Forum >> Futballgarázs

bilon16-07-2009 21:29:33 // 5658
ez fájdalmasan szar volt...
és ismént kitűnt mennyire buta a magyar labdarúgó...
de ez a steaua is nagyon az idény elején van :)))
Kau16-07-2009 21:20:09 // 5657
Ehhez az Újpesthez ez is elég...
EngineCoffeeTables16-07-2009 21:17:51 // 5656
Igen, van benne valami:))) De a kommentátor nem tudom melyik meccset nézi? "Ez a Steua már nem az a Steua, nem játszanak valami nagy színvonalon...."
Nem nézte az első félídőt?
Kau16-07-2009 20:54:10 // 5655
Ahogy elnézem, ahhoz kéne 15-18 újpesti játékos a pályára...
EngineCoffeeTables16-07-2009 20:47:03 // 5654
Szerintem jogos volt, a lassítás alapján, most az újpest szerezzen gólt a kiállítás útán:)))))
Kau16-07-2009 20:45:31 // 5653
Na. Gondoltam, hogy nem sokáig lesz emberelőny...
EngineCoffeeTables16-07-2009 20:31:07 // 5652
Reméljük a legjobbakat!
Kau16-07-2009 20:27:45 // 5651
Na, majd most.
10 a 11 ellen :)
EngineCoffeeTables16-07-2009 19:59:35 // 5650
Nem tudjátok, nem az Újpest edzője igért valami latinos futballt? Sok rövid passzal mint a Barcelona? Ezzel szemben a 30.percig már tizszer próbálták az újpesti hátvédek Rajczira ivelni a labdát:)))) A labdatartást se meri megmutatni a Sport1:)))))
krecsi16-07-2009 19:39:19 // 5649
Az tény, hogy az angoloknál kimehet az egész család, mert nincs balhé, de meccs után keményebb van, mint nálunk. Persze nem a családokat támadják be, hanem a keménymag "vissza vágót" játszik egymással. Csak hát nem a stadion környékén. De ott nem hergelik a rendőrök a szurkolókat. Pedig itt is jó lenne, ha kimehetnének a családok..Aztán leszarom, ha egyes emberek el akarják dönteni, hogy azon a héten ki az erősebb. De csak is kint a réten tehetnék:)
krecsi16-07-2009 19:24:14 // 5648
Mesa igazakat írt a fradi meccsről, ez tényleg így történt. De ez nem csak meccseken van így, hanem a vendéglátásban is. És a szurkolóknak igen is bele kell szólnia, hisz értük és belőlük van a csapat. Elég volt már a korrupt vezetésből. Több száz milliót sikkasztottak el, vitték az egész klubot a csőd szélére. Ezért is kényszerült az nb2-be. Most van egy lehetőség, hogy ismét felvirágozhat, erre kezdődik az egész elölről. Itt nem azzal van gond, hogy "új" biztonsági cég, hanem hogy kik is ők.
zolee14516-07-2009 18:44:08 // 5647
Az a baj, hogy magyar csapatnak nem nagyon van már ilyen, hogy "kötelező". Szenvedés minden nemzetközi meccs, és minden vereségtől különböző eredmény siker...
mesa16-07-2009 16:20:41 // 5646
italos dobozokat dobtak ki a vonatból, és vízzel, valamint üdítővel lespriccelték a peronon tartózkodó utasokat. Közben azt skandálták, hogy "Cigányok!". Egy román nyelvű feliratot is lobogtattak, amelyen Nagy-Magyarország térképe volt látható azzal a szöveggel, hogy "Erdély magyar föld".

A szurkolók végig rendőri kísérettel utaznak. Az esti mérkőzésre a hatóságok rendkívüli biztonsági intézkedéseket hoztak, a stadionban, valamint a környékén több mint 500 csendőr lesz majd szolgálatban. Vasile Miriuta, a magyar labdarúgó-válogatott volt tagja az Evenimentul Zilei című napilapnak elmondta, hogy a román csapat az esélyesebb, de arra figyelmeztetett, hogy ha jó eredményt ér el ma este az Újpest, akkor a visszavágó izgalmas lesz, hiszen az Újpest közönsége "a csapat tizenkettedik játékosa"

