És mégsem akarta senki beszünetni a nyalókás ember posztját. :-)
Persze most dakar Lacinak ez volt a vesszőparipája így többeket magával rántott. :-)
Forum >> Forma-1
Mike.29-09-2008 10:16:35 // 52842
Mike.29-09-2008 10:15:02 // 52841
Káosz a vörösöknél. :-( Úgy tűnik mintha gondolkodás nélkül futkároznának csak ott.
Grando29-09-2008 10:12:05 // 52840
Kazes☻29-09-2008 10:04:43 // 52838
Red Bull, Coulthardnál. :)

Ferko29-09-2008 09:57:36 // 52835
Teljes kudarc lett belőle.
Nullás hétvége így a hajrában,
Nullás hétvége így a hajrában,
Kazes☻29-09-2008 09:56:39 // 52834
Az én véleményem szerint sietett, hogy még befoghassa Glockot, keményen ráment a rázókőre, ami megdobta, egyszerűen elpattogott az autó eleje szinte zéró tapadással és az így irányíthatatlan autóval bukótér nélkül sajna vége lett a versenyének 4 körrel a vége előtt. :(
Mike.29-09-2008 09:55:05 // 52833
Nem tudom honnan tudta. Szerintem érezte, hogy valami nem okés. Massa meg a nagy hévben most elindult. Gondolom látta, hogy ott áll Kimi is. A kapkodásból mint látjuk jó nem sül ki.
Kazes☻29-09-2008 09:53:10 // 52832
Az ember ugyanaz véleményem szerint és ugyanott áll, csak tábla helyett gombot fog és nyomogat, amire indulhatnak a soförök. :)
Ferko29-09-2008 09:48:49 // 52831
Hát igen. Eléggé összevisszaság van ott.
Ferko29-09-2008 09:48:03 // 52830
És honna tudta, hogy meg kell állnia? Szóltak neki gondolom. VAgy érete, hogy nehezebb az autó. DE akkor MAssának is éreznie kellett volna.
GEORGE29-09-2008 09:25:35 // 52829
Sajnos van gond a Ferrarinál.......igazán átértékelhetnék az elmúlt évet.....
GEORGE29-09-2008 09:20:45 // 52828
Még1 szöszenet....Láttad, hogy Kimi falhoz vágta a Ferrarit??????
Mi erről a véleményed???
Azért történt mert olyan marha ügyes?
Vagy valamit babráltak a kocsiján???
Mi erről a véleményed???
Azért történt mert olyan marha ügyes?
Vagy valamit babráltak a kocsiján???
Mike.29-09-2008 09:18:03 // 52827
És emlékszünk, hogy volt olyan amikor a kerék csavar nem volt fennt és mégis kiengedték. És volt amikor a boxban egymásnak menntek. És volt amikor elütötte a szerelőt. Pedig ezt mind táblával indították.
Mike.29-09-2008 09:14:31 // 52826
Pár hete ezt Kimi is megcsinálta lámpánál. Bár ott ő sárgánál indult el, de mégis megállt mert rajta volt a tank csöve.
Whiteskull29-09-2008 09:11:20 // 52825
Összeesküvés elmélet:
A kis Pique (vagy hogy írják) pont akkor karambolozott saját magával, amikor Alonsonak a legjobb volt.
A kis Pique (vagy hogy írják) pont akkor karambolozott saját magával, amikor Alonsonak a legjobb volt.
Ferko29-09-2008 08:47:06 // 52824
És miért nem vitte el a berendezést?
Mert vissza tudta csapni időben.:-))
Mert vissza tudta csapni időben.:-))
pb_29-09-2008 08:44:15 // 52823
A Red Bullnál, Coulthard cseréjénél, de rögtön vissza is csapott, így nem vitt L semmit, és senkit sem.
Ferko29-09-2008 08:35:01 // 52822
Muuhhahhahhahhaaaaa.
