Forum >> Forma-1
GEORGE16-03-2008 14:26:35 // 38242
Nem hagyom, Satti olyan haver hogy "meglehet" küzdeni veel :-)
GEORGE16-03-2008 14:25:51 // 38241
Igazad van, én magamra is vállalom, hogy nem vagyok szakértő!
De Kimi fan se és Massa fan se!
Én a Ferrariért vagyok oda!
De én ( és úgy látom mások is ) azt láttam, hogy igazából esnek kelnek a Ferraris fiúk...nem találják a "helyüket" egyik sem villantott igazából nagyot :-(
Massa hátul nyomta neki, Kimi elöl....hibáztak mind ketten...
Ezért én Grandoval értékelésével értek egyet. Egy picit jobb volt ma KIMI! Ennyi semmi több!
Amúgy Kimi nem kétszer csúszott ki?? komolyan kérdem ám.
De Kimi fan se és Massa fan se!
Én a Ferrariért vagyok oda!
De én ( és úgy látom mások is ) azt láttam, hogy igazából esnek kelnek a Ferraris fiúk...nem találják a "helyüket" egyik sem villantott igazából nagyot :-(
Massa hátul nyomta neki, Kimi elöl....hibáztak mind ketten...
Ezért én Grandoval értékelésével értek egyet. Egy picit jobb volt ma KIMI! Ennyi semmi több!
Amúgy Kimi nem kétszer csúszott ki?? komolyan kérdem ám.
Satti16-03-2008 14:25:27 // 38240
Ennyire nem szoktam kisarkítani, vsak te:-)) Midketten hibáztak, de a legnagyobbat a csapat.
Mike.16-03-2008 14:25:07 // 38239
Hagyjaaad! Elvakult! :-)))
Satti16-03-2008 14:24:18 // 38238
Verenyzett, megpróbálta a lehetetlent, és gondolom azt is, hogy mindent egy lapra tett fel, mert máshogyan sajnos nem is lehetett volna most elérn eredményt, de ez már így alakult, igen abban a kanyarban túlvállalta, de megpróbálta, mert előtte már egyszer ez bejött ott.
Mike.16-03-2008 14:23:33 // 38237
Miről beszélsz? Te másik futamot néztél? Vagy Kiminek az elfékezéses bénaságát nem láttad!? :-)))
Grando16-03-2008 14:23:31 // 38236
Szóval Kimi király volt, Massa egy balfax, és mindenki kussoljon, mert úgysem ért hozzá? :DD ;))
Satti16-03-2008 14:21:34 // 38235
Sztem meg nem, de lehet itt akármit is írni, nagyon nem ért itt hozzá senki, csak megy a találgatás, de sok értelmeset nem tudunk hozzátenni, legfeljebb kritizálni, ahhoz meg persze mindenki nagyon ért, főleg ebben az országban, minden téren. Mindenesetre, a köv. futamot kell várni, itt lesz gyorsan, csak egy hét, és bizonyíthatnak a Ferrarinál Sepangban.
Grando16-03-2008 14:20:28 // 38234
Hát most rendesen átestek a ló túlsó oldalára. (Halkan hozzáteszem, Massa akkor sem hót lerongyolódott cuccal emberkedett.)
Azt meg én nem értem, hogy akkor az volt a kifogásod, hogy Kimi milyen higgadt, most meg egy szóval sem említed, hogy talán hiba volt eldobnia az agyát. Most akkor mi van?
Azt meg én nem értem, hogy akkor az volt a kifogásod, hogy Kimi milyen higgadt, most meg egy szóval sem említed, hogy talán hiba volt eldobnia az agyát. Most akkor mi van?
GEORGE16-03-2008 14:19:51 // 38233
Massa is szépen nyomta neki mikor futamban volt, nézd meg a köridöket.......
Nincs itt semmi nyúszis dolog...
Mára 3-as kiminek és 2-es Massának, kimi a rajtolása miatt kap 3-ast.
Ennyi.
És remélem lesz rá alkalmam, hogy Kimiről ömlengjem itt a jókat mert elsőként fut majd be! De jó lenne! :-)
Nincs itt semmi nyúszis dolog...
