"....Csak mert a rekord szempontjából nagyon nem mindegy, hogy hányan mennek inkább Egomba Alfacity helyett..."
Értem. Tehát akkor nem az egység, hanem a rekord a fontos.....
Szép volt...
"..Akiket meg nem ismertek miért fontos, hogy ott legyenek?.."
És Neked miért fontos hogy ne ? Attól hogy Te nem érted, még lehet benne ráció...
Írásaiddal abszolúte nem az "Egy az Alfás közösség" igét hirdeted.
Forum >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Charlie 16602-02-2009 20:55:48 // 27795
Hédi02-02-2009 20:53:10 // 27794
Te voltál 2x is Egomban és mégsem értesz?
Ezt meg én nem értem.:(((
Ezt meg én nem értem.:(((
Atesz198702-02-2009 20:49:44 // 27793
Nem, még mindig nem. :) Mindenki ott lesz, akiket innen ismersz, hiszen azok rendszeresen látogatják az oldalt. Akiket meg nem ismertek miért fontos, hogy ott legyenek?
Csak mert a rekord szempontjából nagyon nem mindegy, hogy hányan mennek inkább Egomba Alfacity helyett.
Csak mert a rekord szempontjából nagyon nem mindegy, hogy hányan mennek inkább Egomba Alfacity helyett.
Hédi02-02-2009 20:46:38 // 27792
Nagyon sokan meg nem, akik nem amoréznak mindennap, mint mi, azok nem tudnak róla, meg akik vendégként nézik amorét és alfások is, igy értsülnek a talikról.
Most már értesz minket?
Most már értesz minket?
Atesz198702-02-2009 20:44:10 // 27791
Nem értelek titeket. Miért olyan fontos, hogy az Egomi tali fent legyen az események között? Nem kötekvés képpen, tényleg komolyan érdekel, hogy miért akarjátok. ti már tudtok róla, ott lesztek. Akkor miért?
Dea02-02-2009 20:37:16 // 27790
Zsifi, értem, mire gondolsz....és ugyanazt tudnám írni Neked, mint amit újon kollégánknak írtam:)
Zsifi02-02-2009 20:34:35 // 27789
Nagy általánosságban jó az összefoglalód! De ami hibázik az az, h akkor lenne tökéletes ha az események rovatban kint lenne mindkettő és természetesen megmaradt volna a topic is. "Egyenlő pályák, egyenlő esélyek"! Amennyit lehet nyerni a réven annyit el lehet veszteni a vámon! Ha minden jól megy akkor én részt tudok venni mindkettőn de igenis van v lesz olyan aki csakazért is alapon fog dönteni! Ez egyáltalán nem válik előnyére egyik találkozónak sem! Az Amore részéről ezt struccpolitikának tartom, ha nem látják akkor nem is lesz alapon nem lehet(szabad) befolyásolni az embereket! Csak rövid szösszenetként írtam soraimat. Üdv!
csocsi02-02-2009 20:31:39 // 27788
Ezt nem akartam felhozni :)
selespeed02-02-2009 20:31:13 // 27787
A tv-ben meg csak panaszkodnak a nyugdijasok!!:-DDDDDDDDDDDDDDD
csocsi02-02-2009 20:31:06 // 27786
Vaze, hogy én miért hordóból nyomom még mindig nem értem :))
Hédi02-02-2009 20:30:59 // 27785
Akkor adjatok lehetőséget és teret az esztergomi talinak is, pont úgy és olyan mértékben csak, ahogy minden egyes alfás találkozó megkapta a lehetőséget eddig , h a tagok jelentkezhessenek rá, láthassák a programjait.
Semmiben nem konkurense egyik tali a másiknak, mindkettő alfás tali lesz és mi mind amorésok vagyok alfás szívvel és maradtunk ezután is.
Kerülhessen fel az esztergomi tali beharangozója az Eseménynek közé.
Köszi:)
Semmiben nem konkurense egyik tali a másiknak, mindkettő alfás tali lesz és mi mind amorésok vagyok alfás szívvel és maradtunk ezután is.
Kerülhessen fel az esztergomi tali beharangozója az Eseménynek közé.
