Forum >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!

Angyal Rita25-03-2009 08:49:07 // 4772
Úgy a másik kedvencem! Imádom benne!
Angyal Rita25-03-2009 08:47:57 // 4771
Semmi vész!
Nagyon szeretem, finom az íze a pizzán, sajttal.

Kifelejtettem este a felsorolásból, tettem rá pipimellet is, sütve.
Már alig van belőle. Melegen majdnem az egészet megettük.
Tackry25-03-2009 00:35:18 // 4770
Most sütöttem ki egy tepsivel, de már nem sok van belőle.:)) Annyival csináltam másként, hogy én még egészben tekertem rá a virslire, és aztán vágtam fel háromba. Kevesebb macera.:) Plusz szórtam a tetejükre egy kevés köményt.:) Tényleg nagyon jó, köszi az ötletet! :)
Ferko24-03-2009 21:05:24 // 4769
Jól néz ki ez is!.-)
Ferko24-03-2009 21:04:49 // 4768
Tök ugyanaz az alapanyag, de egyszer így sikerül egyszer meg úgy..:-) De az íze........az mindig olyan finom!:-DD Perzse van úgy, hogy barna kenyeret sütünk, amikor már megunjuk a fehér kenyeret. Néha egy kis madáreldel bele.:-))
csocsi24-03-2009 20:56:31 // 4767
Nem akarok kukacoskodni, de az ananász miért kelett rá? :)))
Angyal Rita24-03-2009 20:51:42 // 4766
Tepsis pizza vacsorára (bocsánat, nincs a képen a teljes pizza, mert forrón felvágtuk, ettünk belőle).
Van rajta
házi paradicsomszósz
hagyma karikák
paradicsom karikák
főtt nagyszemű fehérbab
olasz aprószemű paradicsom bazsalikom levéllel
bacon
ananász szeletek
olajbogyó
zöld csípős paprika karikák
kukorica
reszelt sajt
tejföl
Angyal Rita24-03-2009 20:36:55 // 4765
Van nekünk is olyan! Nem tudom, mitől lehet! Ha más lisztet használok? Mostanában egy egész csíkot hozok, hogy mindig legyen itthon bőven, és ugyanolyan, talán azóta nem is volt ilyen.
Ferko24-03-2009 10:32:06 // 4764
Neked nem szokott néha beesni a teteje? Nekünk néha előforul. VAn úgy, hogy tök szép, van úgy, hogy van benne egy nagy gödör.:-))
Ferko24-03-2009 10:31:10 // 4763
Jaja. Közben meg majd nyalakodom. Csak arra kell ügyelni, hogy maradjon is valami..-DDD
Puszka Neked is innen a messzi Keletről!:-))))
Angyal Rita24-03-2009 08:45:14 // 4762
Köszönöm a dícséretet. Kicsit fejreesett a kenyér, ahogy kiszedtem a formából, picit ütődött, mint a gazdija. Beteg vagyok, ismertek.
Angyal Rita24-03-2009 08:44:10 // 4761
Szívesen! Segítel majd neki úgyis. Puszillak benneteket innen, a messzeségből!
Ferko23-03-2009 21:26:11 // 4760
Háziasszony!:-))))
Ferko23-03-2009 21:25:42 // 4759
Úúúú, hétvégén meg is csináltatom Monival!.-DDD

Nagyon köszi Rituka!:-))
Inter156 (il mascalzone)23-03-2009 20:17:22 // 4758
Házi vacsihoz,házi kenyér!! Ez igen:)))))))
Angyal Rita23-03-2009 20:03:25 // 4757
Házi kenyér a vacsorához
Angyal Rita23-03-2009 19:50:47 // 4756
Köszönöm neked is, GT!
GT Ɨ|ѯ23-03-2009 19:13:32 // 4755
grat!eeeez...szupR!!!:-)
Angyal Rita23-03-2009 08:13:24 // 4754
Köszi, Kriszti , Inter!
Angyal Rita23-03-2009 08:10:17 // 4753
Szia Ferike!

Köszönöm! Nagyon egyszerű megcsinálni, csak mirellit leveles tészta, meg a virslik kellenek hozzá. A mirellit tésztát szobahőn kiolvasztani, utána jó laposra kinyújtani, a virsliket kijujjnyi falatkákra darabolni. A tésztát késsel kb. ujjnyi széles csíkokat vágni, minig, amikor a következő virslit körbetekernéd be vele.
Teflon tepsiben sütöttem, nem kelle bele semmi olaj. 200 fokon, míg szép aranybarna lesz. Nem lesz nyers, mert vékony a tészta. Nagyon barna ne legyen, nehogy kiszáradjon.
A csomagolás egyesével, ami picit több idő. Hamar megvan a többi.
Angyal Rita23-03-2009 08:03:07 // 4752
Szia! Köszönöm!
csocsi22-03-2009 23:46:05 // 4751
Akkor már csak az ízét kell megtapasztalni :))
Tackry22-03-2009 22:07:36 // 4750
Igen, nekem is ez jutott egyből az eszembe.:) Ötletes, ezt én is kipróbálom. Úgyis van két csomag tészta a hűtőben most.
Tackry22-03-2009 22:06:19 // 4749
Köszi.:) Egyszer lehet, hogy kipróbálom.:)
Inter156 (il mascalzone)22-03-2009 17:49:56 // 4748
Most ültem le teli hassal a géphez,de ezt én se tudom szó nélkül hagyni!! Ez a terülj asztalkám csodálatosan néz ki:))))
Ferko22-03-2009 17:28:57 // 4747
A virslis cumóüt Te csináltad? Leírhatnád a receptjét. Naon guszta!.-DDDD
csocsi21-03-2009 21:51:12 // 4746
Az a virslis dolog nagyon tetszetős :)))
Angyal Rita21-03-2009 20:15:31 // 4745
Nassolás- sajtos pogi, leveles tésztacsíkokba csavart virslik, vegyes gyümölcs saláta

