Forum >> Autóvásárlás
Ferke18-09-2009 13:41:17 // 20553
Vazze, és nem tűnik fel neki, hogy nincs hibajelenség???:DDD
Xixo18-09-2009 13:37:16 // 20552
Nem tudom, a héten derült ki, hogy nagy a baj!! :))
Ferke18-09-2009 13:32:34 // 20551
Ezt ne is emlegesd, azóta is kísért...mindezt úgy, hogy annyit nem mondott, menjünk vele, nézzük meg. Mondjuk szerintem direkt ment a sunnyogás, mert tudta, hogy úgyis 1 perc alatt elküldenénk a pcsába ezzel a tervével együtt...
Ferke18-09-2009 13:31:11 // 20550
Tegyük fel, felvettem autóhitelt, és bedőltem. Most már állásom sincs, jövedelmem sincs, és nincs kezes, a fedezet pedig az autó, ami az értékvesztés miatt, meg monnyuk a leamortizálástól szinte értéktelen.
Nincs a nevemen semmi és nincs melóm sem. Akkor jól járt velem a bank, vagy sem??
Nincs a nevemen semmi és nincs melóm sem. Akkor jól járt velem a bank, vagy sem??
Ferke18-09-2009 13:29:07 // 20549
Most nem. DE ugye nem azt akarod mondani, hogy tavaly szeptemberig nem volt nulla kezdő befizetéssel hitelügylet autóra?
ALFI15618-09-2009 13:11:19 // 20548
Fent van a használtautón?
Xixo18-09-2009 13:10:29 // 20547
Most erre mit mondjak, szar az egész, de még így is értékelni kell azt, ami megadatott. Tudom, hogy ez fellengzősen hangzik, de néha hátra (lefelé) is kell nézni, nem csak előre (felfelé).
ALFI15618-09-2009 13:09:23 // 20546
Nincs olyan hogy a bank csak úgy ad hitelt.Megveszi hitelre a kocsit.Mondjuk nulla befizetővel 3millióért.Abból kiárul 1-et aztán visszatolja a banknak,hogy nem kell.Ilyen nincs.A bank valakin behajtja.Vagy a kezesen vagy valakin de behajtja.A kocsi volt a fedezet?Nem ad egy 3 milliós kocsira 3 millió hitelt.De még 2-őt se.
Tibe18-09-2009 13:08:36 // 20545
Ááááááááááááááá ez nekem fáj bazze....... szinte behajtja a fejét a hurokba hogy az autószerelő jól szorítsa meg :PPPPP
Xixo18-09-2009 13:05:19 // 20544
Ha már így belejöttem a pletykálásba: :))
Másik okos kollégám elviszi a 3-4 éves Alteát átnézetni. Ugyan semmi baj nincs vele a szó szoros értelmébe, de azért nézessük át. Ez eddig még oké is. Na de olyat mondani a szerelőnek, hogy ha bármi van, csinálja meg nyugodtan 100ezerig, majd kifizeti?!?? Vazzz!!!!
Erre meglepő módon kiderül, hogy szar a váltó, ki kell cserélni, félmillió!!!!
Most árulják az amúgy hibátlan autót, nehogy rá kelljen költeni.....
Másik okos kollégám elviszi a 3-4 éves Alteát átnézetni. Ugyan semmi baj nincs vele a szó szoros értelmébe, de azért nézessük át. Ez eddig még oké is. Na de olyat mondani a szerelőnek, hogy ha bármi van, csinálja meg nyugodtan 100ezerig, majd kifizeti?!?? Vazzz!!!!
Erre meglepő módon kiderül, hogy szar a váltó, ki kell cserélni, félmillió!!!!
Most árulják az amúgy hibátlan autót, nehogy rá kelljen költeni.....
ALFI15618-09-2009 13:04:23 // 20543
Persze,hogy kap.Olyan fedezettel meg kezesekkel.Továbra is azt mondom nem hülye a bank!Nem ad csak úgy jött mentnek hitelt.
