Forum >> Forma-1
Iniezione20-10-2008 16:36:16 // 54442
Az alkeszek nem az F1-ben szokták végezni:)),a lusta disznók meg sose lesznek toppilóták,erről ennyit:))
Vikking 31120-10-2008 16:26:35 // 54441
Massa meg egy szerencsétlen, ideges hülyegyerek. Róla meg elég ennyit tudni. (Bocs a floodért :D)
Vikking 31120-10-2008 16:25:53 // 54440
Pedig a jó öreg Enzo tudott valamit, hogy az Alfából indult el :PPPPP
Vikking 31120-10-2008 16:24:30 // 54439
Hát ez tényleg borzasztó, mármint hogy én nem tudok róla semmit. De tudom róla, hogy nem tudja beállítani az autót, alkoholista, lusta disznó. Ez nekem elég!
Vikking 31120-10-2008 16:23:35 // 54438
Szó nincs róla. De ettől ez tök független. Itt arról van szó, hogy nevetséges volt az idei teljesítménye, (Akárcsak Massának!) és ő mégis agyon van dícsérve, ha valamit elront (pl Spa, Szingapúr) akkor se ő volt a hibás... Ez a nevetséges...
Iniezione20-10-2008 16:21:20 // 54437
Sumit is elverné Trully ha Regattával indulna:))
Iniezione20-10-2008 16:19:59 // 54436
A meki rohadt nagy ász idén kibaszott jó az a vas,ha fájó ha nem de a legjobb szekér az F1-ben,ha lopott a cucc ha nem:))
Iniezione20-10-2008 16:17:13 // 54435
KIMI a legnagyobb góré,ha neked gusztustalan akkor semmit nem tudsz róla!
Iniezione20-10-2008 16:15:32 // 54434
Köszönöm kérdésed halál nyugi van:))))
Ferko20-10-2008 16:12:44 // 54433
Nem kell a szívekhez kapni, nem a mekit favorizálom. Ugye nem kötelez senki Ferrari imádatra, csak mert Alfám van, amiért amúgy rajongok.
Nincs azzal semmi gond, hogy a mekit pártolod. Nem egyszer írtuk páran, hogy jöjjön fórumozni az illető, aki pp beírta, hogy ő meki fan. :-)) GYere csak ide nyugodtan, szeresd a mekit. Aki meg úgy gondolja, hogy Alfa = Ferrari imádat az tehet egy szivességet.:-))
Nincs azzal semmi gond, hogy a mekit pártolod. Nem egyszer írtuk páran, hogy jöjjön fórumozni az illető, aki pp beírta, hogy ő meki fan. :-)) GYere csak ide nyugodtan, szeresd a mekit. Aki meg úgy gondolja, hogy Alfa = Ferrari imádat az tehet egy szivességet.:-))
Shane20-10-2008 16:12:00 // 54432
Az "ász" Kimit idén elverte a pösze srác. Nem kicsit, NAGYON!! Igen érzem a vesztem, idén az egész csapat szánalom volt, a gumifelnemmelegítősfalbontósnemtudommivanvelemidénkimivel az élen! Vagy te más F1-et néztél? Nagyon sok pontot eldobott magától mindkét pilóta és persze a csapat is rásegített. Ami érdekes, hogy még így is van némi esély. Tehát a Meki se akkora ász idén, pedig nekik egy pilótára kellett koncentrálniuk (segítek nem Kovára).
Ferko20-10-2008 16:09:04 // 54431
Nanananananaaaa! Azért az sem gyenge, amit az antikimisták műelnek. Ott kötnek má bele Kimibe, ahol csak tudnak; a provokációról nem is beszélve, ami it nem gyengén szokott menni. Nehogymár mindenki egy utolsó marha legyen, mert favorizálja a kedvencét. Értem én, hogy nem kell átesni a ló túloldalára, de azért ezt joggal várjuk el az Antikimistáktól is; azt gondolom.
Ferke20-10-2008 16:06:05 // 54430
Szerette volna, ha látványosan mutathatja meg, ki a kirááály.:)))
Vikking 31120-10-2008 16:04:21 // 54429
Basszus ezt miért kell? Hogy "érzik a vesztüket" meg mittudomén. És ez azt bizonyítja, hogy kimicske az "ász"?! Ha tavaly rajkócskának nem jön össze az utsó két futam, SOHA ismétlen SOHA nem lett volna világbajnok. Massának meg nem jött össze idén az utolsó három futam. És? Ez min változtat? 11-5-re vezet az edzéseken, az meg, hogy a versenyen nem ereszti ki a belét mint kimi az csak azt mutatja, hogy nem ezzel akar bizonygatni... Arról nem beszélve, hogy legalább olyan "klasszis" versenyző a Fülöp mint a rejkönen, csak nincs annyira sztárolva.
