Forum >> Alfa tuning
Robi09-05-2006 17:11:00 // 3491
Végülis most úgyis inkább a cicásításról szól a "Tuning műhely".
Robi09-05-2006 17:03:07 // 3490
Tulajdonképpen nem felelne meg Neked az, ha egyetlen tuning topic lenne ezen az oldalon, ahol ugyanúgy beszélgethetnétek, mint itt? Mint írtam, én azt is simán el tudnám képzelni, hogy a jelenlegi, haldokló tuning topicot bezárni, és a tiedet elnevezni "Tuning műhely"-nek.
Tedi09-05-2006 17:02:12 // 3489
Csaba, azzal, hogy összevonják a két topicot, még nem kell egyből a legrosszabbra gondolni :) Ti is ugyanúgy részesei lennétek és nem nyomna el titeket a csicsa, hiszen 2 hónap alatt termeltetek 1000 hsz-t. Szóval, ha abban a topicban is ilyen aktívak lennétek, tuti, hogy nem fordulna ez elő.
A topicnévről egyezkedni kéne szerintem. Tudom, vannak itt, akik azt mondják, hogy ingyen reklám, engem speciel nem zavar. Mármint a topicnév :) De ha ez kell ahhoz, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, akkor kezdjetek el egysztetni Halesszal erről. Senkinek nem hiányzik az állóháború, ami éppen most folyik.
Kau09-05-2006 17:00:10 // 3488
Ez nem az értetlenségen múlik! Egyszerűen nem szeretnénk, ha elüldöznétek innen DCS-t a primitív, beírásokkal. Most itt nem rád értem, de láttad. Némely ember igen érdekesen állt a dologhoz. Megértem, hogy Halesznek rendet kell tartani a topicok között. De valahogy lehetne egy kompromisszumot kötni szerintem, mint ahogy Halesz korábban írta. De honnan indult ki az egész? Konkrétan ki lett jelentve, hogy ezt a topicot összeolvasztjátok a másikkal. És punktum. Csaba szerette volna, ha maradna és ezután elharapózott ez az egész. Úgy veszem észre ez rendesen megosztja a társaságot. Megéri?
Robi09-05-2006 16:59:36 // 3487
Szerintem félreérted. Én például többre tartom a technikai tartalmat.
Ezen az oldalon Te foglalkozol a legtöbbet a valódi tuninggal, tehát igenis, van létjogosultsága a topicodnak. És mivel javarészt tuningról szól ez a topic, ezért nem ártana, ha a címe is ezt tükrözné. Ennyi.
DCS09-05-2006 16:57:59 // 3486
Ezt se úgy hívják ,hogy Csaba topicja!
DCS09-05-2006 16:57:27 // 3485
ezt a nevet úgysem engedi meg a Halesz,Te is tudod!!!
Robi09-05-2006 16:56:40 // 3484
A 75-90 topicot se úgy hívják, hogy "Figi csapat topicja".
DCS09-05-2006 16:56:09 // 3483
Marad a csicsa , a lóhere,a matricák, a neonok,és a többi okosság!!
Hajrá Alfások ...
mi meg maradunk érzékenyek ,hiszen a "Sportos Szívnek" itt nyoma sincs....,csak néhány ember kíváncsi ...áhhh felesleges minden szó!
Tedi09-05-2006 16:55:29 // 3482
Anyway...
egy DCS Tuning / Alfa Tuning topic nevet én is támogatok. Ennél jobb megoldás, ha tényleg topicösszevonásra kerül sor nincs, Charlie megint kitalálta a frankót :)
Tedi09-05-2006 16:51:19 // 3480
Kau, ne legyél már ennyire értetlen!
Nem csak a Ti topicotokkal van a baj ésszerűsítés terén. Van ezen kívül x topic, amit össze fog vonni Halesz, illetve meg fog szűntetni. Csak mondjuk meg kéne próbálni az ő agyával is gondolkodni. Mint karbantartó/felügyelő/baltás/és egyebek :) kurva gürcös meló kb 100 topic gondozása. Ebbe is belegondolhatnátok.