Grando18-09-2009 13:01:53 // 20542
Na hát ez az látod, hogy a legtöbb ember ész nélkül elkezdte felvenni a hiteleket. Erre persze emelkedni kezdtek a kamatok is, meg a lakásárak is. Nem beszélve a külföldi valuta alapú hitelekről, ami már önmagában is egy agyrém a kockázat miatt, nem beszélve arról, hogy a hazai valutára is kibebaxottul jótékony hatással van. ://
És most te is, meg én is baxhatjuk az átgondolt stratégiát. Te 25 évig kamatrabszolga vagy, én meg most épp kúrogatom kifele az ablakon a havi albérleti díjat. (De legalább nem egy földbevájt likban lakom, hanem egy garzonban, ami vmivel jobb.) :DDD vagy inkább: :(((
És most te is, meg én is baxhatjuk az átgondolt stratégiát. Te 25 évig kamatrabszolga vagy, én meg most épp kúrogatom kifele az ablakon a havi albérleti díjat. (De legalább nem egy földbevájt likban lakom, hanem egy garzonban, ami vmivel jobb.) :DDD vagy inkább: :(((
Xixo18-09-2009 13:00:32 // 20541
Na meg van még rossz példa, aki megveszi a szmártot átnézetés nélkül, mert mondták, hogy jójaz, beleöli az összes spórolt pénzét, fizeti a törlesztőket, közben szenved azzal a szarral, majd úgy adja el, hogy méh ő fizet a vevőnek. És mindezt miért?? Mert cuki bazdmeg, mert cuki!!! Vazz akkor szúrtam magam tökön.... :))
Xixo18-09-2009 12:56:01 // 20540
Amennyire én tudom, ott az egész társaság ilyen. Van jó nagy passzátom, nem kell? Úúú de jó, úú de nagy, úú de menő, kell, mennyi? Fizesd tovább a részleteket...
Tibe18-09-2009 12:54:43 // 20539
Haveromat megkérte a legjobb barátja hogy legyen a kezese egy hitelnél, a barom belement. Az első évben nem is volt gond amíg fizette a barát a hitelét, de utána beszopott a haverom mert nem fizet a srác, és neki mint kezesnek kell tejelni a banknak......
Xixo18-09-2009 12:51:39 // 20538
Az még az első miatt van, a többi már valszeg nem az ő nevén futott. A legmocskosabb részleteket nem ismerem. Annyit tudok, hogy miután fizették vagy három évig + a kezdőrészlet + az elvett autó értéke mellett maradt két milla tartozás. Na azt kamatostól fogják behajtani rajta és szerintem lexarják, hogy csak havi 20-30 ezrével...
Tibe18-09-2009 12:51:31 // 20537
Na de érted ehhez kellett 10 hülye ismerős akinek a nevén nincs semmi se lakás, se ingatlan és vállalja azt hogy soha életében nem is lesz..... szal az ilyen meg is érdemli hogy a nevére más vegyen fel hitelt :P
Ferke18-09-2009 12:47:23 // 20536
Na de az már hanyadik autó volt?!?!?! 4-5-6? 7??:)) Igen sokáig húzta. Hány évig is?! Aki 3x játsza el, azzal nem sokat tudnak kezdeni.
Arról nem beszélve, hogy amíg minimálon vannak bejelentve az emberek, addig mennyit tudnak vonni?! Szinte semmit...így bank kb 30 év múlva jut a pénzéhez talán.
Szóval buktak itt a bankok rendesen...
Arról nem beszélve, hogy amíg minimálon vannak bejelentve az emberek, addig mennyit tudnak vonni?! Szinte semmit...így bank kb 30 év múlva jut a pénzéhez talán.
Szóval buktak itt a bankok rendesen...
Xixo18-09-2009 12:47:14 // 20535
Viszont az is igaz, hogy jelenleg kb a tizedik autóját használja már és mind hiteles volt!!! Csak nem az ő nevére...
(és ezeknek a felét biztos visszavette a bank!!)
(és ezeknek a felét biztos visszavette a bank!!)
Tibe18-09-2009 12:45:42 // 20534
Ez is hülyeség, megveszi 15 millerért az új Bömöst, van rajta 12 milla hitel mondjuk fél év múlva visszaadja a banknak az autót, ők eladják 10 millerért még mindig ott van a 2 milla amit bevasalnak a csávón, szal nagy bukó, nem beszélve az addig kifizetett törlesztőkről.
A Bar listáról pedig annyit hogy tök mind1 hogy törlődsz onnan 5 év múlva a pénzt akkor is ki kell köhögjed, az nem évül el!
A Bar listáról pedig annyit hogy tök mind1 hogy törlődsz onnan 5 év múlva a pénzt akkor is ki kell köhögjed, az nem évül el!
