Én nem hiszek semmiben! Ezért vagyok Fradista :DDD
CSAK FERENCVÁROS! KÜZDENI KELL
Forum >> Futballgarázs
mesa08-11-2007 08:41:15 // 4108
ath08-11-2007 06:35:18 // 4107
azert ezt linkeltem be, hogy meg te is megertsd. nehogy beismerd, hogy hulyeseget irtal.....
de voltakeppen mindegy. azt hiszel amit csak akarsz.
de voltakeppen mindegy. azt hiszel amit csak akarsz.
mesa07-11-2007 15:24:25 // 4106
Rieb György, az FTC elnöke egyébként a Kelet-Európai helytartója az apriliának.
Tehát nem véletlen ez a dolog.
Én személy szerint örülnék, ha Favaro (meg Talma) lenne a focicsapat managere.
Úgy tűnik, ők valamihez legalább értenek!
Tehát nem véletlen ez a dolog.
Én személy szerint örülnék, ha Favaro (meg Talma) lenne a focicsapat managere.
Úgy tűnik, ők valamihez legalább értenek!
Satti07-11-2007 14:01:08 // 4105
A focisták meg motorcsapatot vesznek, mint ahogyan van a motogp-ben Seedorf racing!:-))
mesa07-11-2007 14:00:39 // 4104
OK. akkor elhiszem. A wikipedi tök hiteles forrás! Oda még én is helyeztem el szócikket . Akár a mi kormányunk is szerkeszthetné benne az Economy of Hungary bejegyzést :)))
mesa07-11-2007 13:59:10 // 4103
Most hallottam a Nap keltében nyilatkozott az FTC elnöke, hogy Stefano Favaro és Talma együtt megvenné a Ferencváros focicsapatát! :)
Úgy látszik a VB cím járt némi pénzmaggal is :)))
De bejelentkezett G. Hemingway is, aki egyszer már próbálkozott, de végül a Honvédot vette meg. Állítólag a fiának ajándékba adná ... :o
Van még egy lengyel és egy svájci cég, akik meg az angolok és belgákhoz hasonlóan az egészet telkestól, Fradistól akarják.
Év végi kiköltekezés (adóelkerülés) ? :)
Úgy látszik a VB cím járt némi pénzmaggal is :)))
De bejelentkezett G. Hemingway is, aki egyszer már próbálkozott, de végül a Honvédot vette meg. Állítólag a fiának ajándékba adná ... :o
Van még egy lengyel és egy svájci cég, akik meg az angolok és belgákhoz hasonlóan az egészet telkestól, Fradistól akarják.
Év végi kiköltekezés (adóelkerülés) ? :)
ath07-11-2007 03:43:16 // 4102
a leggyengebb labakon all???mirol beszelsz?
a vilag kilencedik legnagyobb gazdasaga. szerintem szemezgessel innen, ahelyett, hogy butasagokat beszelsz:
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Brazil
nagyon egyszeru a valasz: mindenki szerint jart nekik es nem volt olyan orszag aki kidobott volna felesleges dollar milliokat egy eleve elvesztett nevezesre.
a vilag kilencedik legnagyobb gazdasaga. szerintem szemezgessel innen, ahelyett, hogy butasagokat beszelsz:
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Brazil
nagyon egyszeru a valasz: mindenki szerint jart nekik es nem volt olyan orszag aki kidobott volna felesleges dollar milliokat egy eleve elvesztett nevezesre.
mesa06-11-2007 11:11:59 // 4101
"rendelkezésre álló anyagiak" - ezt a témát te hoztad fel. erre írtam, hogy a nrazilok gazdasága az egyik leggeyngébb lábakon áll a világon.
