Sokszor érdekes dolgokon múlik ám az eredményesség. Ha megtalálja a megfelelő stílust, és az embereknek azt a posztot ahol szeretnek/tudnak játszani akkor akár jó is lehet.
Sok nagy tehetséget láttunk hülye helyeken beleszürkülni a mezőnybe. Kíváncsi vagyok a jövő hét végére, meg aztán majd a tétmeccsek.
Bárki legyen is az ellenfél, bármennyire is barátságos a meccs, azért fordítani nem egyszerű.
Az más kérdés, hogy szerintem a görögök második gólja les volt, és ugye egy tizenegyest nem fújtak be (2-ből egyet illene), de így sem rossz.
A különbség annyi, hogy egy szar játékkal elvesztett meccsen mindenki rinyálna, most meg a bírói tévedés is belefért.
Forum >> Futballgarázs
zolee14524-05-2008 23:29:28 // 4208
mesa24-05-2008 23:10:43 // 4207
Igazad van : úgy értettem bármelyik nyugati él klub csapatban :)
Koeman akkor lett szimpatikus, amikor az első sajtótájékoztatóját így kezdte:
-Jó napot! Erwin Koeman vagyok, és van egy epilepsziás kislányom...
Akkor tudtam, hogy ez egy EMBER, még ha nem is lesz eredményes, de hasznos lehet.
Koeman akkor lett szimpatikus, amikor az első sajtótájékoztatóját így kezdte:
-Jó napot! Erwin Koeman vagyok, és van egy epilepsziás kislányom...
Akkor tudtam, hogy ez egy EMBER, még ha nem is lesz eredményes, de hasznos lehet.
zolee14524-05-2008 23:06:46 // 4206
Ők bármelyik nyugati klubban játszanak már most is.:)
Amúgy tényleg jófej Koeman, és tetszik a hozzáállás, hogy nem száll el ha nyerünk, és nem zakkan meg ha veszítünk. Lehet, hogy ez a stílus fekszik majd a csapatnak amit most játszottak.
Amúgy tényleg jófej Koeman, és tetszik a hozzáállás, hogy nem száll el ha nyerünk, és nem zakkan meg ha veszítünk. Lehet, hogy ez a stílus fekszik majd a csapatnak amit most játszottak.
mesa24-05-2008 22:17:32 // 4205
Jajj, de kár az utolsó gólért!
Annyira szép lett volna, ha az Európa-bajnokot is 3:1-re győztük volna le, mint a Világbajnok olaszokat :)
Meglepődtek Rehagelék! :))
Nekem bejön Koeman! Nagyon őszinte ember.
Gratulálok a csapatnak és külön Erwin Koemannak, aki sikeresen erőt adott az első félidő után a csapatunknak.
Úgy érzem, hogy vannak magyar klasszisaink! Dzsudzsák, Hajnal, Huszti, Dárdai, Gera
Bármelyik nyugati klubban megállnák a helyüket
És az U19 ott van a nyolccsapatos EB-n!!!
Nekik is gratulálok! Megverték fontos meccsen a Portugálokat, aki sorra nyerték az U Eb-ket
Annyira szép lett volna, ha az Európa-bajnokot is 3:1-re győztük volna le, mint a Világbajnok olaszokat :)
Meglepődtek Rehagelék! :))
Nekem bejön Koeman! Nagyon őszinte ember.
Gratulálok a csapatnak és külön Erwin Koemannak, aki sikeresen erőt adott az első félidő után a csapatunknak.
Úgy érzem, hogy vannak magyar klasszisaink! Dzsudzsák, Hajnal, Huszti, Dárdai, Gera
Bármelyik nyugati klubban megállnák a helyüket
És az U19 ott van a nyolccsapatos EB-n!!!
