Forum >> Forma-1
pb_04-08-2008 08:13:18 // 47692
Kovalainen nyilatkozatán én is +lepődtem a futam után, ha nem adja be a kulcsot a szarolasz technika esélye sem lett volna a győzelemre, bármit csinál6ott volna. Bezzeg arról nem nyilatkozott, hogy a rajtnál úgy mentek L mellette, mintha állt volna, és 1 pillanatig sem tudta védeni a 2. pozíciót. Hamilton nyilatkozata talán, még félig meddig helytálló, mert ő volt a legközelebb ahhoz, hogy +fogja Massat. De, ugye nincsnek, hak az autóversenyben.))
Satti04-08-2008 07:59:32 // 47691
A sok olasz rendszámú autó, az mind román vendégmunkás.
Mike.04-08-2008 07:34:45 // 47690
Már az elején is aludtál? Na mert akkor pont Massa bemutatta az idei év egyik leg szebb előzését. :-))
Na és említhetjük a két hondának a csatáját is ami szintén előzéssel végződött. A kis Piké gyerek is csak egy hajszálnyira volt, hogy leelőzzék.
Na és említhetjük a két hondának a csatáját is ami szintén előzéssel végződött. A kis Piké gyerek is csak egy hajszálnyira volt, hogy leelőzzék.
Mike.04-08-2008 06:47:20 // 47689
Most ne szóljunk semmit, amikor a kedvenced járt pórul akkor mindenki siránkozzon?! .... gondolod ezt te.
Igazi Ferrari drukker örül is ennek a dobogós helynek, de azért ne szabd már meg, hogy megemlítsük a másik Ferrari lerohadását. Na meg azt sem, hogy ehhez a dobogóhoz kellett a másik autóknak az elromlása. Szóval igaz, hogy dobogós hely, de sok mindent megint csak nem tett ezért.
Igazi Ferrari drukker örül is ennek a dobogós helynek, de azért ne szabd már meg, hogy megemlítsük a másik Ferrari lerohadását. Na meg azt sem, hogy ehhez a dobogóhoz kellett a másik autóknak az elromlása. Szóval igaz, hogy dobogós hely, de sok mindent megint csak nem tett ezért.
Buksi04-08-2008 03:59:13 // 47688
Sztem nem csak te buktál ki!
Xixo04-08-2008 03:41:50 // 47687
Ááá, már megint tiszta ideg vagyok...
Bocs a sok hsz.ért, de ez most kijött belőlem.
Bocs a sok hsz.ért, de ez most kijött belőlem.
Xixo04-08-2008 03:37:04 // 47686
Ez a másik amit nem értek Rajnál, mi az hogy az időmérőn kell javitaniuk? Neki kéne ott javítania....
Xixo04-08-2008 03:31:42 // 47685
Xixo04-08-2008 03:28:20 // 47684
És frankón komolyan gondolja, hogy ő hajszolta bele Massát a motorhibába!!!
Ez is buzi lett. Gratula ronnak, parasztot nevelt ebből is. Örök másodhegedüs parasztot heminek...
BROÁFFF!!
Ez is buzi lett. Gratula ronnak, parasztot nevelt ebből is. Örök másodhegedüs parasztot heminek...
BROÁFFF!!
Xixo04-08-2008 03:23:58 // 47683
Nyilatkozatok
Hát nálam kovalájnen is elvágta magát ezzel:
"A futam felénél a dolgok egyre jobba alakultak számomra, és elkezdtem keményen üldözni Felipe (Massát), ami végül kifizetődött. Sajnálom őt, mert nagyszerű versenyt futott, de az autóm jó volt, és tudtam, hogy keményen nyomhatom a győzelemért."
Mikor üldözte ő keményen Massát? A rajtnál volt hozzá a legközelebb...
hemitől nem is vártam mást:
"Az első etapban tartani tudtam a különbséget, és kényelmesen éreztem magam a második szakaszban is, mert azokat az időket autóztam mint ő, és tovább is tudtam volna kinn maradni az utolsó tankolás előtt. Úgy érzem, meg tudtam volna előzni, de a sérült gumim megakadályozott ebben"
Persze, hogy megelőzte volna... Massa közel 6mpel vezetett a defekt előtt, amit folyamatosan növelt...
