Köszi.
Nem tűnik annyira töménynek.
	Forum >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!
csocsi03-01-2009 20:26:07 // 4207
	
Ferko03-01-2009 20:25:50 // 4206
	Hogy hogy nem ezt írtad:
Vazze, ebben nincs semmi alkohol?:-DDDDDDDDDDDDD
	
Vazze, ebben nincs semmi alkohol?:-DDDDDDDDDDDDD
boyci03-01-2009 20:25:29 // 4205
	nna én majd arról kérek képet!!! :))) (jöhet hús nélk) :DDD
	
Ferko03-01-2009 20:25:04 // 4204
	GYeretk!:-DD
Ha egyszer eljöttök erre, akkor sütünk Nektek finom kenyeret.:-)))
A múltkor Föcköséknek is ízlett!:-)))
	
Ha egyszer eljöttök erre, akkor sütünk Nektek finom kenyeret.:-)))
A múltkor Föcköséknek is ízlett!:-)))
boyci03-01-2009 20:24:58 // 4203
	valamit tegyünk mééég rá Drágám, ( :DDD )
	
Ferko03-01-2009 20:24:06 // 4202
	Gondold el. Kiszedem. Várok egy keveset. Levágom az elejét. Már akkor ropog, és bizony mondom Néked ez felér vala egy orgazmussal. Aztán beleharapsz a meleg, ropogós kenyérbe. Hűtő kinyit vala elő a menőhájas (kenőmájas:-DD), és rá egy kicsit. Hammmm bekap. Ugyanezt el lehet játszani vajjal is.:-))))
	
Ferko03-01-2009 20:22:17 // 4201
	Hihi!:-DDD
Szoktunk barnát is csinálni, és szoktunk magvasat is minden színben!:-DD
	
Szoktunk barnát is csinálni, és szoktunk magvasat is minden színben!:-DD
Whiteskull03-01-2009 20:22:17 // 4200
	Vazze! Ebben nincs semmi hús! :))))))))))))))
	
Ferko03-01-2009 20:21:23 // 4199
	
	
boyci03-01-2009 20:20:42 // 4198
	most sikíííítok :))))
(ehhez is jó konyak...utána) :DDD
	
(ehhez is jó konyak...utána) :DDD
csocsi03-01-2009 20:19:23 // 4197
	Akkor meg sajtosat kell csinálni :))
	
csocsi03-01-2009 20:18:53 // 4196
	Kíváncsi vagyok mennyire "tömény" a belseje.
	
Zsifi03-01-2009 20:17:47 // 4194
	Holnap vanilia fondü lesz gyümölcsökkel abba nem kell csak a sajtosokba.:(((G
	
Zsifi03-01-2009 20:15:51 // 4193
	Ne sorold, tovább mert rögtön csöngetek az ajtótokon!:)))G
	
Ferko03-01-2009 20:12:22 // 4192
	Igen. Minnyán hozom. Melegen mindig vágok egy szeletet. Jó ropogós a vége!:-DDD
	
boyci03-01-2009 20:11:28 // 4191
	
	
boyci03-01-2009 20:10:38 // 4190
	húúú Anya, pedig milllyen finom :)))
	
Ferko03-01-2009 20:10:26 // 4189
	És még volt tejfölös nokedlis karfiolleves!:-D
	
Zsifi03-01-2009 20:10:23 // 4188
	A friss kenyér a gyengém!:))))G
	
boyci03-01-2009 20:10:06 // 4187
	úúú,,,ez kafi, ha eccer full magosakat sücc, abból kérek :DDD (ééés barna legyen)
az egyik barátom mondta eccer :
nem vagyok fajgyűlölő, de a kenyerem azé" legyen fehér, nna :DDDDD
	
az egyik barátom mondta eccer :
nem vagyok fajgyűlölő, de a kenyerem azé" legyen fehér, nna :DDDDD
csocsi03-01-2009 20:10:00 // 4186
	Csinálnál egy képet felvágva is?
	
Ferko03-01-2009 20:09:41 // 4185
	Az nekem is. A kecskesajtot még nem próbáltam, így nem took nyilatkozni!:-))
	
Zsifi03-01-2009 20:09:17 // 4184
	Nálatok is jóllaktam volna::)))G
	
csocsi03-01-2009 20:08:54 // 4183
	Akkor kell mégegyszer csinálni :))
	
Ferko03-01-2009 20:08:48 // 4182
	
	
boyci03-01-2009 20:08:45 // 4181
	és akit izgat :))) : 
Fondü finom fűszerekkel recept
Hozzávalók:
vaj5 dkg köményes reszelt Pannónia sajt 25 dkg
vöröshagyma 8 dkg fehérbor 2 dl
gomba 25 dkg őrölt bors, só
zöldpetrezselyem 1 cs.
liszt 2 dkg
tejszín 2 dl
Elkészítés:
Egy serpenyőben vajat olvasztunk és beletesszük a finomra vágott vöröshagymát. Üvegesre pirítjuk, ezután hozzáadjuk a megtisztított, megmosott és vékonyra szeletelt gombát. Erős tűzön megpirítjuk. Sóval, őrölt bors-sal, apróra vágott zöldpetrezselyemmel fűszerezzük. Amikor a gomba megpirult, a liszttel meghintjük, elkever-jük, rövid ideig tovább sütjük, majd hozzáöntjük a tejszínt. Simára, sűrű mártássá keverjük. Amikor felforrt, beletesszük a köményes reszelt sajtot és beleöntjük a bort. Mérsékelt tűzön addig főzzük, amíg a sajt megolvad. Áttörjük, beleöntjük a fondü edénybe, és folyamatosan melegítve tálaljuk. A mártogatáshoz kis kockákra vá-gott friss francia kenyeret kínálunk.
	