Mára 3-as kiminek és 2-es Massának, kimi a rajtolása miatt kap 3-ast.
Ennyi.
És remélem lesz rá alkalmam, hogy Kimiről ömlengjem itt a jókat mert elsőként fut majd be! De jó lenne! :-)
GEORGE16-03-2008 14:17:06 // 38232
Tökéletesen látod!!!
Egy jeggyel jobb csak Kimi a mai futamon, ez pedig a rajtaja miatt semmi más miatt!
és ez a valóság lehet ezt így magyarázni meg úgy attól még ez a végértékelés.
Hozzá teszem hogy sajnos :-(
Egy jeggyel jobb csak Kimi a mai futamon, ez pedig a rajtaja miatt semmi más miatt!
és ez a valóság lehet ezt így magyarázni meg úgy attól még ez a végértékelés.
Hozzá teszem hogy sajnos :-(
Satti16-03-2008 14:15:19 // 38231
Verseny van, nyomni kell, tavaly, mikor még az első néhány futamon nem nyomta eléggé Kimi, akkor az volt a baj, mikor Massa Sepangban kétszer is nagyot hibázott ugyanott, és ez miatt vissza is esett, akkor is jó srác volt, mert igen, nyomja neki, most Kimi lényegesen agreszívebben, szépen nyomta neki, most meg ez a baj, nem értem én ezt, ez olyan sapkás nyúl szindróma itt ebben a topicban, semmi nem jó.......
Ahogyan szokták mondani kedves cartársak, a szar is keserű, dehát az élket nem egy habostorta, majd lesz ez még így se!:-)
Ahogyan szokták mondani kedves cartársak, a szar is keserű, dehát az élket nem egy habostorta, majd lesz ez még így se!:-)
GEORGE16-03-2008 14:14:34 // 38230
Ha kimi nem csúszik ki a SC után simán pontokat hozott volna.
Igy utólag könnyű azt mondani, hogy mivel bexart a gép akkor mindegy hogy kicsuszott vagy sem.
Így akkor az sem számit hogy Massa kicsúszott az elején, igaz?
Mert neki is meg állt a gép ls akkor már mindegy hogy elötte kicsúszott.....
Igen is baj hogy kicsúsztak!
Igy utólag könnyű azt mondani, hogy mivel bexart a gép akkor mindegy hogy kicsuszott vagy sem.
Így akkor az sem számit hogy Massa kicsúszott az elején, igaz?
Mert neki is meg állt a gép ls akkor már mindegy hogy elötte kicsúszott.....
Igen is baj hogy kicsúsztak!
Grando16-03-2008 14:13:08 // 38229
Lehet hogy igazad van. Csak arra céloztam, hogy úgy nézett ki, hogy taktikailag sem képesek kihasználni az adottságaikat. Rögtönzésből egyes alá. Műszaki felkészültségből egyes alá alá. Az edzésprogramot sem tudták rendesen végrehajtani Kimi nyilatkozata szerint. Akkor az mondjuk egy gyenge hármas. Pilóták teljesítménye pedig gyenge kettes. Kiminek hármas a rajt miatt. Csúnya bizi.
GEORGE16-03-2008 14:12:24 // 38228
Hát igen téged sem lehet meggyőzni :-)))))))
Massa kicsúszását felnagyitod, Kimi-ét lekicsinyited :-))))))
Megértem hogy Kimi fan vagy, nincs is evvel semmi baj!
Csak ne Lila ködön keresztül nézd Kimit!
és ugyan úgy sulyozzad Kimi hibáját is mint Massáét.
Én mindegyikük kicsúszását egyforma balfaxságnak tartom....
Kimi nem többször csúszott ki mint massa? :-)
Massa kicsúszását felnagyitod, Kimi-ét lekicsinyited :-))))))
Megértem hogy Kimi fan vagy, nincs is evvel semmi baj!
Csak ne Lila ködön keresztül nézd Kimit!
és ugyan úgy sulyozzad Kimi hibáját is mint Massáét.
Én mindegyikük kicsúszását egyforma balfaxságnak tartom....
Kimi nem többször csúszott ki mint massa? :-)
Satti16-03-2008 14:10:54 // 38227
Az a műszaki hiba miatt volt, pontok így is úgy is lettek volna.
