Forum >> Forma-1
Xixo24-10-2010 19:23:19 // 91381
Briattóre, mint a sportszerűség pozitív hőse! MUHAHHHAAAA!!!! :)))))))))))))))))))))))
Xixo24-10-2010 19:20:18 // 91380
A Brawn meg Rbull szereplése is bizonyítja, hogy a FIA miként tesz a radikális változások ellen az erőviszonyokban. :))
Selmak24-10-2010 19:18:52 // 91379
Vettel nem szokott rinyálni, mikor Mark feltartja (max felökleli) ellenben Alosoval. Csak amíg Briós ebben a helyzetben annyit mondott ha lassabb előzd meg és részéről lezárva, addig Domi utasította az előtte lévőt, hogy engedje el. Briós is sok mindent megengedett magának de addig ő se merészelt ami a ferkánál bevett szokás. Vettelnek meg mit kellett volna mondani mikor látta hogy megkotlott a technika, hogy vége a motoromnak azonnal kockás zászlót? Virágnyelven közölte a csapattal, hogy kakukk.
Xixo24-10-2010 19:17:56 // 91378
Alonzó meg nem hibázott! Ergo megérdemelten lett első. Vettel elfüstölése tényleg mázli volt, de a többiek bénasága már nem. Webber meg Hemi mérnem kocogott be???
Tegnap meg még a Rönyó motorokat magasztaltad, hogy milyen kis fasza motorok, hogy még maradt belőlük friss így a végére is, bezzeg a szar Ferkából már csak használt van és úgyis be fog hali... Ja majnem így lett...
Nagy maszlag a szarrönyómotor dolog, a Rbull vezeti vele a VBt és a mármár privát Rönó is mindig az első harmadban van vele... tényleg olyan szar lenne?
Tegnap meg még a Rönyó motorokat magasztaltad, hogy milyen kis fasza motorok, hogy még maradt belőlük friss így a végére is, bezzeg a szar Ferkából már csak használt van és úgyis be fog hali... Ja majnem így lett...
Nagy maszlag a szarrönyómotor dolog, a Rbull vezeti vele a VBt és a mármár privát Rönó is mindig az első harmadban van vele... tényleg olyan szar lenne?
Erhard 242 (Pure Energy)24-10-2010 19:08:20 // 91377
nem egy futamot néztünk? A rinya bajnok Vettel volt aki figyelmeztette a csapatot hogy nem lehet látni s lám 1 körre rá kifingott a csodálatos retyó blokk :) Alonso megérdemelte az első helyet mert nem hibázott ellenben a kedvenceddel Webberrel meg Hamiltonnal...végre Massa is jól ment piruttek nélkül vizes aszfalton :D
GT Ɨ|ѯ24-10-2010 19:04:09 // 91376
nem 1 nyerő vas..:-))))
Erhard 242 (Pure Energy)24-10-2010 19:01:40 // 91375
bazz ez úgy néz ki mint ha Kolontáron járt volna :P
GT Ɨ|ѯ24-10-2010 18:55:54 // 91374
Webber: Még esélyes vagyok a bajnoki címre
pedig nem igazán..:-))
Selmak24-10-2010 18:37:59 // 91373
Ja igen, mert hogy véletlenül se változzon a status quo az élcsapatoknál és radikális változás legyen az erőviszonyokban.
Selmak24-10-2010 18:36:02 // 91372
Fogalmazzunk úgy hogy nem az ő érdeme. Kellet hozzá hogy Webber nem tud normálisan viselkedni extrém helyzetben, Hami elcsessze a kanyart, és legutolsó dolog volt hogy Vettel alatt elfüstölt a motor. Nem kell egekig magasztalni a lófejűt azért mert bekocogot úgy hogy előle kiesett előlle a két RB, ugyanúgy nem jár dicséret se Haminak (nem tudott élni az előnyével), se Massanak (mert Button elcseszett taktikája és Rosberg balesete kellett hozzá).
Kellene egy normális motor valóban a RBnak, de melyik? A Cosworth? Mert az csöbörből vödörbe. Ferka és a Merga meg nem hajlandó motort eladni a RBnak. A Tojófa és a Honda meg kiszállt.
Kellene egy normális motor valóban a RBnak, de melyik? A Cosworth? Mert az csöbörből vödörbe. Ferka és a Merga meg nem hajlandó motort eladni a RBnak. A Tojófa és a Honda meg kiszállt.
Kriszo24-10-2010 18:06:47 // 91371
Elég meredek a stílusod jóbarát..
Alonso előre került a harmadik helyről.Ez az ő hibája??