De Raj is érdekeset mondott:
"Nekem is kemény dolgom volt, frusztráló és unalmas, ha sokáig beragadsz egy lassabb autó mögé. Amikor végre odaléphettem a gázra, az autó kiválóan viselkedett, de már túl késő volt. Utolértem (Timo) Glockot, de a hajrában lassítanom kellett, mivel műszaki problémám támadt az autó hátuljával, és a csapat figyelmeztetett, hogy nagyon óvatosan vezessek a biztos célba érés érdekében"
Szal glokkot lenyomta volna, de alfit nem?? Hogyisvanez? Addig nem lehetett előzni, de akkor már lehetett volna? Tényleg nem értem, miért csak az utolsó körökben tolja neki mostanság...
Hát nálam kovalájnen is elvágta magát ezzel:
"A futam felénél a dolgok egyre jobba alakultak számomra, és elkezdtem keményen üldözni Felipe (Massát), ami végül kifizetődött. Sajnálom őt, mert nagyszerű versenyt futott, de az autóm jó volt, és tudtam, hogy keményen nyomhatom a győzelemért."
Mikor üldözte ő keményen Massát? A rajtnál volt hozzá a legközelebb...
hemitől nem is vártam mást:
"Az első etapban tartani tudtam a különbséget, és kényelmesen éreztem magam a második szakaszban is, mert azokat az időket autóztam mint ő, és tovább is tudtam volna kinn maradni az utolsó tankolás előtt. Úgy érzem, meg tudtam volna előzni, de a sérült gumim megakadályozott ebben"
Persze, hogy megelőzte volna... Massa közel 6mpel vezetett a defekt előtt, amit folyamatosan növelt...
De Raj is érdekeset mondott:
"Nekem is kemény dolgom volt, frusztráló és unalmas, ha sokáig beragadsz egy lassabb autó mögé. Amikor végre odaléphettem a gázra, az autó kiválóan viselkedett, de már túl késő volt. Utolértem (Timo) Glockot, de a hajrában lassítanom kellett, mivel műszaki problémám támadt az autó hátuljával, és a csapat figyelmeztetett, hogy nagyon óvatosan vezessek a biztos célba érés érdekében"
Szal glokkot lenyomta volna, de alfit nem?? Hogyisvanez? Addig nem lehetett előzni, de akkor már lehetett volna? Tényleg nem értem, miért csak az utolsó körökben tolja neki mostanság...
Xixo04-08-2008 03:09:31 // 47682
Nem hiszem, hogy bárkitől is olvashattál volna olyat, hogy Massa hűdejóvolt silverstonba, meg hogy biztos csak az autó volt szar vagy hogy jajdejól elengedte hemit...!!
Pont ez az ami itt szüli a vitákat. A Raj fanok szerint (tisztelet a kivételnek) ő mindig király, bármilyen szarul is megy. Hibás az autó, hibás aki belemegy, akibe ő megy bele, Massa, Domi, a szerelők, paliklaci..... A nem elvakultak pedig futamról futamra írják le a pilóták adott teljesítménye alapján a véleményüket. Lehet az se objektív mindig (nem is lehet az), de nem is annyira szubjektív, mint az előzőeké...
De legalább van miről beszélni!! :))
A kinekvantöbbpontja dolognak pedig nagyon hosszú története van. Az igazából csak akkor számít, ha Kimi van előrébb!! :))
Olvass vissza néhányszáz oldalt! :)))))))))))))))
Pont ez az ami itt szüli a vitákat. A Raj fanok szerint (tisztelet a kivételnek) ő mindig király, bármilyen szarul is megy. Hibás az autó, hibás aki belemegy, akibe ő megy bele, Massa, Domi, a szerelők, paliklaci..... A nem elvakultak pedig futamról futamra írják le a pilóták adott teljesítménye alapján a véleményüket. Lehet az se objektív mindig (nem is lehet az), de nem is annyira szubjektív, mint az előzőeké...
De legalább van miről beszélni!! :))
A kinekvantöbbpontja dolognak pedig nagyon hosszú története van. Az igazából csak akkor számít, ha Kimi van előrébb!! :))
Olvass vissza néhányszáz oldalt! :)))))))))))))))
Xixo04-08-2008 02:58:05 // 47681
Ez elég szar példa volt, mert ott MS végigelőzte a fél mezőnyt...
Xixo04-08-2008 02:54:54 // 47680
A francia egy helyes bukás után Ti ezerszer nagyobb hisztit csaptatok. Akkor miért nem tudtatok örülni?
Szal kár ez az álszent duma...
Szal kár ez az álszent duma...
