Forum >> Forma-1
Ferke06-04-2009 13:38:13 // 61041
Nah, még a vége az lesz hogy Kimi elbukja a vb címet, és minderről Sumi tehet majd!:)))
Ferke06-04-2009 13:37:40 // 61040
Na igen, ez az a tipikus nesze semmi, fogd meg jól cikk, amit a nevek miatt mégis közzé lehet tenni..:(
Mike.06-04-2009 13:34:43 // 61039
Brawn már egy éve rendbe akarta rakni a szabályokat
Érdekes! Egy éve tudott a kiskapus lehetőségről.
Számomra nem ferr ez a hozzáállás. Úgy alakítani egy szabályt, hogy csak számára legyen jó?! ... nekem nem éppen etikus.
Bár ezt a "játékot" úgy látszik nem etikára játszák.
Érdekes! Egy éve tudott a kiskapus lehetőségről.
Számomra nem ferr ez a hozzáállás. Úgy alakítani egy szabályt, hogy csak számára legyen jó?! ... nekem nem éppen etikus.
Bár ezt a "játékot" úgy látszik nem etikára játszák.
Mike.06-04-2009 12:35:01 // 61038
Simon mondja. : Káosz és hazugság: ez lenne az F1 új arca?
Mike.06-04-2009 11:46:12 // 61037
Tőlem már most is hullhatnának.
Ferko06-04-2009 11:44:30 // 61036
Hát annyi biztos, hogy ha ez így megy tovább, akkor hullani fognak a fejek.
Mike.06-04-2009 11:43:21 // 61035
Ettől rosszabb nem hiszem, hogy lehetne már.
Ferko06-04-2009 11:38:45 // 61033
Kabeeeee!:-DDDDDDD
Mike.06-04-2009 11:38:01 // 61032
Okés, csak a sírást mellőzd, az nem kell ide. :-)))
Ferko06-04-2009 11:37:10 // 61031
De akkor ki lehetne helyette? Még egy balf@szt odahoznak még a végén.
Grando06-04-2009 11:35:28 // 61030
Naná, hogy benne lehet. Mint ahogyan mindenki, aki ott van és beleszól a dolgokba. De a hír jó, Schumacher és Kimi nevével jó sokan el is olvassák. ;)))
Kb. ilyen:
"Schumacher látta, hogy esni fog az eső. De nem biztos, hogy ő látta meg először.
Felipe Massa szerint - aki nagyon jóban van a Ferrarinál tanácsadóként tevékenykedő hétszeres világbajnokkal - a német látta, hogy esni fog, de nem ő szólt először, hanem Stefano Domenicali. Mindazonáltal holland lapértesülések szerint Luca Baldisseri éppen druszájával, Luca Di Montezemoloval telefonált a kerékcsere előtt, és az esőgumikról beszéltek. Persze ez sem biztos, de az viszont igen, hogy Kimi Räikkönen is ott volt."
Kész a cikk. Vajon hány találatot kapna vmelyik netes F1 oldalon? :DDD
Kb. ilyen:
"Schumacher látta, hogy esni fog az eső. De nem biztos, hogy ő látta meg először.
Felipe Massa szerint - aki nagyon jóban van a Ferrarinál tanácsadóként tevékenykedő hétszeres világbajnokkal - a német látta, hogy esni fog, de nem ő szólt először, hanem Stefano Domenicali. Mindazonáltal holland lapértesülések szerint Luca Baldisseri éppen druszájával, Luca Di Montezemoloval telefonált a kerékcsere előtt, és az esőgumikról beszéltek. Persze ez sem biztos, de az viszont igen, hogy Kimi Räikkönen is ott volt."
Kész a cikk. Vajon hány találatot kapna vmelyik netes F1 oldalon? :DDD
Mike.06-04-2009 11:35:13 // 61029
Van hír e nélkül is nem kellene unatkozó ujságíroknak gyártani. Az "f1.live.com német sajtóértesülésekre hivatkozva", ahh, szóval bármi lehet.