"Laci" volt a kedvencem! Kár, hogy a magyar válogatottba már idősen kerülhetett csak be ...
Úgy látszik, az esze már nem a régi, a csapat tizenkettedik játékosa a Fradi-tábor, egy másik helyen! :DDDD
mesa16-07-2009 14:33:18 // 5645
Rafa Benitez maga köré hívatta az edzésen levőket és beszélt a magyar srácokhoz:

Higgyétek el, folyamatosan figyelemmel követem a sorsotokat Liverpoolban, folyamatosan kapom a jelentéseket az itt folyó munkáról. Az edzések itt ugyanolyanok, mint amilyeneket mi tartunk Angliában, az edzői stábnak csak gratulálni tudok, nektek pedig azt tanácsolom, bízzatok edzőitekben, mert nagyon jó kezekben vagytok.
bilon16-07-2009 14:03:38 // 5644
ha jó a válogatottnak, akkor jobb lesz késöbb a klubcsapatoknak is...
szívesebben vesznek játékost onnan, ahol a válogatottnak magasabb a reputációja...

nem beszélve arról, hogy kiöregedve hazatérve, azért többet tudnak segíteni...bár ez álom...
mesa16-07-2009 13:53:43 // 5643
Ezért van külföldön professzionális labdarúgás, nálunk meg csak annak hívják!

Igen, ez a Kalmar nem egy jó csapat - vagy legalább is tegnap nem mutatkoztak annak. 60 percig a Loki sem hozta tűzbe az embert, de aztán hozta a kötelezőt. Kint rúgni kell egy gólt, vagy legalább nem kapni.

Utána már csak nehezebb ellenfél lehet, talán a BL nem is jön össze, de EU kupában még lehet ott a DVSC!
zolee14516-07-2009 12:53:59 // 5642
Ez pont annyira rossz mint amenyire jó. Tehetségek eddig is voltak, csak mire a felnőttbe kerültek 99% elment abba az irányba, hogy a lötyögéssel is jobban él mint az átlag ember, szóval nem kell több.
Jó, hogy most sokan kikerülnek egy olyan közegbe, ahol a továbbfejlődés létkérdés, csak az a kár, hogy nem itthon lesz belőlük nemzetközi szinten elismert játékos. Erre nem alkalmas az NB1. Így aztán a tehetségeket elviszik szaré-húgyé', és majd kint csinálnak belőle piacképes játékost. Itt raknak bele egy rakás pénzt, majd amikor már nem sok kell hozzá akkor egy kis befektetéssel külföldön igazán nagy pénzt csinálnak belőlük.
A válogatottnak tényleg jó.
zolee14516-07-2009 12:49:02 // 5641
Köszi a nevükben.:) Szerencse, hogy a svéd csapat nagyon szar volt...

Volt egy időszak amikor ki akartam kapcsolni a tv-t... Vargát agyon dícsérték, holott szerintem csak alibizett egész meccsen. A gólnál ott volt ahol kellett...volna lennie a csatárunknak.:)
Mindegy, kint kell egy gól és akkor tovább lehet lépni.
mesa16-07-2009 11:51:06 // 5640
Benitezhez semmi hozzáfűzés? Már 5 magyar a Liverpool utánpótlásban, és ma délután már saját maga jön a túrkálóba!

Gusztustalan első hallásra, de végül is azt jelenti, hogy az angolok felfedezték Magyarországot a futball-térképen! Később az ott képzett fiatal focisták jelenthetik a jövőt a válogatottunknak.

Ugyanígy örömködnek a SU FC hálózatban is, mert szerintük a Fradi fiataljai idővel sok örömet (értsd: pénzt) hozhatnak nekik Angliában
mesa16-07-2009 11:48:36 // 5639
Ez jó is lenne! De tudod MO-on ehhez egy pár évtizednek el kellene telnie :(

Ha már lúd, közlemény:

A Ferencváros vezetése elítéli azokat a cselekményeket és jelszavakat, amelyek kedd este történtek az FTC-Hertha BSC meccsen. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezt a szurkolói magatartást a Ferencváros közössége és vezetése nem tolerálja és a későbbiekben mindent megteszünk azért, hogy hasonló cselekmény a jövőben ne fordulhasson elő. A Labdarúgó Zrt. tulajdonosai és vezetői azon dolgoznak, hogy a Ferencváros neve a későbbiekben ne fonódhasson egybe rasszista megnyilvánulásokkal és egyéb szurkolói rendbontásokkal. Úgy gondoljuk, hogy az ilyen elemek nem lehetnek részei a Fradi Családnak.

