezned! Aztán elfelejted vissza adni!
Mi is van az albérlettel? Ja igen nem fizetted már legalább a főbérlőt is hülyére vetted? Hogy is vagy apáddal: ahh ilyen szemetek olyan szemetek az új feleséggel!
És még Te mered mondani, hogy Én hazudok!
Ne izgulj, ne játszd meg magad tovább,ha most nem is de nem soká senki nem fog szóba állni veled, mert ezt már nagyon sok Alfással megcsináltad!
Mit mondtál a Dcs-re: Mekkora szemetek-mit csináltak-milyen drágák-átvertek minket-majd Te intézgetsz!
LEHET HOGY DRÁGA VOLT DE AZ AUTÓT ÜZEMKÉPESEN KAPTUK VISSZA!
Nem úgy mint Tőletek két hengerrel! Folytassam? Mit is mondtál a Martyra és a férjére: Nem szimpatikus, nem csíped,azért mert kölcsön kértél Tőlük és milyen szemetek mert zálogba kérték a gépedet, Ők legalább okosak voltak!
Mire kevered a szart Norbi? Ezekre, hogy egy kétszínű, össze vissza beszélő alak vagy?! Én járatom le magam? Tudod mit nem baj ha bárki is így gondolja de Én becsületes vagyok mindenkivel szemben és az is maradok,nem úgy mint Te!
Nem síránkozok senkinek jajj nincs pénzem, tudsz adni mert az apám meg a felesége milyen szemét és nem adnak nekem,persze, hogy nem adnak mert már tudják milyen vagy! Ugye Norbi? Hányszor is aludtál nálunk? Mennyit tankolgattunk neked? Mennyi pénzt is kaptál? Mennyit is kéregettél Tőlünk összesen? És ezek után van pofád ezt csinálni?! És figyelj csak aki nekünk segített bármilyen formában,mindenki vissza is kapja az általa adott segítséget, amilyen formában adta, vagy ahogy kéri!
A Marty nagy szívét pedig egyenesen undorító ahogy kihasználod és utánna elhordod mindennek, sopánkodsz, milyen lelkis vagy! Te azt sem tudod mi az, hogy lelkiismeret!Tisztességtelen az Te vagy és nagyon szégyeld magad, azért, amiért ilyen módon próbálsz pénzhez jutni! Siránkozol mindenkinek, holott igazából nem igaz amit mondassz, és még van aki elhiszi! Én nem sajnáltatom magam, csupán Ti totál tönkre tettétek az autónkat mivel nem értettetek hozzá! Ha átvernek azt nem tűröm el, mivel sokat dolgozunk és nem azért, hogy kidobáljuk az ablakon a pénzt!
Te az Apád az állítólagos lakatos pedig nagyon átvertetek!
Ja igen a fényezése az autónak? Csupán jön le róla a festék!
Ennyit a Te/Ti hozzáértésetekről!
Tessék a híres lista Lee75 szerint a kárunkra:
A javítási idő HÁROM HÉT volt!