Whiteskull02-02-2009 20:30:07 // 27784
Aki iszik rendesen, annak sok visszaváltható üvegje marad. :)))))))))))))
csocsi02-02-2009 20:27:51 // 27783
Zsíros alfás, futja mindenre :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Whiteskull02-02-2009 20:17:50 // 27782
Úgy legyen! :DDD
GT Ɨ|ѯ02-02-2009 20:17:17 // 27781
Ez így igaz,mind2-re megyünk:-)))
szerintem.
szerintem.
count M02-02-2009 20:13:11 // 27780
Hát én már bánom hogy ha minimálisan is, de belefolytam a vitába. Ha ez bárkit is érdekel. :) Felesleges volt, mert baromi időrabló egyesével győzködni az embereket (ha ők a fejükbe vettek valamit), és az esetek nagy részében nem is vezet sehová, csak további vitákhoz. Fásultság? Lehet. Az ötödik ugyanolyan Nagy Vita ugyanazokkal a szereplőkkel már nem annyira izgi... :) Azóta inkább AlfaCityvel, a szervezéssel foglalkozunk, annak legalább van értelme.
Komárom jó lesz, Esztergom is biztosan jó lesz, ne vitatkozzatok Ti se feleslegesen... szerintem.
Komárom jó lesz, Esztergom is biztosan jó lesz, ne vitatkozzatok Ti se feleslegesen... szerintem.
Dea02-02-2009 19:45:54 // 27779
Nem is rájuk gondoltam, hanem a suzukisokra:D:D:D:D
Seriff02-02-2009 19:44:24 // 27778
A hondásoknak nem kell :))
Dea02-02-2009 19:42:48 // 27777
Majd elküldöm mindenkinek mailben;-)
:D:D:D:D
Majd elküldöm mindenkinek mailben;-)
:D:D:D:D
koz02-02-2009 19:38:23 // 27775
Sokan csak az egyikre tudnak elmenni, na de melyikre? Ha van mondjuk 20 ember, akivel szeretnék találkozni, és a fele erre megy, a másik fele meg arra, akkor mi legyen? Ezért jó 1 db nagy alfás találkozó. Vajon, ha én kattintottam az egyikre, akkor gondolja-e majd valaki rólam, hogy odaálltam valaki mellé - másik ellenében? Ráadásul bejön még a képbe, hogy az egominak van egy vélt/valós "de jó volt régen, mikor még nem volt itt annyi ember" mellék-feelingje is, meg a komáromihoz hozzákapcsolódik a piacszemléletesség vélt/valós vádja is. Az a baj szerintem, hogy nincsenek rendesen megfogalmazva a vádak, nincsenek rendesen kibeszélve a megoldások.
Amúgy szerintem sem akkora probléma az egész, szándékosan túlzom el kissé a dolgot, mert széthúzás nincs, de veszélye azért van.
Amúgy szerintem sem akkora probléma az egész, szándékosan túlzom el kissé a dolgot, mert széthúzás nincs, de veszélye azért van.
Dea02-02-2009 19:35:59 // 27774
HSFAT, nézd, véleményem szerint nem a jó irányból közelíted meg a kérdést. Egyrészt - főleg ha új vagy közöttünk - hiba lenne az általánosítás. Másrészt sokan állást foglalnak a kérdésben, sokan nem.
Biztos vagyok abban - hogy hozzám hasonlóan - nagyon sokan vannak, akik követik az eseményeket (ne adj' isten, hallanak róla), de nem feltétlenül nyilvánítanak véleményt, pusztán azért, mert hisznek abban, hogy létezik ALFÁS társadalom, akiknek - aminek - ugyanúgy a része az a csapat aki kiáll Egom mellett, és ugyanúgy akik kardot törnek Komárom mellett...Amit nem jó látni az az, hogy pl. GEORGE és countM vitatkozik...két régi Alfás, akik sokat jelentenek ennek a közösségnek...de ezt ugyanúgy elmondhatom Haleszről és Tommiról. A
Azt nagyon sajnálom, hogy közöttük összetűzés van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek MUSZÁJ valamelyik oldalra állni...ez olyan, mint a politika...lehet agitálni, és lehet csendben szimpatizálni bármely oldallal...és innentől vérmérséklet kérdése, hogy ki mennyire folyik bele a kérdésbe...