Fondü finom fűszerekkel recept
Hozzávalók:
vaj5 dkg köményes reszelt Pannónia sajt 25 dkg
vöröshagyma 8 dkg fehérbor 2 dl
gomba 25 dkg őrölt bors, só
zöldpetrezselyem 1 cs.
liszt 2 dkg
tejszín 2 dl
Elkészítés:
Egy serpenyőben vajat olvasztunk és beletesszük a finomra vágott vöröshagymát. Üvegesre pirítjuk, ezután hozzáadjuk a megtisztított, megmosott és vékonyra szeletelt gombát. Erős tűzön megpirítjuk. Sóval, őrölt bors-sal, apróra vágott zöldpetrezselyemmel fűszerezzük. Amikor a gomba megpirult, a liszttel meghintjük, elkever-jük, rövid ideig tovább sütjük, majd hozzáöntjük a tejszínt. Simára, sűrű mártássá keverjük. Amikor felforrt, beletesszük a köményes reszelt sajtot és beleöntjük a bort. Mérsékelt tűzön addig főzzük, amíg a sajt megolvad. Áttörjük, beleöntjük a fondü edénybe, és folyamatosan melegítve tálaljuk. A mártogatáshoz kis kockákra vá-gott friss francia kenyeret kínálunk.
Zsifi03-01-2009 20:07:57 // 4180
	Azt írja a szakirodalom.A maradék meg itt romlik,sajna./G
	
csocsi03-01-2009 20:06:18 // 4179
	Akkor valóban nem :)))
	
Zsifi03-01-2009 20:06:15 // 4178
	A sajt bármilyen(kecskén kívűl)féle és formában jöhet!:)))G
	
Ferko03-01-2009 20:05:48 // 4177
	Én a csípőset nem komálom. De a lurkó (Moni kisifa) kétpofára tömi a csípős dolgokat!:-))
	
boyci03-01-2009 20:05:14 // 4176
	őő..nm bizt, mert ami a kajába nem megy..az megy a pohárba álánature :DD
	
Ferko03-01-2009 20:04:44 // 4175
	Hát jah. Elhatároztam, hogy karácsony után fogyókúra, mert a pocak csak nő. De a múltkor is bevertünk 4-en egy tálat!:-DD
	
csocsi03-01-2009 20:02:28 // 4174
	Nem is baj, több marad :)))
	
csocsi03-01-2009 20:02:06 // 4173
	Miért kellene???????????????????????????????????????
	
Zsifi03-01-2009 19:59:27 // 4172
	Az is jöhet, de azt csípős szósszal szeretem!:)))G
	
boyci03-01-2009 19:59:24 // 4171
	nnna ez is zsarolááás :))))
	
boyci03-01-2009 19:58:26 // 4170
	...na azt is imááádom, nesze neked kalória :)))
	
Ferko03-01-2009 19:57:47 // 4169
	Nálunk Sertéspöri tésztával!:-DDD
Meg volt még rakott karfiol, aki akar ehetett!:-))
	
Meg volt még rakott karfiol, aki akar ehetett!:-))
Ferko03-01-2009 19:57:09 // 4168
	Tudod mire kaptunk rá mostanában anya?:-))
Tortijjjjjaaaa csipsz, mellé sajtmártás!:-DDDD Hmmmmm:-DDD
	
Tortijjjjjaaaa csipsz, mellé sajtmártás!:-DDDD Hmmmmm:-DDD
Zsifi03-01-2009 19:56:36 // 4167
	Kb mi is így vagyunk vele.:)))G
	
Zsifi03-01-2009 19:55:20 // 4166
	Mi is csípjük!:)))G
Az ebéd töltött paprika volt,szóra sem érdemes.:))))G
	
Az ebéd töltött paprika volt,szóra sem érdemes.:))))G
boyci03-01-2009 19:54:00 // 4165
	nna készen vok :))) imááádom, engem sajttal zsarolni lehet anya :)))
	
boyci03-01-2009 19:53:24 // 4164
	igen, ez is megalapozott...csak én ritkán élek vele :)))
	
Ferko03-01-2009 19:51:34 // 4163
	Ez meg Moni kedvence.:-DD
	
Zsifi03-01-2009 19:49:18 // 4161
	Hehe mindegyikbe kell fehérbor így nem tudtuk kikerülni.:)))G
	
Ferko03-01-2009 19:45:39 // 4160
	Juhtúrós sztapacska?:-DD
	
Zsifi03-01-2009 19:43:52 // 4158
	
	
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
		
					  Online members
0
		Guests0
422
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?