Másrészt szerintem SZÁNALMAS PÖCS mind a két Ferrari versenyző, de ha már van két kalap szar, akkor csak a kisebb kalapnyit eszem meg, ezért fülöpnek szorítok!
Áhh... Nevetséges amit művelnek a kimi rajongók, egy ilyen év után is próbálják védeni a kiskedvencet, pedig gusztustalan volt mind ő mind a Massa teljesítménye az egész év folyamán. A csapatéról nem is beszélve.
Másrészt szerintem SZÁNALMAS PÖCS mind a két Ferrari versenyző, de ha már van két kalap szar, akkor csak a kisebb kalapnyit eszem meg, ezért fülöpnek szorítok!
Áhh... Nevetséges amit művelnek a kimi rajongók, egy ilyen év után is próbálják védeni a kiskedvencet, pedig gusztustalan volt mind ő mind a Massa teljesítménye az egész év folyamán. A csapatéról nem is beszélve.
Ferke20-10-2008 16:01:49 // 54428
Kissé ingerültnek tűnsz ma...:)) Remélem minden ok!:))
Iniezione20-10-2008 15:55:11 // 54427
Azt írsz ide amit akarsz nehogymár beszabályozzon itt bárki,bebaszna!!!!!Érzik a vesztüket,hogy nem a pösze gyerek lesz a VB,tehát nem akkora ász mint KIMI,aki már az:))Egyszerűen nem bírják megemészteni,hogy a merga most nagyon odabasz a ferkának!Abban meg teljesen igazad van,hogy aki szereti az Alfát,annak nem törvényszerű imádni a ferkát,főlleg nem egy ilyen év után,pfff:((((
Shane20-10-2008 15:34:50 // 54426
Én inkább úgy fogalmaznék vannak a Kimisták és a Ferrárisok. A Kimistáknak tökmindegy miben ül a srác, csak nyerjen, a Ferrárisoknak meg mindegy melyik (na jó lehet akad kivétel azért) lúzer nyer, csak Ferráriban tegye. Idén sajnos katasztrófa volt mind a két pilóta és a csapat is, Domenicalival az élen. Az ide év arról szól(t) aki, kevesebbet hibázik az nyer a végén. Szánalmas, hogy ennyi hibával VB-t lehet nyerni! Idén senki nem érdemelné meg szerintem! Sumi ezt a mezőnyt megkajálta volna!
Nem azt mondtam, hogy Kiminek kéne villáskulccsal a kezében rohangálnia, de hidd el, a visszajelzés nagyon fontos. Te is, ha elmész orvoshoz, nem csak annyit mondasz neki hogy fáj valamid.
Senki nem várja el az itt lévő emberektől, hogy Ferrárisok legyenek, csak ne legyen csőlátásuk! Érdekes módon azok akik a csapatnak szurkolnak kicsit realistábbak.
Nem azt mondtam, hogy Kiminek kéne villáskulccsal a kezében rohangálnia, de hidd el, a visszajelzés nagyon fontos. Te is, ha elmész orvoshoz, nem csak annyit mondasz neki hogy fáj valamid.
Senki nem várja el az itt lévő emberektől, hogy Ferrárisok legyenek, csak ne legyen csőlátásuk! Érdekes módon azok akik a csapatnak szurkolnak kicsit realistábbak.
Belga20-10-2008 15:18:55 // 54425
Nyugi. :)
Erre a "ki dolga beallitani az autot" temara be lehetene idezni Berger par hetes nyilatkozatat. Peldaul.
A benzin mennyiseget is lehet akar a mernokok balfaszsagaval is magyarazni, akik ugy gondoltak, hogy ha mar nem tudjuk jol beallitani az autot, legalabb tankoljuk tele, ugy a nagyobb suly miatt hamarabb felmelegszenek a gumik. :)
Ki melyik oldalrol kozeliti meg. En innen, es meginghatatlan vagyok. :)
Erre a "ki dolga beallitani az autot" temara be lehetene idezni Berger par hetes nyilatkozatat. Peldaul.
