Forum >> Forma-1
Blade15-11-2010 11:11:05 // 92631
Ámen:) Forza Ferrari!:)
Blade15-11-2010 11:09:21 // 92630
Ez nem egészen így van. Attól hogy nem tudta megelőzni,még nem azt jelenti hogy nem volt gyorsabb is.
Azért az is elgondolkodtató, hogy ebbe a kis szalmaszálba kapaszkodtok, mármint hogy bemutatott a végén petrovnak. Óriási dolog volt. Húúú bazzeg... Nem akarjátok már egyből a fejét venni? Az egész éves teljesítménye nem számít. A számtalan futamgyőzelem, többek között Monzában is, a számtalan dobogós helyezés, és a számtalan remek manőver, a remek időmérős teljesítmények stb. amikkel öregbítette a Ferrarit. De nektek csak a bemutatás maradt meg, és ebből az következik hogy mekkora szar ember. Gratulálok....
Azért az is elgondolkodtató, hogy ebbe a kis szalmaszálba kapaszkodtok, mármint hogy bemutatott a végén petrovnak. Óriási dolog volt. Húúú bazzeg... Nem akarjátok már egyből a fejét venni? Az egész éves teljesítménye nem számít. A számtalan futamgyőzelem, többek között Monzában is, a számtalan dobogós helyezés, és a számtalan remek manőver, a remek időmérős teljesítmények stb. amikkel öregbítette a Ferrarit. De nektek csak a bemutatás maradt meg, és ebből az következik hogy mekkora szar ember. Gratulálok....
Xixo15-11-2010 11:06:38 // 92629
Ez azon úszott el, hogy Alonzó képtelen volt megelőzni Petrovot. Kár is szépíteni.
Amúgy meg az a Hemiltonos taktika se volt túl szimpatikus, hogy csak az utolsó még jó helyre felérjek valahogy. Tanulhattak volna a mekisek két évéből.
Nem így kellett volna nekiindulni ennek a futamnak.
Amúgy meg az a Hemiltonos taktika se volt túl szimpatikus, hogy csak az utolsó még jó helyre felérjek valahogy. Tanulhattak volna a mekisek két évéből.
Nem így kellett volna nekiindulni ennek a futamnak.
Tommi15-11-2010 11:01:31 // 92628
Jaaaaj gyerekek, már megint megy az óvoda, mindenki marha okos... :)))
Mi az, hogy nem az utolsó versenyen kellett volna megnyerni a vb-t? Hanem hol? :))) Ha teszem azt 2-3 futammal korábban megnyerhette volna valaki a vb címet, akkor az a verseny lett volna ilyen kiélezett és idegeskedős. Alonsonak, Webbernek és Hamiltonnak is megvolt az esély. Nem jött össze, mert nem volt olyan jó az autó, nem volt aznap jó formában, szar volt a taktika, beragadt a forgalomban, akármi... És DE, az utolsó futamon, két óra alatt dőlt el a vb-cím. Pont. Az egész éves munka, görcsölés, hajtás itt csúcsosodott ki és Vettelnek jött ki a lépés. Ennyi... A másik három pilóta is spiccen volt, jó évük volt, de az "utolsó kanyarban" nem jött ki a lépés.
Ez kb olyan, mint amikor valaki vezet, mögötte megy a második. Az elsőnek műszaki hibája lesz, baleset, akármi és kiesik. És az addig második helyen haladó nyer. Ezek után lehet fikázni, hogy könnyen nyerte a futamot, mert kiestek előle. Ja, csak éppen ott kell lenni a második helyen, hogy nyerjen... :) Mert ha 15. vagyok, hiába esik ki az első helyen hajtó, nekem mindegy, mert akkor 14. leszek...
