Egy évben 3 olyan tali van ami nem igazán autós jellegű. A bowling a casinós és a csokikóstolós. Eleinte én is ellene voltam, amíg nem mentem el ezekre.
A bowling egy jó kis hülyülős, poénkodós beszélgetős este.
Casinóba soha nem fogsz magadtól elmenni, itt egy alkalom amikor barátokkal egy különleges környezetbe jutsz el. Amúgy játszani sem muszály, de ha megteszed sem nevet ki senki az amatörség miatt mert mind azok vagyunk. Aki eddig eljött mindenki pozitív élménnyel távozott.
A csokikóstolás is egy barátokkal beszélgetős tali. Közben jó kis teát, csokit lehet fogyasztani. Megbeszélni a teendőket a következő évre.
A többi tali mind autós. Rally, szlalom, gyorsulás, tesztvezetés.
Szóval én a helyedben csak kipróbálnám az előbb leírtakat. :-)
Forum >> Csevegés (Á la Alfa Romeo....szerelem)
Mike.15-01-2008 22:11:21 // 332930
Kau15-01-2008 22:03:55 // 332929
Nem, itt nem a talik távolsága érdekel. Találkoztunk már mindenhol. Inkább az előbb leírt dolgok.
Mike.15-01-2008 22:02:17 // 332928
Okés, ezt az utazgatásos dolgot átbeszéltük párszor és ismered a véleményem. Ha nem is mindenhova, de sok-sok helyre megpróbálok elmenni. Nekem egyik sincs közel, mint pl. neked sem.
Amúgy a talik többsége így is Bp.n van.
Én azért azt nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lehet amin megbántódott és nem lehetne megoldani.
Amúgy a talik többsége így is Bp.n van.
Én azért azt nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lehet amin megbántódott és nem lehetne megoldani.
Kau15-01-2008 22:02:07 // 332927
Ha leírom úgy gyerekesen hangzik.
Mikor megnéztem a számlát, csak lestem, hogy mire fizetnék 19200 forintot a tagságért? Nem vagyok ingyenélő, így a tavalyi Rábaringes talin is szóltam, hogy fizetek, mert idén nincs tagdíjjam. Ezért írtam be, hogy ez miért így van.
Amúgy lehet, hogy be kell látnom, hogy az a világ, amit Ákos és a club próbál képviselni, az nem az én világom. Nem járok kaszinóba, nem vásárolok drága ékszereket, én csak egy "mezei", az Alfáját szerető emberke vagyok.
Attól még nem haragszok, pláne nem rátok. Akár clubbos valaki, akár nem.
Mikor megnéztem a számlát, csak lestem, hogy mire fizetnék 19200 forintot a tagságért? Nem vagyok ingyenélő, így a tavalyi Rábaringes talin is szóltam, hogy fizetek, mert idén nincs tagdíjjam. Ezért írtam be, hogy ez miért így van.
Amúgy lehet, hogy be kell látnom, hogy az a világ, amit Ákos és a club próbál képviselni, az nem az én világom. Nem járok kaszinóba, nem vásárolok drága ékszereket, én csak egy "mezei", az Alfáját szerető emberke vagyok.
Attól még nem haragszok, pláne nem rátok. Akár clubbos valaki, akár nem.
GEORGE15-01-2008 21:57:07 // 332926
A Clubnak a nagy problémája, hogy nem tud mindenki kedvére tenni!
Ilyent nem is lehet megoldani, hogy mindenkinek jó legyen, sajnos...
Nem lehet egy Seléniát minden megyében szervezni, eleve elveszne a varázsa ha minden hónapban lenne!
Eddig Bp-hez viszonylag közel volt, és még is rengeteg vidéki látogatta!
Most hogy levittük Pécsre, hogy az ország azon felén élőknek is kedvezzünk jó pár pest környéken élőnek nem tetszik, mert messze van.
Aláírom, mesze van de nem a világ végén!