Xixo04-08-2008 02:47:18 // 47679
Hol is dolgozol? :)))))
Xixo04-08-2008 02:42:30 // 47678
És még szídjuk paklilacit.... :))
Xixo04-08-2008 02:40:35 // 47677
Ezzel a rajttal velem elfelejtette az elmúlt két futamon mutatott gyengélkedését!!! És heminek is megmutatta, hogy nemúgyvanaz, kell ám vele is számolni!! :))
Remélem a következő futamon is meg lesz a lelkesedése. És azt is remélem, hogy Kimi is mutat most már valami hasonlót, amivel felejtetné az elmult futamokon mutatott gyatra teljesítményét!!!
Remélem a következő futamon is meg lesz a lelkesedése. És azt is remélem, hogy Kimi is mutat most már valami hasonlót, amivel felejtetné az elmult futamokon mutatott gyatra teljesítményét!!!
Kazes☻04-08-2008 00:26:23 // 47676
Vagy ahogy a Massasok sem Massaról. Vagy most nem jön, hogy az a jobb, aki előrébb van a pontversenyben? :)))
Egyéni
1. L. Hamilton 62
2. K. Räikkönen 57
3. F. Massa 54
4. R. Kubica 49
5. N. Heidfeld 41
Ezt csak megjegyzem, nem kívánok belefolyni, mert unalmasak ezek a "viták"! :)
Egyéni
1. L. Hamilton 62
2. K. Räikkönen 57
3. F. Massa 54
4. R. Kubica 49
5. N. Heidfeld 41
Ezt csak megjegyzem, nem kívánok belefolyni, mert unalmasak ezek a "viták"! :)
pb_03-08-2008 23:39:11 // 47675
A siralmas az volt, hogy már lehetett látni az Lején, hogy a kiállásra játszik, amit a közvetítók is csodálkozva Mlítettek. Szépen beállt oda, és vonatozott, lesz, ami lesz alapon. De, ez már sokx +figyelhető volt, ha nem az 1. sorból indul, akkor szinte mindig ezt csinálja.
Tommi03-08-2008 23:37:00 // 47674
Szerepelni mindenképp :) Viccen kívül, biztos neki is volt benne némi érdeme :)
Halesz03-08-2008 23:30:02 // 47673
Mégis tudhat valamit Palik :)
Halesz03-08-2008 23:11:00 // 47672
Belga03-08-2008 23:09:34 // 47671
Alonso a mezőny egyik legjobb, ha nem a legjobban védekező pilótája.
Marklar15503-08-2008 22:34:43 // 47670
Ahha:)
Vagy német vendégmunkások voltak...:-P
Vagy német vendégmunkások voltak...:-P
Ferke03-08-2008 22:32:50 // 47669
Satt, Te is tudod, hogy ez nem magyarázat. 2-3x volt kb 4-5 tizedrő Alonsotól most Kimi. Az elején. Utána végig messze autózott, mint egy nyugdíjas. Közben 1x már tankolt, tehát előtte is volt üres a tankja. Jah, ugye pont előtte esett le a pályáról, mikor Alonsot tankolták.
Valóüban, MS sem tudta ALonso-t megelőzni! DE nem 40 körön keresztül autózott mögötte 2mp-re, hanem helyzet volt: Ilyen helyzet.
Valóüban, MS sem tudta ALonso-t megelőzni! DE nem 40 körön keresztül autózott mögötte 2mp-re, hanem helyzet volt: Ilyen helyzet.
Tommi03-08-2008 22:32:05 // 47668
Nem hülyék, csak tudják, hogy a kedves honfitársaik milyen minőségben dolgoznak :)))))))))))))))))
Marklar15503-08-2008 22:29:23 // 47667
Nohh én most nézem felvételről. De összefoglalót már láttam:(
Hajnalban jöttem haza az M1en. Győr és Bp között. 2h kor! Mínden parkoló fullig volt. Meg olyan forgalom volt a pályán, hogy ilyet még nem is láttam. Talán, ha 5db magyar rendszámu autót láthattam.
De. A sok dígón meglepődtem. 1!db ALFAt láttam csak olasz rendszámmal. Egy 147est. Néhány Fiat és Lancia is volt. De a többi golfok, audik, skoda(?), fokuszok. ???
Hülék ezek? :)
Hajnalban jöttem haza az M1en. Győr és Bp között. 2h kor! Mínden parkoló fullig volt. Meg olyan forgalom volt a pályán, hogy ilyet még nem is láttam. Talán, ha 5db magyar rendszámu autót láthattam.
De. A sok dígón meglepődtem. 1!db ALFAt láttam csak olasz rendszámmal. Egy 147est. Néhány Fiat és Lancia is volt. De a többi golfok, audik, skoda(?), fokuszok. ???