Mi az, hogy nem az utolsó versenyen kellett volna megnyerni a vb-t? Hanem hol? :))) Ha teszem azt 2-3 futammal korábban megnyerhette volna valaki a vb címet, akkor az a verseny lett volna ilyen kiélezett és idegeskedős. Alonsonak, Webbernek és Hamiltonnak is megvolt az esély. Nem jött össze, mert nem volt olyan jó az autó, nem volt aznap jó formában, szar volt a taktika, beragadt a forgalomban, akármi... És DE, az utolsó futamon, két óra alatt dőlt el a vb-cím. Pont. Az egész éves munka, görcsölés, hajtás itt csúcsosodott ki és Vettelnek jött ki a lépés. Ennyi... A másik három pilóta is spiccen volt, jó évük volt, de az "utolsó kanyarban" nem jött ki a lépés.
Ez kb olyan, mint amikor valaki vezet, mögötte megy a második. Az elsőnek műszaki hibája lesz, baleset, akármi és kiesik. És az addig második helyen haladó nyer. Ezek után lehet fikázni, hogy könnyen nyerte a futamot, mert kiestek előle. Ja, csak éppen ott kell lenni a második helyen, hogy nyerjen... :) Mert ha 15. vagyok, hiába esik ki az első helyen hajtó, nekem mindegy, mert akkor 14. leszek...
Xixo15-11-2010 11:00:55 // 92627
Most akkor melyik SC szabályt hozzák vissza? Amelyiknél nem lehetett kimenni a boxba? Mert szerintem az is egy nagy baromság volt...
mesa15-11-2010 10:54:44 // 92626
Igen, ott mintha egy picit bealudt volna. Aztán ki tudja, ha rámenősebb és valami ütközésbe bele ment volna, akkor most azért sírnánk, hogy miért olyan forrófejű :))
Ha a tavalyi SC szabály lenne idén is, akkor simán VB lenne. Ez van, ez egy ilyen év
Ha a tavalyi SC szabály lenne idén is, akkor simán VB lenne. Ez van, ez egy ilyen év
Erhard 242 (Pure Energy)15-11-2010 10:38:13 // 92625
egyet értek bár az utolsó meccsen lehetett volna a rajtnál rámenősebb de a 3. legjobb autóval másodiknak lenni az év végén bravúr!
Xixo15-11-2010 10:32:04 // 92624
Ha csak személyeskedni tudsz, akkor inkább ne beszélgessünk. Köszi.
Cro16615-11-2010 10:14:58 // 92623
Fura ez a Collner dolog..itt mindenki azt hallja, vagy akarja kihallani a mondataiból, hogy pont az ő kedvence ellen drukkol.(végül kiderül, hogy full pártatlan a tag :DD )
mesa15-11-2010 10:00:27 // 92622
Annak ellenére, hogy idén nem lett világbajnok, elégedett vagyok vele. Ötven pontos hátrányból állt a lista élére, azon kevés kivételek alkalmából egyet megcsípett, amikor épp nem Red Bull autó szerezte meg a pole-t. Amit lehetett idén, azt ebből a kocsiból kihozta. Jól mutatja a Ferrari bronzérme, hogy ez a kocsi sem volt jobb, mint a tavalyi. Örülök neki, szerintem jó igazolás volt! Felőlem rázhatja az öklét, minden versenyzőnk életben tartaná az utolsó futamig a VB cím esélyét, egy rossz szavunk nem lehetne, Ferrari fanoknak!
Ezt a VB címet sem önerőből bukta el, hanem a taktika volt szerencsétlen
Köszönöm neki, hogy egész évben nem adta fel! FORZA FERRARI !!!
Ezt a VB címet sem önerőből bukta el, hanem a taktika volt szerencsétlen
Köszönöm neki, hogy egész évben nem adta fel! FORZA FERRARI !!!
pb_15-11-2010 09:57:50 // 92621
De az Lőbb, még a bűnbak kRSésről volt szó.)
Tom1215-11-2010 09:53:14 // 92620
Inkább mondjuk úgy, hogy "próbálkozik".:-)
Tom1215-11-2010 09:49:28 // 92619
Amint már ezt is említettem, ez csak pszichológia, Petrov volt kéznél, neki mutaott be és lehet, hogy ők már rég megbeszélték, mi meg itt "rágódunk" rajta...:-)
Tom1215-11-2010 09:47:04 // 92618
Ez van, amint már valahol lejjebb említettem, nem kellett volna hagyni, hogy lecsússzon a középmezőnybe, mert ez az autó nem annyira jó, hogy vissza tudta volna tornázni magát, mondjuk a 3. - 4. helyre...
pb_15-11-2010 09:44:47 // 92617
Még azt sM, a saját balfaxságukat, nM másra kLl fogni.)