De ez, kedves HSFAT cartárs, semmiképpen ne akadályozzon meg abban, hogy bármelyik talin ott legyeél...
Ez semmiképpen ne akadályozzon meg abban, hogy rávillants egy Alfára, ha szembejön...
Az Alfások társadalama nem szűnik meg egy -remélem - ideiglenes vitától két csoport között.
Én persze szerencsés vagyok, mert nem muszáj állást foglalnom (mégha a szimpátiám az egy oldal felé is hajlik - de ez nem referencia senkinek), és egyértelmű, hogy amíg vannak Tommik, Haleszok, Countok, GEORGE-ok, Mike-ok ( a felsorolás nem reprezentatív, ezer bocsánat, akiket nem név szerint említettem), addig létezünk mi is, mint közösség - mégha néha meg is osztottan kicsit...
Úgyhogy remélem, találkozunk a legközelebbi talin!;-)
Biztos vagyok abban - hogy hozzám hasonlóan - nagyon sokan vannak, akik követik az eseményeket (ne adj' isten, hallanak róla), de nem feltétlenül nyilvánítanak véleményt, pusztán azért, mert hisznek abban, hogy létezik ALFÁS társadalom, akiknek - aminek - ugyanúgy a része az a csapat aki kiáll Egom mellett, és ugyanúgy akik kardot törnek Komárom mellett...Amit nem jó látni az az, hogy pl. GEORGE és countM vitatkozik...két régi Alfás, akik sokat jelentenek ennek a közösségnek...de ezt ugyanúgy elmondhatom Haleszről és Tommiról. A
Azt nagyon sajnálom, hogy közöttük összetűzés van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek MUSZÁJ valamelyik oldalra állni...ez olyan, mint a politika...lehet agitálni, és lehet csendben szimpatizálni bármely oldallal...és innentől vérmérséklet kérdése, hogy ki mennyire folyik bele a kérdésbe...
De ez, kedves HSFAT cartárs, semmiképpen ne akadályozzon meg abban, hogy bármelyik talin ott legyeél...
Ez semmiképpen ne akadályozzon meg abban, hogy rávillants egy Alfára, ha szembejön...
Az Alfások társadalama nem szűnik meg egy -remélem - ideiglenes vitától két csoport között.
Én persze szerencsés vagyok, mert nem muszáj állást foglalnom (mégha a szimpátiám az egy oldal felé is hajlik - de ez nem referencia senkinek), és egyértelmű, hogy amíg vannak Tommik, Haleszok, Countok, GEORGE-ok, Mike-ok ( a felsorolás nem reprezentatív, ezer bocsánat, akiket nem név szerint említettem), addig létezünk mi is, mint közösség - mégha néha meg is osztottan kicsit...
Úgyhogy remélem, találkozunk a legközelebbi talin!;-)
Charlie 16602-02-2009 19:27:21 // 27773
1, OK
2, Egomba is meg Komáromba is Alfások fognak menni.Az egyiket az Amore szervezi a másikat meg nem. Azért nem igaz amit írtál, mert Komáromba csak az iratkozhat fel itt aki regisztrált az Amore-n, Egomba meg bárki akinek kedve van.
Arról nem is beszélve hogy ha pl regisztrálva vagyok az Indexen, attól még nem vagyok Indexes, főleg ha nem aktívkodom.
3; Jogos, akkor viszont hol itt a nagy Alfás összetartás ? Bravo.........
Nem te kezdted újra ? Ha írsz, azért teszed mert van véleményed. Más is azért teszi.
Vagy amolyan 13. harcos féle "Egy az isten és Mohammed az ő prófétája" elvben gondolkodsz ? Írsz valamit, de reagálás ne legyen ?......................
2, Egomba is meg Komáromba is Alfások fognak menni.Az egyiket az Amore szervezi a másikat meg nem. Azért nem igaz amit írtál, mert Komáromba csak az iratkozhat fel itt aki regisztrált az Amore-n, Egomba meg bárki akinek kedve van.