FTC

Eleve Terry Robinsonék eddig is panaszkodtak az ilyen elemekre, ősszel ki is zárták őket a stadionból, angol szokás szerint. Ez a Hertha műbalhé többek közt a sértett úriemberek miatt is történt, akik jegy nélkül(!) jutottak kedden a 16-os szektorba
Kompressz úr16-07-2009 11:44:52 // 5638
Nem mérgelődök, de az itteni cartársakat, személy szerint, többre becsülöm, minthogy pl. lila majmoknak vagy tirpáknak tituláljam.
Szurkolói körben se ártana, ha meggyökerezne a másik iránti minimális tisztelet. Talán rendbontás és balhé is kevesebb lenne...
mesa16-07-2009 11:39:53 // 5637
Ezt a leköpés hasonlatot nem értem. Most azért mérgelődsz, hogy lépföldieknek mondtam őket??
Ez így megy futball szurkolói zrika szinten, mi meg vagyunk a fagyisok, a dózsások meg a lila majmok stb :)))
Kompressz úr16-07-2009 11:39:31 // 5636
Hoppá, én is egyetértek veled.
mesa16-07-2009 11:38:16 // 5635
Rendben ebben tökéletesen igazad van! :)

Csak hogy épp én írtam, hogy miért volt a balhé, mert itt keményen maffia harc dúl, havi 50 miller a tét. Erre hoztad fel a sportgéza cikkét, hogy nem az én állításomat támasztja alá. Pedig tudom, első kézből, nem kell mindent elhinni rögtön, amit a sajtó megjelentet... Mondjuk sajnos! :(

Én is ellne vagyok a rendbontásnak, erőszaknak. Nincs is más vágyam, mint hogy a fiaimat békében kivihessem meccsre és örüljenek mindenkivel együtt.

Csak azt akartam elmondani nektek, hogy nem biztos , hogy az a hunyó, aki! ;-)

Az is érdekes, hogy a rendezőket már azzal is vádolják, hogy miattuk nem voltak rendőrök a stadionban. Csak azt felejtik el hozzátenni, hogy a német fiatalembert az utcán dobták fejbe, ahol a rendőrségnek a feladata a biztosítás, és nem a rendezőké!!!

A közterület biztonságáért a Rendőrség felel, kivonulásuk kötelező az előzetes mérleges alapján számított erőkkel. Nem kell kérni, kötelező. Ezt valahogy elfelejti a tisztelt média.
Kompressz úr16-07-2009 11:16:17 // 5634
Maradjunk annyiban, ha a fehérvári/debreceni/diősgyőri stb. stadionban van balhé, akkor azért a fehérváriak/debreceniek/diősgyőriek a felelősek, hiszen nekik kell a rendfenntartásról gondoskodni, függetlenül attól, hogy a balhét a saját vagy épp a vendég drukkerek/huligánok okozták. Ha ez a Fradi által rendezett meccs, azért meg a Fradi a felelős.
A részemről a fenti a lényeg, és nem az, hogy a fradisták nácik. Az utóbbi baromság.

A gratuláció fogalmába pedig nálam nem illik be az, hogy a kézfogás vagy vállveregetés közben leköpjük a másikat...
mesa16-07-2009 11:12:30 // 5633
Rafa Benitez mától Magyarországon keresgél!

Rafa Benitez érkezését az összes Liverpoolban pallérozódó magyar játékost képviselő Careers Management Group képviselői is megerősítették, így a szakember érkezése biztosra vehető, a kora délutáni órákban. Megtudtuk azt is, hogy Benitez látogatása már régóta tervbe volt véve, ugyanis szerette volna megismerni az agárdi edzőközpontot
mesa16-07-2009 11:09:58 // 5632
Tőled kb ezt is vártam! A részedről a lényeg, hogy a fradisták mind nácik. Sőt még a náci németeknél is nácibbak. És ha újpest vagy fehérvár, vagy nyíregyháza szurkolók miatt zárják be a pályáikat, akkor is fradisták voltak. Mert ezt olvastad :P

Neked semmi nem jó amit mondok ? :D
Még az sem, ha gratulálok a BL selejtezőt megnyerő Debrecennek ?!
Kompressz úr16-07-2009 10:44:54 // 5631
Tudod, műbalhé vagy nem műbalhé, a lényeg az, hogy nem sikerült a rendet és a nézők biztonságát garantálni.
Az meg, hogy a szurkolók beleszólnak abba, hogy melyik biztonsági céget bízza meg a klub, az vicc. Ha nem adnak okot a beavatkozásra, akkor nem mindegy, hogy melyik cég kopaszai vannak a kerítés mellett?