Tom1215-11-2010 09:42:36 // 92616
Lenyelte, de nehezen, senkinek nem ment volna könnyen...:-)
mesa15-11-2010 09:42:14 // 92615
nem én kezdtem el rugózni azon, hogy mit engedhet meg magának valaki és mit nem. :-)
Tom1215-11-2010 09:41:26 // 92614
92611 h. sz.
Kb. úgy jön ez ide.:-)
...ha savanyú a szőlő, majd jövőre édes lesz, ha beérik.:-)
...hogy a régebbi évjáratú borokat ne is említsem...;-)
Kb. úgy jön ez ide.:-)
...ha savanyú a szőlő, majd jövőre édes lesz, ha beérik.:-)
...hogy a régebbi évjáratú borokat ne is említsem...;-)
Tom1215-11-2010 09:39:07 // 92612
Ahogy mondod, nem, ők már csak a kegyelemdöfést adták meg...
Tom1215-11-2010 09:37:58 // 92611
Áááá, ne izélj már, ez tök vicces, meg "tökös" volt - favágó stílusban...:-D
Ehhez képest egy ártalmatlan bemutatás tényleg ultra bunkóság...:-))
Ehhez képest egy ártalmatlan bemutatás tényleg ultra bunkóság...:-))
pb_15-11-2010 09:37:58 // 92610
NM az Mlített pilóták miatt úszott L a cím.)
Tom1215-11-2010 09:35:22 // 92609
Érdekes, ezt nem is hallottam...:-)
Bezzeg a Ferrarit folyamatosan "lehúzta"...:-)) /szokás szerint/
Bezzeg a Ferrarit folyamatosan "lehúzta"...:-)) /szokás szerint/
Satti15-11-2010 09:34:57 // 92608
Ez most hogy jön ide? Savanyú a szőlő és akkor jön a vagdalkozás? :-)
Tom1215-11-2010 09:33:55 // 92607
"Nem volt gyorsabb, akkor meg tudta volna előzni 20 kör alatt."
Pontosan, de, ha kihorpasztotta volna a szekér alját a gázpedál alatt, akkor sem tudta volna megelőzni, mert ennyi volt az autóban... /Ezért szerintem nem Alonsót kéne pellengérre állítani, ő megtette, amit lehetett.../
...ha meg meg tudta volna előzni, akkor nem kellett volna 20 kör hozzá, ment volna 1 - 2 körön belül is, de így alakult.
Nekem pl. az is megfordult a fejemben, hogy az is bejátszhatott a bemutatáskor, hogy nemrég még ő is a Renaultnál versenyzett és most mennyire gyűlölhette a volt csapatát...:-DD
Pontosan, de, ha kihorpasztotta volna a szekér alját a gázpedál alatt, akkor sem tudta volna megelőzni, mert ennyi volt az autóban... /Ezért szerintem nem Alonsót kéne pellengérre állítani, ő megtette, amit lehetett.../
...ha meg meg tudta volna előzni, akkor nem kellett volna 20 kör hozzá, ment volna 1 - 2 körön belül is, de így alakult.