A benzin mennyiseget is lehet akar a mernokok balfaszsagaval is magyarazni, akik ugy gondoltak, hogy ha mar nem tudjuk jol beallitani az autot, legalabb tankoljuk tele, ugy a nagyobb suly miatt hamarabb felmelegszenek a gumik. :)
Ki melyik oldalrol kozeliti meg. En innen, es meginghatatlan vagyok. :)
Speed20-10-2008 15:03:04 // 54424
Nem értem miért idegeskedtek? Ki fikázott itt? Én nem fikázom egyiket sem. Leírom amit gondolok, és fel vagytok háborodva. Aztán nekiáltok kioktatni. És még én vagyok a mumus.
Szerinted neki kéne beállítani az autót? Akkor minek vannak a jólfizetett mérnökök-szerelők? Vagy a nagy Sumi neki állt és megszerelte magának. Ha beviszem a szervízbe a kocsit, mert csúszik az eleje kanyarban és alacsony fordulaton nincs ereje, akkor a szerelő megoldja. Én csak instukciókat adok. Hány ponttól esett el hibás csapat döntés miatt? Brit Nagydíj, Német Nagydíj pl. Kanadában kiütéses vereség nyamiltontól. Szingapúrt is ő cseszte el. Igaz? Minek ment egyből Massa után tankolni? Tudhatta hogy a németeknél már elkövette ezt a hibát. Elötte 3.-ik helyen volt.
Azonkívűl egyáltalában nem szurkolok a Ferrarinak, mint csapatnak. Nehogymár azért tegyem mert olasz. Attól még nem lesz Alfa Romeo. Egyesek előadják hogy mekkora Ferrari fanok, csak mert olasz, és az Alfa is az. Én úgy tudom hogy ez Forma-1 topic. A címe erre utal. Nem kell a szívekhez kapni, nem a mekit favorizálom. Ugye nem kötelez senki Ferrari imádatra, csak mert Alfám van, amiért amúgy rajongok. Az álszentkedést kicsit undorítónak tartom.
Tavaly (kicsit viszaolvastam a topicot) elég sokan mekkora ásznak tartották Kimit. Idén közülük a sokan sárga földig lehordják, Teszik ezt úgy mintha mindig is ez lett volna a véleményük. Talán veszem a fáradságot, és elkezdem idézgetni a tavalyi és az idei hszeket, emberekre lebontva. Akkor lenne igazán sértődés.
Szerinted neki kéne beállítani az autót? Akkor minek vannak a jólfizetett mérnökök-szerelők? Vagy a nagy Sumi neki állt és megszerelte magának. Ha beviszem a szervízbe a kocsit, mert csúszik az eleje kanyarban és alacsony fordulaton nincs ereje, akkor a szerelő megoldja. Én csak instukciókat adok. Hány ponttól esett el hibás csapat döntés miatt? Brit Nagydíj, Német Nagydíj pl. Kanadában kiütéses vereség nyamiltontól. Szingapúrt is ő cseszte el. Igaz? Minek ment egyből Massa után tankolni? Tudhatta hogy a németeknél már elkövette ezt a hibát. Elötte 3.-ik helyen volt.
Azonkívűl egyáltalában nem szurkolok a Ferrarinak, mint csapatnak. Nehogymár azért tegyem mert olasz. Attól még nem lesz Alfa Romeo. Egyesek előadják hogy mekkora Ferrari fanok, csak mert olasz, és az Alfa is az. Én úgy tudom hogy ez Forma-1 topic. A címe erre utal. Nem kell a szívekhez kapni, nem a mekit favorizálom. Ugye nem kötelez senki Ferrari imádatra, csak mert Alfám van, amiért amúgy rajongok. Az álszentkedést kicsit undorítónak tartom.
Tavaly (kicsit viszaolvastam a topicot) elég sokan mekkora ásznak tartották Kimit. Idén közülük a sokan sárga földig lehordják, Teszik ezt úgy mintha mindig is ez lett volna a véleményük. Talán veszem a fáradságot, és elkezdem idézgetni a tavalyi és az idei hszeket, emberekre lebontva. Akkor lenne igazán sértődés.
Shane20-10-2008 13:55:42 // 54422
Úgy látom a legtöbb Kimi rajongó megint elvan tévedve kicsit...
1. Kimi nyilatkozta, hogy ő szeret nehezebb autóval menni, nem a csapat utasítja erre, így tovább kin tud maradni. Neki ez a vezetési stílus jön be. Bár gondolom, ha valaki ekkora drukker, az tudja róla. :)
2. Kimi látványosan engedte el Massát? És? Ha jövőre így szerepel megint, újra játszhatja a hátvéd szerepét. Legyen jobb mint a tehetségtelen vízhordó fiú és akkor ő lesz a hátvéd.