1.Webbernek meg kéne tanulni vezetni.Szerintem kizárólag a technikának köszönheti hogy itt tart.
2. A red Bullnak kéne egy értelmes motor nem az a francia hányinger...Erről sem Alonso tehet.
Ja és miről tehet Alonso.Nézdd meg Massa-nak hány pontja van és mennyi van neki..Ha Massa nem engedi el akkor legyen 7 pont minusz...Akkor is a saját tehetségével van ott ahol nem azért ahova a technika emeli..
Nem kell lázadni azért mert a Rb betlizett és ezért mást pocskondiázni..szerintem..
Alonso előre került a harmadik helyről.Ez az ő hibája??
1.Webbernek meg kéne tanulni vezetni.Szerintem kizárólag a technikának köszönheti hogy itt tart.
2. A red Bullnak kéne egy értelmes motor nem az a francia hányinger...Erről sem Alonso tehet.
Ja és miről tehet Alonso.Nézdd meg Massa-nak hány pontja van és mennyi van neki..Ha Massa nem engedi el akkor legyen 7 pont minusz...Akkor is a saját tehetségével van ott ahol nem azért ahova a technika emeli..
Nem kell lázadni azért mert a Rb betlizett és ezért mást pocskondiázni..szerintem..
Cro16624-10-2010 17:31:44 // 91370
Akit demokratikusan megválasztottak:)
Nem a Ferrari delegálta.:)
Nem a Ferrari delegálta.:)
Cro16624-10-2010 17:25:40 // 91368
Remélem, hogy lesz egy ilyen hozzászólásod a szezonzáró futam után, hogy:
"El kellene venni Alonso-tól ezt a VB címet, mert csak azért nyerte meg, mert a csapat szólt neki anno, hogy Fernando gyorsabb nálad" :DD
"El kellene venni Alonso-tól ezt a VB címet, mert csak azért nyerte meg, mert a csapat szólt neki anno, hogy Fernando gyorsabb nálad" :DD
Selmak24-10-2010 17:16:23 // 91367
Ki a FIA elnöke egész "véletlenül"?
Selmak24-10-2010 17:15:26 // 91366
Jövőre ha visszavágják az aerot radikálisan akkor még Monte-Carloban is látunk majd előzést, egyéb esetben marad a vonatozás.
Xixo24-10-2010 17:14:05 // 91365
Még szerencse, hogy jobban tudod, mint a FIA! :))
Béna volt a Ferrari, hogy nem bírták a verseny előtt lerendezni a viszonyokat és akkor csak annyi kellett volna mondaniuk Massának, hogy "rózsabimbó"... vagy talán csak nem gondolták, hogy elveri Alot...
De ha már itt tartunk, akkor A Rbull és a Meki is ilyen mocskos, csak őkképmutatóbbak óvatosabban csinálják...
Béna volt a Ferrari, hogy nem bírták a verseny előtt lerendezni a viszonyokat és akkor csak annyi kellett volna mondaniuk Massának, hogy "rózsabimbó"... vagy talán csak nem gondolták, hogy elveri Alot...
De ha már itt tartunk, akkor A Rbull és a Meki is ilyen mocskos, csak ők
Selmak24-10-2010 17:13:23 // 91364
Vettelnek sem volt már friss motorja, Webbernek viszont igen. Vettel helyzete ezért közel reménytelen. Kellene Alonso Webber nullázás (utóbbi manővereit ismerve van rá esély) és Hami előtt végezni első helyen hogy esélye legyen. Gyanúsak Vettel műszaki hibái, esőversenyen elfüstölő fék, esőversenyen elfüstölő motor, az első motorban elolvad a gyertya. Webbernek volt műszaki hibája az idén?
Xixo24-10-2010 17:07:37 // 91363
Megy ez ennek a Tilkének, még vagy 20 pálya és már talán versenyt is láthatunk már! :))
Cro16624-10-2010 17:07:29 // 91362
Én meg azon gondolkodtam, hogy ment szét a Renault motor, amikor nagy megterhelést nem kapott ma.
Selmak24-10-2010 17:06:21 // 91361
Sumi Bari elengedés SZABÁLYOS volt csak BUNKÓ.
Alonso Massa SZABÁLYTALAN ÉS BUNKÓ.
Míg Sumi esetében nem volt jogalap a büntire, Alonso esetébenn nagyon is volt, és mi lett belőlle? A ferka költségvetéséhez képest nevetséges pénzbírság. Ennek baromira nincs jó üzenete, még ferraris szurkolók szerint se. Itt min Alonso futamának törlésének kellett volna megtörténni, a csapatfőnököt meg 2-3 versenyre kitiltani.