Nekem pl. az is megfordult a fejemben, hogy az is bejátszhatott a bemutatáskor, hogy nemrég még ő is a Renaultnál versenyzett és most mennyire gyűlölhette a volt csapatát...:-DD
Satti15-11-2010 09:33:35 // 92606
A Czollner egy f@sz, annyiszor mondogatta, hogy Vettelnek lehetne műszaki hibája, mintha direkt azt kívánta volna.
mesa15-11-2010 09:32:34 // 92605
Valamit nagyon benéztetek, mert Alonso csak örömében csapkodott a levegőbe az öklével, hogy "Yess, végre meg tudtam előzni Petrovot és Markot is mögöttem tartottam"
Csak utána mondták, hogy már a célvonal után, sajnos :)))
Csak utána mondták, hogy már a célvonal után, sajnos :)))
Selmak15-11-2010 09:31:27 // 92603
Alonsot nem ezért fizetik hogy hisztizzen és mutogasson, hanem hogy versenyezzen. Nem tudom mi a brokit képzelt, hogy majd az előtte lévő feladják a versenypozíciójukat csak mert őhisztissége éppen VB címre hajt? Ha nem tudta megelőzni akkor le kell nyelni a varasbékát, hogy ez elúszott.
KGBMAN15-11-2010 09:31:07 // 92602
Tudod egy sportoló attól lesz nagy, mert nemcsak győzni tud, hanem emelt fővel veszíteni is. Alonso ilyet nem tud. Sztem (sarkítok) kezdje szidni Abu Dhabit amiért versenyt rendeznek, mert ha ez a verseny nincs, akkor világbajnok lehetett volna...
Lehet keresni a bűnbakot és hibáztatni bárkit, de előbb nézzen bele a tükörbe, majd a csapattal forduljon szembe és nyugodtan mondja el "Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon"...
Lehet keresni a bűnbakot és hibáztatni bárkit, de előbb nézzen bele a tükörbe, majd a csapattal forduljon szembe és nyugodtan mondja el "Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon"...
mesa15-11-2010 09:30:24 // 92601
Basszus, egy világbajnok ilyet nem tehetne.
Magánemberként OK, de így, nyilvánosan... ez olyan szánalmas :))
Magánemberként OK, de így, nyilvánosan... ez olyan szánalmas :))
Tom1215-11-2010 09:28:39 // 92600
Szerintem a csapatnak is bemutatott volna szíve szerint, csak pont petrov volt "kéznél", "rajta volt a sapka".:-))))
Remélem, tanultak végre az idei és a 2008-as évből, hogy ne lazuljanak el az év elején, mert a végén minden pont 100x olyan értékes lehet...
Remélem, tanultak végre az idei és a 2008-as évből, hogy ne lazuljanak el az év elején, mert a végén minden pont 100x olyan értékes lehet...
mesa15-11-2010 09:27:02 // 92599
nem kéne a Czollneréket szajkózni. És mi a helyzet a legfiatalabb versenyben futott leggyorsabb körrel? :P :D
Tom1215-11-2010 09:25:59 // 92598
"Egy VB címet nem az utolsó futamon lehet megnyerni, hanem az egy egész szezon munkája."
Pontosan ez úszott el egy "kikopott" /M.S./ és egy zöldfülű /V.P./révén Alonsonak és pontosan ezért "üdvözölte" a levezető körben, de azért jó, hogy egy nyomorult "bemutatást" ilyen helyzetben senki nem tud megérteni, elnézni, ilyen nyomás után, meg az is lehet, hogy csak egyszerűen pont rossz jó napja volt. Ugye, senki nem élt még át hasonló helyzetet, mikor tudta, hogy nem 100%-ra volt igaza, de akkor is idegesítette valami, soha senkire nem dudált pl. rá, hogy "húzzál már el", stb., stb... Ezek szerint ez itt már a mennyország...:-)))
Pontosan ez úszott el egy "kikopott" /M.S./ és egy zöldfülű /V.P./révén Alonsonak és pontosan ezért "üdvözölte" a levezető körben, de azért jó, hogy egy nyomorult "bemutatást" ilyen helyzetben senki nem tud megérteni, elnézni, ilyen nyomás után, meg az is lehet, hogy csak egyszerűen pont rossz jó napja volt. Ugye, senki nem élt még át hasonló helyzetet, mikor tudta, hogy nem 100%-ra volt igaza, de akkor is idegesítette valami, soha senkire nem dudált pl. rá, hogy "húzzál már el", stb., stb... Ezek szerint ez itt már a mennyország...:-)))
KGBMAN15-11-2010 09:25:44 // 92597
Nem volt gyorsabb, akkor meg tudta volna előzni 20 kör alatt... Egyenesben látható volt hogy a Renault elhúz a fenébe tőle. Nem tudta megelőzni, így beintett.. Azért egy agyonfizetett világbálványozott sportolótól elvárható hogy ne tegyen ilyet kamerák előtt. Az hogy privátban megmondja az más.. De így és ott.. Nem mást kéne egy egész csapat baromsága miatt hibáztatni. Ennyi. Mellényúltak, majd jövőre megpróbálják újra.
