Nekem szurkolsz?:-DDDD
Hát ez igazán szép Tőled:-DDDDDDDDDDDDD
Forum >> Forma-1
Ferko31-08-2009 21:54:01 // 70283
Tom1231-08-2009 21:50:12 // 70282
...de itt már látszik az alagút végén a fény, náluk meg tök sötét van - lesz...:-))
Kazes☻31-08-2009 21:48:53 // 70281
És a korábbi távolságot sem adta vissza, hanem bent maradt szélárnyékban, de mindegy, ezen kár már filózni, nem értik, akkor nem értik. Lassan olyanba csap ez itt át mint a két lihegő barom okoskodása, szvsz. :)))
Tom1231-08-2009 21:48:50 // 70280
Látod, most azért "csalók", mert benne van, amíg nem ment azzal sem, addig csak "he-he-he-hö-hö-hö" járt ki a Ferrarinak a 2 balféktől...:-))
Ferko31-08-2009 21:48:14 // 70279
NA jah. De pártatlan a két idióta!!!
Tom1231-08-2009 21:46:27 // 70278
Ma nem voltam itthon, nem láttam a híreket, írtak valahol "hivatalosan" is erről az esetről, vagy csak a 2 elfogult szakkomentátor agyrémén "csámcsog a banda"? :-)
Ferko31-08-2009 21:45:37 // 70277
NA ez is a két faszkalap hülyesége, főleg a czollneré. Az miért nem tűnik fel a cikk írónak, hogy nem levágott egy kanyart, hanem kiszélesített? Ergo nagobb volt az út, amit meg kellett tennie. Így is úgyis megelőzte volna Fisicot. Az meg, hogy a Force Indiában nincs KERS; nos mindenki előtt ott a lehetőség. Miért nem tették bele?
Tom1231-08-2009 21:44:16 // 70276
Szerintem is, nem rajt utáni "káoszban" történt.
Satti31-08-2009 21:28:08 // 70275
Az ütközést csak így lehetett elkerülni, meg nem egyedül ment ki oda, hanem többen is még utána és a tavalyi rajtot is meg lehet újra nézni, hasonló volt a szitú, csak még többen kimentek a bukótérbe.
Viszont ne is szaporítsuk a szót, kár erre az egész baromságra több szót vesztegetni!
Nyert Kimi, nyert a Ferrari, ez a léyneg, a több semmit nem számít, ennyi!!
Viszont ne is szaporítsuk a szót, kár erre az egész baromságra több szót vesztegetni!
Nyert Kimi, nyert a Ferrari, ez a léyneg, a több semmit nem számít, ennyi!!
GTPeti31-08-2009 21:27:21 // 70274
Na meg van még egy tényező, amit sztem néznek a bírák: Közvetlenül a rajt után akkora a "fejetlenség", hogy értékelendő, ha valaki inkább nem játszik kamikazét. Akár Kimi, akár Hamilton, akár bárki más!!
Satti31-08-2009 21:23:49 // 70273
A kűlső ív az ott sokkal hosszabb útat jelent, ráadásul poros is eléggé, előny nem származik belőle semmi, az, hogy ott jól ki tudott gyorsítani Kimi, az csak az ő ügyessége és gyorsaságának köszönhető, előnye nem lett belőle, ez csak egy-két itthoni "szakértőnek" titulált agyréme, szabálytalan pedig abszolút nem volt, mert azt ott a futam után is akkor több olyan, aki igazán ért hozzá, mint pl.Lauda, szóvá tették volna, de szó sem volt ilyenről!!
GTPeti31-08-2009 21:23:05 // 70272
OK, megnéztem még1x, lehet, hogy igazad van. Bár továbbra is úgy vélem, hogy egy ütközést akart elkerülni, akár közel jártak ehhez akár nem. Egyszerűen nem mehetett bele egy olyan helyzetbe, hogy kockáztasson és az elején kiessen. És ezt választotta.
bilon31-08-2009 21:17:45 // 70271
tehát ha külső íven lépek ki, azt szabad, de belül nem.
vagy ha visszaengedem akit jogtalanul megelőztem azt nem szabad, ha szarok rá, akkor minden oké...