Hűtő+ ventillátor / használt/ 14000 Ft
Ékszíj: 10000Ft
Vízpumpa:7000 Ft
Lakatos munka: 15000 Ft / ???/ kipp-kopp kész a kocsi! / összebarmolva/ lökhárító ez sem sikerült! Közölték jó ez így, csupán az egyik oldal szoros a másikon két cm-es luk/
Fényezés: 45000 Ft / hopp-hopp foltos, és jön le a festék / összebarmolva/ motorháztető, azt sem sikerült beállítani, sőt vissza rakták törve/
Állítólagos motor javítás: 70000 Ft Huzatópad? Szegény autó azt sem tudja hogy néz ki, ugyanis nem ért oda/ gépműhelybe is járt az autó csak túl messze volt, és ezt sem látta, szegény/ megrepedt a hengerfej, hm. azt, hogy csinálta? Jobb oldal ajtó csere: csupán beázik az autó mivel az sem sikerült! Megmondtuk Lee-nek ha a motornak baja van akkor van akihez eltudjuk vinni és azt a részét megcsinálja, Ő bizonygatta, hogy nem kell Ők értenek hozzá! Ez a hatalmas hozzá értés úgy alakult, hogy az autót úgy adta vissza, hogy három henger ment, kerregett-kattogott, és azt mondta járjunk így vele egy hétig és ha még mindig ez a hang van akkor majd Ő rá néz! / Rá nézni? Én is rá tudok csak nem értek hozzá, és amihez az ember nem ért azt, meg is mondja becsületesen, te figyelj pajtás valami nem kóser!/ Ez sem így történt! A három hengerrel járó boxer motor miután éjszaka vissza kaptuk, másnap mentünk vele 40 km-t, tudtuk és hallottuk, hogy nem jó, és valami nagy gáz van! Szóltunk érte és a válasz az volt, hogy még be kell járódnia a motornak!
Elvittük szakemberhez aki szőrnyűlködve közölte a tényeket a motor kuka és csak két henger megy a harmadikban pedig a nyomás 2bar! / meg lehetett volna csinálni csak éppen nem érte meg anyagilag ezért inkább a jobb megoldást választottuk/
Ezekután az autón motort cseréltek három nap alatt ami most tökéletes, de még a lakatos munka, és atöbbi ami rosszul lett össze rakva még hátra van!
Nem sokára az is meg lesz!
Lee75 nek köszönhetően a számára tökéletes javítás nekünk 160000 +60000 Ft azaz 220 000 Ft-ba került!!!
És az autót össze volt barmolva adta vissza, azaz nagyobb kárt csináltak mint hasznot!
Jáger Andrea
OFF
OFF
Szép jó reggelt mindenkinek!
Olvassa el ország világ milyen ember is Lee75!!!!
Ez most nem esti mese hanem a valóság, és az igazság!
Norbi!
Irogassál már másnak, kopj már le rólunk! Fenyegetés? Á te azt sem tudod mi az, amit írtam sajnos tények! És ezt Te nagyon jól tudod! Majd elintézi már helyettem a szemétségedet egy cég, és Én tovább nem foglalkozom veled, csupán egy két aprósággal!
Pl: össze vissza hazudtál valami lakás vásárlásról?
Apádat lehordtad a sárgaföldig,amit persze meg is fog tudni, mivel Őt is átvered!Mindenkitől kölcsön kéregetsz és nem adod vissza, a volt feleséged megfontolt, tudja kire és mikor bízza a gyermeket, lám-lám egy két dolog amit még el kell intéznem!
A Martyékra mit is mondtál? Kértél kölcsön de a laptopodat elkérték cserébe és hát ezért kell pénzt szerezned, hogy vissza kapd!
Neked mindig mindenkitől pénzt kell szerezned! Aztán elfelejted vissza adni!
Mi is van az albérlettel? Ja igen nem fizetted már legalább a főbérlőt is hülyére vetted? Hogy is vagy apáddal: ahh ilyen szemetek olyan szemetek az új feleséggel!
És még Te mered mondani, hogy Én hazudok!
Ne izgulj, ne játszd meg magad tovább,ha most nem is de nem soká senki nem fog szóba állni veled, mert ezt már nagyon sok Alfással megcsináltad!
Mit mondtál a Dcs-re: Mekkora szemetek-mit csináltak-milyen drágák-átvertek minket-majd Te intézgetsz!
LEHET HOGY DRÁGA VOLT DE AZ AUTÓT ÜZEMKÉPESEN KAPTUK VISSZA!
Nem úgy mint Tőletek két hengerrel! Folytassam? Mit is mondtál a Martyra és a férjére: Nem szimpatikus, nem csíped,azért mert kölcsön kértél Tőlük és milyen szemetek mert zálogba kérték a gépedet, Ők legalább okosak voltak!