Arról nem is beszélve hogy ha pl regisztrálva vagyok az Indexen, attól még nem vagyok Indexes, főleg ha nem aktívkodom.
3; Jogos, akkor viszont hol itt a nagy Alfás összetartás ? Bravo.........
Nem te kezdted újra ? Ha írsz, azért teszed mert van véleményed. Más is azért teszi.
Vagy amolyan 13. harcos féle "Egy az isten és Mohammed az ő prófétája" elvben gondolkodsz ? Írsz valamit, de reagálás ne legyen ?......................
BMW forever!!!!!!!!02-02-2009 19:15:16 // 27772
Mondjuk nekem mint "újonc"-nak ez a szar ami itt van egyáltalán nem hozza meg a kedvét a találkozókhoz.Vagy szted meg kéne?
Atesz198702-02-2009 19:11:43 // 27771
Szerintem meg már nem bírtam olalvasni az ilyen hsz-eket: "Egész nap olvastam, és felfordul a gyomrom...", vagy az újoncok kedvenc megnyilvánulása: "Hát, Én még egy talin sem voltam, de nem is fogok menni."
Minden nap beír valaki egy hasonló hsz-t, pedig azok is jól jártak a helyzettel akik Egomba mennek, meg azok is akik Komáromba. Nem tudom felfogni, hogy akkor mi a probléma? Hacsak nem az, hogy néhányan élvezik, ha feszkó van.
Minden nap beír valaki egy hasonló hsz-t, pedig azok is jól jártak a helyzettel akik Egomba mennek, meg azok is akik Komáromba. Nem tudom felfogni, hogy akkor mi a probléma? Hacsak nem az, hogy néhányan élvezik, ha feszkó van.
W.02-02-2009 19:06:21 // 27770
Csak nem egy béríróval van dolgunk.... Pár hsz-el ezelőtt pont Te kezdted újra a már "el lapozott" témát!
Atesz198702-02-2009 19:01:43 // 27769
Hidd el nekem, senki nem fog vele foglalkozni utólag. A többséget nem érdekli már ez az egész hepaj, csak a topicban szitják még néhányan a hangulatot.
Bocs, ha ezen megsértődik valaki, de ez így van.
Bocs, ha ezen megsértődik valaki, de ez így van.
Atesz198702-02-2009 19:00:01 // 27768
1. Én voltam 2x is.
2. Egomba Amoresok fognak menni, tehát Amores találkozó lesz. Nem mindegy akkor, hogy az oldalon kint van-e? Aki akarja, az tudja, hogy van.
3. Ha itt meghirdetik Egomot, csak magukkal tolnak ki. Az Egom rajongókkal azért, mert megint sokan lennének, Komáromiakkal meg azért, mert elszipkázná a résztvevőket.
4. Tehát lenne egy "sikertelen" Alfacitynk, meg Egomban is megint panaszkodnának, hogy milyen szép volt, amikor még elfértek a Bazilika lépcsői alatt.
Nem értem miért nem lehet lapozni.
2. Egomba Amoresok fognak menni, tehát Amores találkozó lesz. Nem mindegy akkor, hogy az oldalon kint van-e? Aki akarja, az tudja, hogy van.
3. Ha itt meghirdetik Egomot, csak magukkal tolnak ki. Az Egom rajongókkal azért, mert megint sokan lennének, Komáromiakkal meg azért, mert elszipkázná a résztvevőket.
4. Tehát lenne egy "sikertelen" Alfacitynk, meg Egomban is megint panaszkodnának, hogy milyen szép volt, amikor még elfértek a Bazilika lépcsői alatt.
Nem értem miért nem lehet lapozni.
BMW forever!!!!!!!!02-02-2009 18:56:30 // 27767
Én még nem voltam egyetlen találkozón sem(illetve 1 nagyon kicsin budaörsön voltam)De amit itt olvasok már hetek óta,azok alapján nem is megyek egyikre sem.
Nem mintha pont én hiányoznék vmelyikről,de ez az egész egy vicc!!!!!
Ezzel az Esztergom vs. Komárom hisztivel nálam mind2 leszerepelt,akármilyen grandiózus is lesz!
És még el sem kezdődött egyik sem,de már most látom,hogy ha vége lesz mind2-nek
mi lesz akkor?
