Csak úgy!:)))
Forum >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!
Zsifi02-08-2009 20:06:29 // 5389
Zsifi01-08-2009 21:13:24 // 5388
Már el is indultatok?:))))G
Zsifi01-08-2009 20:52:04 // 5387
Gyertek!!!!!:))))
George tudja hol lakunk!G
George tudja hol lakunk!G
Marty01-08-2009 20:42:03 // 5386
mmmmm... akkor mi megyünk:)))
Marty01-08-2009 20:40:56 // 5385
Ez van itthon is, sőt megspékeljük egy kis paprikával is...:)))
Zsifi01-08-2009 20:26:10 // 5384
Az az igazság, hogy a malacot le kellet öblíteni söröcskével és így már nem vezethet egyikünk sem(szerencsétekre):)))Nálunk lecsó lesz a vacsi, ha most megyek és megkeverem!:)))G
Zsifi01-08-2009 20:20:35 // 5383
Kenyér és vaj van!:))))
Vigyünk?:)))))
Vigyünk?:)))))
Marty01-08-2009 19:51:56 // 5382
Gyertek, de félek, hogy nálunk is csak vajas kenyér lesz a vacsi, vagy még az se :P:))))
Zsifi01-08-2009 19:46:24 // 5381
Azért vacsizni elmennénk hozzátok(nálunk semmi nem maradt)A maradék is jó lesz!:))))G
Marty01-08-2009 19:43:51 // 5380
Gizusom, nagyon jól néz ki a mai menü nálatok:))
Mi nálunk most csak egy kis francia hagyma leveske volt, zöldfűszeres és fokhagymás bagettel. Második fogásként pedig Csőben (sajt, tejföl, karfiol) sült karaj, sült krumplival. Nasinak meg egy kis sajttal töltött pogácsák voltak.:)) Képeket most nem készítettem :P
Mi nálunk most csak egy kis francia hagyma leveske volt, zöldfűszeres és fokhagymás bagettel. Második fogásként pedig Csőben (sajt, tejföl, karfiol) sült karaj, sült krumplival. Nasinak meg egy kis sajttal töltött pogácsák voltak.:)) Képeket most nem készítettem :P
Zsifi01-08-2009 18:20:58 // 5379
csocsi31-07-2009 23:02:05 // 5378
Neki biztosan megérné :)))
Edyboy31-07-2009 22:58:30 // 5377
Hát,ha megér ilyen hossú utat :)
Edyboy31-07-2009 22:57:00 // 5375
Azt hiszem ismerem az álláspontot :)
csocsi31-07-2009 22:47:41 // 5374
Szerintem tisztában van vele :))
csocsi31-07-2009 22:47:26 // 5373
Szóljak Édesemnek? :)))
Whiteskull31-07-2009 22:45:28 // 5371
Igen, a sör az oké! :))))
Ja, hogy a krumpli csak díszítés volt, és nem kellett megenni? :))))))))))))))
Ja, hogy a krumpli csak díszítés volt, és nem kellett megenni? :))))))))))))))
Whiteskull31-07-2009 22:44:54 // 5370
Majd egyszer csocsi barátommal elmondjuk erről a véleményünket. :DDDDD
Edyboy31-07-2009 22:43:53 // 5369
Pedig maradt a cukkiniből :))
Edyboy31-07-2009 22:43:05 // 5368
Tudom,tudom de kell a változatosság :))
Egyébként erre is jól esik a fröccs :))
Egyébként erre is jól esik a fröccs :))
Inter156 (il mascalzone)31-07-2009 22:42:48 // 5367
Kazes☻31-07-2009 22:34:25 // 5366
Hmmm...., nálunk is terem, szeretjük! :)))
Whiteskull31-07-2009 22:31:15 // 5365
Egész jól néz ki! :)))
Csak azt a sok krumplit kellett volna jobban kitakarni csirkével. :)))))))))))))))
Csak azt a sok krumplit kellett volna jobban kitakarni csirkével. :)))))))))))))))
csocsi31-07-2009 22:30:23 // 5364
Nálad inkább ülnék sorba egy adagért :))
Inter156 (il mascalzone)31-07-2009 22:29:46 // 5363
Inter156 (il mascalzone)31-07-2009 22:26:35 // 5362
Ez igen!A folyamatot végig mutatva...persze hogy mindenki éhes lett:)))
Whiteskull31-07-2009 22:25:36 // 5361
Edykém! Ebben nincs semmi hús! :)))))
Nem ehhez szoktunk! :)))))))
Nem ehhez szoktunk! :)))))))
csocsi31-07-2009 22:24:37 // 5360
Az embléma még csak-csak elmegy :))
TDI7531-07-2009 22:06:40 // 5359
Nyam nyam jól néz ki.
Edyboy31-07-2009 21:58:56 // 5358
Az jó,ha megterem :))
Én kaptam :))
Én kaptam :))
Angyal Rita31-07-2009 21:53:42 // 5357
Szia!
Ügyi vagy, nagyon jól néz ki! Nálunk is nagy févörit a rántott cukkíni!
(Termett sok itthon, szomszédoknak is adtunk ajándékba a termésből. )
Ügyi vagy, nagyon jól néz ki! Nálunk is nagy févörit a rántott cukkíni!
