Valóban. Még mondtuk is, hogy azért engedték ezt a két gólt, hogy meghagyják a stadiont :))
Még mindig itt van előttem, ahogy berántották a rendőrt...
Meg rendőrkutyát öltek...
Lehet őket nem szeretni? :))
Forum >> Futballgarázs
Kau20-06-2007 14:49:49 // 3660
becsisz20-06-2007 14:40:35 // 3659
...emlékszem arra a 'széktörős' meccsre, egyébként 4:0-nál robbant ki a balhé, de a vége 4:2 lett! Nem sokkal ültem a balhés szektor mellett! Félelmetes volt! :-(
becsisz20-06-2007 14:37:01 // 3658
Én is ETO-drukker vagyok! :-))) Meg alfás is... ;-)
Kau20-06-2007 14:29:32 // 3657
Tudjuk, hogy te nagy fradista vagy és megértjük, hogy mellettük állsz, ez természetes.
De talán most lehet igazából látni, hogy mennyien nem szeretik az FTC-t. Gondolom látod, hallod helyenként, fórumokban utcán, hogy mennyien nem bánják, hogy nem jutott fel a csapat az NB-I-be. Erről leginkább a környező tényezők tehetnek és csak másodsorban a csapat.
Én személy szerint sokáig semleges voltam a fradival szemben. De. A szurkolótábora kezdte az ellenszenvet kiváltani, mikor összetörték a Győri stadion vendégszektorát és tömeges verekedést "alkottak" mikor kikaptak 4:0-ra. (ETO drukker vagyok).
Utána a tv közvetítéseknél 30 meccsből 25-ször az FTC-t közvetítették, így én akkor láthattam a csapatomat játszani, ha épp ellenetek játszott. A tököm kivolt már ezzel.
Az i-re pedig tavaly tették fel a pontot, mondván, hogy nem közvetítenek több NB-I-es találkozót. Miért??? Mert nincs ott a fradika? Sajnos nem engedheti meg az ember, hogy 600km-t autózzon meccsenként.
És biztos, hogy mások se azért nem szeretik a fradit, mert megverte a "saját csapatát". Legalábbis én így látom... Ez nem a foci miatt van.
De talán most lehet igazából látni, hogy mennyien nem szeretik az FTC-t. Gondolom látod, hallod helyenként, fórumokban utcán, hogy mennyien nem bánják, hogy nem jutott fel a csapat az NB-I-be. Erről leginkább a környező tényezők tehetnek és csak másodsorban a csapat.
Én személy szerint sokáig semleges voltam a fradival szemben. De. A szurkolótábora kezdte az ellenszenvet kiváltani, mikor összetörték a Győri stadion vendégszektorát és tömeges verekedést "alkottak" mikor kikaptak 4:0-ra. (ETO drukker vagyok).
Utána a tv közvetítéseknél 30 meccsből 25-ször az FTC-t közvetítették, így én akkor láthattam a csapatomat játszani, ha épp ellenetek játszott. A tököm kivolt már ezzel.
Az i-re pedig tavaly tették fel a pontot, mondván, hogy nem közvetítenek több NB-I-es találkozót. Miért??? Mert nincs ott a fradika? Sajnos nem engedheti meg az ember, hogy 600km-t autózzon meccsenként.
És biztos, hogy mások se azért nem szeretik a fradit, mert megverte a "saját csapatát". Legalábbis én így látom... Ez nem a foci miatt van.
ath20-06-2007 14:11:24 // 3656
és a meccsrejáró szurkolók jó részét is.
én pld anno még vidékre is elmentem, végigfagyoskodtam zágrábot, a ried elleni katasztrófát, aztán szépen leszoktam, mert hányingerem támad egyes csapatok szurkolóitól IS.
én pld anno még vidékre is elmentem, végigfagyoskodtam zágrábot, a ried elleni katasztrófát, aztán szépen leszoktam, mert hányingerem támad egyes csapatok szurkolóitól IS.
ath20-06-2007 14:10:07 // 3655
neked érdektelen, nekem nem. mindenkinek a másé érdektelen. ez eddig rendben is volna, elég unalmas lenne a foci ha mindenki egy csapatnak szurkolna.
a különbség annyi, hogy én egy másik klub szurkolóitól sem hallom ezt a nemzeti kincs hülyeséget.....
pedig tudtommal az mtk vagy az újpest sem szerepelt sokkal rosszabbul a történelem folyamán, az aranycsapatot meg a kispest adta......
ezért nincsen párhuzam a két dolog között.
a különbség annyi, hogy én egy másik klub szurkolóitól sem hallom ezt a nemzeti kincs hülyeséget.....
pedig tudtommal az mtk vagy az újpest sem szerepelt sokkal rosszabbul a történelem folyamán, az aranycsapatot meg a kispest adta......
ezért nincsen párhuzam a két dolog között.
mesa20-06-2007 11:41:44 // 3654
ja és hozzáteszem, nekem nincs bajom egyik magyar klubbal sem!