Selmak15-11-2010 09:24:22 // 92596
Alonso nem Fekete Péter hanem Pákó! :)
Tom1215-11-2010 09:16:35 // 92595
...már megint...
Schumacher, Coulthard, Frentzen, Senna, Hamilton, stb., stb..., mind "hisztigép"? Ugyanúgy bemutogattak /beszóltak rádión - mikor már volt, persze/ már a verseny hevében bárkinek, de mindegy legyen hisztigép, ha úgy jobban megfelel...
Úgy látom, mindig kell egy "Fekete Péter", akin ki lehet élni az elfojtott feszültségeket...:-)
Schumacher, Coulthard, Frentzen, Senna, Hamilton, stb., stb..., mind "hisztigép"? Ugyanúgy bemutogattak /beszóltak rádión - mikor már volt, persze/ már a verseny hevében bárkinek, de mindegy legyen hisztigép, ha úgy jobban megfelel...
Úgy látom, mindig kell egy "Fekete Péter", akin ki lehet élni az elfojtott feszültségeket...:-)
Satti15-11-2010 09:12:06 // 92594
Mit is mondhatnék? :-)
3 év után újra örülök, Vettel szépen csinálta, megérdemelten lett VB, persze voltak hibái a szezon során, de kinek nem. Felnőtt a feladathoz, lényegében a Koreai műszaki hiba nélkül, ott is nyert volna és akkor már Brazíliában VB. Alonso levezető körben előadott megnyílvánulását nem értem, teljesen felesleges volt, persze ez betudható az állapotának, no de akkor is, egy 2x VB-nek ilyesmit nem lehetne. Egy VB címet nem az utolsó futamon lehet megnyerni, hanem az egy egész szezon munkája.
Vettel nevéhez most egy mesterhármas is fűződik már: a forma1 történetének legfiatalabb pole poziciósa, a legfiatalabb futamgyőztes és most a valaha volt legfiatalabb VB.
Szép volt!! Gratula!!
3 év után újra örülök, Vettel szépen csinálta, megérdemelten lett VB, persze voltak hibái a szezon során, de kinek nem. Felnőtt a feladathoz, lényegében a Koreai műszaki hiba nélkül, ott is nyert volna és akkor már Brazíliában VB. Alonso levezető körben előadott megnyílvánulását nem értem, teljesen felesleges volt, persze ez betudható az állapotának, no de akkor is, egy 2x VB-nek ilyesmit nem lehetne. Egy VB címet nem az utolsó futamon lehet megnyerni, hanem az egy egész szezon munkája.
Vettel nevéhez most egy mesterhármas is fűződik már: a forma1 történetének legfiatalabb pole poziciósa, a legfiatalabb futamgyőztes és most a valaha volt legfiatalabb VB.
Szép volt!! Gratula!!
Selmak15-11-2010 09:09:22 // 92593
10 év múlva Alonso is csak mint hisztigép lesz emlékezetes.
mesa15-11-2010 09:02:53 // 92592
Higgadtan átgondolva a tegnapot:
A Red Bull mindent vitt idén. erősebb konfiggal indultak, mint tavaly a Brawn GP. Az idei esztendőben az lett volna a csoda, ha nem RB autó pilótája a világbajnok.
Ez nem jött össze. ..
Tíz év múlva már nem is fogunk emlékezni a 2010-es bajnokságra
A Red Bull mindent vitt idén. erősebb konfiggal indultak, mint tavaly a Brawn GP. Az idei esztendőben az lett volna a csoda, ha nem RB autó pilótája a világbajnok.