Csak az időmérőn főtt meg az autó.:-)))
Ja és persze tényleg csak egy icipici indurkapindurka szerencsljük volt!:-DDDDD
Csak az időmérőn főtt meg az autó.:-)))
Ja és persze tényleg csak egy icipici indurkapindurka szerencsljük volt!:-DDDDD
Ferko29-09-2008 08:30:03 // 52821
egyébként automatizált indítólámpát a sűrű boxutcai forgalom miatt ezúttal kézzel üzemeltette az egyik szerelő
Ez vajon Mike honnan tudta? :-)) Nekem gyanús. Lehet, hogy ő nyomogatta kint a gombot, minket meg altat?:-DDDDDD
Ez vajon Mike honnan tudta? :-)) Nekem gyanús. Lehet, hogy ő nyomogatta kint a gombot, minket meg altat?:-DDDDDD
Mike.29-09-2008 08:22:21 // 52820
A mélységből már csak felfelé vezethet az út! :-))
És csak remélem, hogy nem ásnak még lejjebb.
És csak remélem, hogy nem ásnak még lejjebb.
Mike.29-09-2008 08:20:56 // 52819
És az autó melöl is elbaxták tegnap is. Nem emlékszem melyik csapatnál, de előbb felemelte a csávó a táblát.
GT Ɨ|ѯ29-09-2008 08:16:57 // 52818
jóreggelt!:-)
tegnap szénné szentségeltem magamat....
a TEAM elbukta a vb címet a tankolásos bulinál....
palánkdöngölőről meg nem is beszélve...
tragikus....
nem tudom,mi jöhet még.
tegnap szénné szentségeltem magamat....
a TEAM elbukta a vb címet a tankolásos bulinál....
palánkdöngölőről meg nem is beszélve...
tragikus....
nem tudom,mi jöhet még.
Buksi29-09-2008 08:02:48 // 52817
Ebben igazad van, ember "működteti" mindkettőt, de közvetlenül az autó mellől csak jobban látni a dolgokat, mint máshonnan!
Ez a tankolásra kihívás meg nem először fordul elő! Már a múltkor is így hívták ki őket!
Ez a tankolásra kihívás meg nem először fordul elő! Már a múltkor is így hívták ki őket!
Mike.29-09-2008 06:22:11 // 52816
Mint írtam már sokszor, a nyalókás is el tudja rontani, volt olyan a tegnapi versenyen is. Szóval nem az a lényeg, hogy lámpa gombot nyom vagy táblát emel, hanem azt jókor tegye. Szóval ember volt aki hibázott megint.
Azért jött Kimi is tankolni mert már nem volt benzin a gépben, még egy kört nem bírt volna ki. És azért egyszerre mert előtte le volt zárva a boxutca.
Bár lehet, hogy a Ferrari azonos benzinnel engedte ki őket. Már nem csodálkozom ezen sem.
Azért jött Kimi is tankolni mert már nem volt benzin a gépben, még egy kört nem bírt volna ki. És azért egyszerre mert előtte le volt zárva a boxutca.
Bár lehet, hogy a Ferrari azonos benzinnel engedte ki őket. Már nem csodálkozom ezen sem.
Mike.29-09-2008 06:10:04 // 52815
Mihez képest nem hibáznak többet? Egy másik csapathoz képest vagy az év elején mutatott teljesítményükhöz képest? Na mert utóbbi igaz is.
Elismeri Massa büntetését?! Szerintem meg a csapatot kellett volna megbüntetni mert ez a baki az övéké volt.
Amúgy meg kár neki itt fényezni magát és a csapatot, vele kezdeném a tisztogatási eljárást. Amióta ő idekerült azóta kezdett elzülleni a Ferrari team.
Elismeri Massa büntetését?! Szerintem meg a csapatot kellett volna megbüntetni mert ez a baki az övéké volt.
Amúgy meg kár neki itt fényezni magát és a csapatot, vele kezdeném a tisztogatási eljárást. Amióta ő idekerült azóta kezdett elzülleni a Ferrari team.
Mike.29-09-2008 06:03:46 // 52814
Mintha én írtam volna! :-))
Buksi29-09-2008 05:56:32 // 52813
Jó reggelt!