Massának szerinted mit kellett volna nyilatkoznia? Tavaly Kimi se nagyon reklámozta, hogy ráépítik a taktikát az utolsó futamokon és elengedte a csapattársa! Vagy igen?
3. Nem tudják beállítani NEKI az autót? Uram bocsá, nem neki kéne? Lehet ha többet tesztelne és nem csak az a fene nagy tehetsége lenne, akkor sikerülne megtalálnia a helyes beállításokat? Lehet ez sem véletlen? Räikkönen a téli tesztek alatt egy hónap alatt egy teljes szezonnak megfelelő távot tesz majd meg.
1. Kimi nyilatkozta, hogy ő szeret nehezebb autóval menni, nem a csapat utasítja erre, így tovább kin tud maradni. Neki ez a vezetési stílus jön be. Bár gondolom, ha valaki ekkora drukker, az tudja róla. :)
2. Kimi látványosan engedte el Massát? És? Ha jövőre így szerepel megint, újra játszhatja a hátvéd szerepét. Legyen jobb mint a tehetségtelen vízhordó fiú és akkor ő lesz a hátvéd.
Massának szerinted mit kellett volna nyilatkoznia? Tavaly Kimi se nagyon reklámozta, hogy ráépítik a taktikát az utolsó futamokon és elengedte a csapattársa! Vagy igen?
3. Nem tudják beállítani NEKI az autót? Uram bocsá, nem neki kéne? Lehet ha többet tesztelne és nem csak az a fene nagy tehetsége lenne, akkor sikerülne megtalálnia a helyes beállításokat? Lehet ez sem véletlen? Räikkönen a téli tesztek alatt egy hónap alatt egy teljes szezonnak megfelelő távot tesz majd meg.
pb_20-10-2008 12:59:48 // 54421
Teljesen tök mind1 volt hogyan csinálják, mindenki tudta, hogy úgyis ez lesz.)
Hédi20-10-2008 12:54:04 // 54420
Én most is erősen kívántam, h Heminek essen ki a kereke, hulljon szét a motorja, meg úgy egyáltalán...ne legyen már annyira tökéletes:)
Na, de arról nem volt szó, h mi választunk rosszul gumit ....ejnyee:)
Tavaly bejött, de mennyi lehet annak az esélye h megismétlődik ez a csoda....?:))
Na, de arról nem volt szó, h mi választunk rosszul gumit ....ejnyee:)
Tavaly bejött, de mennyi lehet annak az esélye h megismétlődik ez a csoda....?:))
GT Ɨ|ѯ20-10-2008 12:48:27 // 54419
azért még összejöhet:-)
(mint 1 évvel ezelőtt )
(mint 1 évvel ezelőtt )
Hédi20-10-2008 12:47:45 // 54418
Hát egyáltalán nem :(((
GTPeti20-10-2008 12:39:39 // 54417
Én csak azt nem értem, miért csinálta Kimi ennyire átlátszó módon a manővert...
(Ha csak 5%-kal kevesebb gázt adott volna, mint normális, akkor is beérte volna Massa...)
(Ha csak 5%-kal kevesebb gázt adott volna, mint normális, akkor is beérte volna Massa...)
GT Ɨ|ѯ20-10-2008 12:38:43 // 54416
nem nagy az esély,de bízzunk benne..:-)
Hédi20-10-2008 12:37:10 // 54415
GT Ɨ|ѯ20-10-2008 12:09:18 // 54414
így van,ez a lényeg:-)
Ferke20-10-2008 09:35:59 // 54413
Tisztán tudja mindenki, mi történt. Kiminek zéró az esélye. De nem állhat kamerák elé azzal, hogy elengedte Kimi.
Tavaly Massa segítette Őt, mert tavaly Ő volt harcban a VB-ért. Ennyi.
Most már ott tartunk, hogy az ezer éve megszokott dolgok miatt is megy majd itt a csapaton belüli fikázás...tök gáz...:(((
Tavaly Massa segítette Őt, mert tavaly Ő volt harcban a VB-ért. Ennyi.
