Forum >> Futballgarázs
Hudini04-03-2007 09:20:18 // 3158
:P:P De így is többen mint ti!:PP Amúgy kb 500-an voltunk a nagy lilákok meg kb 1500-an otthon az elsőfordulóban a derbyn... no comment!!!!!
mesa02-03-2007 21:47:42 // 3157
- Meglehet, gazdaságosabb lett volna, ha albérletbe visszük a Fradi elleni mérkőzést, de a szurkolóink kifejezett kérése volt, hogy megszokott otthonunkban fogadhassuk Gellei Imre csapatát - mondta a lapnak Révész Attila, aki az edzői team tagjaként a szervezési kérdésekkel is foglalkozik. - A kerítést meg kell magasítanunk a pálya körül, mobil lelátók felállítását is tervezzük, a rendőri biztosítást alaposan meg kell szerveznünk, és ha mindezek teljesülnek, akkor megkaphatjuk a végleges engedélyt a meccs lejátszására.
Révész Attila - Tuzsér.
Hát, ez az igazi foci imádat!!!
Szar NBI. Éljenek az ún. kiscsapatok!!! :)
mesa28-02-2007 22:45:31 // 3156
Hahaha.
Ha van szék egy stadionban, már összejöttök akár százötvenen is ? :P ;D
Hudini28-02-2007 21:08:54 // 3155
hát kb...
de ezeket a csmegéket csak neked Mesa, hogy megtanulj szurkolni!:)ez szurkolása vonulás
mesa28-02-2007 12:50:49 // 3154
Szóval a meccs olyan volt, mint a Vasas-December , csak több gól esett ? :)
Hudini28-02-2007 12:38:16 // 3153
Hát vége az első ám mozgalmas tavaszi fordulónak. Szurkolói rendbontások: Zte-Diósgyőr, Pécs- Fehérvár, és a Vasas-Debrecen meccseeken voltak. A "derby" nyugalmas, unalmas, és hát számomra elkeserítő volt.
Kezdem úgy érezni mintha blogot vezetnék kis hazánk nagyon szar focijáról. Pedig még ennyit sem ér. Na mindegy.Lesznek még érdekes esemémyek és eredmények a tavasszal. Remélem a hétfőinél csak jobb meccseket játszunk.
mesa26-02-2007 11:14:20 // 3151
Ma 18:00 Úppe-Honvéd (Sport2)
Hudini24-02-2007 11:27:30 // 3149
Hát elkezdődött megnéztem most reggel a vas sas - dábrácán meccset............ hááááttt azt hiszem erre mondják, hogy nagyon idény eleji forma... az a baj, hogy itthon ez eltart az idény végéig....
mesa22-02-2007 10:31:31 // 3148
Bazz, én moziba is azért nem szeretek járni, mert hányingerem van a pattogatott kukorica szagtól. Nehogy már a meccsrejárást is ilyenért kelljen feladnom ! :(
mesa22-02-2007 10:29:16 // 3147
Tegnapi meccs eredménye
RAPID WIEN - FTC 1:2
Aprócska öröm, idegenben nyert magyar csapat.
A hazaiak azonnal magukhoz ragadták a kezdeményezést, elsősorban a jobb oldalukon voltak aktívak, Hoffman elfutásai rendre veszélyt jelentettek. Az első negyedórában Bazina hagyta ki a legnagyobb helyzetet, lövését Kemenes védte.
Fölényben játszott a Rapid, és ennek meg is lett az eredménye: a 20. percben Bazina ugratta ki a leshatáron Kinclt, aki nem hibázott (1-0). A folytatásban sem sokat változott a játék képe, a mieinknem nem feküdt a hazaiak agresszív letámadása. A Rapidnak voltak még lehetőségei, de nem változott az állás.
Fordulás után a hazaiak új csapattal álltak fel, de a bécsiek cseresorát is jó játékosok alkották, köztük Mate Bilic vagy a szlovák válogatott Hlinka.
Mi kezdtük jobban a második félidőt: előbb Jovánczai veszélyeztetett, majd egy szép támadás végén Deme kishíján egyenlített. Ami neki nem sikerült, az összejött Tökölinek, aki a 60. percben egy szép egyéni alakítás végén egyenlített.
