Forum >> Alfa tuning

bubble09-05-2006 12:24:48 // 3441
Na ezt kéne itt pár embernek megérteni, de úgy látszik nem fog menni.
Kau09-05-2006 12:23:38 // 3440
Ha jól tudom Esztergomban te is és más is "reklámozhatta" magát, ha már így fogalmaztál. De én inkább ezt úgy látom, hogy ők is eljöttek, mert Alfájuk van. És senki nem mondta, hogy ŐKET kersd, ha javíttatni kell az autót! Tévednék?
bubble09-05-2006 12:22:23 // 3439
Hát szia Csaba, a hangvételed ismét kritikán aluli. Kár. Pedig egyszer lehetnél úriember, de hagyjuk az udvariaskodást. Nem voltam és nem is leszek topiklakó, de attól még elmondhatom a véleményem. Nyithatnék topikot persze, de egyelőre nem érzem kényszerét. De, ha nyitnék is, akkor sem ügyfelek szerzésére használnám, hanem valódi csevelyre. Kéne, hogy értsd mi a különbség a kettő között, de úgy látszik nem érted vagy nem akarod érteni. Ismét kár.
Mike.09-05-2006 12:22:06 // 3438
Mert nem csak tuningról van itt szó!! :-)
Mike.09-05-2006 12:20:53 // 3437
Húú én nem akarok döntő bíró lenni! :-)) Most is csak azt szajkózom, hogy van még ilyen topic itt. Igaz, hogy nincs a topic címben név de tudjuk, hogy miért is van. :-) Amúgy egyik topic törlését sem szeretném. Részemről befejeztem ezt a témát. Majd jön Halesz és megbeszélik DCS vel hogyan miként is a továbbiakban. :-))) Mégegyszer bocsi akit esetleg megtaláltam az írásommal és megsértettem. :-)
DCS09-05-2006 12:20:03 // 3436
nem kértem ,hogy szeressél....,bár az Alfa szeretet mindent legyőz! :-)
Cs09-05-2006 12:18:47 // 3435
Szerintem aki nem olvassa a topikot, és nem tudja mit csinál a DCS, annak ez nem reklám, mert nem tudja mi az. Akár lehetne egy haveri kör, egy alfásokból álló focicsapat, stb neve is. Ha az oldal üzemeltetői komolyabb site fejlesztésbe akarnak fogni, mert nagyobb terevik vannak az oldallal, pl. több hidetőt akarnak, akkor valóban nem engedhetik meg magunak, hogy a DCS csapatnak legyen saját topikja, ami esetleg a többi hirdető szemét szúrja. Viszont az is igaz, hogy a Szamosi szervíz itt biztos nem ad ingyé tanácsot senkinek, míg jelen esetben a DCS, ha jól értem, ad tippet, ötletet, és ők mégicsak profik. Ez még nem szolgáltatás, de a semminél azért több. Más kérdés, hogy ettől még a hozzám hasnonló mezei mókusok, nem fogják tudni a sufniban megtunyingolni a verdát, akkor sem, ha kérdésükre megkapták a választ. Tehát valószínüleg akkor őket keresem fel, ami jó nekik. Az is tény, hogyha a DCS-nek is vannak komolyabb tervei, akkor akár ők is szponzorálhatnák egy csekélyebb összeggel az Alfás rendezvényeket. Gondolom bármilyen szerény hozzájárulást szívesen vesznek a szervezők, és akkor cserébe még az is lehet, hogy maradhat a topik nevében a DCS. Másrészt nekik is jó reklám. Ott voltak Egomban, és gyakorlatilag autónként 1000 pénzért reklámozhatták magukat egész nap. (tudom, nem a parkolóban álltak, és volt offos vas is, és abból is volt vita, stb.) Ha meg nem sikerül kompromisszumos megoldást találni, akkor kell cserélni egy bannert, és a topik nevéből kivenni a DCS szót, és kész.