értem...
vagy ha visszaengedem akit jogtalanul megelőztem azt nem szabad, ha szarok rá, akkor minden oké...
értem...
Satti31-08-2009 21:14:35 // 70270
Már bocsi, de te miről is beszélsz?? A Kimi-Hamilton affér, az teljesen más volt, ott LH símán levágta a síkánt, az egy abszolút más szitú volt.
Satti31-08-2009 21:10:08 // 70269
A 2 hely javítás, az már a rajtnál megvolt, amiből az egyik a bealudt RB volt kapásból.
bilon31-08-2009 21:08:34 // 70268
bőven elfért volna a toyota mellett...
ellenben ha kimegy, ami szabálytalan, akkor a toyota mögé jöjjön vissza...hiába erősebb az autó...
mégegyszer:
tavaly! Spa! hamilton-kimi
ott akkor miért is büntették hamit?
ham-kimi
ellenben ha kimegy, ami szabálytalan, akkor a toyota mögé jöjjön vissza...hiába erősebb az autó...
mégegyszer:
tavaly! Spa! hamilton-kimi
ott akkor miért is büntették hamit?
ham-kimi
Satti31-08-2009 21:07:59 // 70267
Bocsi, de mivel ez az egész felvetés egy faxság és én nagy ívben leszarom, nagyon magasról, ezért nem is érdekel!! Sehol, semmilyen nemzetközi F1 honlapon fel sem merült ez az egész, csak a Palikczollner féle, meg az ilyen köcsög senkiházi nullagéza cikkíró által összehordott baromság.
Nagyon szép versenyzéssel, nyert végre Kimi a Ferrarival, ennek kell örülni, akinek meg nem tetszik, az úgy járt!!
Nagyon szép versenyzéssel, nyert végre Kimi a Ferrarival, ennek kell örülni, akinek meg nem tetszik, az úgy járt!!
GTPeti31-08-2009 21:06:59 // 70266
"David Coulthard said Kimi didn't gain anything going wide, only dirt to his tires. But I guess you know better :D
The only reason Kimi passed Trulli and Heidfeld was because they were driving badly after the turn. Kubica, who was next to Trulli and Heidfeld in the corner, was way further afterwards because he drove the turn properly. Unfortunately he lift on Eau Rouge so Kimi overtook him then."
The only reason Kimi passed Trulli and Heidfeld was because they were driving badly after the turn. Kubica, who was next to Trulli and Heidfeld in the corner, was way further afterwards because he drove the turn properly. Unfortunately he lift on Eau Rouge so Kimi overtook him then."
GTPeti31-08-2009 21:03:43 // 70265
Klassz a videó.
Számomra mostmár egyértelmű, hogy így volt, ahogy többen írtuk. Ha nem megy ki balra, akkor max a füvön mehetett volna. (Pontosan ezért mentek ki rajta kívül még legalább ketten.)
Az, hogy 2 helyet javított nem az egérútnak, hanem az autónak köszönhető.
Számomra mostmár egyértelmű, hogy így volt, ahogy többen írtuk. Ha nem megy ki balra, akkor max a füvön mehetett volna. (Pontosan ezért mentek ki rajta kívül még legalább ketten.)
Az, hogy 2 helyet javított nem az egérútnak, hanem az autónak köszönhető.
Grando31-08-2009 21:02:06 // 70264
A lihegés - téélleg! Most nagyon sokat lihegett a palik, én is zsörtölődtem rajta egy sort. :DDD
Satti31-08-2009 20:55:45 // 70262
Kaptak tőlem is anyázást itthon a tv előtt a barmok, kész vagyok ezektől, amennyi eszetlenséget összehordanak.