Hülék ezek? :)
Ferke03-08-2008 22:25:56 // 47666
Akkor miért nem maradt abban az előző, másik xarban?! Lehet, mindenki jobban járt volna + ez esetben nem kellene az autokratista, térdreborulós istentiszteleteidet végighallgatnunk minden futamot követően.:))
Kimi kula volt ma is, ez van. Ha Valenciában megmutatja, h mit tud, akkor annyira fogok áradozni róla, mint amennyire a Kimisták pont nem áradoznak most Massaról....
Kimi kula volt ma is, ez van. Ha Valenciában megmutatja, h mit tud, akkor annyira fogok áradozni róla, mint amennyire a Kimisták pont nem áradoznak most Massaról....
Satti03-08-2008 22:23:08 // 47665
Sztem előre kell nézni, nem azon rágódni, mi is lehetett volna!!
Satti03-08-2008 22:19:20 // 47664
Annak idején MS sem tudta Imolában leelőzni Alonsót, úgy, hogy akkor végig ott volt a seggében, és ott még előzni is lehet, nem úgy mint itt. Mindegy is, de nem volt annyival gyorsabb sajnos, de a végén legalább jól nyomta, az sincs kizárva, hogy addigra lett jó a gép, a lágy gumikkal, és üresedő tankkal.
Ferke03-08-2008 22:17:36 // 47663
Totál egyetértek.... lehet, hogy volt már szó róla, de ez most 1. vagy 2. versenyes motor volt??? Nem mindegy a köv. futam miatt ugye.
Ferke03-08-2008 22:15:44 // 47662
Go Kimi?! Kicsit előbb is beindulhatott volna, mondjuk az időmérőn. Vagy ha más nem, akkor a rajtnál. Kiminél lassan annak örülhetünk, ha megőrzi a poziciót és nem bukik 1-2 helyet.:((
Tényleg nem akarom bántani a srácot, de 40 kört autózni Alonso mögött azért elég siralmas teljesímény.
Tényleg nem akarom bántani a srácot, de 40 kört autózni Alonso mögött azért elég siralmas teljesímény.
LacUS03-08-2008 22:13:35 // 47661
Bakker nem értem Kimit. Nagyon bírom, de a faszért csak akkor megy amikor elgurul a gyógyszer vagy kifogy Finlandia a kis tartályokból :) Ha rögtön ilyen stílusban kezdene mindig, egy csipetnyi gond se lenne a kis kokeróval meg a haverjaival.
Massa ma hatalmasat nőt a szememben, eddig se volt semmi bajom vele, de nem tartottam igaz harcosnak.Ma a rajtnál bizonyított, annak ellenére,hogy elfüstölt fantasztikusan ment.Remélem rákapott az ízére, és innentől csak ilyen stílusban hajt majd.
A csapat meg majd győzzön mocit csinálni nekik :)
Massa ma hatalmasat nőt a szememben, eddig se volt semmi bajom vele, de nem tartottam igaz harcosnak.Ma a rajtnál bizonyított, annak ellenére,hogy elfüstölt fantasztikusan ment.Remélem rákapott az ízére, és innentől csak ilyen stílusban hajt majd.
A csapat meg majd győzzön mocit csinálni nekik :)
Ferke03-08-2008 22:12:29 // 47660
Hihetelten futam volt, ezt jobb is volt nem látni élőben...:((( Gratula Massa-nak! Ilyen rajtot Sumitól láttam utoljára (és max. a rönyóktól 2005-ben)! Eszement koncentráltan nyomta a srác, 1mm-t sem hibázott! De hogy Kimivel mi a franc volt ma?! Mintha nem is 1forma autóban ültek volna...:((((
Valenciaban el fognak vérezni a mergák!:)))
Valenciaban el fognak vérezni a mergák!:)))
Satti03-08-2008 22:06:17 // 47659
Példát nem tudnak mondani, csak beszélnek össze-vissza! .-))
Egyébként tényleg nem volt egyáltalán semmilyen klasszikus értelemben vett előzés.
Amúgy meg , még mindig nem értem ezt a fanyalgást, aki igazi drukker, annak örülni kéne, hogy az egyik Ferrari a dobogón végzett, és továbbra is elől vannak az összetettben, és a két versenyző is, csak picivel van elmaradva az első helyezettől, ráadásul van még 7 futam, semmi nincs még korántsem eldőlve!!
Egyébként tényleg nem volt egyáltalán semmilyen klasszikus értelemben vett előzés.
