Forum >> Forma-1
Selmak19-11-2010 11:08:05 // 92981
Csak alonso nem bárány, hanem egy kezelhetetlen bika.
Selmak19-11-2010 11:07:01 // 92980
Év elején nagyon szar volt és Kubicának köszönhetően fejlődött oda hogy Alonso se tudjon vele mit kezdeni. Nincs itt semmi féle ellentmondás.
mesa19-11-2010 11:02:52 // 92979
"idén kihozott a béka segge alatt lévő pinalogósból (és olyan autóvá tette amit a "nagy" alonso is csak hátulról tudott figyelni), az több mint figyelemre méltó."
Némi ellentmondást vélek felfedezni eben a mondatban!
Most akkor rossz ez a kocsi, és hatalmas érdem Kubicának, vagy nagyon jó kocsi, mert még a Ferrari sem bírta utolérni, de akkor viszont ezzel még egy majom is lehet esélyes :D
Némi ellentmondást vélek felfedezni eben a mondatban!
Most akkor rossz ez a kocsi, és hatalmas érdem Kubicának, vagy nagyon jó kocsi, mert még a Ferrari sem bírta utolérni, de akkor viszont ezzel még egy majom is lehet esélyes :D
Tom1219-11-2010 10:59:49 // 92978
Teljesen igazad van, kivéve ezt a jogalap dolgot, mert én nem ismerek olyan törvényt, vagy szabályt, ami megszabná, hogy ki, mikor, miért, mit mutogathat.
Most gyorsabb volt Petrov, ez nem vitás.
"Versenyben volt." ...de milyen versenyben? Az egy másik verseny volt, amit ő a fennmaradásáért vívott, ehhez semmi köze nem volt, csak belekeveredett és döntött... Erre a "versenyben volt"-ra egyébként is kezdek allergiás lenni, mert Czollner is mindig ezzel "takaróizk", ha egy kezdő az élbolyba csöppen és ott mindent felborít...
Senki nem gondolta komolyan, hogy "előzékenyen" elengedte volna, de, ha ez ment neki már, pl. 10x ebben az évben, most is mehetett volna, de sajnos, pont most nem hibázott.:-)
Alonso ezen jól felhúzta az agyát /volt rá ideje bőven/ és ott csapódott le minden, mit nem lehet ezen megérteni? Egyszerű pszichológia, még egy "bárányt" is ki lehet provokálni, ha megfelelő módon, megfelelő ideig provokálják.:-)
Ami a videót illeti, igen, arrébb tessékelte, de csak azért, mert Alo kicsit ráhúzott még előtte, szóval az 1:1.:-)
Most gyorsabb volt Petrov, ez nem vitás.
"Versenyben volt." ...de milyen versenyben? Az egy másik verseny volt, amit ő a fennmaradásáért vívott, ehhez semmi köze nem volt, csak belekeveredett és döntött... Erre a "versenyben volt"-ra egyébként is kezdek allergiás lenni, mert Czollner is mindig ezzel "takaróizk", ha egy kezdő az élbolyba csöppen és ott mindent felborít...
Senki nem gondolta komolyan, hogy "előzékenyen" elengedte volna, de, ha ez ment neki már, pl. 10x ebben az évben, most is mehetett volna, de sajnos, pont most nem hibázott.:-)
Alonso ezen jól felhúzta az agyát /volt rá ideje bőven/ és ott csapódott le minden, mit nem lehet ezen megérteni? Egyszerű pszichológia, még egy "bárányt" is ki lehet provokálni, ha megfelelő módon, megfelelő ideig provokálják.:-)
Ami a videót illeti, igen, arrébb tessékelte, de csak azért, mert Alo kicsit ráhúzott még előtte, szóval az 1:1.:-)
Selmak19-11-2010 10:52:37 // 92977
Lehet integetni, csak akkor nem csodálkozzon ha utána mindenki (még nagyobb) seggfejnek fogja nézni.
Ferrari helyében sürgősen átgondolnám az Alonso szerződésből történő kibúvók lehetőségeit és csere lehetőségét pl Kubicára. Lehet hogy még nem VB, de ami idén kihozott a béka segge alatt lévő pinalogósból (és olyan autóvá tette amit a "nagy" alonso is csak hátulról tudott figyelni), az több mint figyelemre méltó.