Ez nem jött össze. ..
Tíz év múlva már nem is fogunk emlékezni a 2010-es bajnokságra
Tom1215-11-2010 09:00:22 // 92591
Nem tudom, hogy mi ez a siránkozó qrva, meg lófejű, meg stb. duma itt, ami kialakult, talán meg kéne hívni az érintettet egy "topic teadélutánra" és lehet, hogy nagyban változna a véleménye mindenkinek róla. Én már az első futamain láttam, hogy nagy tehetség, aztán volt egy két hülye húzása, amit szerintem már rég megbánt, az, meg, hogy használja a "team radiót", és ugyanúgy elmondja az észrevételeit, megérzéseit a csapatnak, mint bármelyik más versenyző, nem egy főbenjáró bűn... Azért, mert akkor, a német GP-n szólt a csapatnak, hogy sokkal gyorsabb Massától, amit a csapat "akceptált is", mert látták a monitoron a köridőket, mert nem akart pl. olyan balhét, mint pl. a Red Bullosok véghez vittek törökben? Tényleg ovis...
Tom1215-11-2010 08:50:22 // 92590
Egyáltalán nem kellett volna Alonsonak odakeverednie az elején, a baj már ott kezdődött. Nemrég már röhejes volt az Indy sorozatban, hogy, ha valaki mondjuk félre váltott /kis túlzással/, rögtön jött a "széftikár", de most a F1-ben már ugyanott tartunk, sőt, lassan le is főzik az Indyseket. Régebben 10 év alatt sem volt annyi biztonsági autós szakasz, mint most 1 - 2 futam alatt és, ha már van, akkor miért nem az a sorrend marad, ami akkor volt, mikor kiküldték? Erről egyébként már volt szó idén, ha jól emlékszem, szóval nem csak az én "rögeszmém" - ha már annyira sportszerűek és igazságosak akarnak lenni...
zolee14515-11-2010 08:35:10 // 92589
Ha lett volna lehetősége megelőzi. Nem úgy ítélte meg a helyzetet, hogy lehet előzni.
Azt kellene megérteni, hogy a két Renault nem szólt bele a vb cím eldöntésébe. A verseny ment a maga útján, kialakultak párok, köridők stb. Előzés nem volt, de ez Alonso hibája. Vagyis még ezt sem mondanám, mert nem újdonság, hogy az F1-ben képtelenség előzni.
De lényegtelen, nem szólt bele semmibe Petrov.
Az lett volna a belenyúlás, ha tudja tartani Alonsot, de mégis elengedi. Akkor mondhatnánk azt, hogy Alonsot segítette. Így most ment a verseny a maga útján, alakult ahogy alakult.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tudom az online verseny kicsit más, de azért ott is megvannak ezek a dolgok. Verseny vége felé beintenek egy sárgát, mindenki kimegy pitelni, én nem. Az első helyen maradok, számítok arra, hogy a mögöttem lévők időt veszítenek azzal, hogy átvergődnek a lekörözötteken, elvileg a maradék két kör nekem pont elég. Erre hallom ts-en, hogy majd menjetek kívülről, nem akarok beleszólni a dolgokba, és a rajt után 500 méterrel már minden ellenfelem ott van a seggemben.:D Namost akkor mi van? Azzal, hogy nem akarnak beleszólni máris beleszóltak.
Azzal nem szóltak volna bele ha maradnak ahol vannak, és csatáznak ahogyan azt kellene, mert az a verseny rendes menete, minden mással segítenek valakit.
Persze online ennek semmi következménye nincs, míg a valóságban letolja az elengedős versenyzőt a csapatfőnök, a szponzor, plusz ha éppen Alabamában vannak akkor még sörös dobozzal is megdobálják a nézők a levezetőben.:D
Azt kellene megérteni, hogy a két Renault nem szólt bele a vb cím eldöntésébe. A verseny ment a maga útján, kialakultak párok, köridők stb. Előzés nem volt, de ez Alonso hibája. Vagyis még ezt sem mondanám, mert nem újdonság, hogy az F1-ben képtelenség előzni.