Amúgy meg , még mindig nem értem ezt a fanyalgást, aki igazi drukker, annak örülni kéne, hogy az egyik Ferrari a dobogón végzett, és továbbra is elől vannak az összetettben, és a két versenyző is, csak picivel van elmaradva az első helyezettől, ráadásul van még 7 futam, semmi nincs még korántsem eldőlve!!
Kazes☻03-08-2008 21:57:49 // 47658
NAGYONNAGY GRATULA Massanak! Ilyen csodás rajtot talán még nem is láttam, varázslatos volt és utána is jól lépkedett a fiú. :))) Kár, hogy a motor nem bírta. :(
Kimi jól ment, miután magához tért. :))) Ha Massa nem füstöl el, biztosan lenyomja Timot.:)
Hamilton esetében legszebb öröm a káröröm, bár nem esett eléggé hátra. :)
Minden esetre jobb verseny volt mint az előző, kiváncsi vagyok milyen lesz az új pálya 3 hét múlva?! :)))
Kimi jól ment, miután magához tért. :))) Ha Massa nem füstöl el, biztosan lenyomja Timot.:)
Hamilton esetében legszebb öröm a káröröm, bár nem esett eléggé hátra. :)
Minden esetre jobb verseny volt mint az előző, kiváncsi vagyok milyen lesz az új pálya 3 hét múlva?! :)))
Betonl@b-AlfaShop03-08-2008 21:33:18 // 47657
nem kockás oroszlános :-)
Belga03-08-2008 21:33:13 // 47656
Mondasz példát? Mert én ugyan el-el bóbiskoltam, de a lekörözéseken kívül nem láttam.
Betonl@b-AlfaShop03-08-2008 21:25:21 // 47655
Satti03-08-2008 21:11:29 // 47654
Igen, ezt én is hallottam még a futam előtt, biztosan rendesen leápolták a magyar lányok az öreg Börnit, meg is lett az eredménye! :-)))
Jorjie03-08-2008 21:09:18 // 47653
Mindenhova ki van írva, hogy ING, csak azt nem tudom, hogy rövidujjú, netán kockás... :-DD
Betonl@b-AlfaShop03-08-2008 21:06:55 // 47652
Tommi03-08-2008 20:50:11 // 47650
Hét kb :) Szegény Bourdais úgy nézett ki, mint aki autómosón ment át :)
FoToS03-08-2008 20:46:41 // 47649
Gratula a szervezőknek.
Bagee03-08-2008 20:46:38 // 47648
az biztos :DDD Grill Party :DDD
Tommi03-08-2008 20:45:46 // 47647
Gyerekek, az feltűnt valakinek itt a nagy szurkolás közepette, hogy a jelenlegi, 2011-ig szóló szerződésünket 2016-ig meghosszabbították? Miközben olyan helyek véreznek el, mint Silverstone vagy Németország. Szóval a következő 8 évre be vagyunk biztosítva :) És ugye korábban nem egyszer előfordult már, hogy a Hungaroring kapta év végén a legjobb szervezésért járó FIA-díjat.
Tommi03-08-2008 20:40:52 // 47646
Látom megint megvolt a szokásos eszmecsere :)))
Kovalainent kivéve mindenkinek pechje volt ma, de szerintem az üzemanyag-töltőket gyártó cég szerepelt le a legjobban :)
Kovalainent kivéve mindenkinek pechje volt ma, de szerintem az üzemanyag-töltőket gyártó cég szerepelt le a legjobban :)
Mike.03-08-2008 20:17:20 // 47645
Mit kötözködik? Talán nem igazat írt?
Ne sírjá má megint! :-))
Ne sírjá má megint! :-))
Mike.03-08-2008 20:15:04 // 47644
Egy olyan pályán ahol 0 lehetőség van előzni
Mi van?? Te melyik futamot nézted? Na mert ezen a "nem lehet előzni" pályán páran párszor cáfolták ezt.
Mi van?? Te melyik futamot nézted? Na mert ezen a "nem lehet előzni" pályán páran párszor cáfolták ezt.
Tom1203-08-2008 19:27:36 // 47643
Mint már többször is megjegyeztem, nem vagyok se "Kimista", sem "Massista" /:-DD/, de akárhonnan is nézem, Massa jelenleg sokkal jobban megérdemelné, hogy világbajnok legyen. Kimi olyan, mint egy "rossz kölök" az iskolával. Tavaly kitüntetett voltam, idén minek annyit tanulni, aztán a végén, mikor már közeledik a bizonyítványosztás, akkor kezd majd kapkodni - vagy akkor sem... Szerintem be kéne az autójába építeni valami elektromos sokkolót és azt aktiválni még idejében....-)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
481
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?