Nem sokkal később egy sérülés miatt tíz főre fogyatkoztak a hazaiak, és mi gyorsan kihasználtunk az emberelőnyt: Laczkó lőtte ki a 72. percben a hosszú sarkot. A folytatásban még Tököli veszélyeztetett kétszer is, de újabb gól már nem született, így 2-1-re megnyertük a felkészülési találkozót a Hanappi-stadionban.
*----------------*
Sokszor volt már része hasonló élményben. Amikor azt kérdeztük Radek Bejbltől, a Rapid Wien cseh labdarúgójától, futballozott-e már olyan felkészülési mérkőzésen, amelyen extázisban lévő kétezer-ötszáz szurkoló biztatta a feleket, az arénát füstfelhő, a lelátót pedig zászlóerdő borította, elmosolyodott. Az ötvenszeres válogatott középpályás többek között megfordult a francia Lens csapatában és a spanyol Atlético Madridban, így nem csoda, hogy kapásból sorolt fel néhány olyan edzőmeccset, amelyen több tízezren szurkoltak és varázsoltak feledhetetlen hangulatot a stadionokba. Azt azonban a nagyszerű játékos is elismerte, nem mindennapi, hogy majd ezer drukker hét közben is képes elkísérni kedvenceit egy másik országba – felkészülési összecsapásra...
„Szerepeltem már jó néhány szenzációs légkörű találkozón, de ez az edzőmeccs is emlékezetes marad – mondta a Ferencváros elleni edzőmérkőzés után Radek Bejbl. – Dicséretes, hogy a Ferencváros drukkerei ilyen lelkesek, ahogy a csapat mellett állnak, mégpedig jóban-rosszban egyaránt. A meccs előtt az öltözőben beszélgettünk a társaimmal, akkor tudtam meg, milyen nagy bajban van a magyar klub.”
mesa22-02-2007 10:25:20 // 3146
A szurkolók a csapatot szereti, nem a labdarúgás vezetőit.
Igazad van SZAR MLSZ!
NO
EB
Hudini22-02-2007 08:42:26 // 3145
Ha már szóba hoztál minket:P és tényleg indul valami nb1 a hétvégén, bár szerintem csak hétfőn!!:) ( újpest away............. I lovet it! F**in Hell! :) ) nagyon jó ami nálunk van most a nyugalom meg a pénz meg minden, de az már gáz, hogy Hemi bácsi amerikát akar csinálni.... hot-dog, popcorn stb...... Szegény nem vágja, hogy itt más a szurkolói kultúra.
Más téma. Picitleki lenyilatkozta, ha megnyerjük az EB-t a szurkoló csoportok 5 milláért kapnak sportfelszerelést....................... A MENTALITÁS NEM ELADÓ!!! SZAR MLSZ!!! UNDORÍTÓ!! Már megint dühöngök....... Sajnos azt hiszik, hogy ma minden megvehető............. de nincs igazuk!!!
FREEDOM FOR ULTRAS!!
mesa21-02-2007 10:39:12 // 3144
- Hétvégén indul valami enbéegy.
- Argentin védőt igazolt a Ferencváros
- Rabóczky Balázs ingyen véd amatőr csapatban, csak ne kelljen játszania a Sopronban
- új vízesblokkot kapott a Kispest pályála, valamint lemeszelték az omladozó beton lelátókat, kaptak műanyag (eldobható :-)) székeket is
- az Audi csapata kénytelen lesz kihagyni a stadionhasználatát, mert nem készült el időre a lelátó (pedig nem is volt fagy egész télen)
mesa16-02-2007 15:08:47 // 3143
Kultúr országokban ez úgy zajlik, hogy fizetnek egy (nem kis) összeget, hogy arrébb települjön a sportintézmény, egy új helyre, új építménnyel (stadionnal).
Így hozzájutnak a területhez valamivel olcsóbban a piaci árnál, és a klub is fennmarad.
Csak nálunk ez nem így működik, mert mi magyarok ilyen szarházi haszonlesők vagyunk.
mesa16-02-2007 15:03:14 // 3142
Jajj, hát ezt mindenki tudja - szerintem.