Nekik is gratulálok! Megverték fontos meccsen a Portugálokat, aki sorra nyerték az U Eb-ket
zolee14524-05-2008 21:29:26 // 4204
Nocsak.:) Nem kell nagyon beleélni magunkat, hogy hú de jók vagyunk, de ez akkor is szép volt, és nem talált gólok. A talált gólt a görögök rúgták.:)
mesa24-05-2008 18:41:36 // 4203
Áh, köszi! akkor be kell kuncsorognom anyámékhoz. De még nicsnenek itthon :(
zolee14524-05-2008 17:51:22 // 4202
Adja. 18.45, Sport1
mesa24-05-2008 17:44:44 // 4201
Mikor lesz ma a görög meccs? És miért nem adja a tv ??? :o
Áki23-05-2008 11:58:50 // 4200
Én a MU-nak drukkoltam, nekem jó volt a vége!:DDDDDD
mesa23-05-2008 11:34:17 // 4199
Szerintem is! A BL Juve nélkül olyan, mint az enbéjeggy Fradi nélkül :))) uncsi.
zolee14522-05-2008 19:16:24 // 4198
Fura dolog ez, hogy klub szinten BL ben legjobb 4-ben 3 angol csapat, válogatott szinten meg sehol semmi... van amit pénzért nem lehet megvenni, minden másra ott a...:D
Tommi22-05-2008 10:36:49 // 4197
Jó volt a meccs, bár számomra közömbös, mert miután a Milan kiesett, nem követtem az eseményeket tovább :) Tegnap este is tök véletlenül kapcsoltam a királyi TV-re és látom, hogy megy a döntő hosszabbítása, mondom akkor már megnézem. Izgalmas és érdekes volt, bár a végén kicsit eldurvult a helyzet és majdnem bunyó lett, angolokat ismerve szerintem akkor tuti összebalhézott volna a fél lelátó is :)))
mesa22-05-2008 09:59:13 // 4195
Kau21-05-2008 13:32:45 // 4194
A családi szektorok kialakítása szerintem nagyon jó ötlet. Sajnos manapság az ember nem szívesen megy ki egy kisgyerekkel focimeccsre, mert vagy lesz balhé vagy nem...
mesa20-05-2008 09:31:36 // 4193
Még valam: Terry Robinson elnök 24 órás örzéás rendelt el, hogy többé szurkolók ne bukkanjanak fel ott, ahol nem kéne a stadion területén. Ezen kívűl tagsági kártya lesz, és aki nekiknem tetszik a viselkedése miatt, azt kitiltják egy időre, ugyanúgy, ahogy azt a szigetországban teszik!!!
Létre fognak hozni családi szektorokat, a hulligánokat meg fülön csípik. REND lesz végre, mert az mindenkinek jó.
Létre fognak hozni családi szektorokat, a hulligánokat meg fülön csípik. REND lesz végre, mert az mindenkinek jó.
mesa20-05-2008 09:29:19 // 4192
Szerintem nagyon jól látod a helyzetet : siralmas.
És azt is nagyon jól tippeled, hogy 8-10 új, de inkább úgy írom : JÓ játékosra lenne szükség. Ez a terve a skótoknak is. Egy 22 éves angol srácot már múlt hét csütörtökön küldtek.
Most, hogy Kevin McCabe lemondott a SU elnöki székéről, és beválasztották az FTC Rt. igazgató tanácsába, remélem megváltozik minden!
Nekem nincsenek már elvárásaim. Talán csak egy: vegyen egy első osztályú indulási jogot Kevin bácsi, mert nincs értelme még egy évet a másodosztályban lehúzni. Természetesen a játékosvásárláson felül! :)
Azt hiszem nem az érintettség szól belőlem, ha azt mondom, nagyobb szüksége van egy jó FTC-re a magyar labdarúgásnak, mint egy világítás, stadion és szurkolók nélküli REAC-ra ...
McCabe is jól jár, a rákospalotaiak is, mert a pénzből megcsinálhatják a villanyt, aztán ők vannak annyira motíváltak, hogy egy év múlva vissza kerülhessenek az élvonalba ;-)
És azt is nagyon jól tippeled, hogy 8-10 új, de inkább úgy írom : JÓ játékosra lenne szükség. Ez a terve a skótoknak is. Egy 22 éves angol srácot már múlt hét csütörtökön küldtek.
Most, hogy Kevin McCabe lemondott a SU elnöki székéről, és beválasztották az FTC Rt. igazgató tanácsába, remélem megváltozik minden!