Alonso Massa SZABÁLYTALAN ÉS BUNKÓ.
Míg Sumi esetében nem volt jogalap a büntire, Alonso esetébenn nagyon is volt, és mi lett belőlle? A ferka költségvetéséhez képest nevetséges pénzbírság. Ennek baromira nincs jó üzenete, még ferraris szurkolók szerint se. Itt min Alonso futamának törlésének kellett volna megtörténni, a csapatfőnököt meg 2-3 versenyre kitiltani.
Tom1224-10-2010 16:58:28 // 91360
őle = lesz belőle
Tom1224-10-2010 16:53:35 // 91359
Azt már tekergethette, ott már csak a fizika diktált...:-)
Egyébként egész tűrhető ez a pálya, Tilkének talán az egyik legjobban sikerült kreációja - lassan talán majd belejön...:-DD
+ Hamiltonon lepődtem meg, hogy milyen profin, "hideg fejjel" csinálta végig, még a végén őle valami /nem fog mindent elkepkodni/ :-).
Érdekes volt az autók szokatlanul mély hangja az alacsony fordulatszámoktól, főleg a kanyarokban - most, hogy így 2.-szor is megnéztem, egy két észrevétel..-))
Egyébként egész tűrhető ez a pálya, Tilkének talán az egyik legjobban sikerült kreációja - lassan talán majd belejön...:-DD
+ Hamiltonon lepődtem meg, hogy milyen profin, "hideg fejjel" csinálta végig, még a végén őle valami /nem fog mindent elkepkodni/ :-).
Érdekes volt az autók szokatlanul mély hangja az alacsony fordulatszámoktól, főleg a kanyarokban - most, hogy így 2.-szor is megnéztem, egy két észrevétel..-))
Xixo24-10-2010 16:52:38 // 91358
Rózi se véletlen arról az oldalról próbálta meg kikerülni...
De mindegy is, a lényeg, hogy nem minket kapott el és így vezetjük a bajnokságot!!! :))))))))))))))) Juppijééé!! :))))))
De mindegy is, a lényeg, hogy nem minket kapott el és így vezetjük a bajnokságot!!! :))))))))))))))) Juppijééé!! :))))))
Vikking 31124-10-2010 16:46:46 // 91357
Hát szerintem ez már tényleg összeesküvés-elmélet... Szerintem.
Xixo24-10-2010 16:37:18 // 91356
Vikking 31124-10-2010 16:36:57 // 91355
Háát, annyira nem egyszerű ám úgy intézni egy megforgást, hogy x vagy y Neked menjen... És inkább webber mint egy kirúgott, rosszmúltú finn:pp
Xixo24-10-2010 16:36:19 // 91354
Egyébként Massa tényleg kezd hasonlítani Rajra, mert már iszik is!!
Most is be volt tintázva!!! :))))))))
Most is be volt tintázva!!! :))))))))
Xixo24-10-2010 16:18:56 // 91353
Ezen a futamon Webber és Vettel volt a két rinyakirály, akik nem akartak versenyezni... és hát Isten nem ver bottal... :)))
Xixo24-10-2010 16:16:03 // 91352
Hááát... oldalról ment neki a falnak, egyenesen indult meg hátra, aztán kivágódott a pályára... szerintem ez több mint véletlen... őt ismerve simán benne van a pakliba, hogy nem annyira igyekezett elkerülni a kaszálást...
Buksi24-10-2010 16:06:06 // 91351
Sztem feleslegesen kelted itt a feszkót! Ha nem tudsz normálisan hozzászólni, fikázás nélkül, akkor inkább ne tedd! Erre itt senki nem kíváncsi!!!!!
Cro16624-10-2010 15:49:43 // 91350
Nem mondtam, hogy beteg vagy, csak ideges:)Lehet kulturáltabban is fikázni egymás nézeteit.
Nem vitatta senki, hogy szerencsével került oda ma az első helyre.
Saját erőből a 3. helyen lett volna ezzel egyet értek.
Csapatutasítás: van, csak van aki ügyesebben kommunikálja,van aki nem alkalmazza..aztán kesereghet, ha nem lesz világbajnok egyik pilótája sem.
Ha hányingert okoz ez nálad, javaslom, nézz egyéni sportokat...pl tenisz!:)
Nem vitatta senki, hogy szerencsével került oda ma az első helyre.
Saját erőből a 3. helyen lett volna ezzel egyet értek.
Csapatutasítás: van, csak van aki ügyesebben kommunikálja,van aki nem alkalmazza..aztán kesereghet, ha nem lesz világbajnok egyik pilótája sem.