A szombati nap tökéletes volt sztem mindkét Ferraris pilótának, Massa hatalmasat ment, de Kimi előtt is le a kalappal! :-)
Nem olvastam vissza a verseny utáni hsz.-eket, de sztem jó nagy balf@sz volt az, aki a nyalókás embert leváltotta erre a szar lámpás izére! Ezen ment el az egész verseny mindkét versenyző részéről! :-((( Viszont az utolsó tankolásra már visszaállították a nyalókás embert, azt lehetett látni! A másik dolog, amit nem értek, hogy már isten tudja hányadszor hívják ki egyszerre a két versenyzőt a Safety Car mögül! Ennek mi értelme van?? Csak rontják az esélyeit a "második" autónak! Kimi meg vigyázhatott volna egy kicsit jobban a kanyarkombimnációban! Mikor láttam, hogy a falnak ütközik, majdnem elsírtam magam! Azt hiszem most Monti elég rendesen tépi a haját, meg a csapatét is!
Én is, mint sokan mások azzal bíztatom magam, hogy van még vissza 3 verseny! :-)
FORZA FERRARI!!!!!!!
A szombati nap tökéletes volt sztem mindkét Ferraris pilótának, Massa hatalmasat ment, de Kimi előtt is le a kalappal! :-)
Nem olvastam vissza a verseny utáni hsz.-eket, de sztem jó nagy balf@sz volt az, aki a nyalókás embert leváltotta erre a szar lámpás izére! Ezen ment el az egész verseny mindkét versenyző részéről! :-((( Viszont az utolsó tankolásra már visszaállították a nyalókás embert, azt lehetett látni! A másik dolog, amit nem értek, hogy már isten tudja hányadszor hívják ki egyszerre a két versenyzőt a Safety Car mögül! Ennek mi értelme van?? Csak rontják az esélyeit a "második" autónak! Kimi meg vigyázhatott volna egy kicsit jobban a kanyarkombimnációban! Mikor láttam, hogy a falnak ütközik, majdnem elsírtam magam! Azt hiszem most Monti elég rendesen tépi a haját, meg a csapatét is!
Én is, mint sokan mások azzal bíztatom magam, hogy van még vissza 3 verseny! :-)
FORZA FERRARI!!!!!!!
Xixo29-09-2008 03:22:14 // 52812
És végül csak egy szerény nyilatkozat a brióstól, de ez inkább más a nevetséges kategória... :))
Xixo29-09-2008 03:18:28 // 52811
Xixo29-09-2008 03:16:21 // 52810
Raj interjú
Ez korrekt volt.
Érdekes módon ő nem az autót meg a csapatot hibáztatja. Biztos ő is olyan "szakértő" (ha jól rémlik legalábbis, hogy ennek lettünk titulálva), mint az itteni nem Kimi fanok.... :))
Ez korrekt volt.
Érdekes módon ő nem az autót meg a csapatot hibáztatja. Biztos ő is olyan "szakértő" (ha jól rémlik legalábbis, hogy ennek lettünk titulálva), mint az itteni nem Kimi fanok.... :))
Xixo29-09-2008 03:11:01 // 52809
Xixo29-09-2008 03:09:08 // 52808
Massa nem hibáztat senkit
"Mindannyian emberek vagyunk, így hibázhatunk is. De a szerelőket most nem leszidni kell, hanem biztatni és motiválni őket. A hátralévő három versenyen vissza kell vágnunk. A hét pont az hét pont, de még harmincat lehet szerezni"
Nem tudom, hogy tényleg így gondolja-e, de én még nyilatkozni se tudnék ilyet.
"Mindannyian emberek vagyunk, így hibázhatunk is. De a szerelőket most nem leszidni kell, hanem biztatni és motiválni őket. A hátralévő három versenyen vissza kell vágnunk. A hét pont az hét pont, de még harmincat lehet szerezni"
Nem tudom, hogy tényleg így gondolja-e, de én még nyilatkozni se tudnék ilyet.
Xixo29-09-2008 03:04:45 // 52807
Ehhez még annyit, hogy Massának még egy defektje is volt. Szal miután előbb elindították, lerántotta, megállt a box végén várt vagy 20-30mpet, kapott egy áthajtásos büntit, még elszállt a gumi is...
Persze mindez semmi ahhoz képest, hogy Rajnak várnia kellett vagy 5mpet a boxban. Szegénynek tényleg elbaxták a versenyét, ezért ment a falnak. Bezzeg Massa labilis volt, pedig tök sima futama volt...
Persze mindez semmi ahhoz képest, hogy Rajnak várnia kellett vagy 5mpet a boxban. Szegénynek tényleg elbaxták a versenyét, ezért ment a falnak. Bezzeg Massa labilis volt, pedig tök sima futama volt...