Nekem nincsenek már elvárásaim. Talán csak egy: vegyen egy első osztályú indulási jogot Kevin bácsi, mert nincs értelme még egy évet a másodosztályban lehúzni. Természetesen a játékosvásárláson felül! :)
Azt hiszem nem az érintettség szól belőlem, ha azt mondom, nagyobb szüksége van egy jó FTC-re a magyar labdarúgásnak, mint egy világítás, stadion és szurkolók nélküli REAC-ra ...
McCabe is jól jár, a rákospalotaiak is, mert a pénzből megcsinálhatják a villanyt, aztán ők vannak annyira motíváltak, hogy egy év múlva vissza kerülhessenek az élvonalba ;-)
Kau20-05-2008 08:48:02 // 4191
Megnéztem hétvégén a Jászberény - FTC meccset. Pff.
Igaz, hogy 0:3 lett, de a mutatott játék siralmas volt mindkét részről. Igaz a Jászberényiek amatőrök, mellette dolgozni járnak...
Szerintem olyan 8-10 játékos kéne a fradinak, ha akar valamit majd az első osztályban.
Igaz, hogy 0:3 lett, de a mutatott játék siralmas volt mindkét részről. Igaz a Jászberényiek amatőrök, mellette dolgozni járnak...
Szerintem olyan 8-10 játékos kéne a fradinak, ha akar valamit majd az első osztályban.
Kau20-05-2008 08:44:36 // 4190
Ezt a Rooneyt nem értem miért sztárolták. Szerintem egy átlagos focista, aki inkább a szabálytalanságaival próbált meg kitűnni. Az meg természetes, hogy egy támadót mindenki jobban ismer mint pl. egy védőt.
Amelyik meccseken én láttam, egy nagy nulla volt.
Amelyik meccseken én láttam, egy nagy nulla volt.
mesa16-05-2008 22:30:13 // 4189
Ma hallottam, lehet szakállas, de szerintem jó! :)
Az angolok meghívják a Wembley avatóra a magyar válogatottat.
Megtanakodják a dolgokat, hogy mivel nem túl jó a magyarok csapata, megpróbálják fair-ré tenni azzal, hogy egyedül Rooney áll ki, a többiek elmennek sörözni...
Megy a meccs, 13. percben érkezik az SMS a Pubba, hogy 1:0-ra vezet Anglia. Nagyszerű hír, ennek örömére isznak egy újabb korsó sört.
Telik múlik az idő, 80. percben jön egy SMS, hogy 1:1-re szépítettek a magyarok!
-Na ennek a fele sem tréfa, mennünk kell,mert még a végén kikapunk a magyaroktól!
Útközben kapják az újabb SMS-t, hogy 91. percben lőtt góllal nyertek a magyarok! Beérnek az öltözőbe, látják Rooney ott fogja a fejét...
-De hát mi történt? A 13. percben már vezettünk egy nullra ?!
-Az igen, no de a 14. percben piros lappal már ki is állítottak - felelte búsan Rooney.
Az angolok meghívják a Wembley avatóra a magyar válogatottat.
Megtanakodják a dolgokat, hogy mivel nem túl jó a magyarok csapata, megpróbálják fair-ré tenni azzal, hogy egyedül Rooney áll ki, a többiek elmennek sörözni...
Megy a meccs, 13. percben érkezik az SMS a Pubba, hogy 1:0-ra vezet Anglia. Nagyszerű hír, ennek örömére isznak egy újabb korsó sört.
Telik múlik az idő, 80. percben jön egy SMS, hogy 1:1-re szépítettek a magyarok!
-Na ennek a fele sem tréfa, mennünk kell,mert még a végén kikapunk a magyaroktól!
Útközben kapják az újabb SMS-t, hogy 91. percben lőtt góllal nyertek a magyarok! Beérnek az öltözőbe, látják Rooney ott fogja a fejét...
-De hát mi történt? A 13. percben már vezettünk egy nullra ?!
-Az igen, no de a 14. percben piros lappal már ki is állítottak - felelte búsan Rooney.
BadAzz11-05-2008 18:39:45 // 4188
Eldölt a premier league, manchester hozta az utolsó meccsen a kötelezöt. Alfaföldön még nem tudtak bajnokot avatni sikerült egált játszania az internek.