Ferrari helyében sürgősen átgondolnám az Alonso szerződésből történő kibúvók lehetőségeit és csere lehetőségét pl Kubicára. Lehet hogy még nem VB, de ami idén kihozott a béka segge alatt lévő pinalogósból (és olyan autóvá tette amit a "nagy" alonso is csak hátulról tudott figyelni), az több mint figyelemre méltó.
Andy19-11-2010 10:40:38 // 92974
Jogalap... Apám te nagyon kész vagy! Ha mindig mindenki csak a jogra hivatkozva integetne meseszép világban élnénk.
De ez nagyon nem így van. Az emberek általában indulatuk kifejezése okán mutogatnak. Köztük Én is, mégis embernek tartom magam...
De ez nagyon nem így van. Az emberek általában indulatuk kifejezése okán mutogatnak. Köztük Én is, mégis embernek tartom magam...
Selmak19-11-2010 10:30:34 // 92973
Alonso úgy mutogatott hogy abszolute nem volt rá jogalapja.
Gyorsabb volt? NEM
Versenyben volt az előtte lévő Petrov? IGEN.
El kell engedni verseny pozicióban a bajnok aspiránst? Miért kéne? Azért aspiráns hogy erőből megtegye.
Jól jön ki a munkaadók felé ha verseny pozíciót feladva a VB aspriánst előzékenyen előreengeded? NEM.
A video végén Petrov mintha picit arrébb is tessékelte volna a ferkát, hogy na menjél el innen hülyegyerek.
Gyorsabb volt? NEM
Versenyben volt az előtte lévő Petrov? IGEN.
El kell engedni verseny pozicióban a bajnok aspiránst? Miért kéne? Azért aspiráns hogy erőből megtegye.
Jól jön ki a munkaadók felé ha verseny pozíciót feladva a VB aspriánst előzékenyen előreengeded? NEM.
A video végén Petrov mintha picit arrébb is tessékelte volna a ferkát, hogy na menjél el innen hülyegyerek.
Tom1219-11-2010 10:16:56 // 92972
Én így is mutogattam...;-DDDDDDDDDD
Buksi19-11-2010 10:05:58 // 92971
LOL... :-DDD
GT Ɨ|ѯ19-11-2010 10:04:51 // 92970
Mi is mutogattunk volna abban a helyzeteben:-))
Tom1219-11-2010 09:57:28 // 92969
Nem nyavalygás volt az, hidd el, csak a rajzfilmben...;-))
Valahol azért biztos meg van, talán majd egyszer előkerül...;-)
"Gondolom azért adták be az új VB rádióját, mert az a lényeges olyankor"
Alap, csak nem sokat hallottunk, mert telenyálazta, meg telekönnyezte...;-DD
...de azért megható volt.:-)
Utána is elég lett volna meghallgatni, hogy még nagyobb balhé legyen...;-DDD
Ezt soha nem értettem az embereknél, pl. amerikai film: "Jól érzed magad?" = "Te komlett hülye vagy, vagy csak színleled?" :-)
Minek ez a mellébeszélés? Ja, mert fáj/na/ az igazság, hát igen, sokszor humánusabb a mellébeszélés...:-))
Alo szerintem elég őszintén kifakadt a sisakban, de mindenki a "mutogatáson" van fennakadva...:-)
Valahol azért biztos meg van, talán majd egyszer előkerül...;-)
"Gondolom azért adták be az új VB rádióját, mert az a lényeges olyankor"
Alap, csak nem sokat hallottunk, mert telenyálazta, meg telekönnyezte...;-DD
...de azért megható volt.:-)
Utána is elég lett volna meghallgatni, hogy még nagyobb balhé legyen...;-DDD
Ezt soha nem értettem az embereknél, pl. amerikai film: "Jól érzed magad?" = "Te komlett hülye vagy, vagy csak színleled?" :-)
Minek ez a mellébeszélés? Ja, mert fáj/na/ az igazság, hát igen, sokszor humánusabb a mellébeszélés...:-))
Alo szerintem elég őszintén kifakadt a sisakban, de mindenki a "mutogatáson" van fennakadva...:-)
Whiteskull19-11-2010 09:39:58 // 92968
Bárcsak néha itt is ki lehetne kapcsolni a nyavalygásod! :DDDDDDDDD
Satti19-11-2010 09:21:38 // 92967
Gondolom azért adták be az új VB rádióját, mert az a lényeges olyankor, nem a másik esetleges nyavalygása. :-)
Tom1219-11-2010 09:07:47 // 92966
Na, azért ez egy enyhe költői túlzás: "hevesen mutogatott, és a középső ujját is felvillantotta.