Satti16-03-2008 14:09:26 // 38226
Pont most mutatták újra, Massa hozzá sem ért Kovalainenhez, és úgy csúszott ki, még a frss lágy gumival, Kimi is kicsúszott, igen, a már elkopott gumival, miközben agresszíven próbált előzni, de sztem, mindegy, aki máshogy látja, úgy sem lehet meggyőzni.......
Grando16-03-2008 14:09:01 // 38225
A hiba télleg ugyanaz volt mindkét esetben. Akkor nyomultak, amikor nem kellett volna. Csak Massa nagyobbat bukott vele. De ha úgy nézzük a dolgot, ő még faxa gumikon volt, Kimi pedig gatyákon. Akkor ki volt az eszetlenebb?
De végülis egykutya. Hiba az hiba.
De végülis egykutya. Hiba az hiba.
GEORGE16-03-2008 14:07:56 // 38224
csak pont ammyira voltak a hibák nagyok, hogy ne érjünk el helyezést.....
GEORGE16-03-2008 14:06:09 // 38223
igen kicsuszott Massa.....De Kimi vagy Massa csúszott többet ki a mai futamon? :-)
Satti16-03-2008 14:05:59 // 38222
Nem volt sztem rossz választás a lágy gumival kezdeni, mert Kiminek bevált a futam feléig, nem volt vele gond.
GEORGE16-03-2008 14:05:17 // 38221
Végül is más csapat is lággyal indult.......de hogy a FERRARI-ok miért? azt csak ők tudják......
Satti16-03-2008 14:03:45 // 38220
Ezt kissé túlzónak tartom, nem annyira voltak nagy hibák, síma kicsúszások, ami komolyabb hbának tekintehtő, az talán Massa kicsúszása rögtön a rajt után, de van ilyen.
Grando16-03-2008 14:03:28 // 38219
Itt vmi nagyon nem kerek a csapatnál. Pont most mondja Wéber, hogy nem érti miért a lágy gumival indul a Ferrari, "dehát ennyire csak nem nyúlhatnak mellé, biztos tudják, hogy mit csinálnak". Felmerül a kérdés: Biztos? :/
GEORGE16-03-2008 14:02:46 // 38218
csodát nem csinált csak PROFIN kezelte a gépet :-)
Csodák meg amúgy sem léteznek :-)
Csodák meg amúgy sem léteznek :-)
GEORGE16-03-2008 14:02:01 // 38217
Igen jól rajtolt Kimi, ezt nem is vitattam.
! Massa is jól rajtolt csak lett egy kis kocca.......
Nem olvasok vissza, de mivel láttam a futamot ezért kijelentem, hogy Kimi is hibázott eleget, és Massa is.
Egészen egyszerűen nem a napjuk volt ma! Ennyi.
! Massa is jól rajtolt csak lett egy kis kocca.......
Nem olvasok vissza, de mivel láttam a futamot ezért kijelentem, hogy Kimi is hibázott eleget, és Massa is.
Egészen egyszerűen nem a napjuk volt ma! Ennyi.
Satti16-03-2008 14:01:25 // 38216
Azért ő sem hibátlan, és a mostani top pilóták nem igazán újoncok sztem, csak azért mondtam, mert ami múlt elmúlt, nem kell mindig MS-re hívatkozni, nem volt csodatévő ő sem.
GEORGE16-03-2008 13:59:16 // 38215
én is így látom egyik pilótának sem lehet azt mondani, hogy többet hibázott volna! Jól elQrták......
De még mindig nem késő elkezdeni jól csinálni....
De még mindig nem késő elkezdeni jól csinálni....
Satti16-03-2008 13:58:29 // 38214
Sztem nem én kezdtem most sem, de válaszolni fogok mindig.......
Vssza lehet olvasn, hogy miket írtam be korábban, de az tény, hogy Kimi most jóval többet mutatott, szépen ment, a kicsúszás az a feszített tempónak s volt köszönhető, meg persze a nagyon elkopott lágy guminak, de mindegy is, mert a gép így is úgy is elromlott volna. Nem hszem, hogy sokan rajtoltak volna ekkorát, és símán, a 15.-ről a 8.-ra jönni nem rossz.