Bajnai Gordonka művész Úr szeretné a kezét rátenni.
Különben már tavaly odaadták volna a spanyoloknak.
Nem véletlen egybeesés, hogy nem ez a spanyol építőipari cég kapott győztes tendert bizonyos kormánynegyed építése kapcsán ...
NB I indulással nem lesz probléma, msáok is megjátszották már, hogy megvették más csapat indulási jogát, vagy csak egyszerűen nevet változtattak. :P :D
Ez Magyarország!
Jövő hét szerdán a Rapid Vienna centerpályáján játszunk.
Az ottani zöld-fehérek anyagilag is támogatják a Fagyit.
Ott nem magyarok vannak.
Hudini16-02-2007 14:30:02 // 3141
Ugyan a fradinál kívülálló vagyok, de fociberkekben némileg bennfentes.Így egy pár nem éppen publikus info eljutott, eljut hozzám.Nem szeretnélek lelombozni, de nem az MLSZ a főludas a fagyi elleni hadjáratban. kizárólag piciteleki. Ugyanis ukázt kapott felülről, hogy tegyen rendet különben NO EB! Ami rohadt jó lenne, mert kurvára nem kell nekünk az EB!!!!! ÉS ezért derülnek ki sorra olyan dolgok, hogy a Hrutka"Túró" Rudi, meg még sokan mások perelhetnének az elmaradt pénzükért, de "gondolkoznak". Az is elgondolkodtató, ok megnyeritek a másodosztályt, de nem lesz pénz!!!, és kezdődik minden előlről??? Egyes befektetői csoportok a totális csődbe akarják taszítani a fagyit, hogy minél olcsóbban tudják megvenni, hiszen nagyon értékes ingatlanon fekszik.
mesa15-02-2007 14:59:38 // 3140
Mondjál meglepő dolgokat ! Ez itt az a hely ! :)))
Csak kíváncsi vagyok, a kívűlállóknak mi jön le az egészből... :D
Hudini15-02-2007 13:43:31 // 3139
Ebbe a témába ne menjünk szerintem bele mert lehet meglepő dolgokat mondanék számodra, olyanokat amik nagyon nem tetszenének. Amit a bíróság kimondott, az egy ítélet, amivel nem lehet mit kezdeni. Sajnálom nincs köztünk a fagyi, mert bármennyire is gyűlölöm a média nyalása miatt igenis jó derbyket játszottunk a züllőin! És sajnos nem most lesz amikor visszakerül......................
mesa15-02-2007 13:40:49 // 3138
A Ferencváros mindig is első osztályú volt. Ezt még a magyar független bíróság is kimondta.
Az egyetlen csapat, ami csak első osztályú volt. Sokat fog érni kártérítésben ez az elvett cím ! :D
Hudini15-02-2007 13:33:10 // 3137
Én pedig Rómába vagy bárhova ahol a Farkasok játszanak!
Hudini15-02-2007 13:32:29 // 3136
Az egy másik csapat volt, de a szégyen folt az szégyen folt , ez tény! De megnyugtatlak, többször ez nem fordul elő!:PPP És ha majd egyszer hosszú évek múlva a fegyencváros újra elsőosztályú lesz, majd akkor meg is látod!:PPPPP
mesa15-02-2007 13:06:14 // 3135
Én nem csak az idén nem tudtam kimenni a Milán (melyik?) stadionjába, de egyébként is Torinoba mennék :)
mesa15-02-2007 13:04:58 // 3134
Ez a szar NBI előtt játszott felkészülési mérközést a Bonbon-csapat, és akkor 5:0-ra kikapott az NB II-es Ferencvárostól.
Ennyit fordult volna a világ attól, hogy átmeszelték Kispesten a lelátót ? :))
Hudini15-02-2007 12:37:22 // 3133
Ha már futballgarázs vitaindító hsz teszek!:) Mit vártok a szar magyar NB1 tavaszi idényétől? Esetleg mehetne egy tippjáték is ha vevők vagytok rá!:)
Én már tippelek is az első fordulóra! újpest- KISPEST 0-5!! Hmm de szép lenne!:) De egy sima 0-1 is elég! :)
Whiteskull10-02-2007 20:53:20 // 3132
Üdv az első hozzászólásnak! :))))
A focihoz sajnos nem értek, viszont focizni szeretek. :))))
ACM1899tz10-02-2007 20:41:25 // 3131
Hali!