Ha hányingert okoz ez nálad, javaslom, nézz egyéni sportokat...pl tenisz!:)
Selmak24-10-2010 15:38:39 // 91349
Bagoly mondja verébnek esetét nem lehetett szó nélkül hagyni. Alonso abszolute nem érdemelte meg a győzelmet, mákja volt nem is kicsi, mert Webber amegcsúszásakor őt is lekaszálhatta volna, Lajos elmérte a kanyart ezért került elé, illetve a kerékcsavar is okozhatott volna kellemetlen meglepit még neki. Saját erőből Massa helyén lenne a helye, sőt a -25 pont a csapatutsítás miatt kijárt volna neki és ezt nem csak én mondom hanem ferka van cimbimnek is ez volt a véleménye. Ha nincs csapatutasítás akkor ferrarinak sincs. Csak ugye az egyenlők között egyenlőbb. Ettől hányok. Ti meg onalizáltok rá. Akkor ki is a beteg?
Cro16624-10-2010 15:29:38 // 91348
Vegyél már be egy nyugtatót...vagy számolj el 100000-ig, mielőtt hozzá(nk) szólsz.
Selmak24-10-2010 15:19:48 // 91347
Vettel meg szintén megérdemelte a sorsát a hisztije miatt.
Ferrari fanok jobb ha kussolnak rinya ügyben, mert Alonso abban is min 2x VB. Hogy is volt a Massa csapat utasítás? Lófejű rinyált hogy Massa nem engedi el (miért is tette volna) erre rászólnak többször rádión hogy lófejrinyagép gyorsabb nálad.
Ferrari fanok jobb ha kussolnak rinya ügyben, mert Alonso abban is min 2x VB. Hogy is volt a Massa csapat utasítás? Lófejű rinyált hogy Massa nem engedi el (miért is tette volna) erre rászólnak többször rádión hogy lófejrinyagép gyorsabb nálad.
Vikking 31124-10-2010 15:13:25 // 91346
Naaaaa... Azért BIZTOS, hogy nem direkt ment vissza a pályára miután kicsúszott!
Vikking 31124-10-2010 15:04:28 // 91345
Hát akkor ez egy baromi nagy cumi volt :DDDDDDDDDDDDDDDD Muhhahhahha :DDDD
Xixo24-10-2010 14:45:44 // 91344
Gratula a Ferrarinak és hatalmas köszönet Fortunának!!! :)))
Alo hozta az elvárhatót, hiba nélkül nyerte a futamot. Mint ahogy Massa is ezt tette és ma bizonyíthatta a kritikusainak, hogy ha kell, akkor tudja Alo tempóját futni. (Az meg hogy nem örült a harmadik helynek... És? Mi a faxnak örüljön? Vazze, ezek nyerni mennek oda és amikor az évad felénél közlik veled, hogy erre idén már esélyt se adunk neked, akkor nem leszel boldog és valszeg nem is teljesítesz úgy... De mindegy, rugdossátok csak minden hülyeség miatt...)
Webber ma is bizonyította, hogy mennyire középszerű és hogy mennyire sportszerűtlen. Nem elég, hogy agyatlanul falhoz vágja a vasat, utána még vissza is vágtat a pályára, hogy azért valaki boruljon vele. Az idei év negatív szenzációja számomra.
Vettel meg szintén megérdemelte a sorsát a hisztije miatt. Ahogy Webbert, őt is megverte a JóIsten! :)))
Még jó, hogy a szagértő kolléga futam előtt elemezte nekünk a motorhelyzetet... muhaha!! :))
Bátön se tudom merre járt ma, de hogy ezzel ő is végleg leírhatja az idei évet.
Hemi pedig meglepően higgadtan hozta a második helyet és így életben is tartotta az esélyeit. Van egy olyan érzésem, hogy az igazi csatát vele fogja megvívni Alonzó...
Amúgy meg a másfélórás késlekedést se értettem. Mire? Miért? Puhapöcsök... :(
De a lényeg, hogy vezetünk az összetettben!!!! :))) Nem is mertem volna ezt remélni!!! :))))))
Alo hozta az elvárhatót, hiba nélkül nyerte a futamot. Mint ahogy Massa is ezt tette és ma bizonyíthatta a kritikusainak, hogy ha kell, akkor tudja Alo tempóját futni. (Az meg hogy nem örült a harmadik helynek... És? Mi a faxnak örüljön? Vazze, ezek nyerni mennek oda és amikor az évad felénél közlik veled, hogy erre idén már esélyt se adunk neked, akkor nem leszel boldog és valszeg nem is teljesítesz úgy... De mindegy, rugdossátok csak minden hülyeség miatt...)