Don Gombóc31-08-2009 20:52:49 // 70261
Ez a köcsög lihegős közvetítő páros azt nem vette észre hogy Kimi mögött még két kocsinak ugyan úgy ki kellett mennie. Vajon az lett volna a korrekt hogy koccannak, vagy az hogy Kimi integet és elengedi a mezőnyt pusztán azért mert nem volt ott eléggé száles a pálya? Ez a palik és czolner ( csupa kisbetűvel mint nemecsek ) :) olyan barom mint az állat. Kurvára unom már ezt a köcsög brigádot.
Satti31-08-2009 20:48:01 // 70260
Mármint a 3. helyen volt.....
Satti31-08-2009 20:46:52 // 70259
Ez egy nagy marhaság, semmi előynt nem szerzett ott, mert már a fordulóban a 30 helyen volt, de kívűlről. Vajon a nagy tolongásban, hova kellett volna mennie, neki a másknak, vagy a műfűre?? Ez volt a legegyszerűbb megoldás és teljesen megszokott is ott Spa-ban, sehol nem merült fel az, hogy szabálytalan lett volna, csak ez a sportgézás barom cikkiró találta ezt ki, akinek egyébként már olvastam korábban is írásait, amik általában hasonló baromságok. Sokkal nagyobb ívben, a poros szfalton kellett kigyorsítani, azzal semmi előnyt nem szerzett, csak van akiknek savanyú a szőlő, ez pont olyan, hogy csak a kers miatt volt gyorsabb Kimi, mert teljesen ez sem igaz, anélkül is meg tudta volna nyerni a versenyt!
bilon31-08-2009 20:23:25 // 70258
nem ezzel van a gond...
bilon31-08-2009 20:22:31 // 70257
egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy crash lett volna a vége. ahogy badoernél sem...
bilon31-08-2009 20:21:50 // 70256
persze! büntessenek meg mindenkit! így lenne a helyes!
a dolog ott sántít, hogy előrébb jött vissza, tavaly hamilton is ezt csinálta, csak visszaengedte kimit, majd mivellendületben volt megelőzte. kapott érte 25 mp büntetést.
ha kimi a 4. helyre jött volna vissza, senki nem szól egy szót sem...
a dolog ott sántít, hogy előrébb jött vissza, tavaly hamilton is ezt csinálta, csak visszaengedte kimit, majd mivellendületben volt megelőzte. kapott érte 25 mp büntetést.
ha kimi a 4. helyre jött volna vissza, senki nem szól egy szót sem...
someday31-08-2009 20:16:50 // 70255
azért kellett volna sztem, mert valóban kérdéses volt, bár én is tartom hogy így tette biztonságosabbá a dolgot de egy büntivel be lehetett volna fogni a sok troll száját. ilyen gyakorlati megfontolásból :)
Azért nem volt az full tiszta mozzanat , egy büntetés meg nem oszt nem szoroz (relative), de sztem a Ferrari presztizsének jobbat tett volna ha, nem folyamatosan azt kellene olvasni hogy FIA (itt volt egy love jel (kacsacsőr3) de ezt nem bírta a 'gép') Ferrari. Én azt nagyon utálom.
esélyes, hoyg Kimi tényleg koncepcióból csinálta :\. De!
Akkor büntessenek meg mindenkit aki ott ment, meg ha meg nem akkor ne büntessenek és mindenki maradjon szépen csöndben.
tehát szubjektív én is úgy látom, hogy sztem nem nagyon gondolkodott.
Azért nem volt az full tiszta mozzanat , egy büntetés meg nem oszt nem szoroz (relative), de sztem a Ferrari presztizsének jobbat tett volna ha, nem folyamatosan azt kellene olvasni hogy FIA (itt volt egy love jel (kacsacsőr3) de ezt nem bírta a 'gép') Ferrari. Én azt nagyon utálom.
esélyes, hoyg Kimi tényleg koncepcióból csinálta :\. De!