Xixo18-09-2009 12:45:30 // 20533
Pont rá gondoltam! :))
És igen a 30 vagy 33%-át tiltják neki és volt seggbekúrósba is két napot, amikor kiszedték a már kőrözött kocsiból!! :)))))
És igen a 30 vagy 33%-át tiltják neki és volt seggbekúrósba is két napot, amikor kiszedték a már kőrözött kocsiból!! :)))))
Ferke18-09-2009 12:45:28 // 20532
Nagyon nem kitalált sztori, nem értem, miért gondolod, hogy kitaláltam. Ha a harmadikat nem tudja megvenni, akkor megveszi az anyja, nagyanyja, vagy a huga nevére.
Rengeteg hitelnepper intézett munkáltatói nélkül hitelt szeptember előtt...ezek a dolgok voltak az itthoni gebax egyik kiváltó okai...komolyan ennyire nem lehet átlátni, hogy miért van most a gebax??:DDD
Rengeteg hitelnepper intézett munkáltatói nélkül hitelt szeptember előtt...ezek a dolgok voltak az itthoni gebax egyik kiváltó okai...komolyan ennyire nem lehet átlátni, hogy miért van most a gebax??:DDD
Xixo18-09-2009 12:43:13 // 20531
Minden megoldható, lehet más nevére is hitelt felvenni...
Az meg kurva nagy életcél, hogy soselesz bejelentett munkahelyem, saját lakásom.... mert akkor visszaszedik azt a sok pénzt.
Az meg kurva nagy életcél, hogy soselesz bejelentett munkahelyem, saját lakásom.... mert akkor visszaszedik azt a sok pénzt.
Ferke18-09-2009 12:42:57 // 20530
Kollegádnak tiltják? Vagy visszafizette??:))) Sztem kvára nem..:(
Satti18-09-2009 12:42:36 // 20529
5 évig van a bár listán az illető, utána törlődik.
Ferke18-09-2009 12:41:49 // 20528
Az Te csak hiszed, hogy nem kap! :DDD
Ferke18-09-2009 12:41:19 // 20527
Hopp, jut eszembe, erre nálam is konkrétabb példát tud mondani Soprano kollega!:))
bilon18-09-2009 12:40:40 // 20526
azért van bar-osoknak is hitel..igaz hitelközvetítőn keresztül...
Ferke18-09-2009 12:40:20 // 20525
Na, pontosan ez az, emiatt vállaltam be én is. Ahogy a mostani törlesztőt nézem, jóval kevesebb, mint félidő alatt összespórolnám...na de addig hol lakok, és ugye 10 év múlva mennyi lesz egy kertes ház?...na igen, és mennyit fog érni az a pénz?!....
Így az ember belevág...de ha csökken az a rohadt bankközi kamat, akkor csökkentsék már a hitel kamatát is...vagy ahogy Erhard is mondta, adjanak ft hitelt, kicsit többért (nem 5x többért, mint most!), és akkor belenyugszom, hogy ez ennyi...
Így az ember belevág...de ha csökken az a rohadt bankközi kamat, akkor csökkentsék már a hitel kamatát is...vagy ahogy Erhard is mondta, adjanak ft hitelt, kicsit többért (nem 5x többért, mint most!), és akkor belenyugszom, hogy ez ennyi...
Xixo18-09-2009 12:40:12 // 20524
Mér? Nem az a fontos, hogy milyennek látnak?? :))
Nagyon sok ember van, akit tényleg sajnálok, mert kilátástalan helyzetbe került a saját hibáján kívül, de pont az autóhitelbe belebukottakat nem tudom.
Nagyon sok ember van, akit tényleg sajnálok, mert kilátástalan helyzetbe került a saját hibáján kívül, de pont az autóhitelbe belebukottakat nem tudom.
bilon18-09-2009 12:39:29 // 20523
olyat én is hallottam, hogy a "menőjenő" megvette a bömöst májusban, jaszkarizott vele a nyáron, szeptemberben meg visszaadta a banknak...
hogy ebből mi igaz passz...én is ismerőstől hallottam...
hogy ebből mi igaz passz...én is ismerőstől hallottam...
ALFI15618-09-2009 12:38:51 // 20522
Sokszor sok autóval?Hogy?Ha egyszer nem úgy fizet ahogy kéne egyből megy bárlistára.Onnantól kezdve sose kap hitelt!
ALFI15618-09-2009 12:37:41 // 20521
Így van!Nem úgy van az.Sőt ezek szerintem csak kitalált történetek.Hitelhez biztos kell bejelentett munkahely.Sőt!Még kezes is.Nem hülye a bank!