A Lokira vonatkozó hozzászólásod meg szánalmas...
mesa16-07-2009 09:49:46 // 5630
Blikk - Megrendezett Fradi-balhé?

A német hírügynökségek már a kezdő sípszó előtt arról számoltak be, hogy FTChuligánok támadtak a berlini szurkolókra. Néhányan a vendégszektorba is berontottak, a mérkőzés alatt náci jelszavakat skandáltak, huhogtak a vendégek színes bőrű játékosainak. Többen állítják, tudatosan okozták a balhét. A szurkolók egy csoportja ugyanis nem ért egyet azzal, hogy az FTC Labdarúgó Zrt. a drukkerek megkérdezése nélkül lecserélte azt a biztonsági szolgálatot, amellyel éveken át együttműködtek.
mesa16-07-2009 09:48:05 // 5629
CSAK A LOKIIIIIII !!!!!!

Gratula a lápföldieknek! :)))
Inter156 (il mascalzone)15-07-2009 21:04:54 // 5628
Ez jól hangzik,de miért az angolok? Miért nem mi? :)))
Inter156 (il mascalzone)15-07-2009 21:03:13 // 5627
ÖÖÖÖÖ..hát ..igen!Örüljünk még ennek is:))))
Kau15-07-2009 20:35:35 // 5626
Győrben az Újpest vendégeskedett és az ultrákat a parkoló felé összeengedték a békés, családdal kivonuló ETO drukkerekkel. Mondanom se kell, hogy az a társaság, nem az a társaság... És ez a baj, hogy Magyarországon ilyenek vannak. Lassan a meccsekre már tényleg csak a fiatal férfiak járhatnak ki... :(
Kau15-07-2009 20:32:55 // 5625
Én úgy tudom ma megegyeztek.
mesa15-07-2009 20:26:40 // 5624
Az angolok tervezik, hogy az új Albert stadionban család szektorokat alakítanak ki, távol az ultráktól, egészen más környezetben, ahol nyugodtan szurkolhat apa és fia
mesa15-07-2009 20:25:37 // 5623
Na ez bohózat. Még mindig NEM döntöttek. Kisteleki szívhat, pont mert a digi kijátszaná a Duna léehetőségeit is...
Kau15-07-2009 20:16:22 // 5622
De. Leülhetünk a gyerekkel a TV elé és megnézhetjük a meccset ;)
Úgy néz ki, hogy majdnem minden mérkőzést közvetítenek. A Sport tv 3-at, a Duna tv 1-et, a Digi sport szintén 3-at. (Valami olyan van, hogy a Duna 4-et vállalt és 3-at átad a Diginek).
Inter156 (il mascalzone)15-07-2009 20:13:23 // 5621
Ma én úgy hallottam a rádióban,hogy már az angoloknál családi program a meccs nézés,tehát a gyereket is nyugodtan lehet vinni,pedig ők sem ma született bárányok...nálunk ez már nem lehet családi soha? :))
mesa15-07-2009 15:25:36 // 5620
Na és arról sem ír a tisztelt média, hogy amikor a Fradi szurkolók odamentek és megkérdezték, hogy akkor ezt most miért is kell, lepofozták őket is...
mesa15-07-2009 15:20:23 // 5619
Igen sajnos épp az a baj, hogy ez megengedett nálunk.

Mint olvashattad, a Rendőrség ott volt, és a Hertha vezetőség kérése ellenére SEM léptek közbe!

Tegnap még létezett egy fotó a 16-os szektorbeli fiatalemberekről, akik közül párat felismertek, mint biztonsági cég emberek, főállásban zsaruk.

Aki nem csak a médiát olvassa, hanem bele lát a kis magyar M. rendszerekbe annak összeáll a kép!!!