Aki igazán Alfás és szeret kirándulni az úgy is meglátogatja a Selénia Rallyt, akinek meg ez nem fér bele az nem látogatja.
Nem Pécs lesz ezentúl a véglegesen helyszín, visszük majd az ország másik részére is!
Sajnálom, hogy elkeseredett valamin, sajnálom, hogy már nem szándékozik tag lenni.....
Ilyent nem is lehet megoldani, hogy mindenkinek jó legyen, sajnos...
Nem lehet egy Seléniát minden megyében szervezni, eleve elveszne a varázsa ha minden hónapban lenne!
Eddig Bp-hez viszonylag közel volt, és még is rengeteg vidéki látogatta!
Most hogy levittük Pécsre, hogy az ország azon felén élőknek is kedvezzünk jó pár pest környéken élőnek nem tetszik, mert messze van.
Aláírom, mesze van de nem a világ végén!
Aki igazán Alfás és szeret kirándulni az úgy is meglátogatja a Selénia Rallyt, akinek meg ez nem fér bele az nem látogatja.
Nem Pécs lesz ezentúl a véglegesen helyszín, visszük majd az ország másik részére is!
Sajnálom, hogy elkeseredett valamin, sajnálom, hogy már nem szándékozik tag lenni.....
Mike.15-01-2008 21:51:47 // 332925
Hagyjad, ne foglalkozz vele. :-)
Azt mond inkább mi a baj amiért nem akarsz most tag lenni?
Azt mond inkább mi a baj amiért nem akarsz most tag lenni?
GEORGE15-01-2008 21:51:09 // 332924
Az teszi meg aki elfelejtette!
Az teszi meg aki Clubtag akar maradni!
Az teszi meg aki Clubtag akar maradni!
GEORGE15-01-2008 21:50:21 // 332923
Szeva.
Én is azért válaszoltam, mert hátha másokat is érint .-)
Nem akarok dicsekedni de már nem csak tag vagyok, hanem osztottak rám posztot is.
Beírtad a te véleményed, én meg beírtam a club véleményét.
Célom a clubbal eggyütt, hogy ne legyenek súrlódások a tagok és Club közt, és az Amore tagok közt sem!
A Clubból jött létre az Amore! A club nincs az Amore ellen, és sosem volt!
Ezt is fontos hangsúlyozni mert itt sokan nincsenek tisztában a dolgokkal és oktalanul jogtalanul bántják a Clubbot ( itt most nem rás gondoltam ! )
Szerintem aki nem fizetett tavaly, az idén se fog visszamenőleg, de lehet, hogy az ideit befizetné. (Bár lehet, hogy csak én gondolom így).
Tévedsz Kau barátom!
Volt aki ekkor döbbent le mikor megkapta a csekket, hogy a fene megeszi nem fizettem be a 2007-es tagdíjjat.
És befizette!
Szóval nem mindenki direkt nem fizeti be!
A te döntésed, hogy tag akarsz-e lenni vagy sem.
Amennyiben nem hát nem!
Továbbiakban is örömmel látunk a Clubbos rendezvényeken!
Személy szerint semmi problémám veled, csak megírtam a dologról, hogy én mit gondok!
Én is azért válaszoltam, mert hátha másokat is érint .-)
Nem akarok dicsekedni de már nem csak tag vagyok, hanem osztottak rám posztot is.
Beírtad a te véleményed, én meg beírtam a club véleményét.
Célom a clubbal eggyütt, hogy ne legyenek súrlódások a tagok és Club közt, és az Amore tagok közt sem!
A Clubból jött létre az Amore! A club nincs az Amore ellen, és sosem volt!
Ezt is fontos hangsúlyozni mert itt sokan nincsenek tisztában a dolgokkal és oktalanul jogtalanul bántják a Clubbot ( itt most nem rás gondoltam ! )
Szerintem aki nem fizetett tavaly, az idén se fog visszamenőleg, de lehet, hogy az ideit befizetné. (Bár lehet, hogy csak én gondolom így).