(Termett sok itthon, szomszédoknak is adtunk ajándékba a termésből. )
Edyboy31-07-2009 21:49:20 // 5356
Angyal Rita31-07-2009 16:52:26 // 5355
Jaj, és köszönte a dícséretet.
Angyal Rita31-07-2009 16:50:26 // 5354
Szia Marty! A dícséretet átadtam a készítőnek, Norbinak, üdvözöl benneteket. Langalló recepttel tartozom, így készült a kajcsi:
Tejfölös langalló
Hozzávalók:
1 kg liszt (lehet vegyesen 1/3- 2/3 arányban rozs és búzaliszt)
5 dkg élesztő
1 mokkáskanál cukor
2 teáskanál só
1-2 evőkanál olaj
kb. 8 dl víz
kéz szem közepes nagyságú főtt krumpli
• A tészta tetejére ízlés szerint:
• tejföl
• fokhagyma
• szalonna
• vöröshagyma
• sajt
• stb.
Elkészítés: A hozzávalókat - mint más kelt tésztákat - közepesen kemény tésztává dagasztjuk, kb. 1 órán át kelesztjük (min. duplájára). Mikor megkelt, megfelezzük a tésztát, és a cipókat tepsi nagyságúra nyújtjuk. Kivajazott tepsibe tesszük, a tészta tetejét megkenjük fokhagymás tejföllel, tehetünk rá apróra vágott szalonnát, hagymát vagy csak reszelt sajtot, mindenhogyan nagyon finom és laktató. A feltéttel együtt még kb. 20 percet pihentetjük szobahőmérsékleten, majd 175 fokon kemencében/ légkeveréses sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés:
Én kenyérsütőben szoktam ledagasztani. Ez a mennyiség 2 nagy tepsire való. A tésztába szoktam tenni 2 szem áttört főtt krumplit vagy maradék krumlipürét, ha le volt fagyasztva, az sem baj. A maradékot én kis adagokban ehhez le szoktam fagyasztani. A családom és a barátaink is nagyon szeretik. Önálló vacsoraként is kiváló.
Tejfölös langalló
Hozzávalók:
1 kg liszt (lehet vegyesen 1/3- 2/3 arányban rozs és búzaliszt)
5 dkg élesztő
1 mokkáskanál cukor
2 teáskanál só
1-2 evőkanál olaj
kb. 8 dl víz
kéz szem közepes nagyságú főtt krumpli
• A tészta tetejére ízlés szerint:
• tejföl
• fokhagyma
• szalonna
• vöröshagyma
• sajt
• stb.
Elkészítés: A hozzávalókat - mint más kelt tésztákat - közepesen kemény tésztává dagasztjuk, kb. 1 órán át kelesztjük (min. duplájára). Mikor megkelt, megfelezzük a tésztát, és a cipókat tepsi nagyságúra nyújtjuk. Kivajazott tepsibe tesszük, a tészta tetejét megkenjük fokhagymás tejföllel, tehetünk rá apróra vágott szalonnát, hagymát vagy csak reszelt sajtot, mindenhogyan nagyon finom és laktató. A feltéttel együtt még kb. 20 percet pihentetjük szobahőmérsékleten, majd 175 fokon kemencében/ légkeveréses sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés:
Én kenyérsütőben szoktam ledagasztani. Ez a mennyiség 2 nagy tepsire való. A tésztába szoktam tenni 2 szem áttört főtt krumplit vagy maradék krumlipürét, ha le volt fagyasztva, az sem baj. A maradékot én kis adagokban ehhez le szoktam fagyasztani. A családom és a barátaink is nagyon szeretik. Önálló vacsoraként is kiváló.
Marty31-07-2009 13:26:15 // 5353
húúúúúúú de jó kis kemence, már csak a kisbence hiányzik:)))
Angyal Rita31-07-2009 13:22:07 // 5352
Angyal Rita31-07-2009 13:11:32 // 5351
Hédi30-07-2009 21:20:47 // 5350
Rossz válasz...:DDDD
...de azért fancsalogva, de elfogadom :)))))
...de azért fancsalogva, de elfogadom :)))))
Zsifi30-07-2009 21:16:41 // 5349
Igazad van, az idén a Dél-keleti rész kimarad.:((G
Hédi30-07-2009 21:15:50 // 5348
Küldtem neked egy számot (h jobban menjen az emésztés) a Zenebutikba :DDD
Ne utáájj nagyon:DD
Ne utáájj nagyon:DD
Hédi30-07-2009 21:14:37 // 5347
Puszillak Gizusom:)))
Há' me mindig másik irányba indultok.:DDDD
Há' me mindig másik irányba indultok.:DDDD
Zsifi30-07-2009 21:11:32 // 5345
A kulcsot tedd a lábtörlő alá!:)))G
Whiteskull30-07-2009 21:10:35 // 5344
Akkor nem megyek. :)
Zsifi30-07-2009 21:09:56 // 5343
Reggel?!
Kakaó!!!:)))G
Kakaó!!!:)))G
Zsifi30-07-2009 21:09:12 // 5342
Szia Hédi!!
Régen "találkoztunk"!G
Régen "találkoztunk"!G
Whiteskull30-07-2009 21:08:44 // 5340
Rendben! Lesz fröcsi? :DDDD
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
663
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?