érdekes, hogy eddig senki nem volt felháborodva topicbezáráson, esetleg összevonáson, csak ti vagytok ilyen hiperérzékenyek, csak nem tudom mire fel.
Cs09-05-2006 16:47:16 // 3479
Az egyik probléma pl. lehet az, hogyha az embernek tuninggal kapcsolatos kérdése akad, nem tudja eldönteni, melyik topikból kap jobb/gyorsabb/több választ. Mert pl. nem biztos hogy éppen mindenki mindennap mindkét topikot 24 órában olvassa.
Másrészt én sem értem miért zavarná egymást, ha "tú in van" lenne.
Lehetne Charlie javaslata, vagy DCS Alfa tuning csapat topikja, stb...
Egy próbát megérne, és ha nem mükszik, még mindig lehet utána két topik.
Mike.09-05-2006 16:38:22 // 3478
Csak azért kérdeztem, mert itt sokan ezzel kezdték ki.
Charlie ötlete sem 2 topic volt, hanem DCS Group / Alfa tuning vagy fordítva. :-)
Kau09-05-2006 16:36:41 // 3477
Na megszámoltam 94 topic van jelenleg. Bőven lenne mit összevonni. Tele offos, nem Alfás témával. Tehát nem értem miért pont ez a baj?
Halesz09-05-2006 16:31:49 // 3476
Olvasd el újra. Pont nem.
Egyszerűen csak egy Alfa tuning topicot szeretnék, nem kettőt.
Mike.09-05-2006 16:27:49 // 3475
Ha jól értelmezem akkor neked nem a "DCS" topic névvel van bajod? Vagyis, hogy ezzel reklámozza magát?
És Charlie ötlete?
Kau09-05-2006 16:25:08 // 3474
Úgy tűnik.
Basszus. Fölösleges ez a széthúzás. A tuningot szerető Alfások, szeretnék, ha ilyen formában megmaradna ez a topic. Miért baj ez? Ezt most a MI szempontunkból kérdezem, nem Csaba szempontjából, nehogy azt írjátok, hogy reklámozza magát. Egy csomóan azt mondják, jó így! Akkor mit kéne tennünk? Könyörögni? És mégegyszer. Nem Csaba miatt, hanem mi miattunk! Jó lenne ennek a végére már pontot tenni, mert a végtelenségig ellehetne ezt húzni. De ez a topic nem erről szól(na).
Így akinek nem tetszik, az ne jöjjön ide írogatni!!!!!!!
Lacza09-05-2006 16:23:40 // 3473
Erről van szó,ez egy korrekt összefoglaló:)
Én nem vitatkoztam senkivel,csak amikor a személyes ellentétek előfordulnak,az nekem rosszul esik,így felszólalok,bocsi ha kicsit durva voltam.
Te vagy a főnök te döntöd el,de sztem Carlito ötlete a legjobb megoldás:)
DCS09-05-2006 16:22:13 // 3472
Halesz
Szeretnénk megmaradni saját berkeinken belül...,nem szeretnénk a tuning topickal egyesülni ,mert nem összevonható a kettő! Mi ezt így gondoljuk,ennyi!
Halesz09-05-2006 16:18:18 // 3471
Na akkor összefoglalom, mert páran még mindig nem értik: (remélem el is olvassátok :P)
- nem arról van szó, hogy megszüntessük ezt a topicot
- nem arról van szó, hogy így akarjuk rávenni Csabát, hogy hirdessen nálunk (ezek után én már semmiképp nem is szeretném)
- nem arról van szó, hogy zavar itt bárkit is a DCS csapat, sőt!
Hanem mindössze azt akartuk, hogy összevonjunk két topicot, mert párhuzamosan futnak, szinte azonos tartalommal.