Tévedsz Kau barátom!
Volt aki ekkor döbbent le mikor megkapta a csekket, hogy a fene megeszi nem fizettem be a 2007-es tagdíjjat.
És befizette!
Szóval nem mindenki direkt nem fizeti be!
A te döntésed, hogy tag akarsz-e lenni vagy sem.
Amennyiben nem hát nem!
Továbbiakban is örömmel látunk a Clubbos rendezvényeken!
Személy szerint semmi problémám veled, csak megírtam a dologról, hogy én mit gondok!
Kau15-01-2008 21:49:35 // 332922
A rugalmasság, oké. De 2008-ban befizetni a 2007-es évet, azt ki teszi meg?
Nem látom értelmét.
Nem látom értelmét.
GEORGE15-01-2008 21:41:19 // 332921
A szabály szerint 3 hónap tagdíj nem fizetése után megszünik a tagság.
De próbálja a club rugalamsan kezelni, mert hátha egyébb iránt nem történt meg a nemfizetés!
Én azt javaslom, hogy aki nem akar tag lenni az hívja fel az Ákost vagy írjon neki!
Evvel sok mindennek az elejét lehet venni.
Sokan csak májusban fizetik be a tagdíjjat még sem mennek levelek hogy még nem fizettél fizess, nem az a cél, hogy mindenáron beszedje a Cub a tagdíjjat.
Egy a lényeg, aki Clubtag az fizzese be a díjjat mert a Clubban ez a szabály!
És lehet büvöskocka Club, vagy varró Club, stbstb minden Clubnál van tagdíj.
A Club a tagdíjjakból él, rendezi a találkozókat stb stb....
De próbálja a club rugalamsan kezelni, mert hátha egyébb iránt nem történt meg a nemfizetés!
Én azt javaslom, hogy aki nem akar tag lenni az hívja fel az Ákost vagy írjon neki!
Evvel sok mindennek az elejét lehet venni.
Sokan csak májusban fizetik be a tagdíjjat még sem mennek levelek hogy még nem fizettél fizess, nem az a cél, hogy mindenáron beszedje a Cub a tagdíjjat.
Egy a lényeg, aki Clubtag az fizzese be a díjjat mert a Clubban ez a szabály!
És lehet büvöskocka Club, vagy varró Club, stbstb minden Clubnál van tagdíj.
A Club a tagdíjjakból él, rendezi a találkozókat stb stb....
Kau15-01-2008 21:41:13 // 332920
Szeva George!
Köszi a választ, igazából már ezt vártam. Mármint, hogy olyan is hozzá szóljon, aki aktív clubbos szervező ember.
Azért ide írtam, mert ez is Alfás téma és mégiscsak ti vagytok itt a legtöbbet. És hátha érint mást is.
Szerintem aki nem fizetett tavaly, az idén se fog visszamenőleg, de lehet, hogy az ideit befizetné. (Bár lehet, hogy csak én gondolom így). Tudom, hogy ARC-os taliknál többször is szóltak azoknak az embereknek, akiknek korábban nem volt rendezve a számlája. Nekem akkor még rendben volt.
2008-ban ha megjelenek az ARC-os talikon, akkor befizetem a pillanatnyi összeget. Az újságot továbbra is megveszem. A tagdíjjat nem fizetem be. Nem a pénz matt, hanem pont ezért. Én amennyire korábban büszke voltam, hogy ARC tag lehettem, most már nem akarok az lenni.
Attól benneteket és más Alfásokat is a barátomnak tekintem, ez nem ezen múlik és remélem, hogy szervezőktől függetlenül jól érezzük magunkat mindenhol.
Köszi a választ, igazából már ezt vártam. Mármint, hogy olyan is hozzá szóljon, aki aktív clubbos szervező ember.