Ferke18-09-2009 12:37:34 // 20520
Nem ismerem a részleteket, még csak nem is annyira az ismerősöm...de vannak ilyen emberek, akik megjátszották ezt sokszor, sok autóval is, és sosem tudják behajtani rajta, mert ugye maga az autó volt a fedezet...nem ingatlan...tehát max feketelistára kerül a bankoknál...na de az a durva, hogy ezek már 5-6 éve a feketelsitára kerültek, mert már rég eljátszották az elsőt.
Ééééés mi lett utána?! "Hitel feketelistásoknak, BAR-listásoknak is" Na, szóval csúnyán a saját farkába harapott a banki rendszer...ami nem volna baj, csak most velem (aki sosem csinált ilyet) fizettetik ki a bukót, és ez már kicsit zavar:(
Ééééés mi lett utána?! "Hitel feketelistásoknak, BAR-listásoknak is" Na, szóval csúnyán a saját farkába harapott a banki rendszer...ami nem volna baj, csak most velem (aki sosem csinált ilyet) fizettetik ki a bukót, és ez már kicsit zavar:(
ALFI15618-09-2009 12:36:00 // 20519
A lakáshitel azért az más.Nem fizetsz annyival többet vissza mint a kocsinál és az értéke is felfelé megy.Kocsinál majdnem a dupláját fizeted vissza és amire kifizeted értékbe a felét éri.Az ám a nagy bukó!És mind ezt csak azért,hogy lássák,hogy mivel járok?
Tibe18-09-2009 12:35:14 // 20518
Épp ezt akartam mondani, a bank be fogja hajtani a hitel teljes összege - a visszavett kocsi eladott árának a különbözetét. Szal a haverod szívni fog mint a torkos borz a hátrelevő életében. Mivel ha bejelentett melóhelye vagy jövedelme lesz máris jön a bank, ha pedig feketén dolgozik egész hátralevő életében akkor később fogja megszívni....
Xixo18-09-2009 12:34:34 // 20517
Amíg el nem viszik a jó öreg seggbekúrósba és nem kezdik el letiltani a fizetésének 33%-át.... :))
Ferke18-09-2009 12:33:55 // 20516
Ez pontosan így van! Nagyon sokan nagyon sokat kaszálnak a recesszióval most....míg a legtöbben földönfutóvá válnak...
Na ja, ez a különbség a szocializmus és a kapitalizmus között...hozzá kell szokni, hogy az utóbbinál a természetes evolúció lép színre: a gyengék kihullanak...de a többiek ezt is élvezik, mert minden este a fókuszban meg a naplóban bemutatnak egy-egy példányt közülük, részletesen illusztrálva, hogy hogyan is kerülnek az utcára 4 gyerekkel....:((((
No, ez már nagyon off, hagyjuk is..:(((
Na ja, ez a különbség a szocializmus és a kapitalizmus között...hozzá kell szokni, hogy az utóbbinál a természetes evolúció lép színre: a gyengék kihullanak...de a többiek ezt is élvezik, mert minden este a fókuszban meg a naplóban bemutatnak egy-egy példányt közülük, részletesen illusztrálva, hogy hogyan is kerülnek az utcára 4 gyerekkel....:((((
No, ez már nagyon off, hagyjuk is..:(((
ALFI15618-09-2009 12:32:59 // 20515
Így van!De egyszer csak lessz egy bejelentett munkahelye.De szerintem a bankok se hülyék.Azért nehogy azt mondjátok már,hogy van olyan hogy ő jön ki rosszul és nem tudja visszaszedni a pénzét kamatostúl.Én is hallottam ilyenekről.De szerintem azért ez nem egésszen így van.Szerintem nem egyszerü hitelhez jutni.Akinek nincs munkahelye nem is kap!Gondolom én.
Xixo18-09-2009 12:32:19 // 20514
Persze engem is zavar, hogy ha simán félreraknám a havi törlesztőimet, akkor 10 év alatt meglenne a felvett összeg, így meg fizetem 25 évig. De éljek még 10 évet Anyámék nyakán? Meg ugye ami ma 1mill, az 10 év múlva kb a felese.
Mike.18-09-2009 12:29:01 // 20513
Jó nagy hülye az ismerősöd (már bocsi, hogy ezt mondom) mert a bank nem fogja hagyni a pénzét. Behajtja majdnem bármilyen úton. Hacsak teljesen vagyontalan, nincs munkahelye és tényleg semmi nincs a nevén.