Ésszerűbb lenne, ha Alfa tuning név alatt futna, hiszen így sokkal többen rátalálnának például Csabáékra, akiknek a szaktekintélyét senki sem kérdőjelezte meg (bár többen mindezt így próbáljátok lefordítani).
Nem veszitek észre, hogy ha nyílik itt egy topic, az nem azt jelenti, hogy örökké meg is marad? Hanem néha fejleszteni kell, ésszerűsíteni, stb. Mindig is voltak topicnév változtatások és még sosem dőlt össze a világ... Mindössze ennek ötlete merült fel most is.
DCS csapata és rajongói szerintem ugyanúgy tudnának dumálni egy másik elnevezésű topicban is, ahol sokkal több embert érnek el, sőt, az ott felvetett versenyek híre így sokkal több emberhez jutna el. Én ezzel próbálok érvelni, semmi mással. Azaz ha ezt átgondoljátok, akkor tulajdonképpen Csabáéknak is jót tennék ezzel!
Ja és ha már a hirdetések szóba kerültek:
Ne keresseteket mögöttes tartalmat egy topic összevonási ötlet mögött, nem akarok szponzorációs díjat sem Csabától, sem az autó fényezős, meg az üvegszálas cuccos topicokba írogató szakiktól sem!
Én max csak az ellen szólalok fel (mint ahogy eddig is tettem), hogy ha valaki minden egyes topicba beírja a hirdetését sokszor. Ezt minden egyes fórumon tiltani szokták. Szerencsére ilyen az amorén nem nagyon történt még, bár volt már rá példa -de megoldottuk.
Robi09-05-2006 16:03:34 // 3470
Már senki nem emléxik, hogy miről van szó, csak úgy megszokásból mindenki nekiesik a másiknak. :P
Robi09-05-2006 16:00:21 // 3469
Csaba, leírok neked valamit, hátha ötletet adok vele, és segítek a nézetletérések megoldásában.
Anno, amikor beindult ez a fórum, nyitottam egy "Szerelőműhely" c. topicot. Azóta kicsit jobban beleástam magam a transaxle Alfák világába, és ahol tudok, segítek az Amore tagjainak. Figi megnyitotta a 75-90 topicot, és én áttettem oda a székhelyemet. Hozzátok hasonlóan mi is sok mindenről beszélgetünk ott.
Soha egyik topic címében se szerepelt a nevem, soha nem veregettem a mellemet, így soha senki nem vetette a szememre, hogy reklámoznám magam, mégis nem egy, és nem kettő ügyfelem származik innen, és még a topicomat se akarják átnevezni, vagy beolvasztani.
Hogy Te ebből mit szűrsz le, az már a te dolgod. :)
Halesz09-05-2006 15:56:20 // 3468
Jézusom mi van itt, emberek!
DCS09-05-2006 15:36:44 // 3467
Egyenlőre Te használsz ismét "Csodás" szavakat Életem!! Tehát a kultúráltság Neked okoz problémát,de egy Hölgytől mindent elviselek! :-))
Lacza09-05-2006 14:03:55 // 3466
Nem akarok beleszólni a kettőtök közti nézeteltérésbe,de sztem a kutúra nálad b...ta ki a biztosítékot,és igenis a te hangenmeden kellene változtatni.
Emberek vagyunk,akik szeretik az alfákat,ez egy nagy család aminek mindenki a tagja lehet,lehet valakit nem szeretni,de ezt nem itt kell ilyen módon kinyilatkoztatni:(
bubble09-05-2006 13:57:59 // 3465
Én nem ilyen alpári stílusban kezdtem bele a vitába. Tehát nem értem te miért így válaszolsz.
Kár, hogy veled nem lehet kultúráltan vitatkozni.
DCS09-05-2006 13:32:29 // 3464
Engem egy dolog zavar Édes....Mindig velem foglalkozol,szerintem tekintsünk végre el ettől...Mit szólsz hozzá....,bár szívesen találkozom Veled ,ha mégis szeretnéd! :-))
Lacza09-05-2006 13:30:29 // 3463
Sztem,az ezt a topicot olvasók 90%-a nem fogja Csabához vinni az autóját,mert messze van neki,de attól még olvasgat,kérdezget,válaszolnak neki és esetleg megmondja a szerelőjének,hogy ezt így meg így kellene csinálni,mert hozzá értő ember mondta.