Sajnálom magukat a klubokat és szurkolóikat, hogy ilyen fos bajnokságban ilyen körülményeket tapasztalhatnak.
az egész magyar labdarúgás vezetőit kellene lecserélni vagy külföldiekre, vagy fiatalabb korosztályra.
Sajnálom magukat a klubokat és szurkolóikat, hogy ilyen fos bajnokságban ilyen körülményeket tapasztalhatnak.
az egész magyar labdarúgás vezetőit kellene lecserélni vagy külföldiekre, vagy fiatalabb korosztályra.
mesa19-06-2007 23:47:53 // 3653
pontosítás:
1. semmilyen pénzt nem vár az FTC az államtól
2. nem kéri ingyen azt a két hektárt sem, amit tőle államosítottak, csak legalább már ÍRNÁK KI a pályázatot
Majd az angolok és/vagy a hong kongiak kifizetik
Ha te nemzeti ereklyézel, akkor én is előrukkolhatok az érdektelen klubotokkal, egál nem ? :))
1. semmilyen pénzt nem vár az FTC az államtól
2. nem kéri ingyen azt a két hektárt sem, amit tőle államosítottak, csak legalább már ÍRNÁK KI a pályázatot
Majd az angolok és/vagy a hong kongiak kifizetik
Ha te nemzeti ereklyézel, akkor én is előrukkolhatok az érdektelen klubotokkal, egál nem ? :))
ath19-06-2007 17:20:03 // 3652
nem is gondolom, hogy az mtk egy nemzeti ereklye lenne. egy futball klub, ahogyan a sok másik is.
egyébként meg ennél cikibbet, hogy ezzel próbálsz meg visszavágni, még nem hallottam.
kit érdekel, hogy mennyien vannak a hungárián? 500-an. és? ez menti azt, hogy a híres üllőin 2ezren? ettől nektek jobb? ez valami hatalmas differencia?
tudtommal az mtk nem rinyál állami pénzért és nem panaszkodik arra, hogy nem kapta meg a területet, hanem elvan.
egyébként meg ennél cikibbet, hogy ezzel próbálsz meg visszavágni, még nem hallottam.
kit érdekel, hogy mennyien vannak a hungárián? 500-an. és? ez menti azt, hogy a híres üllőin 2ezren? ettől nektek jobb? ez valami hatalmas differencia?
tudtommal az mtk nem rinyál állami pénzért és nem panaszkodik arra, hogy nem kapta meg a területet, hanem elvan.
mesa19-06-2007 16:55:15 // 3651
főleg a Hungária körúton! Ott ugyanis folyton a szurkolók vannak kisebbségben :P :D
mesa19-06-2007 16:54:19 // 3650
Mert kiemelt rendezvény. Kötelező.
A Láki-Szpari NBI-es mérkőzésen viszont ajánlatos lesz. :P
Micsoda tirpák-rangadó várható! :D
A Láki-Szpari NBI-es mérkőzésen viszont ajánlatos lesz. :P
Micsoda tirpák-rangadó várható! :D
ath19-06-2007 16:07:24 // 3649
a rendőrök kezdik. nem tudtad?
ath19-06-2007 16:07:08 // 3648
mindenki a szegény fradikával, a nemzet kincsével akar kibabrálni.
meg kell verni a bőcsöt és a baktalórátházát és akkor nincs mese. a többi rizsa.
mellesleg szánalmas a mai magyar focit ennyire komolyan venni.
meg kell verni a bőcsöt és a baktalórátházát és akkor nincs mese. a többi rizsa.
mellesleg szánalmas a mai magyar focit ennyire komolyan venni.
zolee14519-06-2007 15:56:29 // 3647
Miért kéne annyira biztosítani az Újpest - Fradit? Azt mondtad, hogy a 80-as években volt balhé, most már semmi ilyen nincs.:P :D
mesa19-06-2007 15:49:57 // 3646
Bundásmészöly zsebből kifizeti, csak megint jót tehessen egy ellenlábassal.
