Sziasztok!
Megfűztem a főnököm ,a cégünk által gyártott és csomagolt szárított fűszerekből(170 fajta alapfűszer és 212 fajta fűszerkeverék) akit érdekel ezentúl nagyker. áron tud vásárolni.A nagyker. ár csak az Alfaamore tagoknak nyújt kedvezményt.Ezek a legkisebb kiszerelések árai.Akit esetleg valami nagyobb kiszerelésben érdekel(250g,500g...stb)az kérjem árat tőlem.Az árak persze minél nagyobb mennyiség annál olcsóbb.Fel rakom a listát nem tudom mennyire fog látszani,aki kéri annak mailon tudok küldeni olvashatót is.Jó válogatást,akinek kérdése van keressen próbálok minél előbb reagálni rá.:)
Jó étvágyat!
Sziasztok!
Tegnapelőtt este ez volt nálam, nagyon fini lett, azt mondták.
Megint házassági ajánlatot is kaptam a sütidícséret mellé.
Sajnos, nem tudtam fotót készíteni a sütiről, rossz a fényképezőgépem. Nagyon hamar kész, gyorsan sül, finom, nem lehet elrontani, érdemes megcsinálni.
Ha megcsináljátok ezt a sütit, álljatok mellette, amikor sül, mert nagyon gyorsan sül!
Én egyszer próbáltam kihasználni ezt a lehetőséget.
Kb. egy héttel előtte körbe telefonáltam szinte az összes akcióban résztvevő éttermet itt Szombathelyen és környékén,de már akkor sem volt egy szabad hely sem sehol:(((!
Úgy elment a kedvem az egésztől,hogy azóta nem is próbálkoztam vele:)!
Hmm...
Ma van a Torkos Csütörtök idén. Én meg jól elfeledkeztem róla... Pedig tavaly egy igazán jót kajáltunk.
Na, mindegy, remélem van, aki jót kajál helyettem is! :-)