A másik 10% meg amúgy is tagja a DCS tuning group-nak és mindenképpen hozzá viszi,tehát nem reklámozza magát a Csaba!:)
DCS09-05-2006 13:27:24 // 3461
köszi... ,látjátok...,ezért érdemes dolgozni!!! :-)))
Lacza09-05-2006 13:26:50 // 3460
Sziasztok.
Nem akarok senkivel sem összeveszni megsérteni.
Ha nyitnék egy topicot,hogy lacza25 baráti kör az is reklám lenne:)?
Én DCS-ről egomban hallottam előszőr Carlitótól,és igenis örültem,hogy ebben a topicban bármilyen kérdéssel fordulhatok egy olyan emberhez aki alfával,vagy lanciával alázza az offokat és ért a tuningokhoz.És erre legyünk büszkék!
Sztem maradjon ez a topic név váltás nélkül!
bubble09-05-2006 13:15:08 // 3459
Olyannyira nincs érdek ellentét, hogy egyik autóm sem járt soha a Csabánál. Szóval nincs miért haragudnom.
Egyszerűen csak zavar, hogy üzleti célra használja ezt a fórumot. Mi több a fórumból, sem az Amoréból sincs bevételem és érdekeltségem.
Zavar az, hogy képtelen belátni, így nem lehet ezt csinálni, mert ez nem fer.
Be kell látnom zseniálisan manipulálja az embereket és ugyanígy zseniálisan használja a: legjobb védekezés a támadás taktikát!!!
ystuc09-05-2006 13:00:32 // 3458
Még annyit, hogy unalmas lenne az élet, ha mindenki mindenkivel tökéletesen kijönne. Nem kell, hogy minden ember a barátunk legyen. De tudni kell kezelni a helyzetet, és ha valaki nem tetszik, azzal nem foglalkozok. Felesleges szívrohamoktól kímélheti meg magát az ember így! :-) Én legalábbis ezszerint élek...
-Kikapcs-
ystuc09-05-2006 12:52:54 // 3456
Elég gáz, ami itt folyik... De én is elmondom a véleményemet...
Szerintem pont annyira reklám ez a topic, mint az, mikor xy szól, hogy olcsóbban tud hozni ezt-azt. Én igenis egy összetartó Alfás csapat tagja akarok lenni, nem olyané, akik savazzák egymást. Nekem szimpatikus, hogy DCS beszélget itt is az emberekkel, úgymond "feláldozza" szabad idejét, hogy esetleg ingyen tippeket adjon. Sőt, ha bementem hozzá a műhelybe, sosem volt olyan, hogy veled nem foglalkozok, mert csak egy 1,3-as 33-od van. Éppen úgy elbeszélgetett velem is, mint aki nagyobb volumenű projectel jött hozzá. És tett le az asztalra egy-két dolgot, amitől úgymond büszke lehet.
Na, részemről ennyi.
DCS09-05-2006 12:52:20 // 3455
ez igaz...sajnálom..:-(
GEORGE09-05-2006 12:47:10 // 3454
Szeva!
invitáltalk is, a Pécsi Selénia Rallyra! .-)
Cs09-05-2006 12:44:06 // 3453
Eljöttek mert Alfájuk van, és ha jól tudom, hoztak mást is ha jól tudom, (ami nem alfa, de ezt csak zárójelben)
Nekem nincs tuning cégem, sem autókereskedésem, nem vagyok versenyző, nem vagyok autókárpitos, kocsimosó, autószerelő, matrica nyomó, stb.. nekem nem érdekem, hogy megismerjenek, mert nem ebből élek. Ők igen, nekik fontos. Én civilként vagyok ott, ők meg összekötik a kellemest a hasznossal.