Mire kevered a szart Norbi? Ezekre, hogy egy kétszínű, össze vissza beszélő alak vagy?! Én járatom le magam? Tudod mit nem baj ha bárki is így gondolja de Én becsületes vagyok mindenkivel szemben és az is maradok,nem úgy mint Te!
Nem síránkozok senkinek jajj nincs pénzem, tudsz adni mert az apám meg a felesége milyen szemét és nem adnak nekem,persze, hogy nem adnak mert már tudják milyen vagy! Ugye Norbi? Hányszor is aludtál nálunk? Mennyit tankolgattunk neked? Mennyi pénzt is kaptál? Mennyit is kéregettél Tőlünk összesen? És ezek után van pofád ezt csinálni?! És figyelj csak aki nekünk segített bármilyen formában,mindenki vissza is kapja az általa adott segítséget, amilyen formában adta, vagy ahogy kéri!
A Marty nagy szívét pedig egyenesen undorító ahogy kihasználod és utánna elhordod mindennek, sopánkodsz, milyen lelkis vagy! Te azt sem tudod mi az, hogy lelkiismeret!Tisztességtelen az Te vagy és nagyon szégyeld magad, azért, amiért ilyen módon próbálsz pénzhez jutni! Siránkozol mindenkinek, holott igazából nem igaz amit mondassz, és még van aki elhiszi! Én nem sajnáltatom magam, csupán Ti totál tönkre tettétek az autónkat mivel nem értettetek hozzá! Ha átvernek azt nem tűröm el, mivel sokat dolgozunk és nem azért, hogy kidobáljuk az ablakon a pénzt!
Te az Apád az állítólagos lakatos pedig nagyon átvertetek!
Ja igen a fényezése az autónak? Csupán jön le róla a festék!
Ennyit a Te/Ti hozzáértésetekről!
Tessék a híres lista Lee75 szerint a kárunkra:
A javítási idő HÁROM HÉT volt!
Hűtő+ ventillátor / használt/ 14000 Ft
Ékszíj: 10000Ft
Vízpumpa:7000 Ft
Lakatos munka: 15000 Ft / ???/ kipp-kopp kész a kocsi! / összebarmolva/ lökhárító ez sem sikerült! Közölték jó ez így, csupán az egyik oldal szoros a másikon két cm-es luk/
Fényezés: 45000 Ft / hopp-hopp foltos, és jön le a festék / összebarmolva/ motorháztető, azt sem sikerült beállítani, sőt vissza rakták törve/
Állítólagos motor javítás: 70000 Ft Huzatópad? Szegény autó azt sem tudja hogy néz ki, ugyanis nem ért oda/ gépműhelybe is járt az autó csak túl messze volt, és ezt sem látta, szegény/ megrepedt a hengerfej, hm. azt, hogy csinálta? Jobb oldal ajtó csere: csupán beázik az autó mivel az sem sikerült! Megmondtuk Lee-nek ha a motornak baja van akkor van akihez eltudjuk vinni és azt a részét megcsinálja, Ő bizonygatta, hogy nem kell Ők értenek hozzá! Ez a hatalmas hozzá értés úgy alakult, hogy az autót úgy adta vissza, hogy három henger ment, kerregett-kattogott, és azt mondta járjunk így vele egy hétig és ha még mindig ez a hang van akkor majd Ő rá néz! / Rá nézni? Én is rá tudok csak nem értek hozzá, és amihez az ember nem ért azt, meg is mondja becsületesen, te figyelj pajtás valami nem kóser!/ Ez sem így történt! A három hengerrel járó boxer motor miután éjszaka vissza kaptuk, másnap mentünk vele 40 km-t, tudtuk és hallottuk, hogy nem jó, és valami nagy gáz van! Szóltunk érte és a válasz az volt, hogy még be kell járódnia a motornak!