DCS09-05-2006 12:18:05 // 3434
viszont így ismét nagyon pörög a topic ,bár sok olyan ember is ír ide,akinek nem kellene.....de szeretjük őket is ,mert egy "nagy alfás család" vagyunk. Mégegyszer leszögezem: Máshová meghívnak,kérik ,hogy ott legyünk,szeretik ,ha beszélgetünk az emberekkel,mert ma magyarországon az olasz autók tuningjáról általában a hozzáértőknek mi jutunk először eszükbe,ezért keresnek minket. Itt az amoren néhány embernek ez a pici beszélgetős topic is szúrja a szemét... Igazi összetartó büszke Alfások vagyunk!
Kau09-05-2006 12:17:26 // 3433
És még valami. Én se olvasok itt még 48 topicot, mégse vagyok ellenük.
kando.09-05-2006 12:17:22 // 3432
hát igen 1) nem ény nyitottam 2) nem kértem, hogy nyissák, ez csupán nonprofit, haveri alapon volt 3) törölni lehetne nyugodtan, emrt tök értelmetlen, mivel nicns mit megjavítani sajnálatosan (de ezt még fogja bánni a volt tulaj, mert soha többet nem fog Spidert venni, de szerintem Alfát sem) 4) na az aztán télleg másról szólt mint ez... Mondom én, felőlem lehet ez a tipic, de miért nem lehet összevonni? miért nem lehet más neve/címe ?
Kau09-05-2006 12:15:16 // 3431
Hogy mi van itt? Hozzáteszem, Szamosi is tag itt. Nézd meg a hozzászólásainak a számát. Tagok itt Szamosi szerelői is (többnyire). Ők mennyit szólnak hozzá? Tag az Elaforgtól Ofi is. Ő sem az Amoréra írogat. Örülnünk kellene, hogy VAN aki ért hozzá és ír ide! Nem kötekedni! És nagyon örülnék, ha nem olyanok kezdenének most itt kötekedni, akik előtte nem is olvasták ezt a topicot! Ne vegyétek már el azoktól a topicot, akiket igenis érdekel!!!!! Azt meg, hogy ki szereltet DCS-nél, mindenki döntse el maga. Elvégre egy páran már felnőttünk és tudunk dönteni.
kando.09-05-2006 12:14:55 // 3430
ez a legjobb... mindegy, mit mondanak róla, mit írnak róla, a lnyeg, hogy a név minél többethangzik el, minél többen látják-olvassák, utánanéznek, ki ez, mi ez... a legjobb reklám... Ha nem reklám, rendben... Miért nem lehet a topic címe simán Tuning műhely ?
bubble09-05-2006 12:13:05 // 3429
Igazad van. Nem csak ez a baj. Csupán hab azon a tortán, amit sütöget már hónapok óta a Csaba. A találkozókon rendszeresen megjelenik igen nagy promócióval, grátisz. Úgy, hogy nem is egyeztet a szervezőkkel. Ha szólnak érte, halálosan és látványosan megsértődik. Sőt elkezd hűséges társakat is találni az utálkozáshoz. Ez volt legutóbb Esztergomban is. Erre nyit egy ilyen topikot és még a címén sem hajlandó változtatni... Már vitatkoztam vele a tavalyi kiskinlacházi gyorsulás miatt is, mire az sült ki részéről a dologból, hogy utálom a gyerekét. Na most így vitázz kultúráltan... Viszont elmondom a véleményem, mert engem ez az egész igenis zavar, mint említettem azért, mert tudom az árakat. No meg a hozzá állása is hagy kívánni valót maga után
DCS09-05-2006 12:11:50 // 3428
Neked is nyílt egy topic úgytudom....Igaz az nem a reklámról ,hanem valami másról szólt.....
DCS09-05-2006 12:10:28 // 3427
Italauto 2002 Bt ,na ez a reklám!! :-)
DCS09-05-2006 12:09:37 // 3426
ez Neked tiszta ,nekem is ,másnak ez máshogy jön le.....