Esetleg Bajnai Gordon 100% tulajdonrészt vásárol.
MI az a 40 misi, ha csak az kell hozzá, hogy ne legyen örökrangadó a fővárosban ? :P
Vagy egy Újpest-Fradi meccs biztosítása többe kerül. Hát nem megtérülő beruházás az Államnak, ha inkább oda adja ? :P
Esetleg Bajnai Gordon 100% tulajdonrészt vásárol.
MI az a 40 misi, ha csak az kell hozzá, hogy ne legyen örökrangadó a fővárosban ? :P
Vagy egy Újpest-Fradi meccs biztosítása többe kerül. Hát nem megtérülő beruházás az Államnak, ha inkább oda adja ? :P
mesa19-06-2007 15:47:03 // 3645
Miért ne lennének ?
Ha a DVSC a BKV Előre indulási jogát megvette, ha a VASAS annak idején a Kecskemétét, ha a Kispest az ESMTK-ét, akkor az FTC miért ne tenné meg ?
Főként, hogy jogtalanul NBII-be rakták, nem pedig kiesett.
Azt egyszerű aggyal nehéz felfogni, hogy a beadott éves költségvetésben egyedül az FTC adott be tvaly valós adatokat ?
Ugyanaz a játékos (Vukmir, Leandro) aki az FTC-ben havi 1 millióra volt lejelentve, az a Lokinál már csak 100e forintért is focizott volna? :P
Ne is beszéljünk a Fehérvár FC-ről, akik több száz millióval tartoznak mindenfelé, miközben 3 milliárdot tolt bele az önkormányzat.
Ne beszéljünk az UTE-ról sem, akik még mindig nem fizették vissza a több száz milliós reorganizációs hitelt, mégis NBI-esek.
A hab a tortán az MTK, aki új névvel, tartozás nélkül folytatta ugyanott, ahol abba hagyta, persze évek óta megy a pereskedés de fizetni nem fognak.
Azt hiszem ilyen illusztris társaságban az FTC megvásárolt első osztálvybeli helye abszolut nem lenne kifogásolható! :PPPP
Lehet itt most humorizálni, de ezzel csak a szegénységi bizonyítványt állítjuk ki magunkról.
Nem érdekes, hogy az idény közben lepattant a kezdő csapat fele, külföldre.
Nem érdekes, hogy ez nem az at FTC, hanme zöldfölűek.
Igaz, minálunk mindenki győzelmeket vár a Fraditól! De ha nem nyer, akkor mindenki igyekszik egyet gyorsan belerúgni. Sportszerű ember a magyar.
Ha a DVSC a BKV Előre indulási jogát megvette, ha a VASAS annak idején a Kecskemétét, ha a Kispest az ESMTK-ét, akkor az FTC miért ne tenné meg ?
Főként, hogy jogtalanul NBII-be rakták, nem pedig kiesett.
Azt egyszerű aggyal nehéz felfogni, hogy a beadott éves költségvetésben egyedül az FTC adott be tvaly valós adatokat ?
Ugyanaz a játékos (Vukmir, Leandro) aki az FTC-ben havi 1 millióra volt lejelentve, az a Lokinál már csak 100e forintért is focizott volna? :P
Ne is beszéljünk a Fehérvár FC-ről, akik több száz millióval tartoznak mindenfelé, miközben 3 milliárdot tolt bele az önkormányzat.
Ne beszéljünk az UTE-ról sem, akik még mindig nem fizették vissza a több száz milliós reorganizációs hitelt, mégis NBI-esek.
A hab a tortán az MTK, aki új névvel, tartozás nélkül folytatta ugyanott, ahol abba hagyta, persze évek óta megy a pereskedés de fizetni nem fognak.
Azt hiszem ilyen illusztris társaságban az FTC megvásárolt első osztálvybeli helye abszolut nem lenne kifogásolható! :PPPP
Lehet itt most humorizálni, de ezzel csak a szegénységi bizonyítványt állítjuk ki magunkról.
Nem érdekes, hogy az idény közben lepattant a kezdő csapat fele, külföldre.
Nem érdekes, hogy ez nem az at FTC, hanme zöldfölűek.