Elvittük szakemberhez aki szőrnyűlködve közölte a tényeket a motor kuka és csak két henger megy a harmadikban pedig a nyomás 2bar! / meg lehetett volna csinálni csak éppen nem érte meg anyagilag ezért inkább a jobb megoldást választottuk/
Ezekután az autón motort cseréltek három nap alatt ami most tökéletes, de még a lakatos munka, és atöbbi ami rosszul lett össze rakva még hátra van!
Nem sokára az is meg lesz!
Lee75 nek köszönhetően a számára tökéletes javítás nekünk 160000 +60000 Ft azaz 220 000 Ft-ba került!!!
És az autót össze volt barmolva adta vissza, azaz nagyobb kárt csináltak mint hasznot!
Jáger Andrea
OFF
OFF
kando.06-08-2007 07:40:08 // 32768
A km óra jó bele, persze ha kap jelet.
A jeladó is szerintem, elvégre az csak egy kis tekercs, ami a pulzákat adja a váltó felől :)
A jeladó is szerintem, elvégre az csak egy kis tekercs, ami a pulzákat adja a váltó felől :)
BuBu.05-08-2007 21:47:57 // 32767
1,7 ie boxeré nem ugyanaz???
mert ha igen akkor szombaton lessz
mert ha igen akkor szombaton lessz
Laci 146 1.9 jtd05-08-2007 21:16:30 // 32766
Sziasztok4
Hálaisten meg van a műszaki úgy, hogy teljes gőzzel megy a verda.
De van egykis gond esetleg nem tud valaki jeladot és kilométer órát egben,párban tádé hez?
Hálaisten meg van a műszaki úgy, hogy teljes gőzzel megy a verda.
De van egykis gond esetleg nem tud valaki jeladot és kilométer órát egben,párban tádé hez?
pb_03-08-2007 23:50:10 // 32765
Tulképp bármi lehet. Szikra van rendes? Sárga injektort tegyél bele.
BuBu.03-08-2007 22:50:53 // 32764
nekem az elözö alfámon azzal lett megjavitva két helyen elszakadt a szál után a jó volt mig egyszer asszony meg nem pucolta az üvegeket akkor ujra bekentem és ismét müködött
Kisvuk03-08-2007 21:27:53 // 32763
S ,ha nem spriccel akkor még mindig lehet electronika + injektor is nem ???
Az 1,5 és az 1,7 injektora egyformák ???
Cserélhetőek ?
Az 1,5 és az 1,7 injektora egyformák ???
Cserélhetőek ?
pb_03-08-2007 21:16:11 // 32762
Emeled ki az injektort, 1xre 2-t(vagyis csak az 1ik oldalt), aztán indíts, utána nézd +, hogy permetezte-e a benzint a hfejre.
Kisvuk03-08-2007 21:04:44 // 32760
Sziasztok !
Sürgös segítségre lenne szükségem !
Nem megy benzinen az autóm, az injektornak adhatok-e direkt 12v-ot ,hogy kiprobáljam jó -e ??? Benzin van rendesen nyomással mégsem kerül a hengertérbe !
Várom gyors válaszaitokat !
/ Kedden németbe kell mennem nem volna baj,ha menne benzinen is.
Esetle valaki tudja honnan lehet letölteni német o-i gázkutak listáját ?
Sürgös segítségre lenne szükségem !
Nem megy benzinen az autóm, az injektornak adhatok-e direkt 12v-ot ,hogy kiprobáljam jó -e ??? Benzin van rendesen nyomással mégsem kerül a hengertérbe !
Várom gyors válaszaitokat !
/ Kedden németbe kell mennem nem volna baj,ha menne benzinen is.
Esetle valaki tudja honnan lehet letölteni német o-i gázkutak listáját ?