És nem mondtam, hogy őket kell keresni, de egy ekkora rendezvényen a nagy számok törvénye alapján sokkal több a potenciális ügyféljelölt.
Mike.09-05-2006 12:44:02 // 3452
----> Pl. csevegés ?
kando.09-05-2006 12:42:09 // 3451
jóvanna
ha van véleményed, elmondhatod szemáélyesen, vagy eddig vagy eztán, mndegy..
de vannak dolgok, amiről nem tudsz, én meg sajnos igen
én telefonáltam Vele, én beszélgettem Vele...
nekem elég volt, de ha gondolod, beszélgessetek, ismerd meg Te is...(a károsultat)
igen, az egéászből kezd elegem lenni, a helyben taposásról meg minden egyébreől ezzel kapcsolatban...
UFF
ON
kando.09-05-2006 12:39:41 // 3450
nem a topic, hanem a mostani neve..
egész eddig erről ment szerintem a vita, hogy miért úgy híjják, ahogy..
ha azt a három bötűt lehetne helyettesíteni, cserélni másra, akkor biztos, hogy jobban mutatna itt is
vagy maradjon a neve az, ami, de akkor ez legyen egyben hírdetés is, és nem ingyen..
Mike.09-05-2006 12:38:37 // 3449
Én arra értettem, hogy te vezetted, miattad nincs most a spider és erre te írsz olyat, hogy megfogja bánni ??
Szerinted ez így jó? Így kell viszonyulni és írkálni?
Bocsi mindenkitől at OFF-ért. :-)
Csabee09-05-2006 12:38:11 // 3448
mivel ezelőtt még sosem irogattál ide, nem is isemred az itteni dolgokat, kissé úgy érzem, h a személyes ellentéteid miatt van ez a DCS topik elenességed!!!:DDD
na ez a nem fair!!!!
BeeGee09-05-2006 12:37:21 // 3447
Nem, a reklám az ami a topic nevében van, és amihet Te kimondottan ragaszkodsz is:
"Csak szeretnénk az elején már egyszer átalakított nevünket megtartani...,kérlek tedd ezt lehetővé nekünk!
Köszi Csaba
#10.006 hsz"
Miért nem lehet felfogni, hogy a neved a márkajelzés, ami alapján megtalálnak, nem az a bt, amit a számlára ráírsz. Biztos van annyi fantáziátok, hogy megszüljetek egy monogram nélküli topic nevet. Nem a tartalommal, nem a személyekkel van bajom, hanem - amint előttem páran felfogni képesek voltak már - a hirdetők hátbaszúrásáról, ami a fejlődést akadályozza.
kando.09-05-2006 12:33:25 // 3446
ja, nekem..
mert én persz ealattomos módon mindenáron staböbbi, satöbbi...
már rég kész lenne az a gép, és régen lehetne vezetnu, ha ...
Kau09-05-2006 12:32:16 // 3445
Miért zavar Téged, ez a topic? Mert, ha konkurencia lennél, megérteném, hogy lobbyzol. De a vita előtt még sose írtál ide.
DCS09-05-2006 12:31:04 // 3444
De legalább köszöntél Drága!
Olvasgasd még egy kicsit a topicunkat ,hátha kitisztul számodra is ,hogy más a beszélgetés és más az ügyfélszerzés.
Ha nálad az ügyfélszerzés a beszélgetésben merül ki,akkor nem lehet túl boldog a főnököd!
Mike.09-05-2006 12:29:41 // 3443
"(de ezt még fogja bánni a volt tulaj, mert soha többet nem fog Spidert venni, de szerintem Alfát sem)"
Mondjuk ez tényleg nem ide tartozik, de ez a mondat meg tőled nem volt szép. Mint tudjuk, ezt neked köszönheti. :-(
bubble09-05-2006 12:29:18 // 3442
Itt nem a te arcod szeretetéről van szó, hanem üzleti érdekekről. Kár, hogy kevered a kettőt.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
490
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?