Egymást védik Domenicalival, de nekem tök mindegy melyik döntött xarul, a lényegen nem változtat, balfax volt bármelyik is csinálta. Domenicali meg lemondhatna, elég kárt csinált már. Lassan extra mélyre sűlyed a Ferrari a vezetése alatt.
Egymást védik Domenicalival, de nekem tök mindegy melyik döntött xarul, a lényegen nem változtat, balfax volt bármelyik is csinálta. Domenicali meg lemondhatna, elég kárt csinált már. Lassan extra mélyre sűlyed a Ferrari a vezetése alatt.
Ferko06-04-2009 11:29:02 // 61028
Akkor ezt megbeszéltük.
De majd én is igyekszem javítgatni a Tiédet!:-D
De majd én is igyekszem javítgatni a Tiédet!:-D
Mike.06-04-2009 11:25:57 // 61027
Nekem nem baj én is leírom az enyémet! :-)
Sőőőt, kijavítom a tiédet is. :-)
Sőőőt, kijavítom a tiédet is. :-)
Ferko06-04-2009 11:21:58 // 61026
Kiváncsi vagyok mit szól majd mindehhez Luka bácsi?
106-04-2009 11:19:40 // 61025
ÉS az a legszomorúbb, hogy egy olyan költségvetésű csapatnál, nincs egy olyan poszt, akinek csak ez lenne a feladata, hogy üljön a monitor előtt, elemezze a köridőket, az időjárást, és azt mondja, hogy ekcsön! Most cseréljünk gumit!.... De hát kicsit vagyunk mi ehhez! :-(
Ferko06-04-2009 11:17:35 // 61024
Jaja. Két futam - 0 pont. Félő, hogy ez folytatódni fog.
106-04-2009 11:16:37 // 61023
Mivel a cikkben is szerepel az a rész, hogy német lapértesülésekre hivatkozva.....ami sok mindent jelenthet, csak tutit nem.....így akár mondhatnánk azt is hogy kacsa!
De sajna, egyszerűen csak elbaxták!!! És olyan "gyerekes" hülyeségekkel, amit talán tényleg egy mezei, átlagember is jobban megoldott volna. Ennyi! Nincs mit szépíteni.
De sajna, egyszerűen csak elbaxták!!! És olyan "gyerekes" hülyeségekkel, amit talán tényleg egy mezei, átlagember is jobban megoldott volna. Ennyi! Nincs mit szépíteni.
Ferko06-04-2009 11:10:54 // 61022
Most kb ilyen válaszokra számíthasz:
"A hír kacsa"
"Ugyan már, ez csak egy sajtó értesülés valamilyen huszad rangú információra alapozva"
"Az öreg Sith nem tehet róla, hiszen Ő csak egy tanácsadó, és amúgy sem ő hozza döntéseket"
"Kiminek is bele kellett volna szólnia, mitbb, Ő dumálta Rá MS-t"
:-DDDDD
"A hír kacsa"
"Ugyan már, ez csak egy sajtó értesülés valamilyen huszad rangú információra alapozva"
"Az öreg Sith nem tehet róla, hiszen Ő csak egy tanácsadó, és amúgy sem ő hozza döntéseket"
"Kiminek is bele kellett volna szólnia, mitbb, Ő dumálta Rá MS-t"
:-DDDDD
Satti06-04-2009 11:06:32 // 61021
Na, tessék!
Schumacher is ludas lehet Räikkönen gumiválasztásában klikk
Schumacher is ludas lehet Räikkönen gumiválasztásában klikk
Ferko06-04-2009 10:55:46 // 61020
És ez Neked sírás, besértődés? No problem, akkor már értem, hogy fogalom zavarban vagy.:-)) Nem baj. :-)
Lehet, hogy ezalatt a majd két év alatt nem jött le, de ebben a topicban még soha nem sértődtem meg semmiért sem. Az egy dolog, hogy van vita és elmodom a véleményemet (egyre jobban tetszik ez a szófordulat). De hát mit tehetnék? Ez csak egy vélemény? Gondolom az csak nem baj, hogy leírom. Hisz Te is ezt teszed.