Xixo29-09-2008 02:57:58 // 52806
Az eset Massa és domi szemszögéből
z egyébként automatizált indítólámpát a sűrű boxutcai forgalom miatt ezúttal kézzel üzemeltette az egyik szerelő, de Domenicali azt mondta, a történtek miatt nem fogják lecserélni - annak ellenére, hogy a később kiállások során a biztonság kedvéért már nyalókát használtak.
"Figyelembe kell venni, hogy azokban a pillanatokban rengeteg autó érkezett és távozott, és természetesen gyorsak akartunk lenni, meg akartuk találni a megfelelő térközt az autónk kiengedésére, ami nem volt könnyű" - magyarázta. - "És szeretnék rámutatni, hogy maga Felipe volt az, aki később odament megvigasztalni a hibázó szerelőt."
"Nem vagyok az a fajta ember, aki ilyenkor lehordja a srácot. Odamentem hozzá, hogy lelket ntsek belé, mert szükségünk van rá, ahogy szükségünk van mindenki másra is az év utolsó három versenyén. A 7 pont az 7 pont, de 30 további szerezhető, és gyors autónk van" - mondta a csalódott Massa, Domenicalihoz hasonlóan nem kritizálva az indítólámpás rendszert.
"A mai probléma nem a berendezésből adódott, hanem egy emberi hibából. Ez a nyalókával éppúgy megtörténhet, mint a jelzőlámpákkal."
Baszki!
1. Vajh, mifaszér egy ember nyomkodta most azt a szart??? Hisz úgy működik a dolog, hogy amint leveszik a töltőcsövet, a lámpa zöldre vált, ha csak a nyomkodó ember nem tartja a pirosat (ha jönnének esetleg stb). Szal ennek így mi értelme volt? Mit nyerhettek volna???
2. Ki találta ki, hogy kikapcsolják az autómatikát? Tán csak nem domi?
3. Vajh, mifaszér simogatják egymást? Nem lehet, hogy egy kurva nagy fejmosás kellene??? Vagy éppen mindenki tudj, hogy olyan magasan van a hiba (domi), hogy nem tudnak rákiabálni???
Luca kurvára elgondolkozhatna azon, hogy meddig tűri ezt. Mert úgy fest, hogy kevés az a fejmosás, amit időről időre elmond nekik. Itt már fejeknek kellene hullani. Lehet domi jó szakember sok téren, de ez a csapatvezetés nem megy neki. Kéne végre egy olyan ember, aki hirtelen is jó döntéseket tud hozni és elég tökös ahhoz, hogy fegyelmet tartson...
z egyébként automatizált indítólámpát a sűrű boxutcai forgalom miatt ezúttal kézzel üzemeltette az egyik szerelő, de Domenicali azt mondta, a történtek miatt nem fogják lecserélni - annak ellenére, hogy a később kiállások során a biztonság kedvéért már nyalókát használtak.
"Figyelembe kell venni, hogy azokban a pillanatokban rengeteg autó érkezett és távozott, és természetesen gyorsak akartunk lenni, meg akartuk találni a megfelelő térközt az autónk kiengedésére, ami nem volt könnyű" - magyarázta. - "És szeretnék rámutatni, hogy maga Felipe volt az, aki később odament megvigasztalni a hibázó szerelőt."
"Nem vagyok az a fajta ember, aki ilyenkor lehordja a srácot. Odamentem hozzá, hogy lelket ntsek belé, mert szükségünk van rá, ahogy szükségünk van mindenki másra is az év utolsó három versenyén. A 7 pont az 7 pont, de 30 további szerezhető, és gyors autónk van" - mondta a csalódott Massa, Domenicalihoz hasonlóan nem kritizálva az indítólámpás rendszert.
"A mai probléma nem a berendezésből adódott, hanem egy emberi hibából. Ez a nyalókával éppúgy megtörténhet, mint a jelzőlámpákkal."
Baszki!
1. Vajh, mifaszér egy ember nyomkodta most azt a szart??? Hisz úgy működik a dolog, hogy amint leveszik a töltőcsövet, a lámpa zöldre vált, ha csak a nyomkodó ember nem tartja a pirosat (ha jönnének esetleg stb). Szal ennek így mi értelme volt? Mit nyerhettek volna???