Megy majd hogy a "mienk Ugyis jobb volt,bibibi"
Röhej...................
Nem mintha pont én hiányoznék vmelyikről,de ez az egész egy vicc!!!!!
Ezzel az Esztergom vs. Komárom hisztivel nálam mind2 leszerepelt,akármilyen grandiózus is lesz!
És még el sem kezdődött egyik sem,de már most látom,hogy ha vége lesz mind2-nek
mi lesz akkor?
Megy majd hogy a "mienk Ugyis jobb volt,bibibi"
Röhej...................
feszti02-02-2009 18:48:19 // 27766
feszti02-02-2009 18:46:24 // 27765
QQCS :)
Van még 2 hónap Esztergomig. :)
április 4 ;)
Van még 2 hónap Esztergomig. :)
április 4 ;)
W.02-02-2009 18:43:53 // 27764
Mindenki választhat, hová megy, vagy nem megy. Viszont talán nem kellene úgy kezelni ezt, mint ha Esztergom nem is létezett volna! Milyen dolog az , hogy nincs meghirdetve az oldalon??!! Milyen dolog az, hogy kitörölték( átnevezték) a topikot. Még valami: jó lenne, ha nem olyanok osztanák az észt, akik még nem voltak egyetlen Esztergomi találkozón sem!
Atesz198702-02-2009 18:27:26 // 27763
Ha téged a nosztalgia, a családiasság, meg Esztergom vonz, akkor Egomba mész. Ha részese akarsz lenni az Alfacity-t övező grandiózus dolgoknak, akkor Komáromba. Ez ennyire egyszerű, jogod van választani.
Az egységet meg ne féltsd, sztem Haleszék sincsenek fasírtban Tommival, és azok sem lesznek kinézve innen, akik egomba mennek. Annyira nem véres dolgok ezek, hogy emiatt szétzilálódjon a társaság. Olvasdd csak a többi topicot, nyoma sincs feszültségnek, vagy széthúzásnak.
Sőt! Én kifejezetten azt mondom, hogy az a szép az egészben, hogy úgy civakodunk itt, mint a házaspárok. Ebből is látszik, hogy milyen összeszokott, családias társaság vagyunk. Egy család meg nem létezhet konfliktusok nélkül.
Az egységet meg ne féltsd, sztem Haleszék sincsenek fasírtban Tommival, és azok sem lesznek kinézve innen, akik egomba mennek. Annyira nem véres dolgok ezek, hogy emiatt szétzilálódjon a társaság. Olvasdd csak a többi topicot, nyoma sincs feszültségnek, vagy széthúzásnak.
Sőt! Én kifejezetten azt mondom, hogy az a szép az egészben, hogy úgy civakodunk itt, mint a házaspárok. Ebből is látszik, hogy milyen összeszokott, családias társaság vagyunk. Egy család meg nem létezhet konfliktusok nélkül.
Vili02-02-2009 04:02:02 // 27761
EZ A LEGJOBB TOPIC!!!!!!!
Éjféltől idáig olvastam.
Sírtam,nevettem.
Éjféltől idáig olvastam.
Sírtam,nevettem.
koz02-02-2009 01:42:00 // 27760
Még a Nagy Veszekedés idején írtam egy hosszabb hozzászólást (26596 - 2009.01.12. 15:34:45). Úgy vettem észre, hogy a hosszúakra reagáltok, de az enyém reakció nélkül maradt. Mármint a vezérkar(ok) részéről. Ezért most szeretném megkérdezni, hogy van-e esetleg-e valamilyen fejlemény-e az esztergomáromi talákozóval kapcsolatosan. -e. Vagy megmaradt az árok a rekordorientált és a nosztalgikus felosztás között. Megemlíteném még, ha már ennyire nekiindultam, hogy ha sikerülne visszakovácsolni az egységet, az nagy előnyére válna a közösségnek. Közösségebb lennénk, mint eddig bármikor.
