Lassan át kéne nevezni ezt "SERPENTE topicjára", mert sokszor magadban írogatsz.... :-))))))))))))))))))
Köszi az érdeklődést, egyenlőre még semmi, de valószinű az Alfámmal megyek Kaposújlakra ha jó ha nem jó:))))
Csabee27-09-2005 13:01:20 //
150
mizu a gépeddel, most olvastam csak!!4
vidd el gyorsan egy szakértőhöz ne boldizsárba!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen megyek, ja és szia. Kocsiddal mi van engem az érdekel... azért számolj már be róla mármint, hogy alakulnak a dolgok...
Szia, már régóta nem dumcsiztunk, mi van veled?Kaposújlak?Mész?
A harmadik azzal a háttérrel nagyon gáz, de amúgy szépek...
Spider-Tuningra pár ötlet.
Dezs23-09-2005 17:25:07 //
144
Szia! Még a multkor irtam az oldaladra.
Értem, végülis te tudod. Én az olajjal vagyok így, megvettem szeptemberben le lesz cserélve októberben (idő nincs rá sajna)... :-))))
De hát GARANCIÁLIS!Megróbálom és ha nem csinálják meg akkor hazahozom,ennyi, a trvem meg hogy minden hónapban veszek 1 alkatrészt,februárra kész a paripa:)
ááááááááááá ez így naon drága lesz :-((((
Mi van a géppel??????????Szervezem a kivitelét olaszhonba,csak én is ki szretnék menni, hogy lássam valóban mindent megcsinálnak rajta
Ciao Serpente, na mi van a géppel?
Nemsokára véget ér a Spider szezon, kinek elöbb, kinek később!
Jézusom ezt hol mondták???
Álló helyben kopik a vezérműtengely... LOL :)))))))))))
Szóval tisztességes használat mellett 121000 Km-nél sincs megkopva a vezműtengely.. nem hogy 21K-nál.. Téged csúnyán megpróbálnak vezetni...
ráadásul ha meg lenne kopva azt kéne cserélni és azt nem látom a listán....
Hozd el onnan az autódat...
Másik opció hogy mégse 21K van a kocsidban.... de ennek kisebb a valószínűsége...
Tom1211-09-2005 16:35:58 //
136
Olvastam, de szerintem annyit nem tud állni egy autó, hogy ennyire tönkremenjen!! /főleg ennyi km-el/ Akkor most az vágott át, akitől vetted, vagy a "szakemberek"... Szerintem a 2. tipp jön be. Ne hagyd magad! PL. ez egy "hátrány" az Alfánál, ha elviszed a szervizbe, úgy gondolják, akinek "egy ilyenre telik", annak nem számít, mennyi a javítás, jólkat lehet rajta keresni...
SERPENTE szerintem is ez lehet, azaz ki akarnak szúrni veled, de ne engedd...
... azért, hogy a problémákkal foglalkozz és ne érezd magad jól... de a néha nevetni kell, aludni rá egyet és átgondolni mindent másnap...
Lefogadom az elős márkaszervizben kaptad ezeket az infókat... szerintem józanésszel átgondolva lenne ez az ár fele is... (nem kell mindent cserélni, nem márkaszervizbe kell csináltatni stb.). Szerintem itt a következő van: "Ez egy SPIDER-el jár akkor van pénze is húzzuk már le...."
Ok,megdumáljuk de most Boldizsárnál van a gép, olvasd el a szerelőműhely topicot,Köszönöm szépen a segítőkézségedet
tom16409-09-2005 21:26:27 //
131
Ha benne vagy egy siófoki taliban vasárnap, lökj egy sms-t vagy hívj fel (számom az oldalamon) mert most nem leszek net/mél-közelében pár napig.
Komolyan érdekel, milyen hangja van a vasadnak!
Érdekel minden de most mennem kell fél órár építem a vodafone székházat és én vagyok ügyeletben, betonoznak,kb 11 ig leszek.Köszönöm
GEORGE09-09-2005 21:08:58 //
129
Nem beszéltél más szerelökkel is???? marha sok így az ára!!!!! :-(
tom16409-09-2005 21:06:19 //
128
Nem vagyok szerelő, de nagyon szívesen meghallgatnám azt a 400000 forintos kopogást egy szinte új, 30000 km-t futott kocsin!
Vasárnap ráérsz, nem akarsz kicsit autókázni, mondjuk Siófok felé?