2. Ki találta ki, hogy kikapcsolják az autómatikát? Tán csak nem domi?
3. Vajh, mifaszér simogatják egymást? Nem lehet, hogy egy kurva nagy fejmosás kellene??? Vagy éppen mindenki tudj, hogy olyan magasan van a hiba (domi), hogy nem tudnak rákiabálni???
Luca kurvára elgondolkozhatna azon, hogy meddig tűri ezt. Mert úgy fest, hogy kevés az a fejmosás, amit időről időre elmond nekik. Itt már fejeknek kellene hullani. Lehet domi jó szakember sok téren, de ez a csapatvezetés nem megy neki. Kéne végre egy olyan ember, aki hirtelen is jó döntéseket tud hozni és elég tökös ahhoz, hogy fegyelmet tartson...
Xixo29-09-2008 02:39:21 // 52805
Xixo29-09-2008 02:34:35 // 52804
Inkább nem válaszolnék mindenkinek, mert két oldalig csak engem olvasnátok....
Továbbra is tartom, hogy a ferrari (direkt kisbetűvel) elmehet a ..csába.
Ilyen hibákat ki követ el??? Év egy-kettő még beleférne, de lassan minden futamra jut egy...
Rajon pedig most megint látszott az akarás, csak talán már túl frusztrált is a sok kudarc után, így besokallt, elbaxta...
Massa pedig talán keressen egy normális csapatot, ahol végre begyűjthetné már a VB címet....
Továbbra is tartom, hogy a ferrari (direkt kisbetűvel) elmehet a ..csába.
Ilyen hibákat ki követ el??? Év egy-kettő még beleférne, de lassan minden futamra jut egy...
Rajon pedig most megint látszott az akarás, csak talán már túl frusztrált is a sok kudarc után, így besokallt, elbaxta...
Massa pedig talán keressen egy normális csapatot, ahol végre begyűjthetné már a VB címet....
Xixo29-09-2008 00:58:32 // 52803
ha - ha - ha, mi lett volna ha....
tény: ismét falhoz vágta a gépet és zsinórba a 4. futamon nem szerzett pontot. És ebből az utolsó három csak és kizárólag az ő hibája volt!!!!
Én még örültem is, hogy az 5. helyen haladt a végén, de megint elbaszta. Ennyi.
tény: ismét falhoz vágta a gépet és zsinórba a 4. futamon nem szerzett pontot. És ebből az utolsó három csak és kizárólag az ő hibája volt!!!!
Xixo29-09-2008 00:58:04 // 52802
ha - ha - ha, milett volna ha....
tény: ismét felhozvágta a gépet és zsinórba a 4. futamon nem szerzett pontot. És ebből az utolsó három csak és kizárólag az ő hibája volt!!!!
tény: ismét felhozvágta a gépet és zsinórba a 4. futamon nem szerzett pontot. És ebből az utolsó három csak és kizárólag az ő hibája volt!!!!
GEORGE29-09-2008 00:25:30 // 52801
Te inkább ne irj itt Massáról.
Nem veszed észre hogy mostmár több versenyen keresztül Massa földbe veri Kimit edzéseken és futamokon???
Neked nem ugyan azt az F1-et adják a TV-ben mint nekünk??
De komolyan már mikor ébredsz fel és ismered el a valóságot????
Attól hogy Kimi gyengébb Massától még maradhat a kedvenced a Kimi!!
Nem veszed észre hogy mostmár több versenyen keresztül Massa földbe veri Kimit edzéseken és futamokon???
Neked nem ugyan azt az F1-et adják a TV-ben mint nekünk??
De komolyan már mikor ébredsz fel és ismered el a valóságot????
Attól hogy Kimi gyengébb Massától még maradhat a kedvenced a Kimi!!
HátvédRomeo28-09-2008 23:40:15 // 52800
Az évről:
Látszik, hogy vezető váltás volt. látszik nincs max fegyelem. látszik, nincs, stratégia, rendes "A" terv sincs nem hogy "B", ha épp kell. elszált pár futam ezért és lehet a VB címbe kerül. Na akkorlehet majd üvöltözni egymással.