Lehet, hogy ezalatt a majd két év alatt nem jött le, de ebben a topicban még soha nem sértődtem meg semmiért sem. Az egy dolog, hogy van vita és elmodom a véleményemet (egyre jobban tetszik ez a szófordulat). De hát mit tehetnék? Ez csak egy vélemény? Gondolom az csak nem baj, hogy leírom. Hisz Te is ezt teszed.
pb_06-04-2009 10:53:39 // 61018
Sztedmi lehetett volna kipróbálni?) Ha Mlékeim nem csalnak a Kers nélküli üzemmódról ment a társalgás.) Amikor még kb 30 perc volt vissza a végig, akkor nem 2 kört mentek volna, igaz?) Melyik csapathoz lehet menni, van Setleg állásajánlatod is?D Neked is lenne 1 testhez álló feladat, Lmehetnél Raj sajtósának, biztos jól +értenétek 1mást.))) Kíváncsi lennék, 1, 2 Setet, hogy kommentálnál hivatalos formában.)))
Satti06-04-2009 10:48:36 // 61017
Nem is tudtam, hogy van jövőbe látó géped, esetleg egy Delorean?? :-))
Azt, hogy kire, mire fognak emlékezni 10-20 év múlva, azt senki nem tudhatja, de a VilágBajnokokra azért általában szoktak, főleg, ha nem a szokványos karót nyelt figurák, mint ahogyan mindenki emléxik még most, 30 év után is pl. James Hunt-ra, pedig nem volt egy egyszerű csóka.
MS-nek sztem ezt a csapat tanácsadósdit el kéne felejteni, mint ahogyan pl. a csapatvezetés sem menne neki, valószínűleg azért is nem akar foglalkozni vele. Volt már rá példa, hogy egy nagyon jó versenyző, megbukott mint csapat vezető, tulajdonos, lásd, Prost-ot.
Azt, hogy kire, mire fognak emlékezni 10-20 év múlva, azt senki nem tudhatja, de a VilágBajnokokra azért általában szoktak, főleg, ha nem a szokványos karót nyelt figurák, mint ahogyan mindenki emléxik még most, 30 év után is pl. James Hunt-ra, pedig nem volt egy egyszerű csóka.
MS-nek sztem ezt a csapat tanácsadósdit el kéne felejteni, mint ahogyan pl. a csapatvezetés sem menne neki, valószínűleg azért is nem akar foglalkozni vele. Volt már rá példa, hogy egy nagyon jó versenyző, megbukott mint csapat vezető, tulajdonos, lásd, Prost-ot.
Mike.06-04-2009 10:43:22 // 61016
Csak, hogy képben legyél! :-)
Onnan indult, hogy meg mertem jegyezni, maradhatott volna kint Kimi akár tesztelni is. Ezt próbáltuk magyarázni neked, nem sok sikerrel és a végén megjegyeztem, (nem is neked) "A Kimisták ezt nem látják be"
Erre jött a sírós postod : Jajj ne gyere már megint ezzel a Kimista dumával. HA már nem egyezik a véleményünk a nagy és hatlamas, "mindenkinél jobban tudok mindent" Mike véleményével, akkor már elfogult, elvakult Kimisták vagyunk. Szerintem Te keresed azokat az alkalmakat, amikor belénk és Kimibe beleköthetsz és szíthatod a tüzet. Komolyan az az érzésem, hogy dierkt csinálod.
Nem szeretem a sírás, besértődős szavakat de erre nem írhatok mást ha azt csinálod. :-P :-))
Na meg ha én kérdezem, hogy ha már nem egyezik a véleményünk a nagy és hatalmas, "mindenkinél jobban tudok mindent" elvakult kimista Ferko véleményével akkor meg besértődni kell? :-PP,
Onnan indult, hogy meg mertem jegyezni, maradhatott volna kint Kimi akár tesztelni is. Ezt próbáltuk magyarázni neked, nem sok sikerrel és a végén megjegyeztem, (nem is neked) "A Kimisták ezt nem látják be"
Erre jött a sírós postod : Jajj ne gyere már megint ezzel a Kimista dumával. HA már nem egyezik a véleményünk a nagy és hatlamas, "mindenkinél jobban tudok mindent" Mike véleményével, akkor már elfogult, elvakult Kimisták vagyunk. Szerintem Te keresed azokat az alkalmakat, amikor belénk és Kimibe beleköthetsz és szíthatod a tüzet. Komolyan az az érzésem, hogy dierkt csinálod.