Vikking 31119-03-2009 23:07:42 // 4744
Igen, megérdemli :PPPP :DDDD
K
Vikking 31119-03-2009 23:06:58 // 4743
Hozzávalók:
a tésztához: 50 dkg liszt, 1 tasak szárított élesztő, 3 ek. cukor, 1 tasak van.cukor, csipetnyi só, 8 dkg vaj, 2,5 dl tej
a tetejére: apró őszibarackbefőtt, vagy sárgabarack, 25 dkg mák, 20 dkg cukor, 1 tojásfehérje, csipetnyi só, 1 tasak vanília puding, 3 dl tej, 3 ek. cukor, 5 dkg vaj

A lisztet összekeverjük a szárított élesztővel, aztán a többi hozzávalóval kelt tésztát gyúrunk a kézi robotgép dagasztóspiráljával. Konyharuhával letakarjuk, és meleg helyen duplájára kelesztjük. A pudingot tejjel és 3 ek. cukorral megfőzzük, ha már langyosra hűlt, hozzákeverjük a vajat is. A mákot ledaráljuk, összekeverjük 20 dkg cukorral. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, egy csipet sóval és a mákkal összeforgatjuk. A megkelt tésztát sütőlap méretűre nyújtjuk, a tetején elosztjuk a háromféle "tölteléket".
Előmelegített 200-22 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
:-) Jó étvágyat!
Kata
Tackry19-03-2009 14:05:53 // 4742
Dobhatnál egy receptet is.:)
Ferko18-03-2009 07:54:38 // 4741
Túl jól tartot Vikket.:-DDDD
Megérdemli?:-DDDDDDDD
Vikking 31118-03-2009 07:43:29 // 4740
Igen tudom, meg nem is 8x8-asra sikerült, hanem 7x9-esre, de nem baj :-)
K
Vikking 31117-03-2009 23:03:35 // 4739
Bizony :D
meg is lepődnék ha Vikk sütne ilyet :o :)))
Kata
Kazes☻17-03-2009 23:01:30 // 4738
Te, KATA az aláírás, nem?! :DDD
HátvédRomeo17-03-2009 22:58:40 // 4737
Amúgy ügyes vagy! :))
HátvédRomeo17-03-2009 22:58:01 // 4736
Mi van Pappi, sütni is tudsz?? :DDD
És a nőőőőőők ilyenkor hol vótak?? :DDDDDDDDD
Kazes☻17-03-2009 22:54:06 // 4735
De a sakktábla csak fekete-fehér, ez így nem is jó. :)))))))))))
Vikking 31117-03-2009 22:50:35 // 4734
Ciao!

ma este ilyen "sakktáblás" sütit készítettem.
íme pár kép a készülésről
és a végeredményről

Nagyon egyszerű volt az elkészítése, egyszerű kelt tészta az alapja, a tetejére meg sárgabarackot, pudingot, és felvert tojásfehérjével összekevert mákot raktam rá úgy hogy ilyen jól nézzen ki. :-) és még finom is :-)
Kata
Inter156 (il mascalzone)17-03-2009 22:25:08 // 4733
Ez egy igazi magyar asztal!!! Én is így szeretem:))))))
Edyboy17-03-2009 15:43:12 // 4732
Na,akkor igyunk egyet :)
GT Ɨ|ѯ17-03-2009 12:19:13 // 4731
uhh,eztmostnemkellettvolna...:-))))))))))))))))))))9
Inter156 (il mascalzone)15-03-2009 14:32:30 // 4730
A mi sütink csak most kerül a gépbe ,de remélem ilyen jól fog kinézni:))))
imi15615-03-2009 11:51:03 // 4729
Köszi:)))!
csocsi15-03-2009 11:45:13 // 4728
Vaze még jó, hogy szóltál. Így meg is fújtam evés előtt :)))

Gusztusos, eggs.
imi15615-03-2009 11:43:23 // 4727
Házi túrós bugyor egyenesen a sütőből:)))!
Még forró:-O!
csocsi14-03-2009 22:19:09 // 4726
Hátha kapok ötletet az étlapom kiegészítésére :))))
Gonosztevő14-03-2009 22:17:59 // 4725
Holnap este tolok még pár fotot a holnapi ebédről Anyós jóvoltából,megyünk névnapozni!
Whiteskull14-03-2009 22:17:43 // 4724
Az irigység telsenen normális emberi tulajdonság. :))))))))))

Köszönjük szépen! Bár még egy kis finomállítás azért még kell neki. :)))
Gonosztevő14-03-2009 22:16:03 // 4723
Ugyan már.....!Nem hiszem én azt!:::))))


On:Szép munkát végeztetek Zoi cimbi gépén! Grat! Off
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.