Azért ide írtam, mert ez is Alfás téma és mégiscsak ti vagytok itt a legtöbbet. És hátha érint mást is.
Szerintem aki nem fizetett tavaly, az idén se fog visszamenőleg, de lehet, hogy az ideit befizetné. (Bár lehet, hogy csak én gondolom így). Tudom, hogy ARC-os taliknál többször is szóltak azoknak az embereknek, akiknek korábban nem volt rendezve a számlája. Nekem akkor még rendben volt.
2008-ban ha megjelenek az ARC-os talikon, akkor befizetem a pillanatnyi összeget. Az újságot továbbra is megveszem. A tagdíjjat nem fizetem be. Nem a pénz matt, hanem pont ezért. Én amennyire korábban büszke voltam, hogy ARC tag lehettem, most már nem akarok az lenni.
Attól benneteket és más Alfásokat is a barátomnak tekintem, ez nem ezen múlik és remélem, hogy szervezőktől függetlenül jól érezzük magunkat mindenhol.
Mike.15-01-2008 21:37:40 // 332919
Kaut győzködtem én is de nagyon nekikeseredhetett valamin.
GEORGE15-01-2008 21:33:24 // 332918
Szió bubble drága:-)
Egy kis kiegészitést azért írnénk, nem lettél kirúgva hanem megszünt a tagságod a tagdíj nem fizetés miatt.
A Club senkit sem rúgott még ki!
A kirúgás és megszűnés közt óriási a különbség.
Csak tisztázni szetném a két fogalom közti különbséget.
A továbbiakban is szívesen látnánk a Club tagjai közt mint "régi motorost" :-))
Szió :-)
Egy kis kiegészitést azért írnénk, nem lettél kirúgva hanem megszünt a tagságod a tagdíj nem fizetés miatt.
A Club senkit sem rúgott még ki!
A kirúgás és megszűnés közt óriási a különbség.
Csak tisztázni szetném a két fogalom közti különbséget.
A továbbiakban is szívesen látnánk a Club tagjai közt mint "régi motorost" :-))
Szió :-)
GEORGE15-01-2008 21:23:32 // 332917
Szeva Kau barátom :-)
Ne haragudj, hogy valaki azt hitte, hogy te folyamatosan tag vagy a Clubnál.
A Club folyamatos tagságot feltételez, ezért küldte meg neked a 2007-es elmaradásodat és egyben megküldte a 2008-as tagdíjjat is.
Minden olyan tagnak lett küldve ilyen csekk aki 2006-ban tag volt, és rendezett tagdíjja volt 2006-ra, de valamilyen oknál fogva 2007-ben nem fizetett tagdíjjat.
Fogadd ezt gesztus értékünek. A Club hagyott egy kis türelmi időt a befizetésre, mert lehet azért nem fizetett az illető mert elkeveredett, elhagyta a csekkjét vagy egészen egyszerűen kiment a fejéből.
Így kivánta a Club felhívni a figyelmét az ilyen tagoknak, hogy egyben megküldte az idei évvel az elmaradást is.
Ebben csak korrektséget látok én.
Nem kötelező befizetni amennyiben nem értesz vele eggyet.
Azért megkérdezem, hogy 2008-ban tag szeretnél lenni?
Küldjünk neked 2008-as tagdíj csekket?
Egyébb iránt, ha bármilyen más gondod van hivd Takács Ákost és tuti megoldást fog találni a gondodra.
Nem hiszem, hogy ezt itt kéne megbeszélni, de viszont elmenni sem akartam a hsz-ed mellett, végül is tagdíj be nem fizetésről nem tehet a Club!
Köszi hogy elolvastad.
Ne haragudj, hogy valaki azt hitte, hogy te folyamatosan tag vagy a Clubnál.
A Club folyamatos tagságot feltételez, ezért küldte meg neked a 2007-es elmaradásodat és egyben megküldte a 2008-as tagdíjjat is.