Nem szeretem a sírás, besértődős szavakat de erre nem írhatok mást ha azt csinálod. :-P :-))
Na meg ha én kérdezem, hogy ha már nem egyezik a véleményünk a nagy és hatalmas, "mindenkinél jobban tudok mindent" elvakult kimista Ferko véleményével akkor meg besértődni kell? :-PP,
Ferko06-04-2009 10:33:08 // 61015
Neeem Mike. Rosszul gondolod. Az, hogy Te sírásos besértődést definiálsz a soraim láttán, az még nem jelenti azt, hogy így is van. Te ezt gondolod az csak egy dolog.
No de gondolom ez is majd kimerül abban, hogy ez a Te véleményed és csk leírod, hogy szerinted sírásos besértődés.
Egy apró adalék még ehhez: ha besértődtem volna, akkor nem írnék ide, vagy elkezdenék "anyázni", vagy mittom én. Ezzel szemben itt vitázok Veled.
Szóval szó nincs besértődésről vagy sírásról.
Látom tetszik Neked ez a szó nagyon. Szereted másokra ráhúzni.
No de gondolom ez is majd kimerül abban, hogy ez a Te véleményed és csk leírod, hogy szerinted sírásos besértődés.
Egy apró adalék még ehhez: ha besértődtem volna, akkor nem írnék ide, vagy elkezdenék "anyázni", vagy mittom én. Ezzel szemben itt vitázok Veled.
Szóval szó nincs besértődésről vagy sírásról.
Látom tetszik Neked ez a szó nagyon. Szereted másokra ráhúzni.
Mike.06-04-2009 10:25:14 // 61014
Igen a véleményemet mondom el mint ahogy te is, csak veled ellentétben én nem kezdtem a sírásos besértődést mert nem azonos a véleményünk.
Mike.06-04-2009 10:21:07 // 61013
Egy órával a verseny leintése előtt honnan tudta, hogy nem lesz újraindítás??
Sumák lógós oszt kész. :-))
Amúgy ettől a mostani vezetéstől nem kell sok tudás többet nyújtani. Szinte biztosan jobb tanácsokat adnék mint a mostaniak. :-))
Sumák lógós oszt kész. :-))
Amúgy ettől a mostani vezetéstől nem kell sok tudás többet nyújtani. Szinte biztosan jobb tanácsokat adnék mint a mostaniak. :-))
Grando06-04-2009 10:17:48 // 61012
Hozta, de nem volt az akkora diadalmenet sajnos. Még emlékszünk. De nyomjad csak, hátha idővel fakulnak majd az emlékek. Szűk 10-20 év, és az újaknak már elő is adhatod, hogy mekkora bajnok volt Kimi. ;)))
Más kérdés, hogy őt akkor már a kutya sem fogja ismerni. Nemhogy tanácsadóként, de még reklámarcként sem. Max. vmi vodkagyár színeiben, vagy a youtube-os yachton eltaknyolós videóról. Esetleg jégkrémreklámból. :DDD
Más kérdés, hogy őt akkor már a kutya sem fogja ismerni. Nemhogy tanácsadóként, de még reklámarcként sem. Max. vmi vodkagyár színeiben, vagy a youtube-os yachton eltaknyolós videóról. Esetleg jégkrémreklámból. :DDD
Ferko06-04-2009 10:09:51 // 61011
Jaja. Te mindig csak a véleményedet mondod el. Ezt már megszoktuk.
Nos, én sem sírok, hanem a véleményemet modom el. Ergo, ha Te azt modod, hogy én sírok itt, akkor Te is ugyanezt teszed.:-)
Vagy ez Nálad nem így működik? Más sír meg rinyál, de Te csak véleményt mondasz el?