De mindegy, akkor is roppant érdekes, hogy olyan ország kap egy foci VB rendezést, aki egyedül nevezett. Vicces volt, ahogy a sorsoláson benyúltak az üvegbúrába és az egyetlen gömböt kiemelték belőle, majd nagy melepett arccal felolvasták, hogy "Brasil" ... :DD
De mindegy, akkor is roppant érdekes, hogy olyan ország kap egy foci VB rendezést, aki egyedül nevezett. Vicces volt, ahogy a sorsoláson benyúltak az üvegbúrába és az egyetlen gömböt kiemelték belőle, majd nagy melepett arccal felolvasták, hogy "Brasil" ... :DD
ath06-11-2007 05:21:48 // 4100
nem az en lovam futott be, de a masodikat es a harmadikat eltalatam, igy nagjabol visszajott a penzem. gondolom mindenki megnyugodott. :-)
ath06-11-2007 04:42:10 // 4099
amiota atallitottuk az orat 10-et kell az otthonihoz hozzaadni. magyarul most nalunk du 3/4 3 van (3-kor kezdodik a melbourne cup, most voltam fogadni) otthon pedig 3/4 5 hajnal....
Tommi06-11-2007 00:59:31 // 4098
Nálatok most mennyi az idő? :)
ath06-11-2007 00:53:03 // 4097
megha igaz is, ennek mi koze a vb-hez? btw, amerikanak is igen magas az allamadossaga, meis bmikor elcserelnem a gazdasagi helyzetunket veluk.
remelem 2018-ban ausztralia lesz a hazigazda. ok nagyon keszulnek.
remelem 2018-ban ausztralia lesz a hazigazda. ok nagyon keszulnek.
mesa05-11-2007 14:58:23 // 4096
A Fradiról :
Reggel Gyárfás vendége volt aki elbírálja apályázati anyagot (Zelles Sándor)
Nem azért lett ismét érvénytelen a pályázat, mert nemjelentkezett senki.
Nem.
Két pályázó is van. Az egyik angol, a másik belga cég. Mindkettő az kikiáltási ár feletti összeget ajánlott.
Mégis érvénytelennek nyilvánította Zalles Sándor a (hamarosan megszűnő) KVI-ből.
De miért is?
Mert nem fizették be a fejenként 400 Millió bánatpénzt.
Ilyen ugyanis nyugaton nem létezik...
Mi lesz a következő lépés?
Új pályázat, újabb 30 nap határidővel.
-De az angolok és a belgák akkor sem fogják befizetni! Akkor patt helyzet van? - vonja kérdőre Gyárfás Zelles-t
-Akkor új pályázatot írunk ki -válaszolt Zelles.
Nem hiszem el!!!
Két fél is kiadna több mint 8 milliárdot, és az Állami szervezet azon szarozik, hogy a szabály az szabály, és megy el az idő.
Balkán. Balkán...
Reggel Gyárfás vendége volt aki elbírálja apályázati anyagot (Zelles Sándor)
Nem azért lett ismét érvénytelen a pályázat, mert nemjelentkezett senki.
Nem.
Két pályázó is van. Az egyik angol, a másik belga cég. Mindkettő az kikiáltási ár feletti összeget ajánlott.
Mégis érvénytelennek nyilvánította Zalles Sándor a (hamarosan megszűnő) KVI-ből.
De miért is?
Mert nem fizették be a fejenként 400 Millió bánatpénzt.
Ilyen ugyanis nyugaton nem létezik...
Mi lesz a következő lépés?
Új pályázat, újabb 30 nap határidővel.
-De az angolok és a belgák akkor sem fogják befizetni! Akkor patt helyzet van? - vonja kérdőre Gyárfás Zelles-t
-Akkor új pályázatot írunk ki -válaszolt Zelles.
Nem hiszem el!!!
Két fél is kiadna több mint 8 milliárdot, és az Állami szervezet azon szarozik, hogy a szabály az szabály, és megy el az idő.
Balkán. Balkán...
mesa05-11-2007 10:06:37 // 4095
mintha Brazilília rendelkezne az egyik legnagyobb államadóssággal...
Ennyi hasonlóság azért akad :DDD
:(
Ennyi hasonlóság azért akad :DDD
:(
ath05-11-2007 04:28:14 // 4094
nem akarlak kiabranditani, de azert par aprobb kulonbseg van azert egy brazil es egy magyar jelentkezes kozott (futball mult, jelen es jovo, orszag es piac nagysag, rendelkezesre allo anyagiak es meg sorolhatnam....). es ezek mind kisse nagyobb elonyok mint a megoldhato bunozes, ami valos veszely ugyan, de azert kisse el van tulozva.
talan nem veletlen, hogy egyedul jelentkeztek.......
talan nem veletlen, hogy egyedul jelentkeztek.......
mesa05-11-2007 00:02:26 // 4093
Rohadt mázlisták! Egyedül ők jelentkeztek...