Az első fórum hozzászólás :)! Nos Platinit szerettem mint játékos de mint vezető, egyszerűen felelőtlen! Annyira nyomja az olasz pályázatot, hogy az már fáj! A botrányok után is úton útfélen azt hangoztatja, hogy nem mérvadó az ami történt a csizmás kandúroknál. Az már csak hab a tortán, hogy idén nem tudok kimenni a Milan stadionjába pedig nagyon szerettem volna....
mesa09-02-2007 16:55:52 // 3130
Jól írtad !:))
NO
EB
Tommi09-02-2007 14:35:48 // 3129
Hudini09-02-2007 11:06:37 // 3128
Előre bocsájtom: szétakar esni a fejem, mert full másnap van ( de lehet, hogy még aznap) így nyers leszek. Nem kicsit, hanem nagyon. Várhidi témakör: őelégedett. Mészöly elégedett. A kormányunk is elégedett. Minden szép minden jó. Sikeresen szétkúrták az utánpótlásnevelést kishazánkban, így nem lesz jó focink még nagyon sok évig. És hogy miért tették? Egyszerű: ha jó a foci sokan mennek válogatott meccsre sokan skandálják, éneklik a dalokat, sokakban felébred a nemzeti öntudat. És ez a korménynak nem jó: Amúgy én is elégedett vagyok. Igen megvertük a letteket. Szép. Két Priskin góllal. Nagyon szép. Főleg úgy, hogy már náluk is sokkal rosszabbak vagyunk. ezzel elégedettnek kell lenni!
EB kérdéskör: sajnos nem az MLSZ, hanem a piciteleki-gyárfás futball maffia fogja rendezni az EB-t. Ez nekik nagyon jó lesz! Anyagilag! Aszurkolóknak meg nagyon szar.Gondoljatok bele: ha mi rendezzük, akkor majd a meccseken ülni kell végig és csak akkor tapsikolhatsz ha világít a taps felirat! Tiszta TV show! És hol marad az élvezet? Színház lesz ez és nem foci. Lassan ott tartunk, hogy azt is megmondják mikor vehetsz levegőt és így akarunk EB-t rendezni!!!???!!! A másik dolog: ha netán megkapjuk- ne adja Isten!!- és idejönnek a lengyel, német, angol, holland, szerb, horvát futball huligánok ( hogy csak néhány komolyabb mobot említsek), mit fog csinálni a rendőrség?? Ezek a srácok nem itthon nőttek fel, ők keményebbek, sokkal keményebbek. Szóval háború lesz. Kell ez nekünk? Nem beszélve arról, hogy mint rendező ország, nem jó pofozógépet játszani.
Remélem nem túl kusza amit írtam, és mindenki számára érthető.
SZAR MAGYAR FOCI! NO EB!!!!!
zolee14509-02-2007 01:49:45 // 3127
Ebből is látjuk, hogy a profi szó kis hazánkban kizárólag azt jelenti amit, vagyis, hogy az a munkája, nincs semmilyen mögöttes tartalom a színvonalat illetően.:)
zolee14509-02-2007 01:46:46 // 3126
De: ha az mlsz szervezi az eb-t is, akkor szarban vagyunk. Egy esélyünk van, ha magát a pályázatot is ők csinálják, mert akkor nem kapjuk meg.:D
Tommi09-02-2007 01:24:44 // 3125
Ez is igaz :) Tehát: sok sportág esetén szervezésben jobbak vagyunk :)))
zolee14509-02-2007 01:14:40 // 3124
Tommi!
Részben igazad van, az általad említett sportágakban nagyhatalom vagyunk, fociban nem...de: mi köze ennek a rendezéshez?:))
Itt van például Baumgartner Zsóti, aki nem a jövő nagy F1 bajnoka, de a múlté sem, ehhez képest elég sokszor kapta már a magyar futam a legjobban megrendezett nagydíj címet az adott évben.:)
Tommi09-02-2007 00:09:13 // 3123
zolee!
