Forum >> Alfa tuning

Halesz09-05-2006 20:40:56 // 3541
Szerintem kevered a carstylinggal :)
DCS09-05-2006 20:40:45 // 3540
nincs kompromisszum ,hiszen Te megakarod szüntetni a DCS névvel fémjelzett topicot,ami ráadásul még pörög is és egy olyan név alá szeretnél minket kényszeríteni ,ami egyszer már megbukott!!!
DCS09-05-2006 20:38:46 // 3539
""""Ja amúgy hány neonos alfást ismersz az amoréról? :))))""" Nem érted...Disco felni,nagyspoyler,tutiszárny,fullosmatricák,csicsaablaktörlő, floureszkálósműszerfal,világítósantenna ebben merült ki a tuning fórum eddig,ezért halt meg,ezután jön a neon.... ,nem szeretnék hasonlókról beszélgetni.....
Halesz09-05-2006 20:31:54 // 3538
Ja hogy ez a kompromisszum? Ha megváltozik a topic neve, elmentek?
Mike.09-05-2006 20:31:31 // 3537
Ezt jól elnéztem. 8.án raktad fel a hírek közé és ezt néztem be. :-)
DCS09-05-2006 20:30:55 // 3536
Rendben meddig vívunk még Tulajdonos Úr??Menjünk vagy fontos Neked a jelenlétünk?
Halesz09-05-2006 20:29:29 // 3535
Mint ahogy Neked is :)
DCS09-05-2006 20:28:13 // 3534
mindig van magyarázatod....sajnálom!
Halesz09-05-2006 20:27:10 // 3533
Csaba: mint ahogy bármelyik más topicban...
Halesz09-05-2006 20:26:09 // 3532
Nálad ma volt szerda? :D
Halesz09-05-2006 20:25:46 // 3531
Más baráti körnek sincs külön topicja. Típusoknak, országrészeknek van max, sokan akartak várostopicokat például, azokat sem engedtük megnyitni. Zárt topicot akarsz, ahol csak azok szólhatnak hozzá, akik megértik egymást....? Ilyen zárt topicok sincsenek az amorén. Ja amúgy hány neonos alfást ismersz az amoréról? :))))
Mike.09-05-2006 20:24:32 // 3530
Halesz! AFőiskolai nyílt napon mi volt? Van erről valami írás, fotó? Bocsi az OFF-ért. :-)
DCS09-05-2006 20:23:12 // 3529
Akkor Te nem olvasol Minket.... Itt volt szó bulikról ,csajokról ,autókról,gyerekekről ,talikról,természetesen gyors autókról is.....
lufci09-05-2006 20:21:59 // 3528
Elolvastam tényleg és értem én azt is, hogy mit szeretnél!!!!!!!!!!! Nem siklottam ám el felette, csak ahhoz a részhez nem akartam hozzászólni.
DCS09-05-2006 20:21:51 // 3527
aki kíváncsi ránk az megtalál ,viszont nem szeretnék belebonyolódni mindenféle neon+ hasonló kérdésekbe....Ez egy barátikőr ,akik jól megértik egymást ,szeretnénk ,ha megmaradna ez! Úgy ahogy van Keleti Vég,Nyugat-Dunántúl stb,így van egy DCS csapat topic is,ahol nem csak a tuningról beszélgetünk és nem szeretnénk 5 féle topicba járni,ez így a legáttekinthetőbb!!
Halesz09-05-2006 20:20:37 // 3526
De fontos, dehogynem fontos. De ha csak egy Alfa tuning topic lenne, akkor nem írnátok bele? Nem érted, hogy nem akarunk szétaprózott topicokat? A DCS topicban eddig is ugyanrról volt szó, mint az Alfa tuningban, azaz arról, hogy hogyan érdemes tuningolni, mikor vannak tuning programok, stb.
DCS09-05-2006 20:15:17 // 3525
"""Ebből jött az ötlet, hogy a nem működő tuning topicot olvasszuk össze Csabáékkal, mégis itt van a szakértelem, kapjon egy mindenki által jól "azonosítható" hívószót (azaz topicnevet), amire azonnal rákattintanak ha a tuningot keresik.""" Nem azonos a két topic,de ezt már mondtam ezerszer....,ezt meg Te nem érted meg!! Eddig is írhattunk volna oda,de nem tettük,amióta van saját topicunk azóta jövünk ide,ez nem fontos Neked??