Dehogy állt sokat szinte benne alszom:)Imádom!21700 km-rel vettem, azóta mentem vele 8000-et,2002 09. havi,július 9-től nálam van,az a lényege hogy a bütykök megkoptak ezért kell a vezérműtengelyeket cserélnem,ha egyszer megbontod a motort akkor meg a szíjakat is cserélni kell
Kopogásra lettem figyelmes,halgattam 2 napig aztán meg bevittem a Boldizsárhoz
SKrisz09-09-2005 20:56:18 //
125
Téged nem kicsit b@szn@k át ember.... Ennyiért komplett motort kapsz... Mi van ennyire szétdölve eben a vasban, hogy a csavarokon kívül mindent cseréltek (cserélnek) benne???????
tom16409-09-2005 20:47:42 //
124
Sokat állt mióta megvetted?????????????????
És attól kipurcant a motorja????????????????
Szerintem vidd el másik szerelöhöz is, kicsit furcsállom ezt!
Meg a hosszú szervízlistát tedd be a szerviztopikba is, azt többen olvassák, hozzáértő egyének is. Elvégre sok TS motor van a csapatban, nem hiszem hogy ennyi állástól (úgy látom tök új rendszámod van) ennyi hibát összeszedne!
Mi a hibajelenség?
Jó kérdés magam sem tudom,sőt a szervízben sem tudják,azt feltételezik, hogy sokat ált mióta megvettem és a vezérműtengely kikezdte a hidrotökéket, a bütykök el vannak kopva
tom16409-09-2005 19:59:16 //
122
Ne legyél alkoholista, szesz is pénzbe kerül, spórolj inkább a kocsira!
Tényleg, mi történt vele(tek)?
Látjátok így válok alkoholistává meg még ki tudja mivé:))
De azok mind mások más a cikkszámuk is!!
DE sajna,és még nincs vége!
a szívem megszakad ,fasza,vettem egy autót most meg nézegethetem amig ki tudom sporólni a pénzt:(((((((((((((((
kb 6 hónap, sajna más dologban is benne vagyok és így nehéz lesz
tom16409-09-2005 19:52:23 //
118
Ne hagyd magad átb@szni a (szíj)feszítö csapágy 3x van felsorolva!
Mi történt, beleesett a Balcsiba? :-(((((
tom16409-09-2005 19:49:22 //
117
Mi vaaaaaan?
Négyszáz rongy egy 3 éves autóra?
Nem lehet ennyi minden rossz rajta..... :-((((((
Egy ilyen szép kocsin...
Miéééééért törvényszerű, hogy amire vigyázol az romlik el??
Ha szereted a nődet akkor elhagy!
De ez bármire igaz!
Már nincs kedvem semmihez,gondolom érthető!!!
Hydrotöke 16 db--69984
vezérműszíj-- 11693
+ feszítő csapágy 20060
szíjfeszítőcsapágy 10248
vezérlésmdósító 44704
szelepfed.tömítés 8116
kiegyenlítőteng. szíj 18185
szíjfesz.csapágy 11635
kipuf vezérműteng 56702
szívó vezérműteng 47193
------------------------------
298520+ Áfa
----------------------------------------
375000+ munkadíj--Kb 10 óra
------------------------------------------
össz: 435000.-
SÍRNI TUDNÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Tessék már sírtam is
És még nincs vége mert még csak a hengerfej fedelet szedték le!!
SKrisz09-09-2005 18:29:21 //
112
??? hát ez nem tartott túl sokáig...
Ollah09-09-2005 17:46:16 //
111
Most vetted vazze... :)
Mija probléma?
GÁZ VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elegem van az autómból!!!!!
Szia Marci,nem kell a ponyvát kezelni mert az alján gumiréteg van,ezt mondták nekem a Boldizsárnál!!!De én ennek nehezen hiszek, mert a szövetrész aatól függetlenül roncsolodik az uv meg miegymás miatt......flegalábbis feltételezésem szerint,holnap megyek a Boldizsárhoz és rákérdezek erre, hogy tartanak-e vagy lehet-e rendelni ilyen dolgot.OK?
SKrisz06-09-2005 21:11:45 //
108
Ügyes... nagyon ügyes!!! Csak ezt szar lesz sörrel mosni, mert csupa ragacs lesz majd a bőrbelsőd!:PPPPP
Ollah06-09-2005 21:10:30 //
107
Ha szerzek neked egy karakánabbat, szerzel nekem egy ilyet? :PPP
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.