"
Nem volt középső ujj, megnéztem többször, kinagyítva is, inkább valamit magyarázott neki, talán azt, hogy: "Mit csináltál, te ´szerencsétlen´?!"
Inkább ezt rakhatták volna be "team radio"-ban, nem Vettel elérzékenyülését, akkor legalább nem kéne találgatni.:-)
"Brekeke" meg csak hallgasson, ha G. Vileneuve nem halt volna meg ´82 elején, akkor soha nem lett volna VB...:-/
...de ez már egy régi történet...
"
Nem volt középső ujj, megnéztem többször, kinagyítva is, inkább valamit magyarázott neki, talán azt, hogy: "Mit csináltál, te ´szerencsétlen´?!"
Inkább ezt rakhatták volna be "team radio"-ban, nem Vettel elérzékenyülését, akkor legalább nem kéne találgatni.:-)
"Brekeke" meg csak hallgasson, ha G. Vileneuve nem halt volna meg ´82 elején, akkor soha nem lett volna VB...:-/
...de ez már egy régi történet...
Tom1219-11-2010 08:33:28 // 92965
Nem vagyunk vele elfoglalva, csak tényleg érdekelne, mert /megint/ szinte mindenki Alonsora szállt rá ezért a kis "bakiért", pedig mindenki mutogat a F1-ben. A múltkor már számtalan esetet /videót/ linkeltünk be, sokkal sértőbbeket is mutogattak már, Keke sem kivétel, csak, hát az ő fia is előtte volt, ha úgy jön ki a lépés és ő lett volna ott, akkor neki mutat be, de ezt már mások is elmagyarázták helyettem...
Mutogatnak, mert nincs duda, meg nem lehet villogni...;-)
...és akkor mi van? :-))
Max. egy témával / "látványossággal" több.;-)
Mutogatnak, mert nincs duda, meg nem lehet villogni...;-)
...és akkor mi van? :-))
Max. egy témával / "látványossággal" több.;-)
Satti19-11-2010 08:17:30 // 92964
Ezek nagyon jók! :-)
Satti19-11-2010 08:13:01 // 92963
Nem gyűlölöm, egyszerűen nem kedvelem. :-)
Mike.19-11-2010 06:20:44 // 92962
Ez a ruszki gyerek is már tele van bölcseletekkel. Kíváncsi lennék, hogy fordított eseteben ő mutogatott volna?! .... de nem valószínű, hogy lesz fordított eset, annyira nem jó ő.
Xixo19-11-2010 00:22:21 // 92961
Xixo19-11-2010 00:18:50 // 92960
Xixo19-11-2010 00:17:38 // 92959
Xixo18-11-2010 23:55:18 // 92958
Érdekes, hogy Alonzó mutogatott, de arról megy a téma, hogy mi lenne ha Massa mutogatott volna...
Érdekes az is, hogy Alonzó bukta el a címet a hétvégén, mégis inkább Massával meg Rajjal vagytok elfoglalva... még szerencse, hogy a spanyol olyan tökéletes...
Érdekes az is, hogy Alonzó bukta el a címet a hétvégén, mégis inkább Massával meg Rajjal vagytok elfoglalva... még szerencse, hogy a spanyol olyan tökéletes...
Xixo18-11-2010 23:47:10 // 92957
Még Vettel címe se tudta csillapítani benned ezt a Massa gyűlöletet? :)))
Tom1218-11-2010 17:13:05 // 92956
Áááá, nála nem szakad el, hogy az újságíróról ne is beszéljünk, aki véletlenül a gatyájára lépett, ezért "felöklelte"...:-))
Elszakad az bárkinél, még, ha tompítva is van néha...:-))
Neki akkor Kanadában "csak" egy valószínűsíthető futamgyőzelem ment el, nem a VB cím...