Mike.09-05-2006 12:08:37 // 3425
PL.? Ott is mutogatják a munkájukat erdményüket és itt is. Ott is segítenek ha kérdést teszel fel és itt is. Ott is píízé csinálják a melót és itt is. ???????? :-))))
DCS09-05-2006 12:07:29 // 3424
Először szia Bubble! Látom ,ha ellenünk kell szólni Te még mindig ott vagy a toppon!! Örülök ,hogy ide is írsz,bár köszönni még mindig nem tudsz ,pedig,ha nem vagy igazi topiclakó nálunk ,akkor ezt illik Te Marketing menedzser! Köszönöm a hozzászólásod mindezek mellett ,remélem ,ha nem a szapulásunkról van szó ,akkor is feltünsz majd néha-néha... A topic nyitás mindenkinek adott,tehát ezt bárki megteheti.... Úgytűnik egy jó kis beszélgetős ,pörgős topic a nagy Alfás összetartásban is szemet szúr Nektek....Miért zavar ez Téged??Nyissál egyet magadnak és beszélgessél azzal ,aki kíváncsi Rád,mi is ezt tesszük!! Csaba
Poló09-05-2006 12:05:38 // 3423
De ez nem csak a tuningról szól!
kando.09-05-2006 12:05:17 // 3422
van különbség...
bubble09-05-2006 12:04:51 // 3421
Jó, ha nem hirdeti magát, akkor a topik címe simán lehet Alfa tuning.
Mike.09-05-2006 12:03:25 // 3420
Oké! Ki nyitotta a fényezős topicot és miért? És az üvegszálast? Te is tudod én is tudom, hogy a mesterek és azt is , hogy miről szól. Nem is baj az sem, de akkor a másikat sem kell leszólni.
Mike.09-05-2006 11:55:51 // 3419
Tényleg csak az a baj, hogy benne van a topic címben a kezdőbetűje, cégneve? Akkor töröljék azt, de a lényegen nem változtat mert akkor is itt fogja osztani a tanácsokat és minden megy úgyan úgy tovább. :-) És már most szeretném leszögezni, hogy nem vagyok hajlandó ezen összeveszni senkivel. Csak a privát véleményemet írom le és próbálom megérteni a miérteket is. :-)))
Robi09-05-2006 11:53:12 // 3418
Annyit hozzá tennék a vitához, hogy az "Alfa és az autó fényezés" topic nevében nem szerepel Krisz neve. Bármikor bekopogtathatnék, hogy csókolom, én is autót fényezek, hozzám is jöhettek. És közel azonos esélyekkel indulnék. Ellenben ide senki nem fog beállítani, hogy "csókolom, tudom, hogy ez itt a DCS műhely topicja, de azért jöttem, mert én vagyok a konkurencia". Tehát vagy ír a "Tuning műhely"-be, vagy nyit magának egy újabb topicot. Tehát én nem érzem igazán fair-nek a jelenlegi helyzetet. De mivel nem foglalkozom tuningolással, felőlem azt csináltok a topic nevével, amit jónak láttok. Csak megjegyezném, hogy ha törölné Halesz a "Tuningműhely" topicot, ezt pedig átnevezné "Tuningműhely"-re, akkor ugyanígy tudnátok írni ide, valószínűleg ugyanígy megmaradna a monopol helyzetetek, de mégis fair lenne a játék.
Csabee09-05-2006 11:52:27 // 3417
nem hát!:)) csak ahhoz néha olvasni is kellene...DD
Poló09-05-2006 11:49:55 // 3416
Én sem akarom tuningoltatni a verdám, mégis örülök, hogy van ez a topic. Érdekelnek a versenyek, amiken indulnak. El is mennék a versenyekre szurkolni nekik, csak mind messze van tőlem. Érdekel, hogy milyen eredményeket érnek el, hol fognak rajthoz állni legközelebb. Ez a topic nem csak a tuningról szól.
Balage09-05-2006 11:49:50 // 3415
Az előbb írtam egy topic-cím ötletet, örültem ,hogy többeteknek tetszett. Viszont lassan úgy érzem, hogy sok bába közt elvész a gyerek. Igyekszem röviden elmondani az én álláspontomat, remélem sem pro, sem kontra nem sértek meg senkit, és semmit. 1. A topic létrejöttét hagyjuk, már régi story, felesleges újra belemenni. 2. Az, hogy az oldal áttekinthetősége miatt a folyamatos karbantartás, és topicegyesítés szükséges, ezt be kell lássuk, ezzel sincs különösebb probléma. 3. Kétségtelen, hogy Alfa Tuning topic, és a DCS csapat topicja, így egymás mellett felesleges, pláne, hogy az előbbi nem is pörög, tehát megszüntethető (beolvasztható) 4. Az, hogy a cím mennyire bújtatott reklám, vagy sem, nem tisztem eldönteni, ez DCS, és Halesz dolga - természetesen kompromisszumkész kommunikáció mentén. Más kérdés, hogy Csaba szeretne-e hírdetőként is megjelenni itt az Amore-n. Lehet, hogy megkönnyítené mindkét fél helyzetét, és biztos, hogy ügyfeleket is eredményezhetne. n+1: Tanuljunk meg kulturáltan vitatkozni, észérveket felhozni és önmérsékletet tanusítani! Ha ez mind teljesül, talán előrébb is juthatnánk a problémáinkban.