Minden olyan tagnak lett küldve ilyen csekk aki 2006-ban tag volt, és rendezett tagdíjja volt 2006-ra, de valamilyen oknál fogva 2007-ben nem fizetett tagdíjjat.
Fogadd ezt gesztus értékünek. A Club hagyott egy kis türelmi időt a befizetésre, mert lehet azért nem fizetett az illető mert elkeveredett, elhagyta a csekkjét vagy egészen egyszerűen kiment a fejéből.
Így kivánta a Club felhívni a figyelmét az ilyen tagoknak, hogy egyben megküldte az idei évvel az elmaradást is.
Ebben csak korrektséget látok én.
Nem kötelező befizetni amennyiben nem értesz vele eggyet.
Azért megkérdezem, hogy 2008-ban tag szeretnél lenni?
Küldjünk neked 2008-as tagdíj csekket?
Egyébb iránt, ha bármilyen más gondod van hivd Takács Ákost és tuti megoldást fog találni a gondodra.
Nem hiszem, hogy ezt itt kéne megbeszélni, de viszont elmenni sem akartam a hsz-ed mellett, végül is tagdíj be nem fizetésről nem tehet a Club!
Köszi hogy elolvastad.
HátvédRomeo15-01-2008 16:53:44 // 332916
Voltam ma már itt, de azért ismét
CSao, Puszi pedig a Lánoknak! :))
CSao, Puszi pedig a Lánoknak! :))
HátvédRomeo15-01-2008 16:52:30 // 332915
Beszélj Betonl@b Cartárssal! Őt ,úgy ismerem, hogy majd megoldást fog keresni erre. Nálam az volt, hogy küldték a csekket, mert kértem, de ÉN nem fizettem be. Clubos rendezvények nekem amúgy is messze vannak, újságot meg tudok venni, itthon is. Így kaptam 1 mail-t, hogy akkor nem tag vagyok, hanem CLUB barát. Így nem kapok, se újságot, csak hírleveleket, Mailbe is és hagyományos levélben is. Rendezvényeken meg helyszínen kell fizetnem.
Mike.15-01-2008 16:12:54 // 332914
Sokallod a tagsági díjért amit kapsz? Akkor be kell fizetni és sokat kapsz cserébe! :-)))
Amúgy meg van olyan tali ahol elég sok külsös megjelenik és olyankor a tagnak nem jut annyi. Szóval csak fizessenek a nem tagok. :-)
Amúgy meg van olyan tali ahol elég sok külsös megjelenik és olyankor a tagnak nem jut annyi. Szóval csak fizessenek a nem tagok. :-)
Mike.15-01-2008 16:06:52 // 332913
Jaa, és nem tagnak 3000 Ft.
Mike.15-01-2008 16:05:59 // 332912
AR keletpestnél van a tali utána irány a pólus center bowling pálya.
bubble15-01-2008 15:49:42 // 332911
Egyetértek. Éppen ezért én is lemondtam tagságom. Pontosabban nem fizettem, kirúgtak.
Én is csak arra megyek, ami érdekel és nem tagok is mehetnek.
Apropó, a pénteki bowlingról bővebben hol lehet érdeklődni?
Arról másik igen érdekes vitát lehetne folytatni, hogy a tagsági díj és a kívülállóknk helyszínen kifizetendő díj ellenében mit is kapunk. Magyarul mindkettőt sokallom.
Én is csak arra megyek, ami érdekel és nem tagok is mehetnek.
Apropó, a pénteki bowlingról bővebben hol lehet érdeklődni?
Arról másik igen érdekes vitát lehetne folytatni, hogy a tagsági díj és a kívülállóknk helyszínen kifizetendő díj ellenében mit is kapunk. Magyarul mindkettőt sokallom.