Bizonyára megmutatta volna Petrovnak is a középső ujját...:-DD /habár neki olyan mindegy volt, hogy hányadik - főleg a vége felé... :-//
Elszakad az bárkinél, még, ha tompítva is van néha...:-))
Neki akkor Kanadában "csak" egy valószínűsíthető futamgyőzelem ment el, nem a VB cím...
Bizonyára megmutatta volna Petrovnak is a középső ujját...:-DD /habár neki olyan mindegy volt, hogy hányadik - főleg a vége felé... :-//
Kazes☻18-11-2010 15:47:58 // 92955
Az biztos, hogy nem szaladgált egyik boxból a másikba, mint anno Sumi. :)))
Satti18-11-2010 15:20:39 // 92954
Kiminél nem nagyon szakad el a cérna. :-))
Emléxem, amikor Kanadában a boxkijáratnál belement hátulról Hamilton és ezzel egy valószínűsíthető akkori futamgyőzelmet vett el Kimitől, akkor is csak nyugodtan mutatta Lewisnak, hogy figyelj haver, ott a piros lámpa....:-)
Emléxem, amikor Kanadában a boxkijáratnál belement hátulról Hamilton és ezzel egy valószínűsíthető akkori futamgyőzelmet vett el Kimitől, akkor is csak nyugodtan mutatta Lewisnak, hogy figyelj haver, ott a piros lámpa....:-)
Tom1218-11-2010 11:32:42 // 92953
"Massa a futam után átküldte öccsét a Toyota garázsába, és rajta keresztül azt a tanácsolta, hogy a csapat tagjai cseréljék le az egyenruháikat, mielőtt elhagynák a pályát."
Gondolom, ezt az országa jóhíréért tette, meg, mert ismeri az ottani temperamentumot, jobb félni, mint megijedni alapon.:-)
Gondolom, ezt az országa jóhíréért tette, meg, mert ismeri az ottani temperamentumot, jobb félni, mint megijedni alapon.:-)
Tom1218-11-2010 11:22:06 // 92952
Igen, emlékszem, ott a "piszkos munkát" a szurkolók végezték volna...:-))
Grando18-11-2010 11:18:17 // 92951
Glockot és a csapatát többek között Ferraris álruhában menekítették ki a pályáról, mert a tömeg meglincselte volna. Itt egy még akkori cikk. Úgyhogy Massánál így szakadt el a cérna. :))
Tom1218-11-2010 11:06:30 // 92950
Kb. ezt próbáltam napokon át elmagyarázni, de csak ment a "fúúújjj"-olás...
/Azért arra az egyre kíváncsi lettem volna, ha pl. Massánál, vagy Kiminél szakadt volna el a cérna és "bemutatott" volna, hasonló helyzetben, arra hogy reagált volna a "nagyközönség". :-) Igen, tudom, Massánál csak símán "eltörött a mécses", DE akkor még nem tudta, hogy min /ki miatt - persze közvetve/ úszott el a VB címe, meg egész más helyzet volt, mivel nem volt egész futam alatt az orra előtt a "mézesmadzag", amit végül elrántották előle.../
/Azért arra az egyre kíváncsi lettem volna, ha pl. Massánál, vagy Kiminél szakadt volna el a cérna és "bemutatott" volna, hasonló helyzetben, arra hogy reagált volna a "nagyközönség". :-) Igen, tudom, Massánál csak símán "eltörött a mécses", DE akkor még nem tudta, hogy min /ki miatt - persze közvetve/ úszott el a VB címe, meg egész más helyzet volt, mivel nem volt egész futam alatt az orra előtt a "mézesmadzag", amit végül elrántották előle.../
Blade18-11-2010 09:57:35 // 92949
Szeretem Farkas Péter futamösszefoglalóit, mindig elég jól átlátja a helyzetet, tárgyilagos és könnyű irományokat állit össze. Szakmai szempontból is érti a helyzeteket és a futamokat. Alonso "beintését" is jól összefoglalta, ime:
"Azon meg nincs mit csodálkozni, hogy a leintés után felbőszülten rázta az öklét Petrov felé. A jelenetet látva a sajtóteremben is nagy volt a felhördülés, de miért? A pillanat hevében nyilván felment Fernandóban a pumpa, és azt hibáztatta, aki éppen kéznél volt. Elvesztette azt, amiért egész évben küzdött, és hirtelen elvesztette vele az önuralmát is. Az vesse rá az első követ, akivel még nem fordult elő ilyesmi. Ehhez még latin temperamentum sem kell. Különben is, mindannyian emlékszünk arra a jelenetre Fernando és Felipe között, a 2007-es nürburgringi futam után. Fernando tíz perccel később, a kamerák előtt már összeszedte magát, és egy rossz szót sem szólt Petrovra. Akkor meg Minek ezt felfújni? Rengetegen siránkoznak, hogy manapság nincs elég egyéniség az F-1-ben, a versenyzők PR-robotok - amikor meg egy pillanatra kiesnek a szerepükből, mindjárt keresztre feszítik őket."