BuBu.03-08-2007 18:31:32 // 32759
ha esetleg mostanáűban vettél pc t akkor adtak a proci hütöhöz egy kis tubus ezüstös pasztát tökéletessen megteszi a fütöszál kijavitásához
pedrito03-08-2007 09:36:32 // 32758
Adok-veszekben jó kis 33 SW eladó! :-)))
GT Ɨ|ѯ03-08-2007 08:54:21 // 32757
Ott voltunk,igen:-)
nem is akartam morcosat:-)))
nem is akartam morcosat:-)))
pb_03-08-2007 08:11:51 // 32756
Bemész 1 autósboltba, és rákérdezel.)
Szilárd halmazállapotú anyag, hogy pontosan miből van, azt nem tudom.
Szilárd halmazállapotú anyag, hogy pontosan miből van, azt nem tudom.
kando.03-08-2007 08:05:37 // 32755
Kicsit gyanús nekem, hogy ezt minden utcasarkon árulnák, de lehet..
Ez folyadék vagy fóli, vagy mi ?
Ez folyadék vagy fóli, vagy mi ?
pb_03-08-2007 08:02:26 // 32754
Autósbolt, benzinkút, esetleg multiknál.
kando.03-08-2007 07:57:28 // 32752
Szakmai kérdés:
Hátsó ablak fűtőszál javításához való kellékanyagot a fővárosban hol lehet beszerezni ? Bármilyen autós boltban, vagy csak spéci helyeken ?
Hátsó ablak fűtőszál javításához való kellékanyagot a fővárosban hol lehet beszerezni ? Bármilyen autós boltban, vagy csak spéci helyeken ?
kando.03-08-2007 07:54:21 // 32751
Kié a DCG-780 rendszámú fekete csík 33-as ? Kígyó is van rajta, tegnap láttam az Etele úton :)))
pb_03-08-2007 00:48:26 // 32750
Kötve hiszem.))) 1ébként jól döntöttél.))
BuBu.02-08-2007 20:38:30 // 32749
engem zavar!!!!!! ragd vissza!!!!! ( az enyébe):))))))
Scott02-08-2007 20:22:31 // 32748
Visszarakom a karbikat, ha ennyire zavar :))
pb_02-08-2007 18:45:58 // 32747
Az 1.7 IE-re gondoltál?)))
pb_02-08-2007 18:45:03 // 32746
Nézd +, hogy mutat 1 907-es QV-n.)))
Scott02-08-2007 17:03:51 // 32745
Azé ne felejtsük már el a 905-ös QV-t sem. Ez is tud meglepetéseket okozni. Sok megszégyenült tanusíthatja :))
Scott02-08-2007 17:02:44 // 32744
Matricák, meg kígyók ?? LOL . Soha csúfítanám ilyenekkel a gépet :))
Fisher02-08-2007 14:28:38 // 32742
A QV azt jelenti, hogy QurVagyors! :-)))
Dekka02-08-2007 13:18:53 // 32741
:DDD hát igen, max 5km/o -ig fogadja nekem az egyest zokszo nekul :D najo, lehet 10-ig
pb_02-08-2007 13:11:48 // 32740
Könnyen vette a fokozatot, ez nem volt gyanús, ill azért nem, mert én úgy gondoltam, hogy 3. Aztán, ahogy ráengedtem a kuplungot rögtön tiltott is.)) Rögtön kuplung kinyom, és 3 keresése, majd váltása. 1be elég nehéz berakni guruló autónál, az esetek többségében csak igen határozott mozdulattal lehet, ami persze némi hanggal párosul.
Dekka02-08-2007 12:13:34 // 32739
gyanus volt h tul konnyen porgott a motor,mi?:D
pb_02-08-2007 12:11:20 // 32738
Ilyet már nekem is sikerült elkövetnem, 3 helyett 1, rögtön dadogott is.)))