RB10-05-2008 17:33:44 // 4187
Gratula az MKB Veszprém kézilabda csapatának a KEK győzelemért!:-)))))
mesa29-04-2008 23:13:54 // 4186
Ha már Manchester ... ott van Cantona nélkül is a BL döntőben !!! Kiejtette a Barcelonát!
mesa29-04-2008 21:48:50 // 4185
Ha már szóba került : Eric Cantona. Ugye emlékeztek még rá ? :-))
és a legendás lábmozdulat ...
és a legendás lábmozdulat ...
mesa29-04-2008 21:39:39 // 4184
Esetleg valakit érdekel -rajtam kívűl is- :-) , hogy kicsoda ő:
Bobby Davison, a Ferencváros vezetőedzője
A Huddersfield Townnál kezdett focizni 1980-ban, majd egy évvel később a Halifax játékosa lett, ahol csaknem minden második meccsén betalált. Az akkor még csak 22 éves gólerős támadóra felfigyelt a Derby County, ahol öt év alatt, több mint 200 mérkőzésen 83 alkalommal volt eredményes.
1987-ben 350 ezer fontért leszerződtette a Leeds United, majd 1990-ben feljutott az élvonalba. Davisonnak nem kis érdemei voltak a sikerben, hiszen 29 bajnoki meccsen 10 találatig jutott, a házi góllövőlistán pedig csak két csapattársa előzte meg. Két évvel később tagja volt a Leeds bajnokcsapatnak, amely a Manchester United előtt lett aranyérmes. Ugyan Davison csak két bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ráadásul csereként, de olyan társak közt szereplehetett, mint például Eric Cantona vagy éppen Gary McAllister. Mivel egyre kevesebbet játszott, visszatért a Derbybe, majd megfordult a Sheffield Unitedben és a Leicesterben is, ahol meghatározó tagja volt az első osztályú csapatnak.
Később újra szerepelt a Pengéknél, végül a Hull City játékosaként vonult vissza 1996-ban.
Edzőként dolgozott a Guiseley együttesénél, majd a Bradford Citynél Colin Todd menedzser munkáját segítette pályaedzőként, később volt a Derby játékosmegfigyelője, legutóbb pedig a Sheffield United utánpótlás vezetőjeként tevékenykedett.
Kevin McCabe megbízatásából február közepén került a Ferencvároshoz, szakmai megfigyelőként. Ott volt minden edzésen, és mérkőzésen, sőt az ideje nagy részét a Népligeti Utánpótlás Centrumban töltötte, ahol figyelte a fiatalok munkáját, de általában ő is részt vett az edzéseken.
Közben a "nagyok" szenvedtek a bajnokságban, ő azonban nyilvánosan soha nem kritizált, hiába akarták az újságírók azt hallani tőle, hogy rosszul játszik és nem fog feljutni a csapat, ő mindig diplomatikusan kikerülte a kényes kérdéseket. Csank János menesztése már a levegőben lógott, Davison azonban nem tervezte, hogy ő lesz az utód.
Aztán amikor úgy hozta a sors, az angol, illetve magyar felettesei meggyőzték, és elvállalta a posztot. Érdekesség, hogy a 49 éves szakember pályafutása során még soha nem volt vezetőedző felnőtt együttesnél. A debütálása jól sikerült, hiszen a Ferencváros 1-0-ra legyőzte e Bőcsöt, míg a második mérkőzésén 3-0-ra nyert a csapata Mezőkövesden, így egyelőre 100%-os mérleggel rendelkezik.
Úgy tudjuk, hogy megbízatása csak nyárig szól, és nem is tervezi, hogy tovább üljön a kispadon, bár állítólag angol felettesei erősen kapacitálják erre. Davisont nehéz kiismerni, de a közelében lévők egyöntetűen emberileg tökéletesen korrektnek és kiváló szakembernek írják le, aki lassan kezd kedvet kapni a Fradi-kispadhoz.
Davisont szeretik a játékosai, aki ugyan kőkeményen követel, de az edzések változatosak, pörgősek. Ő maga is beszáll a munkába, sőt a mérkőzéseken a kispadra is szerelésbe ül le. Ezzel kapcsolatban azt mondta: ő is a csapat tagja, miért viselnie hosszú nadrágot és inget? Öltönyt pedig majd akkor vesz fel, ha esküvőre hívják - tette hozzá.