Nos, én sem sírok, hanem a véleményemet modom el. Ergo, ha Te azt modod, hogy én sírok itt, akkor Te is ugyanezt teszed.:-)
Vagy ez Nálad nem így működik? Más sír meg rinyál, de Te csak véleményt mondasz el?
Satti06-04-2009 09:37:07 // 61010
Ti csak akkor sírtok, amikor MS van esetleg cikizve, mert azt nem lehet ám, mert ő a csoda...... Azt nem értem, ha ennyire ért a dolgokhoz, akkor most, hogy lehet minden ennnyire szar?? Csak mellébeszélni tud, meg kamuzni, de ez évi 5 millió euróért nem is rossz, bár azt a pénzt inkább kőlthetnék vmi értelmesebb dologra is.
Satti06-04-2009 09:34:24 // 61009
Mit próbáltak volna ki?? A safetycar mögött a vizben menni 2 kört?? Jó sok értelme lett volna, pfffff...... Azért azt bírom, hogy olyan sok szakértő van itt. Miért nem mentek el tanácsadónak vmelyik csapathoz? Biztosan csodát tudnátok tenni........
Satti06-04-2009 09:31:37 // 61008
Ja, az első évében hozta a VB címet a lusta digóknak, ez elég balszerencse. Inkább a vörösök nem tudnak normálisan a keze alá dolgozni Kiminek.:-))
Tom1206-04-2009 08:52:02 // 61007
...mert az autó nem beszél vissza, azt fognak rá, amit akarnak. Ha olyan rossz lenne az aerodinamika, meg lassú lenne, akkor nem lett volna 1., 2. a szabadedzésen, sőt az időmérő sem alakult volna így, ha nem lustulják el...
Mike.06-04-2009 08:44:51 // 61006
Persze, vitázok én azért is és még sok mindenért :-)) de nem a véleményt mondót szólom le és kezdek sírni, mint ahogyan te. :-P :-)
Szerintem Kimi verseny feladása egy órával a leintés előtt gusztustalanság és nekem nem tetszik. A szíved joga, hogy te másként vélekedj, attól az én véleményem még áll és nem fogunk egyezni, ezt pedig el is mondom, ha tetszik neked ha nem.
Szerintem Kimi verseny feladása egy órával a leintés előtt gusztustalanság és nekem nem tetszik. A szíved joga, hogy te másként vélekedj, attól az én véleményem még áll és nem fogunk egyezni, ezt pedig el is mondom, ha tetszik neked ha nem.
Ferko06-04-2009 08:19:45 // 61005
MIért is reklamálnál, amikor épp a Kimit ajnározókat "szólod le", amikor nem egyezik a véleményed velük? :-))
Te inkább az Antischumis hsz-ek miatt szoktál reklamálni, sírni.:-))
Te inkább az Antischumis hsz-ek miatt szoktál reklamálni, sírni.:-))
pb_06-04-2009 08:15:56 // 61003
Nagyon véded a kedvencedet, de ezzel a hozzáállással +int csak rontott az amúgy is +tépázott renoméján. Itt lett volna a nagyszerű alkalom, hogy kipróbálják. Tök mind1 lett volna, kiSik, vagy 14 lesz.
Mike.06-04-2009 08:15:46 // 61002
Így is van, csak én nem kezdek érte reklamálni, sírni. :-P :-)))
Ferko06-04-2009 08:15:07 // 61001
Akarom mondani:
Happy 61K:-D
:-)
Happy 61K:-D
:-)
Ferko06-04-2009 08:14:27 // 61000
Ferko06-04-2009 08:09:13 // 60999
Te is visszaolvashatsz, találsz pozitív véleményt tőlem is Kimiről.
Nem is vitattam az ellenkezőjét.
És igen, érdekes vagy mert leszólod a másikat mert véleményt mond de te is pontosan ezt teszed.
Kedves Mike! Te nem ezt szoktad tenni? Ha valaki véleményt mond Kimiről (ami szerinted elfogult) , akkor Te is ugyanúgy leszólod.
Nem is vitattam az ellenkezőjét.
És igen, érdekes vagy mert leszólod a másikat mert véleményt mond de te is pontosan ezt teszed.
