Forum >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!

Kazes☻07-10-2013 19:10:43 // 10068
Guszticsekk...!
Mi meg :-)
GT Ɨ|ѯ07-10-2013 18:35:04 // 10067
ma délutáni 25 perces olasz melóm:-)



carbonara gazdagon
GT Ɨ|ѯ01-10-2013 07:26:08 // 10066
Tavaly vagy 30 tő ment ki mert lefagyott....

Most mentés van, gyökere, töve vastag hátha karácsonyra beérnek:-)
Xixo30-09-2013 21:01:00 // 10065
Ez nem rossz ötlet, én eddig mindig hagytam kihalni őket. De ha a gyökere bírja (?) akkor miért, ne?! :)
GT Ɨ|ѯ30-09-2013 18:49:45 // 10064
Ma beugrottak a kaliforniai paprikák is cserépbe mert jön a fagy..:-(

Buksi30-09-2013 16:31:44 // 10063
Abban biztos voltam! ;-)
csocsi30-09-2013 15:58:39 // 10062
Ez "új" :)

De, nem volt rosszabb az előzőnél.
csocsi30-09-2013 15:58:13 // 10061
Ehető is volt :))
Whiteskull30-09-2013 08:44:37 // 10060
Ez új, vagy a múltkori? :)))

Na mindegy! Nagyon finom,, az biztos. :))))
GT Ɨ|ѯ30-09-2013 07:11:07 // 10059
Simán:-)

nem dobjuk ki! - a kert aranya
Xixo29-09-2013 21:58:10 // 10058
Így leszedve még beérik? Mert ha kint hagyom, akkor csak el fog rohadni...
Mondjuk találtam egy jónak tűnő hagymás-paris receptet! :)
imi15629-09-2013 19:25:37 // 10057
Két (azaz három) jó dolog Olaszországból:-)))!
imi15629-09-2013 19:22:49 // 10056
Hoppá:-))!
Buksi29-09-2013 18:09:56 // 10055
A kutya mindenit, de jól néz ki! :-)
csocsi29-09-2013 14:01:19 // 10054




tárcsás lecsó
csocsi29-09-2013 13:45:08 // 10053


egy kis halfüstölés
GT Ɨ|ѯ29-09-2013 12:45:19 // 10052
Ma 1 kis mediterrán csirke és zöldségmix grill ebéd volt:

GT Ɨ|ѯ29-09-2013 12:42:52 // 10051
Az nálunk is beérésre vár kb 1hét alatt elpirul:-)

De az uborka levével el lehet tenni kicsit több cukorral.
Xixo28-09-2013 22:04:55 // 10050
A zöld paradicsomot hogyan szoktátok elrakni? Mert nekem már tele van egy hordó vele, de még van kb még egyszer ennyi a kertben, ami szerintem már nem fog beérni...
GT Ɨ|ѯ28-09-2013 13:18:00 // 10049
Az megvolt itt is:-)

(kb annyi itt is)
Kazes☻27-09-2013 23:18:56 // 10048
Klassz! Nálunk is készült un. zöldségkrém, amit lehet tenni szinte minden levesbe, pöribe... stb. kb. 10 kg. :)
GT Ɨ|ѯ27-09-2013 21:55:27 // 10047
1 kis hibernálás c vitaminokkal:-)

Edyboy25-09-2013 17:19:49 // 10046

Utopenec
GT Ɨ|ѯ24-09-2013 11:34:52 // 10045
Ezt a párom követte el előtte rakott karfiol volt azt gyártottam:-)

Inter156 (il mascalzone)23-09-2013 19:18:50 // 10044
Te ilyet is gyártasssz !

Sajnálom,hogy nem lakunk közelebb egymáshoz :-DD
TSiga ( I am the TSIG)22-09-2013 17:41:12 // 10042
Mindegy, már túltettem magam rajta.
Holnap megyek úgy is Ausztriába. Délben bemegyek egy Schnitzelhausba és egyek egy tányér-méretű bécsiszeletet. :-D
GTPeti22-09-2013 17:10:29 // 10041
Geschnetzeltes, ahogy a német mondja. Arra még jó. :)
TSiga ( I am the TSIG)22-09-2013 15:32:33 // 10040
Vettem combot a csimbókos tarja helyett, amit faterom favorizál.
Anyám meg felvágta apró darabokra, ami még a yorkiknak is kevés lenne.
Tenyérnyi húsokat akartam volna csinálni, erre olyan lett, mint egy tömeges körülmetélés. :-(
Rakás apró húscafat, ami semmire sem jó.
Kibasztak 1 kg szép combot az ablakon. :-(((
GT Ɨ|ѯ22-09-2013 13:11:48 // 10039
Őszi házi kakaós kalács:-)





enyhén darabos sárgabaracklekvárral megijesztve
Kazes☻14-09-2013 18:40:50 // 10038
Igen guszta! :)
imi15614-09-2013 15:05:59 // 10037
Vakáció alatt megpróbálkoztunk a toszkán kagylóleves készítésével.Sztem-finomra sikerült (legalábbis nagyon hamar elfogyott:-))Volt hozzá szárd lepénykenyér is a tunkoláshoz.

"Desszertnek" pedig egy kis caprese saláta olajbogyóval és némi articsókával:
Inter156 (il mascalzone)04-09-2013 18:58:43 // 10036
Itt csak a nyár vége hangzik rosszul :-D
GT Ɨ|ѯ01-09-2013 18:57:59 // 10035
Gombás csirkepörkölt a nyár végére:-)

Kazes☻26-08-2013 22:11:30 // 10034
Mehrhrhrhrhrszííííííííííííííííííííííííí...! :DDD
Buksi26-08-2013 22:01:12 // 10033
"Sze mányifik" :-DD
Kazes☻26-08-2013 21:19:02 // 10032
Le csó...



a teljesség igénye nélkül. :)
LaciR20-08-2013 22:19:10 // 10031
Volt, szülinapi torta.
GT Ɨ|ѯ18-08-2013 16:50:42 // 10030
GT Ɨ|ѯ11-08-2013 09:07:49 // 10029
ha van ablak rajta mehet:-)
Inter156 (il mascalzone)09-08-2013 20:55:34 // 10028
Nem is rossz ötlet !
Én a pincében próbálom meg ugyanezt :-D
GT Ɨ|ѯ04-08-2013 11:33:25 // 10027
Dacolva a sivatagi meleggel csináltam ma délelőtt

egy pincepörköltet a placcon:-)

Inter156 (il mascalzone)10-07-2013 20:23:49 // 10026
Nem is tudtam ! :-)))
GT Ɨ|ѯ09-07-2013 22:20:46 // 10025
oh,thx:-)

szakmám
Inter156 (il mascalzone)08-07-2013 19:38:20 // 10024
a Mester szakács név,assszem megillet :-D
Buksi07-07-2013 20:10:21 // 10023
Mindjárt gondoltam! ;-))
GT Ɨ|ѯ07-07-2013 19:58:09 // 10022
az is( meg isteni ) volt:-)
Buksi06-07-2013 19:17:34 // 10021
Jól néz ki! :-)
GT Ɨ|ѯ06-07-2013 16:32:49 // 10020
olasz meló ma ebédre:-)


Inter156 (il mascalzone)20-06-2013 20:53:30 // 10019
Te vagy a mester ebben,nem is kételkedek benne :-DD
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.