Dekka02-08-2007 11:59:45 // 32737
azért ültem én már gti swift-ben :D igaz az eredeti japan gti volt :D de hudenagyonment :Dmikor haver 100-nal veletlenul 4-heyett 2-be rantotta vissza elozesnel :D es meg se nyikkant,az azert elismeresre melto volt
a tobbi persze ugyszar ahogy van .dupla krom veg helyett akkor mar 1-1 szerenyebb veg 2oldalra :) az mág zorall, hengersoronkent 1 kupuff mint az amcsi vényolcaknáál :D
a tobbi persze ugyszar ahogy van .dupla krom veg helyett akkor mar 1-1 szerenyebb veg 2oldalra :) az mág zorall, hengersoronkent 1 kupuff mint az amcsi vényolcaknáál :D
pb_02-08-2007 11:32:53 // 32736
Ha tudod, hogy ez lesz a vége, akkor miért nem fogalmazol 1értelműbben?))
1 P4 is köznapi autónak mond6ó(bár nem szokott minden utca sarknál álldogálni 1))), de leszóltátok GT kolléga volt autóját, hogy nagyon cicás, 1-2 dolog nekem sem jött be annyira ez igaz, de én láttam élőben azt az autót, és igencsak elfogadtam volna. De mivel, akkor már a birtokomban volt 1 fekete hulladék, inkább azt alakítgattam. 1ébként a mucukisoknak is el kell indulniuk valamerre, ők nem tudnak a Qv szintre fejleszteni, mert náluk nincs olyan.)))
Az enyémen is nagy dob van fent, és dupla krómos(?) vége van. Manapság nem nagyon tudsz olyan véget választani, ami nem krómos/nikkeles, 1 fényes oválvég pl kifejezetten jól nézhet ki, vagy 1 duplacső sem rossz.
1 P4 is köznapi autónak mond6ó(bár nem szokott minden utca sarknál álldogálni 1))), de leszóltátok GT kolléga volt autóját, hogy nagyon cicás, 1-2 dolog nekem sem jött be annyira ez igaz, de én láttam élőben azt az autót, és igencsak elfogadtam volna. De mivel, akkor már a birtokomban volt 1 fekete hulladék, inkább azt alakítgattam. 1ébként a mucukisoknak is el kell indulniuk valamerre, ők nem tudnak a Qv szintre fejleszteni, mert náluk nincs olyan.)))
Az enyémen is nagy dob van fent, és dupla krómos(?) vége van. Manapság nem nagyon tudsz olyan véget választani, ami nem krómos/nikkeles, 1 fényes oválvég pl kifejezetten jól nézhet ki, vagy 1 duplacső sem rossz.
Dekka02-08-2007 11:12:50 // 32735
te direkt kiforgatod a szavaimat, tudom h erre utazol :D a Charger, Cuda, Evo, az egyertelmu h nem jatekauto, de itt most a koznapi autok teleaggatasarol van szo :D
és igen a QV az egy bitang darab állat,de ugye az emberek nem a csucsfelszereltsegu autoikat kezdik el kivagyisagbol tuningolni :) csik, kigyo, esetleg egy szerenyebb sportdob,ez mind belefer, tudod jol h az ellen ágálok amikor felrakja az 1.0-as sutyukira az akkora dobot es szarnyat ami egy dtm versenyautonak is sok lenne. es ugyanez ervenyes az 1.4-1.5 boxerre és tsi, nagyon szép hangja van a boxernak,enis imadom,de azert ne rakjunk mar rá tizliteres ikarusra valo dobot, jóóó? :D foleg ne kromot, mert en még nem talaltam krom diszitest a kocsin, sportautora nem kell krom,strici verdan, nagyzolos ciganybwm-n elfér,de itt most nem azokrol van szó. sőt, amcsi autot el se tudok kepzelni krom kerekek nekul, de hat ugye az megint mas :)
és igen a QV az egy bitang darab állat,de ugye az emberek nem a csucsfelszereltsegu autoikat kezdik el kivagyisagbol tuningolni :) csik, kigyo, esetleg egy szerenyebb sportdob,ez mind belefer, tudod jol h az ellen ágálok amikor felrakja az 1.0-as sutyukira az akkora dobot es szarnyat ami egy dtm versenyautonak is sok lenne. es ugyanez ervenyes az 1.4-1.5 boxerre és tsi, nagyon szép hangja van a boxernak,enis imadom,de azert ne rakjunk mar rá tizliteres ikarusra valo dobot, jóóó? :D foleg ne kromot, mert en még nem talaltam krom diszitest a kocsin, sportautora nem kell krom,strici verdan, nagyzolos ciganybwm-n elfér,de itt most nem azokrol van szó. sőt, amcsi autot el se tudok kepzelni krom kerekek nekul, de hat ugye az megint mas :)
pb_02-08-2007 10:58:08 // 32734
Akkor viszont, el kell hoznod valamit a Zolitól.)