Mike.15-01-2008 15:33:03 // 332909
Bár nekem mindegyik ARC tali szimpatikus. :-))
Mike.15-01-2008 15:31:46 // 332908
Gondolom az aug 20.-ai gyorsulási!? :-)
Nekem a Selénia a bejövős.
Tény, hogy ezek nem a szokványos parkolóban ácsorgós, beszégetős talik. Bár azok is kellenek és azok közt is volt jó tavaly is.
Nekem a Selénia a bejövős.
Tény, hogy ezek nem a szokványos parkolóban ácsorgós, beszégetős talik. Bár azok is kellenek és azok közt is volt jó tavaly is.
pb_15-01-2008 15:20:11 // 332907
Asszem nekünk, csak 1 ARCs rendezvény számít.)))
Mike.15-01-2008 15:16:16 // 332906
De mi az ami ennyire bánt és nem lehet változtatni rajta?
Mike.15-01-2008 15:15:19 // 332905
Háát a tagok létszámát nem ismerem, de a találkozókkor egyre többen vagyunk az biztos.
Kau15-01-2008 15:05:55 // 332904
Csak én már nem vagyok büszke az ARC-ra. Jó, hogy lett ez az internetes közösség, így nem is hiányzik ;)
Ahova tudok, meg úgy is elmegyek.
Ahova tudok, meg úgy is elmegyek.
Mike.15-01-2008 15:00:16 // 332903
Gyere csak és én kiharcolom neked az enyémmel együtt! :-)
ha nem sikerül akkor csináltatok privát ilyen kártyát magunknak! :-)))
ha nem sikerül akkor csináltatok privát ilyen kártyát magunknak! :-)))
Kau15-01-2008 14:58:01 // 332902
Csak egyre kevesebben vannak, akik büszkék.
Arra, hogy Alfás vagyok, arra már igen!!! :))
Arra, hogy Alfás vagyok, arra már igen!!! :))
Mike.15-01-2008 14:56:46 // 332901
Van igazság benne amit mondasz, de az én véleményem szerint nem azért kellene tagnak lenni, hogy mennyi talira tudok elmenni. Ez elvi kérdés. Sokan vannak akiknek nincs most Alfájuk és talikra sem jutnak el sűrűn , de imádják a márkát és büszkék arra, hogy ARC tagok lehetnek.
Kau15-01-2008 14:56:46 // 332900
Én se a 10%-okért kértem 2 évig. ;)
Utána már nem kértem.
Utána már nem kértem.
Mike.15-01-2008 14:52:48 // 332899
Kártyám még nekem sincs és ha alkalom van rá én is mindig szóvá teszem ezt. Van aki fél év után megkapta a kártyáját.
Nem mintha annyira kellenne, de nekem tetszene ha a tárcámban ott lapítana a rossó alfás kártya .... ha már jár elvileg.
Nem mintha annyira kellenne, de nekem tetszene ha a tárcámban ott lapítana a rossó alfás kártya .... ha már jár elvileg.
Mike.15-01-2008 14:50:16 // 332898
Naaa, de visszasülyedtél! :-DDD
Mike.15-01-2008 14:49:31 // 332897
Ne foglalkozz vele! Fizesd be az idei év első felét és kész. Pénteken eljössz a bowlingos talira és személyesen megbeszéled Ákossal ezt.
Mike.15-01-2008 14:45:25 // 332896
Áááá, nem bántom én a havert! :-)))
Kau15-01-2008 14:34:28 // 332895
Remélem nem kell ;)
Marty15-01-2008 14:20:58 // 332894
húúúúúúú, akkor remélem nem fogsz sose haragudni rám....:)))))))
315-01-2008 14:20:19 // 332893
nem vagyok még ARC tag "egyenlőre"
Kau15-01-2008 14:19:40 // 332892
Ahhoz több kell, hogy haragudjak ;)
Amíg meg nem sértenek meg, addig számít más véleménye is, függetlenül attól, hogy megegyezik-e az enyémmel vagy sem.