Volt egy biztonsági cég, aki havi 50-ért "szolgált". Ez nagyon sok pénz, ráadásul nem is voltak túl emberbarátok, hogy úgy mondjam.

Erre az FTC vezetőség saját céget alapít, hogy olcsón és szurkolóbarát módon intézhessék a rendezést

Ennek kapcsán hirtelen randalírozás történik a stadionban, és a rendőrség sem lép közbe, az összes sajtó ezzel foglalkozik, hogy az (új) biztonsági cég milyen impotens, alkalmatlan.

Megspékelik még kis nyugdíjas-dobálással, hogy még jobban fel legyenek háborogva az emberek,meg egy kis fasisztázással (pont a németeknek sieg heil-eznek, érdekes :D), és mehet a főcím!

Az meg senkit nem érdekel, hogy a hírhedt szurkolótábor, a "B-közép" a kapu mögött van, és nem a 16-os szektorban, meg az sem, hogy azok a német nyugdíjasok sem ártatlan bárányok és max 30 év körüliek.... :o
zolee14515-07-2009 15:07:00 // 5618
Ér ennyit a magyar foci? Egyáltalán a foci ér ennyit? Komolyan nevetséges. Elvileg egy meccsen két tábor van, egyik és a másik. Mindig van valami.

F1-en van nagyjából 20 féle szurkoló tábor. Érdekes, ott mászkálnak családok kisgyerekkel. Nekem nincs gyerekem, de tegye fel az a kezét aki a kisfiát kivinné bármilyen bajnokira. Apám engem annak idején kivitt, és én voltam a legnagyobb rendbontó a "hülyebírózással"...
mesa15-07-2009 14:54:57 // 5617
"Szerencsétlen nyugdíjas" német szurkolók épp a korlátról letört husángot akarják átadni a barátság jeléül a kerítésen a folyamatosan sieg heil-ező, fasisztoid fradista szurkolóknak az Albert stadionban... :DD
mesa15-07-2009 14:41:15 // 5616
Akkor ugyanabból a médiából a magyarázatot is olvashatod:

"A biztonsági személyzet azért van a lelátón, hogy a kulturált körülményekről és a szurkolók biztonságáról gondoskodjon, azaz megvédje az olyanoktól, akik egy barátságos meccsre is dobálózni és verekedni mennek. Ha viszont a biztonsági cég emberei a cimborák közül kerülnek ki, akkor abból maximum annyi jöhet ki, hogy az ellenfél edzőjét is a pályán pofozzák szét."

Ha nem voltál ott, legalább tájékozódj.

Tudod a média egyik nap azt írja, hogy Jacko évekig ápolt viszonyt egy nővel, másik nap meg hogy tinédzser kora óta homokos volt :))))

Biztos mindig az igazat írja!!!
mesa15-07-2009 14:32:12 // 5615
De miért is nem támasztja alá?
Kompressz úr15-07-2009 14:19:09 // 5614
Ez a cikk nem a te verziódat támasztja alá
/Index/Bild
mesa15-07-2009 11:15:17 // 5613
Így van, sajnos! Gáz ez az egész ország!!! A Honvéd-Hamburg meccsen is megviperáztuk a németeket :(
Szabi(kispalinagyobbikfia)15-07-2009 10:51:42 // 5612
Hát sajnos ez is benne van... Én nem ítélkezek, nem voltam ott... nem fradi szurkoló vagyok... sőt :D de attól még szégyen az egész országnak...
mesa15-07-2009 09:27:09 // 5611
Szégyen! Egyébként pedig nem is Fradi szurkolók...

A szokásos kismagyar belharc: új biztonsági céget alapított az FTC, és az ellen biztonsági cég emberei meg jöttek balhézni, hogy bebizonyítsák nem alkalmas az új a szurkolók védelmére :(

Jó pár magyar klubnál történt már hasonló kis maffiózás.
Sajnos, épp külföldi ellenfélnél százszor kellemetlenebb :((
Szabi(kispalinagyobbikfia)15-07-2009 09:11:56 // 5610
Elég nagy szégyen amit a Fradi szurkolók műveltek...
mesa15-07-2009 09:10:47 // 5609
a jubileumi egyedi Nike mez:
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.