(Nem célom hangulatot kelteni, sem fingot fűrészelni, bármilyen megnyilvánulásom a témában a puszta közösségféltésből fakad - szóljatok, ha álljak le)
(Nem célom hangulatot kelteni, sem fingot fűrészelni, bármilyen megnyilvánulásom a témában a puszta közösségféltésből fakad - szóljatok, ha álljak le)
koz02-02-2009 00:39:39 // 27759
Szerintem mind két fél megkapta amit akart.
Csak mi nem, akik nem voltunk benne az első körben. (mintha évszázadokról lenne szó) Én emiatt elég pipa vagyok. Szar érzés olyan társaságban lenni, ahonnan kinéznek. áááh
Csak mi nem, akik nem voltunk benne az első körben. (mintha évszázadokról lenne szó) Én emiatt elég pipa vagyok. Szar érzés olyan társaságban lenni, ahonnan kinéznek. áááh
count M01-02-2009 23:44:31 // 27758
Minden elismerésem, jól összefoglaltad a lényeget. :)
Atesz198701-02-2009 23:30:09 // 27757
Rosszul tudod, a hely hiánya, és az újdonság vágya győzőtt Esztergom felett.
Én úgy gondolom, hogy Alfacity az alfaamore referenciája. Minnél nagyobbat durran Alfacity, annál több Alfás fog ránk felfigyelni, annál híresebb az amore. Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok azt, hogy nem jó érzés azt mondani, hogy "Voltam egy csomó alfa találkozón, volt ahol 700-nál is több autó volt.". Talán azt is megélhetjük, hogy Alfacity lesz európa legnagyobb Alfás eseménye. De úgy is felfoghatjátok, hogy azzal köszönitek meg a srácok egész éves munkáját, hogy a jelenlétetekkel közelebb viszitek őket az álmaik megvalósításához.
Egy kis újdonság meg direkt jót tesz a régi motorosoknak is. :)
Ugyanakkor ott van a másik oldal, akik Esztergom mellett kampányolnak. Ugyanez a kemény mag panaszkodik minden évben, hogy már nincs családias hangulat, pedig pont az volt jó Esztergomban, hogy oda mindenki elment, akivel itt naponta társalognak. Nos, ha Ők a szívükre teszik a kezüket, beláthatják, hogy a vágyuk teljesült. Szinte csak a kemény mag jelentkezik Esztergomba, csak Ők lesznek ott, ráadásul családias légkörben.
Én úgy gondolom, hogy Alfacity az alfaamore referenciája. Minnél nagyobbat durran Alfacity, annál több Alfás fog ránk felfigyelni, annál híresebb az amore. Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok azt, hogy nem jó érzés azt mondani, hogy "Voltam egy csomó alfa találkozón, volt ahol 700-nál is több autó volt.". Talán azt is megélhetjük, hogy Alfacity lesz európa legnagyobb Alfás eseménye. De úgy is felfoghatjátok, hogy azzal köszönitek meg a srácok egész éves munkáját, hogy a jelenlétetekkel közelebb viszitek őket az álmaik megvalósításához.
Egy kis újdonság meg direkt jót tesz a régi motorosoknak is. :)
Ugyanakkor ott van a másik oldal, akik Esztergom mellett kampányolnak. Ugyanez a kemény mag panaszkodik minden évben, hogy már nincs családias hangulat, pedig pont az volt jó Esztergomban, hogy oda mindenki elment, akivel itt naponta társalognak. Nos, ha Ők a szívükre teszik a kezüket, beláthatják, hogy a vágyuk teljesült. Szinte csak a kemény mag jelentkezik Esztergomba, csak Ők lesznek ott, ráadásul családias légkörben.
Tackry01-02-2009 23:24:38 // 27756
Ne búslakodjatok!:) Inkább örüljetek, hogy Alfacityre más most több mint 400 jelentkező van, és még messze vagyunk április 18.:)
Vik.. + Rich01-02-2009 21:09:00 // 27755
Szia.