pb_02-08-2007 10:57:04 // 32733
Azért a Chargert, a Cudat, és még az Evot sem mondanám játékautónak, sőt az S2000-est sem nevezném annak.)
Nézzünk 1 907-es QV-t, ha tudod, mit jelent az, hogy QV, akkor már előre sejtheted, hogy mit fogok írni.) Szóval 1 QV-nál/nél nem kell küzdeni, hogy az úton tarsd, és bizony a karft is +van, ráadásul jól is néz ki, és mindez gyárilag ilyen!. Ha a csúcsmodellt nézzük, akkor ott még hozzá jön 1 elég jónak nevezhető ülés, és nem csúnya kormány is. Attól, hogy teszel rá 1 normális szemöldököt, 1 csíkot az 1. szélvédőre, 1-1 kígyót, és Cuore Sportivo matricát, + esetleg a hátsó szélvédőre 1 feliratot, és 1 sportdobot, a stílus nem fog +változni, csak még szebben fog kinézni az autó, még brutálisabb lesz a kiállása.
Az tényleg nem néz ki jól, ha agyon van festve mindenféle mintával, 28-as kerék peres gumival, ordénáré szélesítés, qrva nagy aluszárny van rajta.
Nézzünk 1 907-es QV-t, ha tudod, mit jelent az, hogy QV, akkor már előre sejtheted, hogy mit fogok írni.) Szóval 1 QV-nál/nél nem kell küzdeni, hogy az úton tarsd, és bizony a karft is +van, ráadásul jól is néz ki, és mindez gyárilag ilyen!. Ha a csúcsmodellt nézzük, akkor ott még hozzá jön 1 elég jónak nevezhető ülés, és nem csúnya kormány is. Attól, hogy teszel rá 1 normális szemöldököt, 1 csíkot az 1. szélvédőre, 1-1 kígyót, és Cuore Sportivo matricát, + esetleg a hátsó szélvédőre 1 feliratot, és 1 sportdobot, a stílus nem fog +változni, csak még szebben fog kinézni az autó, még brutálisabb lesz a kiállása.
Az tényleg nem néz ki jól, ha agyon van festve mindenféle mintával, 28-as kerék peres gumival, ordénáré szélesítés, qrva nagy aluszárny van rajta.