"Azon meg nincs mit csodálkozni, hogy a leintés után felbőszülten rázta az öklét Petrov felé. A jelenetet látva a sajtóteremben is nagy volt a felhördülés, de miért? A pillanat hevében nyilván felment Fernandóban a pumpa, és azt hibáztatta, aki éppen kéznél volt. Elvesztette azt, amiért egész évben küzdött, és hirtelen elvesztette vele az önuralmát is. Az vesse rá az első követ, akivel még nem fordult elő ilyesmi. Ehhez még latin temperamentum sem kell. Különben is, mindannyian emlékszünk arra a jelenetre Fernando és Felipe között, a 2007-es nürburgringi futam után. Fernando tíz perccel később, a kamerák előtt már összeszedte magát, és egy rossz szót sem szólt Petrovra. Akkor meg Minek ezt felfújni? Rengetegen siránkoznak, hogy manapság nincs elég egyéniség az F-1-ben, a versenyzők PR-robotok - amikor meg egy pillanatra kiesnek a szerepükből, mindjárt keresztre feszítik őket."
mesa18-11-2010 08:49:12 // 92948
Ebből bármi igaz is lehet, kivéve Todt fitymaszűkületét, az teljességgel kizárt! :D
Satti18-11-2010 08:42:53 // 92947
Kissé keményen fogalmazott esetleg, de a lényeg az igaz. :-)
Nem kellene erőltetni Massa további szereplését a Ferrarinál.
Nem kellene erőltetni Massa további szereplését a Ferrarinál.
GT Ɨ|ѯ18-11-2010 05:47:20 // 92946
Így van, ez nem a balkán..:-))
Cro16618-11-2010 01:18:20 // 92945
Xixo17-11-2010 23:47:53 // 92944
Azért jó néha más fórumokat is olvasni, mert ilyenkor mindig rájövök, hogy itt mi még elég kultúrásak vagyunk (egy-két kivétellel). :))
Meg tán még a szagértelmünk is nagyobb. :)
Meg tán még a szagértelmünk is nagyobb. :)
Kazes☻17-11-2010 19:46:18 // 92943
Érdekes lenne, de nemsokára majd meglátjuk. :)
Minden esetre van aki nagyon nem bánik kesztyűs kézzel szegény Massaval:
" Brigi F?nöke - 2010.11.17 19:34
Massa mehetne már kávét szedni... Alo 4 pontos hátrányát neki is köszönhetik, ugyanis Webber nem keveset mentett meg Vettelkének. Annak idején, nagyobb segítséget nyújtott Fisi a renaultnál... Ahhoz hogy valaki VB legyen, nem árt, ha versenyképes csapattársa van... Nem hiszem hogy ennyire béna volt Felipe, a német nagydíj után biztos h berágott, és "okosan", sunyi módon megoldotta úgy, hogy nem volt pontrabló pozícióban. Talán nyert ezzel valamit?! Remélem úgy repül onnan, h a lába nem éri a földet! Ha van Isten, akkor ennek nem lesz akadálya egy fitymaszűkületes, félhomokos látens buzi little Todt... Eddig nem volt bajom a kiscigánnyal, de a bukott vb cím után elgurult a gyógyszer... Takarodj te ütődött!!"