Igaz, minálunk mindenki győzelmeket vár a Fraditól! De ha nem nyer, akkor mindenki igyekszik egyet gyorsan belerúgni. Sportszerű ember a magyar.
Tommi19-06-2007 13:47:05 // 3644
Igen és idén saját erejükből nem jutottak fel :) De majd adminisztratív úton úgyis NB I-esek lesznek :)))
Berto19-06-2007 12:38:50 // 3643
il nostro capitano...
il simbolo di Roma...
il gladiatore giallorosso...
il bimbo d'oro...
con il numero dieci.......
;-)
Per sempre forza Roma e forza Capitano!
C'e' solo l'A.S.R!
il simbolo di Roma...
il gladiatore giallorosso...
il bimbo d'oro...
con il numero dieci.......
;-)
Per sempre forza Roma e forza Capitano!
C'e' solo l'A.S.R!
zolee14519-06-2007 12:20:42 // 3642
Mivel a Tatabánya egyik támadója már a Lokival kezdte a felkészülést szerintem megvan már az a 40 milla:)
kando.19-06-2007 11:53:27 // 3641
Van örörm, bódottá ;-)
Kau19-06-2007 11:49:49 // 3640
Kicsit le vagyok maradva. Most látom, hogy a Fradi nem tudott felkerülni az NB-II-ből? :))
Ekkora szégyent nekik! Nagyarcúak, azt hitték ott a szél beviszi a labdát a hálóba.
De azt is látom, hogy lehet, hogy mégis felrakják, ha a Tatabánya nem szerzi meg a hiányzó 40 millió Ft-ot az indulásig. Ez azért érdekes. Mintha a FTC-nek nagyobb tartozása lenne... Na mindegy.
Ha nyertem volna egy lottó 5-öst, adnék a Tatabányának 40 millát :))
A zöld-fehéreknek még a Baktalórándháza is kemény...
Ekkora szégyent nekik! Nagyarcúak, azt hitték ott a szél beviszi a labdát a hálóba.
De azt is látom, hogy lehet, hogy mégis felrakják, ha a Tatabánya nem szerzi meg a hiányzó 40 millió Ft-ot az indulásig. Ez azért érdekes. Mintha a FTC-nek nagyobb tartozása lenne... Na mindegy.
Ha nyertem volna egy lottó 5-öst, adnék a Tatabányának 40 millát :))
A zöld-fehéreknek még a Baktalórándháza is kemény...
ath19-06-2007 11:28:50 // 3639
mesa19-06-2007 09:20:55 // 3638
Totti jó srác.
Én játszatnám a csapatomban :)
Én játszatnám a csapatomban :)
Tommi19-06-2007 02:20:44 // 3637
Tommaso 15910-06-2007 21:51:54 // 3636
Ezeket a "fa"lábúakat láttátok már???:-Ohttp://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1005420
Whiteskull07-06-2007 22:21:35 // 3635
Van még kb. 3-400 megnézendő Star Trek epizódom, így igazából nem tudom átérezni a problémádat. :DDDD
Satti07-06-2007 22:19:27 // 3634
Sokat nem láttam még belőle,csak ha épp nincs máshol semmi,akkor odakapcsoltam a tv-ét,az ment a háttérben az amorézás közben:-))
Whiteskull07-06-2007 22:17:24 // 3633
Egészségedre! Csak nézd őket szorgalmasan! :DDDDD
Satti07-06-2007 22:16:12 // 3632
Inkább ez ,mint a Győzike!:-))
Tibe07-06-2007 22:12:52 // 3631
Így van ez is egy előre megírt show, pont mint a hülye győzike só.... ott is az történik amit a csatorna akar hogy történjen a nézettség növelése miatt.
Satti07-06-2007 22:12:02 // 3630
Viszont nem tagadják,hogy bénák:-))
Whiteskull07-06-2007 22:07:31 // 3629
Az sem igaz, amit kérdeznek.
Whiteskull07-06-2007 22:07:15 // 3628
Ne csináld! Egy tv csatorna pénzeli őket. :(
Satti07-06-2007 22:03:15 // 3627
Most lesz a viasat3-on a best of Lúzer FC! Ők az igaziak,és legalább lelkesek!:-)
zolee14507-06-2007 16:59:02 // 3626
Jobbak voltunk, de a foci kegyetlen sport, gólra játszák.:D
Halesz07-06-2007 14:35:11 // 3625
Az index előre elhatározta, hogy ilyen cikket fog írni a meccsről :) ami megfelel a kapitány igényeinek :)
mesa07-06-2007 11:05:56 // 3624
Biztos voltam benne, hogy Várhidi nem fogja felelősnek érezni magát, ma Magyaroszágon senki nem felelős semmilyen elkövetett hibáért.