Halesz09-05-2006 20:13:27 // 3524
Ez a kompromisszum? :))))))
Halesz09-05-2006 20:12:38 // 3523
Leírtam ezerszer az álláspontom, azt is hogy mi a cél, Csaba és tsai pedig magukra vették. Újra leírom akkor, HÁTHA VALAKI ELOLVASSA. Nézd, nekem az az érdekem, hogy egy jól működő, átlátható fórumot üzemeltessek, amibe ha egy új tag beleesik, egyből eligazodjon, ne kelljen szétaprózott topicokban keresgélnie. Jelenleg ugyanis nagyon sok kis topic van, sok témát egyesíteni kell, hogy megtalálják az emberek. Ebből jött az ötlet, hogy a nem működő tuning topicot olvasszuk össze Csabáékkal, mégis itt van a szakértelem, kapjon egy mindenki által jól "azonosítható" hívószót (azaz topicnevet), amire azonnal rákattintanak ha a tuningot keresik. Erre a DCS csapat egyből személyes támadásnak vette az egészet, pedig kb most írom le tizedszer hogy mi volt az alapelgondolás. Hát most itt tartunk.
DCS09-05-2006 20:09:14 // 3522
hagyd meg a topicunkat a nevünkkel és megy minden csöndben tovább....
DCS09-05-2006 20:08:19 // 3521
ez nem Neked szólt ,Te már régen közénk tartozol....
Halesz09-05-2006 20:06:57 // 3520
Hát vaze! Azért ne nevezz már divatalfásnak minket, jó? Ezek szerint én is az vagyok. Bocsánat, hogy csak egy 1,6-ost tudtam megfizetni! Megint itt ez az ősi vita, ami már az Indexen is volt. Jellemző. Csaba, továbbra sem arra válaszolsz, amit kérdeznek Tőled, csak besértődsz és valami egészen másról beszélsz. Hol írt itt bárki olyasmit, hogy nem tiszteljük a DCS csapat munkásságát, ezért bezárjuk a topicot???? Mert Neked valamiért ez jön át ebből az egészből, csak tudnám miért......................
lufci09-05-2006 20:04:30 // 3519
De tudom, csak nem veszem olyan komolyan :))) Olyan butaságnak tartom ezt az egész viaskodást. Miért nem lehet vita nélkül élni és élni hagyni?
DCS09-05-2006 20:04:13 // 3518
NagyFőnök ,mi a véleményed a 1201-ről??
DCS09-05-2006 20:03:07 // 3517
Te tudod Halesz és ez a lényeg ,Főnök! :-)
Halesz09-05-2006 19:59:17 // 3516
Ebből a hozzászólásból látszik, hogy nem is tudod hogy volt! :))))
DCS09-05-2006 19:58:32 // 3515
Közép-európa egyik leggyorsabb Alfája a férjéé,Ő már csak tudja... :-))
lufci09-05-2006 19:57:36 // 3514
Jaj és a lényeg! Csabáék kaptak egy ajándékot, egy topicot, az ajándékot nem illik visszavenni. :-D
DCS09-05-2006 19:57:00 // 3513
"""Mi lenne, ha hagynátok, hogy maguktól tiszteljenek olyanok is, akik nem ismernek személyesen és nem sulykolnátok beléjük, hogy milyen istenek vagytok?""" Az eredményeink magukért beszélnek,ezt nem kell senkibe sulykolni.... Látod Te nagy Alfás vagy ,de mégsem ismered a Hazádban elért Alfás eredményeket!! Ahelyett ,hogy elismernéd és büszke lennél ,itt magyarázol még mindig! Mi lesz veletek a legközelebbi Honda -Alfa talin?Ismét Hullára verik az 1.6-os VTI-k a Hondák az Alfákat??Vagy esetleg elmenjünk 3-4 Alfával és helyrehozzuk a márka renoméját?? Egy tuning autótalálkozón sem látsz lassan mást csak német meg japán verdákat....Neked nem esik jól ha csodálják az olasz márkát is??? Mi már letettünk sok mindent az asztalra,Te még mindig ellenünk vagy ??Na ez a baj Veletek DivatAlfásokkal ,ma ez a márka holnap valami más teljesen mindegy.... :-((