Vssza lehet olvasn, hogy miket írtam be korábban, de az tény, hogy Kimi most jóval többet mutatott, szépen ment, a kicsúszás az a feszített tempónak s volt köszönhető, meg persze a nagyon elkopott lágy guminak, de mindegy is, mert a gép így is úgy is elromlott volna. Nem hszem, hogy sokan rajtoltak volna ekkorát, és símán, a 15.-ről a 8.-ra jönni nem rossz.
GEORGE16-03-2008 13:58:09 // 38213
De vissza siránkozom mert a vezetői hibákat nem csinálta volna!
Benne volt a kisújjában minden ami az újoncoknak nincs.....
A műszaki hiba Sumit is félre állitotta volna, ezt én is tudom.
Benne volt a kisújjában minden ami az újoncoknak nincs.....
A műszaki hiba Sumit is félre állitotta volna, ezt én is tudom.
Grando16-03-2008 13:55:45 // 38212
Kimi is qrvára elbaxta, ezt még neked is be kéne látnod. Ő remélem nem ilyen naív, és tanul ebből. Volt itt hiba bőven úgy cuzammen. Szinte csak az volt. :((
Satti16-03-2008 13:54:44 // 38211
Schumi sem csodatévő, ha elromlik a gép, azzal nem tudna mit csinálni. Már ez a 2. szezon, hogy nincs, sztem már nem kell mindig visszasíránkozni........
GEORGE16-03-2008 13:54:07 // 38210
Eddig nem akartam senki szapulni, de ha már itt tartunk Kimi minimum annyit elqrt ma mint Massa!!!
légyszi ne legyen már megint Kimi köd elötted :-)
légyszi ne legyen már megint Kimi köd elötted :-)
Satti16-03-2008 13:52:42 // 38209
Na, kezdődik...., aki ma igazán elbaxta, az a Massa...., ez jó, még rímel is, a Massa elb..ssza!:-))
A legjobban meg a csapat cseszte el a dolgot, mert két , pontosabban az időmérőt is számítva 3 technikai hiba az sok, nem fér bele!
A legjobban meg a csapat cseszte el a dolgot, mert két , pontosabban az időmérőt is számítva 3 technikai hiba az sok, nem fér bele!
GEORGE16-03-2008 13:52:24 // 38208
Bizzunk benne, hogy ez csak az első botladozás volt az új körülmények élesben kipróbálása közt....
Grando16-03-2008 13:51:34 // 38207
Ekkora betlire nem nagyon emlékszem. :((
De nagyon remélem, hogy igazad lesz! Ezt a futamot jobb elfelejteni - mármint nekünk. A Ferrari remélem nem így áll hozzá, és levonják a konzekvenciákat. ;)))
De nagyon remélem, hogy igazad lesz! Ezt a futamot jobb elfelejteni - mármint nekünk. A Ferrari remélem nem így áll hozzá, és levonják a konzekvenciákat. ;)))
GEORGE16-03-2008 13:51:11 // 38206
A mai futam, hogy ugymond nem a "minenk" volt.....
Ettől függetlenül kár már most lapátolni a földet a FERRARI-ra.
Jó lett volna most Sumi a kormány mögött de sajna már nem versenyez....ezt az elektronika nélküli világot meg szokni kell az fiatal korosztálynak.
Na majd a következőt meglátjuk...
Ettől függetlenül kár már most lapátolni a földet a FERRARI-ra.
Jó lett volna most Sumi a kormány mögött de sajna már nem versenyez....ezt az elektronika nélküli világot meg szokni kell az fiatal korosztálynak.
Na majd a következőt meglátjuk...