De ha megbántanak... haragom végtelen :)
Amíg meg nem sértenek meg, addig számít más véleménye is, függetlenül attól, hogy megegyezik-e az enyémmel vagy sem.
De ha megbántanak... haragom végtelen :)
Marty15-01-2008 14:15:27 // 332891
Én se lopom a pénzt.....:)))) igaz, gyerkőc még nincs:)))
bocs, tényleg, csak én is a véleményem írtam le.... remélem nincs gond???:)))
bocs, tényleg, csak én is a véleményem írtam le.... remélem nincs gond???:)))
Marty15-01-2008 14:14:16 // 332890
Most nincs előttem az újság, de este megírom az oldaladra!!:)))
Kau15-01-2008 14:13:46 // 332889
Én nem haragszok arra, aki más szemmel látja. Legalább látom, hogy Ákosék is, hogy gondolkozhatnak...
Jöttem volna vitázni egy olyan topikba, ahol tudom, hogy majdnem mindenki ARC tag? Azért írtam ide. Csak a vélemény érdekelt, akár pozitív, akár negatív.
Jöttem volna vitázni egy olyan topikba, ahol tudom, hogy majdnem mindenki ARC tag? Azért írtam ide. Csak a vélemény érdekelt, akár pozitív, akár negatív.
Marty15-01-2008 14:13:15 // 332888
Értem, de mondom szerintem írj nekik egy levelet, hogy most csak ezt az évit fizeted be és kész, vagy hívd fel Ákost!!!:))))))
Marty15-01-2008 14:11:50 // 332887
Igen, ezt írtam!!! Egy idő után csak megszűnik, ha nem fizeti!!!!:))))
Kau15-01-2008 14:10:27 // 332886
Nem akartam belemenni ennyire, de nem csak a 9600 forintról beszéltem. A Selénia rally is 550km, Sopron is 600....
Ja. És fizetésből élek, két gyerekkel...
Ja. És fizetésből élek, két gyerekkel...
315-01-2008 14:10:17 // 332885
oksa értem én de amint látod máris akadtunk akik más szemmel látják,és akik hasonlóan mint Te.sokat lehetne ezen még vitázni meg hasonlók.szerintem tényleg jelezd feléjük és akkor nem lessz hasonló helyzeted!
Kau15-01-2008 14:07:45 // 332883
Ne értsetek félre. Én nem a mérgemet adom ki itt. Én ezt viccesnek szántam, hogy így van. (És furcsának). Csak a véleményekre voltam kíváncsi.
315-01-2008 14:04:46 // 332882
kérem ne forgassuk ennyit a szavakat mert a végén rántott husik lesznek :)
Kau15-01-2008 14:04:07 // 332881
Ez egy kicsit ellentmondásos. Ez abban az esetben igaz, ha a klub zártkörű és ott vagy megjelensz vagy nem.
De itt aki fizet, az ott lehet. Én fizettem és elfogadták, tehát elismerték, hogy idén nem vagyok klubtag! Pláne, hogy engem és a kocsimat is megismernek, így azt se mondhatom, hogy összekevertek mással. Rám kérdeztek, közöltem, hogy idén csak ez lesz, ezért fizetek. Ennyi.
Olyanra meg el se mentem, ahol Csak Klubtagok vehettek részt (tesztvezetés), hisz jogosan mondták volna, hogy mit keresek ott.
De itt aki fizet, az ott lehet. Én fizettem és elfogadták, tehát elismerték, hogy idén nem vagyok klubtag! Pláne, hogy engem és a kocsimat is megismernek, így azt se mondhatom, hogy összekevertek mással. Rám kérdeztek, közöltem, hogy idén csak ez lesz, ezért fizetek. Ennyi.
Olyanra meg el se mentem, ahol Csak Klubtagok vehettek részt (tesztvezetés), hisz jogosan mondták volna, hogy mit keresek ott.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
627
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?