De lényegtelen, nem szólt bele semmibe Petrov.
Az lett volna a belenyúlás, ha tudja tartani Alonsot, de mégis elengedi. Akkor mondhatnánk azt, hogy Alonsot segítette. Így most ment a verseny a maga útján, alakult ahogy alakult.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tudom az online verseny kicsit más, de azért ott is megvannak ezek a dolgok. Verseny vége felé beintenek egy sárgát, mindenki kimegy pitelni, én nem. Az első helyen maradok, számítok arra, hogy a mögöttem lévők időt veszítenek azzal, hogy átvergődnek a lekörözötteken, elvileg a maradék két kör nekem pont elég. Erre hallom ts-en, hogy majd menjetek kívülről, nem akarok beleszólni a dolgokba, és a rajt után 500 méterrel már minden ellenfelem ott van a seggemben.:D Namost akkor mi van? Azzal, hogy nem akarnak beleszólni máris beleszóltak.
Azzal nem szóltak volna bele ha maradnak ahol vannak, és csatáznak ahogyan azt kellene, mert az a verseny rendes menete, minden mással segítenek valakit.
Persze online ennek semmi következménye nincs, míg a valóságban letolja az elengedős versenyzőt a csapatfőnök, a szponzor, plusz ha éppen Alabamában vannak akkor még sörös dobozzal is megdobálják a nézők a levezetőben.:D
pb_15-11-2010 08:00:01 // 92588
Szted nM láttam?) De nézs + újra, hogy mi is történt.) Miért lennénk MS fan?)
Blade15-11-2010 07:00:03 // 92587
Te miért nem jelentkezel Montezemolonál tanácsadói állásra? Ha ennyire pontosan tudod minden szakembernél jobban a megoldást, akkor Te kellesz nekik...
Blade15-11-2010 06:58:34 // 92586
Nem, raikönnnen ,aki majdnem világbajnok lett idén is...
Bírom amikor olyan emberek akik nem értek el soha semmit, pálcát törnek és ítélkeznek egy kétszeres világbajnok felett, aki majdnem összehozta a bravúrt...
Gratula...
Bírom amikor olyan emberek akik nem értek el soha semmit, pálcát törnek és ítélkeznek egy kétszeres világbajnok felett, aki majdnem összehozta a bravúrt...
Gratula...
Xixo15-11-2010 02:26:48 // 92585
Azért a Ferrari lassan elgondolkozhatna ezen az egypilótás felálláson... mert ami múlt héten még őrültségnek tűnt a Rbulltól, az mára nagyon jónak bizonyult. Sajna amíg nincs egy Sumákkeres tehetség a csapatban, addig kár is megpróbálni egy emberre építeni a csapatot. Vagy akkor már tényleg engedjék el inkább Massát és hozzanak a helyére egy Fizikellát vagy Kovalájnent és akkor már a brazil mérnökei is a fizetős versenyző autóján dolgozhatnának...
Elég nagy hiba volt így kettétörni az évadát, pont amikor magára talált...
Na mindegy, reméljük jövőre megjön az eszük és egy új csapatfőnökkel mindketten harcba lesznek a címért!! :))
Elég nagy hiba volt így kettétörni az évadát, pont amikor magára talált...
Na mindegy, reméljük jövőre megjön az eszük és egy új csapatfőnökkel mindketten harcba lesznek a címért!! :))
Xixo15-11-2010 01:49:37 // 92584
Szerinted Petrovnak el kellett volna engednie Alonzót???
Nemár...
Nemár...
Xixo15-11-2010 01:44:26 // 92583
Sumi balesete az első időmérő pont után volt, onnan még kb egy perc a box bejárata...
Xixo15-11-2010 01:31:43 // 92582
Ki, Petrov? Nemcsak majdnem, hanem tényleg megcsinálta!!!
Alonzó meg még mindig az a hisztis pöcs, akit utáltam a rönyónál...
Alonzó meg még mindig az a hisztis pöcs, akit utáltam a rönyónál...
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
439
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?