Xixo18-09-2009 12:28:13 // 20512
Én tisztába vagyok azzal, hogy mennyire szerencsés vagyok. Pedig mi se vagyunk milliomosok, de egy normális életet tudunk élni (kopp-kopp-kopp).
És igen én döntöm el, hogy felveszem-e a lakáshitelt vagy maradok Anyáméknál. (persze van, aki ezt nem teheti meg, ebben is szerencsém van) De ez is egy olyan dolog volt, hogy úgy alakítottam ki a törlesztőt, hogy még ha emelkedik is fizetni azt tudjam(pedig hogy mondták, hogy ez csak akkor fog emelkedni, ha valami nagy világszintű gebasz lesz...). Felvehettem volna kétszer ennyit is és akkor nem egy külterületi féligkész kecóm lenne, hanem egy kész családi házam a falu közepén. Csak én ilyen hülye vagyok, hogy már ennek is örülni tudok....
Ha mindenki egy ilyen életet tudna élni, mint én akkor az már rég szép lenne. Persze mindenki többre vágyik, ezzel nincs is baj, csak ismerjük meg előtte a határainkat.
És igen én döntöm el, hogy felveszem-e a lakáshitelt vagy maradok Anyáméknál. (persze van, aki ezt nem teheti meg, ebben is szerencsém van) De ez is egy olyan dolog volt, hogy úgy alakítottam ki a törlesztőt, hogy még ha emelkedik is fizetni azt tudjam(pedig hogy mondták, hogy ez csak akkor fog emelkedni, ha valami nagy világszintű gebasz lesz...). Felvehettem volna kétszer ennyit is és akkor nem egy külterületi féligkész kecóm lenne, hanem egy kész családi házam a falu közepén. Csak én ilyen hülye vagyok, hogy már ennek is örülni tudok....
Ha mindenki egy ilyen életet tudna élni, mint én akkor az már rég szép lenne. Persze mindenki többre vágyik, ezzel nincs is baj, csak ismerjük meg előtte a határainkat.
Satti18-09-2009 12:25:07 // 20511
Nálunk ennyire drasztikus lépést nem fognak hozni. Az autóhitellel kapcsolatban csak annyi változott ettől az évtől, hogy csak a vételár 20%-tól és max. 96 hó.-ra lehet hitelt felvenni. Viszont mostanában nincs is akkora jelentősége, mert nem nagyon vesznek fel hitelt a vevők az autóvásárlásnál.
Grando18-09-2009 12:24:52 // 20510
Na vmi ilyesmire céloznék magam is. ;))
Mike.18-09-2009 12:24:25 // 20509
Én meg azt vettem észre, hogy mennek le a lakás, autó és egyéb cuccok árai. Van olyan lakás amit már a piaci ár alatt meg tudnék venni. A bank által elárverezettekről meg ne is beszéljünk. Akinek most van pénze az más nyomorúságán megsokszorozhatja. ... ez is sajnos.
Ferke18-09-2009 12:23:44 // 20508
Itt össze is jön a két szál: a bankok csak úgy tudtak ennyi hitelt kiszórni, hogy a nem hitelképesek is kaphattak....és beindult a cucc, mint a lavina, személyivel már hitelhez lehetett jutni.
Viszont az autóknál nem kicsit szívhattak a bankok. A lakás/ház esetén az ingatlan értékének 70-80%át vették fedezetül, tehát be vannak biztosítva azért.
Autónál viszont bukhattak rendesen: egy nemnormális ismerősöm így vett egy seat leon-t, teljesen fullextrásan. Mikor rájött, hogy nem tudja fizetni, eladott róla mindent, összetörte, kihúzott belőle, amit csak tudott, majd nem fizette, és visszaadta.
Ezzel kb semmit nem tud kezdeni a bank, mert kb vasárban tudja értékesíteni.
Viszont az autóknál nem kicsit szívhattak a bankok. A lakás/ház esetén az ingatlan értékének 70-80%át vették fedezetül, tehát be vannak biztosítva azért.
Autónál viszont bukhattak rendesen: egy nemnormális ismerősöm így vett egy seat leon-t, teljesen fullextrásan. Mikor rájött, hogy nem tudja fizetni, eladott róla mindent, összetörte, kihúzott belőle, amit csak tudott, majd nem fizette, és visszaadta.
Ezzel kb semmit nem tud kezdeni a bank, mert kb vasárban tudja értékesíteni.