Abszolut egyik pilóta se hibás. Massa néha megfontoltabb, (saját fordításomban beszaríbb) Hozáteszem néha pontot is ér ez.
Kimi meg forrófejűbb (saját fordításomban tökösebb). Néha bukik ez miatt.
DE mindkét pilóta nagyszerű pilóta és sport ember. Keményen fel tudnak újra és újra állni és harcolnak 10 körömmel a végsőkig.
ÉS ERRE FOGUNK EMLÉKEZNI 10 ÉV MULVA és nem ilyen alfonzó beesik 1 első helyre meg Kubica, bár Ő jó, meg Rozbergekre. Apja nagyobb ász volt.
2 olyan Srácra fog az F-1 sport emlékezni, akik küzdöttek a végsőkig. És győzni is tudtak és tudnak, és még fognak is. Van előttük még karrier, még ha ez el is ment, DE még NEM biztos.
Bizni kell!!!
Ferrari talán pályafutása legnagyobb csalásbotrányát átélte és felállt belőle, mikor kibasztak velük. Akkor ez után is fel tud állni, az utolsó pár futamra, és jövő évre is!!!
Úgy legyen!!!
Forza FERRARI, KIMI, MASSA!!!
Látszik, hogy vezető váltás volt. látszik nincs max fegyelem. látszik, nincs, stratégia, rendes "A" terv sincs nem hogy "B", ha épp kell. elszált pár futam ezért és lehet a VB címbe kerül. Na akkorlehet majd üvöltözni egymással.
Abszolut egyik pilóta se hibás. Massa néha megfontoltabb, (saját fordításomban beszaríbb) Hozáteszem néha pontot is ér ez.
Kimi meg forrófejűbb (saját fordításomban tökösebb). Néha bukik ez miatt.
DE mindkét pilóta nagyszerű pilóta és sport ember. Keményen fel tudnak újra és újra állni és harcolnak 10 körömmel a végsőkig.
ÉS ERRE FOGUNK EMLÉKEZNI 10 ÉV MULVA és nem ilyen alfonzó beesik 1 első helyre meg Kubica, bár Ő jó, meg Rozbergekre. Apja nagyobb ász volt.
2 olyan Srácra fog az F-1 sport emlékezni, akik küzdöttek a végsőkig. És győzni is tudtak és tudnak, és még fognak is. Van előttük még karrier, még ha ez el is ment, DE még NEM biztos.
Bizni kell!!!
Ferrari talán pályafutása legnagyobb csalásbotrányát átélte és felállt belőle, mikor kibasztak velük. Akkor ez után is fel tud állni, az utolsó pár futamra, és jövő évre is!!!
Úgy legyen!!!
Forza FERRARI, KIMI, MASSA!!!
Benőke28-09-2008 23:34:38 // 52799
Ez se normális teljesen.
HátvédRomeo28-09-2008 23:31:41 // 52798
Bennem kellett egy fél nap, hogy lecsapódjon ez az egész. Személyes véleményem jön.
Olvastam ezt azt innét, Többetekkel egyet értek, van akivel nem. Plusz a cikkeket egész évben figyeltem elég szép számmal. ezért keté veszem a mai napot és az eddigi évet.
Futam: a pálya, hmm, a kalap szarhoz közelít. a pálya bírok, olyanszinten balfaszok, hogy a törökök első futamukon ehhez képest brilliroztak. kis Piqe. Apja árnyéka se, még, lehet fiatal bár ez ma már nem hátrány sőőőt. Elbaxta a versenyt, valóban, de mentségére bárkivel előfordulhatott volna. Ez a motorsport.
Boxutca szabályról, kai ezt megalkotta, hogy zárva a SC alatt, azt azonnal a FIA-tól meneszteni kéne és számoljon bárányokat inkább, vagy csajokat!
Ferrarinál, pedig kéne egy olyan Far Meeting, amiken minket ültettek annak idején a Flex cégnél. Olyan keményen lebaszós, beszólos. Grafikonok, lebaszás, kimutatás, teszt, megint lebaszás, pénz megvonás, fenyegetőzés, ismét lebaszás, stb. 3-4 órába sűrítve.
Massa: Hát szegényt az ág is húzza!