A 4:0 tippem is bejött.
De mindenki hülye aki szerint nem játszottunk jobban a norvégoknál... :P
A 4:0 tippem is bejött.
De mindenki hülye aki szerint nem játszottunk jobban a norvégoknál... :P
Kau07-06-2007 09:06:17 // 3622
Ez komoly, vagy a humor rovatban volt? :))
Ki írta a közvetítést, az egyik cserejátékos a kispadról? :))
Ki írta a közvetítést, az egyik cserejátékos a kispadról? :))
Kau07-06-2007 08:57:58 // 3621
Ez egyre szánalmasabb...
zolee14507-06-2007 08:55:56 // 3620
zolee14507-06-2007 08:27:52 // 3619
Na most ez majdnem viccesebb ám mint a Belga-féle....valahogy az élet mindig viccesebb, mint amit bárki ki tudna találni:
"Hetedik Európa-bajnoki selejtezőjéből az ötödiket is elvesztette a magyar válogatott, ezúttal Norvégia bizonyult jobbnak a mieinknél. A 4-0-s vereség ellenére Várhidi Péter szövetségi kapitány ezúttal is inkább a pozitívumokra koncentrált.
- Úgy vélem, jobban játszottunk, mint a görögök ellen, de egyszerűen nem tudtunk gólt rúgni - mondta a szakember. - Nem tudtuk megfogni John Carewt, olyan fizikai adottságai vannak, amelyekkel nem tudunk mit kezdeni, és nem használtuk ki a helyzeteinket. A szünetben többek között arra kértem a fiúkat, hogy próbáljuk meg a bal oldalon kihasználni a norvég jobbhátvéd gyengeségét, Gerát "eltoltuk" a szél irányába. Ez működött is, Buzsáky és Tóth összeszedték a lepattanókat, Hajnal és Gera jól kombinált, fölényben voltunk, de aztán a két gyorsan bekapott gól mindent eldöntött, bosszantó hibákat követtünk el.
Várhidi azonban ismét kihangsúlyozta, van jövő a csapatban.
- Ez a gárda 2-3 év múlva is együtt tud játszani - mondta a szakember. - Addigra fejlődhetnek egyénileg és csapatként is. Ez a norvég válogatott egy kész csapat, olyan játékosaik vannak, akikkel jelenleg nem tudjuk felvenni a versenyt, de érzem a jövőt a mieinkben."
(nb1.hu)
Már csak a "Gabeszozás" hiányzik...viszont a "szakember"-t egy kicsit túlzónak érzem.:)
"Hetedik Európa-bajnoki selejtezőjéből az ötödiket is elvesztette a magyar válogatott, ezúttal Norvégia bizonyult jobbnak a mieinknél. A 4-0-s vereség ellenére Várhidi Péter szövetségi kapitány ezúttal is inkább a pozitívumokra koncentrált.
- Úgy vélem, jobban játszottunk, mint a görögök ellen, de egyszerűen nem tudtunk gólt rúgni - mondta a szakember. - Nem tudtuk megfogni John Carewt, olyan fizikai adottságai vannak, amelyekkel nem tudunk mit kezdeni, és nem használtuk ki a helyzeteinket. A szünetben többek között arra kértem a fiúkat, hogy próbáljuk meg a bal oldalon kihasználni a norvég jobbhátvéd gyengeségét, Gerát "eltoltuk" a szél irányába. Ez működött is, Buzsáky és Tóth összeszedték a lepattanókat, Hajnal és Gera jól kombinált, fölényben voltunk, de aztán a két gyorsan bekapott gól mindent eldöntött, bosszantó hibákat követtünk el.
Várhidi azonban ismét kihangsúlyozta, van jövő a csapatban.
- Ez a gárda 2-3 év múlva is együtt tud játszani - mondta a szakember. - Addigra fejlődhetnek egyénileg és csapatként is. Ez a norvég válogatott egy kész csapat, olyan játékosaik vannak, akikkel jelenleg nem tudjuk felvenni a versenyt, de érzem a jövőt a mieinkben."