Mike.16-03-2008 13:48:16 // 38205
A Ferkák ott is xarok lesznek. :-)))
Ha meg Kimi megint elbaxa akkor jó nagy balfax az is! :-))))
Ha meg Kimi megint elbaxa akkor jó nagy balfax az is! :-))))
Satti16-03-2008 13:36:56 // 38204
Nem sokára kezdődik a délutáni futam is!:-)
Satti16-03-2008 13:21:51 // 38203
Nem lesz itt olyan baj, csak ez most rosszul indult, de volt már ez így, de ezután csak jó jőhet:-)
Grando16-03-2008 12:41:08 // 38202
A dobogó már a technika ördöge előtt elúszott sajna. Amúgy egyetértünk. Rohadt nagy feketepont az egész brigádnak. Remélem, hogy ez nem a csapat szétesésének első fejezete, amit tavaly év elején jósoltak sokan... :((
Satti16-03-2008 12:27:30 // 38201
Mit is mondjak, eseménydús futam volt, nem várt fordulatokkal, meglepetésekkel, amiből a legnagyobb negatív meglepi a Ferrari gyengélkedése, egyszerűen érthetetlen. Nagyon örültem az elején, ahogyan Kimi parádés rajtot vett, mint útóbb kiderűlt, jó nehéz géppel, és végig győnyőrűen, agresszíven nyomta neki, dajnos a kicsúszás is ez miatt lehetett, meg persdze a már jócskán elkopott bal első miatt is, de az is látszott, hogy a fiúknak a mezőnyben még szokni kell versenykörűlmények között az új helyzetet, az elektronikai segéseszköz nélküli vesenyzést. Sajnos Massa renedesen elrontotta a rajt után, és a Coulthard-al való ütközés sem jött ki vmi jól, utána meg müszaki hiba mindkettőnél, ez már komoly gond, főleg annak a féynében, hogy Mclaren ismét hiba, gond nélkűl nagyon gyors volt, tul.képpencsak Kovalainen akinek kellett harcolnia, de meg kell hagyni szépen csinálta, bár itt látszik, hogy ezzel a mostani jó mekivel, egy tehetséges pilóta, szinte bármire képes, csak a 2X-es VB-ét lenyomni nem tudta, aki pedig most a jóval gyengébb Renault-val, el kell ismerni, szépet ment. Kubicát nagyon sajnáltam, Rosberg viszont megérdemli, hogy ott állhatott végre a dobogón. Bourdais is nagyon megérdemelten lett volna 4. élete első F1 futamán a Toror rosso-val, de úgy látszik ez a hétvége végzetes volt ferrarik részére, hisz a Toror rossoban is Ferrari szív van, de most megszűnt dobogni. Remélehetőleg a jövő hétvégén Sepangban vissza tudnak vágni a fiúk, nagyon muszály lesz, mert ha Hamilton és a Mclaren elhúz az elején, akkor az egész szezon egy nagy loholás lesz. Tekintsünk bizakodóan a jövőbe, ez már elmúlt, nincs mit tenni, annak örültem egyedűl, hogy legalább tényleg Kimi úgy ment, ahogy illik, megpróbált mindent kihozni, amit csak lehetett, és persze tudom, hogy soxor beszéltünk, nincse "ha", de a dobogó símán meg lehetett volna a teljesítménye alapján, de a technika ördöge mot mást dőntött.
Mike.16-03-2008 11:53:26 // 38200
Igazad van, nagy égés volt. :-(
Eddig csak dícsérték a gépet, hogy nincs gond vele és minden okés. Erre itt van ez ...
Jó bünti! a térdepeltetés! Végig a boxutcán! :-D
Eddig csak dícsérték a gépet, hogy nincs gond vele és minden okés. Erre itt van ez ...
Jó bünti! a térdepeltetés! Végig a boxutcán! :-D
Mike.16-03-2008 11:51:27 // 38199
Mi az, hogy igyis-úgyis elromlott volna a motorja? Ne romoljon már el az első futamon !! ! Egy motorcsere engedélyezett az egész VB alatt!! Pontosabban az első büntetlen, ha lesz ezután az mind büntetéssel jár. Már nem csak két futamot kell kibírni a motornak mint tavaly.Na meg nekem mindegy, hogy 2. vagy sokadik helyről xarik ba a gép. A végeredménby azonos.
A kicsúszásos előzési kísérlet nem emberkedés volt? Hát mi? Bár nevezhetjük akárhogy, balfasz volt mert ilyet egy kezdő sem csinál!
A kicsúszásos előzési kísérlet nem emberkedés volt? Hát mi? Bár nevezhetjük akárhogy, balfasz volt mert ilyet egy kezdő sem csinál!