Lehet hogy igazad van,nem tudom...:-(
Én csak azért tudok elmenni mind a kettöre mert Esztergomtol 15,Komáromtol pedig 50 km.-re lakom...De ez csak szerencse. Sajnos többen vannak sokkal akik nem ilyen szerencsések. Remélem majd ott talizunk valamelyiken. :-))
Lehet hogy igazad van,nem tudom...:-(
Én csak azért tudok elmenni mind a kettöre mert Esztergomtol 15,Komáromtol pedig 50 km.-re lakom...De ez csak szerencse. Sajnos többen vannak sokkal akik nem ilyen szerencsések. Remélem majd ott talizunk valamelyiken. :-))
Csoki11601-02-2009 21:03:25 // 27754
Én nemrégóta vagyok Amore tag, de sajnálom hogy az Alfacity és Esztergom két különbözö dolog. Sokan nem is tudnak az esztergomi találkozóról:-( Valahogy nekem olyan érzésem van (szeretném azt hinni , hogy tévedek),már megint a pénz és a "bürokrácia" gyözött egy tradició felett:-(. Igyekszem ott lenni mind a kettön. Ha a PÉNZEM engedi.
Vik.. + Rich01-02-2009 05:56:22 // 27753
Sziasztok..
A mai éjszakát szántam rá hogy visszaolvassak...Éjféltöl olvasok. Most 6 óra és abbahagytam..
Szomoru vagyok nagyon:-(
Én nem ezt az Amorét ismertem meg 3 évvel ezelött... Remélem ennél rosszabb már nem lesz.
(Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy mindkettöre el tudok menni)
Sajnálom azokat akiknek dönteniük kell:-(
Szép napot mindenkinek:-)
A mai éjszakát szántam rá hogy visszaolvassak...Éjféltöl olvasok. Most 6 óra és abbahagytam..
Szomoru vagyok nagyon:-(
Én nem ezt az Amorét ismertem meg 3 évvel ezelött... Remélem ennél rosszabb már nem lesz.
(Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy mindkettöre el tudok menni)
Sajnálom azokat akiknek dönteniük kell:-(
Szép napot mindenkinek:-)
RoliQ430-01-2009 17:53:01 // 27752
vagy még hosszabb....:(
Satti30-01-2009 17:50:19 // 27751
Ez egy hosszú történet....:-)
Blade30-01-2009 17:50:13 // 27750
Hát valamennyit visszaolvastam,de egy ido után nem birtam gyomorral. ELmehet a picsába mindenki aki valamilyen részben okozója ennek,fuj . Nem elég látni a tvben, a mindennapokban a marakodást még Ti is kezditek? Az esztergomi Alfa találkozó nem létezhetne ilyen nagyszabásu rendezvényként az Alfa Amore nélkül és az ALfa Amore sem létezhetne Esztergom nélkül... Ettöl fuggetlenul valoszinuleg elmegyünk mindkét találkozóra,de nem hiszem el hogy ez csak igy megy!
Bőség? Kicsit sótlan lesz az a bőség... Ha ez most igy lezajlik, a következö lépés egy uj AA lesz!!??
Van egy közmondás: "okosabb enged ,szamarabb szenved" Szerintem nézzen mélyen magába minden főszervező
Bőség? Kicsit sótlan lesz az a bőség... Ha ez most igy lezajlik, a következö lépés egy uj AA lesz!!??
Van egy közmondás: "okosabb enged ,szamarabb szenved" Szerintem nézzen mélyen magába minden főszervező
Robert-jtd30-01-2009 17:35:46 // 27749
Mondjuk az én sem értem,hogy miért nincs feltüntetve az események közt?
Még itt sem a fórumon!-ha nem dobod ide a linket azt sem tudom,hogy már lehet oda is jelentkezni.
Még itt sem a fórumon!-ha nem dobod ide a linket azt sem tudom,hogy már lehet oda is jelentkezni.
ystuc30-01-2009 17:32:08 // 27748
Aba nincs beleszólásom. :-)
Satti30-01-2009 17:29:34 // 27747
Lehet választani, vagy a bőség öröme! :-))
Ki erre megy, ki meg a másikra, van aki, meg mindkettőre.
Ki erre megy, ki meg a másikra, van aki, meg mindkettőre.
GTPeti30-01-2009 17:27:37 // 27746
Te nem, de az ükunokád talán, Köbüki. :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
387
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?
Members
New members
- UTPcableman
- rajkailaszlo
- Tamas.F.Lamas
- Filip05
- Milán147
- copernico
- PolgárViki
- Bimbi10
- grimedth