Nekünk sosem lesz iylen szerencsénk.
Ez megint egy olyan rendező ország, ahol messze földön hírhedt a bűnözés. (lásd Dél-Afrikai Közt.)
Nekünk sosem lesz iylen szerencsénk.
Ez megint egy olyan rendező ország, ahol messze földön hírhedt a bűnözés. (lásd Dél-Afrikai Közt.)
Tommi31-10-2007 00:49:33 // 4092
Kau26-10-2007 14:15:24 // 4091
Nekünk se a Jugoszlávok ellen? Mi is ennyit kaptunk :))
Vagy azt másnak hívják?
Vagy azt másnak hívják?
Zsolt15526-10-2007 12:34:46 // 4090
Ma este az M1-en megnézhető lesz a meccs.
zolee14526-10-2007 10:59:30 // 4089
Ilyen van... Pl.: Most legutóbb a Milannak minden bejött, de azon belül Kaká-nak semmi...:)
Zsolt15526-10-2007 10:55:14 // 4088
mesa24-10-2007 13:21:17 // 4087
Mégis kell a Fradi!
A KVI közleményt adott ki: Zelles Sándor vezérigazgató úr tájékoztatása szerint a KVI által a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Sportlétesítményeket Kezelő, Hasznosító és Fejlesztésszervező Kht. vagyonkezelésében álló, természetben Budapest, IX. belterület, 38293/56, 38293/57 helyrajzi számokon nyilvántartott, 2ha 0736 m2 és 5 ha 9265 m2 területű, kivett sporttelep, közismert nevén: Fradi-pálya megnevezésű ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános pályázatra 2007. október 24. 10 óráig, azaz az ajánlatok beadásának végső határidejéig két (2) ajánlat érkezett.
Az ajánlatok értékelése megkezdődött.
Egy angol és egy belga(magyar) ajánlat érkezett. Az angol v'színű McCabe-é.
A KVI közleményt adott ki: Zelles Sándor vezérigazgató úr tájékoztatása szerint a KVI által a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Sportlétesítményeket Kezelő, Hasznosító és Fejlesztésszervező Kht. vagyonkezelésében álló, természetben Budapest, IX. belterület, 38293/56, 38293/57 helyrajzi számokon nyilvántartott, 2ha 0736 m2 és 5 ha 9265 m2 területű, kivett sporttelep, közismert nevén: Fradi-pálya megnevezésű ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános pályázatra 2007. október 24. 10 óráig, azaz az ajánlatok beadásának végső határidejéig két (2) ajánlat érkezett.
Az ajánlatok értékelése megkezdődött.
Egy angol és egy belga(magyar) ajánlat érkezett. Az angol v'színű McCabe-é.
mesa24-10-2007 09:56:17 // 4086
Akik ma megállják a helyüket külföldön, vagy beférnek a forduló válogatottjába, azok mind voltak a Fradi játékosai, és onnan dobbantottak.
2-3 emtékás van csak.
2-3 emtékás van csak.
mesa24-10-2007 09:54:44 // 4085
Ezért mondtam, hogy nekik biznicc. Vagy te azt nem tudtad, hogy Szeiler hozta tető alá annak idején a brand eladását Várszeginek ???
Egyébként még 6 perc és kiderül az igazság. akkor bontják fel a pályázatot a KVI-ben :D
Egyébként még 6 perc és kiderül az igazság. akkor bontják fel a pályázatot a KVI-ben :D
Fater (Norbi)24-10-2007 09:27:50 // 4084
Nem mindenki, a jelenlegi fiatalok döntő többsége az mtk-s akadémiáról került ki. Igaz a Huszti, Tőzsér sem rossz megállják a helyüket külföldön is.
Azt viszont nem értem, hova tűnik el a fradi bendőben a pénz - néhány játékos még mindig nagy fizetést kap a teljesítményéhez képest (Lipcsei nettó 1 milla, Lazic szintén, stb.) és az "öregfiúk sem bagóért mentek vissza az üllői útra...