Nyilván a zakót is kerülné, ameddig lehet.
Bobby Davison, a Ferencváros vezetőedzője
A Huddersfield Townnál kezdett focizni 1980-ban, majd egy évvel később a Halifax játékosa lett, ahol csaknem minden második meccsén betalált. Az akkor még csak 22 éves gólerős támadóra felfigyelt a Derby County, ahol öt év alatt, több mint 200 mérkőzésen 83 alkalommal volt eredményes.
1987-ben 350 ezer fontért leszerződtette a Leeds United, majd 1990-ben feljutott az élvonalba. Davisonnak nem kis érdemei voltak a sikerben, hiszen 29 bajnoki meccsen 10 találatig jutott, a házi góllövőlistán pedig csak két csapattársa előzte meg. Két évvel később tagja volt a Leeds bajnokcsapatnak, amely a Manchester United előtt lett aranyérmes. Ugyan Davison csak két bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ráadásul csereként, de olyan társak közt szereplehetett, mint például Eric Cantona vagy éppen Gary McAllister. Mivel egyre kevesebbet játszott, visszatért a Derbybe, majd megfordult a Sheffield Unitedben és a Leicesterben is, ahol meghatározó tagja volt az első osztályú csapatnak.
Később újra szerepelt a Pengéknél, végül a Hull City játékosaként vonult vissza 1996-ban.
Edzőként dolgozott a Guiseley együttesénél, majd a Bradford Citynél Colin Todd menedzser munkáját segítette pályaedzőként, később volt a Derby játékosmegfigyelője, legutóbb pedig a Sheffield United utánpótlás vezetőjeként tevékenykedett.
Kevin McCabe megbízatásából február közepén került a Ferencvároshoz, szakmai megfigyelőként. Ott volt minden edzésen, és mérkőzésen, sőt az ideje nagy részét a Népligeti Utánpótlás Centrumban töltötte, ahol figyelte a fiatalok munkáját, de általában ő is részt vett az edzéseken.
Közben a "nagyok" szenvedtek a bajnokságban, ő azonban nyilvánosan soha nem kritizált, hiába akarták az újságírók azt hallani tőle, hogy rosszul játszik és nem fog feljutni a csapat, ő mindig diplomatikusan kikerülte a kényes kérdéseket. Csank János menesztése már a levegőben lógott, Davison azonban nem tervezte, hogy ő lesz az utód.
Aztán amikor úgy hozta a sors, az angol, illetve magyar felettesei meggyőzték, és elvállalta a posztot. Érdekesség, hogy a 49 éves szakember pályafutása során még soha nem volt vezetőedző felnőtt együttesnél. A debütálása jól sikerült, hiszen a Ferencváros 1-0-ra legyőzte e Bőcsöt, míg a második mérkőzésén 3-0-ra nyert a csapata Mezőkövesden, így egyelőre 100%-os mérleggel rendelkezik.
Úgy tudjuk, hogy megbízatása csak nyárig szól, és nem is tervezi, hogy tovább üljön a kispadon, bár állítólag angol felettesei erősen kapacitálják erre. Davisont nehéz kiismerni, de a közelében lévők egyöntetűen emberileg tökéletesen korrektnek és kiváló szakembernek írják le, aki lassan kezd kedvet kapni a Fradi-kispadhoz.
Davisont szeretik a játékosai, aki ugyan kőkeményen követel, de az edzések változatosak, pörgősek. Ő maga is beszáll a munkába, sőt a mérkőzéseken a kispadra is szerelésbe ül le. Ezzel kapcsolatban azt mondta: ő is a csapat tagja, miért viselnie hosszú nadrágot és inget? Öltönyt pedig majd akkor vesz fel, ha esküvőre hívják - tette hozzá.
Nyilván a zakót is kerülné, ameddig lehet.
mesa24-04-2008 22:14:32 // 4183
Szóval csak azt akartam mondani, hogy egy külföldi edző már csak azért is jó, mert felnyitja a szemét a beképzelt, iskolázatlan, valaha kispados magyar edzői köröket.