Most már ott tartunk, hogy az ezer éve megszokott dolgok miatt is megy majd itt a csapaton belüli fikázás...tök gáz...:(((
Ferke20-10-2008 09:33:32 // 54412
Ez több, mint nevetséges.:))) Volt már hibás a csapat, a fityómotor, az időjárás, még a szellemek is. De a taktika és a pilótafavorizálás új....de megértem, végül is kell mindig egy új indok, ha a régiek már unalmasak...:)))
GT Ɨ|ѯ20-10-2008 09:24:00 // 54411
nem tette azzá magát:-))
tavaly ebből ( is ) profitált a végén..
tavaly ebből ( is ) profitált a végén..
mesa20-10-2008 09:23:43 // 54410
Annyiból nem marhaság, hogy Massa kocsiján egyedül akkor volt kemény gumi. Így ez az álíltása igaz lehet, hogy a kocsija akkor futotta a legjobb köröket! Minden más csapat a keményebb gumát favorizálta, egyedül Domenicalliék tapsoltak a csíkosnak meg 2 etapot is :(
mesa20-10-2008 09:18:06 // 54409
A vasárnapi elengedéssel Kimi egyedül saját magát tette nevetségessé, hogy ex VB-ként már erre is kapható. mert már semmi esélye a címvédésre.
Így is lehet értelmezni! :))
Így is lehet értelmezni! :))
Speed20-10-2008 09:13:00 // 54408
Gőzöm sincs. Csak így érzem, bár tévedhetek is. Lehet egyszerű hibás döntés is. De tény hogy Massa rendre könyebb géppel indúlt. Kiminek meg sosem találták el a beállításokat. Azért ő nem csak mák VB volt, de kétszer pechesen maradt le róla. Tehát nem hülye a vezetéshez.
A vasárnapi elengedéssel meg nevetségesé tette Massát. Annyira feltünő volt. Massa meg előadta, hogy milyen jól ment neki a futam utolsó etapja. És hogy lenyomta Kimit. Még utólag sem mondták el neki hogy Kimi rükvercben ment?
A vasárnapi elengedéssel meg nevetségesé tette Massát. Annyira feltünő volt. Massa meg előadta, hogy milyen jól ment neki a futam utolsó etapja. És hogy lenyomta Kimit. Még utólag sem mondták el neki hogy Kimi rükvercben ment?
Ferke20-10-2008 08:43:17 // 54407
Pont most olvasom. Na igen, nem meglepő..:((
pb_20-10-2008 08:18:31 // 54406
Az inkább, ilyen rajt utáni helyezkedés volt.) Xar volt az egész, na.)((
pb_20-10-2008 08:12:39 // 54405
2x, nem fog összejönni ugyanaz.
Zsolt15520-10-2008 07:39:11 // 54404
Ron Denis viszont annyi pénzt tett Hamiltonba, hogy nem fogja hagyni elveszíteni. A többieket meg magasról ...
Zsolt15520-10-2008 07:34:46 // 54403
Sokan vannak így. :-)))
Zsolt15520-10-2008 07:32:52 // 54402
Sajnos. :-((( Viszont az elején Alfonzo megmutatta, hogy mégis lehet előzni a F1-ben, és a Merciket is le lehet nyomni. Sajnos a Ferrarisok nem látták. :-(((
GT Ɨ|ѯ20-10-2008 07:25:07 // 54401
na akkor braziliában ütközhet a feketével...
Buksi20-10-2008 04:43:35 // 54400
Na ez a mekkláren! :-((
Buksi20-10-2008 04:38:57 // 54399
Na jah, én egy kicsit meg is ilyedtem, hogy Massa nem fogja tudni utólérni Kimit! Nem is ment volna neki, ha nem vesz vissza annyira a tempóból! Nem volt ez annyira síma ügy! ;-))
Xixo20-10-2008 03:17:27 // 54398
És ennek mi az oka??
Én elhiszek neked (nektek) bármit, ha megmondod, miért lenne érdeke a Ferrarinak Massát tolni Kimi ellenében?!? :)))
Én elhiszek neked (nektek) bármit, ha megmondod, miért lenne érdeke a Ferrarinak Massát tolni Kimi ellenében?!? :)))
Speed20-10-2008 03:13:02 // 54397
Hát olyan piros szine van a kocsiknak. Ott is a nem európai kapott majdnem mindig több benyát. És úgy tényleg nem lehet az első sorból indúlni.
Speed20-10-2008 03:07:00 // 54395
Basszus! Pont most akartam belinkelni! :))
Ez a taktika emlékeztet valamelyik másik "csapatra". Vajon miért?
Ez a taktika emlékeztet valamelyik másik "csapatra". Vajon miért?
Xixo20-10-2008 03:02:11 // 54394
Xixo20-10-2008 02:57:33 // 54393
Na itt meg domi magyaráz...
Fingjuk nincs, miért voltak ilyen lassúak. (megjegyzem egy ferrarisnak mondható pályán)
Fingjuk nincs, miért voltak ilyen lassúak. (megjegyzem egy ferrarisnak mondható pályán)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
615
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?