Azt viszont nem értem, hova tűnik el a fradi bendőben a pénz - néhány játékos még mindig nagy fizetést kap a teljesítményéhez képest (Lipcsei nettó 1 milla, Lazic szintén, stb.) és az "öregfiúk sem bagóért mentek vissza az üllői útra...
zolee14524-10-2007 09:13:02 // 4083
Nem hiszem, hogy nekik lenne erre pénzük. Ha valaki fizet a csapatért (legyen az bármilyen nevetséges összeg, akár egy jelképes ár) utána azért tenni kell bele pénzt, hogy pár év múlva kivehessen. A régi játékosok csak a züllesztés részeit képezik.
Ha van egy kis pereskedés (pláne tartozás miatt) a csapat körül mégolcsóbb lehet a leendő vevőnek.
Amit újabban a Fradi művel az nb2-ben az vicc, ennél az ifinek a tartalékja is többet tud. Ezért érzem ezt az egészet szándékosnak. Kíváncsi vagyok, hogy az MK-ban mit alakítanak ma.
Ha van egy kis pereskedés (pláne tartozás miatt) a csapat körül mégolcsóbb lehet a leendő vevőnek.
Amit újabban a Fradi művel az nb2-ben az vicc, ennél az ifinek a tartalékja is többet tud. Ezért érzem ezt az egészet szándékosnak. Kíváncsi vagyok, hogy az MK-ban mit alakítanak ma.
mesa24-10-2007 08:51:30 // 4082
... és mint eddig kiderült, mindig valami ex-fradi játékos (Hrutka, Szeiler) biznicce ...
RB17-10-2007 21:17:49 // 4081
Gratulálok a MAGYAR felnőtt futballválogatottnak az újabb sikerért!:-)))))
Csak így tovább!:-)))
Csak így tovább!:-)))
zolee14515-10-2007 13:31:11 // 4080
Ha az ellenfél meglátta Gyepest a kezdőben az mindig nagyon leegyszerűsítette a taktikát: mindössze be kellett lődözni a labdát a 16-oson belülre, a többit már Gyepes intézte. Nagy csatár lett volna belőle, minden helyzetből tüzel, és nagyon érzi a kaput. :DDD
zolee14515-10-2007 13:28:59 // 4079
"Tényleg nem értem Csank Jánost. Vagy direkt ezért fizetik ? Így olcsóbb lesz a Fradi ?"
Persze, hogy olcsóbb. De azért a Fradi az Fradi, szóval ha az nb2-es középcsapatot megveszik olcsón akkor azzal nem járnak rosszul. 1-2 jó játékos, egy kis pénz (pénz = motiváció) és ebből a helyzetből is lazán feljutnak az nb1-be. Ekkor máris nagyságrendekkel többet ér a csapat.
Mi van, ha az egész mögött még mindig az mtk-s pali áll? Csak jobb 2 millióért megvenni a csapatot, mint párszáz milliót csak támogatásként adni. Ha jól tudom már csak maga a csapat nem az övé. Mondjuk ez csak találgatás, de a szándékos lezüllesztés mögött (az elmúlt időszak tapasztalataiból kiindulva) mindig áll valaki, aki az adott dolgot olcsón meg akarja venni.
Persze, hogy olcsóbb. De azért a Fradi az Fradi, szóval ha az nb2-es középcsapatot megveszik olcsón akkor azzal nem járnak rosszul. 1-2 jó játékos, egy kis pénz (pénz = motiváció) és ebből a helyzetből is lazán feljutnak az nb1-be. Ekkor máris nagyságrendekkel többet ér a csapat.
Mi van, ha az egész mögött még mindig az mtk-s pali áll? Csak jobb 2 millióért megvenni a csapatot, mint párszáz milliót csak támogatásként adni. Ha jól tudom már csak maga a csapat nem az övé. Mondjuk ez csak találgatás, de a szándékos lezüllesztés mögött (az elmúlt időszak tapasztalataiból kiindulva) mindig áll valaki, aki az adott dolgot olcsón meg akarja venni.
mesa15-10-2007 12:52:56 // 4078
Gyepes csak 2 alkalommal edzett az Üllőin. Jól járt vele a csapat, hogy még időben lepasszolta, pénzért :D
Ellenben LISZTES szándékozik a Fradiiba visszatérni!