lufci09-05-2006 19:52:45 // 3512
Hát sziasztok! Először is a monogram: ha jól emléxem a topic nyitásakor volt aki megkérdezte mit is jelent a DCS. Aki nem ismeri Csabát és vezetéknevét, nem is nagyon tudja, hogy az az ő becses nevének kezdőbetűi. Másodszor reklám: ebből kifolyólag gondolom sok embernek nem is jelentheti a reklámot. Továbbá: ha valakinek kell valami, segítség, alkatrész vagy bármi, akkor megkérdezi, valaki megsúgja, hogy kihez forduljon. Talán, mert mi összetartó csapat vagyunk és segítünk egymásnak. Legyen béla, gizi vagy bármi nevű, tudja mindenki, hogy az a valaki mivel foglalkozik. Aztán tényleg nem értem, hogy miért bánt néhány embert, hogy van ez a topic. Ha nem érdekel, ne nézzen be ide. Vagy talán izgalmas a neve? Jaj mit is jelenthet a DCS? Kik ezek a fiúk? Aztán jó szokás, hogy: ó fikáznak, beszállok én is??????? Szerintem, független most ettől az egésztől, legyen az akármilyen autó, ha valakit érdekel a tuningolás, akkor a saját keretein (mellényzsebre gondolok) belül próbálja megtalálni magának az igazit!!! És költeni az autójára amit rászán. Más nem az autójára költ. Hozzáteszem, hogy ismerem a hátteret, még mielőtt valaki azt sérelmezné, hogy nem írtam ide és beleszólok, pedig nem telefon. :)))
DCS09-05-2006 19:43:11 // 3511
Te eddig sem szerettél minket,ezután sem fogsz,tehát ez a topic nem Neked szól!!!Viszont ha hiszed ha nem sokan vannak ,akik másképp gondolják ezt ,még ha Neked ez hihetetlennek tűnik is! Eddig sem jöttél el semmilyen rendezvényre ,ahol szerepeltünk ezután sem fogsz!Tehát nem Neked szól ez a Topic!!! Viszont sok ember van innen az amoreról is ,aki büszke arra ,ha komoly versenyeken feltünnek a "lenézett" alfák és nyernek is más komolyabban támogatott márkák előtt,de Téged ez nem érdekel!! Ez nem a Te Topicod!!!
BeeGee09-05-2006 19:10:09 // 3510
"Megtiszteltetés kellene, hogy legyen, hogy a DCS csapatnak, Magyarország legkomolyabb, legjobb Alfáit készítő társaságnak pont itt van a beszélgetős fóruma." Mi lenne, ha hagynátok, hogy maguktól tiszteljenek olyanok is, akik nem ismernek személyesen és nem sulykolnátok beléjük, hogy milyen istenek vagytok? És azt magyarázzátok már meg, hogy miért nem lehet egy monogram nélküli topic nevet választani? Mit változtat az a baráti csapaton?
Halesz09-05-2006 19:08:32 // 3509
Olyan szépen csúsztatsz :)))))))) Asszem nagyon nem látjátok át, mit akarok. Nem szeretnék sértődést, és nagyon nem örülök, hogy csak vitázva lehet erről beszélni. Én megpróbáltam kompromisszumot kötni, találni, mindig csak az jött vissza, hogy így reklám, úgy reklám, és egyből személyes támadásnak vettétek, pedig egyáltalán nem erről volt szó :( De Ti semmi kompromisszumos megoldást nem javasoltatok eddig a topicnévre sem. Ha átneveztem volna szó nélkül, akkor valószínű, hogy egy-két anyázás után simán ment volna tovább a beszélgetés egy Alfa tuning nevű topicban, és nincs ekkora balhé.