Tom1216-03-2008 10:58:16 // 38198
"igyis-úgyis elromlott volna a motorja"
De, tudod, a forma 1-ben nincs HA...:-D
Lehet, hogy akkor nem romlott volna el...:-))
De, tudod, a forma 1-ben nincs HA...:-D
Lehet, hogy akkor nem romlott volna el...:-))
Grando16-03-2008 10:54:44 // 38197
Az egy kiállás naná, hogy jó "taktika" lett volna. De ez nem is annyira taktika, mint inkább adottság. Kimit nem akarták kihozni a SC fázis alatt, hogy szóródjon a mezőny a kerékcsere előtt - gondolom. Ez rögtönzés is lehetett, hiszen előtte a bosbejáratról rántotta vissza a gépet. De az előzési kísérlet tök felesleges volt, hiszen neki már nem volt messze a kiállás, a többieknek pedig volt még egy hátra pluszban. A Ferrari sokat markolt, és semmit sem fogott.
A pilóták el voltak eresztve. Massára nem szóltak rá - ha már magától nem volt annyi esze - hogy az első kanyarban a szeles koszos pályán kívülről ne akaratoskodjon. Kimire nem szóltak rá - ha már magától nem volt annyi esze - hogy ne próbálkozzon kifékezéssel gatya gumikon.
Nagyon nem volt a topon a csapat, valljuk be. ;))
A pilóták el voltak eresztve. Massára nem szóltak rá - ha már magától nem volt annyi esze - hogy az első kanyarban a szeles koszos pályán kívülről ne akaratoskodjon. Kimire nem szóltak rá - ha már magától nem volt annyi esze - hogy ne próbálkozzon kifékezéssel gatya gumikon.
Nagyon nem volt a topon a csapat, valljuk be. ;))
Tom1216-03-2008 10:54:39 // 38196
Az az igazi, de nincs rá "kártyám", akkor néztem még mikor analógban kísérleteztek vele és 5 - 6 csatornán más - más kameraállás volt. Én általában a "boxost", meg a belsőket figyeltem. Akkor égett le Irvine Jordan-ja a boxban, amiről az "élő közvetítésben" lemaradtak. Ja és a duma nélküli motorhang!!!! Meg is van VHS-en valahol az "archívban".:-)
Gabesz16-03-2008 10:50:09 // 38195
Hopsz... De az milyen 3 kör volt :D
De az időmérőn jól ment :D
De az időmérőn jól ment :D
Tom1216-03-2008 10:49:50 // 38194
Nagyjából egyezik a véleményünk, már kezd igazi gokart versenyhez hasonlítani a dolog, habár még ott sem esnek ki annyian....-)
A Ferrarinál meg a mai eredményben "érintetteket" /a pilótákat is/ kukoricán térdeltetném a sarokban a következő futamig.:-DD Ekkora ééégééést... :-/
A vége /miután megszakítottátok az Amórét a sok "bekiabálással" :-D/ is érdekes volt, nem bántam volna, ha Kova visszaelőzi a célig Alonsot, de majd legközelebb - olyasmit "elviseltem volna", mint tavaly Japánban Massa + Kubica nyomott...:-))
A Ferrarinál meg a mai eredményben "érintetteket" /a pilótákat is/ kukoricán térdeltetném a sarokban a következő futamig.:-DD Ekkora ééégééést... :-/
A vége /miután megszakítottátok az Amórét a sok "bekiabálással" :-D/ is érdekes volt, nem bántam volna, ha Kova visszaelőzi a célig Alonsot, de majd legközelebb - olyasmit "elviseltem volna", mint tavaly Japánban Massa + Kubica nyomott...:-))
Gabesz16-03-2008 10:48:01 // 38193
Tényleg fényévekkel vannak a magyar közvetítéstől. Sokszor felhúzom magam a sok hülyeségen, amit a magyaron dumálnak. Valamennyire értek németül (8 évig tanították :-) ) Lehet jövő7en a németet nézem, de akkor már a Premiere-féle közvetítés kellene :-) Na az az igazi!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
5
Guests5
521
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?