(nb1.hu)
Már csak a "Gabeszozás" hiányzik...viszont a "szakember"-t egy kicsit túlzónak érzem.:)
zolee14507-06-2007 08:18:53 // 3618
Azért ez kezd egyre kevésbé vicces lenni... mondjuk az is igaz, hogy aki valamilyen szinten komolyan veszi a magyar focit az meg is érdemli.:D
Elképzelem ahogy az ember bemegy a munkahelyére egész hónapban, amit lehet elbasz, viszont legalább látszik rajta, hogy nem is érdekli. Aztán hó végén odamegy pénztárhoz, és amikor kérdezik, hogy mire akar ő fizetést kapni elmondja, hogy benne megvolt az akarás, de a munka fejben és kondiban is fölé nőtt, és ezzel egész hónapban nem tudott mit kezdeni, de már látja a biztató jeleket, és szinte napról napra tapasztaltabb lesz, csak ki kellene rúgni a közvetlen felettesét, mert ő az aki visszafogja a termelést.... Erre mindenki bólogat, hogy igen, ez igaz, és leszámolnak az orra elé vagy fél millát. Persze másnap a Mónika sóban nekiáll sopánkodni, hogy bezzeg külföldön ugyanezzel havi 5 millát keresnek...
Elképzelem ahogy az ember bemegy a munkahelyére egész hónapban, amit lehet elbasz, viszont legalább látszik rajta, hogy nem is érdekli. Aztán hó végén odamegy pénztárhoz, és amikor kérdezik, hogy mire akar ő fizetést kapni elmondja, hogy benne megvolt az akarás, de a munka fejben és kondiban is fölé nőtt, és ezzel egész hónapban nem tudott mit kezdeni, de már látja a biztató jeleket, és szinte napról napra tapasztaltabb lesz, csak ki kellene rúgni a közvetlen felettesét, mert ő az aki visszafogja a termelést.... Erre mindenki bólogat, hogy igen, ez igaz, és leszámolnak az orra elé vagy fél millát. Persze másnap a Mónika sóban nekiáll sopánkodni, hogy bezzeg külföldön ugyanezzel havi 5 millát keresnek...
Halesz06-06-2007 22:35:46 // 3617
Nem néztem ki belőled, hogy figyelni fogod az elejét :))))) :P
Tommi06-06-2007 22:33:33 // 3616
Ja, Belga... nem szóltam semmit :))) Elejét nem figyeltem :)))
Tommi06-06-2007 22:31:40 // 3615
Ez kész :))) Gondolom nem saját kútfő, mert belőled nem nézek ki ilyet :PPP
Halesz06-06-2007 22:24:49 // 3614
Erről megint a Belga szám jut eszembe, a végén az interjús poénnal:
Exkluzív riport Gabesszal:
Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak, meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára. Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel, aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit, mi meg minndannyian félreértettük. A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk. A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre, úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület. Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk. A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban, A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát, a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki, onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük. Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda, de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.
Exkluzív riport Gabesszal:
Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak, meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára. Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel, aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit, mi meg minndannyian félreértettük. A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk. A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre, úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület. Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk. A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban, A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát, a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki, onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük. Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda, de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.
Tommi06-06-2007 22:11:32 // 3613
Már látom a nyilatkozatokat:
"Jól játszott a csapat, volt pár helyzetünk, amit sajnos nem tudtunk gólra váltani, de összességében elégedett vagyok a játékkal, van még mit tökéletesíteni, de jó úton járunk és folyamatosan fejlődünk"
Meg zsebretesszük a nagy zsét... :/
"Jól játszott a csapat, volt pár helyzetünk, amit sajnos nem tudtunk gólra váltani, de összességében elégedett vagyok a játékkal, van még mit tökéletesíteni, de jó úton járunk és folyamatosan fejlődünk"
Meg zsebretesszük a nagy zsét... :/
Satti06-06-2007 22:09:46 // 3612
Sajnos ez van......Szánalmas......
Kau06-06-2007 21:57:54 // 3611
Norvégia - Magyarország 4:0
Ismét egy jót fociztak profijaink. Nem baj, ettől még nem lesznek anyagi gondjaik.
Ismét egy jót fociztak profijaink. Nem baj, ettől még nem lesznek anyagi gondjaik.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
477
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?