Minden esetre van aki nagyon nem bánik kesztyűs kézzel szegény Massaval:
" Brigi F?nöke - 2010.11.17 19:34
Massa mehetne már kávét szedni... Alo 4 pontos hátrányát neki is köszönhetik, ugyanis Webber nem keveset mentett meg Vettelkének. Annak idején, nagyobb segítséget nyújtott Fisi a renaultnál... Ahhoz hogy valaki VB legyen, nem árt, ha versenyképes csapattársa van... Nem hiszem hogy ennyire béna volt Felipe, a német nagydíj után biztos h berágott, és "okosan", sunyi módon megoldotta úgy, hogy nem volt pontrabló pozícióban. Talán nyert ezzel valamit?! Remélem úgy repül onnan, h a lába nem éri a földet! Ha van Isten, akkor ennek nem lesz akadálya egy fitymaszűkületes, félhomokos látens buzi little Todt... Eddig nem volt bajom a kiscigánnyal, de a bukott vb cím után elgurult a gyógyszer... Takarodj te ütődött!!"
A.R.Peti17-11-2010 19:07:21 // 92942
Massa drukerek ne olvassátok! Bárcsak így lenne.
TSABA17-11-2010 18:47:19 // 92940
Érdekes lenne megnézni egy "tesztpilóta futamot".Ezeknek a dolga úgyis az,hogy a sz@rt is kitapossák a vasakból....
Xixo17-11-2010 16:30:35 // 92939
Xixo17-11-2010 16:03:47 // 92938
Jövőre meglátunk majd sok mindent. :)
Lesz-e jó autónk, jó lesz-e Massa, (jó lesz-e Alo), mennyire kapnak majd egyenlő esélyeket... ?
De szerintem amíg Alo a Ferrarinál van, addig mellette más nem nagyon fog lehetőséget kapni. Ha Massa megy (amivel csak jól járna), akkor is egy "Fizikella-Kovalájnen" érkezik majd a helyére.
Arról nem is beszélve, hogy jövőre megint elég sok lesz a szabályváltozás, szal borulhat megint egy nagyot a sorrend. Az idei autót is hiába kezdtük el még a szezon felénél fejleszteni, finoman szólva se lett tökéletes... :(
Lesz-e jó autónk, jó lesz-e Massa, (jó lesz-e Alo), mennyire kapnak majd egyenlő esélyeket... ?
De szerintem amíg Alo a Ferrarinál van, addig mellette más nem nagyon fog lehetőséget kapni. Ha Massa megy (amivel csak jól járna), akkor is egy "Fizikella-Kovalájnen" érkezik majd a helyére.
Arról nem is beszélve, hogy jövőre megint elég sok lesz a szabályváltozás, szal borulhat megint egy nagyot a sorrend. Az idei autót is hiába kezdtük el még a szezon felénél fejleszteni, finoman szólva se lett tökéletes... :(
pb_17-11-2010 16:02:00 // 92937
NM kLl Rre fogni. SportszRütlN volt, eZrt utólag is + kéne büntetni.
Xixo17-11-2010 15:56:16 // 92936
Elég baj az, hogy a kedvenc csapatomnál ilyenek van hely... :((
De hát az F1ben mindent szabad és amit nem, azt is elfelejtik egy-két év alatt...
De hát az F1ben mindent szabad és amit nem, azt is elfelejtik egy-két év alatt...
Satti17-11-2010 15:54:02 // 92935
Ki állította be annak?
Egyébként a forma1 világában mindig is voltvanlesz, trükközés, ez alól a Ferrari sem volt kivétel. Vettel nem igazán nagyot trükközött ott és akkor, meg is büntették érte, ennyi, nem nagy dolog.
Egyébként a forma1 világában mindig is voltvanlesz, trükközés, ez alól a Ferrari sem volt kivétel. Vettel nem igazán nagyot trükközött ott és akkor, meg is büntették érte, ennyi, nem nagy dolog.
pb_17-11-2010 15:42:32 // 92934
Az új kedvNxed is gyorsan magára aggatott néHny jLzőt.)
Andy17-11-2010 15:25:45 // 92933
Szerintem senkinek nem fáj, egyszerűen jellemtelen. :))
Szóval kár volt az erkölcs mintaképének beállítani.
Szóval kár volt az erkölcs mintaképének beállítani.
Satti17-11-2010 14:55:05 // 92932
Ez miért fáj neked? :-)
Csak úgy kérdezem, nem mindegy? :-)
Nem ez miatt nem nyert Alonso.
Csak úgy kérdezem, nem mindegy? :-)
Nem ez miatt nem nyert Alonso.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
493
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?