Mert annak nincs értelme, hogy a fiataljainknak nincs egy épkézláb ember, aki megtanítsa a futballt, mert a sörhasas edző a pálya szélén fűzi az órákon a fiatal csajokat, a lelkes munkavégzés helyett...
És jó hogy jöttek a Hemingway meg a McCabe, talán a mentalitásukból is tanulhatunk
Mert annak nincs értelme, hogy a fiataljainknak nincs egy épkézláb ember, aki megtanítsa a futballt, mert a sörhasas edző a pálya szélén fűzi az órákon a fiatal csajokat, a lelkes munkavégzés helyett...
És jó hogy jöttek a Hemingway meg a McCabe, talán a mentalitásukból is tanulhatunk
mesa24-04-2008 22:10:56 // 4182
Kistelekivel kapcsolatban egyet értek a politikai mondandóddal meg Várhidivel nem! :)
Egyébként ez a Várdhidi egy lúzer:
- a fiatalokat nem ő 'rakta össze', így örökölte
- nyaralásból megérkezett, jól lakott olaszokat vertünk meg
- tétmeccsen simán kikaptunk, ráadásul az utobbi időkben szánalmasan gyenge játékkal
- báb figura, simán eltűrte, hogy lehülyézte a Kisteleki folyton
- gyenge akaratú kapitány, Romant csak azért nem hívta be, mert Kisteleki azt javasolta
Egy ilyen nem való kapitánynak.
Ha hagytunk volna neki még időt, akkor 10 olyan vesztes meccse lett volna még, nem lett volna jobb sosem!
Magyarországon az edzők jönnek-mennek a csapatok között, senki t nem érdekel mekkora pancser az az edző (Csank, Mágus, Egervári, Urbányi stb.)
Szerintem még mindig Lotharral voltunk a legjobbak! Miatta jó csapatok is eljöttek, láttunk szép focit.
Csak megkavarta a szart. Ezért kellett mennie, mert ő tudta milyen ember Kisteleki
Egyébként ez a Várdhidi egy lúzer:
- a fiatalokat nem ő 'rakta össze', így örökölte
- nyaralásból megérkezett, jól lakott olaszokat vertünk meg
- tétmeccsen simán kikaptunk, ráadásul az utobbi időkben szánalmasan gyenge játékkal
- báb figura, simán eltűrte, hogy lehülyézte a Kisteleki folyton
- gyenge akaratú kapitány, Romant csak azért nem hívta be, mert Kisteleki azt javasolta
Egy ilyen nem való kapitánynak.
Ha hagytunk volna neki még időt, akkor 10 olyan vesztes meccse lett volna még, nem lett volna jobb sosem!
Magyarországon az edzők jönnek-mennek a csapatok között, senki t nem érdekel mekkora pancser az az edző (Csank, Mágus, Egervári, Urbányi stb.)
Szerintem még mindig Lotharral voltunk a legjobbak! Miatta jó csapatok is eljöttek, láttunk szép focit.
Csak megkavarta a szart. Ezért kellett mennie, mert ő tudta milyen ember Kisteleki
Doni24-04-2008 14:55:04 // 4181
Jó a példád, csak szerintem nem illik ide. Volt idő, amikor egész jól ment a válogatottnak, csak sajnos a végére már a játékosok motiváltsága is a béka segge alá esett, így nem csoda hogy nem is jöttek az eredmények. Itt volt a Matheus, mintha az ő példáját látnám megint. Jobb is hogy elmegy a Várhidi, kommentáljon csak a S1-en, ahhoz legalább ért, a többiek még a tábla előtt sem tudnak taktikázni, nemhogy igazi "bábukkal" a pályán. Szerintem egyébként a következő akit el kéne zavarni az a Kisteleki, csak sajnos neki van hatalma az alatta levőt leváltani.
zolee14524-04-2008 14:44:06 // 4180
Ha valami nyilvánvalóan szar akkor azért váltani kell. Gondolom te sem esel minden nap orra a küszöbben csak azért, mert egyszer elestél és minek változtatni...:)
Doni24-04-2008 14:26:03 // 4179
Szerintem azért tart ott a magyar foci ahol, mert még azokat az embereket sem hagyják normálisan dolgozni akik akarnak. Helyettük inkább jön a kritika, meg a rosszallás a Mészöly féle okosoktól és végül mindenkinek elmegy a kedve az egésztől. Azért majd kíváncsi leszek mit fog elérni az új edző a csapatunkkal.