Részben igazad van, eddig más sportágakban jó versenyeket rendeztünk. De azé' a foci mellé ne tegyük oda egy úszó/kajak-kenu/vízilabda/öttusa vagy egyéb olyan sportág EB/VB-jét, amiben - asszem túlzás nélkül mondhatom, hogy - nagyhatalom vagyunk. Fociban nem vagyunk :)))
Pont a mostanában volt kérdés a Vágónál, hogy a magyar válogatott mikor jutott ki utoljára a VB-re és a játékos egy darabig gondolkodott... :) Egyébként utoljára Mexikóban voltunk 86-ban (ahol Maradonáék beszopatták jürgenéket és az isteni Diego a mennybe ment :) ), ez elég szégyen szerintem :)
Kau08-02-2007 23:46:02 // 3122
És ha belegondoltok, hogy mennyit keresnek a PROFI focistáink (akiket minden amatőr megver). Más meg bruttó 80 ezerért csinál kemény fizikai munkát...
Az kéne ezeknek is!
zolee14508-02-2007 22:32:23 // 3121
Ma hallottam, hogy Várhidi elégedett: mindenki a tőle elvárhatő legjobbat nyújtotta. Na mondom szép, ha ez a legjobb akkor tényleg be kell szüntetni a felnőtt bajnokságot nb1-től a járási bajnokságig mindenhol... Eb.. ugyan már...:DDD
Hudini07-02-2007 21:19:38 // 3120
W.07-02-2007 18:15:06 // 3119
Ma este:SPORT 1 Anglia-Spanyolország!
Hudini06-02-2007 22:01:44 // 3117
Mindig van lejjebb....... Szégyen!!!!! Ennyi! Szar magyar foci! És még nagyképüsködik a Várhidi, hogy 30 helyet javítunk......
Szar magyar foci!
RENDET A FOCIBAN! NO EB!!!!!!!
Satti06-02-2007 22:00:38 // 3116
Ma hallottam a hírekben,hogy két amerikai milliárdos megvette a Liverpool-t.
Kau06-02-2007 21:28:46 // 3115
Nem értem, hogy Priskint miért csereként játszatja a kapitány. Pillanatnyilag ő lenne a gólfelelősünk...
zolee14506-02-2007 19:58:41 // 3114
Épp azt beszéljük icq-n, hogy a következő ellenfelet már keresi kisteleki, afrikában rázza a fákat, és aki leesik azt elhívja. Igaz a busmanok állóképességben, meg gyorsaságban jobbak, de legalább nem ismerik a szabályokat.:DDD
mesa06-02-2007 19:55:52 // 3113
Már kettő nullra égünk. Málta után Ciprus is legyűr minket.
18. perc:Vezet Ciprus.
A magyar védők - hárman: Juhász, Balogh, Vanczák - nem tudtak felszabadítani Okkasz elől a tizenhatos vonalánál, a labda Jiaszumisz elé került, aki tizenöt méterről a jobb sarokba lőtt.
:DDDD
73. perc: Lenullázták a magyar védelmet,
labdavesztés után Juhász elölragadt, Okkasz kilépett, és középről, lazán, bokából passzolta el a labdát Végh mellett
:DDDD
próbálok úgy szórakozni, ahogy a ciprusi közönség a magyarok játékán
zolee14506-02-2007 19:07:14 // 3112
Na szépen vagyunk, most láttam az indexen, hogy a szünetben 1-0-ra vezet Ciprus.
:DDD
Kérem a Futballgarázs topikot összevonni a pihent agyúakkal!:DDD
mesa05-02-2007 09:56:29 // 3111
Most vannak, abban a formában, ami a sajátjuk ! :P :DDD
W.04-02-2007 20:55:31 // 3110
Megint szívott a Real...remélem azt a kancsószájú Capellot most más kib@sszák a pi..ba!! Miután szétverte a csapatot....
Charlie 16603-02-2007 19:43:10 // 3109
Az lehet, de még mndíg jobb mintha kaptárosoknak néznek :):):)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
485
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?