Akkor büntessenek meg mindenkit aki ott ment, meg ha meg nem akkor ne büntessenek és mindenki maradjon szépen csöndben.
tehát szubjektív én is úgy látom, hogy sztem nem nagyon gondolkodott.
someday31-08-2009 20:16:07 // 70254
szerk:
azért kellett volna sztem, mert valóban kérdéses volt, bár én is tartom hogy így tette biztonságosabbá a dolgot de egy büntivel be lehetett volna fogni a sok troll száját. ilyen gyakorlati megfontolásból :)
Azért nem volt az full tiszta mozzanat , egy büntetés meg nem oszt nem szoroz (relative), de sztem a Ferrari presztizsének jobbat tett volna ha, nem folyamatosan azt kellene olvasni hogy FIA '< 3' (
Azért nem volt az full tiszta mozzanat , egy büntetés meg nem oszt nem szoroz (relative), de sztem a Ferrari presztizsének jobbat tett volna ha, nem folyamatosan azt kellene olvasni hogy FIA '< 3' (
someday31-08-2009 20:12:31 // 70253
Azért nem volt az full tiszta mozzanat , egy büntetés meg nem oszt nem szoroz (relative), de sztem a Ferrari presztizsének jobbat tett volna ha, nem folyamatosan azt kellene olvasni hogy FIA
Azért nem volt az full tiszta mozzanat , egy büntetés meg nem oszt nem szoroz (relative), de sztem a Ferrari presztizsének jobbat tett volna ha, nem folyamatosan azt kellene olvasni hogy FIA
Grando31-08-2009 20:03:49 // 70252
Pontosan így van. Ha fordítva nézi az ember, vagyis abból indulnánk ki, hogy a pályán marad, akkor tuti a roncsderbi. ;)))
GTPeti31-08-2009 20:00:17 // 70251
Én sem tudom miért kellett volna őt megbűntetni. Nagy eséllyel egy több autót érintő crash-t sikerült ezzel kivédenie. És hogy onnan nekiállt keményen gyorsítani és visszasorolni? Hát ha ez is baj...
LacUS31-08-2009 19:38:21 // 70250
Sőt, tovább megyek, az új start után a force indiának orkán szerű szembeszéllel kellett autóznia mikor is Kimit a hátszél elé segítette :D :D Jajbazzeg ez olyan gyerekes.Elbukta, kész.Ha olyan nagy ász lett volna akkor a megtankolt kemény keveréken kint lévő nehéz ferrari mellett úgy kellett volna elmenni mint a gyorsvonat...Mégse ment....Akkor most ki érdemli meg?
Grando31-08-2009 18:58:03 // 70249
Ennyi bőven rájuk fér. ;)))
Buksi31-08-2009 18:48:23 // 70248
Nem is annyira vészes, amit írtál! :-))))
someday31-08-2009 18:45:02 // 70246
azért nem vagyok rá túl büszke. hirtelen felindulásból írtam és az volt vele a bajom hogy szurkoló módon szubjektív. Személy szerint én is megbüntettem volna Kimit, pedig Ferkó szurkoló vagyok, de fontos a balance.
Viszont ez a cikk abszolut pártoskodó, aminek a sajtóban egyáltalán nincs helye és punktum!
Szal a cikkíró egy nudli.
Viszont ez a cikk abszolut pártoskodó, aminek a sajtóban egyáltalán nincs helye és punktum!
Szal a cikkíró egy nudli.
someday31-08-2009 18:43:37 // 70245
"Tiszteltek!
Egyszerűen nem Joó Gábornak való az f1 blokk. Adjátok neki a romacikkeket. Ott már úgy is megszoktuk a baromságokat és ferdítéseket.
Ilyet, ilyen formában hogy lehet leírni? :)
"A versenybírák egyértelmű szabálytalanságot néztek el neki, olyanba bele se menjünk, mi van, ha a beton helyett fű vagy kavicságy van az első kanyar mellett.
Fisichella boldognak tűnt a második hellyel, de valószínűleg ő is tudja, sportszerűtlen manőver miatt veszítette el az idény legszenzációsabb győzelmét."
Egyértelmű, infantilis megvezetés. "Bele se menjünk...?" :D
ott volt még 3-4-5 autó aki arra vette az irányt hoyg ne ütközzön és előnyt is kovácsolt.