De ez az elégedetlenség nemcsak a focira, hanem a politikára ugyanígy igaz. Az sosem jó aki éppen van, más kell. De minek...?!
De ez az elégedetlenség nemcsak a focira, hanem a politikára ugyanígy igaz. Az sosem jó aki éppen van, más kell. De minek...?!
zolee14524-04-2008 14:09:18 // 4178
Mourinho nem ért rá? Amúgy meg mindegy lenne...szarból várat ő sem tudna.
mesa24-04-2008 13:48:45 // 4177
Yeah! Várhidit elzavarták!
Egy bábbal kevesebb! :DD
Helyette lett ez a majom Erwin Koeman :
Egy bábbal kevesebb! :DD
Helyette lett ez a majom Erwin Koeman :
mesa19-04-2008 19:48:07 // 4176
Tényleg gratulálhatunk nekik!
Bevallom egy percig sem hittem, hogy sikerülhet! Pat Cortina adott erőt és bölcsességet nekik!
Bevallom egy percig sem hittem, hogy sikerülhet! Pat Cortina adott erőt és bölcsességet nekik!
Kompressz úr19-04-2008 15:53:09 // 4175
Le a kalappal a fiúk előtt, kis pénzből nagy játék.
BadAzz19-04-2008 15:47:46 // 4174
Nem kis dolog:! Végre A csoport:)
Kompressz úr19-04-2008 15:27:19 // 4173
Uraim! Ideje bezárni a futballgarázst, és jégkoronggarázst nyitni helyette! :)
mesa15-04-2008 11:53:18 // 4172
Egész szép, focira utaló megmozdulások voltak!
( Mondjuk Zarzycsky nem értem miért húzta vissza a kezét az első gólnál?! )
( Mondjuk Zarzycsky nem értem miért húzta vissza a kezét az első gólnál?! )
mesa14-04-2008 15:27:35 // 4171
Várszegi nem mantrázta elégszer, hogy "Működj !"' :)))
zolee14514-04-2008 13:09:54 // 4170
Szerintem igen, bár tavaly is sikerült a végére beszopniuk, és most is jó úton haladnak.:)
zolee14514-04-2008 13:06:59 // 4169
Még nem mélyült el kellőképpen a két szurkolótábor barátsága, de ami késik nem múlik.:)
mesa14-04-2008 12:42:28 // 4168
Esetleg Sopron-Győr ? Erről tudnál nyilatkozni te is :))
mesa14-04-2008 12:41:45 // 4167
Meg a Hali-Zete sem a békés jó hangulatban együtt töltött 90 percekről szól :)
mesa14-04-2008 12:35:25 // 4166
az szerintem a Nyíregyháza-Loki , úgy gondolom! :)
De kérdezzük meg erről zolee-t! ;-)
De kérdezzük meg erről zolee-t! ;-)
Kau14-04-2008 12:29:07 // 4165
A kapusról szinte mindenhol én is azt olvastam, hogy nagyon gyenge, de már kikezdték a többi játékost is. Nem tudom, már, hogy hol. Néha az Nb1.hu, NSO, és origo oldalait olvasom. Az itteni hsz-ek között vannak ilyenek.
A Nyíregyháza-Diósgyőr meg olyan, mint a Fradi-Újpest meccs. Legalábbis a szurkolók részéről. Évek óta.
A Nyíregyháza-Diósgyőr meg olyan, mint a Fradi-Újpest meccs. Legalábbis a szurkolók részéről. Évek óta.
mesa14-04-2008 12:22:06 // 4164
Nem mondod ?! Bajnok lesz az emtéká ??? És mindez Uri idelátogatásának köszönhető ? :DD
mesa14-04-2008 12:21:03 // 4163
Szerintem Lipit meg a Janit senki sem szidja.
Ellenben a fakezű két kapusunk annál többen. ÉS a Csankot semi mindenki tudja, mert tudják ezekből a botlábúakból ennyit lehet kihozni.