Csabee09-05-2006 11:49:45 // 3414
ha olvasnád a topicot, tudhatnád, h csaba nem hirdeti magát....!!!DD midössze válaszol!
Csabee09-05-2006 11:48:05 // 3413
na pont ezt akartam irni....)))))PP
bubble09-05-2006 11:46:24 // 3412
Mire írtam volna? Én nem akarom szénné tuningoltatni a 146-omat, pláne nem a Csaba által. De ez már egy másik vélemény és másik történet!!!
bubble09-05-2006 11:43:05 // 3411
Ha arra válaszolnék, hogy miért nem hirdeti magát ugyanis a többi szerelő, akkor most nagyon megbántanám a Csabát. Annál is jobban, minthogy most elmondtam a véleményem.
Poló09-05-2006 11:41:56 // 3410
Pont azok ellenzik ezt a topicot, akik eddig soha egy hsz-t ne mírtak ide. Előbb olvassátok végig a topicot és utánna mondjátok azt, hogy ez reklám!
Csabee09-05-2006 11:40:55 // 3409
Ember!!!! az a kökemény üzelet, ha laikusként kérdezzük, ő válaszol!!:) ha kell vmi alkatrész occon hoz!:) ha tuningoltatni karok vele naná, h kér érte pénzt, mivel ő is a boltban vásárol!:)
Poló09-05-2006 11:36:17 // 3408
De mit hírdet? Még a címet sem adta meg!
bubble09-05-2006 11:35:28 // 3407
Úristem ember! Ez nem segítség, hanem kőkemény üzlet. Ingyen tuningolja az autódat a Csaba? Nem valószínű, de még csak nem is anyagárban. Akkor ha hirdetni szeretné a cégét, fizesse meg ennek költségeit.
Csabee09-05-2006 11:34:51 // 3406
aki itt szemellenzős az nem én, mi vagyunk...D
Csabee09-05-2006 11:33:29 // 3405
és ha modjuk nem DCS lesz a neve, de csaba továbbra is irogat, Ti azt is reklámnak fogjátok titulálni, ergo egyenes következménye lesz, h szerintetek neki innen mennie kell!!!:DDDDDD
Poló09-05-2006 11:32:04 // 3404
A cég neve nem DCS csapat, hanem Italauto vagy DCS Tuning Group, nem tudom :-/
zolee14509-05-2006 11:30:52 // 3403
"csak épp sztem nem vágod ennek a topicnak a létrejöttét illetve a történetét!:D" Fogadunk, hogy de?:))) egyébként csak a véleményemet mondtam el. Ha szeretjük ezt az oldalt, és szeretünk ide járni, akkor meg kell nézni miből van fenntartva az oldal. Mivel mi nem fizetünk érte gondolom a fizetős hírdetők tartják fenn. Ilyen formán minden nem fizetett reklám hátbaszúrás nekik, amit konkrétan (az ő szemükben) Halesz követ el, ha engedi az ingyen hírdetést. Ide tartozik az összes olyan topic, ahol valaki azt mondja, hogy segítek neked, mert pont azzal foglalkozom amire szükséged van. Egyébként ha megfigyeled Halesz nem "erőből" oldja meg a helyzetet, hanem kompromisszumokat ajánl. Pl. ugyanez más néven. Pedig megtehetné, hogy egyszerűen törli a topicot.