zar11609-05-2006 18:56:31 // 3508
Hali, Halesz! Volna egy javaslatom: Vonj össze minden topikot, fésüld össze a hozzászólások időpontja alapján, és legyen csak egy topik, azt olvassa mindenki. Neked nem kell többszáz topikot felügyelned, karbantartanod, nem kellenek topik moderátorok, egy kézben tarthatod az egészet. Topiknyitási jogosultságot meg meg kell vonni mindenkitől, hogy rend legyen, irgumburgum.
zar11609-05-2006 18:52:18 // 3507
Mint ennek a topiknak a nyitója, úgy érzem, szükséges nekem is hozzászólnom, a gondolataimat leírni. Elöljáróban a topiknyitó hozzászólást idézném, a teljes hozzászólást, nem tettem hozzá, nem vettem el belőle: Mivel, az esztergomi topikban utalások voltak rá, és szerintünk sem abba a topikba való a DCS TUNING GROUP tagjainak, viselkedésének, autóinak a kitárgyalása, a beszólás, nyitottam egy külön, erre a célra szánt fórumot. Kérünk mindenkit, hogy epés megjegyzéseit ebbe a fórumba helyezze el. Megígérem, rendszeresen olvasni fogjuk és lehetőségeinkhez mérten válaszolni is fogunk a hozzászólásokra. Meggyőződésem, hogy az esztergomi affér lezárása, az indulatok lecsengése után a topik áttért egy másik témakörbe, a DCS csapat autóiról, versenyekről, eredményekről, tuninggal kapcsolatos kérdésekről, műhelytitkokról, tanácsokról szóló beszélgetős, kvaterkázós fórum lett. Olyan emberek találtak ide, szóltak hozzá, akik máshol nemigen írogattak, ha a logot megnéznénk, lehet, hogy többen a fórum miatt regisztráltak, váltak rendszeres látogatójává az amorénak. (Saját példám álljon legelöl, jómagam nemigen látogattam az oldalt, de mióta ez a fórum itt van, napi rendszerességgel látogatom, és nem csak a DCS saját honlapjáról linkelt fórumot, hanem rendszeresen körülnézek egyéb helyein is az oldalnak.) (Ja, kedves Bubble, a DCS csapatnak van már vagy két éve saját honlapja, saját fóruma és közel 125000 látogatója. Csak mielőtt jótanácsot adsz, érdemes tájékozódni.) Ha jól érzékelem a dolgokat, akkor itt valaki(k)nek az a baja, hogy a DCS csaoat betette a lábát ide is, és zavarja valaki(k)nek a köreit. Ezért ér a vád, hogy reklámtopik, a felvetés, hogy fizetni kellene a fennmaradásért stb. Követve a topik fejlődősőt (és nem tejlesen elfogulatlanul), azonban határozottan az a véleménye, hogy ebben a topikban nem folytatott Csaba reklámtevékenységet, nem ajánlott terméket, szolgáltatást megvásárlásra, azonban kiszolgált egy meglevő érdelkődést, információt adott, tájékoztatta az érdeklődőket a csapatról, az autókról, versenyekről stb. (Szép lenne, ha valaki nyitna egy Schumacher fan-topikot, és pénzt követelnének a Ferraritól, mert reklámként megjelenik a neve a topikban.) A saját honlapunkon ugyan fent van minden, megtehette volna, hogy annyit ír csak, hogy kattintson oda mindenki, átirányíthatta volna a látogatókat a saját honlapjára (és a látogatók száma akkor a saját honlapján növekedne, ami elsődleges fonotsságú, ha valaki üzletet akar csinálni a honlappal). És itt van a fő vélemény különbség. Többen úgy gondolják, hogy a DCS csapat egyenlő az üzleti tevékenységgel, a tuningműhellyel, az autóalkatrész kereskedéssel, a szervizzel. Hát nem. Ez a topik inkább a DCS autók és barátaik közösségéről szól. Ennyi erőv el lehetne akár egy Fotex Veszprém fan-topik is, ahova írogatnának a csapattagok, meg a szurkolók. Szép is lenne, ha összevonnák a labdajátékok topikkal. Lenne belőle háborodás! Apropó reklám, bannercsere... A mi honlapunkon ott van a link az amoréhoz, és gomb ehhez a topikhoz... És valamit nem lehet elvitatni a DCS Tuning Grouptól. Ma Magyarországon, nincs olyan társaság, aminek az Alfái rendszeresen megjelennek a versenyeken, komoly eredményeket érnek el. Nincsenek Magyarországon más, ütőképes Alfák, amikről a média, a versenyek látogatói megemlékeznek, ezzel is öregbítve a márka (a Fiat éra óta igencsak megépázott) hírnevét. Megtiszteltetés kellene, hogy legyen, hogy a DCS csapatnak, Magyarország legkomolyabb, legjobb Alfáit készítő társaságnak pont itt van a beszélgetős fóruma. Drága, marketingszakember Bubble! A DCS csapat autói szívesen látott vendégek minden autós találkozón, minden versenyen. Nincs rá szükség, hogy ingyen promótáljunk egy Alfa találkozón. Ha promócióról van szó, akkor meg lehet nézni a 21-iki tuning showt a ringen. Az promóció, az üzleti érdek, az pénz. Ami itt folyik az beszélgetés, ész osztása ingyé, barátkozás. No ennyi, elég már belőlem...