A téli idény szünetre már elkezdheti az edzést a többiekkel. Még egy levezető egykori válogatott sztár. Lassan igaza lesz Nyilasinak, hogy ez a "Fradi öregfiúk" ...
Tényleg nem értem Csank Jánost. Vagy direkt ezért fizetik ? Így olcsóbb lesz a Fradi ?
Ellenben LISZTES szándékozik a Fradiiba visszatérni!
A téli idény szünetre már elkezdheti az edzést a többiekkel. Még egy levezető egykori válogatott sztár. Lassan igaza lesz Nyilasinak, hogy ez a "Fradi öregfiúk" ...
Tényleg nem értem Csank Jánost. Vagy direkt ezért fizetik ? Így olcsóbb lesz a Fradi ?
Charlie 16615-10-2007 12:48:16 // 4077
Sajna már rég nem az.
Edző ide, exválogatottak oda, a Kecskemét ahogy olvasom, tök jogosan nyert.
Futni kell meg passzolni, ilyen egyszerű..........
Illetve kellene...
Edző ide, exválogatottak oda, a Kecskemét ahogy olvasom, tök jogosan nyert.
Futni kell meg passzolni, ilyen egyszerű..........
Illetve kellene...
Kau15-10-2007 12:38:48 // 4076
Én régen láttam őket játszani, azt hittem azért még erősebb csapat...
Charlie 16615-10-2007 12:36:04 // 4075
Pontosan...........
Charlie 16615-10-2007 12:35:38 // 4074
Az miért furcsa ?
Én Fradista vagyok, de ezt a produkciót már nem nézem.
Olyan mint a Dire Straits szám: "money for nothing".....
Én Fradista vagyok, de ezt a produkciót már nem nézem.
Olyan mint a Dire Straits szám: "money for nothing".....
vgyurci (powered by boxer)15-10-2007 12:35:08 // 4073
Hello! A közvetítés végén el is hangzott ez a mondat!!! Tulképp így is van, minden apró győzelemnek örülnünk kell. Ezeknek a srácoknak érezni kell, milyen jó érzés győzni. Az előző társulat ugysem érezte, sztem, azt sem tudták, mi az.
Kau15-10-2007 12:28:30 // 4072
És hallottad, hogy még Gyepes is együtt edz a fradival? Nemsoká bevethető. :))
Na ezt a focistát sosem látnám szívesen az ETO-ban. Válogatott szinten pár meccs alatt 3 öngól és számtalan öngól passz...
Na ezt a focistát sosem látnám szívesen az ETO-ban. Válogatott szinten pár meccs alatt 3 öngól és számtalan öngól passz...
mesa15-10-2007 09:32:18 // 4071
Ehhez csak annyit fűznék, hogy úgy ünnepelték a TV-ben ezt a győzelmet is, mintha VB döntöt játszott volna a csapat.
Azért nézzük reálisan : Málta egy amatőr csapat. Így ez a kettő-null inkább rájuk nézve hízelégő. :)
Azért nézzük reálisan : Málta egy amatőr csapat. Így ez a kettő-null inkább rájuk nézve hízelégő. :)
mesa15-10-2007 09:30:58 // 4070
Nem lett bajnok, sajnos. Ellenben majdnem minden korosztályban ezüstérmes lett!
Az sem véletlen, hogy ma a külföldön sztár magyar focisták 75%-a a Fradiból dobbantott.
"Összesen hat együttesünk lett ezüstérmes: az U19-es, az U18-as, az U17-es, az U16-os, az U13-as és U12-es csapatunk csak kevéssel maradt le a bajnoki címről. A 15 évesek bronzérmesek lett, míg U14-es csapatunk a 13. helyen zárt.
Pontszámban a legjobban U16-os csapatunk teljesített, ők a megszerezhető pontok 90%-át begyűjtötték.
Négy csapatunk (U12, U13, U15, U16) is több mint száz rúgott gólig jutott."
De abban igazad van, hogy az előző szezonban éppen lemaradtak a feljutásról egy fiatal csapattal, most pedig stabil középcsapat az 'öreg rókákkal'.
Csank most már elbizonytalanodott a csúfos 4:0 után, hogy tényleg jól állítja-e össze a keretet ... Ugyanis az ő vesszőparipája volt, hogy hozzák vissza a kiöregedett Fradi játékosokat.