Kimi: Bevállalósan nyomta, kockáztatott, csatt lett. Kockázat nélkül nincs győzelem. Én nem okolom egy mp-ig se. Most nem jött be. Legalább tökösen versenyez.
Hamilton: egy akkora Szerencse lovag, hogy az már ördögi. Hihetelen mákja van mindíg, a zűrzavarból kovácsol előnyt. Undorító ez van.
Alfonzó: Ölébe hullott, örüljön neki, azt tegye vitrinbe, néha porolja le. Mostanába nem fog ugrálni az első kockába pezsgővel a kezibe.
Ami a fő lényeg. Schumit Ferka csapat főnöknek.!!!! Ezt a majmot meg benyát elmezni küldeni, meg gumi foszlányt nézegetni.
Nincs tekintélye, lebratyizik a melósokkal, nem fogja fegyelmezetten össze őket. Látszik, még az arcukon is, hogy nem Todd a főnök.
Olvastam ezt azt innét, Többetekkel egyet értek, van akivel nem. Plusz a cikkeket egész évben figyeltem elég szép számmal. ezért keté veszem a mai napot és az eddigi évet.
Futam: a pálya, hmm, a kalap szarhoz közelít. a pálya bírok, olyanszinten balfaszok, hogy a törökök első futamukon ehhez képest brilliroztak. kis Piqe. Apja árnyéka se, még, lehet fiatal bár ez ma már nem hátrány sőőőt. Elbaxta a versenyt, valóban, de mentségére bárkivel előfordulhatott volna. Ez a motorsport.
Boxutca szabályról, kai ezt megalkotta, hogy zárva a SC alatt, azt azonnal a FIA-tól meneszteni kéne és számoljon bárányokat inkább, vagy csajokat!
Ferrarinál, pedig kéne egy olyan Far Meeting, amiken minket ültettek annak idején a Flex cégnél. Olyan keményen lebaszós, beszólos. Grafikonok, lebaszás, kimutatás, teszt, megint lebaszás, pénz megvonás, fenyegetőzés, ismét lebaszás, stb. 3-4 órába sűrítve.
Massa: Hát szegényt az ág is húzza!
Kimi: Bevállalósan nyomta, kockáztatott, csatt lett. Kockázat nélkül nincs győzelem. Én nem okolom egy mp-ig se. Most nem jött be. Legalább tökösen versenyez.
Hamilton: egy akkora Szerencse lovag, hogy az már ördögi. Hihetelen mákja van mindíg, a zűrzavarból kovácsol előnyt. Undorító ez van.
Alfonzó: Ölébe hullott, örüljön neki, azt tegye vitrinbe, néha porolja le. Mostanába nem fog ugrálni az első kockába pezsgővel a kezibe.
Ami a fő lényeg. Schumit Ferka csapat főnöknek.!!!! Ezt a majmot meg benyát elmezni küldeni, meg gumi foszlányt nézegetni.
Nincs tekintélye, lebratyizik a melósokkal, nem fogja fegyelmezetten össze őket. Látszik, még az arcukon is, hogy nem Todd a főnök.
Belga28-09-2008 23:06:24 // 52797
Domeniciali is nyilatkozott:
- Kimi nem tudott volna kinn maradni, nem volt benne benzin, jönnie kellett
- A lámpás boxrendszer teljesen automata, de most ember kezelte a sacety car helyzet miatt. Hibázott. Nem fogják kirúgni.
- Szerinte a csapat erős, és nem hibázik többet, mint régebben
- A következő futamokon 1-2-t akarnak csinálni, képesek rá úgy gondolja
- Megvizsgálják, hogy visszatérjenek-e a nyalókás módszerhez
- Elsimeri, hogy Massa büntethető volt a box akció miatt
- Kimi nem tudott volna kinn maradni, nem volt benne benzin, jönnie kellett
- A lámpás boxrendszer teljesen automata, de most ember kezelte a sacety car helyzet miatt. Hibázott. Nem fogják kirúgni.