Fema02-08-2007 10:36:59 // 32732
Most megyek el pont, de este felé az leszek, sőtt arra leszek felétek, fussunk össze gt-nél :-) Azért beszélek még vele is :-)
Dekka02-08-2007 10:36:14 // 32731
aza baj h mindenki megnezi a fesztendefjuriosz-t es latja az agyoncicasitott kocsikat,es akkor azthiszi h hudemeno,meg neon meg minden lofasz, nem fogjak fel h nem karacsonyfa h mindenhonnan tobb szinben vilagitson,es h azert amerikaban, a legtobb valahogy kinezo gep nem 105 loeros :) az egesz filmben 3 jo auto van,amin teljesen ertheto a cicasitas, Az RX7 , a Supra es a Skyline,minden mas csak jatekauto
olyan mint a plázapicsák, kozmetikázott muszarok. es ha egy olyan márkáju autod van,aminek a legföbb vonzereje a stilusa,akkor nehogyma elbááázd ilyen gyokersegekkel.elobb legyen meg a krááft aztan lehet adni a spoilerekre,h az uton tudd tartani
szeintem :)
olyan mint a plázapicsák, kozmetikázott muszarok. es ha egy olyan márkáju autod van,aminek a legföbb vonzereje a stilusa,akkor nehogyma elbááázd ilyen gyokersegekkel.elobb legyen meg a krááft aztan lehet adni a spoilerekre,h az uton tudd tartani
szeintem :)
pb_02-08-2007 10:29:58 // 32730
Akar a rohadás citromot csinálni belőle.))
Majd legyél onlány kérdezni szeretnék valamit.
Majd legyél onlány kérdezni szeretnék valamit.
Fema02-08-2007 10:21:29 // 32729
Nem sok az ha Citroen-t akarsz csinálni belőle :-)
kando.02-08-2007 09:46:35 // 32728
..hogy neked mennyi bajod van.
HátvédRomeo02-08-2007 01:31:29 // 32727
Szasztok Boxer szívűek!
Szép verdák az alábbi képeken. Én is már megálmodtam az enyémet, hogyan szépítem ki. De az a qrva Cash. Megazaki'szott köcsög aki lehúzott 2 éve a műszaki miatt. Most az a zsé itt lenne, nem panaszkodnék.
Megazakib'szott kiscsíra aki tavaj zöld kártyánál szétpörgette álló helyzetben a motoromat. Még beállni is alig tudott vele a műhelybe. Fura hogy 10 perc után mikor eljöttem főtengej csapágyas lesz a verda. Remélem 1X elszólja valaki magát a városban, hogy legyen bizonyítékom.
Itt most megkövezem magam, hogy egy hülye F@sz voltam, hogy mikor azt mondták menjek ki a műhelyből mert zavarok, hogy nem jöttem ki a géppel azt jónapot. Megcsináltatom máshol ahol nem zavarok, míg bemérik.
Szégyellem magam ha rá gondolok arra a napra.
Az meg egy elmebeteg aki azt élvezi ha széttaposhat egy autót álló helyzetben.
Bocs a megint érzelmekért!
Szép verdák az alábbi képeken. Én is már megálmodtam az enyémet, hogyan szépítem ki. De az a qrva Cash. Megazaki'szott köcsög aki lehúzott 2 éve a műszaki miatt. Most az a zsé itt lenne, nem panaszkodnék.
Megazakib'szott kiscsíra aki tavaj zöld kártyánál szétpörgette álló helyzetben a motoromat. Még beállni is alig tudott vele a műhelybe. Fura hogy 10 perc után mikor eljöttem főtengej csapágyas lesz a verda. Remélem 1X elszólja valaki magát a városban, hogy legyen bizonyítékom.
Itt most megkövezem magam, hogy egy hülye F@sz voltam, hogy mikor azt mondták menjek ki a műhelyből mert zavarok, hogy nem jöttem ki a géppel azt jónapot. Megcsináltatom máshol ahol nem zavarok, míg bemérik.
Szégyellem magam ha rá gondolok arra a napra.
Az meg egy elmebeteg aki azt élvezi ha széttaposhat egy autót álló helyzetben.
Bocs a megint érzelmekért!
pb_01-08-2007 23:37:40 // 32726
A csíknál is fújva van minden.)
pb_01-08-2007 23:36:40 // 32725
Nézd + majd néhány képet, nem olyan rossz az.)
pb_01-08-2007 23:34:30 // 32724
Ez Fóton készült.)) Nem elég morcos vele az autó eleje.
pb_01-08-2007 23:31:34 // 32723
pb_01-08-2007 23:25:21 // 32722
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
624
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?