A hétvége sem azt bizonyította, hogy csak a Fradisták közt lennének rossz fiúk. Akikről szó van, azok 1/10-e egy Fardi tábornak, mégis nekitámadtak a REBISZes zsaruknak (mondjuk azokért nem kár :))
Azzal még nem lenne baj, ha kihagyna egy profi labdarúgó pár helyzetet! Azonban ha egy meccsen egy ziccert sem tud értékesíteni, az már olyan válogatott szintű teljesítmény! :))
Ellenben a fakezű két kapusunk annál többen. ÉS a Csankot semi mindenki tudja, mert tudják ezekből a botlábúakból ennyit lehet kihozni.
A hétvége sem azt bizonyította, hogy csak a Fradisták közt lennének rossz fiúk. Akikről szó van, azok 1/10-e egy Fardi tábornak, mégis nekitámadtak a REBISZes zsaruknak (mondjuk azokért nem kár :))
Azzal még nem lenne baj, ha kihagyna egy profi labdarúgó pár helyzetet! Azonban ha egy meccsen egy ziccert sem tud értékesíteni, az már olyan válogatott szintű teljesítmény! :))
Kau14-04-2008 11:34:00 // 4162
Amúgy ahhoz, hogy legyen esélye visszakerülni, ahhoz szerintem nem elég a 3. hely az NBII-ben.
És itt megjegyzem, nem vagyok a fradi ellen, ha tud, kerüljön vissza. Persze nem örülnék, ha a szurkolóik ismét széttörnék az új győri stadion vendégszektorát, ha kikapnak...
Mint ahogy tették ezt pár éve...
És itt megjegyzem, nem vagyok a fradi ellen, ha tud, kerüljön vissza. Persze nem örülnék, ha a szurkolóik ismét széttörnék az új győri stadion vendégszektorát, ha kikapnak...
Mint ahogy tették ezt pár éve...
Kau14-04-2008 11:29:48 // 4161
Ha már a szurkolókat szóba hoztad, akkor azt megjegyezném, hogy mindenhol sokkal nagyobb rendőri erők kellenek a stadionokba és az utcákra is. Gondolom nem kell mondanom miért. Nem a létszám miatt.
Furcsállom, hogy a saját csapatotoknak is rettegni kell a saját szurkolóiktól, ha nem nyernek. Lehet ezt most azzal magyarázni, hogy azért mert gyengén szerepelnek és nem tudják pillanatnyilag feljuttatni a fradit az NB1-be. De ezt már korábban is láttam. Szerintem egy-egy focistának már rettegés kimenni a pályára. Ha kihagy pár helyzetet, akkor már szidják még az anyját is. És ez csak a kezdet.
Megértem a szurkolókat, hogy elkeseredettek, de azért a fórumokat olvasva azt látom fradistáktól, hogy Lipcsei, Mátyus, stb. takarodjatok. Előtte meg mint isteneket emlegették...
Furcsállom, hogy a saját csapatotoknak is rettegni kell a saját szurkolóiktól, ha nem nyernek. Lehet ezt most azzal magyarázni, hogy azért mert gyengén szerepelnek és nem tudják pillanatnyilag feljuttatni a fradit az NB1-be. De ezt már korábban is láttam. Szerintem egy-egy focistának már rettegés kimenni a pályára. Ha kihagy pár helyzetet, akkor már szidják még az anyját is. És ez csak a kezdet.
Megértem a szurkolókat, hogy elkeseredettek, de azért a fórumokat olvasva azt látom fradistáktól, hogy Lipcsei, Mátyus, stb. takarodjatok. Előtte meg mint isteneket emlegették...
zolee14514-04-2008 11:14:26 // 4160
Kiesett csapatok mesterséges bentmarasztalása, vagy feljutni nem tudó csapat felhozása nem pont ugyanaz, de a lényegen nem változtat. Valszeg bajnok lesz az MTK, így a BL-ben végre nem a Lokin siránkozunk majd, hanem az MTK-n.:D
mesa14-04-2008 11:10:39 // 4159
Persze, nem EZ a Fradi hiányzik a bajnokságból, hanem a brand :)
Lehet, hogy most a REAC is jobb csapat, na de kit érdekel ???
Lehet, hogy most a REAC is jobb csapat, na de kit érdekel ???
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
445
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?