Az sem véletlen, hogy ma a külföldön sztár magyar focisták 75%-a a Fradiból dobbantott.
"Összesen hat együttesünk lett ezüstérmes: az U19-es, az U18-as, az U17-es, az U16-os, az U13-as és U12-es csapatunk csak kevéssel maradt le a bajnoki címről. A 15 évesek bronzérmesek lett, míg U14-es csapatunk a 13. helyen zárt.
Pontszámban a legjobban U16-os csapatunk teljesített, ők a megszerezhető pontok 90%-át begyűjtötték.
Négy csapatunk (U12, U13, U15, U16) is több mint száz rúgott gólig jutott."
De abban igazad van, hogy az előző szezonban éppen lemaradtak a feljutásról egy fiatal csapattal, most pedig stabil középcsapat az 'öreg rókákkal'.
Csank most már elbizonytalanodott a csúfos 4:0 után, hogy tényleg jól állítja-e össze a keretet ... Ugyanis az ő vesszőparipája volt, hogy hozzák vissza a kiöregedett Fradi játékosokat.
Selmak13-10-2007 18:08:14 // 4069
Magyarország - Málta 2:0
Kau13-10-2007 15:20:01 // 4068
Láttam a meccset. A legfurcsább, hogy 1 kapura menő lövése se volt a fradinak!
Fater (Norbi)13-10-2007 14:48:08 // 4067
Pedig a fradi U19-es csapata megnyerte az országos bajnokságot! Miért nem teszik fel 1-2 idősebb játékosokkal azt a csapatot? Sokkal olcsóbb lenne, igaz valami fiatal edző is kell oda, aki meghajta őket.
zolee14513-10-2007 14:41:21 // 4066
vgyurci (powered by boxer)12-10-2007 20:00:03 // 4065
Hali Hölgyek, Urak!
Holnap válogatott-meccs!!! Azt gondolom, itt az ideje, hogy hangoljunk rá!!!
A játékosok és a vezetők ugyis nagyon csendben vannak, HANGOSKODJUNK mi. Vagy lehet, hogy tudnak valamit?
Holnap válogatott-meccs!!! Azt gondolom, itt az ideje, hogy hangoljunk rá!!!
A játékosok és a vezetők ugyis nagyon csendben vannak, HANGOSKODJUNK mi. Vagy lehet, hogy tudnak valamit?
kando.08-10-2007 08:23:30 // 4064
Van itt a tagok között olyan, aki néz amerikai focit ?
Esetleg Bp-en eljár meccsekre ? :))
Bp Cowboys - Zagreb Thunder 19 - 13
Esetleg Bp-en eljár meccsekre ? :))
Bp Cowboys - Zagreb Thunder 19 - 13
mesa06-10-2007 22:44:14 // 4063
Csoda történt!
Győzött a Fradikaaaaa! :DDD
Győzött a Fradikaaaaa! :DDD
mesa02-10-2007 00:30:56 // 4062
Gratulálok a bőcsi alfás cartársnak, aki egyben futball rajongó is.
Az ő szemszögükből bizonyára emlékezetes jó meccs volt a Fradival ;)
Az ő szemszögükből bizonyára emlékezetes jó meccs volt a Fradival ;)
mesa23-09-2007 21:15:02 // 4061
Láttátok a nyíregyházai lovasrendőrök brutalitását ?
Gyakorlonak október 23.-ra...
Mindig ezt csinálják. Valami 'esemény' előtt keresnek okot arra, hogy kipróbálhassák 'bátorságukat'.
Reszpekt a Loki drukkereknek.
Gyakorlonak október 23.-ra...
Mindig ezt csinálják. Valami 'esemény' előtt keresnek okot arra, hogy kipróbálhassák 'bátorságukat'.
Reszpekt a Loki drukkereknek.
vgyurci (powered by boxer)22-09-2007 15:36:27 // 4060
Hali! Nos. Nemcsak állítólag... Nemzetközi életben a játékvezető ahogy betölti a 45 éves kort, kiveszik a keretből. Innentől kezdve amit veszített legfeljebb 1-2 UEFA-meccs. Bumm neki.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
374
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?