Mike.09-05-2006 18:36:53 // 3506
Ez így szép és jó is, de ezt miért nekem írod? Én ezt a topicot a kezdetektől figyelemmel kísérem és tetszik ami itt folyik. Amit nem értek, hogy már többen is megjegyezték, hogy ez nem jó meg az nem jó, meg csak hiszti megy itt, de akkor az minek olvassa ezt a topicot?
Robi09-05-2006 18:27:58 // 3505
Tudom. Ezért olvasok vissza minden topicban, mielőtt hozzászólnék.
Mike.09-05-2006 18:23:53 // 3504
Ez rád is vonatkozik!
kando.09-05-2006 18:21:44 // 3503
ha egy üzlet egyszer beindul.. :-))) ;-)
Halesz09-05-2006 18:19:29 // 3502
Na végre egy jó ötlet. A fényezés és az üvegszálas cuccok topic simán mehetne egy "Karosszéria" nevű topicba!! Asszem ezt meg is valósítom, megnézzük, hogy ott anyáznak-e! :)
Robi09-05-2006 18:18:39 // 3501
Bár tudom, az olvasástól nem nő az ember hsz-ainak a száma... :/
Robi09-05-2006 18:17:34 // 3500
Sokan csak olvasták eddig a topicot, nem írtak bele. Nem árt néha tájékozódni kicsit, mielőtt az ember kinyitja a száját.
Mike.09-05-2006 18:14:46 // 3499
Öööö.. mi van? :-))) Ezt mégegyszer lehetne? Nem értem. :-)
Halesz09-05-2006 18:12:59 // 3498
Mert valószínűleg sokan read only-k :)
Mike.09-05-2006 17:45:03 // 3497
Hirtelen mennyi ember megfordul itt akik elötte nem jártak erre és még is tudnak erről a topicról mindent. :-))
Cs09-05-2006 17:37:18 // 3496
Ez igaz, csak ha van egy szisztematikus rendszer, akkor könnyebben megtalálsz valamit. Pl. mi az hogy üvegzsálas cuccok? Egy karosszéria topikba belemehetne a fényezés, meg az üvegszálas cuccok, és máris egy topik van kettő helyett.
kando.09-05-2006 17:26:34 // 3495
én csak azt nem értem, hogy mindenhol máshol tudomásul vették a dolgot, de a DCS, ha bármi van Velük kapcsolatban, rögtön hisztizni kezdenek... Én csak ezt nem értem (unom...) ennyi A többi Halesz dolga.
BeeGee09-05-2006 17:25:10 // 3494
Egyébként ezt miért itt kell megbeszélni, miért nem a Site fejlesztésben? ez a téma inkább oda való már...
BeeGee09-05-2006 17:22:06 // 3493
Pont ezt akaja Halesz ésszerüsíteni, h ne legyn 1000 kistopik. És ha jeleznétek a címben, hogy Alfa technikai tuning?
Cs09-05-2006 17:14:47 // 3492
Vagy lehetne egy tuning szekció a fórumon. Optikai Tuning Motor tuniong Autó multimédia tuning DCS csapat/verseny tuning
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.