Kedves Mike! Te nem ezt szoktad tenni? Ha valaki véleményt mond Kimiről (ami szerinted elfogult) , akkor Te is ugyanúgy leszólod.
Mike.06-04-2009 08:06:06 // 60998
Te is visszaolvashatsz, találsz pozitív véleményt tőlem is Kimiről. Sajna nem sok okot ad rá főleg a versennyel kapcsolatban.
Ez kicsit bort iszok vizet prédikálok eset. :-P :-))
Ez kicsit bort iszok vizet prédikálok eset. :-P :-))
Mike.06-04-2009 08:01:09 // 60997
Ja, nyomják a "rizsát"! :-(
Domenicali is jön a hülyeségével, hogy azonnali reakcióra van szükségünk meg nincs okunk a sírásra, keményen kell dolgoznunk, legnagyobb fejlődést az aerodinamika terén kell elérnünk. .... ????
Szerintem meg van ok a sírásra és szeretném már látni azt a nagy változást!!! És elsősorban szerintem nem az aerodinamika itt a gond, hanem kicsit gondolkodni kellene. Ha dönteni kell akkor az utóbbi időben csak rossz döntéseket tudnak hozni. Amit el lehet baxni azt el is baxák.
Meg hogy ha elfogadják ezt az új fajta difuzort akkor is időbe fog kerülni amíg meg tudják csinálni!! ... Miről beszél?? Egy ekkora költségvetésből, ilyen háttérrel rendelkező csapatnak ezt pikk-pakk össze kellene dobni. Fotókat láttak a Brawn csapatról, másolják le!! Csak van a környéken egy műanyagos aki kiönti nekik.
Egy a lényeg. A múlt hétvégén és most is elbaxták Kiminek és Massának is a versenyét és nagy esélyt nem látok a változásra!!
Domenicali is jön a hülyeségével, hogy azonnali reakcióra van szükségünk meg nincs okunk a sírásra, keményen kell dolgoznunk, legnagyobb fejlődést az aerodinamika terén kell elérnünk. .... ????
Szerintem meg van ok a sírásra és szeretném már látni azt a nagy változást!!! És elsősorban szerintem nem az aerodinamika itt a gond, hanem kicsit gondolkodni kellene. Ha dönteni kell akkor az utóbbi időben csak rossz döntéseket tudnak hozni. Amit el lehet baxni azt el is baxák.
Meg hogy ha elfogadják ezt az új fajta difuzort akkor is időbe fog kerülni amíg meg tudják csinálni!! ... Miről beszél?? Egy ekkora költségvetésből, ilyen háttérrel rendelkező csapatnak ezt pikk-pakk össze kellene dobni. Fotókat láttak a Brawn csapatról, másolják le!! Csak van a környéken egy műanyagos aki kiönti nekik.
Egy a lényeg. A múlt hétvégén és most is elbaxták Kiminek és Massának is a versenyét és nagy esélyt nem látok a változásra!!
Ferko06-04-2009 08:00:51 // 60996
Így van. Érdekes egy csávó vagyok..:-)
Aki nem imádja Kimit és nem egyezik veled a véleménye azt leszólod.
Olvass már vissza egy kicsit a hsz-eim között. Akkor talán majd lejön, hogy volt nem is egyszer olyan, hogy bizony egyezett a véleményem az Antikimistákkal, amikor épp őt húzták le.
Aki nem imádja Kimit és nem egyezik veled a véleménye azt leszólod.
Olvass már vissza egy kicsit a hsz-eim között. Akkor talán majd lejön, hogy volt nem is egyszer olyan, hogy bizony egyezett a véleményem az Antikimistákkal, amikor épp őt húzták le.
GT Ɨ|ѯ06-04-2009 07:17:37 // 60995
Sepang GP : No comment.....
Xixo06-04-2009 04:21:40 // 60994
Xixo06-04-2009 02:19:52 // 60993
Mert széthajtotta!!! :))
A balszerencse meg azóta üldözi a ferkát, hogy a neve felmerült nálunk!!! :)))))))))))
A balszerencse meg azóta üldözi a ferkát, hogy a neve felmerült nálunk!!! :)))))))))))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
599
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?