Ferke18-09-2009 12:19:46 // 20507
Így van, autónál egyértelműen így van. Kecónál kicsit más, csúnyán a bankokon is múlik nagyrészt. Pont ez a mostani generáció (30 körüliek) szívták a legnagyobbat, kecó mindenkinek kell, és persze itt is hibáztatható az, aki simán olyan hülye, hogy 120ezer ft-os nettő mellé felvett egy hitelt 90ezer ft-os havi törlesztővel, 146ft-os chf mellett, mert a hülye is látta, hogy ez 90-ről 130 is lesz. Na de ezt a bankok is látták ugye.
Emellett a másik dolog, ami kva idegesítő: ha bírom a hitelt, mert előre gondolkodtam, akkor is mocskosul zavar, hogy havonta kb 40ezerrel húznak le az extra profitjuk megteremtése érdekében, de tehetetlen vagyok.
Az első problémára a kínaiak találtak már megoldást: államilag letiltották a hitelfelvételt bizonyos mértékig karácsony előtt 1 hónappal, karácsonyig.::DDD
Emellett a másik dolog, ami kva idegesítő: ha bírom a hitelt, mert előre gondolkodtam, akkor is mocskosul zavar, hogy havonta kb 40ezerrel húznak le az extra profitjuk megteremtése érdekében, de tehetetlen vagyok.
Az első problémára a kínaiak találtak már megoldást: államilag letiltották a hitelfelvételt bizonyos mértékig karácsony előtt 1 hónappal, karácsonyig.::DDD
Satti18-09-2009 12:19:02 // 20506
Látom, jó kis témát sikerült elindítanom azzal a cikkel. :-) Mondjuk ez a mai magyar, cudar valóság sajnos.
ALFI15618-09-2009 12:15:53 // 20505
Teljessen egyet értek!
Sokan többet akarnak mutatni kifele amit megengedhetnek maguknak.Ahogy mondod szomszédnak,kollégánek stb....Én mindig azt mondom kocsira hitelt felvenni nem szabad!Ha csak nem munkaezköz és kidolgozza saját magának.Ha van valakinek 1milliója akkor annyiért kell venni és nem felvenni még mellé 3 milliót.Illetve annyiért se mert bármi egyéb költség kövbejöhet.Szíjszakadás miegymás.
Sokan többet akarnak mutatni kifele amit megengedhetnek maguknak.Ahogy mondod szomszédnak,kollégánek stb....Én mindig azt mondom kocsira hitelt felvenni nem szabad!Ha csak nem munkaezköz és kidolgozza saját magának.Ha van valakinek 1milliója akkor annyiért kell venni és nem felvenni még mellé 3 milliót.Illetve annyiért se mert bármi egyéb költség kövbejöhet.Szíjszakadás miegymás.
Grando18-09-2009 12:10:03 // 20504
Ha mindenki olyan kis okos lenne, mint te, akkor szép és jó lenne a világ. De nem az.
A létszükséglethez meg kevés is elég amúgy. Levegő, napi 1-2 bogár és tojás, 1-2 marék fű vitaminnak, egy kis víz, meg egy földbe ásott luk, amiben elfér az ember, és ha bővül a család, akkor esetleg egy bot, amivel kibővíti. De nem ennek kéne meghatároznia a célt.
Látod a törlesztőiden? Mégis te dönthetsz? Na az jó, hogy így hiszed, mert van játéktered. Adj hálát a sorsnak, vagy a helynek, ahová pottyantál. ;)))
Szted egyébként hol az élhető határ? Ott ahol éppen te állsz, vagy kicsit arrébb? Ha arrébb, akkor mennyivel?
De inkább hagyjuk, mert nem filozófia topic ez. :DD
A létszükséglethez meg kevés is elég amúgy. Levegő, napi 1-2 bogár és tojás, 1-2 marék fű vitaminnak, egy kis víz, meg egy földbe ásott luk, amiben elfér az ember, és ha bővül a család, akkor esetleg egy bot, amivel kibővíti. De nem ennek kéne meghatároznia a célt.
Látod a törlesztőiden? Mégis te dönthetsz? Na az jó, hogy így hiszed, mert van játéktered. Adj hálát a sorsnak, vagy a helynek, ahová pottyantál. ;)))
Szted egyébként hol az élhető határ? Ott ahol éppen te állsz, vagy kicsit arrébb? Ha arrébb, akkor mennyivel?
De inkább hagyjuk, mert nem filozófia topic ez. :DD
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
393
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?