bubble09-05-2006 11:30:42 // 3402
Nem lehettek ilyen szemellenzősek. Ez csabee-nak is szól. Őszintén mondom még csak meg sem látogattam az üvegszálas meg az többi említett topikot. Sőt a címükből adódóan fel sem merült bennem, hogy egy-egy cég szócsöve. Ha így van, azok megszüntetését is támogatom. Nálam nincs kivétel. De hozzáteném a nevükben nem szerepel az, hogy az XY cég topikja. Itt meg igen, sőt ragaszkodik hozzá a Csaba!!!
kando.09-05-2006 11:28:45 // 3401
Erről beszélek én is. Vagy, oké, legyen ez a tipic, maradjon, oké, de akkor a cég csakúgy, mint a többi hírdető, igenis fizessen havonta x Ft-ot az Amore részére, a fenttartásért,. villanyért, szerverért stb-ért. Csabeee, mi ebben a tipikus magyar ???? Te is tudod én is, hogy ez a topic miért jött létre. Lehet, nem reklám, oké, mondjuk elhiszem.. de akkor már régh lehetne más neve is, nem ?? itt, akit érint, tudná, kik és mit írnak ide, de a neve ne legyen reklám célzatú, ennyi...
Csabee09-05-2006 11:27:42 // 3400
Szamosi vagy bármelyik mester mért nem osztogat itt ingyen bérmentve tuning és szerelési tanácsokat??? megtehetné...de nem teszi, mert vagy nincs rá ideje, vagy kedve vagy csak ingyen nem tesz illet!:) A DCS márkanévell fémjelzett illtő igen!!!:))) de itt ez is a léányeg segítsünk egymáson ha lehetőségünkben áll:)))
Mike.09-05-2006 11:26:50 // 3399
Azért neked mert te írtad most. Ha eddig is bántotta a szemed miért nem szóltál? Nem tegnap indult ez a topic. :-) Én az Egomihoz nem írok mert nem rám tartozik, de rád sem ezért inkább azt hagyjuk. :-) A topicot Halesz keresztelte erre a névre.:-)
bubble09-05-2006 11:23:21 // 3398
Én sem kérek árajánlatot a Szamositól itt az oldalon egyik topikban sem. Pedig hidd el lenne bizonyára ötlete a mesternek arra, hogy mit lehetne még javítani a gépen. Csabee Ha ez a többi cégnek megfelel a Csabának miért nem? Hidd el a DCS márkanévvé avanzsált autós körökben. Ezt említeni fizetés nélkül igenis reklám.
kando.09-05-2006 11:22:05 // 3397
Azt nem értem, hogy , hogy pont nekem ??? NEm, nem csak most szúrja, ezt észrevettem amióta van, de ha most borult ki a bili, akkor valamit hozzáteszek én is, na. Nem sért engem ez a topic, csak nem értem, miért hőzöngenek, hogy ha másikkal össze akarják vonni, ennyi. Tudod, az a tüske bennem maradt, amit itt sí¶tak-rítak az egomi tali után, hogy nem volt piros szőnyeg és zenekar a T- DCS kedvéért... ez zavar, és ezéárt írtam hozzá a mostani hisztihesz is UFF
Csabee09-05-2006 11:20:59 // 3396
nem hiszem el!:DDDD illetve sajnálom, h megint ezzel la tipikus magyar hozzáállással találkozom, itt az álfások családjaában is:(((DD de én itt be is fejezem én elmondtam amit akartam:)PP
Csabee09-05-2006 11:18:35 // 3395
pontosan értem mire gondolsz!:) csak épp sztem nem vágod ennek a topicnak a létrejöttét illetve a történetét!:D ezzel is arra akartam célozni, h ha DCS itt akarná népszerűsíteni magát már megtehettte voln a kb. 3 éve!!!! de mivel ez a topik egy "sajnálatos efélreértés" kapcsán indult, legkevésbeé reklám célzattal, nem is ezzel a névvel gondold át ki nem ért mit!!!
Mike.09-05-2006 11:15:51 // 3394
Csak most szúrja a szemed? És pont neked? Téged sért, bánt ez a topic? A már említett másik két topicnál nem? Ott is az van, "hozd el és megcsináljuk".
Poló09-05-2006 11:13:34 // 3393
Mutass egy példát, hogy hol reklámozott Csaba!
kando.09-05-2006 11:13:09 // 3392
Inkább: Alfa tuning és a DCS csapat (család)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.