- Szerinte a csapat erős, és nem hibázik többet, mint régebben
- A következő futamokon 1-2-t akarnak csinálni, képesek rá úgy gondolja
- Megvizsgálják, hogy visszatérjenek-e a nyalókás módszerhez
- Elsimeri, hogy Massa büntethető volt a box akció miatt
Belga28-09-2008 22:51:23 // 52796
Gondolom majd lesz valahol Kimi nyilatkozata, de pár szóban az autosport.com-os verzió
- visszatették neki a régi aero csomagot, azért tudott ilyen bika köröket menni (miután a gumi jó lett 9kör után)
-elismeri hogy hibázott, de közel kellett mennie az előtte lévőhöz mert, pont olyan rész következett utána, ahol előzhetett volna. Kicsit elmérte, és már repült is a falba. Ez van.
-a saját elbukott heyezését leszarja, de sajnálja a csapatot, mert nekik nagyon kellett volna
-szeretne győzni, de előtérbe helyezi a csapatérdeket
- visszatették neki a régi aero csomagot, azért tudott ilyen bika köröket menni (miután a gumi jó lett 9kör után)
-elismeri hogy hibázott, de közel kellett mennie az előtte lévőhöz mert, pont olyan rész következett utána, ahol előzhetett volna. Kicsit elmérte, és már repült is a falba. Ez van.
-a saját elbukott heyezését leszarja, de sajnálja a csapatot, mert nekik nagyon kellett volna
-szeretne győzni, de előtérbe helyezi a csapatérdeket
Kriszo28-09-2008 22:30:09 // 52795
Na ha nem haragusztok akkor beírnám énis ide a kis véleményemet a futamrol..
Jean Todt-ot kva gyorsan hozzák vissza mert ez a csapat egy rakás szar!
Massa-t most tényleg sajnálom nem tehetett semmiről szenvedő alanya volt ennek a balfasz rendszerüknek!
Kimi..Nos lett ami lett nem mondom hogy nem az ő hibája volt de benne van a pakliban.ő legalább felkapaszkodott az ötödik helyik nem ugymint az a balfasz Kovalainen tényleg egy nagy nulla ugy elzavarnám a Mercitől hogy a lába nem érné a földet..Egyébként nagy beharangozás ide vagy oda szerintem egy zsák szar ez a pálya közelébe nem ér Spa-nak vagy akár MOntrealnak szerintem..
Más:Nelson Piké mit keres még ebben a versenysorozatbanM??idén nem először szivatta meg a népet és ez már kezdd unalmassá válni.Olyanok jutnak előre akiknek köze nincs a futamhoz az első husz körben..Számomra nevetséges ez a boxutca szabály nem tudom ki találta ki de tudnék annak is mondani egy két dolgot.
Massa pedig ha elbukja a vb-t abban 90% ban a csapat lesz a hibás neki sem az első versenyét maszatolták már el...
Jean Todt-ot kva gyorsan hozzák vissza mert ez a csapat egy rakás szar!
Massa-t most tényleg sajnálom nem tehetett semmiről szenvedő alanya volt ennek a balfasz rendszerüknek!
Kimi..Nos lett ami lett nem mondom hogy nem az ő hibája volt de benne van a pakliban.ő legalább felkapaszkodott az ötödik helyik nem ugymint az a balfasz Kovalainen tényleg egy nagy nulla ugy elzavarnám a Mercitől hogy a lába nem érné a földet..Egyébként nagy beharangozás ide vagy oda szerintem egy zsák szar ez a pálya közelébe nem ér Spa-nak vagy akár MOntrealnak szerintem..
Más:Nelson Piké mit keres még ebben a versenysorozatbanM??idén nem először szivatta meg a népet és ez már kezdd unalmassá válni.Olyanok jutnak előre akiknek köze nincs a futamhoz az első husz körben..Számomra nevetséges ez a boxutca szabály nem tudom ki találta ki de tudnék annak is mondani egy két dolgot.
Massa pedig ha elbukja a vb-t abban 90% ban a csapat lesz a hibás neki sem az első versenyét maszatolták már el...
Kazes☻28-09-2008 22:29:36 // 52794
Köszi, nagyon faxa! :)))))
Ferko28-09-2008 22:15:12 // 52793
Amint eljött a mekitől egyből VB lett.
Előtt meg Kétszer is kiszopott a Ferka MS alatt. Bocse!:-DD
De tényleg rossz ómen!!!!!!
Előtt meg Kétszer is kiszopott a Ferka MS alatt. Bocse!:-DD
De tényleg rossz ómen!!!!!!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
701
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?