Webber ma is bizonyította, hogy mennyire középszerű és hogy mennyire sportszerűtlen. Nem elég, hogy agyatlanul falhoz vágja a vasat, utána még vissza is vágtat a pályára, hogy azért valaki boruljon vele. Az idei év negatív szenzációja számomra.
Vettel meg szintén megérdemelte a sorsát a hisztije miatt. Ahogy Webbert, őt is megverte a JóIsten! :)))
Még jó, hogy a szagértő kolléga futam előtt elemezte nekünk a motorhelyzetet... muhaha!! :))
Bátön se tudom merre járt ma, de hogy ezzel ő is végleg leírhatja az idei évet.
Hemi pedig meglepően higgadtan hozta a második helyet és így életben is tartotta az esélyeit. Van egy olyan érzésem, hogy az igazi csatát vele fogja megvívni Alonzó...
Amúgy meg a másfélórás késlekedést se értettem. Mire? Miért? Puhapöcsök... :(
De a lényeg, hogy vezetünk az összetettben!!!! :))) Nem is mertem volna ezt remélni!!! :))))))
Buksi24-10-2010 13:33:43 // 91343
Buksi24-10-2010 13:30:37 // 91342
Jeeeee... Ez az!! Jobb nem is lehetett volna a végeredmény! Vagy is de, ha Massa bejön másodiknak! De hogy Alonso első lett, annak nagyon örülök! :-))) Annak meg főleg, hogy Schumi negyedik lett! Hajrá! :-))
Egyébként álmomban sem mertem volna remélni, hogy a két RedBull kiesik, de szerencsére így lett és most örö é bódottá! :-DDD Ennyit az új és a használt motorokról! Ehhh... rötyó! :-DD
FORZA FERRARI!!!!!!!!!!
Egyébként álmomban sem mertem volna remélni, hogy a két RedBull kiesik, de szerencsére így lett és most örö é bódottá! :-DDD Ennyit az új és a használt motorokról! Ehhh... rötyó! :-DD
FORZA FERRARI!!!!!!!!!!
Erhard 242 (Pure Energy)24-10-2010 12:55:44 // 91341
nem láttam a futamot sajnos de örülök az eredménynek :) Nem is tudom ki mondott farkast a Ferrarira a nincs új blokk című előadásra ...úgy látszik a rötyónak hiába van :P
Erhard 242 (Pure Energy)24-10-2010 12:50:11 // 91340
jah hasonló a helyzet :P
Cro16624-10-2010 12:40:10 // 91339
kösszz:)) (a többi tippemmel nem dicsekednék inkább:DD vagyis szerencsére nem jött be..Ham,Vett, Alo :))))
Tom1224-10-2010 12:34:57 // 91338
Kaptál egy virtuális vállveregetést.;-))
Tom1224-10-2010 12:34:25 // 91337
Ez a lényeg! ;-)
Tom1224-10-2010 12:34:04 // 91336
...hááát, elég "izé ajándék" így 80 felé...
Én meg Bernie helyében egy Red Bullos hintalóval lepném meg Vettelt...:-DDD
Én meg Bernie helyében egy Red Bullos hintalóval lepném meg Vettelt...:-DDD
Gerion24-10-2010 12:32:05 // 91335
Jó lett a vége! :) Forza Ferrari!!
Cro16624-10-2010 12:22:38 // 91334
Büszke vagyok magamra,tippversenyen eltaláltam Schumi 4. helyét:))
Tudtam, hogy jól alkalmazkodik az új környezethez, szituációkhoz:))
Tudtam, hogy jól alkalmazkodik az új környezethez, szituációkhoz:))
Cro16624-10-2010 12:14:22 // 91333
Öszeesküvés elmélet:
Lehet, hogy Börni mégsem Vette(l) jó néven ezt a poént, és kigolyózta a két Red Bull-t? :DDD
itt a képhez tartozó CIKK
Lehet, hogy Börni mégsem Vette(l) jó néven ezt a poént, és kigolyózta a két Red Bull-t? :DDD
itt a képhez tartozó CIKK
Tom1224-10-2010 12:10:36 // 91332
Én is pont így látom.
Egyébként semmi bajom Massával, nagyon sajnáltam, mikor elúszott neki a VB cím, de az nekem sem tetszik, ahogy már hónapok óta ezt a "konfliktust" kezeli - nem irigylem a feleségét... /:-)/
Egyébként semmi bajom Massával, nagyon sajnáltam, mikor elúszott neki a VB cím, de az nekem sem tetszik, ahogy már hónapok óta ezt a "konfliktust" kezeli - nem irigylem a feleségét... /:-)/
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
560
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?